Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
rankin
QUOTE(tzagasdog @ Jan 23 2009, 21:25 ) *
Χολις Πραις συμφωνα με sport24
http://www.sport24.gr/html/ent/764/ent.271764.asp
καλη επιλογη για μενα με λογικο ποσο...
εγω συνεχιζω να θελω delfino

Ρε παλίκαροι, ο Τράβις Χάνσεν που βρίσκεται;;; Δεν μας απασχολεί κάτι τέτοιο;;
ironman
QUOTE(tzagasdog @ Jan 23 2009, 21:25 ) *
Χολις Πραις συμφωνα με sport24
http://www.sport24.gr/html/ent/764/ent.271764.asp
καλη επιλογη για μενα με λογικο ποσο...
εγω συνεχιζω να θελω delfino

το red planet γραφει για παργκο
http://www.redplanet.gr/html/ent/047/ent.250047.asp

ο καθενας οτι θελει λεει μου φαινεται icon_drunk.gif

τωρα το γραφουν και στο σπορφμ
http://www.sport-fm.gr/article/162138
matse-7-
δεν κανει ο πραις γιατι πολυ απλα δεν θελουμε αλλον ενα γκριρ στην ομαδα αλλα παιχτη διαφορετικου στυλ.βασικο μειονεκτημα του πραις οτι εχει ιδιο υψος με γκριρ δηλαδη ειναι κοντος.φερτε ντελφινο ρε ειναι ακριβως αυτο που θελουμε ξυπνηστε εκει στην διοικηση και μην συνεχισετε τα λαθη.2 ιδιους παιχτες κοντους τι να τους κανουμε?
tzagasdog
o Καβαλιερατος στο superbasket.gr επιβεβαιωνει για Χολις Πραις

με τη lietuvos ritas είχε 16.9 πόντους (52% στα δίποντα, 44% στα τρίποντα και 87% στις βολές), 1.0 κλέψιμο, 2.2 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
ironman
QUOTE(tzagasdog @ Jan 23 2009, 22:07 ) *
o Καβαλιερατος στο superbasket.gr επιβεβαιωνει για Χολις Πραις

με τη lietuvos ritas είχε 16.9 πόντους (52% στα δίποντα, 44% στα τρίποντα και 87% στις βολές), 1.0 κλέψιμο, 2.2 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

εγω καταλαβα οτι επιβεβαιωνει για παργκο 39.gif
Anaz
Παντως η Δυναμο εκτος απο τους Παργκο, Πραις, εχει και Γιαφτοκας, Ναχμπαρ, Λαβρινοβιτς, Χανσεν... rolleyes.gif
SlobodaN
Τελευταια είδηση απο Καβαλιεράτο.. πλησιάζουμε και βολιδοσκοπούμε τον Τζανίρο. Πιθανότατα ακόμα και αύριο θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.
apkat
Ρε γαμωτο εγω δεν καταλαβαινω..Ωραια ερχεται ο Παργκο.Σε ενα μηνα τι γινεται που θα ειναι ετοιμος ο Τσιλι(η γενικα οταν ειναι ετοιμος);;;Ποιος θα μεινει απο εξω;;Υπραρχει περιπτωση να εχει η να βρει διαβατηριο καποιος εκ των Γκριρ Τσιλι τζανερο;;Αν οχι το σχεδιο ειναι να μεινει ο Γκριρ μονο Ευρωλιγκα ως το μικροτερο ονομα απο τους 3;;;Εγω με αυτο διαφωνω καθετα.Δεν θελω ο Λυν να μεινει εκτος ομαδας για να παρω τον παργκο που δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι καλυτερος του.Ο Λυν ειναι στην ομαδα 1,5 χρονο(και για Αμερικανο στον Ολυμπ[ιακο αυτο ειναι σπανιο) και ειναι μελος του κορμου που ηθελα πιστευω οτι θα κρατουσαμε στα επομενα χρονια.Εχει παρει τοσα και τοσα ματς μονος του και εχει αποδειξει την αξια του.Δεν θελω να τον διωξουμε για να ερθει καποιος που πιθανον να μην ειναι και καλυτερος.Και δεν θελω να φυγει ο Λυν για τον Παργκο γιατι δεν μου αρεσει να εχω ομαδα νεοπλουτη..

Αν γινει συμφωνια για 2 μηνες με τον Παργκο τοτε να το καταλαβω αλλα γιατι να μην ψαξεις καποιον κοινωτικο ωστε να μην υπαρχει ολη αυτη η ιστορια;;Και μας πειραζει τοσο πια το 1-2 που εχουμε 3 απο τους καλυτερους παικτες της Ευρωπης για 2 θεσεις +1 μικρο που μπορει σε π[αιχνιδια να κανει την διαφορα και δεν μας πειραζει το 4-5 που εχουμε 4 παιδακια που δεν ξερουμε αν θα παιξουν(Ερτσεγκ,Πριντεζη,Σοφο,Βουγιουκα) εναν γερασμενο πριν την ωρα του και εναν μισοτραυματισμενο;;
Anaz
QUOTE(apkat @ Jan 24 2009, 02:01 ) *
Ρε γαμωτο εγω δεν καταλαβαινω..Ωραια ερχεται ο Παργκο.Σε ενα μηνα τι γινεται που θα ειναι ετοιμος ο Τσιλι(η γενικα οταν ειναι ετοιμος);;;Ποιος θα μεινει απο εξω;;Υπραρχει περιπτωση να εχει η να βρει διαβατηριο καποιος εκ των Γκριρ Τσιλι τζανερο;;Αν οχι το σχεδιο ειναι να μεινει ο Γκριρ μονο Ευρωλιγκα ως το μικροτερο ονομα απο τους 3;;;Εγω με αυτο διαφωνω καθετα.Δεν θελω ο Λυν να μεινει εκτος ομαδας για να παρω τον παργκο που δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι καλυτερος του.Ο Λυν ειναι στην ομαδα 1,5 χρονο(και για Αμερικανο στον Ολυμπ[ιακο αυτο ειναι σπανιο) και ειναι μελος του κορμου που ηθελα πιστευω οτι θα κρατουσαμε στα επομενα χρονια.Εχει παρει τοσα και τοσα ματς μονος του και εχει αποδειξει την αξια του.Δεν θελω να τον διωξουμε για να ερθει καποιος που πιθανον να μην ειναι και καλυτερος.Και δεν θελω να φυγει ο Λυν για τον Παργκο γιατι δεν μου αρεσει να εχω ομαδα νεοπλουτη..

Αν γινει συμφωνια για 2 μηνες με τον Παργκο τοτε να το καταλαβω αλλα γιατι να μην ψαξεις καποιον κοινωτικο ωστε να μην υπαρχει ολη αυτη η ιστορια;;Και μας πειραζει τοσο πια το 1-2 που εχουμε 3 απο τους καλυτερους παικτες της Ευρωπης για 2 θεσεις +1 μικρο που μπορει σε π[αιχνιδια να κανει την διαφορα και δεν μας πειραζει το 4-5 που εχουμε 4 παιδακια που δεν ξερουμε αν θα παιξουν(Ερτσεγκ,Πριντεζη,Σοφο,Βουγιουκα) εναν γερασμενο πριν την ωρα του και εναν μισοτραυματισμενο;;
Συμφωνω απολυτα!! Δεν εχει λογικη η μεταγγραφη Παργκο, και να σου πω..δεν πιστευω οτι θα ολοκληρωθει κιολας, λόγω Γιαννακη.
Παιχταρας ο Παργκο, αλλα, εκτος του οτι ειναι Αμερικανος, δεν δενει με τιποτα με τον Γκριρ γιατι ειναι παρομοιου στυλ παιχτες κι αν ερθει, ενας απο τους δυο θα καει. Καθαρα ατομικα ο Παργκο ειναι μαλλον λίγο καλυτερος λογω εκρηξης και ταχυτητας, αλλα για τα Ολυμπιακα δεδομενα, πολυ αμφιβαλλω οτι θα βγει καλυτερος του Λυν, που πλεον εχει δεθει αγωνιστικα και συναισθηματικα με την ομαδα!
Και στο κατω κατω..ο Γκριρ ειναι το θεμα μας..?Γιατι αυτος νομιζω παραμεριζεται ουσιαστικα με τον ερχομο Παργκο..
Κι εγω που νομιζα οτι ηταν τα ριμπαουντ και η αμυνα στη ρακετα..
Consultant
Ρε γαμωτο εγω δεν καταλαβαινω..Ωραια ερχεται ο Παργκο.Σε ενα μηνα τι γινεται που θα ειναι ετοιμος ο Τσιλι(η γενικα οταν ειναι ετοιμος);;;Ποιος θα μεινει απο εξω;;Υπραρχει περιπτωση να εχει η να βρει διαβατηριο καποιος εκ των Γκριρ Τσιλι τζανερο;;Αν οχι το σχεδιο ειναι να μεινει ο Γκριρ μονο Ευρωλιγκα ως το μικροτερο ονομα απο τους 3;;;

Oχι δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει κοινοτικο καποιος εκ των τριων..Αν εχει σκεφτει αυτο το σχεδιο ο Αγγελοπουλος εννοειται οτι οταν θα γυρισει ο Τσιλι , ο Παργκο θα φυγει απο την ομαδα.Η αποψη μου;Λαθος επιλογη απο την αρχη..τουλαχιστον δεν θα διαλυσει την ομαδα αμα διωξει τον Παργκο.

Και δεν θελω να φυγει ο Λυν για τον Παργκο γιατι δεν μου αρεσει να εχω ομαδα νεοπλουτη..

Πες τα!!Πες τα!!Στην αρχη το θεωρουσα marketing..Τωρα ομως που παλι κοιταζουμε Αμερικανο πλει μεικερ θεωρω οτι το ενδιαφερον ειναι πραγματικο..ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ειναι αυτα που ελεγα...Δεν εισαι πυρηνικη φυσικη..Η μονη σωστη λυση ειναι Ντελφινο.Κοινοτικος παιχταρας ο οποιος θα ανεβασει ενα επιπεδο την ομαδα...Οτιδηποτε αλλο, ειδικα για αμερικανο ειναι λαθος.. + καλυτερα να μεινουμε ετσι οπως ειμαστε.Πολυ καλυτερα!!!!

Κανονες (σωστης) μεταγγραφης:

1ον Κοινοτικος παιχτης

2ον Οριζοντα τουλαχιστον μεχρι το τελος της σεζον

3ον Παιχταρας...
T.W.Is.M.
QUOTE(Consultant @ Jan 24 2009, 02:58 ) *

1ον Κοινοτικος παιχτης

3ον Παιχταρας...

Φανταζομαι σκηνη. Ο Αι Βασιλης ανοιγει τα καθυστερημενα γραμματα και διαβαζει:" Αγιε Βασιλη δε σου ζητησα δωρο την Πρωτοχρονια, αλλα εκανα υπομονη μεχρι να ερθει η καταλληλη στιγμη. Τωρα λοιπον που ηρθε αυτη η στιγμη θελω να σου ζητησω εναν γκαρντ που να εχει υπομονη στην επιθεση, να μπορει να παιξει και στο 1 και στο 2, να ειναι καλος αμυντικος, παιχτης ομαδας, να πασαρει καλα, να μην γκρινιαζει αν δεν παιζει πολυ, να εχει κοινοτικο διαβατηριο, να εχει καλο μακρινο σουτ, να δεχτει να παιξει μονο Ευρωλιγκα οταν επιστρεψει ο Τσιλντρες και κυριως να εχει υπομονη. Σε ευχαριστω για την υπομονη σου να διαβασεις το γραμμα μου και περιμενω οχι με ανυπομονησια, αλλα με υπομονη να μου φερεις αυτο που σου ζητησα. Φιλικα, Παναγιωτης."
Ο Αι Βασιλης λοιπον ξαναδιαβαζει το γραμμα με μια εκφραση αποριας στο προσωπο του και καταληγει:"Ενα ελαφακι για το Γιαννακη"!
apkat
QUOTE(Consultant @ Jan 24 2009, 02:58 ) *
Ειναι αυτα που ελεγα...Δεν εισαι πυρηνικη φυσικη..Η μονη σωστη λυση ειναι Ντελφινο.Κοινοτικος παιχταρας ο οποιος θα ανεβασει ενα επιπεδο την ομαδα...Οτιδηποτε αλλο, ειδικα για αμερικανο ειναι λαθος.. + καλυτερα να μεινουμε ετσι οπως ειμαστε.Πολυ καλυτερα!!!!

1ον Κοινοτικος παιχτης

3ον Παιχταρας...

Eγω και ο Ντελφινο δεν νομιζω οτι καλυπτει τα κενα μας.Ριμπαουντ ποιος θα παιρνει μετα που θα ερθει ο Ντελφινο;;Αμυνα στην ρακετα ποιος θα παιζει ωστε να μην κανει παρτυ ο καθε ανυπαρκτος της Λε μαν ο καθε Φισερ και ο καθε Πεκοβιτς;;

Μεταγραφη στην περιφερεια εχει λογικη να γινει μονο αφου κλεισει η τρυπα που υπαρχει αυτην την στιγμη στην ρακετα..Γιατι τα παιχνιδια απο εκει χανονται.Εκτος της Μαλαγα ολα τα αλλα παιχνιδια που χασαμε τα χασαμε μεσα στην ρακετα..
T.W.Is.M.
QUOTE(apkat @ Jan 24 2009, 03:19 ) *
Eγω και ο Ντελφινο δεν νομιζω οτι καλυπτει τα κενα μας.Ριμπαουντ ποιος θα παιρνει μετα που θα ερθει ο Ντελφινο;;Αμυνα στην ρακετα ποιος θα παιζει ωστε να μην κανει παρτυ ο καθε ανυπαρκτος της Λε μαν ο καθε Φισερ και ο καθε Πεκοβιτς;;

Μεταγραφη στην περιφερεια εχει λογικη να γινει μονο αφου κλεισει η τρυπα που υπαρχει αυτην την στιγμη στην ρακετα..Γιατι τα παιχνιδια απο εκει χανονται.Εκτος της Μαλαγα ολα τα αλλα παιχνιδια που χασαμε τα χασαμε μεσα στην ρακετα..

Εχεις δικιο οτι το προβλημα ειναι κοντα στο καλαθι. Ομως εκει εχουμε 6 παιχτες, ο καθενας με τα προβληματα του, και στους γκαρντ εχουμε 3 συν τον Τεοντοσιτς για 2 θεσεις. Ο Σλουκας δε νομιζω να μπει να παιξει σε δυσκολα ματς, ο Μιλοσεβιτς ας μου πει καποιος τι του ζηταμε να κανει για να καταλαβω αν το κανει καλα, αρα στην περιφερεια εχουμε προβλημα ποσοτητας και στους ψηλους προβλημα αποδοσης.
apkat
μα στους 6 παικτες μετρας τον Βουγιουκα και τον Ερτσεγκ που αντιστοιχιζονται με τους Σκουκα Τεοντοσιτς.Απο εκει και περα ειναι οι Βουισιτς Πριντεζης Σοφοκλης και Μπουρουσης.Δηλαδη 3,5 παικτες.Και μαλιστα οχι τοσο υψηλου επιπεδου(αν μπορει να γινει αυτη η αντιστοιχια) με τους Χαλπεριν Γκριρ παπαλουκα.Απο την στιγμη που ο Βουισιτς ειναι σε αυτην την κατασταη και δεν μπορει να βοηθησει σε ριμπαουντ και αμυνα, ο Σοφο δεν παιζει πανω απο 10 λεπτα, ο Πριντεζης δεν ειναι δα και ο Σκολα και ο Μπουρουσης ειναι η σε καμψη η εχει προβλημα στα ποδια το κενο φαινεται.

Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τα παιχνιδια δεν τα χανουμε απο την περιφερεια αλλα απο την ρακετα.Κατα την γνωμη μου η ομαδα στα γκαρντ ειναι πληρης.Με τον Χαλπεριν να μοιραζεται και στις 2 θεσεις και τον τεοντοσις να παιρνει παιχνιδια οποτε μπορει η ομαδα εκει δεν εχει κενο και τον Θοδωρη να ανεβαζει στροφες οπως παντα κανει τετοιο καιρο(εκτος και αν εχουμε τραυματισμο) δεν υπαρχει προβλημα.Στην ρακετα υπαρχει ομως και μαλιστα μεγαλο.
Anaz
Στην περιφερεια το ζητημα ειναι οντως ποσοτικο, αλλα αν δεν εχουμε καναν αλλο τραυματισμο, πιστευω κι εγω οτι με αναβαθμιση του ρόλου καποιων παιχτων, ειμαστε οκ.
Στην ουσια απλα θα γίνει μια μικρη ανακατανομη του ροτεισον, παιρνοντας περισσοτερο χρονο οι Γκριρ, Χαλπεριν (και σε σχημα ΜΑΖΙ πλεον, οπως καιρο φωναζουμε καποιοι), απο τον χρόνο του Μιλος ο οποιος θα εχει τον ρόλο απλα να ξεκουραζει τους αλλους τρεις με 5-10 λεπτα, ή και παραπανω (μονο) στα μικροτερα ματς.
ΕΞ'ΑΡΧΗΣ αυτο επρεπε να ειναι το πλάνο, εξαλλου! Ο μικρος ειναι ακομα ανετοιμος για τόσο ενισχυμενο ρόλο και ευθυνες που του είχε φορτωσει ο Γιαννακης. Τωρα που το καταλαβε, ορθως του μειωσε τον χρόνο, κι αν καταφερει να τον διαχειριστει σωστα ψυχολογικα σε αυτο το κρίσιμο σημειο για τον ίδιο που πιθανοτατα θα νοιωθει απογοητευμενος, ο Μιλος ειναι μια χαρα γ'αυτον τον ρόλο.Δεν εχουμε αναγκη σωνει και καλα κατι παραπανω.. (οκ, με εξαιρεση τον Μουμου, που δεν θα με χαλαγε..) Πόσο μαλλον εναν παιχτη στυλ Παργκο που αλλαζει τις ισορροπιες..

Γενικα παντως εγω νομιζω οτι το θεμα το εχουν διογκωσει οι δημοσιογραφοι, και εν τελει κανεις Παργκο δεν θα ερθει..

Οσων αφορα την ρακετα, οντως εκει υπαρχει μεγαλυτερο θεμα, και πιστευω ολο και κατι θα μπορουσε να βρεθει (πχ απο τη Δυναμο, που "παιζει" αυτες τις μερες), αλλα δυστηχως δεν βλέπω να ψαχνουν για κατι..
kotzito
Επιβεβαιωση και απο τα περισσοτερα sites και εφημεριδες για τον Παργκο.Εγω διαφωνω καθετα παντως με αυτη την μεταγραφη για τους λογους που ανεφεραν οι περισσοτεροι.Καλυτερα να παρουμε εναν παικτη που να παιζει στις θεσεις 2-3 η 3-4 παρα τον Τζανιρο.Εκτος του οτι μπορουμε να βρουμε πολλους παικταραδες με λιγοτερα λεφτα και χωρις να ειναι ηχηρες περιπτωσεις(αμφιβαλλω αν πρεπει να παρουμε μεσουσης της σεζον ενα μεγαλο ονομα.Προτιμω εναν παικτη ο οποιος να ειναι σκυλι στο γηπεδο,και ας εχει ερθει απο μικρη ομαδα).
tzagasdog
ποιος παργκο ρε γαμοτο... πανω που ειχε ξεκαθαρισει ποιοι θα ειναι βασικοι και ποιοι οχι, πανω που ο καθενας ευρισκε ενα ρολο θα σκασει αυτο και ειδικα οταν γυρισει ο Τσιλι εχουμε να δουμε τα γνωστα καρναβαλια παλι...
οχι τπτ αλλο αλλα ο παρκο ειναι παιχταρα... ειναι 30 κατι που τον κανει πολυ εμπειρο... αλλα...

τεσπα εγω ευχομαι να ερθει να δεσει την ομαδα και να βοηθησει τωρα αν θα τα κατεφερει ο κοουτς ολα αυτα? ποιος ξερει...
spysta
απο κει που αναλυαμε τον Οβτσινα .. εφθασαν οι εποχες που τσακωνομαστε και ξενερωνουμε επειδη περνουμε τον ΤΖΑΝΙΡΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΑΡΓΚΟ !!!!!
ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΩΩΩΩ !!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif
spysta
QUOTE(spysta @ Jan 24 2009, 10:52 ) *
απο κει που αναλυαμε τον Οβτσινα .. εφθασαν οι εποχες που τσακωνομαστε και ξενερωνουμε επειδη περνουμε τον ΤΖΑΝΙΡΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΑΡΓΚΟ !!!!!

Περα απο την πλακα .. υπαρχουν αρνητικα υπαρχουν και θετικα.

ΑΝ τελικα ερθει ο Παργκο ..

Αρνητικα:
1)ΔΕΝ εχει κοινοτικο διαβατηριο.Επομενως θα βγει για Ευρωπη καποιος εκ των Γκρηρ Παργκο Τσιλι .. ως τοτε βλεπουμε.Μπορει ο Τσιλι να μην ειναι ακομα 100% ετοιμος .. ο Παργκο να μην εχιε εγκληματιστει κτλ κτλ
2)Ειναι αντιστοιχος παικτης με τον Γκρηρ.Στο ιδιο υψος .. επομενως και οι δυο μαζι στην ιδια πενταδα φαινεται να μην τραβαει αμυντικα αυτο το συστημα.(βεβαια και το Λακοβιτς-Ναβαρο μια χαρα τραβουσε φετος)

Θετικα:
1)Ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ .. πολυ καλυτερος απο οποιοδηποτε 1,2 εχουμε.Υποθετικα ανεβαζει την ομαδα 1 επιπεδο
2)Μπορει να παιξει τοσο στον ασσο οσο και στο δυο.Επομενως να δωσει ανασες στον Παπαλουκα καθως ο Μιλος φαινεται να μην αντεχει και να μην τον εμπιστευονται.

Δεδομενα:
O Δρακος ζητησε παικτη στο 1.

Να πω οτι και γω θα προτιμουσα πχ τον Ντελφινο που εχει Ιταλικο διαβατηριο .. αλλα στην ομαδα φαινεται οτι ψαχνουν κατι στο στυλ του Παργκο-Πραις για καποιο λογο ... ΙΣΩΣ εχουν και καποια λυση απο το συρταρι.. απο Βουλγαρια μεριας με βοηθεια Πινι!

τσπ .. καθηστε να δουμε τι θα γινει οντως .. και μετα μιλαμε

btw η ΕΦΕΣ ζητησε 1 μυριο για τον Αρσλαν !!! ohmy.gif
Ginobili
Μου φαίνεται ο Γιαννάκης έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα και να ψιλοπανικοβάλλεται...και φέρνει τον έναν παικταρά μετά τον άλλο..μπας και σωθεί.....
Δεν παλεύει πια με ψυχή.....αλλά με εκατομμύρια....
lamar
QUOTE(spysta @ Jan 24 2009, 12:52 ) *

Πες τα ρε φιλε πες τα. Απο Οβτσινα, Τζιγκανοβιτς, Γιουρακ, Τζος Γκραντ, Μαρκι Περι και Λαβορ Ποστελ φτασαμε να στραβωνουμε με τον Παργκο, Α ρε Κορυδαλλος που μας χρειαζεται παλι, με 55 ατομα θεατες στην ευρωλιγκα.
Gravedigger
QUOTE (lamar @ Jan 24 2009, 13:20 ) *
Πες τα ρε φιλε πες τα. Απο Οβτσινα, Τζιγκανοβιτς, Γιουρακ, Τζος Γκραντ, Μαρκι Περι και Λαβορ Ποστελ φτασαμε να στραβωνουμε με τον Παργκο, Α ρε Κορυδαλλος που μας χρειαζεται παλι, με 55 ατομα θεατες στην ευρωλιγκα.

Ποιος είναι αυτός?Πότε έπαιζε στον Ολυμπιακό??
lakersdynasty
QUOTE(Gravedigger @ Jan 24 2009, 13:51 ) *

http://www.google.com/search?hl=el&cli...3%CE%B7&lr=
Germany96
QUOTE(Ginobili @ Jan 24 2009, 13:20 ) *
Μου φαίνεται ο Γιαννάκης έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα και να ψιλοπανικοβάλλεται...και φέρνει τον έναν παικταρά μετά τον άλλο..μπας και σωθεί.....

Ο Obradovic δηλαδη με τι παλευει με φυστικια ή μηπως το budget του Παναθηναικου ειναι μικρο; Οταν ηρθε ο Delk (δεν τον αναφερω τοσο για τα λεφτα, αλλα σαν δωρο που του "φορτωσαν" οι προεδροι οπως θεωρω και τον Pargo) και ο Jasikevicius, ο Obradovic πουλησε κι αυτος την ψυχη του στο διαβολο; Τελως παντων γιατι δεν λες ξεκαθαρα πως κατα την γνωμη σου ο Γιαννακης πουλησε την ψυχη του την ημερα που ηρθε στον Ολυμπιακο και το πηγαινεις γυρω γυρω;

Οι Αγγελοπουλοι γιατι δεν εδιναν τα λεφτα για τον Pargo το καλοκαιρι και τα δινουν τωρα δεν το καταλαβαινω. Η αλλη μου απορια ειναι αν στον Ολυμπιακο που ειχε σχεδιασει ο Γιαννακης και θα βλεπαμε τον Ιανουαριο ηταν μεσα κι ο Pargo; Συμπερασμα και φετος σκιζουμε απο σχεδιασμο. Αν με αυτες τις επιδειξεις νεοπλουτισμου ο Ολυμπιακος καταφερει και παρει και κανα τιτλο παντως, δεν θα οφειλεται τοσο στα μεγαλα ονοματα που φερνει αλλα στον χειροτερο Παναθηναικο της Obradovic εποχης.
Bugger12
QUOTE(Ginobili @ Jan 24 2009, 12:20 ) *

Γι'αυτό τον εκτιμώ τον Κόουτς,εξελίσσεται συνεχώς. icon_headbang.gif

QUOTE(Gravedigger @ Jan 24 2009, 12:51 ) *

Τον είχαν φέρει για αντικαταστάτη του Τζόνι Ρότζερς... rolleyes.gif
lakersdynasty
Εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι μπορει να σκασει κανενα αλλο ονομα που δεν εχει ακουστει και οχι ο Παργκο?

ΟΚ δεν εχω κατι να προτεινω αλλα οι Αγγελοπουλοι αρεσκονται στους αιφνιδιασμους. tongue.gif

Εγω παντως πιστευω οτι οι προπονητες ΠΑΟ ΟΣΦΠ βιωνουν 2 αντιθετες καταστασεις. Οι Γιαννακοπουλοι εμπιστευονται πληρως τον Ζοτς οχι μονο επειδη ξερει αλλα και επειδη οι ιδιοι δεν εχουν καποια συνδεση προσωπικη με το μπασκετ. Δυσκολα θα τους δεις να περνουν το αεροπλανο να πανε να δουν παιχνιδια στο ΝΒΑ πχ.

Αντιθετα οι Αγγελοπουλοι πιστευο οτι επεμβενουν σε μεγαλο βαθμο στα του σχεδισμου του ΟΣΦΠ.

Δεν λεω οτι ενα απο τα 2 ειναι καλητερο απτο αλλο. Απλα σαν σχολιο το ανεφερα.

asotos
Τις τελευταίες μέρες που βγήκε στο προσκύνιο το όνομα του Pargo έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου για το πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στους τομείς που πραγματικά <<πονάει>> (όπως έχετε πει στις θέσεις 4-5 ή στη θέση 3 που θα λείπει το Chili κλπ). Προφανώς ο coach Γιαννάκης δεν είναι τρελός να ζητάει ένα παίκτη που να μην μπορεί ή να μην ξέρει ο ίδιος πως θα τον βοηθήσει, ενδεχομένως βλέπει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε όλοι οι υπόλοιποι. Στην φάση που βρισκόμαστε τώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Top-16 και τον επόμενο μήνα κατα πάσα πιθανότητα θα παίξει 2 φορές με τον Παο όπου κρίνεται ένας τίτλος( το Κύπελλο) και ουσιατικά η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως ουσιαστικά ο Γιαννάκης καταλαβαίνει πως για να καταφέρει να πάρει αυτά τα 2 μάτς με το Παο θα πρέπει να δημιουργήσει μια <<ανισοροπία>> στην ομάδα του, αφου θα προσπαθίσει να χτυπήσει τον Ζότς με πάιχτες που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όπως έχει κάνει ήδη 2 φορές η Μπαρτσελόνα όπου η περιφερειακή άμυνα του Παο πελαγοδρομούσε με τους κοντούς και γρήγορους που έχει η Μπάρτσα.
Το άλλο πρόβλημα που παρατηρώ είναι πως όταν μπαίνει μέσα ο Παπαλουκάς η ομάδα χάνει ένα μέρος της ταχυτητάς της ειδικά στην επίθεση που κρατάει την μπάλα παραπάνω από το κανονικό αφού δεν υπάρχει κίνηση από όλη σχεδόν την ομάδα. Έχει και τα βασικά μειονεκτήματα ο Τεό όπως είναι έλλειψη σούτ που είναι βασικό για guard, είναι σχετικά αργός για να τριπλάρει και να προσπεράσει αντίπαλα guard και να δημιουργήσει ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και έρχεται και δένει το γλυκό.....
Στην φάση που βρισκόμαστε τώρα ουσιαστικά δεν μιλάει η λογική (αφού η ιδανική επιλογή θα ήταν ο Delfino) αλλά το συμφέρον για να βγεί η ομάδα στον αφρό με οποιοδήποτε κόστος.....
a bullet for your head
Το σκεπτικο που ανεπτυξε ο ασωτος εχει λογικη κ βαση..
Σιγουρα μια προσθηκη οπως αυτη του Παργκο,θα προσεδιδε μια επιπλεον σουπερ ποιοτικη λυση στα γκαρντ,εχει εγκλιματιστει καπως στο Ευρωπαικο στυλ μπασκετ αγωνιζομενος αυτους τους μηνες στην Ντιναμο κ σιγουρα το οποιο σκαουτινγκ θα αδυνατουσε να σκιαγραφησει αμεσα το αγωνιστικο προφιλ του ΟΣΦΠ,με τον Παργκο στην συνθεση του..
Απλα σκεφτομουν αν η Ντιναμο θα εδινε ενα πολυ δυνατο της χαρτι,αυτη την στιγμη..?
Οσον αφορα τον Παπαλουκα,θα ελεγα οτι θα μπορουσαν να γινουν καποιες αλχημειες..μιας κ λογω υψους,θα μπορουσε πιστευω,να ανταποκριθει κ σαν 3αρι(αμυντικα),ενω απ τα χερια θα μπορουσαν να ξεκινανε κ καποιες επιθεσεις..
Σιγουρα,με 2 γκαρντ συν τον Παπαλουκα,θα βελτιωνοταν η κυκλοφορια της μπαλας,το pick n' roll θα μπορουσε να παικτει με πολλους παικτες κ διαφορετικες καταστασεις κ το transition θα αναβαθμιζοταν..
Παντως μου εχει κανει εντυπωση η ακρατη μεταγραφολογια αυτην την περιοδο,μιας κ το καλοκαιρι,το ροστερ της ομαδας πολυδιαφημιζοταν για την πληροτητα κ την ποιοτητα του..
Ειναι ξεκαθαρο πως οτι ''σκεπτικο'' κυριαρχησε στον καλοκαιρινο σχεδιασμο,δεν ''επιασε''..
Οσον αφορα,την καποιου τυπου παρεμβαση των κ.Αγγελοπουλων που τονιστηκε παραπανω,ισως κ λεω ισως να οφειλεται στο γεγονος οτι οι προπονητες ως τωρα παραηταν κ παραειναι ''ευαγωγοι''..
Αν π.χ.υπηρχε ενας προπονητης με ξεκαθαρες θεσεις,με ισχυρη αποψη κ παρηγαγε καλα αποτελεσματα κ καλο μπασκετ,δεν νομιζω τοτε,οτι θα εβρισκε προσφορο εδαφος η οποια ''εμπλοκη''..
captain_88
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπαρχει τόσο μεγάλος προβληματισμός για Πάργκο. Η ομάδα είχε βασικό play maker τον Teodosic ο οποίος κατά γενική ομολογία δεν ανταποκρίθηκε. Εφόσον λοιπόν υπάρχει μια θέση ξένου γιατί να μην πάρουμε παιχτη ?? Ο οποίος είναι παιχταράς. Ετσι κ αλλιώς ο Πάργκο προορίζεται πιο πολύ για 2αρι αφού ο Χαλπερίν τα πάει τέλεια ως play maker και ο Γιαννακης δεν είχε ποτε "τρελούς" Play maker στις ομάδες του.
saou
Εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ το ενδεχόμενο να γυρίσει και ο Τσίλι μετά το top 16 και να κατεβαίνουμε στην Ευρώπη (όπου δεν υπάρχει περιορισμός στους αμερικάνους) με Πάργκο-Γκριρ-Τσίλι μαζί... Μα πάρα πολύ...

Κατά τα άλλα νομίζω είναι φανερή η λογική της απόκτησης του συγκεκριμένου... Εφόσον απ'ότι φαίνεται για τη ρακέτα μόνο μπαλώματα μπορούσες να αποκτήσεις, επιλέγεις να πάρεις έναν παικταρά για την περιφέρεια όπου και εκεί έχεις κενό και πρόβλημα και ποντάρεις να λύσεις τα προβλήματα της front line με τους υπάρχοντες. Κατ'εμέ έχει λογική. Ποιός ο λόγος να μαζέψεις άλλον έναν ψηλό-μετριότητα?

Όσο για το τι θα γίνει όταν γυρίσει και ο Τσίλι... θα δούμε. Μέχρι τότε πάντως μεσολαβεί όλο το top 16 το οποίο εν πολλοίς θα κρίνει το αν θα πας final 4 (γιατί με πλεονέκτημα έδρας και αντίπαλο καμιά Μακάμπι-Ρεάλ θα πας final 4) μεσολαβεί το ντέρμπι στο ΣΕΦ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας, μεσολαβεί και ο τελικός κυπέλλου...

Με συγχωρείτε πολύ αλλά αν σε αυτά τα υπερ κρίσιμα ματς αντί να έχω έναν ανέτοιμο Τσίλι (η καθόλου Τσίλι) έχω μέσα τον Πάργκο προσωπικά δε με χαλάει καθόλου... Αν με βοηθήσει να περάσω με επιτυχία τους σκόπελους επίσης δε με χαλάει καθόλου. Αν πάρω κάνα κύπελλο στον τελικό με κορυφαίο το Τζανέρο και μετά από 2 βδομάδες τον αντικαταστήσει ο Τσίλι δε θα χαλαστώ καθόλου ούτε θα το ονομάσω 'το κύπελο του νεοπλουτισμού'...

Σε ότι με αφορά λοιπόν καλώς να ορίσει αν τελικά ολοκληρωθεί η δουλειά.
big_sofo7
Παιδια μηπως ξερετε ποτε παιζουμε με τον Πανιωνιο για το κυπελλο..???
a bullet for your head
QUOTE(spysta @ Jan 23 2009, 20:22 ) *
φιλε μου κατσε να σου γραψω την πραγματικη ομαδα ΟΝΕΙΡΟ και απολυτως ΕΦΙΚΤΗ .. γιατι εχω και καιρο και ξερω οτι ελλειψε σε πολλους smiley.gif

Παπαλουκας -3.000.000
Ζησης - 1.500.000
Χαλπεριν - 800.000
Γκρηρ - 1.400.000
Ντελφινο - 2.500.000
Τσιλντρες - 4.500.000
Βασιλοπουλος - 1.200.000
Πριντεζης - 500.000
Λαβρινοβιτς - 2.000.000
Μπουρουσης - 1.000.000
Βουισιτς - 2.200.000
Σχορτσιανιτης - 500.000

3αλλαγες ολες κι ολες και κρατας και ομοιογενεια και απο πισω εχεις

Πελεκανος
Βουγιουκας

Δανεικοι - Τεοντοσιτς,Σλουκας,Ερτσεγκ,Μαυροκεφαλιδης

και αν ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ θελει να κανει και το ΜΠΑΑΑΑΜΜ του το καλοκαιρι ... ας παρει στην θεση του Γκρηρ τον Μπεν Γκορντον που μενει και ελευθερος και εχει δηλωσει οτι με ενα 6ρι μυρια ερχεται ανετα (εκει και Αγγλικο διαβατηριο και τσιμπας και αλλον εναν Αμερικανο rolleyes.gif )

Μου θυμιζει λιγο την Ρεαλ με τους ''Γκαλακτικους''.. tongue.gif
Η δικη μου ''εκδοχη'':
1.Παργκο
2.Χαλπεριν
3.Τσιλντρες
4.Μασει
5.Μπουρουσης

6.Παπαλουκας
7.Τεοντοσιτς
8.Βασιλοπουλος
9.Ερτζενγκ η' Πριντεζης
10.Σοφο
11.Πελεκανος
12.Μαυροκεφαλιδης η' Πριντεζης

13.Σλουκας
14.Παππας
15.Καποιος νεαρος σεντερ.Μιας κ ο Σαρικοπουλος σπουδαζει,μια χαρα θα ηταν για 15ος παικτης ο Μπογρης.
kotzito
QUOTE(big_sofo7 @ Jan 24 2009, 16:01 ) *
Παιδια μηπως ξερετε ποτε παιζουμε με τον Πανιωνιο για το κυπελλο..???

Αυριο στις 17:00 στο ΣΕΦ.
olympic
QUOTE(Air and King @ Jan 22 2009, 16:15 ) *
Κοιταξε να δεις ο Μαρμπουρι σιγουρα ειναι καλος παιχτης αν και πεσμενος σε σχεση με οταν αγωνηζοταν στο Νιου Τζερσει και στο Φοινιξ.Ο Μακαντου αγωνηζοταν σε αλλες εποχες που επαιρνε 30 σουτ και δεν του ελεγε κανεις τιποτα 41.gif .Τωρα το ευρωπαικο μπασκετ δεν θελει παιχτες που να παιζουν "μονοι τους".
Ενδεχομενως τα παιδια που εχουν ενστασεις για τον Μαρμπουρι ειναι οτι αν ερθει την συγκεκρημενη χρονικη στιγμη ισως να δημιουργησει προβληματα στην ομαδα κυριως εξωαγωνηστικα που εδω που τα λεμε δεν εχει και λιγα.

Eσύ φίλε το θέτεις πιο σωστά.
Γιατί είναι παράλογο να φτάνεις να λες πως θα ξενερώσεις όταν βλέπεις πως ο Αγγελόπουλος πάει να φτιάξει κάτι καλό παράτις λάθος κάποιες φορές επιλογές! Προσέξτε μην ξενερώσει αυτός κ γίνουμε σαν την ΑΕΚ
Consultant
Eαν ο Παργκο υπογραψει μονο για 2 μηνες τοτε δεν θα ειναι εντελως λανθασμενη επιλογη..

Βεβαια αμα την συγκρινουμε με την εν δυναμει αποκτηση του Ντελφινο απεχει παρασαγγας... Η μερα με τη νυχτα!!

@apkat

Οσο μας λειπει ενας ψηλος που θα καθαριζει τοσο και ακομα πιο πολυ μας λειπει ο Ντελφινο.. + επιπλεον δεν υπαρχει ψηλος αναλογης αξιας με αυτης του Ντελφινο + με κοινοτικο διαβατηριο.
apkat
QUOTE(Consultant @ Jan 24 2009, 17:46 ) *
@apkat

Οσο μας λειπει ενας ψηλος που θα καθαριζει τοσο και ακομα πιο πολυ μας λειπει ο Ντελφινο.. + επιπλεον δεν υπαρχει ψηλος αναλογης αξιας με αυτης του Ντελφινο + με κοινοτικο διαβατηριο.

Στο πρωτο διαφωνω..

Για το δευτερο τωρα..Η Ντιναμο ειναι της μοδας και εχει αρκετους ενδιαφεροντες ψηλους(και μαλιστα οχι Αμερικανους).Επισης απο τις ομαδες που αποκλειστηκαν απο Ευρωλιγκα υπαρχουν παικτες.Ο Λορεν Γουντς πχ που και φετος κανει εξαιρετικη χρονια..
Air Kef
Ούτε εγώ καταλαβαίνω τον προβληματισμό για τον Πάργκο.
Τόσον καιρό λέμε για έλλειψη πλέι μέικερ πισω απο τον Παπαλουκ.
Κάθε φορά που ο Θοδωρής δεν ήταν σε καλό βράδυ (πχ. ΟΑΚΑ) η ομάδα πελαγοδρομούσε και ψαχνόταν.
Ο Πάργκο μπορεί να έχει πχ τον ρόλο του Χόλντεν στην ΤΣΣΚΑ, να ξεκινάει το ματς στον άσσο,αλλά να παίζει και στο 2 με τον Θοδωρή στον άσσο.
Μας έλειπε 2ος αξιόπιστος πλέι πισω απο τον Παπαλουκά, ένας ακόμα τρομερός σουτέρ μετά τον Γκριρ και τον Χαλπερίν στην περιφέρεια θα είναι, έχει δείξει δείγματα σοβαρότητας και ότι ξερει την θέση, σε αντίθεση με τον Μάρμπερι που λέγαμε, ο οποίος θα ήταν βόμβα και αμφιβόλου προσφοράς στην ομάδα.

Από την στιγμη που φαίνεται να στρώνει ο Βουισιτς, θέλω να πιστεύω ότι στις προπονήσεις ο Σόφο δείχνει οτι ειναι έτοιμος και απλά μένει να βρει ρυθμό, αν δεν βρέθηκε και κάτι πολύ καλό στους ψηλούς,θεωρώ την μεταγραφη Πάργκο ιδανική.
Επειδή έχουμε τα λεφτά και πέρνουμε έναν τρομερα καλό παίκτη με όνομα, και όχι κάποιον της σειράς, είναι νεοπλουτισμός;
Να πέρναμε κάποιον μέτριο δλδ, τι θα λέγαμε.

apkat
QUOTE(Air Kef @ Jan 24 2009, 18:05 ) *
Από την στιγμη που φαίνεται να στρώνει ο Βουισιτς, θέλω να πιστεύω ότι στις προπονήσεις ο Σόφο δείχνει οτι ειναι έτοιμος και απλά μένει να βρει ρυθμό, αν δεν βρέθηκε και κάτι πολύ καλό στους ψηλούς,θεωρώ την μεταγραφη Πάργκο ιδανική.
Επειδή έχουμε τα λεφτά και πέρνουμε έναν τρομερα καλό παίκτη με όνομα, και όχι κάποιον της σειράς, είναι νεοπλουτισμός;

Νεοπλουτισμος ειναι να παιρνεις εναν παικτη ιδιο με αυτον που ηδη εχεις χωρις να σου χρειαζεται διαιτερα μονο και μονο επειδη κυκλοφορει στην αγορα..ΔΕν χτιζονται ομως ετσι ομαδες.Την δουλεια του Χολντεν στην ΤΣΣΚΑ που περιγραφεις θα μπορουσε καλλιστα να την κανει ο Γκριρ που προ Γιαννακη ασσος δηλωνε.Μην νομιζεις οτι και με Παργκο θα γινει αυτο.Θα παει απλα οριστικα ο Χαλπεριν στον ασσο και στο 2 θα ειναι Γκριρ και Παργκο.Αυτοι οι 2 αλλωστρε αποκλειεται να μπορουν να παιξουν μαζι.Προβλημα στην περιφεραι εξακολουθω να πιστευω οτι δεν υπαρχει..
Consultant
QUOTE(Air Kef @ Jan 24 2009, 18:05 ) *

Ο Βουισιτς δεν δειχνει να στρωνει...Απλα ηταν το πρωτο παιχνιδι αυτο με τον Αρη που απεδειξε στη πραξη τη φημη του ονοματος του..

Οσο για τον Σοφο θα ειδες και το thread του οτι ειμαι πολυ προβληματισμενος με τις θεσεις που παιρνει.Ειναι σαν να μη μπορει πλεον να παρει τη καταλληλη θεση για καλαθι.Σαν να μη μπορει να σπρωξει..

Για τον Παργκο κανεις δεν ξερει τι θα γινει..Εμεις μιλαμε για ...πριν να γινει...+ μη μου πεις οτι η αποκτηση του Ντελφινο δεν ειναι καλυτερη περιπτωση...Οσο για τους προβληματισμους σου...Χαλπεριν+Παπαλουκας στον ασσο (+Τεοντοσιτς στην Ευρωλιγκα) + Γκριρ.Κανενα προβλημα
Air Kef
Κανένα πρόβλημα..Με 3 παίκτες στο 1-2 κανένα πρόβλημα;
Κι αν ενας δεν ειναι σε καλό βράδυ; Με 2;

Αφου ο Τεοντο έχει δείξει αναξιόπιστος,ανέτοιμος,ανεπαρκης.
Με Τεοντο η ομάδα στην επίθεση, κολλάει, ψάχνεται, αργεί στην κυκλοφορία πάρα πολύ..

Ο Γκριρ πέρσι εδειξε, ότι στον άσσο δεν μπορεί. Μέχρι να έρθει ο Γιαννάκης, άκουγε περισσότερα απο οσα ακουγε ο Πεν. Η ξεχάσαμε το ματς με την Σιένα στο ΣΕΦ,που έκανε πικ με τον Τζακσον και ακουγόταν γιουχάισμα απο ολο το γήπεδο;
Γιατι σας κακοφαίνεται ο Λιν με τον Παργκο;Ο Χόλντεν με τον Λάνγκτον δλδ πως τα βρίσκουν;
Μια χαρά έχει εγκλιματιστεί στο 2, φαίνεται να του αρέσει κι όλας. Ο Πάργκο όπως είπα, είναι καθαρός άσσος, αν τραβάει και καμιά προσπάθεια σαν κλασσικός Αμερικανός, καλό θα κάνει, ας μην τραβάει μονο ο Γκριρ.

Η 4αδα στο ασσόδυο, είναι τρομερή.
Από την στιγμή που δεν βρέθηκε ιδανικός ψηλός, αλλά ιδανικός άσσος, νομίζω ότι καλώς έγινε αυτή η μεταγραφή.
apkat
QUOTE(Air Kef @ Jan 24 2009, 18:45 ) *
Κανένα πρόβλημα..Με 3 παίκτες στο 1-2 κανένα πρόβλημα;
Κι αν ενας δεν ειναι σε καλό βράδυ; Με 2;

Αφου ο Τεοντο έχει δείξει αναξιόπιστος,ανέτοιμος,ανεπαρκης.
Με Τεοντο η ομάδα στην επίθεση, κολλάει, ψάχνεται, αργεί στην κυκλοφορία πάρα πολύ..

Ο Γκριρ πέρσι εδειξε, ότι στον άσσο δεν μπορεί. Μέχρι να έρθει ο Γιαννάκης, άκουγε περισσότερα απο οσα ακουγε ο Πεν. Η ξεχάσαμε το ματς με την Σιένα στο ΣΕΦ,που έκανε πικ με τον Τζακσον και ακουγόταν γιουχάισμα απο ολο το γήπεδο;
Γιατι σας κακοφαίνεται ο Λιν με τον Παργκο;Ο Χόλντεν με τον Λάνγκτον δλδ πως τα βρίσκουν;
Μια χαρά έχει εγκλιματιστεί στο 2, φαίνεται να του αρέσει κι όλας. Ο Πάργκο όπως είπα, είναι καθαρός άσσος, αν τραβάει και καμιά προσπάθεια σαν κλασσικός Αμερικανός, καλό θα κάνει, ας μην τραβάει μονο ο Γκριρ.

Η 4αδα στο ασσόδυο, είναι τρομερή.
Από την στιγμή που δεν βρέθηκε ιδανικός ψηλός, αλλά ιδανικός άσσος, νομίζω ότι καλώς έγινε αυτή η μεταγραφή.

Ο Μιλος αν δεν εχει τοσες αρμοδιοτητες οπως ειχε φετος θα μπορει να αποδωσει μια χαρα.Δηλαδη χειροτερεψε φετος σε σχεση με περσυ;;

Οσο για το Γκριρ-Παργκο=Χολντεν-Λανγκτον να πω οτι ειναι τελειως ατυχης η συγκριση.Ρε συ Κεφ ο Γκριρ με τον Παργκο ειναι ακριβως ιδιοι παικτες.Ακριβως ομως.Απλα ο Παργκο ειναι πιο εκρηκτικος και πιθανον λιγο καλυτερους στα επι μερους στοιχεια του.Ομως σαν παικτες ειναι ακριβως του ιδιου στυλ.Ο ενας κοπια του αλλου.Ο Λανγκτον με τον Χολντεν καμια σχεση ομως..Ο Χολντεν ειναι το κλασσικο δυαρι που δεν χρειαζεται μπαλα στα χερια αλλα μπορει να τοποθετειται στην περιφεραια εξαιρετικα και να εκτελει.Ο Χολντεν απο την αλλη το κλασσικο ασσοδυο που με τα χρονια κοντρολαρε το παιχνιδι του και μπορει και να μοιραζει καλα πλεον.Αυτοι οι 2 αλληλοσυμπληρωνονται.Ο Γκριρ με τον Παργκο θα κουτουλανε..Ιδανικος ψηλος υπαρχει αυτην την στιγμη..Ο Λαβρινοβιτς μας χαλαει γιατι;;;;;;O Ναχμπαρ;;;;
rankin
Ο Γκριρ με τον Πάργκο δεν είναι ίδιοι παίχτες! Ο Γκριρ είναι ένας και μοναδικός και στο σουτ δεν συγκρίνονται!!! Ίσως ο Πάργκο να είναι λίγο καλύτερος οργανωτικά, αλλά ως εκεί.. Μην γινόμαστε ιερόσυλοι! GREER RULEZ!!!!
Air Kef
Ρε συ απκατ,ο Παργκο πλέι μέικερ ειναι, αναπληρωματικός του Πολ πέρσι. Τι κοπιά του Γκριρ;
Μπορεί να έχω λάθος αποψη για τον Τζανίρο, αλλα νομίζω ότι μια χαρά θα δέσει. Ο Γκριρ φέτος τον ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή έχει, πολύ λιγότερες φορές τον βλέπουμε με τρίπλα.

Για να μην πάρουμε ψηλό, προφανως δεν θα έκανε κάποιος. Προφανώς έκριναν οτι ο Πάργκο θα βοηθήσει περισσότερο.
Οι λόγοι υποθέτω ότι ειναι αυτοι για τους οποίους σας μιλάω. biggrin.gif
Ginobili
QUOTE(Germany96 @ Jan 24 2009, 13:15 ) *
Ο Obradovic δηλαδη με τι παλευει με φυστικια ή μηπως το budget του Παναθηναικου ειναι μικρο; Οταν ηρθε ο Delk (δεν τον αναφερω τοσο για τα λεφτα, αλλα σαν δωρο που του "φορτωσαν" οι προεδροι οπως θεωρω και τον Pargo) και ο Jasikevicius, ο Obradovic πουλησε κι αυτος την ψυχη του στο διαβολο; Τελως παντων γιατι δεν λες ξεκαθαρα πως κατα την γνωμη σου ο Γιαννακης πουλησε την ψυχη του την ημερα που ηρθε στον Ολυμπιακο και το πηγαινεις γυρω γυρω;

Δεν είπα ότι ο Γιαννάκης έχει πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο....μάθε να διαβάζεις.Απλώς..βλέπει ότι δεν τα βγάζει πέρα...τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε,αρχίζει να καταλαβαίνει ότι οι τεχνικές του ικανότητες,αποδεικνύονται λίγες για να διαχειριστεί το ακριβότερο μπάτζετ της Ευρώπης....και φέρνει παικταράδες εκατομμυρίων για να αντισταθμίσει τις αδυναμίες του.

Ο Ομπράντοβιτς καταρχάς,έχει αποδείξει πάμπολλες φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να παίρνει κούπες με χειρότερο υλικό από τους αντιπάλους.Όσον αφορά τον Ντελκ και τον Γιαφτόκας...απλώς έκανε τα χατίρια του προέδρου.Όταν μέσα στην χρονιά διαπίστωσε ότι αυτοί οι παίκτες δεν τραβάνε,και δεν βοηθούσαν την ομάδα...αρκέστηκε στο να βρει λύσεις από τους υπόλοιπους παίκτες,ενώ θα μπορούσε να φέρει όποιον παικταρά θα ήθελε με ένα νεύμα στον Θανάση...

Τον Πάργκο δεν τον φορτώνει κανείς στον Γιαννάκη.Βλέπει και ίδιος ότι έκανε κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι,και παρά τα εκατομμύρια του λείπει ένα super ασσόδυο να τον ξεκολλάει στην επίθεση....αδυνατεί να βρει λύσεις από το υπάρχον υλικό....
anakoda
Ερώτηση θα κάνω , γιατί δεν πάει ο ολυμπιακός σε ποιό σίγουρη λύση?
GRANDEE ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(apkat @ Jan 24 2009, 20:59 ) *
Ο Μιλος αν δεν εχει τοσες αρμοδιοτητες οπως ειχε φετος θα μπορει να αποδωσει μια χαρα.Δηλαδη χειροτερεψε φετος σε σχεση με περσυ;;

Επειδη παιζει στον Ολυμπιακο ομως και παντα τοσες και περισσοτερες αρμοδιοτητες θα εχει,
αν δεν μπορει (που δεν μπορει), να παει σπιτακι του.
Anaz
Συμφωνω απολυτα με apkat.
btw περσι περισσοτερο δυαρι θυμαμαι επαιζε ο Παργκο. Σε οσα ματς τον ειδα τουλαχιστον.
SlobodaN
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε οτι αύριο υπογράφονται τα συμβόλαια και παίζει και με Αρμάνι Μιλάνο. Η αξία του είναι δεδομένη να σταματήσουμε την όποια γκρίνια και ας περιμένουμε να τον δούμε. Εγώ το λέω ανοιχτά και το πιστεύω, αυτός θα τους κάνει τρελές ζημιές, και εμάς μάγκες.

Και είναι άσσος. Αυτό δεν αλλάζει.
Anaz
Και είναι άσσος. Αυτό δεν αλλάζει.
Μωρε ασσος, ειναι. Οργανωτης για τα Ευρωπαικα δεδομενα, δεν ειναι.
Anyway, οπως και να΄χει, θα΄χει αν μη τι αλλο πολύ ενδιαφερον το εγχειρημα..
panagiotisTheDream
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...cos/228522.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.