απο contra.gr
QUOTE
Κουράστηκε όλο το καλοκαίρι με την εθνική, ίδρωσε σε πάνω από 40 αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Πρωτάθλημα Ευρώπης με την εθνική, τίτλοι με την ομάδα του, αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν μία εντελώς διαφορετική ιστορία για τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, χαμηλών τόνων παράλληλα, δεν ένιωσε ποτέ τόση αμηχανία όσο 16 ώρες μετά τον θρίαμβο επί της Εφές Πίλσεν. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη πήγε για φαγητό στο Χαλάνδρι. Σε ένα παραδοσιακό στέκι …καλοφαγάδων, ο διεθνής παίκτης περίμενε ότι θα περνούσε ένα ήσυχο μεσημέρι.

Φευ, 40 λεπτά στην Τουρκία, μία μεγάλη νίκη και αντίο στην, μερική ανωνυμία. Αν υπήρχε ένα παράπονο, όχι πάντως από τους διεθνείς, μετά τον θρίαμβο του Βελιγραδίου ήταν το γεγονός ότι ο κόσμος δεν τους αποθέωνε όπου κι αν βρίσκονταν.

Αυτό άλλαξε μια και καλή αφού ολόκληρο το εστιατόριο σηκώθηκε όρθιο για να χειροκροτήσει τον Κώστα Τσαρτσαρή. Το μεσημεριανό καθυστέρησε για πολλά λεπτά καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι ήθελαν να συγχαρούν τον σταρ του Παναθηναϊκού για την σπουδαία απόδοσή του και την μεγάλη νίκη του συλλόγου.

Αργά αλλά σταθερά το μπάσκετ και οι πρωταγωνιστές του επιστρέφουν στις καρδιές και τα…μάτια των φιλάθλων για να αποδειχθεί ότι η εθνική παραμένει η βιτρίνα αλλά το μαγαζί θα είναι πάντα οι ομάδες.



εεεε ρε Κωστάρα!!! Ωρίστε ο κόσμος γυρνάει στα παρκέ παρά που δν τον άφησαν να φάει laugh.gif laugh.gif