Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφή για την ΑΕΚ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
IraTmac
Ο Φώτης Κατσικάρης δεν θα περιμένει τελικά να δει πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του Πέρο Αντιτς. Η πίεση του χρόνου και των επικείμεων υποχρεώσεων της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα είναι μεγάλη, γι αυτό αποφάσισε να πάρει έναν ακόμα Ευρωπαίο ψηλό, αφού άλλωστε υπάρχει μία τέτοια θέση κενή στο ρόστερ. Το θέμα, βέβαια, είναι τι θα πει ο πρόεδρος. Ο Γιάννης Φιλίππου έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε τέτοια ζητήματα, επομένως η συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα με τον Κατσικάρη αναμένεται να είναι καθοριστική. Αν ο πρόεδρος της ΚΑΕ πειστεί ότι πρέπει να κάνει στην παρούσα φάση μία υπέρβαση και να φέρει έναν παίκτη, τότε θα ανάψει το πράσινο φως. Και σε αυτή την περίπτωση φαβορί φαίνεται να είναι ο Βέλγος διεθνής Ερικ Στρίλενς (35, 2.08), ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Τζιρόνα, όπου έπαιξε τα τελευταία δυόμισι χρόνια και έχει ήδη προταθεί στον τεχνικό της Ενωσης. Αν, όμως, ο Γιάννης Φιλίππου επιμείνει στην αρχική του θέση, ότι «προχωράμε δίχως αλλαγές ως το τέλος», τότε η ΑΕΚ θα συνεχίσει ως έχει. Χωρίς Αντιτς, Πελεκάνο, Νικολαΐδη και ενδεχομένως και τον Κακιούζη την Κυριακή κόντρα στην Ολύμπια Λαρισας θα αγωνιστεί η ΑΕΚ.

sportnews.
MZ13
QUOTE (IraTmac @ Feb 6 2005, 01:32 AM)
Αν, όμως, ο Γιάννης Φιλίππου επιμείνει στην αρχική του θέση, ότι «προχωράμε δίχως αλλαγές ως το τέλος», τότε η ΑΕΚ θα συνεχίσει ως έχει.

Καλά, αυτός δεν είναι πρόεδρος? blink.gif

Απο πότε "κρίνει" αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ή όχι? ohmy.gif

Στα αμελέτητα μας ο coach? sad.gif

Ρε τον αγελαδίτσα..... tongue.gif
dizzy_fingers
Για τον Έρικ Στρίλενς:



Όπως είδα στα στατιστικά του στην προσωπική του σελίδα ( http://www.eric-struelens.com ohmy.gif) είχε πολύ καλά ποσοστά στα νιάτα του.
Είναι βέβαια 35 χρονών 39.gif.

Αν έχει όρεξη (εφόσον δώσει το οκ ο πρόεδρος biggrin.gif) να παίξει θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ.
IraTmac
ο προπονητής κρίνει ρε Μιχάλη, αλλά αν δεν έχουμε παπέλια που πάμε?...

tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.