Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
il postino
QUOTE(natouralistis @ Jun 6 2011, 03:08 ) *
Δεν απανταω σε ειρωνικα ποσταρισματα γιατι χρεωνομαι με φαουλ, ας το παρεις εσυ. Καληνυχτα.

συμβουλη, μη ξεκινας κατι αμα δεν εισαι διατεθημενος να το τελειωσεις!! ξεκινησες με χαρακτηρισμο, συνεχισα με ειρωνια κατα το δικο σου σκεπτικο (για την ακριβεια απαντησα ακριβως σε ο,τι εγραψες, ασχετα αν ακουγονται σκληρα και ειρωνια, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου)!fair enough (ετσι δεν το γραφουν? smiley.gif )

QUOTE(lamar @ Jun 6 2011, 03:08 ) *
Θα ηθελα παρα πολυ να ειχα το κινητο του Παπαλουκα, να του εστελνα ολο το ποστ σου αυτουσιο σε sms...

Γιατι αν δεν ηταν αυτος σημερα ο Ολυμπιακος θα εφευγε με το διπλο απο το ΟΑΚΑ και ο Σπανουλης μαλλον θα δικαιολογουσε τα λεφτα του....

στο φετινο παο, αν δεν ηταν αυτος θα ηταν καποιος αλλος!!! τα παραδειγματα πολλα!!

επαναλαμβανω, αν ειστε ικανοποιημενοι με την αποδοση του σπαν εγω παω πασο!
Petran911
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...cos/326915.html

Άσχετο, αλλά ο Μπόγρης τι κάνει εκεί, προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση;
lamar
QUOTE(il postino @ Jun 6 2011, 03:17 ) *
στο φετινο παο, αν δεν ηταν αυτος θα ηταν καποιος αλλος!!! τα παραδειγματα πολλα!!

επαναλαμβανω, αν ειστε ικανοποιημενοι με την αποδοση του σπαν εγω παω πασο!

Γιατι μιλησα εγω για τον φετινο ΠΑΟ? Αν απαντας στα ποστ μου που εχεις καθε δικαιωμα βεβαια, απαντα σε αυτα που γραφω και οχι σε αυτα που νομιζεις οτι γραφω....

Εγω μιλησα μονο για Παπαλουκα Σπανουλη στο ποστ μου, και απο οτι θυμαμαι δεν παιζει κανενας απο τους δυο στον ΠΑΟ....

Κανω λαθος???
kolokotronis
Νομίζω η γκρίνια για παπαλουκά πηγάζει από την απόδοσή του τα 3 τελευταία χρόνια και απλά η βολή που έχασε είναι η αφορμή.
Είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί και την έχασε.
Βολές είναι παιδιά, όχι πέναλτυ σε κενή εστία.

Μέχρι και για τον Μπουρούση είδα κάποια σχόλια επειδή λέει πήρε 10 ριμπάουντ αλλά έχασε άλλα 15...
Έπρεπε να μαζέψει 30 ριμπάουντ για να είναι οκ?
Αφού στη ρακέτα μας πήδαγαν 4 με μίσο αντίπαλο, ενώ στου ολυμπιακού ο Μπουρούσης με άλλον ένα δικό του με δύο δικούς μας, σχεδόν συνέχεια
Ειδικά όταν ο παναθηνα'ι'κός έχει παίκτες με μεγάλη έφεση στα ριμπάουντ (Μάικ-Φώτσης-Σάτο).

Αυτός ο Μάριτς παίζει ένα λεπτο και μετά χρειάζεται φυάλη οξυγόνου....
Myria
QUOTE(Petran911 @ Jun 6 2011, 03:17 ) *
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...cos/326915.html

Ηθελα να το πω και εγω γιατι το προσεξα,αλλα λεω δεν θα το εχει δει κανενας αλλος..
Μπερδευτηκε το παιδι νομιζε πως ηταν σε τσακωμο στα μπουζουκια μην τον αδικεις... icon_drunk.gif
lamar
QUOTE(kolokotronis @ Jun 6 2011, 03:36 ) *
Νομίζω η γκρίνια για παπαλουκά πηγάζει από την απόδοσή του τα 3 τελευταία χρόνια και απλά η βολή που έχασε είναι η αφορμή.
Είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί και την έχασε.
Βολές είναι παιδιά, όχι πέναλτυ σε κενή εστία..

Κανεις πλακα τωρα ετσι...

Ο Καλαθης τις εβαζε σαν να κανει lay up και ο Θοδωρης εχασε δυο σερι, βολες που θα εκριναν πρωταθλημα για την μια η την αλλη πλευρα....

Αν ειναι ετσι, να παω να παιξω εγω στον Ολυμπιακο, και ας παιρνω το 1/10 απο αυτα που παιρνει ο Τεο, και να μην λιωνω 50 ωρες την εβδομαδα για ενα χιλιαρικο το μηνα....
spysta
http://www.gazzetta.gr/article/item/199535...teke-e-phusouna

laugh.gif laugh.gif
ΔΕΝ αναφερεται τιποτα στο φυλλο αγωνος για την επιθεση των ΖΩΩΝ στους παικτες του Ολυμπιακου.

περιεργο ..πως κι ετσι ?? smile.gif
A.CAB
Στα γρήγορα γιατί είμαι ακόμα εν θερμώ.

Μπράβο στην ομάδα που έδειξε από τι μέταλο είναι φτιαγμένη.
Μπράβο στον Ομπράντοβιτς που βούλωσε τους μίζερους που ολόκληρη τη χρονιά μας φάγανε τα σωθικά.
Μπράβο σε όλους τους παίχτες από τον Διαμαντίδη μέχρι τον Τέπιτς για την κατάθεση ψυχής είτε σήμερα είτε ολόκληρη την περίεργη αυτή σεζόν.
Ντροπή στους κάφρους που χαλάσανε μια τέτοια επική νίκη.
Μπράβο στους ελάχιστους Ολυμπιακούς που συνεχίζουν την κλαψα για την διαιτησία και προκαλούν το γέλιο σε εμας και τη μουρμούρα (συν τον πλήρη αποπροσανατολισμό) στην ομάδα τους.
Μπράβο στο γκαρντ από τη Λάρισα που όταν θολώνει και θέλει να αποδείξει πράγματα, τελικα αποδεικνύει ότι δεν είναι για νο1. Μπλιάχ....

Τώρα ξεκούραση και περιμένουμε τις νέες μεταγραφές του καλοκαιριού για να αρχίσουμε το κράξιμο και τη μουρμούρα από Σεπτέμβρη.
Anaz
QUOTE(Manu7 @ Jun 6 2011, 02:22 ) *
Αnaz το απόγευμα σου εξέφραζα την άποψη μου για τον Παπαλουκά.

Σήμερα ήμουν έτοιμος να γράψω ότι τουλάχιστον σε αυτό το ματς διέψευσε εμένα και πολλούς άλλους.
Αυτές οι ρημαδιασμένες οι βολές όμως με αποτρέπουν να κάνω κάτι τέτοιο.Και είμαι στεναχωρημένος γι'αυτό
γιατί δεν άξιζε τέτοιο τέλος από τον ΟΣΦΠ.
Δυστηχως η τυχη τα εφερε ετσι που ηταν ίσως ο μοιραιος..
Βεβαια ξεχνιεται ευκολα οτι στην αμεσως επομενη φαση "διορθωσε" εν μερει το λαθος του με την ταπα στον Νικολας, οπως ξεχνιεται κι οτι μεχρι εκεινο το σημειο ηταν ο κορυφαιος..
Δεν τον αφησε κι ο Ντουντα στην παραταση να δουμε μηπως καταφερνε να εξιλεωθει..

Το σιγουρο ειναι οτι απεδειξε με τη συνολικη παρουσια του, οτι ξοφλημενος ΔΕΝ ειναι, οπως τον εχουν πολλοι Ολυμπιακοι.

Βεβαια οπως κ να'χει η εμπαθεια, ειναι εμπαθεια..
spysta
QUOTE(A.CAB @ Jun 6 2011, 01:53 ) *
Μπράβο στο γκαρντ από τη Λάρισα που όταν θολώνει και θέλει να αποδείξει πράγματα, τελικα αποδεικνύει ότι δεν είναι για νο1. Μπλιάχ....

μαν εχεις παρει Ευρωλιγκα και Πρωταθλημα ..και μετα το τελος μιας ακρως επιτυχημενης σεζον της ομαδας σου .. ασχολεισαι με τον Σπανουλη.

σορι αλλα .. τραγικο ρε συ!! wink.gif

και δεν εισαι μονο εσυ ..αλλα και πολλοι πολλοι ακομα φιλοι του Παναθηναικου.
Που να σηκωσει και κουπες με τον ΟΣΦΠ ο Σπανουλης .. θα εχουμε χαι χουι εκει smile.gif
vag7
QUOTE(Anaz @ Jun 6 2011, 03:59 ) *
Δυστηχως η τυχη τα εφερε ετσι που ηταν ίσως ο μοιραιος..
Βεβαια ξεχνιεται ευκολα οτι στην αμεσως επομενη φαση "διορθωσε" εν μερει το λαθος του με την ταπα στον Νικολας, οπως ξεχνιεται κι οτι μεχρι εκεινο το σημειο ηταν ο κορυφαιος..
Δεν τον αφησε κι ο Ντουντα στην παραταση να δουμε μηπως καταφερνε να εξιλεωθει..

Το σιγουρο ειναι οτι απεδειξε με τη συνολικη παρουσια του, οτι ξοφλημενος ΔΕΝ ειναι, οπως τον εχουν πολλοι Ολυμπιακοι.

Βεβαια οπως κ να'χει η εμπαθεια, ειναι εμπαθεια..

σωστος αναζ...νομιζω οτι και ξοφλημενος δεν ειναι και χρειαζεται να ειναι του χρονου στην ομαδα με ενα πιο λογικο ποσο βεβαια...
natouralistis
QUOTE (MaJesty23 @ Jun 6 2011, 04:14 ) *
natouralistis εχεις δίκιο!Καταδικαστέα και τα επεισόδια και οι κάφροι!Πες μας όμως την αποψη σου και για τον αγώνα ...με το που έληξε σκεφτόμουνα πότε θα ποσταρεις και τι θα πείς για το ματς!

Σου χω δημιουργησει τετοια ψυχωση? Αντι να απολαμβανεις τον τιτλο του πρωταθλητη σκεφτεσαι τι θα ποσταρει ο νατουραλιστης..

QUOTE (saou @ Jun 6 2011, 03:14 ) *
Σήμερα παράπονο δεν έχω ιδιαίτερο. Παίξανε καλά, παίξανε προσεκτικά, είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση, τη στιγμή που οι αντίπαλοι σκοράρανε μόνο με ανύπαρκτα φάουλ οι δικοί μας ματώνανε το διχτάκι κανονικά και με το νόμο...

Τώρα για μερικές χαμένες βολές δε νίκησα θεούς και δαίμονες. Μπορεί να ήταν η κούραση, μπορεί και το άγχος, δεν ξέρω...

Αλλά σήμερα εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αν οι άλλοι δεν υποστηρίζονταν με μπουκάλες οξυγόνου (βλέπε φάουλ σε κάθε επαφή) το ματσάκι θα είχε λήξει υπέρ μας.

Για το παιχιδι ο saou με καλυπτει απολυτα..Οταν ολα κρεμονται απο μια κλωστη και οι λεπτομερειες παιζουν σημαντικο ρολο 1 αναποδο σφυριγμα = νικητης-ηττημενος. Οπως παντα βεβαια το αναποδο σφυριγμα δεν ηταν 1.

+ Οτι υπαρχουν καποιοι παιχτες στον Παο που εχουν τη νοοτροπια του νικητη και καταθετουν ψυχη( Φωτσης) και μπραβο τους.

+ Οτι υπαρχουν καποιοι emo στον Ολυμπιακο που εχουν μπολιαστει με τα ευρω στα παντελονια και στα κρισιμα καταθετουν αυγα.
MaJesty23
όχι ψύχωση αλλά θέλω μπασκετική ανάλυση !Δεν είπα κάτι κακό!Απολάμβάνω πρωταθλήματα απο τα 18 και έφτασα 32...απλά θέλω να πείς αν σήμερα σε κέρδισα δίκαια!

Πάλι για διαιτησία λες απ'οτι είδα!

http://www.youtube.com/watch?v=7XtIPzOxWsA
A.CAB
QUOTE(spysta @ Jun 6 2011, 04:02 ) *
μαν εχεις παρει Ευρωλιγκα και Πρωταθλημα ..και μετα το τελος μιας ακρως επιτυχημενης σεζον της ομαδας σου .. ασχολεισαι με τον Σπανουλη.

σορι αλλα .. τραγικο ρε συ!! wink.gif

και δεν εισαι μονο εσυ ..αλλα και πολλοι πολλοι ακομα φιλοι του Παναθηναικου.
Που να σηκωσει και κουπες με τον ΟΣΦΠ ο Σπανουλης .. θα εχουμε χαι χουι εκει smile.gif

Μα ακριβώς επειδή έχω πάρει Ευρωπαικό και πρωτάθλημα τα λέω αυτά. Αν τα είχε καταφέρει ο Βασιλάκης θα έκανα μόκο.
Τώρα μπορώ να τα πω. Τα πίστευα και πριν αλλά τι να το κάνεις άμα σε βγάλει ψεύτη. Τελικά με δικαίωσε.

Είναι ιδιαίτερη μέρα σήμερα. Σόρυ αν ακούστηκε προκλητικό γιατί ο σκοπός μου δεν ήταν να προκαλέσω κανένα οπαδό του Ολυμπιακού. Δεν είναι κατι μεταξύ Παναθηναικών και Ολυμπιακών αλλά κάτι ιδιαίτερο. Η όλη φάση είναι μεταξύ του Βασιλάκη και εμάς. Ξέρει αυτός.... smiley.gif
natouralistis
QUOTE (MaJesty23 @ Jun 6 2011, 04:27 ) *
όχι ψύχωση αλλά θέλω μπασκετική ανάλυση !Δεν είπα κάτι κακό!Απολάμβάνω πρωταθλήματα απο τα 18 και έφτασα 32...απλά θέλω να πείς αν σήμερα σε κέρδισα δίκαια!

Πάλι για διαιτησία λες απ'οτι είδα!

http://www.youtube.com/watch?v=7XtIPzOxWsA

Το τοιπκ δεν ειναι για να μιλαμε για διαιτησια γιατι πεφτουν καμπανες. Αυτος ειναι και ο λογος που δε θα σου αναλυσω φασεις μια προς μια. Ψηνεσαι να βαλουμε ενα στοιχηματακι? Για το αν αδικηθηκε σημερα ο Ολυμπιακος και να δουμε μετα ποιος και τι πινει..

Μη με ρωτησεις αυτονοητα πραγματα.. Πώς θα το διαπιστωσουμε και τετοια.. Βρισκομαστε καπου ,πληρωνουμε 2-3-10 διαιτητες οσους θελεις, βλεπουμε το dvd και συμπεραινουμε.. Αδικηθηκε ή οχι.. Αμα ψηνεσαι για κανα καλο στοιχηματακι να βγαλω και καλοκαιρακι σε καμια ωραια παραλιουλα, σφυρα.
Durant13
Για την ενασχόληση οσων υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό με τον Σπανούλη δεν χρειάζεται να απορείτε. Παρά την αμφισβήτηση κατα καιρούς προς το προσωπο του όταν έπαιζε για τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης, ο Σπανούλης αγαπήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν αγάπησε την ομάδα όσο εμείς θέλαμε να πιστεύουμε και αποφάσισε να φύγει το προηγούμενο καλοκαίρι για να είναι το νούμερο 1 σε μια ομάδα.Τι καλύτερο από τα μαρούλια των Αγγελόπουλων που θα τον κρατούσαν στην Ελλάδα μαζί με την γυναίκα του και το παιδί του; Αν έμενε ως εκεί το πράγμα ίσως το πικάρισμα προς τον Σπανούλη να ήταν λιγότερο. Όταν βγαίνει όμως και κάνει περίεργες δηλώσεις αφήνωντας υποννοούμενα για τον Παναθηναϊκό και για πράγματα που δεν θέλει τώρα να πει και για εκδίκηση κτλ δεν μπορεί να μην τον πάρεις στο ψιλό.

Η φυγή του από τον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε ανακουφιστική τελικά βλέποντας τον Διαμαντίδη να παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο και τον Καλάθη να ανδρώνεται.Σίγουρα δεν έδειχνε τέτοια το καλοκαίρι.Όταν έχεις να κάνεις όμως με τον Ομπράντοβιτς και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ισχύει απόλυτα το ΄΄καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.΄΄
MaJesty23
QUOTE(natouralistis @ Jun 6 2011, 04:37 ) *
Το τοιπκ δεν ειναι για να μιλαμε για διαιτησια γιατι πεφτουν καμπανες. Αυτος ειναι και ο λογος που δε θα σου αναλυσω φασεις μια προς μια. Ψηνεσαι να βαλουμε ενα στοιχηματακι? Για το αν αδικηθηκε σημερα ο Ολυμπιακος και να δουμε μετα ποιος και τι πινει..

Μη με ρωτησεις αυτονοητα πραγματα.. Πώς θα το διαπιστωσουμε και τετοια.. Βρισκομαστε καπου ,πληρωνουμε 2-3-10 διαιτητες οσους θελεις, βλεπουμε το dvd και συμπεραινουμε.. Αδικηθηκε ή οχι.. Αμα ψηνεσαι για κανα καλο στοιχηματακι να βγαλω και καλοκαιρακι σε καμια ωραια παραλιουλα, σφυρα.

smiley.gif http://www.youtube.com/watch?v=Z2GsuiiIYtA smiley.gif

spysta
QUOTE(A.CAB @ Jun 6 2011, 02:31 ) *
Αν τα είχε καταφέρει ο Βασιλάκης θα έκανα μόκο.

κρατα μια πισινη .. δεν ηρθε για ενα χρονο στο λιμανι ο Σπανουλης και ηδη εχει ξεκινησει με ενα Κυπελλο Ελλαδας !! wink.gif
Anaz
Βασικα οταν εχεις βαρεθει να σηκωνεις πρωταθληματα, πρεπει να βρεις νεα κινητρα για να τα χαιρεσαι.. Ε αυτο ηταν ο Σπανουλης για τους Παναθηναικους.. Το κινητρο που θελανε για να το χαρουν περισσοτερο. Τον Ολυμπιακο εχουν βαρεθει να τον κερδιζουν, τον Σπανουλη ηταν η πρωτη φορα..
Αν έμενε ως εκεί το πράγμα ίσως το πικάρισμα προς τον Σπανούλη να ήταν λιγότερο. Όταν βγαίνει όμως και κάνει περίεργες δηλώσεις αφήνωντας υποννοούμενα για τον Παναθηναϊκό και για πράγματα που δεν θέλει τώρα να πει και για εκδίκηση κτλ δεν μπορεί να μην τον πάρεις στο ψιλό.
Μπααα.. Ο Σπανουλης ρε παιδια ηταν σχεδον οσο πιο μετριοπαθης θα μπορουσε να ειναι!! Ξεκολληστε επιτελους, μην προσπαθειτε να δικαιολογησετε κατι που ειναι ανθρωπινο. Σας πουλησε για τα εκατομμυρια του μισητου αντιπαλου! Σε καποιους που το βλεπουν πιο "ρομαντικα" αυτο φυσικα δεν αρεσε.ΤΟΣΟ απλα.Πειτε το στα ισα..Δεν ειναι κακο!!
Durant13
QUOTE (Anaz @ Jun 6 2011, 04:45 ) *
Βασικα οταν εχεις βαρεθει να σηκωνεις πρωταθληματα, πρεπει να βρεις νεα κινητρα για να τα χαιρεσαι.. Ε αυτο ηταν ο Σπανουλης για τους Παναθηναικους.. Το κινητρο που θελανε για να το χαρουν περισσοτερο. Τον Ολυμπιακο εχουν βαρεθει να τον κερδιζουν, τον Σπανουλη ηταν η πρωτη φορα..
Μπααα.. Ο Σπανουλης ρε παιδια ηταν σχεδον οσο πιο μετριοπαθης θα μπορουσε να ειναι!! Ξεκολληστε επιτελους, μην προσπαθειτε να δικαιολογησετε κατι που ειναι ανθρωπινο. Σας πουλησε για τα εκατομμυρια του μισητου αντιπαλου! Σε καποιους που το βλεπουν πιο "ρομαντικα" αυτο φυσικα δεν αρεσε.ΤΟΣΟ απλα.Πειτε το στα ισα..Δεν ειναι κακο!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα από το ποδόσφαιρο είναι ο Νικοπολίδης και ο Κωνσταντίνου. Ο Νικοπολίδης έκανε διάφορες δηλώσεις και προκάλεσε ακόμα περισσότερη οργή στον κοσμο του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως ο δεύτερος που δεν εκανε τετοιες δηλώσεις ζήτημα ειναι αν τον θυμάται κάποιος πλέον.

Συμφωνώ απόλυτα στο 1ο μέρος του ποστ. smiley.gif
MaJesty23
+100000000 στον anaz!Απορώ γιατί ασχολείστε με Σπανούλη!Έφυγε, με γεια του με χαρά του...καλά έκανε σαν επαγγελματίας!Και όντως δεν το παίξε ποτέ βάζελος και οι νόμοι της αγοράς είναι αδυσώπητοι,όλα είναι ζήτηση και προσφορά,nothing more nothing less!
Anaz
QUOTE(Durant13 @ Jun 6 2011, 04:48 ) *
Χαρακτηριστικό παράδειγμα από το ποδόσφαιρο είναι ο Νικοπολίδης και ο Κωνσταντίνου. Ο Νικοπολίδης έκανε διάφορες δηλώσεις και προκάλεσε ακόμα περισσότερη οργή στον κοσμο του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως ο δεύτερος που δεν εκανε τετοιες δηλώσεις ζήτημα ειναι αν τον θυμάται κάποιος πλέον.

Συμφωνώ απόλυτα στο 1ο μέρος του ποστ. smiley.gif
Ο Κωσταντινου ηταν ισως η μεγαλυτερη μεταγγραφη αποτυχια του ποδοσφαιρικου Παο τα τελευταια χρονια.. Επισης και στον Ολυμπιακο μια τρυπα στο νερο εκανε.
Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ειναι ο παιχτης, ποσο ειχε προσφερει και ποσο ειχε αγαπηθει απο την ομαδα λογω αυτης της προσφορας του. Οχι η και καλα συμπεριφορα του, εκτος απο σπανιες περιπτωσεις.
Αν σας παιρναμε πχ τον Περπερογλου, ελαχιστοι Παναθηναικοι θα ασχολουνταν.
+100000000 στον anaz!Απορώ γιατί ασχολείστε με Σπανούλη!Έφυγε, με γεια του με χαρά του...καλά έκανε σαν επαγγελματίας!Και όντως δεν το παίξε ποτέ βάζελος και οι νόμοι της αγοράς είναι αδυσώπητοι,όλα είναι ζήτηση και προσφορά,nothing more nothing less!
Βρε καλα κανουν κι ασχολουνται αμα το νοιωθουν. Δεν το βλεπουν ολοι τοσο ψυχρα και "επαγγελματικα" το ζητημα, και δεν ειναι κακο αυτο. Αυτο που δεν μπορω να ακουω καθε φορα ειναι να προσπαθουν να το αιτιολογησουν με δηθεν "προκλητικες συμπεριφορες" του παιχτη. Γιατι να μην πεις στα ισα, εγω ρε φιλε γουσταρω να τον νικαω γιατι με πουλησε και πηγε στον Ολυμπιακο. απλα κι ειλικρινα.
Durant13
Προφανώς ο κυριότερος λόγος ειναι αυτός που αναφέρεις. Τα υπολοιπα ειναι αλατοπίπερο.
Razorblade Fish
Ειναι και ο Σπανουλης λιιιγο προκλητικος ομως.Κατι οι δηλωσεις,κατι τα ουρλιαχτα του στο γηπεδο,κατι οι πολυ εντονοι πανηγυρισμοι του,οι διαμαρτυριες του στους διαιτητες...Ε ολα αυτα συντελουν στο να μεγαλωνει το ''μισος''...Ενα τιτλο πηρε ο Ολυμπιακος και ο Σπανουλης χειροκροτουσε απο το βαθος του παγκου.Τελικα οντως ειναι ο διαδοχος του Παπαλουκα smiley.gif
Anaz
O Σπανουλης μην ξεχνας οτι εχει να αντιμετωπισει και την δυσπιστια πολλων Ολυμπιακων που δεν ειδαν την συγκεκριμενη μετακινηση με πολυ καλο ματι.
Να σε εχουν στη μπουκα οι Παναθηναικοι, να σε εχουν και οι Ολυμπιακοι..?? Ε δεν γινεται. Καπου πρεπει να κερδισεις και τους "δικους σου", να τους δειξεις οτι εχεις γινει κομματι της νεας σου ομαδας. Δεν μπορεις να εισαι και ΤΕΛΕΙΩΣ μετριοπαθης, συνεχεια. Για Παο-Οσφπ μιλαμε, οχι για καμμια τυχαια μετακινηση.
Razorblade Fish
QUOTE(Anaz @ Jun 6 2011, 05:08 ) *
O Σπανουλης μην ξεχνας οτι εχει να αντιμετωπισει και την δυσπιστια πολλων Ολυμπιακων που δεν ειδαν την συγκεκριμενη μετακινηση με πολυ καλο ματι.
Να σε εχουν στη μπουκα οι Παναθηναικοι, να σε εχουν και οι Ολυμπιακοι..?? Ε δεν γινεται. Καπου πρεπει να κερδισεις και τους "δικους σου", να τους δειξεις οτι εχεις γινει κομματι της νεας σου ομαδας. Δεν μπορεις να εισαι και ΤΕΛΕΙΩΣ μετριοπαθης, συνεχεια. Για Παο-Οσφπ μιλαμε, οχι για καμμια τυχαια μετακινηση.

Ποιοι Ολυμπιακοι ηταν δυσπιστοι;Γιατι αν μιλαμε για σενα και για μενα η για οποιονδηποτε εδω μεσα ειμαστε τραγικη μειοψηφια.Ο Σπανουλης ηρθε στον Ολυμπιακο για να γινει ο απολυτος ηγετης του και ετσι αντιμετωπιστηκε και απο τα μεσα και απο την πλειονοτητα των οπαδων του Ολυμπιακου,μπασκετικων και μη.Καμια δυσπιστια δεν υπηρχε.Τωρα αν 2,3,5,10 εδω μεσα λεγαν-λεγαμε οτι δεν ταιριαζει με το Μιλος κτλ αυτα ειναι σταγονες στον ωκεανο κατα την αποψη μου...
Anaz
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 6 2011, 05:15 ) *
Ποιοι Ολυμπιακοι ηταν δυσπιστοι;Γιατι αν μιλαμε για σενα και για μενα η για οποιονδηποτε εδω μεσα ειμαστε τραγικη μειοψηφια.Ο Σπανουλης ηρθε στον Ολυμπιακο για να γινει ο απολυτος ηγετης του και ετσι αντιμετωπιστηκε και απο τα μεσα και απο την πλειονοτητα των οπαδων του Ολυμπιακου,μπασκετικων και μη.Καμια δυσπιστια δεν υπηρχε.Τωρα αν 2,3,5,10 εδω μεσα λεγαν-λεγαμε οτι δεν ταιριαζει με το Μιλος κτλ αυτα ειναι σταγονες στον ωκεανο κατα την αποψη μου...
Μειοψηφια μαλλον ναι, αλλα καθολου σταγονες. Ειδικα σε οπαδικα φορουμ σε πληροφορω οτι ειχε πεσει ΜΠΟΛΙΚΟ κραξιμο απο πολλους οταν εγινε η μεταγγραφη.
joi
QUOTE(baskethood @ Jun 6 2011, 03:48 ) *

Αυτά είναι.
Και το χειρότερο είναι ότι όποιος έχει πάει ποτέ σε ελληνικό γήπεδο δεν δυσκολεύεται καθόλου να πιστέψει αυτά που γράφει.
Όλοι τα έχουμε δει.

Καμιά φορά εντυπωσιάζομαι από τον εαυτό μου που ακόμα βλέπω ελληνικο μπάσκετ. Γιατί? Γιατί?
Θα πηγαίνω να βλέπω Σουηδικό πρωτάθλημα από του χρόνου ρε φούστη. Solna Vikings for ever από δω και πέρα.
plokamias
QUOTE(baskethood @ Jun 6 2011, 04:48 ) *

Ειλικρινά η αηδία που αισθάνομαι είναι απερίγραπτη....'Εβλεπα το τέλος του ματς χθες και αισθάνθηκα ντροπή εξαιτίας των ζώων αυτών,ενώ λυπήθηκα και τους καημένους τους παίκτες(και των 2 ομάδων) που πλέον παίζουν μια μίξη μπάσκετ με street fighter....
Με το μεγαλύτερο ανέκδοτο όλων στα ελληνικά γήπεδα να είναι οι "σεκιούριτι",οι οποίοι κάθονται και πίνουν με την ησυχία τους το φραπεδάκι τους και αν μπουν καμιά 20ριά άτομα μέσα(για περισσότερους δε χρειάζεται να κουραζόμαστε,ποιος τρέχει τώρα...),τότε έχουν το ανυπέρβλητο θάρρος και κουράγιο να τους πουν κάτι του στυλ: "εντάξει παιδιά,ηρεμήστε,ας μην παρεκτρεπόμαστε...".Εγώ γι'αυτό γούσταρα πολύ στο Βερολίνο να βρεθούν κάποια βλαστάρια και να δοκιμάσουν να κάνουν τα ίδια,ώστε να πάρω τη χαρά να τους δω να τις τρώνε ανελέητα από τους Γερμανούς αστυνομικούς...
Εντωμεταξύ η τηλεόραση να ΔΕΙΧΝΕΙ ρε παιδί μου πρόσωπα παντού(εκτός από τον μάγκα με την κουκούλα που την έπεσε στον Μπουρούση) και να αναρωτιέμαι για άλλη μία φορά ΤΙ ΑΛΛΟ χρειάζεται πια για να πάνε σήμερα-αύριο να τους μπαγλαρώσουν όλους να ησυχάσουμε...Την έχω σιχαθεί πια αυτήν την κωλοχώρα με τους "νόμους" της...
joi
QUOTE(plokamias @ Jun 6 2011, 09:01 ) *
Ειλικρινά η αηδία που αισθάνομαι είναι απερίγραπτη....'Εβλεπα το τέλος του ματς χθες και αισθάνθηκα ντροπή εξαιτίας των ζώων αυτών,ενώ λυπήθηκα και τους καημένους τους παίκτες(και των 2 ομάδων) που πλέον παίζουν μια μίξη μπάσκετ με street fighter....
Με το μεγαλύτερο ανέκδοτο όλων στα ελληνικά γήπεδα να είναι οι "σεκιούριτι",οι οποίοι κάθονται και πίνουν με την ησυχία τους το φραπεδάκι τους και αν μπουν καμιά 20ριά άτομα μέσα(για περισσότερους δε χρειάζεται να κουραζόμαστε,ποιος τρέχει τώρα...),τότε έχουν το ανυπέρβλητο θάρρος και κουράγιο να τους πουν κάτι του στυλ: "εντάξει παιδιά,ηρεμήστε,ας μην παρεκτρεπόμαστε...".Εγώ γι'αυτό γούσταρα πολύ στο Βερολίνο να βρεθούν κάποια βλαστάρια και να δοκιμάσουν να κάνουν τα ίδια,ώστε να πάρω τη χαρά να τους δω να τις τρώνε ανελέητα από τους Γερμανούς αστυνομικούς...
Εντωμεταξύ η τηλεόραση να ΔΕΙΧΝΕΙ ρε παιδί μου πρόσωπα παντού(εκτός από τον μάγκα με την κουκούλα που την έπεσε στον Μπουρούση) και να αναρωτιέμαι για άλλη μία φορά ΤΙ ΑΛΛΟ χρειάζεται πια για να πάνε σήμερα-αύριο να τους μπαγλαρώσουν όλους να ησυχάσουμε...Την έχω σιχαθεί πια αυτήν την κωλοχώρα με τους "νόμους" της...

Καλά στο Βερολίνο είχε τρελή πλάκα.
Όταν στον τελικό τόλμησε κάποιος εξυπνος να ανάψει βεγγαλικό μέσα στους οπαδούς του ΠΑΟ (θα μπορούσε κάλιστα να ήταν και ανάποδα ,απλά έτυχε), στα 30 δευτερόλεπτα είχανε σκάσει 4 σεκοιουριτάδες/αστυνομικοί(?) με φουλ εξάρτηση εκστρατίας (όποιος έχει δει τους εξωσκελετούς που φοράνε οι μπάστοι στην Γερμανία με καταλαβαίνει) που κάνανε slalom πάνω από τα κεφάλια της κερκίδας για να τον βγάλουν έξω σηκωτό.
Πραγματικά τέτοιο μπαγλάρωμα δεν έχω ξαναδεί. και δεν σκάσανε όλοι μαζί, ο καθένας μπούκαρε στο πλήθος από άλλη πλευρά, δύο από ψηλά και δύο από χαμηλά. Μιλάμε για επικές στιγμές.
Καθόμουνα ακριβώς απέναντι και το σκηνικό το είδα πανοραμικά. Άλλο πράγμα....
plokamias
QUOTE(joi @ Jun 6 2011, 10:15 ) *
Καλά στο Βερολίνο είχε τρελή πλάκα.
Όταν στον τελικό τόλμησε κάποιος εξυπνος να ανάψει βεγγαλικό μέσα στους οπαδούς του ΠΑΟ (θα μπορούσε κάλιστα να ήταν και ανάποδα ,απλά έτυχε), στα 30 δευτερόλεπτα είχανε σκάσει 4 σεκοιουριτάδες/αστυνομικοί(?) που κάνανε slalom πάνω από τα κεφάλια της κερκίδας για να τον βγάλουν έξω σηκωτό.
Πραγματικά τέτοιο μπαγλάρωμα δεν έχω ξαναδεί. και δεν σκάσανε όλοι μαζί, ο καθένας μπούκαρε στο πλήθος από άλλη πλευρά, δύο από ψηλά και δύο από χαμηλά. Μιλάμε για επικές στιγμές.
Καθόμουνα ακριβώς απέναντι και το σκηνικό το είδα πανοραμικά. Άλλο πράγμα....

Ηδονή....!! smiley.gif
red_buller
QUOTE(red_buller @ Jun 5 2011, 21:00 ) *
Κεσελ αντι Παπανικολαου!?!... blink.gif Tι να πω? LOL smiley.gif Εχει ξεκουτιανει μου φαινεται ο Ντουσαν.ΕΚτος αν περιμενει να κανει ενα ματς αλα μουντομπασκετ της Τουρκιας ο Σερβος.Το θεμα ειναι οτι χανουμε εναν εξαιρετικο ριμπαουντερ που σε τετοια ματς μετρανε παρα πολυ.Ιδωμεν..

43 - 25 τα ριμπαουντ...Στα αμιγως μπασκετικα τωρα,νομιζω πως ακομη κι αν ειχαμε υπερ μας την διαιτησια παλι θα βρισκαμε τροπο να το δωσουμε το ματσακι..Γιατι το ματς εχθες πιο πολυ το εδωσε ο Οσφπ παρα το κερδισε ο Παο.
red_buller
QUOTE(natouralistis @ Jun 6 2011, 02:11 ) *
Σαφως και δεν μου αρεσε οτι εγινε στο Καραϊσκακη , απλα επειδη σημερα εγιναν τα ιδια ,θελω να δω την ιδια αντιμετωπιση απο κρατικους λειτουργους ,Μ.Μ.Ε κ.τ.λ. Δε το παω οπαδικα, 200 αγωνιστικες επρεπε να τιμωρηθει ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και καλα κανανε και κραζανε ολοι, αυτο δεν ειναι αθλητισμος. Αλλα για σημερα τιποτα? Τσιμουδια? Η Καε Ολυμπιακος εχει προχωρησει ηδη σε επισημη καταγγελια οτι στη φυσουνα υπηρχαν μπραβοι που χτυπουσαν ανελεητα και 7 ατομα της αποστολης εχουν γρονθοκοπηθει, ο Αγγελου ειναι με μαυρισμενο ματι στα αποδυτηρια ,η εικονα εδειξε τυπους να τη πεφτουν live σε Μπουρουση -Ερτσεγκ, τι αλλο δηλαδη? Ειναι η απογνωση ενος ανθρωπου που οταν κανει κατι κακο πεφτουν να τον φανε και οταν το ιδιο κακο γινεται απο την αντιπαλη μερια ,δεν ψιλοτρεχει και τιποτα...

Συμφωνω απολυτα.Η τα καταδικαζουμε και τα 2 ως "αντικειμενικοι" η δεν ασχολουμαστε με κανενα απο αυτα.Οταν βγαινουν οι φυλαδες μετα το Καραισκακι και λενε "ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ" "ΝΤΡΟΠΗ" "ΜΑΦΙΑ" κλπ και σημερα βλεπεις διθυραμβους,ε τοτε καποιος τα παιρνει και το παιζει "αντικειμενικος".
str
QUOTE(red_buller @ Jun 6 2011, 11:36 ) *
Συμφωνω απολυτα.Η τα καταδικαζουμε και τα 2 ως "αντικειμενικοι" η δεν ασχολουμαστε με κανενα απο αυτα.Οταν βγαινουν οι φυλαδες μετα το Καραισκακι και λενε "ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ" "ΝΤΡΟΠΗ" "ΜΑΦΙΑ" κλπ και σημερα βλεπεις διθυραμβους,ε τοτε καποιος τα παιρνει και το παιζει "αντικειμενικος".

και kαλα οι δικες μας πρασινες φυλλαδες αναμενομενο ηταν..οι δικες σας γιατι δεν εγραψαν τπτ??γιατι το τελικο τον εκαναν γαργαρα και σχολουνται με τις ποδοσφαιρικες μεταγραφες???γιατι δεν χαλανε το κοσμο οπως εκαναν στο καραισκακη οι δικες μας??
δεν περιμενω απο ολες τις εφημεριδες να καταδικασουν και να κανουν πρωτοσελιδο τα χθεσινα αισχη απο μερικους καμμενους...αλλα ουτε οι δικες σας???
kobaksev
QUOTE(Petran911 @ Jun 6 2011, 03:17 ) *

Προσπαθεί να συγκρατήσει τους 500 που μπήκαν στο γήπεδο.

QUOTE(spysta @ Jun 6 2011, 03:52 ) *
ΔΕΝ αναφερεται τιποτα στο φυλλο αγωνος για την επιθεση των ΖΩΩΝ στους παικτες του Ολυμπιακου.

περιεργο ..πως κι ετσι ?? smile.gif

Γιατί αναφέρθηκε τίποτα στο προηγούμενο με τις κροτίδες και την διακοπή; 6 χιλιάρικα πρόστιμο και τέλος.
Έγινε τίποτα με τον Τεόντοσιτς; πρόστιμο και τέλος. Καταδίκασε κανείς τη βία; όχι, ίσα ίσα που αν τιμωρούνταν θα ήταν πρόκληση.

QUOTE(red_buller @ Jun 6 2011, 11:36 ) *

Πήγαινε δες τις εφημερίδες της επόμενης ημέρας, δεν υπάρχει τίποτα από όσα λες. Μετά από δύο μέρες υπήρξαν πρωτοσέλιδα αφού υπήρχε συνέχεια της βίας.
Στο Καραϊσκάκη δεν είδα κανέναν παίχτη να προστατεύει συνάδελφό του. Ούτε καν πέρσυ στο ΣΕΦ δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Είδα βέβαια τον πρόεδρο να πουλάει τσαμπουκάδες στον σταρ του αντιπάλου και παίχτες να κάνουν ψευτοτσαμπουκάδες σε συναδέλφους τους και συμπαίκτες τους στην Εθνική.
Χθες δεν διάβασα ούτε μισή δήλωση για επιθέσεις παρότι οι παίχτες που τις έφαγαν είχαν όρεξη για δηλώσεις.

Ναι να καταδικάζουμε τη βία, την ανάγκη-αγωνία για συμψηφισμό και τσουβάλιασμα δεν καταλαβαίνω. Για χάρη των χούλιγκανς ή των ηλίθιων θρασύδειλων πιτσιρικάδων θα πρέπει να διαβάζουμε ειρωνικά σχόλια για το σύνολο του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, δεν βλέπω και με ποιόν τρόπο θα εξαλειφθούν τα φαινόμενα. Ονομαστικές λίστες; θα κάνουνε ντου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για ελέγχους; θα μπαίνουν σαν κύριοι με προσκλήσεις. Πρόστιμο στις ΚΑΕ; σιγά τα έσοδα που έχουν από τα εισιτήρια και θα τους πονέσει.
Όσο κάποιοι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν βήμα σε εφημερίδες, δεν απορώ με τίποτα.

Να γράψω και δύο κουβέντες για το μπάσκετ.

MVP της σειρά ο Μάικ ο οποίος κάνει άλλη μια εκπληκτική σειρά μετά την Μπαρτσελόνα και το F4.
17.25π με 63% 2π, 6.25 ριμπάουντ (τα 2.5 επιθετικά), 1.5 κλέψιμο, 0.75 λάθη και 21.75 αξιολόγηση σε 105.50' (ή 26.27').
Από κοντά ο Μπουρούσης με 14.5π και 69% 2π, 7 ριμπ (τα 2 επιθετικά), 1 κλέψιμο, 1.5 λάθος, 2.5 τάπες και 20 αξιολόγηση σε 119.13' (ή 29.48').

Στους γκάρντς ο Σπανούλης έχει 14.25π με 53% 2π και 32% 3π, 1 ριμπ, 0.5 κλέψ, 2.25 λάθη, 4.25 ασσ και 12.25 αξιολόγηση σε 119.26' (ή 29.52'). Τα δύο καλά του παιχνίδια είναι στο ΟΑΚΑ.
Ο Τεόντοσιτς έχει 7.25π με 36% 2π και 27% 3π, 0.75 κλεψ, 2.5 λάθη, 2.5 ασσ και 2.75 αξιολόγηση σε 89.35' (ή 22.24').
Ο Παπαλουκάς έχει 4.75π με 50% 2π και 50% 3π, 1.5 ριμπ, 2.5 ασσ και 7.75 αξιολόγηση σε 60.35' (ή 15.09'). Στο 1ο και το 4ο ματς έχει ουσιαστική συμμετοχή. Η προσφορά του είναι αρκετή για τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Διαμαντίδης έχει (αφαιρώ το 4ο παιχνίδι που έχει συμμετοχή 1.10' και 1 ασσιστ) 15.3π με 50% 2π και 29% 3π, 2.3 ριμπ, 1.7 κλέψ, 4.3 λάθη, 5.7 ασσ και 14.7 αξιολόγση σε 95.06' (ή 31.42').
Ο Καλάθης τέλος έχει 8.75π με 46% 2π και 33% 3π, 2.75 ριμπ (1 επιθετικό), 1.25 κλέψ, 1.75 λάθη, 5.25 ασσ και 12 αξιολόγηση σε 111.54' (ή 27.59'). Όχι κι άσχημα ε;
phoenix_93
Λίγα σχόλια και από εμένα.

Προφανώς και δίκαια το πήρε ο Παναθηναϊκός. Η διαιτησία θα έλεγα ότι ήταν ονειρική για τα δεδομένα. Πολύ χαμηλού επιπέδου βέβαια, ειδικά στο σκηνικό με το αντιαθλητικό με είχε πιάσει μιζέρια.

Φώτσης. Απίστευτη εμφάνιση. Δεν ξέρω αν παρακολουθεί NBA αλλά αν βλέπει τι κάνει εκεί ο Νοβίτσκι και μετά βλέπει που είναι, υπό ποιές συνθήκες παίζει και που θα μπορούσε να είναι θα πρέπει να τον πιάνει λίγο μιζέρια.
Καλάθης. Με δεδομένη την ηλικία του και τον που βρίσκεται θα ξεπεράσει σε αξία όλους τους συμπαίκτες του.
Καιμακόγλου. Άξιος συγχαρητηρίων, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Νίκολας. Πολύ καλός εκτελεστής και πολύ κακός οργανωτής, άλλο ένα λάθος του Ίβκοβιτς που δεν τον ζώρισε παραπάνω.
Μπατίστ. Δεν είμαι φαν αλλά τους έβαλε για άλλη μια φορά στο καλάθι.
Σάτο. Τρομερός αθλητής, αλλά νομίζω πως υπάρχουν αναπληρωματικοί σέντερ που έχουν καλύτερη ντρίπλα με μπάλα του ράγκμπυ. Καλά εκεί που ήταν συμπαίκτες με τον Μπουρούση δεν έμαθε τίποτα;
Τσαρτσαρής. Άλλη μια λαμπρή στιγμή στην καριέρα του, κατάφερε να μπει σε μια μέρα σε δυο πόστερ. Ειλικρινά στεναχωριέμαι, κάποτε ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες.
Ομπράντοβιτς. Έκλεψε εκκλησία. Θα πρότεινα να διώξει Νίκολας Τέπιτς και να τα πάρει όλα του χρόνου με Διαμαντίδη Καλάθη να μην βγαίνουν ποτέ.

Ίβκοβιτς. Άπειρος ακόμα, θα μάθει κάποτε ότι ο όταν ο αντίπαλος έχει έξω τον καλύτερο του παίκτη και άλλους 3-4 φορτωμένους με φάουλ τον χτυπάς αλύπητα.

Μπουρούσης. Καλός είναι, αλλά μεγάλος δεν θα γίνει ποτέ.
Μαυροκεφαλίδης. Τα ίδια.
Σπανούλης. Τον έφαγε το άγχος.Για όσους βγάζουν εδώ το άχτι τους απέναντι του τους εύχομαι να τον βρουν του χρόνου στην φυσούνα και να του τα πουν από κοντά.
Παπαλουκάς. Κρίμα γιατί η άμυνα του ήταν εκπληκτική. Καλό θα ήταν και για αυτόν να μην συνεχίσει.
Κέσελ. Ποιός;
PanosIlio
Δυστυχώς κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας σε αυτή τη σειρά αλλά χάσαμε...

Χάσαμε τα ριμπάουντ, χάσαμε τις βολές και τέλος χάσαμε και τον μπούσουλα...

Κάπου (ξε)χάσαμε και τον Φώτση, 5 τρίποντα αμαρκάριστος σούταρε, σιγά μη δε τα έβαζε, όσο πια για το 6ο και όλος ο ΟΣΦΠ να τον μάρκαρε θα το έχωνε. Τρομερή εμφάνιση, και βάζω και στοίχημα πως αυτό ήταν άλλο ένα προπονητικό σφάλμα. Έκλεινε μέσα ο παίκτης που τον μάρκαρε για βοήθεια και ρισκάραμε το σουτ του, μέγα λάθος, τεράστιο ρίσκο και το πληρώσαμε.

Τώρα για τα ριμπάουντ, πρέπει όλοι να βοηθάνε, πρέπει όλοι η ομάδα να κάνει box out, αλλιώς θα έχουμε εικόνες σαν το χθεσινό όπου ο Μπουρούσης θα πηδάει μόνος του με τον Σάτο (που έχει πάρει και φόρα), τον Μπατίστ, τον Φώτση κοκ.

Άλλο ένα τραγικό κοουτσάρισμα από Ίβκοβιτς, ναι ναι, που αντί να δώσει εντολή να πιέσουμε μανιωδώς τον Καλάθη (που κάνει εκπληκτικό παιχνίδι) απλά τον αντιμετωπίζουμε σαν τον ΔΔ και μας κάνει γιο-γιο. Έπρεπε να του είχαν βγάλει τα συκώτια, κατά σειρά οι Γκόρντον - Χαλπερίν - Πελεκάνος - Σπανούλης. Έπρεπε να πιέσουμε αλλά...

Φέραμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε για να το κερδίσουμε, να βάζαμε και τις βολές όμως...

Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα, ήταν ωραίο ματς με σασπένς και αξίζουν πολλά μπράβο και στις 2 ομάδας, καταρχήν στον ΠΑΟ που το πήρε πανάξια μετά από μια δύσκολη γεμάτη αμφισβήτηση χρονιά και ακολούθως αξίζουν και συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ που μετά το 2007 ήμασταν ανταγωνιστικοί σε τελικούς πέρα από τα λάθη μας και το χαμένο 1ο αγώνα. Το παλέψαμε και πραγματικά τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τις "ομορφιές" στο τέλος του αγώνα, απλά αποδείχτηκε πως ο χουλιγκανισμός και ο φανατισμός δεν γνωρίζει αθλήματα και χρώματα. Δεν υπάρχουν οι χούλιγκαν του ποδοσφαίρου που αμαυρώνουν το καλό μπάσκετ κτλ, είναι οι ίδιοι τύποι, κάθε φορά σε κάθε άθλημα. Το ζήτημα έχει ξεπεράσει ομοσπονδίες και διοργανωτές, είναι βαθιά κοινωνικό και είναι φανερό πως οι όποιες λύσεις θα πρέπει να έρθουν κεντρικά, πολιτικά (χα χα χα εδώ γελάμε τρις, με στυλ αγιοβασιλιάτικο).

Επιπλέον είναι ντροπή της ΕΡΤ αυτή η περίεργη κάλυψη των γεγονότων, υποτίθεται πως είναι δημοσιογράφοι... Τι να φοβούνται άραγε?

Όσο για τους γκρι? ε δεν θα τους κάνω και τη χάρη να γκρινιάξω, τα λάθη ήταν πολλά και ήταν και για τους 2, το ότι παίζανε έδρα όσον αφορά εμένα είναι θεμιτό, είχα ευκαιρίες να τα κερδίσω τα ματς, δεν μου φταίνε αυτοί. Για το μόνο που θα γκρινιάξω λίγο είναι οι 2 συνεχόμενες φάσεις στον Γκόρντον. Τα βήματα που του έδωσαν στο 70-71 που είχε πάρει φόρα να καρφώσει, απλά ανύπαρκτα και στην αμέσως επόμενη φάση κλέβει τη μπάλα πεντακάθαρα από τον Μπατίστ και του δίνουν 5ο φάουλ. Κρίμα γιατί πραγματικά μαζί με Μπουρούση ήταν οι καλύτεροι μας παίκτες στη σειρά, πραγματικό σκυλί στην άμυνα με τεράστια ενέργεια και δεν του άξιζε να τελειώσει τη σειρά έτσι άδοξα.
rchos
συγχαρητηρια στον παναθηναικο.
ακομη μια φορα οι παιχτες του εδειξαν οτι περα απο ολα τα αλλα εχουν το μεταλλο που χρειαζεται.
αναλυση δεν κανω γιατι δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη απλα θα ηθελα πραγματικα να σταθω σε ενα πραγμα.
το σχολιο ο μπουρουσης πηρε 10 ριμπαουντ αλλα εχασε αλλα 15 ειναι οτι πιο σουρεαλ εχω διαβασει αυτες τις μερες στο διαδικτυο για αναλυση ενος μπασκετικου αγωνα...

ευχαριστω τον ομπραντοβιτς που κανει σιγα σιγα μεγαλο παιχτη τον νικο τον καλαθη.ελπιζω καποιος να κανει και τον σλουκα μεγαλο παιχτη για να δουμε μηπως η εθνικη μας εχει μια καποια συνεχεια...
A.CAB
QUOTE(phoenix_93 @ Jun 6 2011, 12:34 ) *
Σπανούλης. Τον έφαγε το άγχος.Για όσους βγάζουν εδώ το άχτι τους απέναντι του τους εύχομαι να τον βρουν του χρόνου στην φυσούνα και να του τα πουν από κοντά.

Φοβερή απειλή αυτή. Μη μας το κανείς αυτό λες και μιλάμε για τον Τάισον. Λες και του είπαμε τίποτα κακό του παιδιού. Ότι δεν θα γίνει ποτέ νο1 λέμε. Τι να κάνουμε; Ούτε ο Φώτσης έγινε νο1 παρά την καριέρα που έχει κάνει. Γιατί πονάει τόσο πολύ η άποψη κάποιου άλλου. Εξυπνάδες για φυσούνες πολλές και διάφορες. Μπάσκετ θα παίξει όμως;
Ο άλλος λέει πήρε κύπελο την πρώτη του χρονιά και να κρατάμε μικρό καλάθι. Μάλιστα. Με τεράστια συμβολή σε αυτό κιόλας λέω εγώ rolleyes.gif Βρε στο τώρα λέμε. Τι θα γίνει σε 2 χρόνια δεν ξέρω. Εδώ θα είμαστε να το δούμε. Τώρα όμως απλά του γλυστράει η μπάλα και κυνηγάει τον Καλάθη.
Και οι Ολυμπιακοί γιατί σκιάζεστε τόσο με το Λαρισαίο; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορούν να γουστάρουν τους προδώτες και τους ξεπουλημένους. Δεν είναι κακό να το υποστηρίζεται. Τα βλέπεται ψυχρά και επαγγελματικά. Μπράβο. Ε κάποιοι δεν τα βλέπουν έτσι. Κακό είναι; Απόψεις είναι αυτές.
Όπως και να το κάνουμε η σχέση Παναθηναικών και Βασιλάκη είναι ξεχωριστή και όχι τόσο Παναθηανικός vs Ολυμπιακός όσο πιστεύετε.
tzagasdog
για εμενα 5 ηταν οι καθοριστικες φασεις απο τον Ολυμπιακο

1η τα βηματα του Γκορντον
2η το 5ο φαουλ του Γκορντον
3η το χαμενο σουτ του Παπαλουκα στον αιφνιδιασμο μιας και η ομαδα δεν ειχε κανενα κερδος να τρεξει εκεινη τη στιγμη του αγωνα. 1000 φορες να πας σε οργανωμενη επιθεση εκει μιας και πρωτευον αιφνιδιασμος δεν βγηκε
4η παλι σε αιφνιδιασμο που ο Παπαλουκας δινει αμαρκαριστο 3ποντο σε χαλπεριν και αυτος το χανει. Δεν λεω οτι ηταν αναγκαστικα κακη επιλογη αλλα δεν συνεφερε παλι τον ολυμπιακο να βιαστει σε αυτη την επιθεση
5η το 0/2 στις βολες του Παπαλουκα.

Ο Ολυμπιακος θελει παιχτες ξεκαθαρα. Στις θεσεις 3-4-5 και ισως και ενα 2αρι αν φυγει ο Χαλπεριν.

Επισης καλο θα ηταν ο τεοντοσιτς να μεινει σπιτι του το καλοκαιρι.
Igor
Λετε για την καλυψη των επεισοδιων απο πλευρας τηλεορασης, και θελω να θεσω ενα ερωτημα που με προβληματιζει..

Κατ'αρχας να πω οτι αηδιασα με οτι εγινε χθες, εκει που βλεπω Διαμαντιδη και Μπουρουση αγκαλια να την πεφτουν στον Μπουρουση τα χουλιγκανια που ντρεπομαι για το γεγονος οτι υποστηριζω την ιδια ιδεα, ομαδα... Και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εγιναν και χειροτερα, δεν ξερω για πληρωμενους μπραβους, αλλα οπως διαβαζω, πρεπει οι νοητικα ηλιθιοι να "καταφεραν" να χτυπησουν καποιους ανθρωπους του Ολυμπιακου.

Αλλα ακουω πολλα για την καλυψη της ΝΕΤ την ωρα των επεισοδιων. Σκεφτομουν, και θελω και την γνωμη και αλλων φιλων απο το μπορντ, για το τι ειναι καλυτερο. Να δειχνει τους χουλιγκανους να προπηλακιζουν και να κυνηγανε τον καθε Σισε, Μπουρουση, Γκοβου και Αγγελου ή να ακολουθησει τακτικες που εφαρμοζουν στην Αγγλια και σε αλλες χωρες, μην προβαλλοντας "ασχημειες" και αλλα που υποβαθμιζουν το προιον.

Και το λεω αυτο, γιατι θα το δει αυτο ενας ανθρωπος και αντε μετα να φερει την οικογενεια του στο γηπεδο να βλεπει τετοια αισχη οποτε ουσιαστικα τετοιες εικονες απωθουν τον κοσμο απο τα γηπεδα.

Απο την αλλη τετοιες τακτικες, θα σηκωναν αντιδρασεις απο τους οπαδους της ομαδας που δεχτηκε επιθεση, που θα κατηγορουσαν την τηλεοραση οτι καλυπτει τα επεισοδια κτλ κτλ. Αφου το κυριοτερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να αποδειξουμε οτι ο Μπουρουσης εφαγε μονο 2 κλωτσιες και 3 μπουνιες, ενω ο Σισε 4 κλωτσιες και 5 μπουνιες, αρα ειμαστε λιγοτερο χουλιγκαν απο εσας...

Περιμενω τις αποψεις πανω στο θεμα γιατι με προβληματιζει. Γιατι ναι μεν θελω να ενημερωνομαι για το καθετι που γινεται στο γηπεδο, αλλα εικονες σαν τη χθεσινη εμενα και αλλους φιλους του μπασκετ, αλλους σοβαρους ανθρωπους, οικογενειαρχες, παιδια τους κρατανε μακρια απο το γηπεδο, και γινεται το γηπεδο ενα κλειστο κλαμπ ηλιθιων...

plokamias
QUOTE(Igor @ Jun 6 2011, 13:30 ) *
Λετε για την καλυψη των επεισοδιων απο πλευρας τηλεορασης, και θελω να θεσω ενα ερωτημα που με προβληματιζει..

Κατ'αρχας να πω οτι αηδιασα με οτι εγινε χθες, εκει που βλεπω Διαμαντιδη και Μπουρουση αγκαλια να την πεφτουν στον Μπουρουση τα χουλιγκανια που ντρεπομαι για το γεγονος οτι υποστηριζω την ιδια ιδεα, ομαδα... Και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εγιναν και χειροτερα, δεν ξερω για πληρωμενους μπραβους, αλλα οπως διαβαζω, πρεπει οι νοητικα ηλιθιοι να "καταφεραν" να χτυπησουν καποιους ανθρωπους του Ολυμπιακου.

Αλλα ακουω πολλα για την καλυψη της ΝΕΤ την ωρα των επεισοδιων. Σκεφτομουν, και θελω και την γνωμη και αλλων φιλων απο το μπορντ, για το τι ειναι καλυτερο. Να δειχνει τους χουλιγκανους να προπηλακιζουν και να κυνηγανε τον καθε Σισε, Μπουρουση, Γκοβου και Αγγελου ή να ακολουθησει τακτικες που εφαρμοζουν στην Αγγλια και σε αλλες χωρες, μην προβαλλοντας "ασχημειες" και αλλα που υποβαθμιζουν το προιον.

Και το λεω αυτο, γιατι θα το δει αυτο ενας ανθρωπος και αντε μετα να φερει την οικογενεια του στο γηπεδο να βλεπει τετοια αισχη οποτε ουσιαστικα τετοιες εικονες απωθουν τον κοσμο απο τα γηπεδα.

Απο την αλλη τετοιες τακτικες, θα σηκωναν αντιδρασεις απο τους οπαδους της ομαδας που δεχτηκε επιθεση, που θα κατηγορουσαν την τηλεοραση οτι καλυπτει τα επεισοδια κτλ κτλ. Αφου το κυριοτερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να αποδειξουμε οτι ο Μπουρουσης εφαγε μονο 2 κλωτσιες και 3 μπουνιες, ενω ο Σισε 4 κλωτσιες και 5 μπουνιες, αρα ειμαστε λιγοτερο χουλιγκαν απο εσας...

Περιμενω τις αποψεις πανω στο θεμα γιατι με προβληματιζει. Γιατι ναι μεν θελω να ενημερωνομαι για το καθετι που γινεται στο γηπεδο, αλλα εικονες σαν τη χθεσινη εμενα και αλλους φιλους του μπασκετ, αλλους σοβαρους ανθρωπους, οικογενειαρχες, παιδια τους κρατανε μακρια απο το γηπεδο, και γινεται το γηπεδο ενα κλειστο κλαμπ ηλιθιων...

Συμφωνώ με την τακτική που ακολουθούν οι 'Αγγλοι,καθώς βοηθά το προ'ι'όν να μην υποβαθμιστεί όπως πολύ σωστά είπες..Σε μια νορμάλ χώρα,τα εκτεταμένα βίντεο των επεισοδίων θα ήταν για χρήση από την αστυνομία μόνο,ώστε να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της και να προβεί στις-τυχόν- συλλήψεις που πρέπει.Απλά άντε να γίνει στο Ελλαδιστάν αυτό.... 39.gif
phoenix_93
QUOTE(A.CAB @ Jun 6 2011, 13:12 ) *
Φοβερή απειλή αυτή. Μη μας το κανείς αυτό λες και μιλάμε για τον Τάισον. Λες και του είπαμε τίποτα κακό του παιδιού. Ότι δεν θα γίνει ποτέ νο1 λέμε. Τι να κάνουμε; Ούτε ο Φώτσης έγινε νο1 παρά την καριέρα που έχει κάνει. Γιατί πονάει τόσο πολύ η άποψη κάποιου άλλου. Εξυπνάδες για φυσούνες πολλές και διάφορες. Μπάσκετ θα παίξει όμως;
Ο άλλος λέει πήρε κύπελο την πρώτη του χρονιά και να κρατάμε μικρό καλάθι. Μάλιστα. Με τεράστια συμβολή σε αυτό κιόλας λέω εγώ rolleyes.gif Βρε στο τώρα λέμε. Τι θα γίνει σε 2 χρόνια δεν ξέρω. Εδώ θα είμαστε να το δούμε. Τώρα όμως απλά του γλυστράει η μπάλα και κυνηγάει τον Καλάθη.
Και οι Ολυμπιακοί γιατί σκιάζεστε τόσο με το Λαρισαίο; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορούν να γουστάρουν τους προδώτες και τους ξεπουλημένους. Δεν είναι κακό να το υποστηρίζεται. Τα βλέπεται ψυχρά και επαγγελματικά. Μπράβο. Ε κάποιοι δεν τα βλέπουν έτσι. Κακό είναι; Απόψεις είναι αυτές.
Όπως και να το κάνουμε η σχέση Παναθηναικών και Βασιλάκη είναι ξεχωριστή και όχι τόσο Παναθηανικός vs Ολυμπιακός όσο πιστεύετε.

Ευχή είπαμε είναι φίλε, όχι απειλή. Εκ μέρους του άλλου που δεν τον γνωρίζω θα σε απειλήσω;Άσε που δεν συνηθίζω να απειλώ.
Άντε να το πάρει ο Νοβίνσκυ τουλάχιστον.
19vaggelis08
για αλλη μια φορα φανηκε ποσο γερο οικοδομημα ειναι αυτος ο παναθηναικος.. ξεπερανει και προσωπα και απουσιες και καταστασεις..
ειναι με διαφορα ο,τι πιο υγιες και πιο δυναμικο εχει υπαρξει στον ελληνικο αθλητισμο..
δυστυχως φιλοι ολυμπικοι θελετε πολυ δουλεια και πολλα χρονια για να τον ξεπερασετε.. και δεν εννοω να παρετε ενα πρωταθλημα.. αυτο καποια στιγμη θα συμβει στατιστικα..
οσον αφορα στον σπανουλη η αχαριστια κ ο εγωισμος πληρωνονται στη ζωη.. οταν δεν εκτιμας αυτα που εχεις και αυτα που σου προσφερουν τοτε θα τα χασεις γιατι πολυ απλα δε σου αξιζουν..
λουστειτε τον τωρα και δειτε μως μπορει να καταστρεψει πολυ ευκολα ενα απο τα καλυτερα ποιντ γκαρντ της ευρωπης (τεοντοσιτς)..
ενας παικτης τοσο εγωσιστης οσο ο βασιλακης μονο στα χερια του ομπραντοβιτς θα μπορουσε να γινει ολοκληρωμενος και να κανει μεγαλη καριερα.. οπουδηποτε αλλου θα ειναι απλα ενας καλος σκορερ που στα δυσκολα θα λυγιζει (βλεπε ρακοσεβιτς)..
ο καλαθης αν δεν κανει το λαθος να παει στο nba θα γινει αφησει εποχη στο ευρωπαικο μπασκετ.. ειδικα σε αμυνα και court vision (το εχει ετσι κι αλλιως) θα γινει κορυφαιος..
PanosIlio
QUOTE(Igor @ Jun 6 2011, 13:30 ) *

Στην Αγγλία το κάνουν αυτό γιατί πολύ απλά δουλεύει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κάθε γήπεδο και η αστυνομία το χρησιμοποιεί άμεσα για να βρει και να συλλάβει τους υπευθύνους. Έτσι το κοινό ενημερώνεται για το ποιος ευθύνεται διαβάζοντας την αναγγελία της σύλληψής του αλλά και της καταδίκης του, εφόσον είναι ένοχος.

Εδώ στο Ελλάντα όμως αυτή η πρακτική ισοδυναμεί με συγκάλυψη καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος ούτε το κοινό να ενημερωθεί αλλά και ούτε και οι αρχές (ποιες??) να δουν μέσω βίντεο τι συνέβη και να συλλάβουν τους υπευθύνους (λέμε τώρα).

Αυτά πχ. που περιγράφει ο δημοσιογράφος στο gazzetta.gr εγώ ο απλός τηλεθεατής δεν τα έχω δει και ούτε ενημερώθηκα μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης. Και αμφιβάλλω αν θα υπάρξουν και κυρώσεις για αυτά.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο θέλω όλα αυτά να φαίνονται πεντακάθαρα, σε όποιο γήπεδο και αν γίνονται αλλά και να γίνονται και zoom στα πρόσωπα.
balomazoxtra
Λίγα λόγια μετά το χτεσινό ματς.

Όταν η αστυνομία αφήνει να περνάει όποιος να 'ναι χωρίς εισιτήριο και χωρίς να ελέγχει,σόρρυ ρε παίδες αλλά δε φταίει καμία ΚΑΕ.
Χαρακτηριστικά,είχα μια τσάντα η οποία είχε μολύβια σχεδίου και ρυζόχαρτο,και ούτε καν με τσέκαραν.
Θα μπορούσα να εχώ φωτοβολίδες,δεν πειράζει Ε.Α,δεν είχα.Μικρό το κακό.

Για το ματς,απίστευτος Καλάθης,μεγάλος Μάικ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΤΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ. biggrin.gif

Νομίζω ο πιο υποτιμημένος παίκτης στη σειρά είναι ο Καϊμακόγλου.
Τίμιος,δίνει όσα μπορεί και παραπάνω,παθιασμένος,φοβερός.

Η διαιτησία ήταν μάλλον καλή,δεν είχα τη δυνατότητα να δω ριπλέυ κιόλας.

Ο σέρβος που βάφει τα μαλλιά του είναι μονίμως εκνευριστικός.Γιατί δεν βάζει να δει δελτίο καιρού και να πέσει για ύπνο όπως κάνουν όλοι οι παππούληδες στα γηροκομεία;;

Κολασμένη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ,φανταστική κάποιες στιγμές η έδρα,εκτός απο τους τραγικούς τυπάκους που ενώ έχουν πιει τα άπατα,δεν ξέρουν που να ξεσπάσουν.Τραγικοί βλάκες,χαλάσαν όλη τη φιέστα χτυπώντας χωρίς κανένα λόγο τους παίκτες του ολυμπιακού.

Επίσης.....ΦΤΑΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ-ΒΑΡΕΛΟΤΑ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΤΙ-Μ@Λ@ΚΙΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
θα ξεφύγουν και θα σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο είτε στο παρκέ,αλλά το πιο πιθανό στις κερκίδες.

"Μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.Αντικείμενα μόνο στον ................................................................ " (Quiz για ψαγμένους tongue.gif )

MaJesty23
πάντως είναι απίστευτο πόσο ο Σπανούλης αγαπήθηκε απο τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα σε ένα χρόνο!
il postino
δεν εχω καμια διαθεση να παιξω το δικηγορο του παπαλουκα!! εδω και 3 χρονια λεω οτι δεν παιζει αναλογα με την αξια του (και ας βρηκε προυποθεσεις στον οσφπ χειροτερες απο οτι ειχε συνηθισει στη τσσκα), οτι πληρωνεται εξωφρενικα πολλα χρηματα (δεν του τα δινω εγω αλλα ολα παιζουν ρολο στα αποδυτηρια...) και οτι στα ζορικα ματς ποτε δεν ειναι παρων!

χθες ομως επαιξε καλα, οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο, αλλα καλα! οι 2 βολες ηταν ατυχης στιγμη αλλα ρεφαρησε και με την ταπα στο νικολας (σε τζαμπ σουτ του νικολας εριξε ταπα , οχι στον καλαθη ή τον τεπιτς) και με την αμυνα στον αφυλακτο σατο που ειχε ακροβολιστει και ξερουμε ολοι οτι αυτο ειναι το δυνατο του σημειο!!! περιμενει κανεις απο τον παπαλουκα με την εμπειρια που εχει να τις βαλει τις ρημαδες αλλα εδω ερχεται αυτο που υποστηριζουμε καποιοι , οτι δηλαδη το μπασκετ ειναι ενα παζλ πολλων μικρων κομματιων! ο παπαλουκας προσφερε σε πολλους τομεις και ειναι αδικο (μιλωντας παντα για το χθεσινο ματς και μονο) να τον καταδικαζουμε για 2 βολες!!

το ματς το κερδισε ο παο γιατι ειναι καλυτερη ομαδα και ειναι δουλεμενη ετσι ωστε να ανταπεξερχεται σε καθε δυσκολια! δεν ηταν η πρωτη φορα χθες που παιξαμε ζορικο ματς με ασχημες προυποθεσεις!! στον τελευταιο προημιτελικο με τη μπαρτσα αντιμετωπισαμε τα ιδια!! ξερει ομως ο καθενας τι πρεπει να κανει στο γηπεδο, οι παικτες αρνουνται να χασουν, καποιοι εξ αυτων ειναι απιστευτοι μαχητες, σε καποιους αλλους δεν τρεχει καν αιμα στις φλεβες τους!

θα συμφωνησω οτι ο φετινος οσφπ, οπως παρουσιαστηκε στουςτελικους, ηταν η καλυτερη ομαδα που αντιμετωπισαμε τα τελευταια 10 χρονια και αυτο ειναι εργο του ιβκοβιτς!! δε φταιει ομως ο ιβκοβιτς που τα ατου του παρουσιαστηκαν κατωτερα του αναμενομενου! δε φταιει ο ντουντα που ο σπανουλης ειχε πνιγει μες στο αγχος του, την ταση να αποδειξει οτι αυτος ειναι ο καλυτερος και οτι για ακομα φορα δε μπορεσε να κοψει παιδικες ασθενειες τυπου ανελεητο μπισταρισμα μπαλας και κρισιμα λαθη!! δε φταιει ο ντουντα που ο μιλος απλα δεν εμφανιστηκε στους τελικους! δε φταιει ο ντουντα που ο ρασο τσακιστηκε!!!

η χθεσινη νικη, οπως ειπα και χθες , ειναι απο τις μεγαλυτερες στην ιστορια της ομαδας και αποτελει παρακαταθηκη για του χρονου, οπου παικτες οπως ο καλαθης, ο βουγιουκας, ο καιμακογλου θα σηκωσουν ακομα μεγαλυτερο βαρος!!

υ.γ λαμαρ ειχες δικιο! νομιζα (λανθασμενα φυσικα) οτι μιλαγες για το φωτση και οτι αν δεν ηταν αυτος .....

υ.γ φινιξ1993 den ton βριζουμε το σπανουλη φιλε μου!! την απογοητευση μας για το ατομο του εκφραζουμε και τη χαρα μας που απετυχε σαν αθλητης στον οσφπ με τροπο θεωρω πολιτισμενο σχετικα!! αν εχει προβλημα να βγει και να εξηγηθει φετος και οχι σε μερικα χρονια , οπως ειπε το προηγουμενο καλοκαιρι!!! αλλα δε θα το κανει, ξερεις γιατι...

Phil Laak
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 6 2011, 14:01 ) *
πάντως είναι απίστευτο πόσο ο Σπανούλης αγαπήθηκε απο τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα σε ένα χρόνο!

Όπως βέβαια είναι απίστευτο το πόσο ο Σπανούλης μισήθηκε από τον κόσμο του παναθηναϊκού σε λιγότερο από ένα χρόνο!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.