Σε αυτό το τόπικ θα ασχοληθούμε με τα της του μαγειρικής ! Εδώ θα γράφουμε συνταγές, τρόπους ψησίματος, τη διαφορά μεταξύ βραστού και ψητού για να μη το ρωτήσετε και γίνετε ρεζίλι όπως εγώ, πείτε μας από ποιά κρεωπολεία και μανάβικα αγοράζετε καθώς και τρόπους να βοηθήσουμε επιτέλους αυτό το παιδί να πιάσει το μήλο -----> (πρέπει να ήταν το πιο μούφα αστείο μου ever).
Φορέστε τις ποδιές σας, ανοίξτε τον υπολογιστή σας (αν έχετε συνηθίσει όταν μαγειρεύετε να βλέπετε από τη τηλεόραση, τι να πω... τότε συνθέστε το pc με τη τηλεόραση) και ανάψτε το μάτι της κουζίνας (όταν σας ζητηθεί ). Χίαρ γουί γκόου ! (α, και μην ξεχάσετε τα σκεύη μαγειρικής έτσι ; )
Σήμερα : Στήθος από κοτόπουλο :
γιαμ γιαμ
και πως να το φτιάξετε :
5. (πέρασα τέσσερα βήματα. Λεπτομέρειες...) Ξεχωρίστε το στήθος :
Ξεχωρίστε το στήθος από την πλάτη και κόψτε μέχρι τον λαιμό.
Κόψτε την πλάτη στα δύο στο σημείο που τελειώνουν τα πλευρά.
6. Κόψτε το στήθος στα δύο :
Αν το απαιτεί η συνταγή σας μπορείτε να αφήσετε το στήθος ολόκληρο.
Για να κόψετε στη μέση κόψτε δυνατά και σταθερά κατά μήκος του κόκκαλου του στήθους.
Αύριο : Πώς κόβουμε το κοτόπουλο - Βασική μέθοδος διαχωρισμού του κοτόπουλου σε μερίδες με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Παρουσίαση βήμα βήμα με φωτογραφίες !
morfious gamatius
Α και παραλίγο να το ξεχάσω : Δοξάστε με