dizzy_fingers
Sep 5 2005, 14:30
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

.
Εγώ δε θα πάω Βελιγράδι (θα πάω Ιαπωνία instead...μάλλον του χρόνου καλοκαίρι θα πάω Βελιγράδι όπως το κόβω

)
ΥΓ: Εγώ θα κατέβω αύριο στο Ακρόπολις, να δω και τους δύο αγώνες. Παίζει να κανονίσουμε καμιά "τυχαία" συνάντηση εκεί?
Ουαου, 6 ομαδες + 4 wild cards?
Με 24 ομαδες στο παγκοσμιο λογικο ειναι, θα δουμε παντως πολλους απιθανους: Εκτος απο την Ιαπωνια και αλλες 3(!!) Ασιατικες, 3 αφρικανικες (Σενεγαλη, Ανγκολα, Νιγηρια) και 2 Ωκεανικες (τις γνωστες).
Δυστυχως ομως, παροτι οι θεσεις της Αμερικης ηταν 5, περασαν οι Αργεντινη, ΗΠΑ, Βραζιλια και ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΠΑΝΑΜΑΣ!
Ουτε Καναδας ουτε Πουερτο Ρικο. Κριμα γιατι ετσι αποκλειεται να παρει η Ευρωπη και τα 4 wild cards. Ελπιζω να παρει εστω 3.
Παντως για τις φημες οτι εχουμε σιγουρη wild card εγω επιφυλασσομαι.
Ενταξει, υπαρχει ο Βασιλακο, αλλα αν πχ η Ρωσια μεινει παλι απεξω κατα την προσφιλη της συνηθεια θα προτιμισουν εμας? Ειναι και κατι Γαλλιες, κατι Κροατιες, κατι Γερμανιες, κατι Τουρκιες που θα θελουν κι αυτοι. Μιλαμε για ομαδες περαν των 6 πρωτων του Ευρωμπασκετ και διχως αλλες εκπληξεις (οπως την περσυνη θεση της Σερβιας...). Απορω λοιπον πως ακουγεται σιγουρη η θεση μας.
Ας μπουμε 6δα και ας χτυπιουνται οι υπολοιποι.
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 5 2005, 03:30 PM)
ΥΓ: Εγώ θα κατέβω αύριο στο Ακρόπολις, να δω και τους δύο αγώνες. Παίζει να κανονίσουμε καμιά "τυχαία" συνάντηση εκεί?
Μακαρι να ημουν Αθηνα, θα ερχομουν κι εγω σιγουρα. Η !@#!@ ΕΡΤ δεν δειχνει το Σερβια - Ιταλια σημερα, συμφωνα παντα με το προγραμμα της ε?
dizzy_fingers
Sep 5 2005, 16:08
Για όσους θέλουν να μας βρούν (me+Harris) στο ΟΑΚΑ αύριο, απλά ψάξτε για αυτούς τους δύο απατεώνες:
WANTED(πωπω...κούκλος βγήκα

)
Green_Fan
Sep 5 2005, 19:38
QUOTE(qspock @ Sep 5 2005, 04:03 PM)
Η !@#!@ ΕΡΤ δεν δειχνει το Σερβια - Ιταλια σημερα, συμφωνα παντα με το προγραμμα της ε?
H ΕΡΤ θα δείξει μόνο το παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος...Τα άλλα παιχνίδια δεν θα τα δείξει...Μαλακία σίγουρα κάθως και στα άλλα θα βλέπαμε ωραίο μπασκετάκι...!!
dizzy_fingers
Sep 5 2005, 19:51
Επ...τη γλώσσα μας να προσέχουμε λίγο

...

Τελικά ο αγώνας 21:00 ή 21:30 είναι?
Green_Fan
Sep 5 2005, 20:04
Okeik Dizzy...!!
21.30 είναι ο αγώνας...
Warrior
Sep 5 2005, 21:26
Παιδια δεν θελω χαζα!!

Ποια wild card??Eγω ουτε να σκεφτομαι δεν θελω το ενδεχομενο να
μεινουμε εκτος εξαδας..

Βασικα αν το καταφερουμε και αυτο...ας μην παμε στο παγκοσμιο μηπως
και βαλουμε μυαλο!!Δεν θεωρω βεβαια και πολυ πιθανο το ενδεχομενο.
Αλλα με αυτα που εχουν δει τα ματια μας..
Οσοι ειστε στο γηπεδο βλεπετε καλο μπασκετακι απο την Εθνικη.
52-24 στο ημιχρονο!!
dizzy_fingers
Sep 5 2005, 22:37
Τρελό μπασκετάκι έπαιξε σήμερα η ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο...
Για κοιλιές και κολλήματα δε θα μιλήσω, θα πω τη γνώμη μου αφού τελειώσει το τουρνουά, οπότε και θα έχει τελειώσει κι επίσημα η "περίοδος προετοιμασίας".
Μου άνοιξε η όρεξη πάντως μετά το σημερινό...ποιός άλλος ψήνεται για ΟΑΚΑ αύριο?
Η ομαδα εχει βελτιωσει κατα πολυ το παιχνιδι της στην επιθεση απο το προηγουμενο φιλικο, κι αυτο ειναι το πιο ελπιδοφορο μυνημα. Οτι δηλαδη εχει προοπτικες να παιξει ακομα καλυτερα, και το απεδειξε με το πρωτο ημιχρονο.
Ζητουμενο πλεον η διαρκεια, μακαρι με την εναρξη του ευρωμπασκετ να ειμαστε ετομοι.
Πολυ καλες οι εντυπωσεις λοιπον σημερα, κι ας τα θαλασσωσαμε στο β' ημιχρονο. Τα τριποντα πλεον μπαινουν πιο ευκολα, αν και επιμενω οτι πρεπει να γινονται απο τα σωστα ατομα. Και δυστυχως ο Ζησης παραμενει παραφωνια σε αυτον τον τομεα, και γενικοτερα στις επιλογες του στην επιθεση. Αντιθετα ο Σπανουλης δειχνει πολυ πιο ετοιμος να βοηθησει και με πρωταγωνιστικο ρολο.
Θελω να δω και τον Παπαμακαρειο και Βασιλοπουλο. Δε πιστευω να κανει κανα χαζο και να παρει Βασιλειαδη, το παιδι ειναι σαφως ανετοιμο και πως να μην ηταν αφου μολις ενσωματωθηκε. Το ιδιο ενδεχομενως ισχυει και για τον Βασιλοπουλο.
Ο φωτσης επισης ειχε πολυ καλη παρουσια, εκει που ποναμε, στο σκοραρισμα και το σουτ. Οι φημες αν θα κοπει ο Φωτσης και με τους ανταγωνιστες που υπαρχουν ειναι τουλαχιστον για γελιο... Ειναι φοβερη μοναδα, η καλυτερη αν εχει σταθεροτητα στην αποδοση του. Οπως πχ ο Κακιουζης, που το αρχηγηλικι του παει γαντι!

PS: Το ματς Σερβια-Ιταλια το δειχνει μαγνητοσκοτωμενο, ξεκινησε γυρω στις 2 μετα τα μεσανυχτα...
Warrior
Sep 6 2005, 08:38
Εγω θα ψηνομουν τρελα για το ματσακι σημερα Σπυρο,αλλα δουλευω..
ουτε να το δω δεν θα μπορεσω!!Καλα γιατι παιζουμε πρωτοι??
Καλη εμφανιση και πολυ ανετη νικη χτες.Οταν πηγαινει ετσι το ματς.λογικο
ειναι να χαλαρωνεις και λιγο.
Ο Φωτσης με την χτεσινη του εμφανιση ευτυχως μαλλον καπαρωσε οριστικα
τη θεση του.
Ας χασουμε σημερα στο τελος(!!)...μην παρουν τα μυαλα μας αερα.
Μιας και δυο φορες ειναι δυσκολο να κερδισεις τους Σερβους.
Το παιχνιδι Ιταλιας-Σερβιας ηταν πολυ καλο, αν και ειδα μονο το δευτερο ημιχρονο. Δε ξερω πως πηραν διαφορα οι σερβοι στο πρωτο, αυτο που μου εμεινε ειναι οτι η Ιταλια αγωνιστηκε χωρις Μπαζιλε και Ποτζεκο σε σχεδον ολο το ματς! Παρολα αυτα μειωσε και παλεψε το παιχνιδι μεχρι τελους. Αν στο τελος του κανονικου αγωνα κανανε πιο ψχραιμες επιθεσεις θα κερδιζαν αυτοι. Ο Καλαμπρια ειναι παιχταρα! Καλα που ηταν αυτος τοσο καιρο? Τι εθνικοτητας ηταν και τον ομογενοποιησανε?
Νομιζω οι Ιταλοι παραμενουν μεγαλη δυναμη και θα τους δουμε στα ημιτελικα σιγουρα. Για τους Σερβους δε ξερω, παιζουν με εξαρσεις κι χωρις ισοροπια οπως οι Ιταλοι.
Αν δε βελτιωθουν μονο για χρυσο δε πανε. Βεβαια παιζουν και στο σπιτι τους...

Αντε να δουμε σημερα στις 7:30 τι θα κανουμε!
Air Kef
Sep 6 2005, 16:41
Βαζω απο τωρα στοιχημα πως οι Σερβοι θα το παρουν αηττητοι....το πιστευω ακραδαντα....
Κι εγώ το πιστεύω αυτό δυστυχώς..
Η ΕΡΤ δείχνει και τα 3 ματς των άλλων ομάδων αλλά σε προχωρημένη ώρα(συγκεκριμένα χθες έδειξε το Ιταλία-Σερβία/Μαυρ. στις 2 και κάτι και άντεξα μόνο στο 1ο ημίχρονο αφου διανύουμε περίοδο εξεταστικής).
Δυστυχώς όσο πάει βλέπω να χαρακτηριζόμαστε όπως χαρακτηρίζουμε τους Ρώσους τόσα χρόνια,δηλαδή ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο!Δυστυχώς οι Ρώσοι τα τελευταία χρόνια όλο το χειρότερο καταφέρνουν.Ελπίζω εμείς να καταφέρουμε το καλύτερο.
Αν δεν πάμε ούτε στους 6,ας μην πάρουμε καμία wild card..
Green_Fan
Sep 6 2005, 20:49
Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση για την Εθνική μας ομάδα που μπροστά σε 7.000 φιλάθλούς της στο ΟΑΚΑ κέρδισε και τη Σερβία με 91-72..Υπήρχαν σημεία που η ομάδα έπαιζε super..Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο εκεί που τα τρίποντα έπεφταν βροχή ενώ οι Σέρβοι δυσκολεύονταν να βάλουν καλάθι λόγω της εξαιρετικής άμυνας που παίζαμε..
To μόνο σίγουρο είναι οτι η Εθνική μας μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα σε αυτό το Ευρωμπάσκετ..Είναι μια ομάδα που παίζει ώρες ώρες άμυνα που σπάει κόκκαλα..Έχει παίκτες που μπορούν να αναλάβουν το ρόλο του εκτελεστή όπως οι Χατζηβρέττας,Κακιούζης,Ζήσης,Σπανούλης από την περιφέρεια καθώς και οι Παπαδόπουλος,Ντικούδης,Φώτσης,Τσαρτσαρής μέσα από το καλάθι..Φώτσης και Τσαρτσαρής έχουν και τριποντάκια στο ρεπερτόριό τους..
Από την άλλη έχουμε 2 εξαιρετικούς οργανωτές..Ειδικά ο Διαμαντίδης είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Παπαλουκά..Πέρυσι όλη τη χρονιά με τον Παναθηναικό εμφανίζονταν βελτιωμένος και στα σουτ οπότε μπορεί και αυτός να εκτελέσει από την περιφέρεια..
Πάντως έχω εντυπωσιαστεί από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο..Είναι απίθανος..Εμφανίζεται εξαιρετικά βελτιωμένος από τότε που έφυγε από τον Παναθηναικό..Ήταν σαφώς ένα λάθος του Ομπράντοβιτς που τον άφησει να φύγει τότε..Δεν παίζεται στο ένας εναντίον ενός..
Όμως θα πρέπει να μην αρχίσουμε να πετάμε στα ουράνια αφού και στα προηγούμενα Ευρωμπάσκετ πηγαίναμε με ελπίδες για κάτι καλό και στο τέλος όλο και κάπου σκαλώναμε τζάμπα και βερεσέ..
Επόμενο ματς αύριο με τους Ιταλούς στις 21.00!
dizzy_fingers
Sep 6 2005, 20:57
Κώστα, παρόλο που ψηνόμουν τρελά, τελικά ούτε εγώ μπόρεσα να πάω στο ΟΑΚΑ...υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο (βλέπε εργοδότη

).
Πολύ καλή εμφάνιση πάντως η σημερινή, περισσότερα δε θα πω....μετά το τέλος του τουρνουά

.
Ήμουνα και εγω στο γήπεδο και όντως η ομάδα απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ
Ειδικά Διαμαντίδης (που του έχω και μια ιδιαίτερη συμπάθεια),Λάζος και χατζηβρέττας..
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δικαιο οι Σέρβοι δεν έπιασαν καθόλου καλη απόδοση...Βέβαια μέχρι ενός σημείου για αυτό ειναι υπευθηνη και η ασφυχτηκη άμυνα της εθνικής μας..
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ στο internet τα στατιστικά του αγώνα και του τουρνουά?
Green_Fan
Sep 6 2005, 22:41
Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης, ήταν: 22-26, 46-42, 75-59, 91-72.
ΕΛΛΑΔΑ: Φώτσης 9 (2), Ντικούδης 10, Κακιούζης 9 (3/4 τρίποντα), Παπαλουκάς 6 (2/2 βολές, 2/2 δίποντα, 0/2 τρίπ., 4 ασίστ), Χατζηβρέττας 13 (2/2 βολές, 1/1 δίποντα, 3/5 τρίποντα), Παπαδόπουλος 17 (3/8 βολές, 7/9 δίποντα), Διαμαντίδης 10 (3/5 βολές, 2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), Ζήσης 4, Τσαρτσαρής 6 (1), Σπανούλης 4, Βασιλόπουλος 3, Παπαμακάριος.
ΣΕΡΒΙΑ: Μποντιρόγκα 3, Αβντάλοβιτς 3 (1), Μιλόγεβιτς 7, Ραντμάνοβιτς 10 (2), Στσεπάνοβιτς 3, Γιάριτς 13 (1), Ρέμπρατσα 4, Μίλιτσιτς 3, Τομάσεβιτς 8, Γκούροβιτς, Πόποβιτς 4 (1), Κρστιτς 14.
*** «Ντέγιαν, για πάντα πράσινος, για πάντα Παναθηναϊκός», έγραφε στα σέρβικα ένα πανό που είχαν αναρτήσει φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδος.
Μπράβο σε αυτούς που ανάρτησαν το πανό για τον Ντέγιαν...Ο παίκτης αυτός αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Παναθηναικού...Ένας παίκτης που τα έδωσε όλα για την φανέλα με το τριφύλλι...Πραγματικά τον ευχαριστούμε...!!Θα είναι πάντα μέσα στις καρδιές των φίλων του Παναθηναικού...!!Για πάντα πράσινος λοιπόν...
Bonzo δεν υπάρχει τέτοιο site...
Warrior
Sep 6 2005, 22:58
Τωρα χρειαζεται να μεινουμε προσγειωμενοι,οπως σωστα ειπε ο Γιαννακης,
μεσες ακρες,στην συνεντευξη τυπου:
"Ήταν άλλο ένα ματς προετοιμασίας. Δείξαμε ότι ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Δείξαμε μια ακόμη καλύτερη εικόνα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει, γιατί αυτά τα ματς γίνονται για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται. Το γεγονός ότι ο κόσμο ήρθε στο γήπεδο είναι πολύ καλό για την Εθνική και κυρίως για το μπάσκετ, γιατί έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ωραίες φάσεις.
Εμείς συνεχίζουμε κρατάμε τα καλά στοιχεία και γνωρίζουμε πολύ καλά, πως όταν ξαναβρεθούμε απέναντι σε αυτή την ομάδα μας περιμένει πολύ δυσκολότερο έργο. Γιατί μια τέτοια νίκη αποπροσανατολίζει αυτόν που κερδίζει και αφυπνίζει αυτόν που χάνει" τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
"Αυτό που με απασχολεί είναι ότι όταν δεν έχουμε ρυθμό, πρέπει να παραμένουν συγκεντρωμένοι και να παίζουμε καλή άμυνα. Σίγουρα ο καλός ρυθμός σου δημιουργεί ευεξία. Αν καταφέρουμε και το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Πρέπει να έχουμε ρυθμό, πίστη και τα αυτιά μας ανοιχτά για να συννενοούμαστε σε άμυνα και επίθεση πρόσθεσε ο "Δράκος".
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν οι συζητήσεις για το μετάλλιο τον προβληματίζουν ο Γιαννάκης απάντησε: "Δεν συζητάμε με αυτή τη λογική. Αυτό ονειρευόμαστε και παίρνουμε ώθηση για το μέλλον. Πιστεύω πως τα παιδιά είναι νέα κι αν τα στηρίξουμε μπορεί στο μέλλον και ίσως αυτό να είναι και άμεσο να πανηγυρίζουμε μαζί τους μια μεγάλη διάκριση. Όμως δεν θέλω να σκεφτόμαστε έτσι. Αυτά ακόμη είναι πολύ μακριά η σκέψη μας είναι στο πρώτο ματς με τη Γαλλία και μόνο εκεί".
www.sport24.gr
Σιγουρα οι δυνατοτητες τις φετινης εθνικης ειναι πολυ μεγαλες.Δεν νομιζω
οτι χρειαζονταν τα φιλικα για να αποδειχτει.
Εμενα παντως δεν μου αρεσε που το πηραμε ετσι το ματσακι απεναντι
στους Σερβους.Και αυτο γιατι δυσκολα κερδιζεις αυτην την ομαδα δυο
φορες σε τοσο μικρο διαστημα..
Aπό sportime.gr:
"Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά «Ακρόπολις» πέτυχε η Ιταλία. Επιβλήθηκε της Γερμανίας με 97-79, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ντιρκ Νοβίτσκι στην δεύτερη ήττα της, σε ισάριθμους αγώνες.
Με τον φόργουορντ των Μάβερικς... άσφαιρο (πέτυχε μόλις 2 πόντους στο πρώτο εικοσάλεπτο) και τον Άλεξ Ριγκέτι ζεστό, η Ιταλία δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει τον ρυθμό της. Το 24-18, σκορ με το οποίο έληξε η πρώτη περίοδος ήταν απλή προθέρμανση για τους παίκτες του Ρεκαλκάτι, καθώς όταν στον επιθετικό χορό μπήκαν οι Μαρκονάτο και Σοράνια, η διαφορά εκτινάχθηκε στους 20π. (49-29).
Με τρίποντο του Γκαλάντα η απόσταση των δύο ομάδων μεγάλωσε ακόμη περισσότερο (24π., 66-42). Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποφάσισε να κάνει μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του (πέτυχε 20 πόντους στο β μέρος), ήταν όμως πολύ αργά για την ομάδα του (76-54 στο 30). Το τελικό 97-79 ήρθε για τους Ιταλούς χωρίς να ιδρώσουν και παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας δοκίμαζε συνεώς νέα σχήματα.
Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης, ήταν: 18-24, 29-49, 54-76, 79-97.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Χέρμπερ, Νοβίτσκι 22, Πέσιτς, Βούχερερ 4, Ρόλερ 11 (1), Νικαγκμπάτσε 2, Αριγκμπάμπου 7, Γκριν 15 (3), Μάρας 10, Σούλτσε 4 (1), Γκάρετ 4
ΙΤΑΛΙΑ: Καλάμπρια 9 (3), Γκαλάντα 10 (1), Σοράνια 7 (1), Μαρκονάτο 15, Ριγκέτι 15 (3), Μπουλέρι 15 (1), Μορντέντε 12 (2), Κιάτσιγκ 6, Τζίλι 2, Μαντσινέλι 6, Ποτσέκο"
Αυτή η Γερμανία πάντως (αν δε φταίνε οι απουσίες) δε μπορεί να διεκδικείσει τπτ στο eurobasket..
Mόνο με το νοβίτσκη δε γίνεται να κερδίζει...
Η ΕΟΚ υπέγραψε νέα συμφωνία με τη στατ. υπηρεσία του Γαλάνη
suspect
Sep 7 2005, 03:25
πηγα στο οακα σε αυτη τη μικρη γιορτη και χαρηκα που πηγε επισης αρκετος κοσμος.
αν και τα συμπερασματα μου θα τα γραψω αφου δω και το αυριανο παιχνιδι, μια πρωτη γευση ειναι πως δεν συμμεριζομαι την αισιοδοξια.
οι σερβοι δεν επαιξαν τιποτα.
και στα ματια μου ηταν ολοφανερο απο τις αλλαγες του ζοτς και κυριως απο την αμυνα με τα τεντωμενα ποδια.
η ομαδα εχει καλα στοιχεια αλλα ειμαι πια σιγουρος οτι δεν θα παει μακρια στο ευρωμπασκετ.
ασχετα αν η δημοσιογραφοι την εκθειασουν, το πολυ πολυ να πεσω εξω αλλα δεν βλεπω οτι εχει τις δυνατοτητες να φερει καποια διακριση.
κατι σαν το μαρουσι ενα πραμα.
σοβαρο, αξιοπιστο αλλα κουπα δεν.
εν προκειμενω ουτε μεταλλιο και καλο ειναι να μην εχουμε τρομερες προσδοκιες γιατι δεν...
αποκλειεται οι σερβοι να ξανακανουν τετοια εμφανιση και σορι αλλα σε αυτο δεν πιστευω οτι επαιξε καποιο σημαντικο ρολο η δικη μας ομαδα....
υγ. ειχε μεγαλη πλακα με την εισοδο του μποντ.
το 1/3 του γηπεδου γιουχαρε και τα 2/3 χειροκροτουσαν....
Μετα τη 2η μερα του τουρνουνα, τα συμπερασματα μου στο προηγουμενο μου ποστ ενισχυονται:
1) Οι φετινοι Σερβοι δε βλεπονται, ειναι ανετοιμοι και δε ξερω αν θα προλαβουν να αποδωσουν στο Βελιγραδι.
2) Η εθνικη μας παιζει μπασκετ που δεν επαιζε ποτε! Μαγικο παιχνιδι στην επιθεση κατα διαστηματα και σταθερα σφιχτη/αποπνυχτικη αμυνα. Το πως ξεχυνονται ολοι στον αιφνιδιασμο ειναι ενα απιστευτο δειγμα γραφης

3) H Ιταλια ειναι η πιο σοβαρη αντιπαλος μας, κερδισε πολυ ευκολα τη Γερμανια και το σημερινο μεταξυ μας παιχνιδι θα ειναι και το δυσκολοτερο.
Μπραβο στα παιδια! Μεγαλα λογια δε κανει να λεμε αλλα η αποδοση μας μεχρι τωρα μας δινει το δικαιωμα να ονειρευομαστε!
Στα αρνητικα η ελλειψη σεντερ οταν δεν ηταν μεσα ο Λαζος, ο Ντικουδης ΔΕΝ μπορει στη θεση αυτη και καλο θα ηταν να μην ξαναπαιξει στο 5, ουτε ο Φωτσης. Ο Μπουρουσης μαλλον σιγουρος πρεπει να θεωρειται για την τελικη 12αδα. Στη χειροτερη περιπτωση, στη θεση αυτη πρεπει να ειναι ο Τσαρτσαρης που εν αναγκη καπως καταφερνει και κραταει εκτος ρακετας το αντιπαλο σεντερ. Γιατι ο Ντικουδης χτες εμπαινε στο καλαθι μαζι με την μπαλλα οταν τον επαιζαν ο Κριστιτς κι ο Ρεμπρατσα... Το ιδιο κι ο Φωτσης με τον Τομασεβιτς.
Επισης, ο Ζησης παραμενει απελπιστικα αστοχος, οχι οτι ειναι και ο πιο καλος σουτερ (ισα ισα) αλλα για την εθνικη μαλλον εχει μακρυ δρομο ακομη. Τα σουτ και οι επιθετικες του προσπαθειες ειναι σκετη απελπισια χανει τα παντα ανοιχτος-κλεισμενος. Ελπιζω να βελτιωθει, εχει χρονο μπροστα του, ουτως η αλλως ειναι σιγουρος για την 12αδα.
Καλη και η παρουσια του Βασιλοπουλου, μπραβο του, αν και πηραν λιγακι αερα τα μυαλα του και εκανε ενα βεβιασμενο τριποντο...
Αντε να δουμε σημερα τι θα κανουμε, και το κυριοτερο πως θα αντιδρασουμε μετα τον χτεσινο θριαμβο. Το καλο ειναι οτι παιζουμε με εναν ικανοτατο αντιπαλο.
Papaloukas 4 ever
Sep 7 2005, 10:19
Καλημέρα σε όλους,
Ανέβηκα και εγώ χθες για δεύτερη μέρα στο Ακρόπολις, και διαπίστωσα ακόμα περισσότερο ότι πάμε καλά. Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και για αυτό ακριβώς θέλω σήμερα να μας κοντράρουν οι Ιταλοί. Αλλιώς, πάλι καλά που το ΣΚ παίζουμε εκτός με Ρωσία και Ισπανία. Αν νικήσουμε και αυτούς, τότε τι άλλο να πω: με βλέπω να γίνομαι ευτυχισμένος στο Βελιγράδι και να ψάχνω να σας βρω εισητήρια για τους ημιτελικούς.
Για τη Σερβία συμφωνώ με όλους σας αν και πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς κρατάει πολλά μυστικά.
Για το Θοδωρή (φίλη Greece 4) πιστεύω ότι παίζει καλά, αν και κάποια λαθάκια και βεβιασμένα τρίποντα (2 μέχρι τώρα στο Ακρόπολις) θα μπορούσαν να είχαν εκλείψει. Επίσης, το side out που επιχειρεί (δίκην Διαμαντίδη και Σπανούλη) δε του βγαίνει οπότε ας προσπαθήσεις έτσι όπως τον ξέρουμε. Πάντως πιστεύω ότι θα τον δούμε ανεβασμένο στο Βελιγράδι.
Τέλος, τα στατιστικά είναι στον Γαλάνη, αφού η αρχική επίσημη υπηρεσία (k-soft) είναι για τα μπάζα. Και μία ερώτηση: γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω φανέλα της Εθνικής;
dizzy_fingers
Sep 7 2005, 11:33
Ποδοσφαιρική παντού...μπασκετική...ρώτα
εδώ. Μπορεί να έχει κάποιος κάτι ή να γνωρίζει έστω που μπορείς να βρείς.
Α... Και κάτι ψιλοάσχετο για το χθεσινό αγώνα..
Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που όταν βάζαμε τρίποντο και ακουγονταν οι βόμβες και τα ο'υζι και ο εκφωνητής να φωνάζει το παρατεταμένο 3points ήθελα να φύγω από το γήπεδο?
Γενικότερα με τους παίχτες του ΠΑΟ υπήρχε το κλίμα οι μισοί να χειροκροτάνε και οι άλλοι μισοί να γιουχάρουνε(βλ. τομάσεβιτς,Σκεπάνοβιτς,Ομπράντοβιτς).
Πλάκα είχε στο Ιταλιά-Γερμανία που κάποιοι Παναθηναικοί γιουχάρανε τον Ποτσέκο όποτε έπερνε τη μπάλα λόγω προιστορίας με μπολόνια μάλλον..(είναι ο παίχτης που έκανε τις περίεργες γκριμάτσες όταν διαμαρτυρόταν..)
Green_Fan
Sep 7 2005, 21:57
Ακόμα μια νίκη από την Εθνική απέναντι στους Ιταλούς με 82-76.Έτσι κατακτήσαμε το τουρνουά Ακρόπολις.Το πρώτο ημίχρονο ήτανε μια από τα ίδια όπως τα προηγούμενα παιχνίδια με Γερμανούς και Σέρβους.Καλές επιλογές στην επίθεση,πάρα πολύ καλή άμυνα και πολλούς αιφνιδιασμούς.Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε σημεία όπου η απόδοσή της έπεσε.
Το θέμα πάντως είναι οτι δείχνουμε οτι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο Βελιγράδι.Λίγη προσοχή χρειάζεται και η ομάδα αυτή μπορεί να πάει ψηλά.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και για τις τρεις μέρες. Δείξαμε πως όταν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.
Μπράβο και στο Μητσάρα που μου ανοίγει την όρεξη για το χειμώνα και την euroleague. Go Mitso go
Green_Fan
Sep 7 2005, 22:55
O Διαμαντίδης είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.Πιστεύω οτι είναι από τα καλύτερους play maker που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.Πολύ καλός οργανωτής,πάρα πολύ καλός στις assists.Είναι επίσης εξαιρετικός στα κλεψίματα.Σήμερα ούτε και εγώ ξέρω πόσα έκανε.Ενώ πάρα το ύψος που έχει μπορεί να κάνει και εντυπωσιακά κοψίματα χάρη στα μακρύα του χέρια.Είναι πραγματικά τιμή για τον ίδιο που παίζει στον Παναθηναικό αλλά και για τον Παναθηναικό που έχει στο δυνάμικό του έναν τέτοιο παικταρά.Ο Παπαλουκάς δεν πιάνει μια μπροστά του.Δεν μπορεί να τον φτάσει ούτε στο 50%.
Τα φιλικά στο "Ακρόπολις" δεν ήτανε τα τελευταία για την Εθνική ομάδα.Αύριο η ομάδα αναχωρεί για την Ισπανία όπου θα δώσει 2 φιλικά με αντιπάλους την Κροατία (9/9) και την Ισπανία (10/9).Θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή όπου θα κάτσει μέχρι την Τετάρτη 14/9 οπότε και θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι.Ελπίζω η ΕΡΤ να δείξει τα τελευταία φιλικά.Και τα 2 θα γίνουν την ίδια ώρα και συγκεκριμένα στις 20.00!
Ο Βασιλειάδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν οτι είναι κατάκοπος.Είναι φυσιολογικό αυτό άλλωστε αφού από το τέλος του πρωταθλήματος και μετά δεν έχει σταματήσει καθόλου.Έτσι ο Γιαννάκης τον έκοψε από την αποστολή.Λογικά ο δεύτερος θα κοπεί θα είναι ο Παπαμακάριος για να βγεί η τελική 12άδα που θα πάει στο Βελιγράδι.
Κάτι ακόμα που πρέπει να τονίσουμε είναι οτι ο Νίκος Χατζηβρέττας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Η ομάδα στο Βελιγράδι θα χρειαστεί πολύ τα σούτ από την περιφέρεια του Νίκου και αυτός δείχνει οτι μπορεί να της τα προσφέρει.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΕΛΛΑΔΑ: 82 π. 19/27 1π. (70%), 24/43 2π. (55%), 5/17 3π. (29%), 19 φ., 33 ρ., 11 λ., 11 ασίστ, 7 κλ., 1 κοψ.
ΙΤΑΛΙΑ: 76 π., 14/20 1π. (70%), 16/32 2π. (50%), 10/20 3π. (50%), 24 φ., 25 ρ., 13 λ., 14 ασίστ, 6 κλ., 2 κοψ.
ΕΛΛΑΔΑ: Φώτσης 8(1), Ντικούδης 2, Κακιούζης 6, Παπαλουκάς 3, Χατζηβρέττας 18(2), Παπαδόπουλος 15, Διαμαντίδης 6 (5 ασίστ), Ζήσης 12(2), Τσαρτσαρής 7, Σπανούλης 5, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος.
ΙΤΑΛΙΑ: Καλάμπρια 14(4), Μπασίλε, Γκαλάντα 12 (4/4 1π., 1/1 2π., 2/2 3π.), Σοράνια 7(1), Μαρκονάτο 4, Ποτσέκο, Ριγκέτι 11(1), Τζίλι, Μπουλέρι 13(1), Μορντέντε 3(1), Κιάτσιγκ 12, Μανιτσέλι.
dizzy_fingers
Sep 8 2005, 00:00
Μόλις γύρισα από ΟΑΚΑ (και αν δεν ψάχναμε τόση ώρα την έξοδο από το πάρκινγκ θα είχα φτάσει πιο νωρίς

).
Λοιπόν, για να επιβεβαιώσουμε τους διθύραμβους για την πολύ καλή απόδοση του Διαμαντίδη στο τουρνουά, να αναφέρω πως ψηφίστηκε MVP του Ακρόπολις από τους δημοσιογράφους.
Επίσης, οι Βασιλειάδης - Παπαμακάριος κόπηκαν οριστικά από την ομάδα.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είδαμε περίπου τα ίδια. Καλή άμυνα, είχαμε τρίποντα, αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι παίχτες και γι'αυτό τα πολλά (11) λάθη.
Σήμερα μου έκανε εντύπωση ο Ζήσης. Πάνω που έλεγα στον διπλανό μου ότι έπρεπε να κοπεί γιατί δεν έβαζε κανένα σουτ, σαν να άκουσε τη γκρίνια μου από το παρκέ και άρχιζε να χώνει....

Αποκορύφωμα της εμφάνισής του ήταν ασφαλώς το τελευταίο του τρίποντο που έκρινε τον αγώνα.
Το πιο σημαντικό στοιχείο που αποκόμισε από το τουρνουά η ομάδα ήταν η εκτόξευση της αυτοπεποίθησής της στα ύψη (φαίνεται πεντακάθαρα και στα 1on1 των παιχτών), κάτι που ασφαλώς θα χρειαστεί στο Βελιγράδι, ενώ πιστεύω πως και να μη γίνονταν τα φιλικά στην Ισπανία, θα ήταν πάλι έτοιμη...
Αν στα δύο πρώτα ματς κερδίσαμε εύκολα είτε γιατί δεν προσπάθησαν οι αντίπαλοι, είτε γιατί δεν ήταν στη φόρμα τους (αλλά είναι χαζό και άδικο να πιστεύουμε πως οι νίκες οφείλονταν αποκλειστικά στην κακή απόδοση των αντιπάλων), στο τρίτο αντιμετωπίσαμε την αργυρή ολυμπιονίκη των ΟΑ, η οποία έπαιξε ως τέτοια (ειδικά αυτός ο κερατάς ο Καλάμπρια....πόσα τρίποντα έβαλε

) και την κερδίσαμε
παίζοντας το ίδιο μπάσκετ που παίξαμε και στα άλλα παιχνίδια. Σε κάποια σημεία βέβαια, κοιμόντουσαν οι παίχτες αλλά πιστεύω πως κατάλαβαν ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό ενάντια σε τέτοιες ομάδες και δε νομίζω να επαναληφθεί.
Bottomline? Η εθνική μπορεί να κερδίσει όποια ομάδα βρει στο δρόμο της. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, δεν ξέρω ούτε αν θα πιάσει το 70% της απόδοσης που είχε στην Αθήνα αυτό το 3ήμερο, αλλά με βάση τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής, το να δηλώνει ο αρχηγός της ομάδας πως "πάμε για μετάλλιο" δεν είναι καθόλου μα καθόλου αλαζονική δήλωση.
Μπορούμε! Κι αφού μπορούμε, γιατί να μην πάμε για αυτό?
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! 
ΥΓ1:
Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που όταν βάζαμε τρίποντο και ακουγονταν ........... ......... ο εκφωνητής να φωνάζει το παρατεταμένο 3points ήθελα να φύγω από το γήπεδο?
Δεν είσαι ο μόνος...πόσες φορές ήθελα να τον πυροβολήσουν

αυτόν τον άνθρωπο

...
ΥΓ2: Όσοι, αυτό το 3ήμερο, δεν είχατε τί να κάνετε και δεν πήγατε στο ΟΑΚΑ, λυπάμαι αλλά χάσατε 3 πολύ ευχάριστα απογεύματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις νίκες της εθνικής, αλλά στο όλο πολύ ευχάριστο και άνετο κλίμα που επικρατούσε στο κλειστό. Τσιρλίντερς με τα κόλπα τους, breadancers με τρελές φιγούρες, χοτ ντογκ στις κερκίδες (

)...θύμισε κάτι από Ολυμπιακούς Αγώνες ...
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 8 2005, 12:00 AM)
Μόλις γύρισα από ΟΑΚΑ (και αν δεν ψάχναμε τόση ώρα την έξοδο από το πάρκινγκ θα είχα φτάσει πιο νωρίς

).
Λοιπόν, για να επιβεβαιώσουμε τους διθύραμβους για την πολύ καλή απόδοση του Διαμαντίδη στο τουρνουά, να αναφέρω πως ψηφίστηκε MVP του Ακρόπολις από τους δημοσιογράφους.
Καταρχήν δεν φταίω εγώ που δεν βρισκαμε την εξοδο......αιντε (που λεει και ο Ζοτς)
Ο Διαμαντίδης μπορεί να ψηφίστηκε κορυφαίος, αλλά εγω ψηφισα Παπαδόπουλο...τελικά το μετανιωσα. Μητσαρας και παλι Μητσαρας....
Καλοι οι ηχοι ρε σεις, εμενα μου αρεσαν....στυλ ΝΒΑ....
Στον πρωτο αγωνα, με την Γερμανια, ο εκφωνητης φωναξε τον Παπαμακαριο τρεις φορες.....τελικα ο Παπαμακ δεν ηταν στην δωδεκαδα καν
Χοτ ντογκ...μμμμιαμμμ μιαμμμμ....
dizzy_fingers
Sep 8 2005, 00:21
Όχι ρε...δεν είπα ότι έφταιγες εσύ που δε βρίσκαμε την έξοδο...ίσα ίσα, αν δε μου έδειχνες εσύ τα κατατόπια θα τριγυρνούσα ακόμα εκεί

...
Κι εγώ είχα την εντύπωση πως θα έβγαινε ο Παπαδόπουλος, μάλιστα έβλεπες και τους συμπαίχτες του πριν την αναγγελία του MVP να του δίνουν το χέρι και να τον συγχαίρουν.
Green_Fan
Sep 8 2005, 02:52
Παιδιά πάντως ένας παίκτης που δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι μέχρι τώρα στα φιλικά είναι ο Παπαλουκάς...Εσείς τι πιστεύετε;
Dizzy and Harri έχετε γίνει πλέον για τα καλά δημοσιογράφοι...Γιατί δεν ζητάγατε από τον Σκουντή να κάνει κάποιος από σας σχόλια για τα παιχνίδια της Εθνικής...
dizzy_fingers
Sep 8 2005, 03:01
Ο Χάρης είναι δημοσιογράφος...δουλεύει σε αθλητική εφημερίδα....το "δουλεύει" είναι σχετικό πάντως καθώς εκεί κάνει την πρακτική του και δεν πληρώνεται δεκάρα

...
Μην του το πείτε όμως

Εγώ, είμαι απλά ένας τουρίστας που κόβει βόλτες στο ΟΑΚΑ....

Και για τον Παπαλουκά λίγα....
ο (

) greece4 και ο Papaloukas 4 ever είναι κοντά...

Εγώ πιστεύω πως παρόλο που σήμερα δεν έπαιξε καλά, μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Είτε ως άσσος στη θέση ή στο πλάι του Διαμαντίδη, είτε.....ως τεσσάρι!!!
Green_Fan
Sep 8 2005, 03:19
Α ναι!!Και σε ποιά αθλητική εφημερίδα δουλεύει αν επιτρέπεται;
Ρε Dizzy...Ξέρω οτι πρόκειται για ΤΗΝ greece4...
Όσο για τον Παπαλουκά θα δείξει...Τουλάχιστον έχει ένας Γιαννάκης μια ακόμα λύση που μπορεί να του προσφέρει πολλά...Γενικά κανείς δεν αμφισβητεί τον Παπαλουκά απλά λέω αυτό που βλέπω...Και αυτό που βλέπω είναι οτι ο Διαμαντίδης είναι σαφέστατα καλύτερο Play Maker...
Live strong
Sep 8 2005, 08:26
Μπράβο και πάλι μπράβο

σε όλα τα παιδιά
Εγώ πειράζει που έχω μια μικρή αδυναμία στον Τσαρτσαρή...;

Άσχετο!
Πάντως εγώ περιμένω τα καλύτερρα από αυτή την ομάδα
Papaloukas 4 ever
Sep 8 2005, 11:35
Παιδιά καλημέρα, διαπίστωσα και εγώ ότι και οι υπόλοιποι έχετε γράψει για την εθνική μας, ελπίζω δε τα παιχνίδια με Κροατία και Ισπανία να τα δείξει η ΕΡΤ για να βγάλουμε τα ασφαλή (

συμπεράσματά μας.
Σχετικά με το Θοδωρή, νομίζω ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι σαφώς έχει βελτιωθεί παρά πολύ από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό για τη Ρωσία. Εγώ τον πάω με τα χίλια τόσο για τον τρόπο παιχνιδιού του όσο και για το χαρακτήρα του. Θεωρώ, δε, ότι έχει πολυ κτυπητές αδυναμίες τόσο στο σουτ (3π) όσο και αλλού. Επίσης, δεν το συζητώ για το Διαμαντίδη, ότι είναι καλύτερός του (η αλήθεια να λέγεται).
Παιδιά, μία φανελαααα.
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 8 2005, 03:01 AM)
Ο Χάρης είναι δημοσιογράφος...δουλεύει σε αθλητική εφημερίδα....το "δουλεύει" είναι σχετικό πάντως καθώς εκεί κάνει την πρακτική του και δεν πληρώνεται δεκάρα

...
Μην του το πείτε όμως

Σπυρο ευχαριστω για τα καλα σου λογια...
dizzy_fingers
Sep 8 2005, 13:29
GreenFan την greece πίκαρα και όχι εσένα.

Την εφημερίδα όπου δουλεύει θα στην πει ο Χάρης καλύτερα.

Όσον αφορά τον Παπαλουκά, μπορεί να εξαίρουμε συνεχώς τον Διαμαντίδη (και δίκαια ασφαλώς) για τις ικανότητές του και το παιχνίδι του που σίγουρα βοηθιέται από το γενικότερο στυλ της εθνικής, αλλά αυτό δε σημαίνει ο Παπ έχει ξεχάσει αυτά που ξέρει. Είναι εξίσου καλός όσο ήταν όλη τη σεζόν με την ΤΣΣΚΑ και σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από μία αξιόπιστη λύση στον άσσο.
Live_strong καλά κάνεις!

Ο Ντικούδης έχει λίγο ακόμα μέχρι να βρει λίγο τον καλό του εαυτό και μέχρι να το κάνει αυτό, Tsartsaris is da man!!!
Δυστυχως η ΕΡΤ δεν θα δειξει τα παιχνιδια...
Green_Fan
Sep 9 2005, 01:19
To sport24.gr αναφέρει κάποια καλά σχολιάκια και εντυπώσεις από την Εθνική σχετικά με το Ευρωμπάσκετ που έρχεται.
Διαβάστε εδώ..
Air Kef
Sep 9 2005, 01:46
Να πάρει τα στραβά της η ΕΡΤ και να τα δείξει.
Εγώ πάντως εμμένω στην άποψη μου κατάκτηση του χρυσού από Σέρβους.Όσα τρίποντα τους βάλαμε στην γ περίοδο,δεν θα βάλουμε σε κανέναν ολόκληρο αγώνα στο Βελιγράδι..
Αυτό πάντως που είχα γράψει ότι ήθελα πολύ να δω,μετά το ματς με την Γερμανία στο Μπραουνσβάΐκ,να μετατρέπεται η φοβερή άμυνα με τα πολλά κλεψίματα σε πόντους στον αιφνιδιασμό,έγινε.Αν πίασουμε πάντως το 80% της απόδοσής μας είμαστε άνετα 4άδα και φαβορί για τελικό..Ίδωμεν που λέει κι ο Σκουντής!
Warrior
Sep 9 2005, 14:55
Δυστυχως η ΕΡΤ δεν θα δειξει τα παιχνιδια...
Γιατι...εχει τιποτα καλυτερο να δειξει????
Ξέρει κανένας σας αν υπάρχει περίπτωση να δείξει κάποιο δορυφορικό τα φιλικά του Σαββατοκύριακου?
Πάντως η ΕΡΤ μας κάνει νερά...Από τη μια δείχνει τα μισά από το Ακρόπολις (υπάρχει και η επαρχία κα ΕΡΤ που δε μπορεί να κατέβει Αθήνα) και τώρα δε δείχνει τα φιλικά του Σαββατοκύριακου.
Δε ξέρω τι προγραμματίζει και για την ίδια τη διοργάνωση...έχει βγει κάποιο επίσημο πρόγραμμα μεταδώσεων??
Green_Fan
Sep 9 2005, 16:41
Βρήκα τις αναμετρήσεις που θα δείξει η ΕΡΤ τις 3 πρώτες μέρες της διοργάνωσης,δηλαδή μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (ομίλων):
Παρασκεύη 16/09/2005
ΕΤ1
18:30 : ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
01:00 : ΣΕΡΒΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (Μαγνητοσκοπημένο)
ΝΕΤ
21:30 : ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ
Σάββατο 17/09/2005
ΕΤ1
18:30 : ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ
01:00 : ΙΤΑΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ (Μαγνητοσκοπημένο)
NET
21:30 : ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Kυριακή 18/09/2005
ΕΤ1
18:30 : ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ
01:00 : ΡΩΣΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μαγνητοσκοπημένο)
NET
21:30 : ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
*Πριν από τα παιχνίδια της Εθνικής θα υπάρχει η καθιερωμένη PRE GAME εκπομπή από την ΝΕΤ στις 21.00!
*Κάθε μέρα στις 23:45 θα προβάλλεται η εκπομπή "ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤΟΥΠΟΥΛΗ" με όλα τα παρελειπόμενα των αγώνων της Εθνικής ομάδας αλλά και των άλλων Εθνικών ομάδων στο Ευρωμπάσκετ.
καταπιαμε και την κροατια 76-62
Green_Fan
Sep 9 2005, 21:55
Και πάλι πάρα πολύ καλή άμυνα από την Εθνική...Στο πρώτο δεκάλεπτο η Εθνική προηγήθηκε με 20-6 ενώ στη συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει και άλλο την διαφορά...Σε κάποια σημείο μάλιστα το σκόρ ήτανε 72-41!!
Για ένα ακόμα παιχνίδι στο τέλος χαλαρώσαμε με συνέπεια οι Κροάτες να μειώσουν την διαφορά στους 14 πόντους...
Τα δεκάλεπτα: 20-6, 43-33, 62-50, 76-62
Ελλάδα (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 9(1), Διαμαντίδης 5(1), Χατζηβρέττας 8(1), Τσαρτσαρής 16, Ντικούδης 11, Μπουρούσης 9, Ζήσης 5, Σπανούλης 3(1), Φώτσης 7, Βασιλόπουλος 3(1).
Κροατία: Βούιτσιτς 20 (1), Ούκιτς 13 (3), Πόποβιτς 3, Πρικάτσκιν 6, Ζίζιτς 4, Πλάνινιτς 10, Κασούμ 5, Τόμας, Μάμιτς, Μπάγκαριτς, Μπάνιτς.
Δηλώσεις Γιαννάκη:
"Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι μας για καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε στα επίσημα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ και τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήμασταν πολύ καλοί στα ριμπάουντ απέναντι σε μια ψηλή ομάδα που έχει έφεση, κυρίως, στα επιθετικά ριμπάουντ.
Τα τελευταία 12 δευτερόλεπτα ήταν ένα καλό μάθημα γι’ εμάς και ελπίζω ότι όλοι οι παίκτες μου να κατάλαβαν τι μπορεί να συμβεί σε επίσημο παιχνίδι για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δείξαμε ολιγωρία και αδικαιολόγητη χαλάρωση, με αποτέλεσμα να αδικήσουμε την εμφάνιση μας".
qspock
Sep 10 2005, 03:23
Οι Κροατες στα φιλικα ηταν πολυ καλοι, αντε να δουμε τι θα κανουμε και με τους Ισπανους, αλλα με τετοια φορα που εχουμε...
ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!
Warrior
Sep 10 2005, 11:23
Δεν ξερω αν το προσεξατε....το αποτελεσμα αυτο ηρθε χωρις καν να
χρησιμοποιηθουν οι Παπαδοπουλος-Κακιουζης!!
Και χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον Giricek οι Κροάτες όμως...
Warrior
Sep 10 2005, 20:58
Πανε και οι Ισπανοι...88-80 στο σπιτι τους!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.