Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ορλαντο-Βοστωνη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
a bullet for your head
Αρκετες ομαδες που αναζητουν χεντ κοουτς αυτη τη περιοδο εχουν στα υποψιν τους τον Τομ Θιμποντο.
Και ειναι πολλοι αυτοι που πιστευουν οτι δεν ειναι μονο καλος & εξειδικευμενος στην αμυνα,αλλα & στην επιθεση & στην αναπτυξη-βελτιωση των παικτων..
Νομιζω οτι μαζι με τον Μοντι Ουιλλιαμς των Μπλειζερς(και αυτος περνα απο συνεντευξεις για θεση χεντ κοουτς), ειναι οι καλυτεροι ασισταντ κοουτς αυτη τη στιγμη στο ΝΒΑ..
Germany96
QUOTE(colonel gomelsky @ May 22 2010, 15:30 ) *
...Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο επίτευγμα. Μπορεί κανείς να θυμηθεί πότε ξαναέγινε κάτι τέτοιο; Εννοώ μια ομάδα να αποκλείσει 2 σουπερ σταρ στη σειρά...

Ξεχασες και τον Wade στον πρωτο γυρο τον playoffs (ισως δεν τον ανεφερες γιατι με το Miami, ο Flash ηταν σε πολυ καλο επιπεδο αλλα οι συμπαικτες του ειχαν πεσει στις δαγκανες των Celtics). Το πιο εντυπωσιακο με τους φετινους Celtics δεν ειναι οτι αποκλειουν ομαδες με superstars, αλλα ο τροπος που βγαζουν αυτους τους παικτες εξω απο τα νερα τους χωρις ομως να αμελουν και τους υπολοιπους συμπαικτες τους, με αποτελεσμα οι αντιπαλοι τους να εμφανιζουν, ανα παιχνιδια, εικονα καταρρευσης.

Ενταξει η φυση των playoffs του ΝΒΑ ειναι τετοια που μια ομαδα που θα παει ως το τελος θα βρεθει αντιμετωπη με πολλους superstars. Η πιο τρελη κουρσα προς το δαχτυλιδι που μου εχει μεινει ειναι αυτη των Rockets το 1995, οπου με μειονεκτημα εδρας σε ολες τις σειρες απεκλεισαν τους Malone (Stockton), Barkley (Johnson), Robinson και στον τελικο sweep απεναντι σε O' Neal (Hardaway).
lakersdynasty
βρε παιδια συγνωμη αλλα τι σημαινει βγαζω εξω απο τα πλει οφ τους σουπερ σταρ κι τους καλητερους ψηλους και τους καλητερους παικτες?

πεστε μου εσεις ποσοι παικτες απο αυτες τις 3 ομαδες ειχαν ταυτοχρονα το ταλεντο και την εμπειρια για να βοηθησουν την ομαδα τους να κερδισουν αυτους τους Σελτικς?

Ο Λεμπρον ειχε το ταλεντο αλλα η βοηθεια του ηταν μηδαμηνη και ο μοναδικος συμπαικτης του με εμπειρια απο επιτυχιες ηταν ο Σακιλ που ειναι περιορισμενος.

Οι Ματζικ περσι περασαν στα 7 παιχνιδια τους Σελτικς χωρις τον Γκαρνετ!!

Για τους Χιτ τι εχετε να πειτε? Περα απο τον Ουειντ ποιος?

Απο ποτε αρχισαν να γινονται συγκρισεις μια ομαδα με τους 1-2 σουπερταρ της αλλης?

Καμια ομαδα στην ανατολη δεν εχει την εμπειρια να τα βαλει με τους Σελτικς. Η πρωτη ομαδα που εχει εμπειρια απο τελικους και μπορει να τους κοντραρει σε επιπεδο ψυχολογιας ειναι οι Λεϊκερς.

Και αυτο συμβαινει λιγο πολυ και στην δυση.

Το ταλεντο κερδιζει στην κανονικη περιοδο οχι στα πλει οφς.
Germany96
QUOTE(lakersdynasty @ May 22 2010, 16:07 ) *
...Ο Λεμπρον ειχε το ταλεντο αλλα η βοηθεια του ηταν μηδαμηνη και ο μοναδικος συμπαικτης του με εμπειρια απο επιτυχιες ηταν ο Σακιλ που ειναι περιορισμενος...

Εννοειται οτι το γενικοτερο πνευμα του post σου ειναι απολυτως σωστο και ελαχιστη σημασια εχει αν οι ομαδες που αποκλειονται εχουν superstars ή το ταλεντο ειναι διαμοιρασμενο καλυτερα.

Οντως οι Heat δεν ειχαν πολλες ελπιδες προκρισης ετσι κι αλλιως. Οι Cavs ομως στα τελευταια παιχνιδια της σειρας με την Βοστωνη εδειξαν απελπιστικη εικονα. Νομιζω ο Air&King ειχε πει τοτε οτι του φανηκαν ως η χειροτερη ομαδα με απολυτο πλεονεκτημα εδρας ολων των εποχων, εμενα σε αυτη την σειρα μου φανηκαν ως η χειροτερη ομαδα με 60+ νικες στην regular season ολων των εποχων κι ας μην αποκλειστηκαν στον πρωτο γυρο οπως ειχε συμβει σε αλλες ομαδες των 60+ νικων. Κι η εικονα του James, ξεχωρα απο τους συμπαικτες του, ηταν επισης απογοητευτικη. Νομιζω οτι πρεπει να τα πιστωσουμε αυτα στην αμυνα των Celtics.

Οι Magic παλι δεν ειναι ομαδα του ενος (τον Howard τον θεωρω superstar μονο στο αμυντικο κομματι) αλλα και παλι η αμυνα της Βοστωνης στα 2 πρωτα παιχνιδια της σειρας δουλευει αψογα. Στο 1ο ματς ειχαν 0/9 τριποντα στο α ημιχρονο (κι αν θυμαμαι καλα ειναι η ομαδα με τα περισσοτερα 3ΡΜ ολων των εποχων στην r. season) ενω ο Howard ειχε κλειστει τοσο αποτελεσματικα επιθετικα ωστε να μοιαζει πολυ χειροτερος παικτης απ' οτι στ' αληθεια ειναι (που μια χαρα ειναι κι επιθετικα αλλα με 18 ποντους μ.ο. στην σεζον κι οντας 3ος σκορερ της ομαδας σου στα playoffs, για μενα απλα δεν αξιζεις να λεγεσαι superstar επιθετικα κι ας εισαι το καλυτερο center της λιγκας κι ας εισαι ο franchise player της ομαδας σου κι ας δημιουργεις χωρους για τους σουτερ της ομαδας σου κι ας εισαι συνολικα ενα πολυ ενδιαφερον πακετο παικτη).
Air and King
Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο αυτη την περιοδο καθως πηγαινοερχομαι στο εξωτερικο.Θα προσπαθησω να γραψω καποια πραγματα..Δεν εχω δει κανενα απο τα 2 παιχνιδια Βοστωνη-Ορλαντο..

Οταν αρχισε η χρονια ειχα πει οτι θεωρω τους Σελτικς το πρωτο φαβορι(με λεπτες τις ισορροπιες)για το πρωταθλημα....Ο λογος ηταν απλος....
Στο συγχρονο ΝΒΑ των 30 ομαδων(και οχι των 23 για παραδειγμα λιγο πριν τα τελη του 80) ειναι πολυτελεια να εχεις παιχτες οπως οι Πιρς-Γκαρνετ-Αλλεν+Ροντο(ο κορυφαιος Κελτης αυτη την στιγμη)+Ρασιντ...Το μονο που θελουν ειναι το δαχτυλιδι και τιποτα αλλο..Ατομικα βραβεια,στατιστικα πανε περιπατο...To μονο που τους ενδιαφερει ειναι το πρωταθλημα..Αυτο εχει σαν αποτελεσμα την αποθεωση της ομαδικοτητας αλλα την μη αποθεωση της ατομικοτητας..Και αυτο δεν ειναι αμελητεο γιατι το ΝΒΑ ζουσε και ζει σε μεγαλο βαθμο απο τα ειδωλα και την προσωπολατρεια..

Οι Σελτικς πανε με την συνταγη της Δεκαετιας του 60...Πανω απο ολα η ομαδα..Εχουν παιχτες κλασης που θα καλυψουν την κακη μερα τους ενος..Αυτα ειναι σπανια στο ΝΒΑ οπως ηταν σπανια καποτε και στο Ευρωπαικο μπασκετ(οχι πια)..
Σιγουρα στην κανονικη περιοδο προβληματισαν κανοντας αντι για 63-65 νικες μονο 50!Αλλα στα Πλειοφ ο Ντοκ Ριβερς και η ομαδα των Σελτικς κανει αυτο απλα που ειναι το ταβανι της..Να παιζει σκληρο και αποτελεσματικο μπασκετ και να ειναι το μεγαλο φαβορι για να παει στους Τελικους και να διεκδικησει το 18ο πρωταθλημα...Η ποιοτητα-εμπειρια δεν πανε χαμενες...

Οσο αφορα την σειρα με τους Καβαλιερς αυτο που καταφεραν ειναι να βγαλουν στην φορα το ποσο κακη-αδουλευτη ομαδα ειναι οι Καβαλιερς...Αθλια εικονα!
Ο ΛεΜπρον δεν ηταν τοσο κακος στην σειρα με εξαιρεση το 5ο παιχνιδι που εδειξε αδιαφορια(?) θυμιζοντας Τζορνταν στο 5ο παιχνιδι με τους Πιστονς το '89..Αυτο θα ειναι μερος του μυθου του μετα απο 10-15 χρονια οπως ειναι και για τον Τζορνταν...
”at this point, Jordan is not even looking at the basket. More or less content to be a decoy”
”he’s been as quiet as a mouse, he just hasn’t been looking at the hoop and I think he has to”Ελεγαν τοτε oι επικριτες-σχολιαστες...για τον MJ...

Νομιζω οτι ειναι φως φαναρι πως ο 1(ΛεΜπρον η οποισδηποτε αλλος) δεν μπορει να κερδισει τους 5..

Οσο για το ποσους σουπερσταρ απεκλεισαν οι Σελτικς ουτως η αλλως ολες οι ομαδες που περνουν πρωταθληματα καλουνται να αποκλεισουν σουπερσταρ...
Αυτο που εκαναν φετος με ΛεΜπρον-Γουειντ οι Σελτικς το εκαναν και την δεκαετια του 60 απεναντι στον καλυτερο του Κοσμου Γουιλτ Τσαμπερλαιν και απεναντι στον 3ο(η 4ο) καλυτερο του κοσμου τον Οσκαρ Ρομπερτσον και στους Τελικους απεναντι στους Λεικερς του Τζερι Γουεστ και του Ελτζιν Μπειλορ...

Τελος μιας και ο Germany96 ειπε αυτο "τον Howard τον θεωρω superstar μονο στο αμυντικο κομματι" εχω να πω οτι αυτος ειναι και ο λογος που βλεπω στο προσωπο του Χαουαρντ ενα Νεο Μπιλ Ρασσελ και οχι ενα Νεο Σακιλ..
Στην αμυνα ο Χαουαρντ ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο για την ηλικια του αλλα επιθετικα δεν γεμιζει το ματι..
Το ζητουμενο βεβαια ειναι να οδηγησει το Ορλαντο σε πρωταθληματα με πρωτο μελημα του την αμυνα οπως εκανε ο "Russ"...Σιγουρα κατι πολυ δυσκολο....
Air and King
QUOTE(kostasvc15 @ May 20 2010, 03:17 ) *
Αν ειχε φυγει ο Λιους και εμενε ο Τουρκος και επεζε το ιδιο χαλια,ολοι θα λεγατε οτι λειπει ο Λιους..Δειτε πρωτα ενα παιχνιδι να καταλαβετε πως παιζει η Βοστωνη και τι παιχνιδι κανει ο Ροντο και μετα θα μιληστε..

Τα πραγματα ειναι απλα...Ο Καρτερ εννοειται οτι ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Τουρκογλου για μενα δεν τειθεται καν θεμα....Ο Καρτερ ειναι ενας παιχτης πανω-κατω επιπεδου Ντομινικ και Αλεξ Ινγκλις...Αυτα ειναι τα συγκρισημα μεγεθη για αυτον απο παλιους παιχτες....

Απλα ο Βαν Γκαντι καταφερε να παρει το 100% του ταλεντου του Τουρκου και να παιξει ενα μπασκετ που το κουμαντο οργανωτικα το εκανε ενας Ποιντ Φοργουορντ καθως Νελσον και Αλστον(περυσι) οργανωτικα ειναι/ηταν "λιγοι" και ο Τουρκος εμοιαζε και ηταν σημαντικο γραναζι στο μπασκετ που ηθελε ο Σταν..

Παρολο που δεν εχω δει κανενα απο τα 2 ματς θεωρω οτι το Ορλαντο ειναι καλυτερο απο περυσι αλλα επισης ειναι καλυτερη(η τουλαχιστον αποδεικνυεται στην Ποστ-σιζον καλυτερη) και η Βοστωνη απο περυσι + τον Γκαρνετ...
colonel gomelsky
QUOTE(Germany96 @ May 22 2010, 15:51 ) *
Ξεχασες και τον Wade στον πρωτο γυρο τον playoffs (ισως δεν τον ανεφερες γιατι με το Miami, ο Flash ηταν σε πολυ καλο επιπεδο αλλα οι συμπαικτες του ειχαν πεσει στις δαγκανες των Celtics). Το πιο εντυπωσιακο με τους φετινους Celtics δεν ειναι οτι αποκλειουν ομαδες με superstars, αλλα ο τροπος που βγαζουν αυτους τους παικτες εξω απο τα νερα τους χωρις ομως να αμελουν και τους υπολοιπους συμπαικτες τους, με αποτελεσμα οι αντιπαλοι τους να εμφανιζουν, ανα παιχνιδια, εικονα καταρρευσης.

Ενταξει η φυση των playoffs του ΝΒΑ ειναι τετοια που μια ομαδα που θα παει ως το τελος θα βρεθει αντιμετωπη με πολλους superstars. Η πιο τρελη κουρσα προς το δαχτυλιδι που μου εχει μεινει ειναι αυτη των Rockets το 1995, οπου με μειονεκτημα εδρας σε ολες τις σειρες απεκλεισαν τους Malone (Stockton), Barkley (Johnson), Robinson και στον τελικο sweep απεναντι σε O' Neal (Hardaway).


Προφανώς όλες ή σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν σουπερσταρς. Εννοούσα ότι δεν απέκλεισαν όποιον κι όποιον αλλά τον κατά γενική ομολογία καλύτερο παίκτη του κόσμου και τον καλύτερο ψηλό του κόσμου (με όλη τη σημασία που έχει η θέση του σέντερ στο παιχνίδι μιας ομάδας - ειδικά τε τελευταία χρόνια).

@Air and King

Το γεγονός ότι ένας ιστοριοδίφης του ΝΒΑ βρίσκει ένα ακόμα παράδειγμα δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας.
Συμφωνώ με το γενικότερο πνεύμα του ποστ σου το οποίο μου γεννάει ένα (ρητορικό για μένα) ερώτημα: Τι είναι προτιμότερο; Να έχει κανείς στην ομάδα του τον καλύτερο του κόσμου και 5-6 καλούς πάικτες ή 4-5 πολύ καλούς παίκτες;
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ May 22 2010, 19:13 ) *
Να έχει κανείς στην ομάδα του τον καλύτερο του κόσμου και 5-6 καλούς πάικτες ή 4-5 πολύ καλούς παίκτες;

Και στις 2 περιπτωσεις μπορεις να κερδισεις.
Στην πρωτη οι καλοι παιχτες που πλαισιωνουν τον Καλυτερο να ειναι ανταξιοι και να βοηθαν οταν αυτος εχει "κενα" στην αποδοση του...πραγμα που δεν εγινε στο Κλιβελαντ και κυριως απο τον Τζειμσον...
Στην δευτερη παλι μπορεις να κερδισεις,οι Σελτικς του 60 το μεγαλυτερο παραδειγμα αλλα και η φετινη-προπερσυνη ομαδα τους ηταν ακομα ενα παραδειγμα...

Επισης οι Λεικερς στον πρωτο γυρο περασαν με τον Κομπι να ειναι σε κακη κατασταση ενω πλεον και αφου εχει συνελθει ο Κομπι μοιαζουν πιο ισχυροι καθως δειχνουν καλο συνολο και παιρνουν απο πολλους παιχτες βοηθεια...

Με αυτα και με αυτα βγαινει σε καποιους προς τα εξω οτι ο ΛεΜπρον παιζει πρωτα για τον ευατο του και μετα για την ομαδα..Αυτο ομολογουμενως δεν περιμενα ποτε οτι θα το ακουγα(σε ραδια στην Αμερικη και σε αρθρα)...
Απο την αλλη διαβασα στους Ταιμς της Νεας Υορκης τον Πιτ Βεσσυ την φαρμακογλωσσα να τον υποστηριζει και να θυμιζει την κριτικη που δεχτηκαν ολοι οι μεγαλοι σταρ...Αυτος βεβαια μπορει να εχει και τον λογο του...
Φανταστειτε μονο τι ακουγε ο Τζορνταν πριν το 1991 που ηταν και σαφεστατα πιο ατομιστης-"παρτακιας"απο τον ΛεΜπρον σαν στυλ παιχτη...
Βλεπω πολλα κοινα στην πορεια των 2 παιχτων..Μενει να δουμε αν ο ΛεΜπρον θα παρει οτι πηρε ο Τζορνταν μετα το 1991.....
GMlls
QUOTE(Air and King @ May 22 2010, 19:04 ) *
Παρολο που δεν εχω δει κανενα απο τα 2 ματς


γιατί παρακαλώ;
Air and King
QUOTE(GMlls @ May 23 2010, 00:53 ) *
γιατί παρακαλώ;

Δεν ειχα χρονο.....

Σημερα ειναι η τελευταια ευκαιρια για το Ορλαντο να μεινει ζωντανο.....Για να δουμε....
kseplenhs
τι ώρα θα παίξουν σήμερα ρε σείς γιατί το έχω χάσει.σαν πολύ καιρό δεν μείναμε χωρίς παιχνίδια?

και λινκ βεβαίως βεβαίως... tongue.gif
HLR CENATION
QUOTE(kseplenhs @ May 23 2010, 02:03 ) *
τι ώρα θα παίξουν σήμερα ρε σείς γιατί το έχω χάσει.σαν πολύ καιρό δεν μείναμε χωρίς παιχνίδια?

και λινκ βεβαίως βεβαίως... tongue.gif

Sτις 03.30

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 22 2010, 14:14 ) *
Ξεχνας κατι ομως. Αν ηταν ακομα στο Ορλαντο ο Τουρκογλου, θα ερχοταν και ο Καρτερ? Δε νομιζω. Ουσιαστικα ο Καρτερ ειναι αντικαταστατης του Τουρκογλου και ο Μπαρνς αντικαταστατης του Λι, κι ας μην παιζουν στην ιδια θεση.


Akoμα κ σε αυτο ομως το ενδεχομενο(που μαλλον εχεις κ δικιο κ αυτο οντως πρεπει να ισχυει) κατα τη γνωμη μου οι Ματζικ βγηκαν χαμενοι.Τη μπορει να προσφερει πλεον σε μια ομαδα ο Βινς?Μονο σκορ κ μαλιστα τις περισσοτερς φορες ενα μερος των ποντων που θα βαλει θα τους φαει πισω...Δεν βλεπω κατι αλλο να μπορει να προσφερει.Απο την αλλη ομως ο Τουρκος ειναι ποιο πολυ ποιο ουσιαστικος κ χρησιμος σε πολλα σημεια του παιχνιδιου του.Μπορει να μην εχει την εκτελεστικη δυνατοτηα τοτυ Καρτερ αλλα μπορει να βοηθησει κ αυτος στο σκοραρισμα αλλα ταυτοχρονα δημιουργει επιθετηκο πλεονεκτημαta με πανω απο τα μισα 3αρια του nba.Επισης ειναι καταπληκτικος αμυντικος κ μπορει να μαρκαρει κ 4αρι.καμια σχεση αμυντηκα με τον Καρτερ που ευχεσαι η αντιπαλη ομαδα να εχει ενα περιφερειακο του στυλ τονυ αλεν για να μην γινει τρυπα.επισης ο τουρκος καταιβζει κ ριμπαουν.Βαλτε κ το γεγονος οτι δεν εχει τους τραυματιστους του Καρτερ...
a bullet for your head
Πρεπει να ρισκαρεις Σταν...πρεπει να ρισκαρεις!!
Καταπληκτικη η αμυνα των Σελτικς η οποια εχει δεχθει μολις 6π σε 9'....
Leon_cp3
Δε μπορώ να βλέπω αυτό το οικτρό θέαμα...Πώς κλείνει;ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ; 68.gif sad.gif Γιατί τόσο χάλια;
white chocolate
QUOTE(Leon_cp3 @ May 23 2010, 04:44 ) *
Δε μπορώ να βλέπω αυτό το οικτρό θέαμα...Πώς κλείνει;ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ; 68.gif sad.gif Γιατί τόσο χάλια;

πω πω τι χαλια ειναι αυτα απο χαουαρντ,καρτερ κ νελσον?πως γινεται να παιζουν τοσο χαλια??
απιστευτη αδιαφορια στην αμυνα κυριως, κ απο τους τρεις!!!
captain charisma
στα 2 πρωτα παιχνιδια στπ ορλαντο τους ραιαν αντερσον και μπραντον μπας δεν τους χρησιμοποιησε ουτε δευτερολεπτο...γιατι?δεν τους εμπιστευεται?ας τους βαλει να δει πως θα αντιδρασουν και μετα να κρινει αν βοηθανε η οχι..
HLR CENATION
Πραγματηκα αυτος ο ροντο δεν υππαρχει.στην κυριολεξια απο αλλο πλανητη.Τραγικως ο χαουαρντ τραγικοι οι ματζικ.
Air and King
QUOTE(Leon_cp3 @ May 23 2010, 03:44 ) *
Δε μπορώ να βλέπω αυτό το οικτρό θέαμα...Πώς κλείνει;ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ; 68.gif sad.gif Γιατί τόσο χάλια;

Δεν ειναι οικτρο το θεαμα...Ειναι η υπεροχη των Σελτικς...
Ας τους δωσουμε ολοι credit...
Συνταγη Αουερμπακχ οι Σελτικς..Συνεχιζουν επαξια το εργο του μεγαλου Ρεντ και του Μπιλ Ρασσελ,του Σαμ Τζοουνς του Κ.Σ Τζοουνς,του Χαβλισεκ και των λοιπων...
Ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης...Ειμαι φαν του One man show αλωστε για αυτο ειμαι φαν του Τσαμπερλαιν και οχι του Ρασσελ αλλα η ομαδα παντα κερδιζει τον ενα..Δυστυχως η ευτυχως!
Razorblade Fish
Φοβερη αμυνα και φοβερο παθος απο τους Σελτικς,παρα πολλα λαθη απο τους Ματζικ.Ο Ροντο παρα πολυ καλος.51-34 ημιχρονο,δεν νομιζω οτι γυριζει το ματς ουτε η σειρα...
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ May 23 2010, 05:41 ) *
Δεν ειναι οικτρο το θεαμα...Ειναι η υπεροχη των Σελτικς...
Ας τους δωσουμε ολοι credit...
Συνταγη Αουερμπακχ οι Σελτικς..Συνεχιζουν επαξια το εργο του μεγαλου Ρεντ και του Μπιλ Ρασσελ,του Σαμ Τζοουνς του Κ.Σ Τζοουνς,του Χαβλισεκ και των λοιπων...
Ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης...

Πραγματικα στα πλει-οφς παιζουν απιστευτα!
Εξαιρετικοι & σε αμυνα & σε επιθεση,με εναν σουπερ Ροντο,με ενα προπονητικο σταφ που διδασκει δωρεαν....με παθος(βουτιες αλα Μπερντ),ποιοτητα,εχουν επιβληθει πληρως!
HLR CENATION
Σημερα το παιχνιδι χωρις υπεβολη θυμησε κατι απο ΠΑναθηναικος-Πανελληνιος.Δεν εβγαζε την αυρα ενος ματς πλει οφ.Ποσο μαλλον οταν οι Ματζικ επαιζαν την υπαρξη τους.Βεβαια για να φθασουν εκει τα πραγματα επρεπε να ξαναπαιξουν ενα καταπληκτικο ματς οι Σελτικς...Ο Ροντο (ξανα)πηρε την ταυτοτητα του νελσον,ο Αλλεν εκανε ενα ακομα μεγαλο ματς,ο Πιρς ηταν πιρς νικησε κατα κρατος τον μπαρνς,επαιξε καλη αμυνα στον καρτερ,ο γκαρνετ εκανε μεστο επιθετηκα παιχνιδι στην αμυνα μπλοκαρε για ενα ακομα ματς τον Λιουις ο περκινς με τον ρασιντ κ τον ντειβις εξολοθρευσαν ολοι μαζι το θηριο.Εδω πρπει να δωσουμε τα ευσημα στον ριβερς καθως στην επιθεση των σελτικς αναγκαζε πολλες φορες τον χαουαρντ να βγαινει απο το βαμμενο κ να κυνηγαει στην περιφερεια καταφερνωντας να τον καταπονησει ακομα περισσοτερο...ο λιουις κ παλι εκτος τοπου κ χρονο ο μπαρνς απλως αδυνατο να παρακολουθησει εστω τον πιρς,ο καρτερ εφαγε πισω μπροστα το παλεψε καπως αλλα μεχρι εκει.Οι νελσον κ ουιλιμας εγιναν θυματα των ορεξεων του ροντο.
panagiotisTheDream
Τα είπατε οι προηγούμενοι... τίποτα, πάμε αύριο να τελειώνουμε.. Η ομάδα δείχνει super και θα γίνουν επικοί τελικοί...

ο KG πρέπει να ψάχνει ακόμα τον διακόπτη... rolleyes.gif smiley.gif smiley.gif
gfpao13
Απιστευτο μπασκετ απτους Κελτες...!!!
Θεωρω πως το σκορ 94-71 το δειχνει απο μονο του, αλλα η βουτια του Ροντο στα ποδια του Γουιλιαμς δειχνει και το ΠΑΘΟΣ των Σελτικς για νικη αλλα και για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

ΟΜΑΔΑ με τα ολα της η Βοστωνη, και χαιρομαι που εβγαλε λαθος τις αρνητικες προσδοκιες μου για αυτη στα πλειοφς, συμφωνα με την εικονα που εδειξαν στη regular season (πχ ηττα στο TD Garden απτους "εχω-μονο-12-νικες" Νετς... 68.gif )...

Οσο για τους Ματζικ, τι να πω....
ΤΟΣΟ μπλοκαρισμα και ΤΟΣΗ αδιαφορια???
Ρε παιδια, περασατε με sweep τους Μπομπκατς και τους Χωκς, αλλα ησαστε και 2οι στην Ανατολη με 59-23....
Με sweep (οπως φαινεται, εκτος ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥ απροοπτου) αποκλεισμος σε τελικους Ανατολης???
Μηπως υπερβολικη υπεροψια και υποτιμηση των προπερσινων πρωταθλητων?...
Δεν ξερω...
Leon_cp3
QUOTE(Air and King @ May 23 2010, 05:41 ) *
Δεν ειναι οικτρο το θεαμα...Ειναι η υπεροχη των Σελτικς...
Ας τους δωσουμε ολοι credit...
Συνταγη Αουερμπακχ οι Σελτικς..Συνεχιζουν επαξια το εργο του μεγαλου Ρεντ και του Μπιλ Ρασσελ,του Σαμ Τζοουνς του Κ.Σ Τζοουνς,του Χαβλισεκ και των λοιπων...
Ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης...Ειμαι φαν του One man show αλωστε για αυτο ειμαι φαν του Τσαμπερλαιν και οχι του Ρασσελ αλλα η ομαδα παντα κερδιζει τον ενα..Δυστυχως η ευτυχως!


Οικτρό θέαμα εννοούσα σαφώς από την πλευρά των Μάτζικ που ως φαν τους με απογοήτευσαν απίστευτα.Πάντα υπάρχει περίπτωση να αποκλειστείς και με sweep ακόμα και σε τελικούς,αλλά το να βλέπω έναν αποκλεισμένο Χάουαρντ,έναν Νέλσον να σουτάρει και να βρίσκει με το ζόρι στεφάνη και να του παίρνει και το σκαλπ ο Ρόντο,έναν Λιούις αδιάφορο (μακράν ο πιο αδιάφορος παίχτης στη σειρά,αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται) και έναν πάγκο ανύπαρκτο αν εξαιρέσουμε κανά σουτάκι του Ρέντικ,τι να πω...Ντροπή.Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Βαν Γκάντι κάπου στο πρώτο ημίχρονο όντας καθισμένος στον πάγκο με απλανές βλέπμμα, μετά νομίζω από την επική ενέργεια του Ρόντο,που ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν έτοιμος να τα παρατήσει και να γυρίσει σπίτι να κλαίει.Δε ξέρω αν κι αυτός έβλεπε κάτι,ότι θα μπορούσαν τόσο εύκολα οι Μάτζικ να την πατήσουν από τους Σέλτικς,αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έπρεπε να είχε μελετήσει καλύτερα τα πράγματα.
Πολλά συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ (ALL CAPS) των Σέλτικς καθώς επιβεβαίωσε ότι όσο δύσκολα και να παιρνάς μέσα στη σαιζόν,αν οι παίχτες σου έχουν χαρακτήρα και ποιότητα εκεί που πρέπει να είσαι έτοιμος θα είσαι.
aegeansheed
Περίμενα μία απάντηση από τους Magic στο G3. Απογοητεύτηκα. Μετά τη φάση με το κάρφωμα του Alen στο 1ο δωδεκάλεπτο δεν είχα διάθεση να δω το υπόλοιπο. Αντικειμενικά τα playoffs φέτος είναι από τα χειρότερα που έχουν γίνει. Sign of decline...Τουλάχιστον υπάρχει μια πραγματικά 50-50 σειρά στους τελικούς.
Leon_cp3
Όντως αυτό το πράγμα με τα sweep φέτος δε το θυμάμαι να έχει ξαναγίνει πολύ πρόσφατα...
a bullet for your head
Το πολυ θετικο με τους Σελτικς ειναι πως το 8μελες ροτεισον που χρησιμοποιει ο Ριβερς,ειναι σε εξαιρετικη κατασταση...
Στην αρχη ειχα καποιες επιφυλαξεις για το μπακ-κορτ,ομως ο Ροντο ειναι βιονικος & δεν χρειαζεται αλλαγη... rolleyes.gif
Ενω & οι Αλλεν-Πιρς δειχνουν πολυ φορμαρισμενοι & αρκει τελικα μονο ο Τ.Αλλεν για να τους αναπληρωνει-συμπληρωνει.
Απο κει & περα,η 4αδα των ψηλων ειναι απιστευτη & σε αμυνα(κυριως),& σε επιθεση...
Και φαινεται οτι ολοι οι συνδυασμοι τους ειναι ακρως αποδοτικοι & λειτουργικοι..

Κακα τα ψεματα...οι Σελτικς παιζουν καταπληκτικο μπασκετ αυτη τη περιοδο & οσο & εαν απογοητευει η ελλειψη αντιστασης απ τους Ματζικ,το εως τωρα αποτελεσμα ειναι δικαιοτατο.
Η αμυνα τους ειναι σεμιναριακη...ενω & οι επιθεσεις τους στο μισο γηπεδο,ειναι παρα πολυ δουλεμενες,με πολλα play's & option & τοσο αυτοματοποιημενες,που βρισκονται παντοτε ενα βημα μπροστα απο καθε αμυντικη προσαρμογη & close out των αντιπαλων.
Οι Ματζικ αφενος θα πρεπει να συλλεξουν & να αξιοποιησουν αυτες τους τις εμπειριες & αφετερου να κοιταξουν να κανουν καποιες διορθωτικες κινησεις για του χρονου..
Flash
Εγώ αυτό που μα τω Θεώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω με τίποτε είναι η ανταλλαγή House-Robinson. Ο πρώτος μπορούσε εύκολα να προσφέρει 10-15 ποιοτικότατα λεπτά ώστε ο άμοιρος ο Rondo να μην τελειώνει κάθε παιχνίδι εξουθενωμένος (αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το Orlando παραλίγο να γυρίσει το πρώτο παιχνίδι), με καλή άμυνα και "φονικό" τρίποντο.

Ο δεύτερος απέδειξε γρήγορα ότι λειτουργεί σαν ξένο σώμα μέσα στην ομάδα και δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη κανενός. Το DNP του έχει γίνει συνήθεια...

Το μόνο καλό για τους Κέλτες σε αυτό το σημείο είναι ότι όλες οι ομάδες με τις οποίες έπαιξαν (συν το LA) δεν έχουν PG τα οποία μπορούν να περιορίσουν τον Rondo είτε λόγο ταλέντου, είτε λόγω μπασκετικού IQ είτε λόγω ηλικίας. Με τους Bulls του Rose ας πούμε πιθανόν να είχαν πάλι προβλήματα.

Ένα άλλο σημείο που δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα είναι η εξαιρετική παρουσία του KG στο αμυντικό κομμάτι. Το ότι θα μπαίναμε στα playoffs και ξαφνικά από ημίκουτσος θα έβρισκε την σπιρτάδα και τα πατήματα του δεν το φανταζόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν είναι βέβαια το αμυντικό "σκιάχτρο" που ήταν μέχρι πριν δύο χρόνια (ου γαρ έρχεται μόνον...) αλλά είναι αρκετά γρήγορος, δυνατός και με πολύ καλη κατανόηση του χώρου ώστε να είναι και πάλι ο βασικός πυλώνας της καλύτερης άμυνας του ΝΒΑ. Μπορεί η άμυνα των Πράσινων να είναι ομαδική, αλλά όλα ξεκινούν από την παρουσία αυτού του τύπου. Άλλωστε, από τις δύο τελευταίες σειρές, ποιοι ήταν αυτοί οι παίχτες που ήταν οι μακράν χειρότεροι του αναμενόμενου ; Jamison και Lewis. Κοινός παρανομαστής ; The guy who guard them...

Εύφημος μνεία και στον Rasheed που επιτέλους κάνει ακριβώς αυτά για τα οποία τον πήραν οι Cs.

Για να δούμε τώρα αν τουλάχιστον οι Magic έχουν το μπασκετικό τσαγανό να πουν : "Ε, όχι ρε π****η μου, δε θα αποκλειστώ με sweep !"
GMlls
R. Rondo
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ May 23 2010, 16:48 ) *
Ένα άλλο σημείο που δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα είναι η εξαιρετική παρουσία του KG στο αμυντικό κομμάτι. Το ότι θα μπαίναμε στα playoffs και ξαφνικά από ημίκουτσος θα έβρισκε την σπιρτάδα και τα πατήματα του δεν το φανταζόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν είναι βέβαια το αμυντικό "σκιάχτρο" που ήταν μέχρι πριν δύο χρόνια (ου γαρ έρχεται μόνον...) αλλά είναι αρκετά γρήγορος, δυνατός και με πολύ καλη κατανόηση του χώρου ώστε να είναι και πάλι ο βασικός πυλώνας της καλύτερης άμυνας του ΝΒΑ. Μπορεί η άμυνα των Πράσινων να είναι ομαδική, αλλά όλα ξεκινούν από την παρουσία αυτού του τύπου. Άλλωστε, από τις δύο τελευταίες σειρές, ποιοι ήταν αυτοί οι παίχτες που ήταν οι μακράν χειρότεροι του αναμενόμενου ; Jamison και Lewis. Κοινός παρανομαστής ; The guy who guard them...


Σε ενδεχομενους τελικους με τους Λεικερς υπαρχει σ αυτη τη θεση ο Γκασολ και ο Οντομ. Αν οι Σελτικς καταφερουν να τους περιορισουν, τοτε γινονται αυτοματα το μεγαλο φαβορι. Ομως υπαρχει μια διαφορα μεταξυ των Τζειμισον-Λιουις και του Γκασολ. Ο Ισπανος παιζει πολυ περισσοτερο μεσα στη ρακετα και ο τροπος αντιμετωπισης του ειναι τελειως διαφορετικος απ οτι του Λιουις πχ. Απ την αλλη αν υπολογισουμε οτι κι ο χρονος του Μπαινουμ ειναι μειωμενος λογω του τραυματισμου του, τοτε ο Γκαρνετ θα εχει να αντιμετωπισει πιο πολυ τον Οντομ. Κι αυτο το μαρκαρισμα ειναι κρισιμο, αλλα ο Οντομ ειναι διαφορετικος παιχτης απ τους αλλους 2. Κινειται μεν μεσα-εξω κι αυτος, αλλα υπερτερει σε δυναμη, τουλαχιστον απεναντι στο Λιουις και ειναι καλυτερος πασερ και εκμεταλλευεται καλυτερα τους συμπαιχτες του. Δε σκοραρει τοσο απ εξω οπως οι Τζειμισον και Λιουις και ο Γκαρνετ χρειαζεται να τον κοντραρει περισσοτερο στη δυναμη.
Flash
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 23 2010, 19:21 ) *
Σε ενδεχομενους τελικους με τους Λεικερς υπαρχει σ αυτη τη θεση ο Γκασολ και ο Οντομ. Αν οι Σελτικς καταφερουν να τους περιορισουν, τοτε γινονται αυτοματα το μεγαλο φαβορι. Ομως υπαρχει μια διαφορα μεταξυ των Τζειμισον-Λιουις και του Γκασολ. Ο Ισπανος παιζει πολυ περισσοτερο μεσα στη ρακετα και ο τροπος αντιμετωπισης του ειναι τελειως διαφορετικος απ οτι του Λιουις πχ. Απ την αλλη αν υπολογισουμε οτι κι ο χρονος του Μπαινουμ ειναι μειωμενος λογω του τραυματισμου του, τοτε ο Γκαρνετ θα εχει να αντιμετωπισει πιο πολυ τον Οντομ. Κι αυτο το μαρκαρισμα ειναι κρισιμο, αλλα ο Οντομ ειναι διαφορετικος παιχτης απ τους αλλους 2. Κινειται μεν μεσα-εξω κι αυτος, αλλα υπερτερει σε δυναμη, τουλαχιστον απεναντι στο Λιουις και ειναι καλυτερος πασερ και εκμεταλλευεται καλυτερα τους συμπαιχτες του. Δε σκοραρει τοσο απ εξω οπως οι Τζειμισον και Λιουις και ο Γκαρνετ χρειαζεται να τον κοντραρει περισσοτερο στη δυναμη.


Με τον Odom έχω κι εγώ μια απορία για το ποιος θα βγει νικητής της μονομαχίας αλλά τον Gasol ο τωρινός KG πιστεύω ότι θα τον περιορίσει πάρα πολύ όπως ακριβώς έκανε και το 2008. Σίγουρα ο Ισπανός είναι βελτιωμένος, σαφώς ο Garnett είναι πιο μεγάλος και λίγο πιο αργός αλλά αυτό το match up πιστεύω ότι θα είναι υπέρ των Cs.

Τέλος πάντων, ας μη βιαζόμαστε ακόμα γιατί αθλητισμός είναι και όλα γίνονται, ας μην προκαταβάλλουμε το ζευγάρι του τελικού.
vastravoud
Όπως και να έχει πάντως, αυτό που γουστάρω στους Celtics είναι ότι είναι ΟΜΑΔΑ. Πλέον δεν είναι ούτε καν "Big Three", είναι ένα υπέροχο σύνολο από παίκτες που έχουν βάλει το "Εγώ" τους κάτω από την ομάδα. Ανεξαρτήτως αν το σηκώσουν, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Όσο για το rotation, συνήθως η αλλαγή του Rondo είναι ο T. Allen, ο οποίος κατά σειρά σκαντζάρει και τους τρεις περιφερειακούς(με μικρή τσόντα από Finley). Στον τελευταίο αγώνα ξεκουράστηκε αρκετά ο Ρόντο, και αν σκουπίσουν τελικά οι Celtics θα κερδίσουν και λίγη ξεκούραση. Ο House μπορεί να σουτάρει φανταστικά από το 3π, υστερεί όμως κατά πολύ του Allen σε αθλητικότητα και άμυνα.
Air Kef
Χωρίς να μου αρέσει γενικά να ευλογώ τα γένια μου (biggrin.gif), όσο προχωράει η σειρά νιώθω όλο και περισσότερο δικαιωμένος που δεν μου άρεσε η επιλογή των Μάτζικ να υπογράψουν τον Κάρτερ αντί να ανανεώσουν τον Χέντο το καλοκαίρι, όπως και το γεγονός ότι από την πρώτη φορά που είδα τον Νέλσον να αγωνίζεται έλεγα ότι είναι ο Κίκι Κλαρκ του ΝΒΑ, ανεπαρκής και ακατάλληλος για μπάσκετ τέτοιου επιπέδου δηλαδή.

Οι Μάτζικ είναι μια τεράστια απογοήτευση σε αυτη την σειρά, είχα ερωτευτεί το μπάσκετ που έπαιζαν πέρσι τέτοια εποχή και τον τρόπο που ο Σταν έπαιρνε το 100% απο κάθε παίκτη του, το ότι ο Νέλσον απουσίαζε και έπαιζαν με PG's που ήταν καλοί οργανωτές με σταθερό σουτ και σωστές επιλογές δεν ήταν καθόλου τυχαίο, φέτος ωστόσο είναι προβλέψιμοι, με λίγες επιλογές επιθετικά ενώ στηρίζονται πολύ στο ατομικό ταλέντο , χαίρομαι που το ΝΒΑ στα play offs παραμένει ομαδικό άθλημα και δεν βλέπουμε το one man show που βλέπουμε κατά την διάρκεια της RS (και στα AND1 Mixtapes).
Das Kapital
Ουτε ο πιο αισιοδοξος φιλαθλος των Σελτικς δεν θα περιμενε τετοια εξελιξη,προβλεπω οτι η σειρα θα τελειωσει αποψε στο Ορλαντο,οι ματζικ δειχνουν ανημποροι να ακολουθησουν τη Βοστωνη!
kseplenhs
το παλεύουν οι μάτζικ αλλά είναι εντελώς εξώφθαλμο το πόσο χάνουν δημιουργικά.ο πυγμάχος ο νέλσον με ψυχοσύνθεση να παιρνει τη μπάλα και να τα μπουμπουνάει απο τα 8 μέτρα και τώρα τον έχουν βάλει να κάνει καλύτερους τους συμπαίχτες του.αυτό πέρσι το έκανε ο τουρκογλου και πολύ πετυχημένα.τώρα ο νέλσον?μπαα...
aegeansheed
2 χρόνια έτσι παίζουν. Αν πρέπει να αναζητήσει κανείς ευθύνες το νο1 πρόβλημα των Magiv στη σειρά είναι η αποθσία του Mr. 118 μύρια. 120 λεπτά και 15 πόντοι σύνολο σε 3 παιχνίδια. Τα λόγια περιττεύουν.

Στο 2ο έβγαλαν δύο ωραίες φάσεις οι Magic. Μία με ένα ζάλισμα του Jay στον κρύο Ροντο που μόλις είχε μπει και στην επόμενη φάση μια καλή ποστ move του Dwight με hook στην κίνηση. Καλά σημάδια. Απόψε παίζουν με διάθεση το διχως άλλο
Razorblade Fish
QUOTE(aegeansheed @ May 25 2010, 05:05 ) *
2 χρόνια έτσι παίζουν. Αν πρέπει να αναζητήσει κανείς ευθύνες το νο1 πρόβλημα των Magiv στη σειρά είναι η αποθσία του Mr. 118 μύρια. 120 λεπτά και 15 πόντοι σύνολο σε 3 παιχνίδια. Τα λόγια περιττεύουν.

Στο 2ο έβγαλαν δύο ωραίες φάσεις οι Magic. Μία με ένα ζάλισμα του Jay στον κρύο Ροντο που μόλις είχε μπει και στην επόμενη φάση μια καλή ποστ move του Dwight με hook στην κίνηση. Καλά σημάδια. Απόψε παίζουν με διάθεση το διχως άλλο

Οπως θα ξερεις περσι ο Νελσον ηταν τραυματιας και point-forward επαιζε ο Τουρκογλου.Στους τελικους επεστρεψε ο Νελσον και οι Ματζικ εχασαν 4-1.

Υ.Γ. offtopic.gif Αυτος που σχολιαζε στον αγωνα Παναθηναικος-Πανελληνιος χαρακτηρισε Point-forward τον Μπατιστ!!!Φανταστειτε τον Μαικ σε ρολο Χεντο στο περσινο Ορλαντο... smiley.gif
aegeansheed
Οκ
kseplenhs
βασικά να την πω την αμαρτία μου,ξενύχτησα μπας και δω κανένα μαγικό απο τον rondo αλλα μέχρι τώρα παίζει να κάνει το χειρότερο του παιχνίδι στα po.

όταν οι σέλτικς αποφασίσουν να παιξουν ξύλο στην άμυνα,ζορίζεται πολύ το ορλάντο.και γι'αυτό νομίζω πηγαίνει σε πολύ γρήγορες επιθέσεις (ακόμα και απο την επαναφορά μετά απο καλάθι) μπας και τους πετύχει ανοργάνωτους.σε γενικές γραμμές χτυπάει καλά στο τρανζίσιον αλλά όλο το παιχνίδι δεν μπορούν να το πάνε έτσι.πρέπει να βρουν σκορ απο τον λιούις και τον κάρτερ...
kostasvc15
Καποιος πρεπει να ενημερωσει τη γραμματεια για τα settings των διαιτητων..Η αυστηροτητα στις αμυνες των Ματζικ φτανει το 80 τοις εκατο..Ειδικα με τον Πιρς,η παραμικρη επαφη ειναι φαουλ....
Και οι αλλοι τρωνε ξυλο απο κατω..
kseplenhs
QUOTE(kostasvc15 @ May 25 2010, 05:45 ) *
Καποιος πρεπει να ενημερωσει τη γραμματεια για τα settings των διαιτητων..Η αυστηροτητα στις αμυνες των Ματζικ φτανει το 80 τοις εκατο..Ειδικα με τον Πιρς,η παραμικρη επαφη ειναι φαουλ....
Και οι αλλοι τρωνε ξυλο απο κατω..


αυτός ο πιρς ειδικά αρχίζει και μου θυμίζει τον μποντιρόγκα tongue.gif
όταν δεν σκοράρει είναι σίγουρος πως θα πάρει το φάουλ.και έχει μια αυτοπεποίθηση ανευ προηγουμένου στο παιχνίδι του....
Razorblade Fish
Γεια σου ρε Big Baby!Καθοριστικοτατος...5 Σοφο στην καθισια του θελει,μου θελει και ΝΒΑ ο Big Sofo...
Razorblade Fish
Δυο κολλητα τριποντα(το ενα με ταμπλο) ο Νελσον,6 ποντους μπροστα το Ορλαντο 2 λεπτα πριν το τελος της παρατασης.Παλευουν ηρωικα οι Ματζικ και μπραβο τους...
OnLy_PAS-AthEnS
Αντε νικησαμε.....αλλα γενικα δυσκολα τα πραγματα.Αρχιζω και πιστευω οτι δεν μπορει η ομαδα να τα βγαλει περα με ομαδες του στυλ των Σελτικς.Ιδωμεν....




ΠΑΡΤΕ PG και Nowitzki το καλοκαιρι και διωξτε τον "δεν με νοιαζει η ομαδα" Λιουις.Καλος χρυσος αλλα δεν γουσταρει να παιζει.Επισης πρεπει να αναβαθμιστει η θεση του Ρεντικ τον οποιο πρεπει να δουλεψουν και να φταιξουν οι ανθρωποι της ομαδας το καλοκαιρι.ιδωμεν....



Ελπιζω σε επανεισοδο στο σκορ του Καρτερ και του Λιουις αλλα δεν νομιζω ειδικα απο τον δευτερο.Παμε γερα για το μεγαλο comeback!!!Ιδωμεν....

magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif
Razorblade Fish
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ May 25 2010, 14:26 ) *
Αντε νικησαμε.....αλλα γενικα δυσκολα τα πραγματα.Αρχιζω και πιστευω οτι δεν μπορει η ομαδα να τα βγαλει περα με ομαδες του στυλ των Σελτικς.Ιδωμεν....




ΠΑΡΤΕ PG και Nowitzki το καλοκαιρι και διωξτε τον "δεν με νοιαζει η ομαδα" Λιουις.Καλος χρυσος αλλα δεν γουσταρει να παιζει.Επισης πρεπει να αναβαθμιστει η θεση του Ρεντικ τον οποιο πρεπει να δουλεψουν και να φταιξουν οι ανθρωποι της ομαδας το καλοκαιρι.ιδωμεν....



Ελπιζω σε επανεισοδο στο σκορ του Καρτερ και του Λιουις αλλα δεν νομιζω ειδικα απο τον δευτερο.Παμε γερα για το μεγαλο comeback!!!Ιδωμεν....

magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif

O Ρεντικ το μονο (πολυ)καλο στοιχειο που εχει ειναι το σουτ.Οποτε προσπαθει να δημιουργησει τα πραγματα δεν πανε καλα για το Ορλαντο.Του λειπει υψος και δυναμη κατι που τον κανει αναποτελεσματικο και στην αμυνα.Για μενα δεν μπορει να εχει μεγαλυτερο ρολο σε ομαδα επιπεδου τελικων Ανατολης,ενω αμφιβαλλω και για το ΝΒΑ γενικοτερα.Οπως πολλοι λενε,η Ευρωπη του ταιριαζει καλυτερα.
Ginobili
QUOTE(Razorblade Fish @ May 25 2010, 03:45 ) *
Γεια σου ρε Big Baby!Καθοριστικοτατος...5 Σοφο στην καθισια του θελει,μου θελει και ΝΒΑ ο Big Sofo...

Άμα είχε φυσική κατάσταση ο Σόφο...πολύ απλά θα ήθελε 5 Big Baby για κολατσό...Μην σου πω θα δίδασκε και καμιά κίνηση ρακέτας στον άτεχνο Χάουαρντ......
duncan21
QUOTE (OnLy_PAS-AthEnS @ May 25 2010, 14:26 ) *
Αντε νικησαμε.....αλλα γενικα δυσκολα τα πραγματα.Αρχιζω και πιστευω οτι δεν μπορει η ομαδα να τα βγαλει περα με ομαδες του στυλ των Σελτικς.Ιδωμεν....




ΠΑΡΤΕ PG και Nowitzki το καλοκαιρι και διωξτε τον "δεν με νοιαζει η ομαδα" Λιουις.Καλος χρυσος αλλα δεν γουσταρει να παιζει.Επισης πρεπει να αναβαθμιστει η θεση του Ρεντικ τον οποιο πρεπει να δουλεψουν και να φταιξουν οι ανθρωποι της ομαδας το καλοκαιρι.ιδωμεν....



Ελπιζω σε επανεισοδο στο σκορ του Καρτερ και του Λιουις αλλα δεν νομιζω ειδικα απο τον δευτερο.Παμε γερα για το μεγαλο comeback!!!Ιδωμεν....

magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif

Ενταξει οχι και αδιαφορος ο Λιουις.Επειδη δεν κανει καλη σειρα με τους Σελτικς να τον μηδενισουμε;Εχει βοηθησει λιγο τους Ματζικ να φτασουν εδω που εφτασαν;Ποσα ελευθερα σουτ εχουν βγαλει οι Ματζικ για τον Λιουις στη σειρα;Ο Γκαρνετ παιζει φοβερη αμυνα και δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα γι' αυτον.Για τον Ρεντικ που λες ναι μεν ειναι πολυ καλος παικτης αλλα δε νομιζω να ανταποκριθει τοσο καλα σε ρολο starter(φανταζομαι αυτο εννοεις αναβαθμιση).Καλυτερα ειναι να προσφερει στο μεγιστο βαθμο αυτα που μπορει το 20λεπτο που παιζει.

Απο εκει και περα για το Νελσον τα εχω ξαναπει.Πολυ καλος στο τρανζισιον αλλα σε σετ παιχνιδι πρεπει να κανεις το σταυρο σου σε καθε φαση.

Οι Ματζικ ηταν σχετικα καλοι χθες αλλα και παλι δεν επεβαλαν το παιχνιδι τους.Αν δεν ανοιξουν το ρυθμο ουτε το 3-2 δεν θα μπορεσουν να κανουν.Βεβαια ειναι λιγο δυσκολο με την αμυνα των Σελτικς αλλα μονο ετσι μπορει να επιβιωσουν.
Ginobili
QUOTE(Razorblade Fish @ May 25 2010, 11:39 ) *
O Ρεντικ το μονο (πολυ)καλο στοιχειο που εχει ειναι το σουτ.Οποτε προσπαθει να δημιουργησει τα πραγματα δεν πανε καλα για το Ορλαντο.Του λειπει υψος και δυναμη κατι που τον κανει αναποτελεσματικο και στην αμυνα.Για μενα δεν μπορει να εχει μεγαλυτερο ρολο σε ομαδα επιπεδου τελικων Ανατολης,ενω αμφιβαλλω και για το ΝΒΑ γενικοτερα.Οπως πολλοι λενε,η Ευρωπη του ταιριαζει καλυτερα.

Συμφωνώ απόλυτα.Και για να είμαι ειλικρινής...ακόμα και να ερχόταν στην Ευρώπη δεν πιστεύω ότι θα αποδεικνυόταν κλάση Λάγκτον-Νίκολας...κάτι χειρότερο...
Razorblade Fish
QUOTE(Ginobili @ May 25 2010, 14:52 ) *
Άμα είχε φυσική κατάσταση ο Σόφο...πολύ απλά θα ήθελε 5 Big Baby για κολατσό...Μην σου πω θα δίδασκε και καμιά κίνηση ρακέτας στον άτεχνο Χάουαρντ......

Για να διδαξει πρεπει και να ξερει.Ο Σοφο παροτι κοντος για τη θεση του επιβιωνει και ενιοτε κυριαρχει στην Ευρωπη λογω της δυναμης του,μονο αυτο εχει.Σιγα τις κινησεις που εχει.Ολο βηματα κανει και οταν τον ντουμπλαρουν δεν μπορει να βγαλει πασα για κανενα λογο.Αν την παρει ΑΚΡΙΒΩΣ απο κατω,χαιρω πολυ,θα την καρφωσει.Ποσταρισμα,οπως πχ ο Πεκοβιτς η ο Σπλιτερ η ο Σκολα δεν εχει για κανενα λογο.Δεν μπορει να ντριμπλαρει ουτε για αστειο.Ασε που στο ΝΒΑ που εχει αθλητικους ψηλους θα βαρεθει να μετραει ταπες.Για μενα ειναι λιγος για το ΝΒΑ.Ο Βig Βaby εχει μια χαρα σουτακι,ειναι το ιδιο γρηγορος και ελαχιστα πιο αδυναμ(τ)ος.Θραυση θα εκανε στην Ευρωπη,να εισαι σιγουρος...
kseplenhs
πάντως ο χάουαρντ μπορεί να είναι ατσούμπαλος και χωρίς αίσθηση του χώρου ψηλός,αλλά είναι κανονικό παλικάρι.χτες οι σέλτικς έβαλαν 4 άτομα πάνω του κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού,η κατάσταση μυριζε μονίμως τσαμπουκά,και ο τύπος αντεξε σε αυτό το κλίμα μέχρι και παράταση.

και αβοήθητος απο άλλο ψηλό.για να μην πω γενικά αβοήθητος αλλά λίγο τα γιουρούσια του νελσον χτες και ορισμένα κρίσιμα σουτ του ρέντικ το έσπρωξαν το παιχνίδι στους ματζικ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.