Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιον παικτη του ΠΑΟ θα θελατε στην ομαδα σας?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
msg
QUOTE(Flash @ May 21 2007, 03:17 PM) *
Καλά ρε παιδιά, δεν έχουν πάρει ούτε μία ψήφο οι Ντικούδης-Τσαρτσαρής-Χατζηβρέττας την στιγμή που έχει 3 ψήφους ο Γιαφτόκας;;;;;;;;;;; huh.gif huh.gif huh.gif

Τέλος πάντων , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

πού είναι το περίεργο;;; εκτός του οτι ο γιαφτόκας είναι πολύ καλός (άσχετα του ότι δεν ταιριάζει στον παο και είχε τραυματισμό) ταιριάζει και πολύ στον ολυμπιακό. και άλλοι 3 είναι καλοί αλλά το καλος δε σημαίνει ταιριάζει και στην ομάδα μου...
thrylos7
Μακάρι να είχαμε τον Χατζηβρέττα φέτος...
man10
Δεν νομιζω οτι ενας παικτης απο μονος του θα αλλαζε κατι στον φετινο ΟΛΥΜΠΑΚΟ, εκτος ισως απο τον ΔΔ13. Αλλωστε παικτες υπαρχουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και μαλιστα φοβεροι. Αλλου κολλαει η ομαδα!
thrylos7
Σε τομείς που θα μπορούσε να προσφέρει ο Χατζηβρέττας.

Ούτως ή άλλως, το ποστ μου δεν ήταν γενικά για το τόπικ (νομίζω έχω κάνει τέτοιο εξάλλου), αλλά απάντηση στο παραπάνω. Και ναι, ο Χατζηβρέττας θα ήταν πολύ πιο πολύτιμος από τον Γιαφτόκας.
Flash
Δέχομαι ότι κάποιος εκ των Ντικούδη-Τσαρτσαρή στη θέση του Στακ ή του Ζίζιτς δε θα έκανε καμιά ιδιαίτερη διαφορά για τον Ολυμπιακό αλλά να ζητάτε Γιαφτόκας όταν έχετε Μπουρούση και Σόφο;

Ο Γιαφτόκας χρειάζεται αστρολάβο και πυξίδα για να βρει τα πατήματα του στο γήπεδο, μια κανάτα μαγικό ζωμό ευφυίας για να κάνει ένα σωστό πίβοτ και πρέπει να του γκαρίξει 10 φορές ο Ζοτς, 7 ο Ιτούδης και 5 ο Μητσάρας μέχρι να καταλάβει ποιο σύστημα παίζει η ομάδα (ναι το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός αλλά άμα είσαι στο γήπεδο και ακούς τις φωνές που του βάζουν είναι άλλο πράγμα...)

Τέλος πάντων, όσοι τον θέλετε δέχεστε μια ανταλλαγούλα Μπουρούση-Γιαφτόκας ; smiley.gif
hagi
Πάντως ο Άρης όποιον και να είχε σίγουρα θα βοηθούσε πάρα πολύ..Πιστεύω όχι και πολύ ο Γιαφτόκας..Θα το επέλεγα τελευταίο από τους παραπάνω..
MERLIN10
στο ολυμπιακο φυσικα τον διαμαντιδη χωρις δευτερη κουβεντα
που παμε με πρωτο παλυ μεικερ τον πεν
apkat
πού είναι το περίεργο;;; εκτός του οτι ο γιαφτόκας είναι πολύ καλός (άσχετα του ότι δεν ταιριάζει στον παο και είχε τραυματισμό) ταιριάζει και πολύ στον ολυμπιακό. και άλλοι 3 είναι καλοί αλλά το καλος δε σημαίνει ταιριάζει και στην ομάδα μου...

Κατσε ρε msg γιατι θα με τρελανεις..Πρωτη απορια.Δεν ειναι πολυ περιργο να σε ρωτανε αν θες τον Διαμαντιδη αλλους τεσσερις πεντε παικταραδες η τον Γιαφτοκας στην ομαδα σου και συ να διαλεγεις τον Λιθουανο;;Δηλαδη ποιος δεν ταιριαζει στον Ολυμπιακο και ταιριαζει πιο πολυ ο Γιαφτοκας;;Ο Ντικουδης πχ οχι απλα ταιριαζει αλλα αφου δεν εχουμε αξιοπιστο τεσσαρι θα ηταν αναντικαταστατος.Η μηπως δεν ταιριαζει ο Σισκα και ο Μητσος;;

Δευτερη απορια.Δεν ειναι παραξενο που ενω ο Ολυμπιακος εχει 3 σεντερ μεγαλης κλασης διαλεγει καποιος τον Γιαφτοκας που σιγουρα φετος δεν εχει αποδειξει οτι ειναι καλυτερος απο κανεναν απο αυτους;;

Τριτη απορια:Γιατι ταιριαζει ο Γιαφτοκας στο παιχνιδι του Ολυμπιακου;;;Οσο επαιζε ραν ν γκαν ο Ρομπι δε θα προλαβαινε να ανοβοκατεβαινει το γηπεδο.Τωρα που δεν παιζει πως συμπαιρενεις οτι του ταιριαζει πιο πολυ αυτος απο τον Τσαρτσαρη;;
dizzy_fingers
Τριτη απορια:Γιατι ταιριαζει ο Γιαφτοκας στο παιχνιδι του Ολυμπιακου;;;

Θα'παιρνε μπάλα από τον Πεν smiley.gif.
msg
QUOTE(apkat @ May 22 2007, 12:33 PM) *
Κατσε ρε msg γιατι θα με τρελανεις..Πρωτη απορια.Δεν ειναι πολυ περιργο να σε ρωτανε αν θες τον Διαμαντιδη αλλους τεσσερις πεντε παικταραδες η τον Γιαφτοκας στην ομαδα σου και συ να διαλεγεις τον Λιθουανο;;Δηλαδη ποιος δεν ταιριαζει στον Ολυμπιακο και ταιριαζει πιο πολυ ο Γιαφτοκας;;Ο Ντικουδης πχ οχι απλα ταιριαζει αλλα αφου δεν εχουμε αξιοπιστο τεσσαρι θα ηταν αναντικαταστατος.Η μηπως δεν ταιριαζει ο Σισκα και ο Μητσος;;

Δευτερη απορια.Δεν ειναι παραξενο που ενω ο Ολυμπιακος εχει 3 σεντερ μεγαλης κλασης διαλεγει καποιος τον Γιαφτοκας που σιγουρα φετος δεν εχει αποδειξει οτι ειναι καλυτερος απο κανεναν απο αυτους;;

Τριτη απορια:Γιατι ταιριαζει ο Γιαφτοκας στο παιχνιδι του Ολυμπιακου;;;Οσο επαιζε ραν ν γκαν ο Ρομπι δε θα προλαβαινε να ανοβοκατεβαινει το γηπεδο.Τωρα που δεν παιζει πως συμπαιρενεις οτι του ταιριαζει πιο πολυ αυτος απο τον Τσαρτσαρη;;

πρώτον έχω ψηφίσει διαμαντίδη.
δεύτερον η τοποθέτησή μου για γιαφτόκας ήταν για να πω ότι όποιος τον ψήφισε δεν έκανε κανενα τρομερό λάθος. στο κάτω κάτω δικαίωμά του. επίσης όσο λέμε ότι ταιριάζει ο σόφο στην ομάδα άλλο τόσο ταιριάζει και ο λιθουανός.
και οι δύο παίζουν με τον όγκο τους ( ο ένας ύψος και ο άλλος πλάτος tongue.gif )
άρα θες να φύγει ο σόφο;;;
υπενθυμίζω ψήφισα διαμαντίδη!
sihainas
άσχετο αλλά εγώ θέλω να φύγει ο Σόφο. Ομάδα της κλάσης που θέλει να φτάσει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νταντεύει παίχτες που δεν έχουν όρεξη να δουλεύουν. οπότε όσο καλός και ταλαντούχος να είναι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό
msg
QUOTE(sihainas @ May 22 2007, 08:33 PM) *
άσχετο αλλά εγώ θέλω να φύγει ο Σόφο. Ομάδα της κλάσης που θέλει να φτάσει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νταντεύει παίχτες που δεν έχουν όρεξη να δουλεύουν. οπότε όσο καλός και ταλαντούχος να είναι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό

αυτό το υποστηρίζω και εγώ εδώ και καιρό αλλά ακόμη και ο καλός σόφο χοντρός ήταν απλά όχι έτσι.
msg
υποστηρίζω το γεγονός ότι δεν πρέπει να τον νταντεύουμε όχι να φύγει αν χάσει μερικά κιλα!
εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι όπως πριν με τον apkat tongue.gif
ελπίζω πάντως φίλε apkat να κατάλαβες το πόιντ μου... peace.gif
womanplayer
QUOTE(spysta @ Apr 25 2007, 03:42 PM) *
Φιλε καλοι ο Ντιουδης και ο Τσαρτσαρης αλλα μροστα στην αξια του Μητσου νομιζω οτι δεν συγκρινωνται!!Παντως αν ειχα να διαλεξω θα διαλεγα τον Τσαρτσαρη!Καλυτερο σουτ!Παιζει και μακρια και κοντα στο καλαθι

Ντικουδιδες και Τσαρτσαριδες βρισκεις παντου Μητσο και Τεο πουθενα....
Flash
Ντικουδιδες και Τσαρτσαριδες βρισκεις παντου Μητσο και Τεο πουθενα

Ναι βέβαια. Τους αγοράζεις σε συσκευασία των δώδεκα με έκπτωση 15% από αλυσίδες λιανικής, φυτρώνουν σε αφθονία στα χωράφια της Μεσογείου όπου επικρατεί κρίμα εύκρατο και ξηρό κλπ

Τέλος πάντων μπορεί να συμφωνώ με αυτό που θα ήθελες να πεις αλλά λίγη περισσότερη προσοχή στην έκφραση ειδικά όταν μιλάμε για δύο εξαιρετικούς διεθνείς νομίζω ότι επιβάλλεται...
apkat
Βρε msg αν και καταλαβα το ποιντ σου( και αφου ψηφισες Μητσο ολα καλα) εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να ρθει ο Λιθουανος στην ομαδα.ΔΕν ειναι πια και ο τοπ π-αικτης για να τον προτιμησει ο Ολυμπιακος απο κανενα το Παναθηναικου.

Αυτα φιλικα παντα!!!!!! peace.gif peace.gif tongue.gif tongue.gif
apkat
Α και επειδη ξεχασα να απαντησω.Θελω να φυγει ο Σοφο αλλα για αλλο λογο απο αυτον που πιθανον καταλαβες.Δε με ενοχλει ο τροπος που παιζει.Ειναι αλλωστε πιθανον ο καλυτερος στην Ευρωπη στο να εκμεταλευεται απλως τα προσοντα του και να ξερει και μπασκετ αρκετο.

Ο Λογος που θελω να φυγει ειναι οτι δε με ενδιαφερουν πλεον τα τερτιπια του και δεν εχω πειστει οτι τον ενδιαφερει να παιξει μπασκετ υψηλου επιπεδου.Αν τον ενδιαφερε θα φεροταν αναλογα.

Για μενα η καλυτερη λυση για τον Σοφο ειναι μια καλη ομαδα Α2 η μια μικρομεσαια ομαδα Α1 να παει και να κανει τα θαυματα του.Ομαδα που δε θα εχει μεγαλες απαιτησεις απο αυτον.Γιατι ο Ολυμπιακος απο τη στιγμη που θελει να πρωταγωνιστησει μοιραια θα εχει.

Εντιτ: Παντως επειδη ξαναδα το ποστ σου λεω οτι θεωρω οτι οποιος ψηφισε Ρομπι εκανε τεραστιο λαθος.Ο παο εχει 9-10 καλυτερους παικτες(και πιο χρησιμους) να δωσει στον Ολυμπιακο απο τον Λιθουναο..

Παντως σιγουρα δεν ειναι παρεξηγηση.Ειναι μια χαρα κουβεντα που κανουμε φιλικοτατα.Ηθελα να καταλαβω απλα τι εννοουσες..
msg
QUOTE(apkat @ May 23 2007, 12:10 AM) *
Βρε msg αν και καταλαβα το ποιντ σου( και αφου ψηφισες Μητσο ολα καλα) εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να ρθει ο Λιθουανος στην ομαδα.ΔΕν ειναι πια και ο τοπ π-αικτης για να τον προτιμησει ο Ολυμπιακος απο κανενα το Παναθηναικου.

Αυτα φιλικα παντα!!!!!! peace.gif peace.gif tongue.gif tongue.gif

όπως τον είδα φέτος δεν τον θέλω στην ομάδα απλά δεν τον θεωρώ τόσο αντιπαθητικό αν δούμε τα παλιά του παιχνίδια.

Ο Λογος που θελω να φυγει ειναι οτι δε με ενδιαφερουν πλεον τα τερτιπια του και δεν εχω πειστει οτι τον ενδιαφερει να παιξει μπασκετ υψηλου επιπεδου.Αν τον ενδιαφερε θα φεροταν αναλογα.

αν είδες το αλλο μου ποστ και εγώ πιστεύω στην παραχώρησή του αν συνεχίσει να παίρνει τις διαστάσεις των ματαντόρ tongue.gif (για να μην ξεχνάμε και το ολ σταρ γκέιμ tongue.gif και τις δηλώσεις γκέρσον tongue.gif )

Παντως σιγουρα δεν ειναι παρεξηγηση.Ειναι μια χαρα κουβεντα που κανουμε φιλικοτατα.Ηθελα να καταλαβω απλα τι εννοουσες..
apkat Posted 8 hours ago

συμφωνώ. άλλωστε δεν εχω κάτι μαζί σου και οι διαφωνίες είναι εποικοδομητικές. άλλωστε δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα από ότι φαίνεται! peace.gif
soz
Κανείς σας δεν θέλει τον Ομπράντοβιτς ε;; Καλααααα..... tongue.gif
sihainas
Το θέμα φίλτατε msg δεν είναι πόσα κιλά είναι ο Σόφο αλλά έδειξε (για μια ακόμα φορά) ότι δεν έχει όρεξη για δουλειά... και όταν αυτό γίνετε τόσα χρόνια τώρα τότε προφανώς δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες να αλλάξει μυαλά... γι΄αυτό δεν κάνει για τον Ολυμπιακό...όχι γιατί πλησιάζει επικύνδινα τα 200 κιλα tongue.gif
msg
QUOTE(sihainas @ May 23 2007, 10:24 AM) *
Το θέμα φίλτατε msg δεν είναι πόσα κιλά είναι ο Σόφο αλλά έδειξε (για μια ακόμα φορά) ότι δεν έχει όρεξη για δουλειά... και όταν αυτό γίνετε τόσα χρόνια τώρα τότε προφανώς δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες να αλλάξει μυαλά... γι΄αυτό δεν κάνει για τον Ολυμπιακό...όχι γιατί πλησιάζει επικύνδινα τα 200 κιλα tongue.gif

πιστεύω ότι το ένα συνδέεται άμεσα με το άλλο. αν ο σόφο είχε όρεξη για δουλειά τότε θα έχανε και κιλά και θα έκανε παιχνίδια παρόμοια με αυτά στην ιαπωνία που τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό και ανάγκασε σπουδαίους δημοσιογράφος και άλλους σχετικούς με το άθλημα να μιλούν για αυτόν και να τον συγκρίνουν με το σακίλ ονίλ...αν δεις και άλλα μου ποστ το ίδιο λέμε. πάντως δε νομίζω αν αλλάξει μυαλά να θέλει κάποιος να φύγει...
Anaz
συγγνωμη αλλα τι δουλεια εχει η συζητηση για τον Σοφο σε αυτο το τοπικ??? blink.gif
Alex Acker
Διαμαντιδη γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι ο δευτερος καλυτερος playmaker της ευρωπης μετα τον Παπαλουκα 77.gif
koufos7
Πηλοιδη με διαφορα.Πλακα κανω,πιστευω ο Διαμαντιδης ανεβαζει απο μονος του ενα επιπεδο την ομαδα και εκανε τεραστιο σφαλμα ο Ολυμπιακος που δεν τον πηρε απο τον Ηρακλη τοτε που τον εδιναν πακετο με τον Αποστολιδη.Εφυγε και ο Παπαλουκας με την μειωση που του προτεινανε,κινησεις τ ρ α γ ι κ ε ς.
Dejan77
QUOTE(koufos7 @ Dec 5 2007, 20:01 ) *
Πηλοιδη με διαφορα.Πλακα κανω,πιστευω ο Διαμαντιδης ανεβαζει απο μονος του ενα επιπεδο την ομαδα και εκανε τεραστιο σφαλμα ο Ολυμπιακος που δεν τον πηρε απο τον Ηρακλη τοτε που τον εδιναν πακετο με τον Αποστολιδη.Εφυγε και ο Παπαλουκας με την μειωση που του προτεινανε,κινησεις τ ρ α γ ι κ ε ς.

Είπε Σι(ένα) στην αυτοκτονία
5/12/2007 23:12

Μεγάλη ευκαιρία για ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης έχασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε στην Τοσκάνη από τη Σιένα με 86-84. Οι ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας σε εξαιρετική ημέρα επιθετικά τους Τζάκσον, Γουντς και Πρίντεζη, κατάφερναν να κρύβουν τις αμυντικές τους αδυναμίες (ζώνη σχεδόν σε όλο το ματς), αλλά στο τέλος το τρίποντο του Γουντς, που θα έστελνε το ματς στην παράταση (84-81 στα 5'') βρήκε σίδερο. Σάτο και Θόρντον γύρισαν το παιχνίδι για την ιταλική ομάδα στο τέλος με τα τρίποντά τους

KALOS TA DEXTHIKATE PALI.....
koufos7
QUOTE(Dejan77 @ Dec 6 2007, 09:37 ) *
Είπε Σι(ένα) στην αυτοκτονία

Δεν μασαμε τιποτα,Πριντεζη παρτο μονος σου.Καλως ηλθες Dejan(μπλιαχ)στην παρεα μας.Sorry για το off topic.
morfi
Αν και είμαστε πλήρεις στη ρακέτα, διαλέγω τον Μπατίστ. Καλύτερος ριμπάουντερ από οποιονδήποτε έχουμε, ήγετης κάτω από το καλάθι και ικανός να παίρνει μεγάλα σουτ στα μεγάλα παιχνίδια.

QUOTE(Dejan77 @ Dec 6 2007, 09:37 ) *

ΟΚ. Κάνε στην άκρη τώρα γιατί μου κόβεις τον ήλιο.
Igor
Mηπως πρεπει να ανανεωθουν λιγο αυτα τα πολλ ?? Και αυτο εδω, και το αντιστοιχο στο τομεα του Παναθηναικου..
VARDINOLATSIS
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Μια ομάδα μονος του... 77.gif
rankin
Εγώ πάντως ψηφίζω δαγκωτό Ρομπέρτας! Αυτό το σέντερ λείπει από την ομάδα! 77.gif
nikolas12
Τον Διαμαντιδη χωρις δευτερη σκεψη!
Igor
Ομπραντοβιτς... ?
rchos
Ομπραντοβιτς... ?

προβοκατορικο ποστ tongue.gif

με τιποτα ομπραντοβιτς!ας ερθει και ο αλβερτης(που λεει ο λογος) αλλα ο ομπραντοβιτς με τιποτα!
subwoofer
Tον Τσαρτσαρη. Κανενας αλλος παικτης του Παο δεν μου γεμιζει το ματι και ας παρουν και 100 ευρωπαικα. Ο Τσαρτσαρης ειναι πολυ τεχνιτης παικτης αν και μπορει να βελτιωσει μερικα αρνητικα σημεια που εχει
Bonzo
Δλδ (φιλικά) ο Διαμαντίδης δε σ αρέσει; Δλδ δεν θα τον ήθελες στον Ολυμπιακό;
subwoofer
QUOTE(Bonzo @ Feb 15 2008, 15:02 ) *
Δλδ (φιλικά) ο Διαμαντίδης δε σ αρέσει; Δλδ δεν θα τον ήθελες στον Ολυμπιακό;

Οχι φιλε μου. Δεν συνηθιζω να σχηματιζω αποψη απο αβανταδορους τυπου Σκουντη-Χατζηγεωργιου. Λεω αυτα που βλεπω. Εμενα μονο ο Τσαρτσαρης μου αρεσει ,γιατι οταν ειναι συγκεντρωμενος ειναι σουπερ και επιθετικα και αμυντικα και εχει και τσαγανο
thrylos7
Δε νομίζω πως είναι απαραίτητο να έχει επηρεαστεί κάποιος από την άποψη ενός (ή όλων...) δημοσιογράφου, ώστε να θεωρεί τον Διαμαντίδη ...έναν πολύ καλό παίκτη... rolleyes.gif
a bullet for your head
Ψηφισα Τσαρτσαρη αν κ προσεξα οτι ημουν μολις η 2η ψηφος(αρε Κωστακη,οι Ολυμπιακοι δεν σε εκτιμουν καθολου..).Στην τωρινη ομαδα ειτε ο Τσαρτσαρης,ειτε ο Φωτσης θα ηταν οι πιο απαραιτητοι,προκειμενου η front line του ΟΣΦΠ,να αποκτησει ισορροπια αναμεσα σε 4αρια κ 5αρια,ευκινησια,καλο μακρινο σουτ.παιρνοντας την θεση π.χ. του Βουγιουκα..ετσι θα ειχε:Τσαρτσαρη(Φωτση),Ερτσενγκ,Πριντεζη,Μπο
υρουση,Βουιζιτς,Σχορτσιανιτη..much better,don't you think? wink.gif
anton70
Η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ την τελευταία δεκαετία θα είχε βαφτεί με διαφορετικά χρώματα σε δυό περιπτώσεις. Όταν ο Διαμαντίδης πήγε από τον Ηρακλή στον ΠΑΟ χωρίς να ενδιαφερθεί καν ο Ολυμπιακός και τρία καλοκαίρια πριν που στην αναζήτηση νέου γκαρντ ο ένας πήρε τον Παπαμακάριο και ο άλλος τον Σπανούλη...
Monkey D. Luffy
Κάνεις λάθος και στα 2.
1) Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ανέβασε την προσφορά του και για 40.000€ χάσανε τον παίκτη.

2) Ο Ολυμπιακός πάλι ήθελε να πάρει τον Σπανούλη αλλα ο παίκτης προτίμησε τον Παναθηναικό.

Απλα για την ιστορία.
anton70
QUOTE(Monkey D. Luffy @ Sep 23 2008, 12:00 ) *
Κάνεις λάθος και στα 2.
1) Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ανέβασε την προσφορά του και για 40.000€ χάσανε τον παίκτη.

2) Ο Ολυμπιακός πάλι ήθελε να πάρει τον Σπανούλη αλλα ο παίκτης προτίμησε τον Παναθηναικό.

Απλα για την ιστορία.

Δε διαφωνώ σε ότι λες. Αυτό που εννοώ είναι ότι ο ΟΣΦΠ δεν ενδιαφέρθηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τον 3D. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο, δεν εννούσα ότι δεν ενδιαφέρθηκε αλλά ποιον απέκτησε τελικά ο καθένας. Το νόημα είναι ότι αυτές ήταν κινήσεις "στρατηγικές" που έδωσαν την υπεροχή στον ΠΑΟ. Εννοείται επίσης ότι θα ήθελα αυτούς τους παίκτες στον ΟΣΦΠ.
ΥΓ. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί στο μέλλον αντίστροφα και για τον Σχορτσανίτη αν ελέγξει τον εαυτό του και παίξει το μπάσκετ που μπορεί, γιατί ο Ολυμπιακός τον πήρε χωρίς ανταγωνισμό.
tzagasdog
ετσι οπως ειναι ο Ολυμπιακος τωρα και γω τον Τσαρτσαρη θα προτιμουσα για το 4. Μενει να δουμε τον Ερτσεγκ βεβαιως
panosak
QUOTE(tzagasdog @ Sep 23 2008, 15:56 ) *
ετσι οπως ειναι ο Ολυμπιακος τωρα και γω τον Τσαρτσαρη θα προτιμουσα για το 4. Μενει να δουμε τον Ερτσεγκ βεβαιως

σαρας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.