QUOTE(firefox @ Nov 18 2007, 22:03 )
Απιστευτη νικη του Φιλαθλητικου μεσα στον Υμμητο.
Το 11 μεγαλη παιχταρα
ΠΕΠΥ ΒΕΛΑΝΑ το 11 ,χρονια στο χωρο και μιλαμε για απιστευτη αθλητρια.χθες ηταν εκπληκτικη ,μια ομαδα μονη της αν δει κανεις το ροστερ του φιλαθλητικου.Εκανε τα παντα μεσα στο γηπεδο,κατεβαζε μπαλα,σκοραρε,μοιραζε ασσιστ,και στην αμυνα "σκυλι μαυρο".πιεζε σε ολο το γηπεδο και μιλαμε οτι σε αφηνε αφωνο με την διαθεση της να το κανει.
Εγω ενα ξερω, οτι τετοιες αθλητριες ,ειδικα με την εικονα που εβγαλε η πεπυ χθες ειναι παραδειγμα για ολες τις μικροτερες αθλητριες.Εγω πραγματικα χθες χαρηκα που την ειδα ακομη σε αυτην την κατασταση,εστω και αν αυτο ηταν εις βαρος της πρωην ομαδος μου,η οποια χθες συγνωμη που θα το πω, για ενα μεγαλο κομματι του παιχνιδιου δεν ηταν στο γηπεδο.
εφτασε να χανει κ 20ποντους διαφορα,αργησαν να καταλαβουν οτι το να μαρκαρει μονο μια παικτρια την πεπυ ηταν αδυνατον,μολις μπηκε και δευτερη παικτρια πανω ,θα ελεγα οτι μπλοκαρε και εκει αρχησε το come back του αμυντα,κουραστηκε,σε καποια φαση χτυπησε οταν μαλιστα η διαφορα αν δεν καν λαθος ειχε μαζευτει και ηταν γυρω στους 7?,και εκει που επρεπε ο αμυντας να ανεβασει στροφες και να παρει το παιχνιδι γιατι πια κ η ψυχολογια ηταν υπερ,εκανε λαθη,με αποτελεμα να δωσει την ευκαιρια στο φιλαθλητικο να βαλει ευκολα καλαθια.μετα επανηλθε η πεπυ και τελειωσαν ολα.κριμα για την ομαδα του αμυντα,να χανει ετσι.
εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι το ατιμο το αθληματακι,θελει να το λεει η καρδουλα σου,να εχεις παθος και διαθεση σε αμυνα κ επιθεση.
οσο για την ομαδα του αμυντα,την πιστευω γιατι εχει μελλον μπροστα της.Απλα θελει περισσοτερη προσπαθεια και δουλεια.