Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iγκουονταλα vs Ροι vs Τ.Ρ.Σμιθ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Αντρε Ιγκουονταλα,Μπραντον Ροι και Τ.Ρ.Σμιθ λοιπον..
3 σχεδον συνομιληκοι παικτες,σουτινγκ-γκαρντ,ψηλοι για τη θεση που αγωνιζονται,με πολυπλευρη προσφορα στο παιχνιδι τους,που εχουν ηδη καποια χρονια στη λιγκα,εχοντας δειξει στοιχεια του πλουσιου ταλεντου τους.
Ποιον θεωρειτε μεγαλυτερο ταλεντο και με καλυτερη προοπτικη στο μελλον?
j-kidd13
Ψηφισα Μπραντον Ροι...Εχει δειξει στοιχεια μεγαλου παικτη,ειδικα στο σκοραρισμα,και νομιζω οτι συντομα θα μπορει να λογιζεται ως ενας απο τους κορυφαιους της λιγκας,πλησιαζοντας το επιπεδο των τοπ παικτων.
Ο Ιγκουονταλα ειναι και αυτος πολυ καλος παικτης με ενεργεια στο παιχνιδι του,αλλα πιστευω υπολειπεται του Ροι,γιατι ο τελευταιος εχει νομιζω την ικανοτητα να γινει παικτης-ηγετης....
Ο Σμιθ απο την αλλη εχει εξαιρετικα προσοντα,ειναι εξαιρετικος σουτερ και καλος στη διεισδυση,αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να κανει πολλα παραπανω πραγματα απο οσα εχει κανει μεχρι τωρα,γιατι ειναι ενας απο τους πιο ασταθης παικτες σε αποδοση που εχω δει.
Elio
Και εγω φυσικα ψηφισα Ροι.

Τεραστια ωριμοτητα στο παιχνιδι του, clutch shooter, αρχηγος. Πιστευω πως θα αφησει εποχη ο ροι γιατι απο τωρα βγαζει τα καστανα απο την φωτια για τους μπλειζερς, οδηγει την ομαδα, και το παιχνιδι του ειναι αρκετα εγκεφαλικο. Φετος πηρε το τελευταιο σουτ αρκετες φορες με επιτυχια και εκανε και απιστευτες εμφανισεις απο πλευρας παραγωγικοτητας.

Ο ιγκουονταλα και αυτος καλος αλλα θα τον εβαζα δευτερο. δεν εχει το κατι παραπανω που πιστευω οτι εχει ο ροι ωστε να αφησει εποχη.

Τριτος ο Σμιθ που ναι μεν τεραστιο επιθετικο οπλο, αλλα η ασταθεια του, και η οχι τοσο καλη αμυνα του αφαιρουν ποντους σε αυτη την συγκριση. Δεν νομιζω οτι ειναι απο τους παικτες που θα δουλεψουν ωστε να βελτιωσουν την αδυναμια τους.

ροι μακραν. 77.gif 41.gif
morrison
Ψήφισα Ρόυ.
Ιγκουοντάλα:αθλητικά προσόντα,ενέργεια αλλά δεν νομίζω οτί μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας.Χρήσιμος,καλός για δεύτερο ή τρίτο βιολί.Δεν είναι όσο γνωστός θα έπρεπε,νομίζω κάπως υποτιμημένος.
Σμιθ:πολύ ταλεντο,φοβερός σκόρερ αλλά ασταθής,τρελούτσικος και αυτοκαταστροφικός.Όταν τρελαίνεται δεν δίνει τη μπάλα απ'το δεξί στο αριστερό και γενικότερα είναι παίχτης που είτε θα σου πάρει το ματς μόνος του είτα θα σε καταστρέψει.Για να τα λέμε και όλα πολύ ευχάριστος να τον βλέπεις,τέτοιοι παίχτες είναι το αλατοπίπερο του παιχνιδιού.
Ρόυ:The next big thing,τι να λέμε τώρα,φέρε μας το πρωτάθλημα αγόρι μου!
a bullet for your head
Απ'οτι βλεπω ο Ροι κανει θραυση στο poll..
Και η δικη μου επιλογη ειναι ο Μπραντον Ροι.
Βεβαια το poll ''επιδιωκει'' την ανιχνευση του ποιος απ τους 3 διαθετει το μεγαλυτερο ταλεντο και προοπτικη για το μελλον.
Στα συν του Ροι ''χρεωνεται'',οτι ηδη εχει αρχισει να αποδεικνυει & να επιδεικνυει τα ηγετικα του χαρακτηριστικα & ικανοτητες,στη νεανικη ομαδα των Μπλειζερς.
Θα πρεπει πανω σ'αυτο να τον ''τσεκαρουμε'' & στο μελλον.διοτι οι απαιτησεις που θα υπαρξουν προς το προσωπο του, θα ειναι ευλογα και μεγαλυτερες,διοτι οι Μπλειζερς συγκαταλεγονται στις ''ομαδες του μελλοντος'',που θα κληθουν να πρωταγωνιστησουν.
Θα μπορεσει να τους οδηγησει στις επιτυχιες & γιατι οχι στη κορυφη?
Προς το παρον βρισκεται στο σωστο δρομο.
Ο Ιγκουονταλα ειναι ενα σουπερ πολυ-εργαλειο,ο οποιος χρονο με το χρονο βελτιωνεται και γινεται ολοενα και πιο ποιοτικος παικτης.
Αν και στη αρχη της σεζον ξεκινησε με τους Μπραντ & Μιλλερ μπροστα του ως μεγαλυτερα ονοματα,καταφερε στη πορεια να εξελιχθει στο Νο1 της ομαδας του.
Πολυδιαστατος παικτης,που βελτιωσε και το σουτ του και που δεν στηριζεται μονο στα πλουσια σωματικα του προσοντα.
Αν στο μελλον οδηγησει τους Σιξερς στην υπερβαση,σαν ηγετης τους(αποδειξει δηλαδη,οτι διαθετει και τη ηγετικη στοφα),τοτε και οι δικες του ''μετοχες'' θα παιζουν πολυ ψηλα.
Ο Τ.Ρ.Σμιθ,δεν του εχει δοθει ως τωρα η δυνατοτητα η' η προκληση,προκειμενου να αποδειξει-επιδειξει τις ηγετικες του ικανοτητες(αν βεβαια τις διαθετει),καθως ειτε ειχε μπροστα του τους Αιβερσον-Καρμελο,ειτε τους Μπιλαπς-Καρμελο.
Στο μελλον θα κριθει και σ'αυτη τη παραμετρο.
Σιγουρα παντως προκειται για σπουδαιο επιθετικο(κυριως) ταλεντο,με σουπερ αθλητικοτητα,που υπολειπεται ωστοσο σε ωριμοτητα και σταθεροτητα.
Αν στο εγγυς μελλον,κατορθωσει να γινει πιο κοντρολαρισμενος,λιγοστευοντας την αγωνιστικη του επιπολαιοτητα και σταθεροποιωντας το παιχνιδι του σε υψηλα στανταρντ,τοτε και αυτου οι ''μετοχες'' θα παιζουν ψηλα..
Δεν ξερω ομως,αν θα του δοθει και η ευκαιρια ποτε, να προβληθει η' να παιξει ως το Νο1 της ομαδας του(κατι που οι αλλοι 2 εχουν),μιας και θα εχει μελλοντικα μπροστα του τον Μελο(αν βεβαια συνεχισει να αγωνιζεται στους Ναγκετς).
Giorgos#4
o Roy και ο Iguadala ειναι απο τους αγαπημενους μου παικτες

ο πρωτος πιστευω πως θα αφησει ιστορια αφου ειναι εκλπηκτικος παικτης και ηγετης αλλα εγω ψηφισα ιγκουανταλα καθως ειναι απο τους λιγους παικτες που ειναι τοσο all around και θεαματικοι
captain charisma
τη μια και μοναδικη ψηφο που εχει ο σμιθ τυχαινει να την εριξα εγω 69.gif
μου αρεσει ο τροπος παιχνιδιου του.τα τριποντα τα καρφωματα του αλλα δν εχει σταθεροτητα στο παιχνιδι του.
Air and King
Ο Μπραντον Ροι ειναι σιγουρα ο καλυτερος απο τους τρεις!
Ξερει πολυ μπασκετ,ειναι μεγαλυτερος ηγετης,σε μια ομαδα υπερταλαντουχα ξεχωριζει πασαρει καλα ενω ειναι και clutch σουτερ.Σιγουρα ειναι ενα απο τα διαμαντια του ΝΒΑ και το κυριοτερο πλεον ειναι οτι εχει κερδισει την αναγνωριση των περισσοτερων ως ενας απο τους καλυτερους παιχτες στον πλανητη!

Ο Ιγκουανταλα ειναι all around παιχτης,καλος παιχτης,αθλητικος ξερει μπασκετ ενω ειναι και καλος αμυντικος.Πιστευω οτι μπορει να ανοιξει ενα παραθυρο αναπληρωματικου σε All Star Game την επομενη διετια!

Ο Τζει Αρ Σμιθ ειναι ο καλυτερος παιχτης με το χειροτερο μυαλο.Αυτον ουτε ο Ντιν Σμιθ δεν τον εκανε καλα!
Κριμα γιατι ειναι μεγαλο ταλεντο αλλα αν δεν κοντολαρηστει και μπει λιγο σε καλουπι πραγμα που δεν βλεπω θα ειναι περισσοτερο καταρα παρα ευχη για οποια ομαδα τον εχει!
Boom Dizzle
Και εγω ψηφισα Ροι.Ο ωριμος τροπος παιχνιδιου του,η σταθεροτητα του και το γεγονος οτι ηγειται μιας νεανικης ομαδας
οπως οι Μπλειζερς με εκαναν να ριξω το ψηφο μου εκει.

Ο Ιγκουονταλα ειναι μελλοντικος all star αλλα ειναι πιο πολυ θεαματικος ενω δν θεωρω οτι εχει ηγετικη φυσιογνωμια.

Ο Σμιθ ειναι πολυ σπανιο ταλεντο αλλα χαραμιζεται λογω του ιδιορρυθμου χαρακτηρα του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.