Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
Olympos
ενταξει ρε φριτς το ξερουμε οτι αντιπαθεις τον βουρνα.....εσυ οπως και πολλοι αλλοι κομπλεξικοι που αντιπαθουν τους ανθρωπους που εχουν επιτυχιες και ειναι ανθρωποι ντομπροι...Αλλα ολοι εσεις πρωτα να μαθετε τι γινεται στα παρασκηνια της ομαδας και απο την διοικηση και μετα βγειτε και γραψτε ολες αυτες τις μαλακιες για τον εσπερο και τον βουρνα.Γινατε ολοι ειδικοι...φριτς μαθε πρωτα να γραφεις σωστα(εννοω την ορθογραφια....) και μετα αρχισε να κρινεις...
frits
QUOTE(Olympos @ Dec 26 2008, 04:33 ) *
ενταξει ρε φριτς το ξερουμε οτι αντιπαθεις τον βουρνα.....εσυ οπως και πολλοι αλλοι κομπλεξικοι που αντιπαθουν τους ανθρωπους που εχουν επιτυχιες και ειναι ανθρωποι ντομπροι...Αλλα ολοι εσεις πρωτα να μαθετε τι γινεται στα παρασκηνια της ομαδας και απο την διοικηση και μετα βγειτε και γραψτε ολες αυτες τις μαλακιες για τον εσπερο και τον βουρνα.Γινατε ολοι ειδικοι...φριτς μαθε πρωτα να γραφεις σωστα(εννοω την ορθογραφια....) και μετα αρχισε να κρινεις...

σαι πυραξαι ι ωρθωγραφηα.γραψε μας την αληθεια και ας ειναι στα κινεζικα.οταν το ξερει ενας το ξερουν ολοι κυριε ολυμπε-β....α.η ανασφαλεια σε κανει να β λεπεις φαντασματα,σου ειχαν δωσει τα παντα στον αοπα αλλα επειδη εισαι κομπλεξικος λες οτι σε πολεμουν ολοι.εσυ δεν ελεγες οτι θα κερδιζεις με30-40 ολα τα παιχνιδια,εσυ οταν κερδισες την απολωνιαδα δεν ελεγες στα ραδια κ στις τηλεορασης για την οργανωση που θα ζηλευαν ομαδες α1.εσυ δεν λες για τον πετροπουλο τον κωστα οτι σου κανει πολεμο γιατι δεν βαζεις το γιο του οταν δεν πηρες 1 για να βαζεις το δικο σου.η αληθεια διαβαζεται και ας ειναι κ ανορθωγραφοιειη
Olympos
QUOTE(frits @ Dec 26 2008, 13:16 ) *
σαι πυραξαι ι ωρθωγραφηα.γραψε μας την αληθεια και ας ειναι στα κινεζικα.οταν το ξερει ενας το ξερουν ολοι κυριε ολυμπε-β....α.η ανασφαλεια σε κανει να β λεπεις φαντασματα,σου ειχαν δωσει τα παντα στον αοπα αλλα επειδη εισαι κομπλεξικος λες οτι σε πολεμουν ολοι.εσυ δεν ελεγες οτι θα κερδιζεις με30-40 ολα τα παιχνιδια,εσυ οταν κερδισες την απολωνιαδα δεν ελεγες στα ραδια κ στις τηλεορασης για την οργανωση που θα ζηλευαν ομαδες α1.εσυ δεν λες για τον πετροπουλο τον κωστα οτι σου κανει πολεμο γιατι δεν βαζεις το γιο του οταν δεν πηρες 1 για να βαζεις το δικο σου.η αληθεια διαβαζεται και ας ειναι κ ανορθωγραφοιειη

αχαχαχαχ...τωρα καταλαβα τοσο καιρο εσυ και ο ιντιανα μ πεταγατε μπιχτες οτι ειμαι κοουτς και εχω σχεση με τον βουρνα...πωπω.ελεος...Τι ειναι αυτα π μ λετε να βαζω τον γιο μου και τετοια??νομιζετε οτι ειμαι ο Βουρνας?σοβαρα αυτο ειναι για γελια>Οποιος γνωριζει τον βουρνα καλα,θα ηξερε οτι ποτε δεν θα εγραφε εδω και οτι ποτε δεν περιαυτολογουσε για τον εαυτο του,αφου εγω γραφω παντα καλα λογια για αυτον....Σιγα μην καθοταν ο βουρνας και εγραφε για τον εαυτο του οτι ειναι ο καλυτερος κοουτς και τετοια(τα εχω γραψει αυτα για αυτο το λεω).......ειστε για γελια..αχαχααντε καλημερα
profitisilias9
QUOTE(Olympos @ Dec 26 2008, 04:33 ) *
Αλλα ολοι εσεις πρωτα να μαθετε τι γινεται στα παρασκηνια της ομαδας και απο την διοικηση και μετα βγειτε και γραψτε ολες αυτες τις μαλακιες

Ωπα! Τι θέλεις να πεις για τη διοίκηση του Εσπερου; Τι γίνεται στα παρασκήνια της ομάδας από τη διοίκηση; Για καθάρισε τα τζάμια!
kostas66
QUOTE(frits @ Dec 26 2008, 00:39 ) *
περασαν τα χριστουγενα υγεια και αγαπη σε ολους.γ ια πεσε μας κυριε βουρνα πως θα αντικρυσεις τους παικτε σου μετα απο τα τοσα βλακωδεις ειπες τη δευτερα το βραδυ.πως θελεις να παιξουν οταν τους μειωνεις οχι μονο σαν παικτες αλλα και σαν ανθρωπους.τι αλαξε απο αυτα που ελεγες τις 11 τη δευτερα στις15.00 την τριτη.μηπως οτι σου ειπε ο φιλος σου οτι εφυγε ο γιατρας διαλυεται η εαπ και θα βγεις πρωταθλητης?μηπως χαλασε η δουλεια που περιμενες?μοαμηπως τελικα για να εισαι μεγαλος προπονητης πρεπει να εισαι μεγαλος ανθρωπος?μπραβο στον μαρλαφεκα που σε κρατι.σε για να σε ξεφτυλιση.η περιπτωση γιατρα ειναι το τελειως αντιθετο.μπορει να μην ειναι και ο καλυτερος προπονητης αλλα σιγουρα ειναι μαγκας εχει αρχιδια και γιαυτο τον αγαπανε οι παικτες του γιατι μπαινει μπροστα και δεν καταλαβαινει τιποτα.θα επανελθω με περισοτερα οκ ολυμπε?

και οι δυο παραιτηθηκαν για τους δικους τους λογους ο καθενας και οι δυο επεστρεψαν για τους δικους τους λογους ο καθενας , δεν ειμαστε κανενας μπροστα στις συζητησεις που ειχαν κατιδιαν με τους προεδρους τα παιδια , και να γραφουμε σεναρια το γιατι επεστερψε ο καθενας ειναι απλα σεναρια, ο χρονος θα δικαιωσει η οχι τον καθενα
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Dec 26 2008, 19:01 ) *
και οι δυο παραιτηθηκαν για τους δικους τους λογους ο καθενας και οι δυο επεστρεψαν για τους δικους τους λογους ο καθενας , δεν ειμαστε κανενας μπροστα στις συζητησεις που ειχαν κατιδιαν με τους προεδρους τα παιδια , και να γραφουμε σεναρια το γιατι επεστερψε ο καθενας ειναι απλα σεναρια, ο χρονος θα δικαιωσει η οχι τον καθενα

ΣΟΚ στον πυργο,παραιτηθηκε ο ρακιτζης!!!!!!
frits
QUOTE(kaukasios @ Dec 27 2008, 15:23 ) *
ΣΟΚ στον πυργο,παραιτηθηκε ο ρακιτζης!!!!!!

εσυ τσελη εμεινες?
flash9
QUOTE(frits @ Dec 27 2008, 16:22 ) *
εσυ τσελη εμεινες?

prits τα έχεις μπερδέψει ο Τζέλης είμαι εγώ και γράφω υπέρ της ΕΑΠ για ξεκάρφωμα. Ο kaykasios είναι ο Δίπλαρος.
frits
QUOTE(flash9 @ Dec 27 2008, 18:47 ) *
prits τα έχεις μπερδέψει ο Τζέλης είμαι εγώ και γράφω υπέρ της ΕΑΠ για ξεκάρφωμα. Ο kaykasios είναι ο Δίπλαρος.

μπορει να ειμαι πολυ κοντα σας το ξερει ενας το ξερουν ολοι.ο προεδρος ειναι πανεξυπνος και ξερει τα παντα,αν εφευγε ο γιατρας απο την εαπ θα του εκανε προταση ετσι δεν ειναι ινδιανα?
giannisth9
τι εγινε παιδια?σας ελειψα?χρονια πολλα οτι επιθυμειτε και πανω απ ολα υγεια....κωστα που εισαι ρε??????μανιατη?????/καυκασιε????????/ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Olympos
παιδια ειχαμε κανα καινουργιο νεο???
frits
QUOTE(Olympos @ Dec 28 2008, 03:05 ) *
παιδια ειχαμε κανα καινουργιο νεο???

εμεινε ο βουρνας στον εσπερο μετα απο μεγαλες πιεσεις.χαχαχαχαχαχαχα καλη χρονια σε ολους
edi 8
QUOTE(frits @ Dec 28 2008, 07:26 ) *
εμεινε ο βουρνας στον εσπερο μετα απο μεγαλες πιεσεις.χαχαχαχαχαχαχα καλη χρονια σε ολους

Ναι εμεινε ο βουρνας με μονο ενα επιχειρημα !ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΑΠ ΚΑΤΣΕ !
Ειναι κριμα να αυτοπαγισευεσαι στις δικες σου επιλογες και μεσα σε ενα χρονο να μαυριζεις καριερα χρονων.
Απολλωνας ,διωξιμο ντουβα,χασιμο εφηβικου,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ της χρονιας.
κριμα γιατι ολοι πανω τον ειχαν για μαγκα που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του,αλλα μαλλον ΔΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ και για μην παρεξηγηθω.τον θεωρω τον καλυτερο πατρινο προπονητη,αλλα λιγο σαν προσωπικοτητα !
Απο εαπ παιζει ακομα η διαλυση η θα κατεβει το εφηβικο
kostas66
QUOTE(giannisth9 @ Dec 28 2008, 00:46 ) *
τι εγινε παιδια?σας ελειψα?χρονια πολλα οτι επιθυμειτε και πανω απ ολα υγεια....κωστα που εισαι ρε??????μανιατη?????/καυκασιε????????/ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

επειδη ειναι της μοδας να βγαζουμε νεα και να δημιουργουμε προβληματα ναφτιαξω και εγω ενα, για ρωτηστε τον γιαννη που ηταν? με ποιον ηταν? γιατι ηταν? και τι κουβεντιαζε εκει που ηταν?
Olympos
QUOTE(edi 8 @ Dec 28 2008, 12:51 ) *
Ναι εμεινε ο βουρνας με μονο ενα επιχειρημα !ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΑΠ ΚΑΤΣΕ !
Ειναι κριμα να αυτοπαγισευεσαι στις δικες σου επιλογες και μεσα σε ενα χρονο να μαυριζεις καριερα χρονων.
Απολλωνας ,διωξιμο ντουβα,χασιμο εφηβικου,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ της χρονιας.
κριμα γιατι ολοι πανω τον ειχαν για μαγκα που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του,αλλα μαλλον ΔΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ και για μην παρεξηγηθω.τον θεωρω τον καλυτερο πατρινο προπονητη,αλλα λιγο σαν προσωπικοτητα !
Απο εαπ παιζει ακομα η διαλυση η θα κατεβει το εφηβικο

δεν νομιζω οτι επειδη διαλυεται η εαπ εμεινε...ισα καλυτερα για αυτον να ειναι δυνατη η εαπ για να ανεβει ο εσπερος μαγκικα.....Οσο για την πρωσοπικοτητα δεν συμφωνω...τοσα χρονια στην ολυμπιαδα με τετοιν προεδρο και τοσο καλη πορεια,δεν νομιζω να εχει χαμηλη πρωσοπικοτητα...

QUOTE(frits @ Dec 28 2008, 11:26 ) *

οταν εννοεις μαγαλες πιεσεισ???τον αναγκασε κανεισ δηλαδη??απαντα εστω και μια φορα σοωαρα ομως...........
profitisilias9
Μπράβο στον Σπύρο Κοκκόση που μέσα σε δύο αγωνιστικές από τότε που ανέλαβε τον Ερμή, έχει ισάριθμες νίκες ξαναβάζοντας την ομάδα του Ζαβλανίου στο παιχνίδι της παραμονής! 41.gif
giannisth9
QUOTE(kostas66 @ Dec 28 2008, 13:14 ) *
επειδη ειναι της μοδας να βγαζουμε νεα και να δημιουργουμε προβληματα ναφτιαξω και εγω ενα, για ρωτηστε τον γιαννη που ηταν? με ποιον ηταν? γιατι ηταν? και τι κουβεντιαζε εκει που ηταν?

εισαι κακος και κουτσομπολης..ντροπη σου κωστα66..κατσε να μαθει ο μανιατης οτι με ρουφιανευεις...α εκει που ημουν εμαθα πικαντικες ιστοριες για τον γνωστο κομμωτη
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Dec 28 2008, 16:11 ) *
εισαι κακος και κουτσομπολης..ντροπη σου κωστα66..κατσε να μαθει ο μανιατης οτι με ρουφιανευεις...α εκει που ημουν εμαθα πικαντικες ιστοριες για τον γνωστο κομμωτη

γιαννη με ποιον ησουν,τι εκανες,τι λεγατε και γιατι ησουν εκει?

QUOTE(frits @ Dec 27 2008, 16:22 ) *
εσυ τσελη εμεινες?

δεν ξερω,κατσε να ρωτησω και θα σου πω!!!!!

QUOTE(flash9 @ Dec 27 2008, 18:47 ) *

εγω ειμαι ο BOND!JAMES BOND!!!!
giannisth9

την γλιτωσε το φορουμ..παλι ξεχασε τον κωδικο ο μανιατης...καυκασιε ημουν λευκαδα και πηρα μερος σε συνομωσια κατα του πατρινου μπασκετ....οριστε τα ειπα...

εγω ειμαι ο θωμοπουλος...γιαννης θωμοπουλος
kostas66
QUOTE(giannisth9 @ Dec 28 2008, 17:39 ) *
την γλιτωσε το φορουμ..παλι ξεχασε τον κωδικο ο μανιατης...καυκασιε ημουν λευκαδα και πηρα μερος σε συνομωσια κατα του πατρινου μπασκετ....οριστε τα ειπα...

εγω ειμαι ο θωμοπουλος...γιαννης θωμοπουλος

ΛΕΥΚΑΔΑ???????????????????? γιατι γιαννη μου???????? λευκαδα παει ο κοσμος το καλοκαιρι, τωρα που ακουγετε πολυ το ονομα της λευκαδας στο χωρο του μπασκετ, τωρα βρηκες να πας εσυ?στο χωριο μου λενε των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ε? κυριε μαμαλακη
giannisth9
QUOTE(kostas66 @ Dec 28 2008, 18:50 ) *
ΛΕΥΚΑΔΑ???????????????????? γιατι γιαννη μου???????? λευκαδα παει ο κοσμος το καλοκαιρι, τωρα που ακουγετε πολυ το ονομα της λευκαδας στο χωρο του μπασκετ, τωρα βρηκες να πας εσυ?στο χωριο μου λενε των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ε? κυριε μαμαλακη

το πες μονος σου΄των φρονιμων τα παιδια..με εχεισ για τετοιο ατομο..εγω μαγειρευω οταν πεινασω...καλα ειναι και τον χειμωνα..ελα καμια βολτα..δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει..μπορει να καταλαβουν τι παιχταρας εισαι και να σε παρουν
harman
QUOTE(giannisth9 @ Dec 28 2008, 16:11 ) *
ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΩΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
giannisth9
QUOTE(harman @ Dec 28 2008, 22:04 ) *
ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΩΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.

1ον εσυ πρεπει να εισαι καινουργιος..2ον..δεν μιλαγα σε σενα..3ον α,α θες να μαθεις για ποιον μιλαω ρωτα με οταν με δεις..αν δεν με ξερεις ρωτα και ολο και καποιος θα σου πει
frits
QUOTE(Olympos @ Dec 28 2008, 14:07 ) *
δεν νομιζω οτι επειδη διαλυεται η εαπ εμεινε...ισα καλυτερα για αυτον να ειναι δυνατη η εαπ για να ανεβει ο εσπερος μαγκικα.....Οσο για την πρωσοπικοτητα δεν συμφωνω...τοσα χρονια στην ολυμπιαδα με τετοιν προεδρο και τοσο καλη πορεια,δεν νομιζω να εχει χαμηλη πρωσοπικοτητα...

οταν εννοεις μαγαλες πιεσεισ???τον αναγκασε κανεισ δηλαδη??απαντα εστω και μια φορα σοωαρα ομως...........

θες σοβαρη απαντηση?παρακαλωντας γυρισε και εσυ το ξερεις πολυ καλα γιατι ησουν μπροστα.να παρακαλατε να διαλυση η εαπ με τοσα χρηματα με τετοιους παικτες με μελισανιδη προπονητη και με προεδρο που θα ζηλευαν καε ειναι το λιγοτερο τραγικο,ολα οσα εχω γραψει ειναι μονο αληθεια οσο για σενα αντι για β θα βαλω σ
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Dec 28 2008, 18:50 ) *

λες να αναλαβει ο γιαννης προπονητης στην λευκαδα?
Olympos
QUOTE(frits @ Dec 29 2008, 11:56 ) *
θες σοβαρη απαντηση?παρακαλωντας γυρισε και εσυ το ξερεις πολυ καλα γιατι ησουν μπροστα.να παρακαλατε να διαλυση η εαπ με τοσα χρηματα με τετοιους παικτες με μελισανιδη προπονητη και με προεδρο που θα ζηλευαν καε ειναι το λιγοτερο τραγικο,ολα οσα εχω γραψει ειναι μονο αληθεια οσο για σενα αντι για β θα βαλω σ

εγω εμαθα οτι ειχε πεσει γονατιστος και εκλαιγε για να τον ξαναπαρουν πισω γιατι εμαθε οτι ο εσπερος θα παρει στην θεση του τον Ομπραντοβιτσ...Τελικα ειχες δικιο φριτς(ειπαμε στους χαζους λεμε παντα ναι). smiley.gif smiley.gif
kaukasios
QUOTE(Olympos @ Dec 29 2008, 14:48 ) *
εγω εμαθα οτι ειχε πεσει γονατιστος και εκλαιγε για να τον ξαναπαρουν πισω γιατι εμαθε οτι ο εσπερος θα παρει στην θεση του τον Ομπραντοβιτσ...Τελικα ειχες δικιο φριτς(ειπαμε στους χαζους λεμε παντα ναι). smiley.gif smiley.gif

γονατιστος?νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος!!!!ο βουρνας εχει κανει εγχειρηση στο γονατο και τον ποναει οταν γονατιζει!!!!!
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Dec 29 2008, 14:09 ) *
λες να αναλαβει ο γιαννης προπονητης στην λευκαδα?

εισαι θεος..παλι το καταλαβες..στο ονομα επεσες μεσα..στο επωνυμο οχι
kostas66
QUOTE(giannisth9 @ Dec 29 2008, 14:15 ) *
εισαι θεος..παλι το καταλαβες..στο ονομα επεσες μεσα..στο επωνυμο οχι

λοιπον συνεχιζω να προσπαθω να δημιουργησω προβλημα, μεγαλη ομαδα φτιαχνει τουρνουα με εθνικες ομαδες, απο γιουγκοσλαβια,κλπο καλυτερος της παιχτης αντι να ειναι εκει να συμπαρασταθει, κυκλοφορει με αιθεριες υπαρξεις,ποιος ειναι? και κυριε προεδρε αυτα δεν ειναι σοβαρη εικονα ομαδας παρε μετρα
giannisth9
QUOTE(kostas66 @ Dec 29 2008, 15:25 ) *
λοιπον συνεχιζω να προσπαθω να δημιουργησω προβλημα, μεγαλη ομαδα φτιαχνει τουρνουα με εθνικες ομαδες, απο γιουγκοσλαβια,κλπο καλυτερος της παιχτης αντι να ειναι εκει να συμπαρασταθει, κυκλοφορει με αιθεριες υπαρξεις,ποιος ειναι? και κυριε προεδρε αυτα δεν ειναι σοβαρη εικονα ομαδας παρε μετρα

ποιος??
score
Λευκάδα ο Χρυσανθόπουλος?
Έδωσε και το στίγμα ο Θωνιάτης
kostas66
QUOTE(giannisth9 @ Dec 29 2008, 14:32 ) *
ποιος??

ο παπιος που λεει και η κορη μου,παντως ειναι και ομορφοπαιδο ο καλος ο παιχτης εχει και καποια δικαιολογια
giannisth9
QUOTE(score @ Dec 29 2008, 15:42 ) *
Λευκάδα ο Χρυσανθόπουλος?
Έδωσε και το στίγμα ο Θωνιάτης

ποιος???χρυσανθοπουλος?του αιγιου λες?
score
Αυτός μου ήρθε στο μυαλό. Έχουν και καλές σχέσεις από ότι έχω ακούσει
giannisth9
QUOTE(score @ Dec 29 2008, 15:58 ) *
Αυτός μου ήρθε στο μυαλό. Έχουν και καλές σχέσεις από ότι έχω ακούσει

κατι ξερεις εσυ...
score
Όχι πολλά...
Απλώς παρακολουθώ τον όμιλο γιατί παίζουν φίλοι μου σε τρεις ομάδες. Είδα την Λευκάδα πέρυσι και μου άρεσε, μπήκε δυναμικά φέτος, έτσι ανάμεσα στις άλλες βλέπω και αυτή.
Το όνομα το επιβεβαίωσα πριν από λίγο από το basketblog.
giannisth9
QUOTE(score @ Dec 29 2008, 22:21 ) *
Όχι πολλά...
Απλώς παρακολουθώ τον όμιλο γιατί παίζουν φίλοι μου σε τρεις ομάδες. Είδα την Λευκάδα πέρυσι και μου άρεσε, μπήκε δυναμικά φέτος, έτσι ανάμεσα στις άλλες βλέπω και αυτή.
Το όνομα το επιβεβαίωσα πριν από λίγο από το basketblog.

σωστος...εχει μια παιχτουρα η λευκαδα..τον ραλλη τον πλειμεικερ..τον ειδα και χαζεψα..
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Dec 29 2008, 23:03 ) *
σωστος...εχει μια παιχτουρα η λευκαδα..τον ραλλη τον πλειμεικερ..τον ειδα και χαζεψα..

ιεροσυλε!!!παιχτουρα ειναι μια και ειναι συμπαικτης σου!!!!η τασαρα,η απολυτη παικτουρα!!!
profitisilias9
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ΕΑΠ στον κρίσιμο δευτεριάτικο αγώνα με τον Ιφιτο στον Πύργο και κατά πόσο θα είναι επηρεασμένοι οι παίκτες της μετά τα τελευταία γεγονότα! Πάντως στο ραδιόφωνο σήμερα άκουσα πως παραιτήθηκε ο Μανώλης Ρογδάκης (ο ξάδερφος). blink.gif
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Dec 30 2008, 13:25 ) *
ιεροσυλε!!!παιχτουρα ειναι μια και ειναι συμπαικτης σου!!!!η τασαρα,η απολυτη παικτουρα!!!

εννοειται αυτο..ο τασος δεν συγκρινεται με κανεναν..αλλα εγω μιλαω για πλειμεικερ..αλλα και παλι θελω να ζητησω συγνωμη απ την παιχτουρα για την ιεροσυλια..εχεις δικιο καυκασιε..ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑΣΟ>>ΣΥΓΝΩΜΗ
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Dec 30 2008, 16:52 ) *
εννοειται αυτο..ο τασος δεν συγκρινεται με κανεναν..αλλα εγω μιλαω για πλειμεικερ..αλλα και παλι θελω να ζητησω συγνωμη απ την παιχτουρα για την ιεροσυλια..εχεις δικιο καυκασιε..ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑΣΟ>>ΣΥΓΝΩΜΗ

γιαννη εσυ που εχεις τα μεσα στην λευκαδα,εχεις κανενα νεο?ποιος πηγε προπονητης?εμαθες τιποτα?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Dec 30 2008, 12:25 ) *

χαχαχαχαχαχ σε καλο σου, μας εκανες παλι να ξελιγωθουμε στα γελια ,που τα βρισκεις και τα λες, το αλλομε τον τοτο το ξερεις?
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Dec 30 2008, 22:40 ) *
γιαννη εσυ που εχεις τα μεσα στην λευκαδα,εχεις κανενα νεο?ποιος πηγε προπονητης?εμαθες τιποτα?

εισαι πολυ κακος καυκασιε...παραδεξου το...ελα πες το...ειμαι κακος
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Dec 30 2008, 22:46 ) *
εισαι πολυ κακος καυκασιε...παραδεξου το...ελα πες το...ειμαι κακος

γιατι ειμαι κακος? blink.gif

QUOTE(kostas66 @ Dec 30 2008, 22:46 ) *
χαχαχαχαχαχ σε καλο σου, μας εκανες παλι να ξελιγωθουμε στα γελια ,που τα βρισκεις και τα λες, το αλλομε τον τοτο το ξερεις?

ζηλευεις τον τασο?η παικτουρα πηγε στον πυργο και τους διαλυσε!!!!
giannisth9
QUOTE(kostas66 @ Dec 30 2008, 22:46 ) *

ειπες κατι για το ινδαλμα μου κωστ66?ε?ε?ε?ε?τολμας και μιλας για την παιχτουρα?ασε που στον πυργο σε πηρε μονος του.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

[quote name='kaukasios' date='Dec 30 2008, 22:59 ' post='259084']
γιατι ειμαι κακος? blink.gif

εδω που τα λεμε εισαι παρα πολυ κακος...ακου που σου λεω...πες το..ειμαι κακος...
kaukasios
γιατι?εξηγησε μου.
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Dec 30 2008, 23:23 ) *
γιατι?εξηγησε μου.

οταν σε δω κατω πατρα
kaukasios
που?
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Dec 30 2008, 23:30 ) *
που?

υπαρχει περιπτωση να ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα ποιος παει λευκαδα?εγω δεν ξερω παντως κατι
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Dec 30 2008, 23:49 ) *
υπαρχει περιπτωση να ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα ποιος παει λευκαδα?εγω δεν ξερω παντως κατι

egv den jerω tipota γιαυτο σε ρωταω!επειδη ξερω οτι εχεις πολυ καλες σχεσεις με λευκαδα.διαβασα καπου για χρυσανθοπουλο,ισχυει?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.