Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΕΚΟΒΙΤΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
reignman
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jun 2 2008, 22:00 ) *
Για όσουν δεν πιστεύουν οτι ο Πέκοβιτς είναι ήδη παίκτης του Παναθηναικού απλώς 41.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Pekovi%C4%87
smiley.gif

???????????????
thrylos7
laugh.gif laugh.gif

(Τα εισαγωγικά ξέχασες! tongue.gif )
Pierce
μην τους κοροιδευεις ρε 71.gif
οπως καταλαβαινετε η wiki ειναι αναξιοπιστη μεχρι αηδιας
VARDINOLATSIS
Οντως και δεν μπορώ να καταλάβω πως της ήρθε να γράψει Παναθηναικος και όχι Περιστέρι πχ
kop-13
QUOTE(thrylos7 @ Jun 2 2008, 19:08 ) *
Το πιθανότερο είναι να εξακολουθήσουν ν' αμφιβάλλουν, αυτοί που αμφιβάλλουν...

Αλήθεια, ποιος είχε δηλώσει ότι υπάρχει συμφωνία, ο μάνατζερ, ή ο Βουγιόσεβιτς; Βασικά είχα χάσει όλο το story μέσα στο Πάσχα...

Ο Βουγιόσεβιτς
apkat
Περιστερι ζητησες ;;; Εφτασεεεεεεεεεεε..!!!!!!!!!

smiley.gif smiley.gif
Green Warrior
Καλά προβλέπεται μεγάλο ξεπούλημα φέτος το καλοκαίρι από πλευράς Παρτιζάν (Πέκοβιτς, Βελίτσκοβιτς, Τρίπκοβιτς κλπ.)
dizzy_fingers
[spam]

Κι εσένα τί σε 'κόβιτς? 24.gif

[/spam]

καλά, επιστρέφω στο κλουβί μου....
VARDINOLATSIS
bball.gif Αυτή είναι η μοίρα της Παρτιζάν. bball.gif Να βρίσκει ταλέντα από την ΠΡΩΗΝ γιουγκοσλαβία,να τα αναδικνυει και να τα πουλάει... Πέρισυ πάλι της έφυγε η μισή ομάδα icon_wave.gif
KostaKoufosFan
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jun 3 2008, 19:54 ) *
bball.gif Αυτή είναι η μοίρα της Παρτιζάν. bball.gif Να βρίσκει ταλέντα από την ΠΡΩΗΝ γιουγκοσλαβία,να τα αναδικνυει και να τα πουλάει... Πέρισυ πάλι της έφυγε η μισή ομάδα icon_wave.gif

Έτσι δουλεύει! Είναι ο Άγιαξ του μπάσκετ!
a bullet for your head
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jun 3 2008, 19:54 ) *

δεν θα το ελεγα ακριβως μοιρα..προκειται για συγκεγριμενη λογικη,κατευθυνση,φιλοσοφια,σχεδιασμο,προγ
ραμματισμο που διεπει οχι μονο την παρτιζαν,την ζελεζνικ κ.α.αλλα ολους εκεινους[προπονητες ολων ηλικιων,καθηγητες,επιστημονες,μεγαλες προσωπικοτητες του παρελθοντος κ του παροντος]που συσσωμα''κατασκευαζουν''εκπληκτικα μπασκετικα projects,μεσω των οποιων παραγονται τα μελλοντικα next big thing παικτων κ προπονητων.το περασμενο καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος η σερβια πηρε 3 χρυσα μεταλια στα ευρωμπασκετ παιδων,εφηβων κ νεων.
KostaKoufosFan
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 14 2008, 03:24 ) *
δεν θα το ελεγα ακριβως μοιρα..προκειται για συγκεγριμενη λογικη,κατευθυνση,φιλοσοφια,σχεδιασμο,προγ
ραμματισμο που διεπει οχι μονο την παρτιζαν,την ζελεζνικ κ.α.αλλα ολους εκεινους[προπονητες ολων ηλικιων,καθηγητες,επιστημονες,μεγαλες προσωπικοτητες του παρελθοντος κ του παροντος]που συσσωμα''κατασκευαζουν''εκπληκτικα μπασκετικα projects,μεσω των οποιων παραγονται τα μελλοντικα next big thing παικτων κ προπονητων.το περασμενο καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος η σερβια πηρε 3 χρυσα μεταλια στα ευρωμπασκετ παιδων,εφηβων κ νεων.

Δεν κάνεις λάθος...
George_12ISL
Μόλις 25 πόντους πέτυχε προχτές ο Πέκοβιτς στον τρίτο τελικό των play-offs του σέρβικου πρωταθλήματος στη νίκη της Παρτίζαν επί της Χέμοφαρμ με 76-65 (2-1 στις νίκες)...
Άντε τελειώνετε με τη σειρά πια που φτάσαμε στα μέσα Ιουνίου και ακόμα παίζετε...
vince carter #15
δεν τον ειχα παρακολουθησει πιο παλια!!στο παναθηναικο τον ειδα πρωτη φορα.
εκανε τοσα φουλ σε καθε παιχνιδι η θελει ακομα χρονο γιατι δεν εχει προσαρμοστει..
παντος ειναι παιχταρας.. shot.gif
lakersdynasty
QUOTE(vince carter #15 @ Nov 25 2008, 21:14 ) *
δεν τον ειχα παρακολουθησει πιο παλια!!στο παναθηναικο τον ειδα πρωτη φορα.
εκανε τοσα φουλ σε καθε παιχνιδι η θελει ακομα χρονο γιατι δεν εχει προσαρμοστει..
παντος ειναι παιχταρας.. shot.gif

Ο Ιτουδης δηλωσε πολυ σωστα οτι τα φαουλ που κανει ο Πεκοβιτς ειναι φυσιολογικα για το στυλ παιχνιδιου του Παναθηναϊκου στην αμυνα στο οποιο δεν εχει τον ρολο που ειχε στην Παρτιζαν.

Περα απο αυτο ο Βουγιοσεβιτς φαινοταν να τον προστατευει περισσοτερο απο οτι ο Ζοτς.
vince carter #15
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 26 2008, 09:45 ) *
Ο Ιτουδης δηλωσε πολυ σωστα οτι τα φαουλ που κανει ο Πεκοβιτς ειναι φυσιολογικα για το στυλ παιχνιδιου του Παναθηναϊκου στην αμυνα στο οποιο δεν εχει τον ρολο που ειχε στην Παρτιζαν.

Περα απο αυτο ο Βουγιοσεβιτς φαινοταν να τον προστατευει περισσοτερο απο οτι ο Ζοτς.

το εθεσα αυτο γιατι σε καποια παιχνιδια εκανε 4 πολυ γρηγορα...
και πιστευω οτι ο παναθηναικος τον χρειαζετε απο κατω και να γινετε και παιχνιδι εκει..
αφου παλλες φορες εχει στατιστηκη 5/6...6/6...ειναι αλανθαστος απο κατω...!!!ειδικα στην ευρολιγκα των θελουμε πολυ.
Fetisov
Χωρις υπερβολες, την Κυριακη εκανε πλακα σε ολους τους ψηλους του ΟΣΦΠ (εκτος απ'τον Σοφο).
Vivalocos21
QUOTE(Fetisov @ Nov 27 2008, 04:24 ) *
Χωρις υπερβολες, την Κυριακη εκανε πλακα σε ολους τους ψηλους του ΟΣΦΠ (εκτος απ'τον Σοφο).

Αφού κανείς δεν μπορούσε να τον μαρκάρει... (εκτός απ' τον Σόφο που μόνο πεντάλεπτο βγάζει)
PAKMAN
Πεκοβιτς είναι αυτή την στιγμή ο πιό βασικός κρίκος του Παναθηναικού. ΚΑι ειναι η πρώτη του χρονιά thumbsup.gif
zoze
QUOTE(PAKMAN @ May 22 2009, 00:12 ) *
Πεκοβιτς είναι αυτή την στιγμή ο πιό βασικός κρίκος του Παναθηναικού. ΚΑι ειναι η πρώτη του χρονιά thumbsup.gif

pekovic = τίτλοι
Marciulionis
Τόσα χρόνια έβλεπα το Σκόλα της Ταού και ζήλευα. Τώρα νιώθω ότι βρήκαμε τον επόμενο Σκόλα και τον δέσαμε από νωρίς. Μακάρι να κλείσει 10ετία στην ομάδα! Είναι μόλις 23 και είναι ο πιο αποτελεσματικός ψηλός στην επίθεση στην Ευρώπη και με τεράστια βελτίωση μέσα σε ένα μόλις χρόνο στην άμυνα. Δε θυμίζει με τίποτα τη μαύρη τρύπα που ήταν στην αρχή. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας του ΠΑΟ (μετά ίσως του Μποντιρόγκα). Λαχείο κανονικό!
kolokotronis
QUOTE(Marciulionis @ May 27 2009, 17:38 ) *
Τόσα χρόνια έβλεπα το Σκόλα της Ταού και ζήλευα. Τώρα νιώθω ότι βρήκαμε τον επόμενο Σκόλα και τον δέσαμε από νωρίς. Μακάρι να κλείσει 10ετία στην ομάδα! Είναι μόλις 23 και είναι ο πιο αποτελεσματικός ψηλός στην επίθεση στην Ευρώπη και με τεράστια βελτίωση μέσα σε ένα μόλις χρόνο στην άμυνα. Δε θυμίζει με τίποτα τη μαύρη τρύπα που ήταν στην αρχή. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας του ΠΑΟ (μετά ίσως του Μποντιρόγκα). Λαχείο κανονικό!

Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι ότι κάναμε 6 χρόνια να πάρουμε ένα βαρβάτο πεντάρι.
Μετά την μπολόνια, ο Ζέλικο ''έφαγε'' το παραμύθι ότι δεν το χρειαζόμαστε.
Αυτή την εμμονή την πληρώσαμε στην ευρώπη.
Η ομάδα έκανε ''κρα'' ότι ήθελε ψηλο, άλλά...
Κάποια στιγμή το καταλάβανε και πήραμε τον καρχαρία.
Δεν μας βγήκε αλλά ευτυχώς επιμείναμε και επιτέλους βρήκαμε τον Πεκο.
Πραγματικά αλλάξαμε επίπεδο και αποκτήσαμε πιο πολλές επιλογές επιθετικά ελευθερώνοντας και την περιφέρεια αφου αναγκαστικά οι άμυνες άρχισαν να κλείνουν στον ψηλο.
Το μόνο που απομένει είναι να μάθει να χρησιμοποιεί τα χέρια του καλύτερα στην άμυνα, αποφεύγοντας το φόρτωμα με φάουλ. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτόν τον τομέα ήδη υπάρχει βελτίωση από την αρχή της σαιζόν.
Επίσης καλό είναι να βάλει στο παιχνίδι του και το σουτάκι από το χάι ποστ, κάτι που φαίνεται να το έχει.
PAKMAN
Οταν βλέπει τον κορυφαίο σεντερ του 2006 σεληνιάζεται....

http://www.youtube.com/watch?v=BV6YLap_dlc
kobe #24
ti 8a ginei telika me to 8ema tou Peko? 8a minei stin omada gia alli mia xronia ?
GMlls
πάει κ αυτός σύμφωνα με το espn. μετά τις 5 ιουλίου θα ανακοινωθεί απο τους γούλφς.
GK_23
QUOTE(GMlls @ Jul 1 2010, 09:45 ) *
πάει κ αυτός σύμφωνα με το espn. μετά τις 5 ιουλίου θα ανακοινωθεί απο τους γούλφς.

Μόλις διάβασα και εγώ την είδηση. 13 εκατομμύρια δολάρια για 3 χρόνια λέει το ρεπορτάζ.

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5344931
ALdaperan
13 εκατομμύρια για 3 χρονιά ? είμαστε σοβαροί ? αυτά είναι πάρα πολλά για τον πεκο , ούτε ο kobe να ήτανε blink.gif

δε το κόβω να αληθεύει το δημοσίευμα wink.gif
GK_23
QUOTE(ALdaperan @ Jul 1 2010, 10:38 ) *
13 εκατομμύρια για 3 χρονιά ? είμαστε σοβαροί ? αυτά είναι πάρα πολλά για τον πεκο , ούτε ο kobe να ήτανε blink.gif

Αν υπολόγισα σωστά είναι γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Μεικτά όμως, όχι καθαρά...

Δύσκολο πάντως να πέσει έξω ο Chad Ford rolleyes.gif
olaaa
QUOTE(ALdaperan @ Jul 1 2010, 10:38 ) *

ποιος κομπε ρε φιλε, σιγα τα λεφτα..μηπως μπερδευτηκες στους υπολογισμους;;

13 εκατ. δολλαρια για 3 χρονια, 4 εκατ δολλαρια το χρονο, αμα βγαλεις εφοριες και τα μετατρεψεις και σε ευρω γυρω στα 2.5-2,7 εκατ ευρω ειναι

//ψεμματα. ακομα λιγοτερο ειναι, με εφορια στο 40% μυ βγαινει γυρω στα 2,2 το χρονο
ALdaperan
ωραία και αφού σε εμάς θα παίρνει "μονό" 2 στο καλό πεκο icon_wave.gif icon_drunk.gif
xristos_metal
Ενας τιποτενιος ειναι και αυτος σαν τον Σπανουλη χαχαχαχα 24.gif
GK_23
QUOTE(ALdaperan @ Jul 1 2010, 10:53 ) *
ωραία και αφού σε εμάς θα παίρνει "μονό" 2 στο καλό πεκο icon_wave.gif icon_drunk.gif

O Πέκοβιτς, νομίζω ότι αν μείνει στον ΠΑΟ θα πάρει 1,3 τη νέα χρονιά, με βάση το υπάρχον συμβόλαιό του.

Νομίζω ότι ο olaaa έχει δίκιο στον υπολογισμό που έκανε πιο πάνω, δηλαδή τα καθαρά λεφτά των Γουλβς είναι γύρω στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε η χρηματική διαφορά είναι μεγάλη. Ακόμα και νέο συμβόλαιο να του προτείνει ο ΠΑΟ, με αύξηση 200-300 χιλιάρικα το χρόνο, πάλι υπάρχει σημαντική διαφορά.

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι οικονομικό το θέμα στην περίπτωση του Πέκο αλλά μάλλον θέμα φιλοδοξίας του ίδιου του παίκτη να πάει στο ΝΒΑ.
Anubis
To συμβολαιο του Πεκοβιτς για την καινουρια χρονια θα του αποφερει 1.7-1.8 εκατομμυρια ευρω.
GK_23
QUOTE(Anubis @ Jul 1 2010, 11:11 ) *
To συμβολαιο του Πεκοβιτς για την καινουρια χρονια θα του αποφερει 1.7-1.8 εκατομμυρια ευρω.

Από που προκύπτει αυτό;

Σε ρωτάω γιατί η μόνη πηγή που ξέρω να αναφέρει οικονομικές λεπτομέρειες των συμβολαίων στην Ευρώπη είναι αυτή: http://www.in-the-game.org/?page_id=802
Anubis
Εχω την εντυπωση πως το συμβολαιο του Πεκοβιτς ειναι/ηταν καπως ετσι
1ος χρονος 1.3
2ος χρονος 1.5
3ος χρονος 1.7

Θα πρεπει να το ψαξω ομως.
lakersdynasty
το εχω διαβασει και αλλου. Ο τριτος χρονος του Πεκο ηταν για 1.7 εκ ευρω και με 1 εκ δολαρια buy out gia to NBA

αλλα τωρα δεν εχει σημασια. παμε για αλλα.

τα οποια "αλλα" δεν θαναι ο Μαριτς.
Anubis
Να παρουμε τον Νταριους Λαβρινοβιτς..free agent ειναι.
lakersdynasty
QUOTE(Anubis @ Jul 1 2010, 11:21 ) *
Να παρουμε τον Νταριους Λαβρινοβιτς..free agent ειναι.

Δεν αποκλειεται. Ετσι κι αλλιως συνηθως οι πρωτοι που μπαινουν στην συζητηση ειναι οι γνωστοι free agents.

Ο Νταριους ειναι ο μονος γνωστος και ελευθερος αυτη την στιγμη. Αλλα αν δεν δουμε και το υπολοιπο ροστερ δεν ξερουμε αν θα ταιριαζει σε αυτο.

σιγα σιγα εχουμε καιρο μπροστα μας.
Manu7
Ντροπή του στον Πεκο που θα φύγει ενώ θα παίρνει κάπου 2 και μύρια καθαρά...
Ο αχάριστος,ο τιποτένιος που κοιτάει μόνο τα λεφτά κλπ κλπ κλπ....tongue.gif

Στα σοβαρά τώρα...Πολλά με φαίνονται ρε αδερφάκι μου....Λέτε να είναι παπάς η είδηση?

Πάντως το κόβω να γίνεται μάχη και για Λαβρίνοβιτς μεταξύ των αιωνίων...biggrin.gif
Αλλά εύκολα θα πάει σε καμιά Εφές που είναι ομάδα της καρδιάς του...tongue.gif

Ο Κσιστόφ ρε παιδιά έχει συμβόλαιο με τη Σιένα?
Εμένα μου αρέσει αυτός πιο πολύ...
ALdaperan
αν φύγει ο πέκο τότε να πάρουμε vragnes που είναι ντερέκι tongue.gif
Gash
ο Πέκοβιτς φεύγει για το ΝΒΑ και κανείς δε μπορεί να του πει τίποτα..αντιθέτως του ευχόμαστε τα καλύτερα και μακάρι να επιστρέψει κάποτε στην Πανάθα μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Αμερική. Αγωνιστικά είναι πολύ μεγάλη απώλεια...σπάνιο να βρεθεί τέτοιος σέντερ που να ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Ζέλικο. Ωστόσο το γεγονός ότι απότι φαίνεται φεύγει και ο Σόφο απο τον ΟΣΦΠ μετριάζει τον 'πόνο' μας καθώς τώρα και στο λιμάνι θα ψάχνουν για αντικαταστάτη (κάτι που δεν είναι και πολυ εύκολο να βρεθεί).

Και γω πάντως Λαβρίνοβιτς ψηφίζω και προβλέπω νέο σήριαλ!! Χαμός αυτό το καλοκαίρι!!!
Boom Dizzle
Tι θα λεγατε και για Λαβρινοβιτς και για Ραντουλιτσα(ως αντι-Σερμα)??
Ginobili
QUOTE(Manu7 @ Jul 1 2010, 09:41 ) *
Ο Κσιστόφ ρε παιδιά έχει συμβόλαιο με τη Σιένα?
Εμένα μου αρέσει αυτός πιο πολύ...

Και σε μένα.Εξάλλου αυτός θεωρείται και καλύτερος τόσα χρόνια....απλά πέρσι ο Ντάριους έκανε πολύ καλή χρονιά στην ρεάλ,ενώ ο Κσιστόφ...έπεσε
GMlls
δεν μου αρεσουν οι λαβρίνοβιτς.
απο σέντερ μακάρι να πάρουμε τον μάριτς ή τον μιλισιτς αν φύγει απο γουλφς με πρώτη μου επιλογή τον μιλισιτς που είναι και μεγάλο αρχ..ι. τα γουστάρω αυτά τα καθαρματάκια.
βέβαια αυτά είναι ονειρα γιατί μας βλέπω του χρόνου με γιώργη βασικό και αναντικατάστατο icon_drunk.gif
Boom Dizzle
Παιδια καπου πηρε το ματι μου οτι οι Λυκοι λογω Πεκο δεν θα ανανεωσουν τον Μιλισιτς....
Πρεπει να τον κλεισουμε παση θυσια!!!Αν βεβαια εχουν ορεξη οι Αφοι για το μπασκετ......
Anaz
τα οποια "αλλα" δεν θαναι ο Μαριτς.
Γιατι το λες αυτο?? Εμενα κατ'ευθειαν αυτος μου ηρθε ως ο πιθανοτερος αντικαταστατης.
alexanderthegreat
QUOTE(GMlls @ Jul 1 2010, 16:42 ) *
δεν μου αρεσουν οι λαβρίνοβιτς.
απο σέντερ μακάρι να πάρουμε τον μάριτς ή τον μιλισιτς αν φύγει απο γουλφς με πρώτη μου επιλογή τον μιλισιτς που είναι και μεγάλο αρχ..ι. τα γουστάρω αυτά τα καθαρματάκια.
βέβαια αυτά είναι ονειρα γιατί μας βλέπω του χρόνου με γιώργη βασικό και αναντικατάστατο icon_drunk.gif

δίδυμο στο 5 οι γιώργηδες και δεν είμαι καλα 69.gif
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Jul 1 2010, 18:08 ) *
Γιατι το λες αυτο?? Εμενα κατ'ευθειαν αυτος μου ηρθε ως ο πιθανοτερος αντικαταστατης.

ναι φυσικο ειναι να ειναι η νο 1 σκεψη αλλα απο οσα ακουγονται μεχρι τωρα μαλλον το buy out του παικτη φαινεται υπερβολικο στην διοικηση του ΠΑΟ.

Δεν ξερω ποσα, το μονο που ειδα καπου γραμμενο ηταν 1 εκ ευρω.
iraklis peristeriou

Υπέγραψε στους Τίμπεργουλβς ο Πέκοβιτς
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=70296

Αντίο Νίκολα, καλή επιτυχία στο ΝΒΑ, σε ευχαριστούμε για τους τίτλους που κέρδισες
και που μας θύμισες πόσο ωραίο είναι το μπάσκετ όταν έχει η ομάδα μας Σέντερ-Θηρίο!
77.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.