QUOTE(Igor @ Dec 2 2008, 16:32 )
Lakersdynasty με καλυψες, αλλα δεν ξερω τι θα γινεται του χρουνου που ο Χατζηβρεττας θα εχει μεγαλωσει και αλλο.
Για Μπουρουση δεν το ειχα σκεφτει..
Ειναι μια πολυ καλη ιδεα να αντικαταστησει τον Τσαρτσαρη,. Αυτο δεν σημαινει οτι ο Τσαρτσαρης θα φυγει αλλα θα μειωθει ο χρονος συμμετοχης του.
Καταλαβαινω οτι σκεφτεσαι το μελλον. Οπως και το οτι ειναι καλο να βρουμε σιγα σιγα και Ελληνες αντικαταστατες για μερικους παικτες.
Απλα εγω πιστευω οτι το γεγονος οτι ο Χατζιβρεττας ειναι πλεον εκτως Εθνικης και βλεποντας τον φετος εστω και στον χρονο που παιζει να βγαζει μεγαλητερη ενεργεια, εγω πιστευω οτι το καλοκαιρι αν λυγει το συμβολαιο του θα ανανεωθει για ακομη ενα η δυο χρονια.
Εχει να δωσει πραγματα, δεν ειναι τελιωμενος κατα την γνωμη μου. Πολλοι απλα μενουν στους πρωταγωνιστες αλλα και ρολιστες (και οχι παγκιτες) οπως ο Νικολας μονο καλο μπορουν να κανουν στην ομαδα.
Για να μην πω το "χειροτερο σεναριο" για μενα οτι αν τον αφησουμε χωρις συμβολαιο θα παει απεναντι. Αν γινοταν κατι τετοιο εμεν θα με ενοχλουσε.
Επισης κατι για το προηγουμενο σχολιο περι Μπουρουση ο Ζοτς στους παικτες που θελει κοιταει και αλλα στοιχεια εκτως απτο ταλεντα-αγωνιστικα χαρακτιριστικα οπως ο χαρακτηρας.
Δεν ειναι δυνατον ολοι οσοι ερχονται στον ΠΑΟ να ειναι Αγιοι αλλα ας πουμε οτι ο Μπουρουσης οσο ταλεντο και να εχει η οσο και να το εξελιξει, δεν νωμιζω να απασχολησει σοβαρα τον ΠΑΟ, Ισως μονο αν η κουβεντα παει εκει που την παει ο VARDINOLATSIS. Δηλαδη στην προσπαθεια του ιδιου οπως και του ΠΑΟ να αυξηθει η "αξια" του.
Το μονο που θα ηθελα ειναι να μεινει εκτως για ενα καλοκαιρι ο Τσαρτσαρης. Αυτο επιβαλλεται. Το ξερω οτι ολοι θελουν να βοηθησουν την Εθνικη. Αλλα πρεπει να απεχει εστω μια χρονια.
QUOTE(Marciulionis @ Dec 2 2008, 16:58 )
Για το Βασιλόπουλο τι να πώ? Στη θέση του Αλβέρτη ή του 1)Χατζηβρέττα μπορεί να βόλευε (αν και προτιμώ τον Χατζηβρέττα) άλλα από το να δώσεις 1-2 μύρια για ένα άμπαλο τσούρουκα καλύτερα να τα χαρίσεις στις υπόλοιπες ομάδες και να ανεβάσεις ένα ψηλό παιδί από τις ακαδημίες...
2)Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο μούφα μου μοιάζει το παραμύθι της υπεροχής του ΟΣΦΠ στη ρακέτα (ειδικά δεδομένης της κατάστασης Σόφο - Βούισιτς). Πιστεύω η ποιότητα υπερισχύει της ποσότητας.
1)Τον ρολο που εχει ο Βασιλοπουλος στον ΟΣΦΠ τον εχει σε εμας ο Κετσμαν φετος και με τα μισα λεφτα απο οσα περνει ο Βασιλοπουλος.
2)Αυτο ειναι ενα γεγονος το οποιο πολυ σωστα ωθει τον ΟΣΦΠ να δωσει ενα πλουσιοπαροχο συμβολαιο στον Μπουρουση.