Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος - ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
ashton
Κ.Γ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
21:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FORTHNET– Α.Ε.Κ.
Supersport 3

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΖΑΒΛΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ, ΒΑΡΔΑΛΟΣ
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ : ΜΑΥΡΟΣ
dizzy_fingers
Όπως είπα κι αλλού μου μυρίζει νίκη της ΑΕΚ.
Αυτή ασφαλώς δε θα τη βγάλει από τα προβλήματα που την ταλανίζουν, αλλά θα τη σταθεροποιήσει στην 8άδα (προς το παρόν) ώστε μετά να μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά.
Όσο για το πως τα πάνε οι δύο ομάδες τελευταία, δε μου λέει κάτι.
Η φετινή ΑΕΚ είναι ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο...απλά αυτή τη βδομάδα μου φαίνεται πως θα κάνει το "μπαμ".
Pierce
α ρε αεκ που εχεις φτασει γ@μωτο να θεωρειται μπαμ μια νικη επι του πανιωνιου , με ολο το σεβασμο προς την ομαδα και τους φιλαθλους του ιστορικου πανιωνιου .(και δεν αναφερομαι στα λεγομενα του ντιζι χλεβαστικα καθως και εγω την ιδια αποψη εχω....)
Pierce
40-39 o πανιωνιος στο ημιχρονο με τον κομματο να εχει 13 ποντους απο το πρωτο δεκαλεπτο και με τον γκαγκαλουδη να εχει προσθεσει 12 νομιζω. ο πανιωνιος κερδιζει απο την αρχη αλλα δεν μπορει να ξεφυγει λογω των τριποντων της αεκ. παλι μπασκετ αλανας μου φαινεται...
Pierce
τι ηθελα και ποσταρα?? εκλεισε ο γενικος στο τριτο δεκαλεπτο και χαναμε μονιμα με πανω απο 20 ποντους. τριποντα απο τα 7-8 μετρα εκαναν ενα σερι 18-4 σκορ 66-48, και εφτασε στο +28 91-63 και τελικο σκορ 93-71. απο τον πανιωνιο περπερογλου και χατσον με 25 και 17 ηταν κορυφαιοι ενω απο εμας μονο οι κομματος γκαγκαλουδης προσαπθουσαν με 23 και 16 ποντους. Άποντος ο κυριος κυριος χρηστος ταπουτος που εκανε 2 ολοκληρα σουτ σε 23 λεπτα .... ποτε θα σταματησει αυτη η παρανοια με τα τριποντα απο την μια ακρη στην αλλη? και μια απλη συγνωμη δεν αρκει χρηστο, περιμενουμε περισσοτερα απο εσενα. ο βετουλας(περιεργο) βαρεσε μονο 3 τριποντα, ο γκαγκαλουδης ειχε 2/6 και ο προδρομος 1/3 συνολο 7/19
rchos
το αποτελεσμα του αγωνα ηταν το προφανες τελικα!10 φορες να παιξουν αυτη η αεκ με αυτο τον πανιωνιο τις 9 θα κερδισει ο πανιωνιος!τη μοναδικη φορα που θα κερδισει η αεκ θα εχει 80% ποσοστο στα τριποντα τουλαχιστον!
ειναι αυτος ο πανιωνιος η πιο σοβαρη ομαδα εδω και παρα πολλα χρονια στην ιστορια του!εχει και πολυ καλους παιχτες βεβαια!ο περπερογλου κανει φοβερη χρονια!κανει το μπαμ φετος φαινεται!ο χατσον σταθερος παντα αλλα και οι υπολοιποι εχουν βρει ολοι τους ρολους τους!παντως η μεγαλυτερη εκπληξη- ανακαλυψη ειναι ο καυκης!μπραβο του!

ρε γμτ ηθελα να παω σε αυτο το παιχνιδι αλλα 19:30 τελικα τα σχεδια αλλαξαν.επρεπε να βγω εξω!αχ αυτες οι γυναικες μας τρεχουν συνεχεια!κριμα ρε γμτ!
ashton
Πέμπτη ήττα στα τελευταία 6 ματς..

ανύπαρκτη η ομάδα στο β' ημίχρονο.

είμαι τόσο μαζόχας που ενώ ήξερα το αποτέλεσμα κάθησα και το είδα βίντεο στο Supersport.

Ελπίζω να μη δω τίποτα δηλώσεις του Αλεξανδρή πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

QUOTE
«Χαίρομαι που είδα πάλι την Αθήνα! Αυτή η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι προερχόμαστε από τρία πολύ δύσκολα ταξίδια για το Eurocup. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, αλλά μας έτυχε... Ήταν μια σημαντική νίκη, γιατί είχαμε απέναντι μας μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Οι παίκτες μου το κατάλαβαν αυτό και ήταν συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρή, είπε: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά στο τρίτο τα λάθη μας στοίχισαν όπως και το γεγονός ότι δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην ελλιπή προετοιμασία. Νομίζω πως είναι θέμα χαρακτήρα».

Τέλος, συγνώμη από κόσμο και διοίκηση ζήτησε ο Χρήστος Ταπούτος. «Πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι και πρώτα από όλους εγώ που έχω περάσει μεγάλες στιγμές στην ομάδα πόσο βαριά φανέλα φοράμε».


sportime.gr

Για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του Ταπούτου με καλύπτουν.
Αυτές του 'τίγρη΄ όχι.

ΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ?
ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18 ΕΓΙΝΕ 28 ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΙΓΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΣ Ο ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ ('Η Ο ΓΚΕΚΟΣ ?) ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ?

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝΕ...
Warrior
QUOTE(rchos7 @ Dec 2 2006, 11:54 PM) *
ο περπερογλου κανει φοβερη χρονια!κανει το μπαμ φετος φαινεται!


Πραγματικα φετος βγαζει ματια...Με εχει εντυπωσιασει! 41.gif

Ποσα χρονια συμβολαιο εχει με τον Πανιωνιο??
ashton
Μερικες φωτό













4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ

Στο β' ημίχρονο εξαφανίστηκε και με τα λάθη που έκανε χάλασε και τις καλές εντυπώσεις του α'. 16π (12+4), 5ασ.

5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Είναι για ειδικές αποστολές και να βοηθάει. Αυτό το έκανε. Δε φταίει αν δεν υπάρχουν καλοί βασικοί. Τέλειωσε με 4π, 3ασ, 2κλ. Ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη, αν δεν έτρωγε την άδικη τεχνική ποινή στο α' δεκάλεπτο όταν μας είχε βοηθήσει να φύγουμε 7-11.

6. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Για άλλο ένα βράδυ δεν τράβηξε. Ένα μόνο τριποντο με 1/4 σουτ.

7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ

Το χαμαλίκι το έκανε. 5 ρημπάουντ, 2 τάπες. Όμως τον θέλουμε οπωσδήποτε στην επίθεση. Εκεί έκανε όλες κι όλες δυο προσπάθειες. Ένα τρίποντο στο α' (όχι τραβηγμένο από τα μαλλιά) και ένα μπάσιμο άστοχο κι αυτό στο β'. Ελπίζω να είναι άσχετο με την κλήση σε απολογία.

8. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΛΟΣ

Σκόραρε στο τέλος κόντρα στους Σιγγούνες. Κακός ως μέτριος και πάλι

9. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΓΟΥΝΗΣ

Επαιξε 22" στο τέλος της α' περιόδου. Δεν ξαναμπήκε μέσα

10. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Πάλευε μόνος του... Σκόραρε 23 πόντους (13+10), είχε 7 ρημπαουντ. Ο μόνος που επέπλευσε και διασώθηκε.

11. ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ

Μια από τα γίδια... Το μυαλό στο τρίποντο κι άμυνα με τα μάτια. Γιατί πρέπει να παίζει 25-30' δεν καταλαβαίνω..

12. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν έβγαλε φόρμα

13. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

Μπήκε για 22" στο τέλος της πρώτης περιόδου για να πάρει ανάσες ο Γκάγκα. Δεν τον ξαναέβαλαν όμως όταν η ομάδα πελαγοδρομούσε για να βλέπαμε αν μπορούσε να βοηθήσει.

14. JASMIN PERKOVIC

Στο πρώτο ημίχρονο που τον τροφοδοτούσαν είχε επαφή με το καλάθι και μας βοήθησε να παραμείνουμε κοντά στο σκορ. Στην επανάληψη μπάλες δεν έπαιρνε κι έπεσε κι αυτός στην τρικυμία μαζί με τους άλλους

15. BRENT SCOTT

Επιστροφή στις μέτριες εμφανίσεις του περασμένου μήνα. Πάρτυ έκανε ο Andre Hutson. 5 πόντοι χωρίς κατάχρηση προσπαθειών (αφού στην επανάληψη η μπάλα δε πήγαινε ποτέ σε ψηλούς), 4 ρημπάουντ, αλλά 6 λάθη.
Pierce
Σίγουρα αυτό που έπαθε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό δεν μπορεί να εξηγηθεί εύκολα με λόγια, παρά μόνο από τους ίδιους τους παίκτες της «Ένωσης». Ο Σωτήρης Νικολαΐδης προσπάθησε να εξηγήσει αυτό που θεωρείται ανεξήγητο από τους περισσότερους, μιλώντας στο επίσημο site της ΚΑΕ, χωρίς πάντως να τα καταφέρει.

«Πάμε καλά στις προπονήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δυο-τρία "νεκρά" λεπτά μας στους αγώνες καταστρέφουν την συνολικά καλή μας εικόνα. Αυτό συνέβη τόσο με τη Λιέτουβος, όσο και με τον Πανιώνιο. Ειδικά, το δεύτερο ματς ήταν ένα ματς που ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όμως τα καταστρέψαμε όλα στο τρίτο δεκάλεπτο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να κοιτάξουμε μπροστά διορθώνοντας τα λάθη μας στη συνέχεια», δήλωσε ο Έλληνας πλέι μέικερ, ο οποίος φάνηκε να αισιοδοξεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Όταν τελειώσει το ULEB CUP θα βελτιωθούμε, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρωνόμαστε σε ένα ματς την εβδομάδα και να προετοιμαζόμαστε καλύτερα αποκλειστικά για αυτό. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια και θεωρώ δεδομένο πως θα μπούμε στην οκτάδα της κανονικής περιόδου. Το θέμα είναι να καταφέρουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη εξάδα, προκειμένου να έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο στα πλέι οφ».

www.sport-fm.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.