Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oρλάντο - Φιλαδέλφεια
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
magic1-sm.gif VS 76ers-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Ευκολα και εδω... Ματζικ σε 5.
koutsou10
QUOTE(benchwarmer @ Apr 16 2009, 14:31 ) *
Ευκολα και εδω... Ματζικ σε 5.


πιστευω πολυ στην παρεα του σουπερμαν(κατα την γνωμη μου μπορουν να φτασουν τελικο ανατολησ)
κ σε αυτην την σειρα βλεπω 4-0 το πολυ 4-1...
a bullet for your head
Οι Ματζικ φαινεται να εχουν τον 1ο λογο σ'αυτη τη σειρα.Στη κανονικη περιοδο επαιξαν καλο μπασκετ κ βγαλαν καλο ρεκορ.
Ομως...υπαρχουν 2 στοιχεια που θα ηθελα να τονισω..
1ον,ο Τουρκογλου ειναι τραυματιας με διαστρεμμα(περαν βεβαια του Νελσον),κ δεν ξερουμε αν θα προλαβει απ τη αρχη τη σειρα και κατα ποσο θα ειναι σε καλη κατασταση..
Και το αναφερω, διοτι ο Τουρκος ειναι βασικοτατο γραναζι της μηχανης και απολυτως απαραιτητος για να μπορεσει ο ΒανΓκαντι να παιξει το ''4 εξω-1 μεσα'',δηλαδη με 4 περιφερειακους κ τον Χαουαρντ στη ρακετα.
2ον,ειναι ομαδα που σουταρει πολλα τριποντα.Θα εχουν την ιδια αποτελεσματικοτητα και στα πλει-οφ?
Οι Σιξερς ειναι μια συμπαγης ομαδα με ενα καλο κορμο παικτων,που δεν νομιζω οτι θα ''σκουπιστουν''΄..
Air and King
Kαταρχας μπραβο στον Pierce 21 με την ωραια ταξηνομηση των Ζευγαριων μετα το ωραιο preview των ομαδων στις αρχες της χρονιας.
Νομιζω οτι ο Χαουαρντ θα κυριαρχησει απολυτα απεναντι στον καλο αμυντικα αλλα μετριο επιθετικα Νταλεμπερντ.Η περιφερεια βγαζει φωτιες και η ανωτεροτητα των Ματζικ ειναι δεδομενη και στα πλειοφ ο καλυτερος συνηθως κερδιζει!
4-1 επικρατηση των Ματζικ.
reignman
4-0 ή 4-1 για τους Ματζικ.
Ο Ντουαιτ ειναι dominant. Ενω και οι Λιουις Χεντο θα βγαζουν φωτιες απο την περιφερεια.
nikolas12
Και εδω το Ορλαντο εχει προβαδισμα.Τωρα μαλλον 4-1 ή 4-2.
Igor
QUOTE(reignman @ Apr 17 2009, 02:42 ) *
4-0 ή 4-1 για τους Ματζικ.
Ο Ντουαιτ ειναι dominant. Ενω και οι Λιουις Χεντο θα βγαζουν φωτιες απο την περιφερεια.



Ναι ρε παιδι μου, αλλα πολυ περιφερειακο παιχνιδι απο τους Ματζικ. Οτι κανει ο Χαουαρντ και απο εκει και περα τριποντα, τριποντα, τριποντα. Δεν μπορεις να βασιζεσαι εξ'ολοκληρου στα τριποντα αν θες να φτασεις μακρια. (Αυτη ειναι η πρωσοπικη μου αποψη τουλαχιστον...)
T.W.Is.M.
Το Ορλαντο ειναι καλυτερη ομαδα, βεβαια στηριζεται περισσοτερο απ οτι πρεπει στο περιφερειακο παιχνιδι. Δεν τους πιστευω οτι θα φτασουν πολυ μακρια απο τη στιγμη που τραυματιστηκε ο Νελσον. Ειδικα με αντικαταστατη το Ραφερ Αλστον δε νομιζω οτι καλυπτονται, αλλα πιστευω οτι τη Φιλαντελφια, που ηταν και ντεφορμε στο τελος της regular season θα την περασουν. Πιθανο σκορ 4-1.
The Warlus
Νίκησαν τελικά οι 76ers με μεγάλο σουτ του Iguodala με κρεμασμένο τον Hedo πάνω του...Σπουδαίο break...
chris paul
QUOTE(J-Kas34 @ Apr 20 2009, 03:13 ) *
Νίκησαν τελικά οι 76ers με μεγάλο σουτ του Iguodala με κρεμασμένο τον Hedo πάνω του...Σπουδαίο break...

Αντε μωρε ομδαρα!!! Το εβλεπα live...φοβερο το σουτ του Iguodala αν και θα ήταν ο μοιραίος παιχτης των σιξερς σε περιπτωση που εχαναν με τις δυο βολες που αστοχησε 1 λεπτο πριν το τελος...Μεγάλα σουτ απο τον Μαρσαλ σε κρίσιμα σημεια του ματς και πολίτιμη και η βοήθεια του Williams..
T.W.Is.M.
Μεγαλη νικη της Φιλαντελφια, γιατι καταφερει να γυρισει μεγαλη διαφορα στο τελος(16 ποντους αν θυμαμαι καλα). Η σημαντικη κινηση ηταν η εισοδος του Μαρσαλ που ανοιξε την αμυνα με τα σουτ του. Επισης σημαντικη η συμβολη του Μιλερ στα τελευταια λεπτα, ο οποιος μοιρασε πολυ καλα τη μπαλα και εβγαλε τα ελευθερα σουτ στους συμπαιχτες του.
Το τελευταιο καλαθι ηταν πολυ δυσκολο, με παιχτη κρεμασμενο πανω του και με το χρονο να πιεζει, αλλα ο Ιγκουονταλα δεν καταλαβαινε εκεινη τη στιγμη. Βεβαια αν αστοχουσε θα ηταν τριπλα μοιραιος, γιατι εκτος απο τις βολες λιγο πριν ειχε χασει και ενα τριποντο ισοφαρισης στο 98-95(αλλα οι Σιξερς πηραν το επιθετικο ριμπαουντ και ο Μαρσαλ ισοφαρισε). Μεγαλη η διαφορα στη ρακετα του Ορλαντο οταν ο Χαουαρντ ηταν εξω. Σε καποιες φασεις εδειχνε εντελως απροστατευτη.
Τιποτα δεν κριθηκε βεβαια στη σειρα, αλλα φαινεται οτι κι εδω αποκτα μεγαλο ενδιαφερον το πραγμα.
tzagasdog
εμενα μου κανει εντυπωση ο Μαρσαλ... στους Καβαλιερς δεν ακουμπαγε....
τον τελευταιο καιρο ο Ιγκουνταλα κανει τρομακτικα παιχνιδια
chris paul
Στο δευτερο παιχνιδι της σειρας νικησαν οι Ματζικ με 96-87. Για τους Ορλαντο ειχαν: 24π ο Lee, 16 Turkoglou & Lewis 11 Howard & Alston ενω για τους Σιξερς: 30 ο Miller,20 o Young & 21π,7 ασσιστ και 8 rebounds o Iguodala..Εχασαν μεγαλη ευκαιρια οι Σιξερς να παρουν δευτερη εκτος εδρας νικη αφου δεν εκμεταλλευτηκαν το γεγονος οτι γυρω στα 4-5 λεπτα πριν το τελος ειχαν μειωσει την διαφορα στους 5 και ειχε αποβληθει και ο Howard με 6 φαουλ.
chris paul
Μετα απο ενα ακομα πολυ καλο παιχνιδι σ'αυτη τη σειρα οι Σιξερς νικησαν τους Ματζικ 96-94 με καλάθι του Young 2 δευτερολεπτα πριν το τελος...
a bullet for your head
Με νικητηριο καλαθι του Γιανγκ(και αφου ο Χαουαρντ,του ειχε κανει και 2-3 φαουλ),οι Σιξερς πηραν τη πολυτιμη νικη!
Ο σουπερ-μαν ειχε ισοφαρισει μερικα δευτερα πριν,με 2 στις 2 βολες.
Θα χαρακτηριζα δικαιη τη νικη των Σιξερς,παρολο που οι Ματζικ το παλαιψαν ως το τελος.
Καλυτεροι των Σιξερς οι Ιγκουονταλα,Μιλλερ,Γκριν,Γιανγκ.
Οι Ματζικ προσωπικα με απογοητευσαν..κακες επιλογες στην επιθεση,κακη αμυνα κυριως πανω στον Ιγκουονταλα,αλλα κ στα ντραιβ του Μιλλερ..και λανθασμενη θα χαρακτηριζα την εμμονη του ΒανΓκαντι για τον Τουρκογλου,ο οποιος ηταν τραγικος...
Ο Χαουαρντ ηταν συγκλονιστικος,ομως δεν τροφοδοτηθηκε παραπανω...
Ο Αλστον,σκοραρε καλα,ομως επουδενι δεν οργανωνει οπως ο Νελσον..
Ο Λιουις,εχει παρα πολλα ''νεκρα σημεια'' στο παιχνιδι..παρολα αυτα,εβαλε κρισιμα σουτ.
Η σειρα προμηνυεται αμφιρροπη εως το τελος..
j-kidd13
Ο Xαουαρντ ηταν εντυπωσιακος με 36 π και 11 ρ...
Ακομα και τωρα με το 2-1 των Σιξερς ειναι δυσκολο να προβλεψει καποιος την ομαδα που θα περασει...Αν και πιθανολογω οτι αυτη η ομαδα θα ειναι η Φιλαδελφεια μιας και το βλεπω λιγο δυσκολο να χασει το επομενο παιχνιδι στην εδρα της...
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 25 2009, 14:08 ) *
Ο Xαουαρντ ηταν εντυπωσιακος με 36 π και 11 ρ...
Ακομα και τωρα με το 2-1 των Σιξερς ειναι δυσκολο να προβλεψει καποιος την ομαδα που θα περασει...Αν και πιθανολογω οτι αυτη η ομαδα θα ειναι η Φιλαδελφεια μιας και το βλεπω λιγο δυσκολο να χασει το επομενο παιχνιδι στην εδρα της...


Εχει παρει 2 ματς με καλαθι στην τελευταια επιθεση. Δεν ξερω τι θα γινει στο τελος, αλλα τετοιο ματς που θα παει στον ποντο μεχρι τελους δε βλεπω να ξαναπαιρνουν. Το επομενο παιχνιδι ειναι πολυ σημαντικο κι εδω, αλλα για μενα δε θα χει τελειωσει η σειρα ακομα και στο 1-3 για τους Σιξερς.
j-kidd13
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 25 2009, 14:39 ) *
Εχει παρει 2 ματς με καλαθι στην τελευταια επιθεση. Δεν ξερω τι θα γινει στο τελος, αλλα τετοιο ματς που θα παει στον ποντο μεχρι τελους δε βλεπω να ξαναπαιρνουν. Το επομενο παιχνιδι ειναι πολυ σημαντικο κι εδω, αλλα για μενα δε θα χει τελειωσει η σειρα ακομα και στο 1-3 για τους Σιξερς.

H Φιλαδελφεια μου μοιαζει καλυτερη και πιο συμπαγης ομαδα απο το Ορλαντο..Σε συνδυασμο με την παρουσια στους Σιξερς του Αντρε Μιλερ ο οποιος ειναι ενας εξαιρετικος "κουμανταδορος",απο τους καλυτερου πλει μεικερ στη λιγκα,με κανουν να δινω το προβαδισμα τους Σιξερς.
Gravedigger
QUOTE (a bullet for your head @ Apr 25 2009, 05:54 ) *
Καλυτεροι των Σιξερς οι Ιγκουονταλα,Μιλλερ,Γκριν,Γιανγκ.

Για τους 3 πρώτους θα συμφωνήσω αλλά ο Young δεν ήταν καθόλου καλός.6 πόντους έβαλε όλους και όλους σε 33 λεπτά,απλά πέτυχε το νικητήριο καλάθι.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα,ο Howard είχε 12/14 βολές!Μάλιστα έβαλε και τις 2 κρίσιμες όταν το score ήταν 94-92 και ισοφάρισε.
Flash
Κρίμα για τον Χάουαρντ. Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ακόμα και στις βολές όπως σημείωσε ο Gravedigger αλλά (φοβούμενος το φάουλ; ) δεν κατάφερε να κόψει τον Γιανγκ στην τελευταία φάση (παραλίγο να του κλέψει την μπάλα όμως).

Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά αυτά, δυστυχώς δεν έχω δει ούτε ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής. Λογικά θα τελειώσει στα 7 παιχνίδια.

ΥΓ: Πάντως σε περίπτωση πρόκρισης Ορλάντο και Βοστώνης όλοι οι πραγματικοί φίλοι του ΝΒΑ θα έχουν μια στυφή γεύση στο στόμα τους βλέποντας αυτές τις ομάδες να αγωνίζονται "κουτσουρεμένες" για το πια θα πάει στους τελικούς Ανατολής.
chris paul
Εγω αν και ειμαι Σιξερς δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι Ματζικ επιμένουν τοσο πολυ στο μακρινο σουτ και δεν τροφοδοτουν πιο πολυ τον Howard μεσα στη ρακετα απ'τη στιγμη που εκει δεν εχει αντιπαλο...Τωρα για το ποιος θα περασει δεν μπορω να καταληξω πουθενα και συμφωνω με τον Τ.W.is.M oτι ακομα κι αν γινει το 3-1 για τους Σιξερς δεν θα εχει κριθει τιποτα..
captain charisma
ειδα το ματς εχτες. ο χαουαρντ δεν ειχε αντιπαλο στα μετρα του και τι δεν εκανε ραβερσες καρφωματα στα μουτρα των αντιπαλων ταπες!τα παντα ολα!αλλα δεν εφτανε μονο η δικη του αποδοση για να παρουν οι ματζικ το παιχνιδι.ο τουρκογλου και ο λιουις ηταν τραγικα αστοχοι εχτες..το επομενο ματς ειναι ζωης η θανατου για τους ματζικ.
chris paul
Οχι και τοσο τυχεροι οι Σιξερς σ'αυτο το ματς, εχασαν 84-81 απο τους Ματζικ καθως δεχτηκαν 3ποντο του Τurkoglou 1 δευτερολεπτο πριν το τελος και στην τελευταια φαση ο Iguodala αστοχησε σε μαρκαρισμενο 3ποντο..Πρωτος σκορερ για τους νικητες ο Howard με 18 ποντους και 18 reb ενω για τους Σιξερς ο Μιλερ με 17 ποντους..Πολυ αστοχος ο Iguodala που πετυχε 13 ποντους με 4/13 σουτ μοιραζοντας ομως 11 ασσιστ..
basketikos
Πολυ σκληρο ματς - οι Sixers σαν να εμειναν απο ενεργεια - και που το εφτασαν στο καλαθι πολυ ηταν -δεν δικαιολογησαν την εδρα σε καμμια στιγμη. Να δουμε αν μπορουν να συνεχισουν με το ιδιο παθος.

Προσωπικα δεν μου αρεσουν ουτε οι Ορλαντο - μονοδιαστατοι πολυ (Χαουαρντ, Τουρκογλου και Λι). Δεν τους βλεπω να πηγαινουν μακρια - αυτον το γυρο μονο..
Air Kef
Βασικά το Ορλάντο ηταν μπροστά σε όλο το ματς με σχετική απόσταση και οι 76ερς με μια υπερπροσπάθεια στο τέλος κατάφεραν να ισοφαρίσουν, φτάνοντας κοντά στο να κλέψουν το ματς. Δεν υπολόγισαν ομως τον Χέντο που μετά από 3 τραγικές εμφανίσεις εκανε σήμερα το come back με 8/11 σουτ και μαγικό τελείωμα στο ματς. smile.gif


Air and King
Ο Τουρκογλου εδειξε την αξια του για μια ακομα φορα.Εχει βαλει και αλλα νικητηρια καλαθια στην καριερα του.Παντως το Ορλαντο συνεχιζει να προβληματιζει και δεν θυμιζει προς το παρον την ομαδα της κανονικης περιοδου που επαιζε ισως και το πιο ωραιο μπασκετ στην Ανατολη.Για μια ακομα φορα φαινεται πως τα πλειοφ ειναι μια αλλη Ιστορια απο την Κανονικη Περιοδο.
Μηπως τελικα ειχε δικιο ο Σακιλ για τον Σταν ΒανΓκαντι(οτι τον πιανει πανικος στα πλειοφ).Καμια φορα οι υπερβολες(οπως αυτη του Σακ)κρυβουν και δοσεις αληθειας.Η σειρα φαινοταν για ενα χαλαρο 4-1 υπερ των Ματζικ αλλα θα "φτυσουν αιμα" για να περασουν κατι που θα γινει στο Τελος κατα την γνωμη μου αλλα με δυσκολια.
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Apr 27 2009, 14:07 ) *
Ο Τουρκογλου εδειξε την αξια του για μια ακομα φορα.Εχει βαλει και αλλα νικητηρια καλαθια στην καριερα του.Παντως το Ορλαντο συνεχιζει να προβληματιζει και δεν θυμιζει προς το παρον την ομαδα της κανονικης περιοδου που επαιζε ισως και το πιο ωραιο μπασκετ στην Ανατολη.Για μια ακομα φορα φαινεται πως τα πλειοφ ειναι μια αλλη Ιστορια απο την Κανονικη Περιοδο.
Μηπως τελικα ειχε δικιο ο Σακιλ για τον Σταν ΒανΓκαντι(οτι τον πιανει πανικος στα πλειοφ).Καμια φορα οι υπερβολες(οπως αυτη του Σακ)κρυβουν και δοσεις αληθειας.Η σειρα φαινοταν για ενα χαλαρο 4-1 υπερ των Ματζικ αλλα θα "φτυσουν αιμα" για να περασουν κατι που θα γινει στο Τελος κατα την γνωμη μου αλλα με δυσκολια.

Η αληθεια ειναι οτι στο προηγουμενο ματς,παρατηρησα οτι ο ΒανΓκαντι ειχε μια ''υπερδιεργεση,Ευρωπαικου τυπου'' θα ελεγα..
Προσωπικα δεν το βρισκω κ απαραιτητα κακο..
Ο Τουρκογλου γενικα δεν τα παει καλα σ'αυτη τη σειρα,οπως κ ο Λιουις..
Εχασαν καπως το ρυθμο τους,οταν τραυματιστηκαν προς τα τελη της ρεγκιουλαρ σιζον.
Θεωρω οτι λειπει παρα πολυ ο Νελσον,που φετος εκανε εξαιρετικη σεζον,οργανωνε υποδειγματικα το παιχνιδι κ σουταρε με εκπληκτικα ποσοστα στα τριποντα..
Οι λυσεις των Ματζικ οπως εχω ξανατονισει παλιοτερα,ειναι περιορισμενες,πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχουν περιθωρια καποια βραδια,καποιοι να μην ''τραβανε'' σε αποδοση..
Πριν ξεκινησει η σειρα,ειχα αναφερει οτι οι Σιξερς ειναι μια συμπαγης ομαδα και οτι τα πραγματα δεν θα ειναι κ τοσο ευκολα για τους Ματζικ..
Τα αστερια τους,οι Μιλλερ,Ιγκουονταλα παιζουν περιφημα,ενω και ο παγκος τους συνεισφερει παρα πολυ,σε αντιθεση με τους Ματζικ..
Απ την αρχη ειχα δωσει ενα ελαφρυ προβαδισμα στους Ματζικ..παντως εκτιμω πως και τα υπολοιπα ματς θα κριθουν οριακα..
j-kidd13
Nικη για το Ορλαντο με 91-78 και 3-2 προβαδισμα στη σειρα...Σουπερ ο Χαουαρντ με 24π,24 ρ,απο κοντα και ο Λιουις με 24 π επισης...Ετσι οπως παει αυτη η σειρα,λογικα θα κριθει στο τελευταιο παιχνιδι,υπερ των Ματζικ....
Air and King
O Xαουαρντ δεν θα παιξει στο 6ο παιχνιδι καθως τιμωρηθηκε για την αγκωνια που εριξε στον Νταλεμπερντ.Οποτε μαλλον παμε για 7ομο παιχνιδι οπου ο Σουπερμαν ΙΙ θα εχει γυρισει και το Ορλαντο θα παρει εκει την πρκριση.
Παντως γενικα φετος εχει πεσει αρκετο ξυλο στα Πλειοφ.Το Ντιτροιτ εδειρε οσο μπορουσε το Κληβελαντ αλλα εχασε με κατω τα χερια στο Σικαγο-Βοστωνη πεφτει αβερτα ξυλο και συνεχιζουμε.Ωραιο να πεφτει και λιγο ξυλο εμενα προσωπικα μου αρεσει το φισικαλ παιχνιδι.Καποτε μισουσα τα Bad Boys και τον Ντειλι κυριως γιατι υποστηριζα τον Ματζικ και συναμα τους Λεικερς και μετα τον Τζορνταν αλλα με το περασμα των χρονων τους εκτιμησα γιατι ειναι ωραιο να πεφτουν και τιποτα ψιλες.
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Apr 30 2009, 02:20 ) *
Ωραιο να πεφτει και λιγο ξυλο εμενα προσωπικα μου αρεσει το φισικαλ παιχνιδι.Καποτε μισουσα τα Bad Boys και τον Ντειλι κυριως γιατι υποστηριζα τον Ματζικ και συναμα τους Λεικερς και μετα τον Τζορνταν αλλα με το περασμα των χρονων τους εκτιμησα γιατι ειναι ωραιο να πεφτουν και τιποτα ψιλες.

Και τι δεν θα εδινα για να ξαναδω μια φροντ-λαιν ''εφαμιλλης'' των κακων παιδιων..(Λαιμπιρ,Ροντμαν,Μαχορν,Εντουρντς,
αλει,Mπεντφορντ)..
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 30 2009, 02:25 ) *
Και τι δεν θα εδινα για να ξαναδω μια φροντ-λαιν ''εφαμιλλης'' των κακων παιδιων..(Λαιμπιρ,Ροντμαν,Μαχορν,Εντουρντς,

�αλει,Mπεντφορντ)..

Δεν ειμαι μονο η φροντ λαιν ειναι και ο Προπονητης Τσακ Ντειλι η πονηρη Αλεπου.Μακαρι να παει καλα με την ασθενεια που εχει αν και τα πραγματα δεν φαινονται και πολυ καλα.Οι προπονητες φορανε στα σακακια τους ενα συμβολακι με τα αρχικα του C.D ως ενδειξη εκτιμησης και στηριξης στον Γερο-Τσακ.
j-kidd13
Mε Λαιμπιρ-Ροντμαν θελω να δω ποιος θα πλησιαζε στη ρακετα απο τους τωρινους ψηλους...........
Air and King
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 30 2009, 02:35 ) *
Mε Λαιμπιρ-Ροντμαν θελω να δω ποιος θα πλησιαζε στη ρακετα απο τους τωρινους ψηλους...........

Ο Ντανκαν δεν μασαει.Εδω πλησιαζε και εχει βαλει και 53 ποντους στον Prime Σακ εκει θα κολωνε.Θα τις ετρωγε αλλα δεν θα το εβαζε κατω και θα καταφερνε να επιβιωσει.Το ιδιο πιστευω και για τον Γκαρνετ.Ο Χαυαρντ παρολο που εχει το Χαμογελο εχει μπει σε "καλο δρομο".Ο Σακιλ του 2000-2003 θα τους ετρωγε ζωντανους.Μονο αν πεφταν να τον δειρουν ολοι μαζι!
Παντως ο Μπαρκλει ηταν "ο ανθρωπος τους".Αυτος και αν δεν μασαγε.Εριχνε και γροθιες αβερτα.Η μεγαλη απαντηση προς αυτους ηταν ο Σερ Τσαρλς.
neopen32
Χωρίς Χαουαρντ (τιμωρήθηκε για την αγκωνιά στον Νταλεμπερτ) και χωρίς Κορτνει Λι στο 6ο.
Τώρα θα δούμε μιά υπερομάδα χωρίς τα όπλα της
chris paul
Mε σπουδαια εμφανιση οι Μαζτικ χωρις Howard & Lee διεσυραν τους Σιξερς 89-114...Την απουσια τους καλυψαν αρκετα καλα o Gortat (11 π 14 reb) και ο Redick (15 π με 5-7 τριποντα) Πρωτοι σκορερ ο Lewis (29) και ο Alston (21π,10 ασσιστ)
Απ'τους Σιξερς ειχε 20 π ο Iguodala και 24 ο Μiller.. Προσωπικα με απογοητευσε ο Iguodala στα τελευταια 3 παιχνιδια που ήταν πολυ αστοχος..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.