Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
MVP70
QUOTE(mog#4 @ Apr 12 2008, 00:01 ) *
....λεω τον ρωτησα τον ανθρωπο και μου ειπε ειληκρινα δεν εχω κανει τιποτα..... wink.gif

Ε αφού το είπε ειλικρινά, εντάξει τότε...
nikefalin
τούφα 1 + 15 (περίπου), λεπτομέρειες αύριο από τον υπερκατάσκοπο των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών

λίγα λόγια για το Κηφισιά- Εκάλη, τελικό 66 - 48

14 - 17, 39 - 25, 53 - 39, 66 - 48

αφού το είχα παίξει 1 υπήρχε περίπτωση να έρθει αλλιώς ?

αγωνιστικά οι ομάδες πιάσανε up pick η κηφησιά (1η φορά τους είδα φέτος να παίζουν άμυνα, να βουτάνε στο παρκέ για μπάλες , να μαρκάρουν σαν δαιμονισμένοι), και Pick down η Εκάλη ( κακοί επιθετικά , σχεδόν σκορποχώρι, μηδενική εκμετάλλευση των τριπλών μαρκαρισμάτων πάνω στο dimaster, ευάλωτοι αμυντικά με την Κηφισιά να παίρνει ένα σωρό επιθετικά)
Δεν θα μιλήσω μόνο για το Λύκο , αλλά για όλη την Κηφησιά που για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν έδειξε ομάδα με αρχή και τέλος.

Στις εξέδρες εθεάθησαν ο Jabar με τη συνοδεία του, ο Mog με τον coach Σεντουκα, και κάποιες αιθέριες υπάρξεις .
Στατιστικά από αύριο και για να μη μας πρήζει ο Λύκος, έβαλε πάνω από 4 tongue.gif

Βαθμολογία μετά τα σημερινά

Ομάδα Βαθ Αγών

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 37 21
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 35 20
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 35 21
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 32 21
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 32 21
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 31 19
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 30 20
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 30 21
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 29 19
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 29 20
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 28 20
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 28 21
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 27 21
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 26 21
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 11 2008, 23:47 ) *
το ματσ πολιτεια-οιον ανεβληθη επειδη δεν ηρθε ο 1 διαιτητης....flipio ομολογω οτι σε γνωρισα απο τη μασκα του ζορο...χαρηκα που γνωρισα εσενα και τον duke10....οσο για τις φημες περι στησιματος απο τον κουτσ σεντουκα....παιδια τον ρωτησα και μου ειπε ειληκρινα οχι δεν εκανα τιποτα....εγω περιμενα να παιξουμε λεει γιατι οταν τον πηραν τηλ τον διαιτητη ειπε σε 20 λεπτα ερχομαι(η ωρα ηταν 21.30 ηδη)....και απο οτι καταλαβα ο πρωτος ειχε κανα ραντεβουδακι και μας εστειλε σπιτια μας....

ΥΓ.λοιπον πηγα να δω το 2ο ημιχρονο στη κηφισια....πεθανα στο γελιο.... icon_drunk.gif ο λυκος σα νουμερο που ειναι καθε φορα που εβαζε καλαθι ελεγε τα δικα του και οταν εδινε καμια πασα ζηταγε απο τον τζαμπαρ να τις καταγραφει....μιλακε για τρελο νουμερο.....αλλα το καλυτερο ηταν στο τελος που εκανε μπουκα και εφαγε τελικα τη ταπιτσα του απο τον dimaster..... 71.gif 71.gif 71.gif 71.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Ρε κακομοιρε μπουλη, επιτηδες την εφαγα την ταπα για να μην κλαιει το ψωνιο.

Αλλα αν ειχε αντερα δυο φορες που τον μαρκαρα δεν θα εκανε βηματα απο τον φοβο του,
αλλα θα σηκωνοταν σαν αντρας να τον ξεφτυλισω
sofolg
καλησπερα σε ολους
παιχνιδι για γερα νευρα το μελισσια καλυβια..

το σκορ εμεινε σε χαμηλα επιπεδα....
και αυτο φαινεται απο το σκορ 58-59 με παραταση!!!

τα καλυβια ειχαν ενα ελαφρο προβαδισμα στην πρωτη περιοδο...
μεχρι τα μεσα τησ δευτερης οπου τα μελισσια περασαν μπροστα...

το ημιχρονο βρηκε και τις 2 ομαδες στο 29-29

στο ιδιο μοτιβο κινηθηκαν και η τριτη περιοδος...
οσο και η τεταρτη μεχρι την μεση της..

οπου τα καλυβια καταφεραν να κανουν το σκορ 47-52
1,30 λεπτο πριν το τελος...
χωρις να υπαρχει λογος πηγαν σε βιαστικεσ επιθεσεισ..
και εκαναν 4 συνεχομενα λαθη...και εβαλαν ξανα τα μελισσια στο κολπο με 51-52
και ενω τα καλυβια ειχαν την μπαλα στα χερια τους 6 δευτερολεπτα πριν τη ληξη του παιχνιδιου...
κανουν παλι λαθος και τα μελισσια κερδιζουν βολες σε νεκρο χρονο....χανεται η δευτερη βολη και το παιχνιδι
οδηγηθηκε στην παραταση..

το ιδιο σκηνικο στην παραταση....ωσπου φτανουμε στο 58-59
εχουν απομεινει 27 δευτερα τα 24 για τα μελισσια..
οπου απο τα 11 δευτερολεπτα μεχρι το τελος...εγινε μαχη,..κατω απο την ρακετα...
χαθηκαν τρια συνεχομενα σουτ απο τα μελισσια....

παραπονα απο την διαιτησια για τα μελισσια..
προσωπικη μου γνωμη...
οσο αδικηθηκαν τα καλυβια..αλλο τοσο αδικηθηκαν και τα μελισσια
στην τελευταια φαση της παρατασης
οπου επεφταν κορμια....εγιναν τουλαχιστον 8 επιθετικα φαουλ και 10 αμυντικα...

μετα απο αυτη την νικη...δεν μπορω να φανταστω πως μπορουν να χασουν τα καλυβια...
σιγουρη ανοδος....
τα μελισσια επρεπε να ειναι στην μεση της βαθμολογιας....υπαρχουν χειροτερες ομαδες...που
βρισκονται πιο πανω..
απο τα μελισσια μεγαλο παιχνιδι το νουμερο 6 και 9 ο οποιος εχασε την βολη στην κανονικη διαρκεια...!!
δεν ξεχωρησε καποιος παικτης των καλυβιων..
ισως οι ψηλοι ....το νουμερο 17 και 11 με τα καθοριστικα ριμπαουντ
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Και τωρα επιτελους αυτο που ολοι περιμενατε

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ (μερος, τοσο περιπου)

Ο Λυκος αφου ειχε ξεπερασει την γαστρεντεριτιδα που τον ταλαιπωρουσε
με κατι ειδικα χαπια απο την Κινα,
καθοταν πεινασμενος στην φωλια του και αναρωτιοταν τι να φαει.
Ξαφνικα ενα πουλμαν απο το καπη της Εκαλης, που ερχοταν εκδρομη στο βουνο,
προβαλε στον δρομο.
Μολις οι γεροι και οι γριες κατεβηκαν και μπηκαν στο δασος
ο Λυκος μαζι με τα λυκακια του ορμησαν πανω τους και τους κατασπαραξαν.

Σαν αλλος Καραισκακης ο Λυκος ορμησε πρωτος και εδειξε τον δρομο στα λυκοπουλα του.
Οταν τελειωσε η μαχη δεν ειχε μεινει ουτε ενας ζωντανος απο το καπη.

Ο Λυκος τοτε, αν και κουρασμενος, μπηκε στο τρενο του
και μαζι με τον γεροΤζαμπαρ πηγαν να τα πιουν στο Κρυσταλ.

Κηφισια - Εκαλη 66-48
panagos
Ως υπερκατάσκοπος των 3 ηπειρων και 5 θαλασσων ιδού το ρεπορταζ του αγώνα Τούφα-Λαγονήσι.
Με μπροστάρη τουν Παναγιώτη Καζαντζιαν και τους Σαμοίλη και Πολίτη να τον συνεπικουρούν η Τούφα διέλυσε με 87-70 το Λαγονήσι το οποίο φάνηκε να μένει από δυνάμεις στο τέλος της 3η περιόδου.Οι 3 παίχτες βάλανε μαζί 46 πόντους ενώ γενικότερα κανένας παίχτης του ΦΟΤ δεν υστέρησε.Το τελευταίο 2 λεπτο του αγώνα και ενώ όλα είχαν κριθεί υπήρξαν εκατέρωθεν αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές.Το τελικό σκορ γράφτηκε μέσα σε αποθέωση με την τούφα να υπερκαλύπτει τη διαφορά του πρώτου γύρου.
Τα δεκάλεπτα είχαν ως εξής:
16-13,28-24 (ημ),55-44 και 87-70
gk1
QUOTE(amboulas @ Apr 11 2008, 19:06 ) *
Φιλε παρολο που ειμαι αντιπαλος με την μακρη κ παλευουμε για τον ιδιο στοχο κ επειδη εχω δει την ομαδας σασ φετος με πολιτεια ειναι αστειο να νομιζετε οτι εισται καλυτεροι.δεν ξερω τι εγινε στο φιλικο αλλα μην κρινεις απο αυτο.κ εμεις εχουμε κερδισει ομαδα α εκα σε φιλικο αλλα δεν σημαινει οτι ειμασται καλυτεροι

δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε καλυτεροι απο την μακρη φιλε αμπουλασ το αντιθετο μαλιστα!!!
δες λιγο αυτα που γραφω καλυτερα!! icon_wave.gif
σχολιασα απλα το τροπο που παιξανε!!! shot.gif shot.gif
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 11 2008, 23:32 ) *
Πρεπει να παραδεχτω οτι εκανα μεγαλο λαθος.

Τελικα κερδισαμε πολυ ευκολα

Κηφισια-Εκαλη 66-48.

Επειδη φευγω για Κρυσταλ, η συνεχεια του σηριαλ
ο Λυκος και το Τρενο θα μεταδοθει αργοτερα

μπραβο στον λυκο και την παρεα του για την μεγαλη νικη!!! smiley.gif
τα γεροντια δεν αντεξαν μαλλον!!! 77.gif
gk1
QUOTE(ballander @ Apr 12 2008, 01:12 ) *
melissia-kalybia 58-59 stin paratasi

παιξανε και παραταση και βαλανε 59 ποντουσ??
μπραβο βρε smiley.gif
μπραβο στα μελλισια που το παλεψανε μεχρι το τελος για να μην πεσουν
Manos E.S.N.M.
QUOTE(mog#4 @ Apr 11 2008, 23:48 ) *
ρε κριαρι εμαθα οτι εισαι κουτσος....τι ηρθες εδω να μας πεις????οτι εχετ ομαδα????αφου παιζεις εσυ....τα λογια περισευουν.... rolleyes.gif

ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΑΚΙ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!! 19.gif
gk1
νικη και για εμας στην εδρα του κουρου με καλαθι στο τελευταιο δευτερολεπτο!!
θελω να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα μου που σε μια δυσκολη εδρα εδειξε χαρακτηρα και μετα απο πολυ καιρο ο ενας καλυπτε το λαθος του αλλου!!
χθες ειχαμε και εναν εκπληκτικο ζαφειροπουλο που δεν εχουμε ξανα δει φετος και του βγαζω το καπελο γιατι εκτος απτο σκοραρισμα χθες το παλικαρι επαιξε αμυνα εκανε κλεψιματα εσπρωξε και μεχρι και ριμπαουντ πηρε!!! 77.gif
μακαρι να ηταν ετσι σε ολα τα παιχνιδια! 41.gif
τωρα παμε στο επομενο ματσακι μεσα στο μαραθωνα με παλληνη που εχουμε πει οτι θα τα δωσουμε ολα για την νικη απο το πρωτο παιχνιδι shot.gif shot.gif shot.gif
ελπιζω να το παρουμε και να συνεχισουμε το σερι smiley.gif smiley.gif smiley.gif
xatzi-11
arketa efkolo to xtesino vradi gia tin kifisia...nikisame arketa efkola tin ekali kai anapterosame tis elpides mas gia swtiria....ekpliktiki emfanisi apo ola ta paidia!!! sigxaritiria kai ante na doume sti sinexeia ti tha ginei...
mog#4
QUOTE(Manos E.S.N.M. @ Apr 12 2008, 10:14 ) *
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΑΚΙ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!! 19.gif

be my guest....εγω εδω ειμαι σε περιμενω να γινεις καλα κουτσε.... smiley.gif
mog#4
QUOTE(Ha6 @ Apr 11 2008, 23:09 ) *
Δύσκολο μου φαίνεται γιατί η Τούφα έπαιζε Τρίτη (τελικά αναβολή δεύτερη φορά), Παρασκευή και Κυριακή; Στην σελίδα της εσκα δεν έχουν βάλει τίποτα. Μήπως κάνεις λάθος;

οχι παιδια στανταρ...ετσι μας εχουν ενημερωσει... ohmy.gif
triponter
καλησπερα παιδια...

οποιος ενδιαφερεται να περασει απο το κλειστο της Πεντελης, παιζουμε 8.30 και οχι 9.30....

το ζητησα εγω για να προλαβω μετα τις ταβερνες ανοιχτες να δοθει η πραγματικη μαχη πανω στα τραπεζια...
Manos E.S.N.M.
QUOTE(mog#4 @ Apr 12 2008, 13:52 ) *
be my guest....εγω εδω ειμαι σε περιμενω να γινεις καλα κουτσε.... smiley.gif

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΩΣΩ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ!!! smiley.gif smiley.gif
nikefalin
Πεντέλη - Γέρακας 56 - 64,

Δεκάλεπτα : 13 - 8,29 - 22, 45 - 43, 56 - 64

Η Πεντέλη έπεσε "θύμα" του triponter. από κει που στο πρώτο ημίχρονο είχε βάλει για τις βάσεις για νέο κλειστό με 0/6, στο 2ο ξέχασε το...μυστρί στα αποδυτήρια, πήρε το τουφέκι και καθάρισε.

ανάλυση + στατιστικά από αύριο

ακολουθούν τα στατιστικά του Κηφησιά - Εκάλη

Κηφισιά (Δρούμπαλης) : Μπίκας, Συνοδινός 11 (2), Γκινοσάτης, Σκιαδάς 6 , Τσεπέλης 21 (5), Τσιάμης 18(2), Χαντζής 2 , Δημοράγκας 4, Τριποδάκης 2, Χρηστάκος 2
Εκάλη (Νοβάρα ?) : Σπηλιωτόπουλος 14(2) , Καραβάκης 2, Ντιμάτζιο 3, Χατζηαναστασίου 2, Αλαφούζος, Παπασταθόπουλος 13 (1), Ζάγκας 7, Κανατούλας 7, Μειδάνης
triponter
καλησπερα παιδια...

τεραστια νικη για εμας...μιση κατηγορια!!!!!!!!!!!!!!

ηταν ενα ματς διχως αυριο και για εμας και για την Πεντελη..εγινε τρομερη μαχη με πολυ ξυλο....και απιστευτο παθος...!!!!!!!!

τελικα πηραμε την νικη...λεπτομερειες αυριο
.............................................................

εγω θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον προπονητη μας ΜΑΚΗ ΣΦΗΓΓΑ .. 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

σημερα ειχε να διαχειριστει 12 παιχτες που ολοι γκρινιαζαν που ολοι εβριζαν και απλα ειμασταν ενα ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει...

ειχε ηρεμια, δεν αντεδρασε σε καμια προκληση και εμεινε ψυχραιμος καθολη την διαρκεια του αγωνα...!!!

Αν παρασυροταν και αυτος σε αυτο το τραγικο κλιμα θα γινοταν πραγματικα χαμος...

Σημασια εχει καθε ανθρωπος να κανει αυτο που πρεπει για να επιτυχει το σωστο αποτελεσμα και το σκοπο του...και σημερα το εκανε, παρα τον δυναμισμο του χαρακτηρα του...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

μπραβο σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......................

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!
triponter
QUOTE(nikefalin @ Apr 12 2008, 21:47 ) *
Πεντέλη - Γέρακας 56 - 64,

Η Πεντέλη έπεσε "θύμα" του triponter. από κει που στο πρώτο ημίχρονο είχε βάλει για τις βάσεις για νέο κλειστό με 0/6, στο 2ο ξέχασε το...μυστρί στα αποδυτήρια, πήρε το τουφέκι και καθάρισε.

ανάλυση + στατιστικά από αύριο

ακολουθούν τα στατιστικά του Κηφησιά - Εκάλη

Κηφισιά (Δρούμπαλης) : Μπίκας, Συνοδινός 11 (2), Γκινοσάτης, Σκιαδάς 6 , Τσεπέλης 21 (5), Τσιάμης 18(2), Χαντζής 2 , Δημοράγκας 4, Τριποδάκης 2, Χρηστάκος 2
Εκάλη (Νοβάρα ?) : Σπηλιωτόπουλος 14(2) , Καραβάκης 2, Ντιμάτζιο 3, Χατζηαναστασίου 2, Αλαφούζος, Παπασταθόπουλος 13 (1), Ζάγκας 7, Κανατούλας 7, Μειδάνης

ΡΕ πριονοκορδελλα....θα μου χαλασεις την μεταγραφη.....θελω να πεις για την φοβερη μου αμυνα και ασε τα υπολοιπα...επεσα 2 φορες κατω για την μπαλα w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif !!!!!!!!!( οι φιλοι που με ξερουν διακριναν οτι γλιστρισα!!!!!!!)

και επισης 0/6 δεν ειχα ποτε.........1/4 μπορει...... το να παρω 6 προσπαθειες σε αυτην την ομαδα ειναι απαγορευμενο!!!!!!!!

και επισης μα ειναι δυνατον να βαζεις τους ποντους του Λυκου????????

ΡΕ ΛΥΚΕ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ?????

μπραβο αγορι μου.....αν περασεις τους 20 θα σου κανω δωρο ενα φουρνο μικροκυματων!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Apr 13 2008, 02:25 ) *
ΡΕ πριονοκορδελλα....θα μου χαλασεις την μεταγραφη.....θελω να πεις για την φοβερη μου αμυνα και ασε τα υπολοιπα...επεσα 2 φορες κατω για την μπαλα w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif !!!!!!!!!( οι φιλοι που με ξερουν διακριναν οτι γλιστρισα!!!!!!!)

και επισης 0/6 δεν ειχα ποτε.........1/4 μπορει...... το να παρω 6 προσπαθειες σε αυτην την ομαδα ειναι απαγορευμενο!!!!!!!!

και επισης μα ειναι δυνατον να βαζεις τους ποντους του Λυκου????????

ΡΕ ΛΥΚΕ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ?????

μπραβο αγορι μου.....αν περασεις τους 20 θα σου κανω δωρο ενα φουρνο μικροκυματων!

Ενα παραπονο εχω 20 χρονια που παιζω μπασκετ.
Δεν εχω βαλει ποτε 40 ποντους.
8 φορες εχω βαλει 39 αλλα 40 ποτε.

Λεω με σενα αντιπαλο να το καταφερω κι αυτο κριαρι.

Βλεπω παλι νωρις γυρισες κακομοιρη. Παλι παντοφλα επεσε.
Εγω λεω να βγω τωρα που ολοι οι παντοφλες γυρισαν σπιτακι τους

Ρε λαμογιο nikefalin παντοφλεrator, γιατι δεν εγραψες και τις 11 ασιστ μου????
Αφου ο γεροΤζαμπαρ κρατουσε στατιστικα.
3 laloun kai 2 xoreuoun
Ηττα δυστηχως για εμας σε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι!!!Χασαμε μια μεγαλη ευκαιρια καθως βρεθηκαμε να προηγουμαστε και με 12 ποντους(νομιζω)

Ο Τριποντερ με 3 τριποντες βομβες συνεχομενες γυρισε το παιχνιδι και βρεθηκαν να προηγουντε ακομα και με 9 ποντους!Προσπαθησαμε να το γυρισουμε 24 δευτερολεπτα πριν την ληξη το πηγαμε στους 4 ποντους αλλα δεν τα καταφεραμε!!!

Η ομαδα δειχνει καλα στοιχεια και μεγαλο παθος.Εχουμε ακομα 5 τελικους οπου πιστευω θα καταφερουμε 2,3 νικες για να σωθουμε!!!

Το μονο πραπαπονο απο την διαιτησια ηταν τα τουλαχιστον 3 αντιαθλητικα που δεν καταλογησαν υπερ μας και το οτι μας κοβαν συνεχεια τους εφνιδιασμους με δηθεν φαουλ ενω ειμασταν μονοι με το καλαθι.Ενα τυπικο πλεονεκτημα δεν πηραμε να σκοραρουμε 2 ευκολους ποντους!

Μπραβο στον Γερακα και ειδικα στον Τριποντερ που στο πιο κρισιμο σημειο εδειξε την αξια του και καθαρισε το ματς!!

Υ.Γ Δεν θελω να μιλησω για το παρασκηνιο πριν τον αγωνα............!!!Το εχω ξαναπει οτι πρωταγωνιστες ειναι τα παιδια που ιδρωνουν μεσα στο παρκε και οχι κατι γραφικοι!!!Τριποντερ εμεις τα ειπαμε και χθες!!

Ενα ομως σκηνικο θα το αναφερω!!!!!!!

Πως γινετε να μιλαει ο προπονητης μας στον διαιτητη και να του λεει "σταματα και πηγαινε στο παγκο σου" σε εντονο υφος και στην επομενη φαση μιλαγε με τον προεδρο του Γερακα στην κερκιδα και κατι του εξηγουσε και του δικαιολογονταν.....

Yoda γιατι ο ενας διαιτητης αλλαξε την τελευταια στιγμη????

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
milos babic
λοιπον εγω θα λεγα στο φιλαρακο μου τον 3 λαλουν να μην ειναι τοσο διακριτικος. το ειχαμε δει πριν απο το παιχνιδι το εργο με τουε διαιτητες. το ξεραμε οτι θα γινει ετσι. αυτο που εγινε χθες ονομαζεται χειρουργειο αλλα εμεις φταιμε που δωσαμε δικαιωμα στους διαιτητες να παιξουν το ρολο τους. αν ηταν η διαφορα στους 15 ποντους τι θα μπορουσαν να κανουν? στο πρωτο ημιχρονο τους ταιζαν με ανυπαρκτα φαουλ και 5 αιφνιδιασμους μας τους εκοψαν με φαουλ απο τα πλαγια που ηταν ΟΛΑ αντιαθλητικα.
περιστατικα:
-παιρνει τι μπαλα ο ψηλος στο low post και με το που περναει τον αντιπαλο και παει να το βαλει, φαουλ.
-φευγει αιφνιδιασμο ο παρδαλης και του χτυπανε τα χερια του περνουν την μπαλα και βαζουν αυτοι.
-κλεβω την μπαλα και ο αντιπαλος μου βουταει και με σπρωχνει, απλα φαουλ
-κλεβει ο παρδαλης στο τελος και με το που παει να βαλει την μπαλα στο καλαθι δινει φαουλ εναντιον του!!!!
-παω να μιλησω στο διαιτητη και μου λεει στο πρωτο λεπτο με υφος πρωθυπουργου, μη μου ξαναμιλησεις σημερα καλυτερα...και αντε να πω οτι του τυπου ειναι το στυλ του ετσι, (μεχρι το ημιχρονο που παμε πολυ καλα) τον βλεπω τον δικο σου να καθεται δεκα λεπτα να απολογειται στον αντιπαλο κοουτς για κατι. και να μιλαει και με τον προεδρο του γερακα. (καντε τη δουλεια αλλα πιο διακριτικα ρε παιδια...)
τον δικο μας κοουτς ουτε τον κοιταξε σε ολο το παιχνιδι, του μιλαγε και του κανε το χερι ο ρεφ "φυγε φυγε".
στο τελος μας ειπε ομως ευχαριστω, δεν καταλαβα γιατι.

ειναι η πρωτη φορα που μιλαω για εσκεμμενα σφυριγματα. ολες τις αλλες φορες μιλουσα για κακες διαιτησιες και για τις 2 ομαδες (βλεπε με το μαραθωνα 1ο παιχνιδι.)...μακαρι να κανω λαθος
καποιος γιοντα εχει δικιο....
λυπαμαι πολυ που τα γραφω αυτα για τα φιλαρακια μου τον λορντ και τον τριποντερ που ηταν ολα τα λεφτα χθες, σχεδον ολα καλυτερα, μαζι με το 12 το 5 και τα γκριζακια.

και κατι αλλο...
ο γερακας οπως και η εκαλη ειναι ομαδες που τις δινουν αξια οι παικτες της. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.

p.s.
μια τελευταια παρατηρηση...
μεσα στις ομαδες υπαρχουν καθηγητες, επιστημονες, σκληρα εργαζομενοι, επιτυχημενοι επαγγελματιες, φοιτητες κ.α. που κανουν το κεφι τους παιζοντας μπασκετ (που ειναι και ευγενες αθλημα σε σχεση με αλλα).
ποιος εδωσε το δικαιωμα σε αυτα τα 20 χρονα τσογλανακια, δε μιλαω για ολους βεβαια, ξερουν αυτοι, που φορωντας μια γκριζα μπλουζα εξουσιας να μιλανε και συμπεριφερονται ετσι σε ανθρωπους που ειναι 15-20 χρονια σε ενα χωρο που αυτοι μολις μπηκαν (και ως διαιτητες). ποιος τους δινει το δικαιωμα να λενε "ρε" και "αγορι μου" και αλλα πολλα σε ανθρωπους που εχουν κερδισει το σεβασμο σε καθε τομεα της ζωης τους
εκτος απο αυτα τα κομπλεξικα τυπακια?

χαιρομαι που υπαρχουν φορουμιτες διαιτητες να μου πουν τη γνωμη τους...προφανως δεν εννοω αυτους που μπαινουν στο φορουμ π.χ. που σημαινει οτι ανησυχουν αν κανουν καλα τη δουλεια τους.
milos babic
εγραψα ενα κατεβατο και εκανα βλακεια και το σβησα κατα λαθος. 41.gif βαριεμαι να το ξαναγραψω.

μπραβο στον τριποντερ που επετρεψε με την εμφανιση του να μπορεσει να κανει τη δουλεια της η γκριζα δυναμη. γιατι αν δεν επαιζε αυτος ετσι στο β ημιχρονο θα υπηρχε προβλημα.
για πρωτη φορα λεω οτι τα λαθη πολλες φορες δεν ειναι ανθρωπινα. ο γιοντα κατι ξερει. στο ημιχρονο σκεφτομουν να παω μπυρες στο διαιτητη , τον κοουτς του γερακα και τον προεδρο του γερακα που τα λεγαν τοσο ωραια...ηθελα να μπω και γω στην παρεα τους αλλα δε θα μ αφηναν μαλλον. sad.gif
ελπιζω τους διαιτητες αν τους ξαναπετυχουμε να επανορθωσουν για το χθεσινο...αφου τα λαθη ΔΕΝ ειναι ανθρωπινα...
ας μιλησει ο jabar για τα αντιαθλητικα...που ολα ηταν πλαγια γραμμη, οχι βολες, μην το ξεχναμε...και δεν ηταν 3 ηταν ΠΕΝΤΕ!
5, 12, και τριποντερ shot.gif γυρισαν το παιχνιδι κατα τα αλλα...

ασχετα με τα παραπανω, τριποντερ του β ημιχρονου και λορντ παντως καιρου, ελπιζω να βρηκατε να φατε χθες, χαρηκα που τα παμε, ραντεβου σε ταβερνα, icon_drunk.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μα ειναι δυνατον να ευνοησε η διαιτησια τον Κρονο???
Γινονται αυτα???

Τι λες κι εσυ ρε Λορντ????
nikefalin
Πεντέλη - Κρόνος 56 - 64

Πεντέλη (Ηλιάδης): Τζιτζικαλάκης 5, Λογοθέτης 1, Παρδάλης 27 (3), Πατέλης 1, Κρατημένος, Κεραμυδάς, Νεγρίν 2, Μπίκος 8, Μαντζιώρης 10(1), Λιονάκης 2

Κρόνος ( Σφήκας, Κατσαρός) : Γιαννακόπουλος 15 (1), Γεωργακόπουλος 22 (4), Χαζτηαντωνίου 3, Κολοβός 3, Βουλουμάνος 2, Πόλιο 18 (1), Παραμυθιώτης 1, Παναγιωτονάκος

Η Πεντέλη ξεκίνησε πολύ δυνατά αιφνιδιάζωντας πλήρως τον Κρόνο και σκόραρε με όλους τους δυνατούς τρόπους. το σκόρ του ημιχρόνου αδικεί την απόδοση των ομάδων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εμπειρία των παιδιών του Κρόνου συν τ' ότι έκλεισαν αποτελεσματικά τον Παρδάλη (που σκοραρε πλέον μόνο με ηρωικές προσπάθειες ενώ πήρε και πολλές επιθέσεις) και τον Μαντζιώρη συν το γεγονός ότι πήρε λύσεις και πόντους πέραν από τους συνήθεις ύποπτους του έδωσε τη νίκη.
triponter
καλησπερα παιδια......

καλα σημερα εσκισα την ρακετα...τρελο κορμι....επαιξα φανταστικες αμυνες και σουπερ καρφια..ακριβως στην καρδια του αντιπαλου...

ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

DIDI που εισαι??? κρυωνες σημερα ???? αμα παιξουμε ποτε μαζι παρε πανοπλοια να προστατευτεις, γιατι τα μπαλακια μαλλον δεν θα τα βλεπεις απο που σου ερχονται!!!

παρτε και τα αποτελεσματα απο GOAL ....ΑΝΟΥΣΙΑ μονο 2 αγωνες εχουν:

mog#4
καλα μου ελεγε ο had αν ειμαι σιγουρος για το ματσ με τη τουφα....τελικα εκανε λαθος η εσκα και ενημερωσε εμας και οχι τη τουφα....απιστευτο.... blink.gif ....τελικα το ματσ δεν εγινε....αυτα....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 14 2008, 00:05 ) *
καλα μου ελεγε ο had αν ειμαι σιγουρος για το ματσ με τη τουφα....τελικα εκανε λαθος η εσκα και ενημερωσε εμας και οχι τη τουφα....απιστευτο.... blink.gif ....τελικα το ματσ δεν εγινε....αυτα....

Αντε για υπνο, εχεις σχολειο το πρωι
LordOfTheCourts
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 13 2008, 17:22 ) *
Μα ειναι δυνατον να ευνοησε η διαιτησια τον Κρονο???
Γινονται αυτα???

Τι λες κι εσυ ρε Λορντ????

Πρώτα από όλα μπράβο για τη νίκη σας επι της Εκάλη....
2ον ντρέπομαι για την εμφάνισή μου που όπως καταλαβαίνω πρόκειται για πολύ κακή ψυχολογία. Δεν βοήθησα καθόλου την ομάδα μου... δεν υπήρχα καθόλου στο γήπεδο. Είχα ευκαιρίες να βάλω καλάθι και απλώς κόλωσα να κάνω την προσπάθεια λες και έπαιζα σε πανπαιδικό.
Σχετικά με τη διαιτησία θα πώ το εξής.... σε εμένα προσωπικά μου έκαναν 6 μετρημένα φάουλ σε τελικές πάσες που η μπάλα κατέληξε εκτός (μπορούν να ρωτήσουν τους συμπαίκτες τους oi φορουμίστες της Πεντέλης). Στη τελευταία φάση που έκλεψε τη μπάλα ο 6... την "έκλεψε" από εμένα αφου πήρε τη μπάλα και τα χέρια μου μαζί. Στο πρώτο παιχνίδι ήμουν ο πρώτος που μίλησα... για το πόσο πολύ σας είχαν αδικήσει οι γκρίζοι λύκοι... το Σάββατο όμως αισθάνθηκα πολύ άσχημα για το ηρωνικό τους ήφος (των διαιτητών) και το τρόπο που μας αντιμετώπισαν.... ίσως όλα τα λάνθασμενα σφυρίγματα να έγιναν τυχαία πάνω μου... και γι αυτό να το βλέπω έτσι... αλλά έτσι το αισθάνθηκα...

Μπράβο για την προσπάθειά σας, καλή δύναμη για την συνέχεια..
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Άγιος Κοσμάς και πάιζουμε χωρίς ... παίζουμε φίλοι και παρέα...
milos babic
QUOTE(LordOfTheCourts @ Apr 14 2008, 09:48 ) *
Πρώτα από όλα μπράβο για τη νίκη σας επι της Εκάλη....
2ον ντρέπομαι για την εμφάνισή μου που όπως καταλαβαίνω πρόκειται για πολύ κακή ψυχολογία. Δεν βοήθησα καθόλου την ομάδα μου... δεν υπήρχα καθόλου στο γήπεδο. Είχα ευκαιρίες να βάλω καλάθι και απλώς κόλωσα να κάνω την προσπάθεια λες και έπαιζα σε πανπαιδικό.
Σχετικά με τη διαιτησία θα πώ το εξής.... σε εμένα προσωπικά μου έκαναν 6 μετρημένα φάουλ σε τελικές πάσες που η μπάλα κατέληξε εκτός (μπορούν να ρωτήσουν τους συμπαίκτες τους oi φορουμίστες της Πεντέλης). Στη τελευταία φάση που έκλεψε τη μπάλα ο 6... την "έκλεψε" από εμένα αφου πήρε τη μπάλα και τα χέρια μου μαζί. Στο πρώτο παιχνίδι ήμουν ο πρώτος που μίλησα... για το πόσο πολύ σας είχαν αδικήσει οι γκρίζοι λύκοι... το Σάββατο όμως αισθάνθηκα πολύ άσχημα για το ηρωνικό τους ήφος (των διαιτητών) και το τρόπο που μας αντιμετώπισαν.... ίσως όλα τα λάνθασμενα σφυρίγματα να έγιναν τυχαία πάνω μου... και γι αυτό να το βλέπω έτσι... αλλά έτσι το αισθάνθηκα...

Μπράβο για την προσπάθειά σας, καλή δύναμη για την συνέχεια..
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Άγιος Κοσμάς και πάιζουμε χωρίς ... παίζουμε φίλοι και παρέα...

λες και εισαι χθεσινος στο μπασκετ και μιλας για τα καλαθια που δεν εβαλες. το μπασκετ δεν ειναι μονο το καλαθι και εσυ εκανες πολλα στο γηπεδο προχθες.
για την επιμαχη φαση καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να πω αν σου πηρε τα χερια αλλα με σιγουρια μπορω να πω οτι το σφυριξε μολις ο παρδαλης ηταν ετοιμος να το χωσει. ποσο δικιο εχεις, το υφος του ενος διαιτητη ηταν λες και ειχε πιασει τον ταυρο απο.......
δε θα τον σαπισει καποιος καποια μερα να αρχισει να μιλαει στον πληθυντικο μετα?
v-span
Σχετικά με το προχθεσινό παιχνίδι ΠΑΛΛΗΝΗ - ΑΡΤΕΜΙΣ: 67 -64, ήθελα να πω ότι μέσα από ένα κακό και αδιάφορο παιχνίδι, αλλά και για μια ακόμα δορά άτυχο για μας μια και χάσαμε το Νίκο Χαντζησπύρου με θλάση στον προσαγωγό, έλαμψε ένας νέος παίχτης για την ομάδα μου, ο Μίλτος Παπαδόπουλος, ο οποίος συνολικά έχει παίξει ελάχιστα φέτος. Απέδειξε όμως το προφανές, ότι στο μπάσκετ απλά χρειάζεται όρεξη και διάθεση για να βοηθήσει κανείς την ομάδα όπως μπορεί. Ακόμα και αν δεν έχει εμπειρία όπως και εικόνες...Είναι μήνυμα σε όλους εμάς που το παίζουμε έμπειροι...

Μπράβο παιχταρά μου και τα καλύτερα έρχονται
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
LordOfTheCourts
QUOTE(milos babic @ Apr 14 2008, 10:31 ) *
λες και εισαι χθεσινος στο μπασκετ και μιλας για τα καλαθια που δεν εβαλες. το μπασκετ δεν ειναι μονο το καλαθι και εσυ εκανες πολλα στο γηπεδο προχθες.
για την επιμαχη φαση καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να πω αν σου πηρε τα χερια αλλα με σιγουρια μπορω να πω οτι το σφυριξε μολις ο παρδαλης ηταν ετοιμος να το χωσει. ποσο δικιο εχεις, το υφος του ενος διαιτητη ηταν λες και ειχε πιασει τον ταυρο απο.......
δε θα τον σαπισει καποιος καποια μερα να αρχισει να μιλαει στον πληθυντικο μετα?

Thanx για τα καλά σου λόγια... δυστιχώς εμψυχωτικά λόγια ακούμε μόνο από αντιπάλους και όχι από παράγοντες και σχετικούς (συμπαίκτες, διοίκηση κτλ) με τον Κρόνο. Συνήθως οι μικροί σε ηλικία διαιτητές το παίζουν τσαμπουκάδες και δεν έχουν τρόπους μέχρι να δεχθούν την πρώτη γροθιά. Κάτι που έκαναν και αυτοί του Σαββάτου. Μάλλον θα πρέπει να εισάγουν κάποιο μάθημα καλών τρόπων και αντιμετώπισεις αθλητών στη "σχολή διαιτητών"....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ρε dimaster που εισαι?????????

Γιατι το πηρες τοσο κατακαρδα?????
nikefalin
QUOTE(LordOfTheCourts @ Apr 14 2008, 18:42 ) *
Thanx για τα καλά σου λόγια... δυστιχώς εμψυχωτικά λόγια ακούμε μόνο από αντιπάλους και όχι από παράγοντες και σχετικούς (συμπαίκτες, διοίκηση κτλ) με τον Κρόνο. Συνήθως οι μικροί σε ηλικία διαιτητές το παίζουν τσαμπουκάδες και δεν έχουν τρόπους μέχρι να δεχθούν την πρώτη γροθιά. Κάτι που έκαναν και αυτοί του Σαββάτου. Μάλλον θα πρέπει να εισάγουν κάποιο μάθημα καλών τρόπων και αντιμετώπισεις αθλητών στη "σχολή διαιτητών"....

δεν είναι θέμα σχολής διαιτητών , είναι πολύ γενικότερο θέμα παιδείας , επιμόρφωσης κλπ κλπ.
Και μην τρελενόμαστε , έχουν να διαχειριστούν καμιά 30αριά διαφορετικές προσωπικότητες σε κάθε αγώνα ( παίκτες, προπονητές, παράγοντες).
Λίγη περισσότερη ευγένεια από όλους δε βλάπτει.
LordOfTheCourts
QUOTE(nikefalin @ Apr 14 2008, 18:12 ) *
δεν είναι θέμα σχολής διαιτητών , είναι πολύ γενικότερο θέμα παιδείας , επιμόρφωσης κλπ κλπ.
Και μην τρελενόμαστε , έχουν να διαχειριστούν καμιά 30αριά διαφορετικές προσωπικότητες σε κάθε αγώνα ( παίκτες, προπονητές, παράγοντες).

Ο τρόπος τους ήταν απαράδεκτος... ηρωνικός χωρίς να έχω πει κάτι συγκεκριμένο, εντελώς ευγενικά τους είπα ΄τοι έκαναν λάθος... όσοι με γνωρίζουν θα ξέρουν πως αντιδρώ σε λάθος σφυρίγματα... αδιαφορό ή μπορεί το πολύ να τους πώ ως έκαναν λάθος...(ελπίζοντας ότι θα πιστέψουν ότι είμαι ηλικρινής και θα διορθώσουν στην επόμενη φάση) όπως σηκώνω το χέρι μου και παραδέχομαι το φάουλ έτσι τους λέω και για το λάθος τους...
triponter
καλησπερα παιδες των ελληνων..ωρα για το κυπελλακι...η επιτροπη "ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ & ΚΟΥΛΟΙ Α.Ε." αποφασισε να μην συμπεριλαβει το παιχνιδι ΠΕΝΤΕΛΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ στο κουπονι μιας και οι περισσοτεροι δεν το εδωσαν ως αναβληθεν :θυμιζω αποτελεσματα...

ΚΟΥΡΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ( δεν εγινε γιατι θα εχανε ο Αγ.Στεφανος tongue.gif tongue.gif tongue.gif )
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 2
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1

λοιπον :

3 laloun = 4/6

ref = 4/6 ( ρεφ ξεχασες να παιξεις το Τουφα-Λαγονησι..αρνητικο σημειο λοιπον )

dimaster = 3/6 ( αν καταφερα να σε αδικησω και τωρα θελω κρεμασμα )

Lord = 4/6

mog#4 = 5/6

Lykos = 5/6

TF lagonisi = 4/6

Nikefalin = 5/6

GK1 = 3/6

triiponter = 4/6

................................................................................
.....

μικρη συμμετοχη αυτην την φορα....

δυστυχως το τριο ΣΤΟΥΤΖΕΣ, οι 3 σωματοφυλακες της πλακας, οι 3 λαλουν και 3 χορευουν , οι 3 ασχημοι και οι 3 αλλου πατω αλλου βρισκομαι κερδισαν...ποιοι ειναι αυτοι :

MOG#4 , LYKOS ( 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif ), NIKEFALIN ( τα εστησες ετσι??? )

( 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif μπραβο ταγαρια! )

................................................................................
............................................

και ο μεγαλος "GRANDE KOYBAS " Ο υπεροχος αρχηγος μας ο GK1 και ο κος αδικημενος DIMASTER.... Μπραβο ντροπη των προβλεψεων...

Μπραβο μας σωσατε ολους με την μαντικη σας ικανοτητα!!!!!!!!!!!!

...................

Ειδικο βραβειο δινεται στον κο YODA, που για να δωσει τα προγνωστικα του ηθελε πρωτα να ενημερωθει γραπτα απο ολα τα σωματεια για τα τελευταια κουτσομπολια...δινει αλλη διασταση στα προγνωστικα....
mog#4
και αλλη κουπα....ευκολα.....3η και δε σταματαμε..... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Apr 14 2008, 23:51 ) *
καλησπερα παιδες των ελληνων..ωρα για το κυπελλακι...η επιτροπη "ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ & ΚΟΥΛΟΙ Α.Ε." αποφασισε να μην συμπεριλαβει το παιχνιδι ΠΕΝΤΕΛΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ στο κουπονι μιας και οι περισσοτεροι δεν το εδωσαν ως αναβληθεν :θυμιζω αποτελεσματα...

ΚΟΥΡΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ( δεν εγινε γιατι θα εχανε ο Αγ.Στεφανος tongue.gif tongue.gif tongue.gif )
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 2
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1

λοιπον :

3 laloun = 4/6

ref = 4/6 ( ρεφ ξεχασες να παιξεις το Τουφα-Λαγονησι..αρνητικο σημειο λοιπον )

dimaster = 3/6 ( αν καταφερα να σε αδικησω και τωρα θελω κρεμασμα )

Lord = 4/6

mog#4 = 5/6

Lykos = 5/6

TF lagonisi = 4/6

Nikefalin = 5/6

GK1 = 3/6

triiponter = 4/6

.....

μικρη συμμετοχη αυτην την φορα....

δυστυχως το τριο ΣΤΟΥΤΖΕΣ, οι 3 σωματοφυλακες της πλακας, οι 3 λαλουν και 3 χορευουν , οι 3 ασχημοι και οι 3 αλλου πατω αλλου βρισκομαι κερδισαν...ποιοι ειναι αυτοι :

MOG#4 , LYKOS ( 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif ), NIKEFALIN ( τα εστησες ετσι??? )

( 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif μπραβο ταγαρια! )

............................................

και ο μεγαλος "GRANDE KOYBAS " Ο υπεροχος αρχηγος μας ο GK1 και ο κος αδικημενος DIMASTER.... Μπραβο ντροπη των προβλεψεων...

Μπραβο μας σωσατε ολους με την μαντικη σας ικανοτητα!!!!!!!!!!!!

...................

Ειδικο βραβειο δινεται στον κο YODA, που για να δωσει τα προγνωστικα του ηθελε πρωτα να ενημερωθει γραπτα απο ολα τα σωματεια για τα τελευταια κουτσομπολια...δινει αλλη διασταση στα προγνωστικα....

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ

δεν εχω που να τις βαλω.
Πρεπει να νοικιασω ενα σπιτι για τις κουπες μονο.
milos babic
QUOTE(nikefalin @ Apr 14 2008, 19:12 ) *

οι μονοι που διαχειριζονται 30 διαφορετικες προσωπικοτητες ειναι? σε ρωταω το εξης...εχει πιασει ποτε κανενας ολες τις προσωπικοτητες στην αρχη του αγωνα στο κεντρο του γηπεδου να τους πει το εξης:
"σας υποσχομαι να δωσω το καλυτερο μου εαυτο και αν κανω καποιο λαθος θα ειναι ανθρωπινο" θα του μιλησει κανενας σε ολο το παιχνιδι?
αλλα μεσα στο παιχνιδι θα ακουσεις το: "ελα που θες και σφυριγμα, τοσο χαλια που παιζεις!"
να σας πω ενα παραδειγμα...ο γκρι κυριος με τα γκρι μαλλια που μαλλον ειναι ο μεγαλυτερος στην ηλικια απο τους αλλους...ε σ αυτον ρε παιδια οτι και να σφυριξει, εχει τοση ευγενεια και σεβασμο στον τροπο που αντιμετωπιζει τους παικτες, ε δε μου παει να μην του δωσω το χερι στο τελος. οσα λαθη κι αν κανει.
mog#4
QUOTE(milos babic @ Apr 14 2008, 22:52 ) *
οι μονοι που διαχειριζονται 30 διαφορετικες προσωπικοτητες ειναι? σε ρωταω το εξης...εχει πιασει ποτε κανενας ολες τις προσωπικοτητες στην αρχη του αγωνα στο κεντρο του γηπεδου να τους πει το εξης:
"σας υποσχομαι να δωσω το καλυτερο μου εαυτο και αν κανω καποιο λαθος θα ειναι ανθρωπινο" θα του μιλησει κανενας σε ολο το παιχνιδι?
αλλα μεσα στο παιχνιδι θα ακουσεις το: "ελα που θες και σφυριγμα, τοσο χαλια που παιζεις!"
να σας πω ενα παραδειγμα...ο γκρι κυριος με τα γκρι μαλλια που μαλλον ειναι ο μεγαλυτερος στην ηλικια απο τους αλλους...ε σ αυτον ρε παιδια οτι και να σφυριξει, εχει τοση ευγενεια και σεβασμο στον τροπο που αντιμετωπιζει τους παικτες, ε δε μου παει να μην του δωσω το χερι στο τελος. οσα λαθη κι αν κανει.

εγω τον εκραζα αυτον αν θυμασε για τη Τ που εδωσε....και αν μιλαμε για σεβασμο του ειχα πει αμα ειναι να παω σε σχολη πατιναζ για να εχω καλο τροπο,μπασκετ παιζουμε....και λεει...καλα θα κανεις... 68.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 15 2008, 00:55 ) *
εγω τον εκραζα αυτον αν θυμασε για τη Τ που εδωσε....και αν μιλαμε για σεβασμο του ειχα πει αμα ειναι να παω σε σχολη πατιναζ για να εχω καλο τροπο,μπασκετ παιζουμε....και λεει...καλα θα κανεις... 68.gif

Κακως, δεν επρεπε να σου το πει αυτο.

Εγω στην θεση του θα σου ελεγα να πας για μπαλλετο.
Σου ταιριαζει καλυτερα
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 14 2008, 22:58 ) *
Κακως, δεν επρεπε να σου το πει αυτο.

Εγω στην θεση του θα σου ελεγα να πας για μπαλλετο.
Σου ταιριαζει καλυτερα

δε θελω να σου παρω τη δουλεια.....μετα που θα σε καμαρωνει η μαμα σου.... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 15 2008, 01:01 ) *
δε θελω να σου παρω τη δουλεια.....μετα που θα σε καμαρωνει η μαμα σου.... smiley.gif

Εκει που με καμαρωνει και τωρα, στα γηπεδα του μπασκετ.

Εσυ ομως με φουστανακι και σοσονακια θα εισαι σουπερ
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 14 2008, 23:08 ) *
Εκει που με καμαρωνει και τωρα, στα γηπεδα του μπασκετ.

Εσυ ομως με φουστανακι και σοσονακια θα εισαι σουπερ

και ετσι παλι για τη πλακα μου θα σε ειχα...θα σε περναγα οπως ηθελα....
MVP70
QUOTE(nikefalin @ Apr 14 2008, 19:12 ) *

Θα δεχτώ το σχόλιο αν μου πεις πως έχεις παρακολουθήσει σε όλη σου τη ζωή μόνο 2 αγώνες μπάσκετ.

Ο σεβασμός και η ευγένεια κερδίζονται. Δεν είναι προαπαιτούμενοι, ειδικά σε ένα χώρο (διαιτησία) που μας καταντήσανε καχύποπτους.

Αυτός που έχει την εξουσία σε ένα χώρο πρέπει με τον τρόπο του να σου επιβάλει την συμπεριφορά σου.

Στη δική σου περίπτωση λοιπόν, έχοντας την "εξουσία" στον συγκεκριμένο χώρο (basketforum) θυμήσου πόσες φορές σου ήρθε να "κόψεις" κατευθείαν κάποιον, αλλά αντί αυτού, τον προειδοποίησες με όμορφο τρόπο και τις περισσότερες φορές κατάφερες να καταλάβει το λάθος του και να συμορφωθεί αυτόβουλα.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο "κορδέλα" μου. Εσύ τον κέρδισες το σεβασμό. Αν τον είχες απαιτήσει, δεν θα τον αποκτούσες ποτέ.

Σωστό το παράδειγμα του BABITS για τον γκριζομάλη διαιτητή. Όσα λάθη και να κάνει, η συμπεριφορά του δεν σου επιτρέπει ούτε δόλο να σκεφτείς, αλλά ούτε και να αντιδράσεις άσχημα.

Για την σχολή θα διαφωνήσω μαζί σου. Την παιδεία που επικαλούμαστε, να την συμπληρώσουμε με τα βιώματα και τα ανεκπλήρωτα του καθε διαιτητή και κονομήσαμε. Μαθήματα συμπεριφοράς είναι χρήσιμα για όλους. ΠΑΙΚΤΕΣ (που στοιχίζουν χαζές τεχνικές ποινές στην ομάδα τους), προπονητές (που χτυπάνε υστερίες αναξαρτήτως του δίκιου ή του άδικου που έχουν), παράγοντες (που με τραμπουκισμούς προσπαθούν να εξασφαλίσουν νίκη στην ομάδα τους) αλλά και ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ που απαξιώνουν ανθρώπους με μικρή ή μεγάλη ιστορία στο χώρο, απλώς και μόνο επειδή μπορούν.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Να είσαι καλά.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 15 2008, 01:11 ) *
και ετσι παλι για τη πλακα μου θα σε ειχα...θα σε περναγα οπως ηθελα....

Θα σε δω σε 2 αγωστικες.
Και ο dimaster τα ιδια ελεγε και εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης.
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 14 2008, 23:18 ) *
Θα σε δω σε 2 αγωστικες.
Και ο dimaster τα ιδια ελεγε και εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης.

εγω δε θα εξαφανιστω οτι και να γινει....εσενα θελω να δω μετα ομως.....
ref
QUOTE(MVP70 @ Apr 15 2008, 01:17 ) *
Θα δεχτώ το σχόλιο αν μου πεις πως έχεις παρακολουθήσει σε όλη σου τη ζωή μόνο 2 αγώνες μπάσκετ.

Ο σεβασμός και η ευγένεια κερδίζονται. Δεν είναι προαπαιτούμενοι, ειδικά σε ένα χώρο (διαιτησία) που μας καταντήσανε καχύποπτους.

Αυτός που έχει την εξουσία σε ένα χώρο πρέπει με τον τρόπο του να σου επιβάλει την συμπεριφορά σου.

Στη δική σου περίπτωση λοιπόν, έχοντας την "εξουσία" στον συγκεκριμένο χώρο (basketforum) θυμήσου πόσες φορές σου ήρθε να "κόψεις" κατευθείαν κάποιον, αλλά αντί αυτού, τον προειδοποίησες με όμορφο τρόπο και τις περισσότερες φορές κατάφερες να καταλάβει το λάθος του και να συμορφωθεί αυτόβουλα.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο "κορδέλα" μου. Εσύ τον κέρδισες το σεβασμό. Αν τον είχες απαιτήσει, δεν θα τον αποκτούσες ποτέ.

Σωστό το παράδειγμα του BABITS για τον γκριζομάλη διαιτητή. Όσα λάθη και να κάνει, η συμπεριφορά του δεν σου επιτρέπει ούτε δόλο να σκεφτείς, αλλά ούτε και να αντιδράσεις άσχημα.

Για την σχολή θα διαφωνήσω μαζί σου. Την παιδεία που επικαλούμαστε, να την συμπληρώσουμε με τα βιώματα και τα ανεκπλήρωτα του καθε διαιτητή και κονομήσαμε. Μαθήματα συμπεριφοράς είναι χρήσιμα για όλους. ΠΑΙΚΤΕΣ (που στοιχίζουν χαζές τεχνικές ποινές στην ομάδα τους), προπονητές (που χτυπάνε υστερίες αναξαρτήτως του δίκιου ή του άδικου που έχουν), παράγοντες (που με τραμπουκισμούς προσπαθούν να εξασφαλίσουν νίκη στην ομάδα τους) αλλά και ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ που απαξιώνουν ανθρώπους με μικρή ή μεγάλη ιστορία στο χώρο, απλώς και μόνο επειδή μπορούν.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Να είσαι καλά.

η αληθεια ειναι παντοτε στην μεση. ολοι εχουμε ενα μεριδιο ευθυνης που μας αναλογει. το θεμα ειναι ο καθενας να προσπαθησει να διορθωσει το δικο του κομματι. χωρις παρεμβολες απο τους αλλους. ο καθενας μονος του πρεπει να καταλαβει τι πρεπει να κανει. μονο ετσι θα καταφερουμε να παει το αθλημα μπροστα και φυσικα η παιδεια μας.
dizzy_fingers
@ lykos-mog.

Με pm τα μεταξύ σας, ερωτευμένα πιτσουνάκια...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 15 2008, 10:53 ) *
@ lykos-mog.

Με pm τα μεταξύ σας, ερωτευμένα πιτσουνάκια...

Δυστυχως ο βηχας, το χρημα κι ο ερωτας δεν κρυβονται. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.