Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ένα μεγάλο μπράβο…
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Live strong
Διαβάζοντας τον σημερινό φίλαθλο… έπεσε το μάτι μου στις παγίδες που γράφει καθημερινά ο κύριος Μάνος Μανουσέλης…
Με αφορμή κάποιες από αυτές, που έχουν σχέση με την εμπορευματοποίηση ομάδων και σχολείων, ένιωσα την ανάγκη να πω ένα μεγάλο μπράβο στην αναφορά που κάνει.. και στο γεγονός ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και αναφέρεται σ ένα τόσο σοβαρό θέμα….
Και πάλι μπράβο κύριε Μανουσέλη…. 41.gif
tsops
Όπως πάντα επαναστάτρια...αν δεν είχαμε και σένα τι θα κάναμε 41.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Apr 27 2006, 09:44 AM)
Όπως πάντα επαναστάτρια...αν δεν είχαμε και σένα τι θα κάναμε 41.gif
*

Όπως βλέπεις όμως, αγαπημένε μου φίλε… δεν είμαι η μόνη… έχουν ταχτεί κι άλλοι στο πλευρό μου! rolleyes.gif rolleyes.gif smile.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Apr 27 2006, 11:54 AM)
Όπως βλέπεις όμως, αγαπημένε μου φίλε… δεν είμαι η μόνη… έχουν ταχτεί κι άλλοι στο πλευρό μου!  rolleyes.gif  rolleyes.gif  smile.gif
*

και εγώ και εγώ!!! icon_wave.gif
harris
Δυστυχώς ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα που θέλει άμεση λύση για το καλό του σχολικού αθλητισμού και των αθλητών... Δεν είναι δυνατόν συγκεκριμένα σχολεία να κάνουν μεταγραφές υποσχομενοι απολυτήρια απλά για να έχουν μια καλή θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα...

Δυστυχώς οι παγίδες του Μανουσέλη είναι η μοναδική στήλη που έχω δει να ασχολείται με παρόμοια θέματα... κάτι όμως είναι και αυτό... μόνο μπράβο αξίζουν... λολ
leonkalf
Ο Μάνος Μανουσέλης πάντα ήταν και είναι δυναμικός και τα λέει έξω απ'τα δόντια.
Είναι πιστεύω από τους καλύτερους στο χώρο.Πάντα το πίστευα και επί τη ευκαιρία το αναφέρω.
41.gif
morfi
Aς ειναι καλα ο morfi που δεν κωλωνει να τα λεει ετσι οπως ειναι και τα χωνει σε ολους και χωρις να υπαρχει λογος. 24.gif
thrylos7
Δε ξέρω για τι ακριβώς λέτε και ούτε μπορώ να αξιολογήσω τα μπράβο που εισπράττει ο Μανουσέλης αλλά γενικά πιστευώ τα αξίζει και με το παραπάνω...
Live strong
QUOTE(thrylos7 @ Apr 29 2006, 05:56 PM)
Δε ξέρω για τι ακριβώς λέτε και ούτε μπορώ να αξιολογήσω τα μπράβο που εισπράττει ο Μανουσέλης αλλά γενικά πιστευώ τα αξίζει και με το παραπάνω...
*

Αγαπητέ thryle νομίζω ότι στο αρχικό post αναφέρω το λόγο…
ο Μανουσέλης μιλούσε για την εμπορευματοποίηση παιδιών μέσα από τις ομάδες για μια θέση στο Πανελλήνιο που θα εξασφαλίσει μπόνους για το Πανεπιστήμιο.
Γίνεται πραγματική μάχη κάθε χρόνο για το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τη πρωτιά για να πάρουν το πολυπόθητο 10%.. Το ίδιο ισχύει και με τα σχολικά πρωταθλήματα..
thrylos7
Εννοούσα πως δεν ξέρω τι ακριβώς λέει(αναλυτικά το κείμενο και όχι μόνο το θέμα) για να το αξιολογήσω και να πω κι εγώ μπράβο...
Αν και από το τελευταίο σου post μπορώ να καταλάβω πιο καλά τι λέει μέσα.. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.