Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καλώς σας βρήκα !
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
androu
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά , λόγω της ημέρας .

Το όνομα μου είναι Γιάννης Ανδρούτσος και είμαι 36 ετών , οικονομολόγος στο επάγγελμα . Φανατικός με το Μπάσκετ από τα 14 μου , η αγάπη μου για το Μπάσκετ εξελίχθηκε σε αρρώστια blove.gif όταν είδα από κοντά την Ελλάδα να παίρνει το ευρωμπάσκετ του '87(ήμουν από τους τυχερούς που είχα εισιτήρια για όλη τη διοργάνωση).

Δεν κατάφερα ποτέ να παίξω μπάσκετ σοβαρά , αλλά έχω αφιερώσει πολλές ώρες διαβάσματος και ενασχόλησης με το σπορ.

Αγαπημένη μου ομάδα , οι Boston Celtics της δεκαετίας του '80 και αγαπημένος παίκτης ο Μεγάλος Larry Bird.

Έχω δυο πιτσιρίκια (τα οποία ελπίζω κάποια στιγμή να ασχοληθούν με το σπορ).

Άλλα ενδιαφέροντα - χόμπυ : Σκοποβολή - κυνήγι shot.gif .


Το forum είναι εξαιρετικό , μου αρέσει ιδιαίτερα το επίπεδο των συζητήσεων , καθώς και η αυστηρότητα στην τήρηση των κανόνων καλής συμπεριφοράς.
nikolas12
Γεια σου Γιαννη και να εχεις καλα posts και καλη επιτυχια.Με περνας 23 χρονια αλλα να μαθαινεις παντα οτι ειμαστε μια παρεα.Και ο μπαμπας μου οικονομολογος ειναι.Ελπιζω συντομα να μπορεσεις να παιξεις μπασκετ γιατι τι να πω εγω που μενω με τη γιαγια μου και βλεπω τους γονεις μου μονο τα βραδια αρα μπορω να πηγαινω μπασκετ μονο καθε Τεταρτη!!!!!!!!!!!!Και μου αρεσει αλλα παιζω και στο σχολειο πολλες φορες(παω στην Ερασμειο Ελληνογερμανικη Σχολη και εχουμε παρα πολλες φορες γυμναστικη)Γεια!
Pierce
καλως ηρθες λοιπον στην παρεα μας, και σου ευχομαι περα απο χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα να εχεις και καλες συζητησεις στο φορουμ. (ειμαστε και ιδια ομαδα biggrin.gif celtics1-sm.gif )
nikolas12
Καλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αλλα οι Celtics εχου την ομαδαρα με Pierce,Garnett kai Allen και του εχει πολυ μ&!@κ*% αξιολογηση.Καλα συγγνωμη που ξεφυγα απο το θεμα!
dizzy_fingers
Καλώς μας ήρθες φίλτατε Γιάννη.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι να έχεις όμορφες συζητήσεις εδώ.

Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Φιλικά, Σπύρος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.