QUOTE (paris_2010 @ Apr 12 2010, 00:15 )
Exw 3 eisitiria (kai ta 3 mazi) gia katigoria 5. Exw kai aeroporika an se endiaferei me apeutheias pthseis Athina-Parisi-Athina. Let me know an endiaferesai akoma.
Opoios endiaferetai gia eisithria F4 as postarei! Exw epishs kai kapoia aeroporika me apeutheias pthseis Athina-Parisi-Athina se times pou den vriskontai pleon!
ενδιαφερομαι και για τα τρια εισητηρια..μπορεις να γραψεισ το τηλ.να μιλησουμε
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 10 2010, 22:02 )
Γεια χαρα,
Απο υπερβολικη αισιοδοξια, αγορασα απ τον Οκτωβριο τρια εισιτηρια για το φαιναλ φορ του Παρισιου. Νομιζα πως η ομαδα μου (Παναθηναικος) θα παει στανταρ κι ετσι μου μεινανε στο χερι!
Πουλαω λοιπον αυτα τα εισιτηρια που ειναι για τη πορτοκαλι κατηγορια (Category 5), στην κανονικη τους τιμη, που ειναι των 250 ευρω το καθενα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ, ευχαριστω.
Συγγνωμη εκ των προτερων απο τους mods, μιας και δεν ξερω που επρεπε να βαλω το συγκεκριμενο θεμα.
ενδιαφερομαι εγω και για τα τρια εισητηρια..αν εισαι και απο αθηνα τοσο το καλυτερο..μπορεισ να γραψεισ το τηλ.για να επικοινωνισουμε??
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 10 2010, 22:02 )
Γεια χαρα,
Απο υπερβολικη αισιοδοξια, αγορασα απ τον Οκτωβριο τρια εισιτηρια για το φαιναλ φορ του Παρισιου. Νομιζα πως η ομαδα μου (Παναθηναικος) θα παει στανταρ κι ετσι μου μεινανε στο χερι!
Πουλαω λοιπον αυτα τα εισιτηρια που ειναι για τη πορτοκαλι κατηγορια (Category 5), στην κανονικη τους τιμη, που ειναι των 250 ευρω το καθενα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ, ευχαριστω.
Συγγνωμη εκ των προτερων απο τους mods, μιας και δεν ξερω που επρεπε να βαλω το συγκεκριμενο θεμα.
ενδιαφερομαι εγω φιλαρακι..αν εισαι και απο την αθηνα και εχεις 3 εισητηρια τοσο το καλυτερο..το email sotmpas@hotmail.com..παρακαλω επικοινωνισε μαζι μου..για να ξερω..ευχαριστω..
QUOTE (misa @ Mar 17 2010, 22:09 )
Εχω αγορασει 4 εισιτηρια κατηγορια πορτοκαλι των 260 euro για το FF στο Παρισι.Προς το παρον εχωκρουση απο 2 φιλαθλους του Ολυμπιακου Denis και Σωτηρη.Αν καποιος απο τους 2 στραβωσει μπορV να τα διαθεσω σε αλλα παιδια ...facebook: ********************...Eπι
κοινωνειτε μαζι μου .Ανεβαινω Αθηνα αφου τα παραλαβω(και εννοειται τα εχω δηλωσει αρχες Απριλιου ως φιλαθλος του Ολυμπιακου),βρισκομαστε και τα αγοραζετε...thanks
ενδιαφερομαι εγω για τα3..αν θελεις επικοινωνισε μαζι μου..
QUOTE (paris_2010 @ Apr 12 2010, 00:15 )
Exw 3 eisitiria (kai ta 3 mazi) gia katigoria 5. Exw kai aeroporika an se endiaferei me apeutheias pthseis Athina-Parisi-Athina. Let me know an endiaferesai akoma.
Opoios endiaferetai gia eisithria F4 as postarei! Exw epishs kai kapoia aeroporika me apeutheias pthseis Athina-Parisi-Athina se times pou den vriskontai pleon!
ενδιαφερομαι..και για τα τρια εισητηρια..sotmpas@hotmail.com.αν μενεισ και αθηνα τοσο το καλυτερο..ε
QUOTE (apkat @ Mar 25 2010, 04:15 )
Σου χω στειλει και πμ και μειλ.Ενας φιλος μου ενδιαφερεται για 1 εισιτηριο..Οταν μπορεις επικοινωνησε.
ενδιαφερομαι για 3 αν δεν τα εχεισ πουλησει,,sotmpas@hotmail.com