Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
dimaster
13η Αγωνιστική......

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 2
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1

δυσκολη αγωνιστικη..........ουτε δυο δεν θα πιασω 68.gif
αλλα πιστευω οτι Παλληνη,Γερακας και Καλυβια θα τα βρουν σκουρα 19.gif
gk1
δυσκολη αγωνιστικη οντως γιαυτο θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να δωδω τα δικα μου προγνωστικα!!
μεστη βδομαδα πολλα γινονται... 69.gif 69.gif
gambler
QUOTE(dimaster @ Feb 5 2008, 13:11 ) *
13η Αγωνιστική......

δυσκολη αγωνιστικη..........ουτε δυο δεν θα πιασω 68.gif
αλλα πιστευω οτι Παλληνη,Γερακας και Καλυβια θα τα βρουν σκουρα 19.gif

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2

Dimaster δεν ξέρω αν θα πιάσεις 2..πάντως ένα δεν θα πιάσεις σιγουρα..
didi
bball.gif o triponter den edose stoihimatika apotelesmata gi`auti tin evdomada....perimenoume!!!!!!!!!!!! gi`autin tin agonistiki paizoume:

ΚΟΥΡΟΣ -ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 (omades me idio style alla provadisma ston kouro logo edras)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ- ΑΡΤΕΜΙΣ 1 (to eho pei,i artemis den m aresei katholou)

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΕΝΤΕΛΗ 1 (polu pio dunati i pallini,i penteli kanei xespasmata alla einai ligi...)

ΚΗΦΙΣΙΑ -ΚΑΛΥΒΙΑ 2 (eida tin kifisia me ton geraka k ektos 10-13 oi alloi....)

ΤΟΥΦΑ -ΓΕΡΑΚΑΣ 2 (apla kaliteros..kati ehei allaxei mages ston geraka..megali diafora!)

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΟΙΟΝ 2 (to oion ehei anevei polu...to lagonisi to agapame alla..makari na mas steilei kouva)

ΕΚΑΛΗ -ΜΑΡΑΘΩΝAΣ 2 (etsi gia tin ekplixi..an paixei o kalos tous to pisteuo polu)

pao gia 7/7(ououououououuouo)kali suneheia paides..... bball.gif
v-span
Mάγκες να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς για Πεντέλη. Ο Παρδάλης παίζει?
dimaster
gambler καντε καλη προπονηση αυτη την βδομαδα.........γιατι τα χουφταλα εχουν αγριεψει........ evilmonkey.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Και ο ΓΚΟΥΡΟΥ ειναι εδω.
Πολλα βαζετε λιγα παιρνετε

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1

Παντοφλερ το κυπελλο θελω, ξυπνα
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(v-span @ Feb 5 2008, 15:30 ) *
Mάγκες να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς για Πεντέλη. Ο Παρδάλης παίζει?

Καλησπερα!!!Γεια σου φιλε V-span.Δεν μπορω να σου πω τιποτα για την ομαδα μας δυστυχως!Απο οτι εμαθα εισαι το play-maker της ομαδας!Οποτε θα σε γνωρισω την Παρασκευη!Ισως να σας κανω την τιμη smiley.gif smiley.gif και παιξω αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα καθως εχω να παιξω απο 4 Νοεμβρη!θα παιξω με τον ορο οτι οι ψηλοι της ομαδας σου δεν θα με μαρκαρουν!!!!!!Αυτα στην επιθεση,οσο για την αμυνα μου μολις θα περνουν τα μπαλα θα την δινουν αμεσως γιατι θα ακολουθησω τη τεχνικη "Ματιασματος" που μου εχει μαθει τοσο καλα ο Τριποντερ.Αυτοι ειναι οι οροι μου.Συζητησε το και περιμενω απαντηση!

ΥΓ1 Τον Πανο απο που τον ξερεις?
gk1
QUOTE(dimaster @ Feb 5 2008, 15:32 ) *
gambler καντε καλη προπονηση αυτη την βδομαδα.........γιατι τα χουφταλα εχουν αγριεψει........ evilmonkey.gif

καλε μου dimaster μην σας ξεγελαει και τοσο το 6-6! icon_wave.gif
το ειπα και παλιοτερα οτι δεν μοιαζεται με την ομαδα που περσι την κερδισαμε μεσα εξω ευκολα κιολας 77.gif και σιγουρα εχετε τον πρωτο λογο σαυτο το παιχνιδι απο πολλες αποψεις!!
...παρολα αυτα ξερεις οτι ειμαστε σκληρα καρυδια!!! shot.gif shot.gif shot.gif
TF LAGONHSI
καλησπέρα και απο εμένα παιδιά, ρε λαμόγιο xad θα μας πείς ποιος είσαι ??? μας έχεις σπάσει τα νεύρα άσε που εμφανίζεσαι σαν τον κομήτη και μετά εξαφανίζεσαι. Πες μας τουλάχιστον τι είσαι παίκτης, μπάλα, ρακέτα, προπονητής, μπριζόλα (αν ναι τότε κινδυνεύεις απο triponter και εμένα), φάντασμα μάλλον αυτό είσαι. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Τέλος πάντων ας είσαι ότι θές δικαιωμά σου είναι άλλωστε.

δίνω προγνωστικά για αυτήν την εβδομάδα

ΚΟΥΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΕΝΤΕΛΗ 1
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2
ΤΟΥΦΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1
ΕΚΑΛΗ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1
gambler
QUOTE(dimaster @ Feb 5 2008, 15:32 ) *

ΤΟ 2005-2006 Μας κερδίσατε εσείς μέσα έξω...το 2006-2007 ήταν η σειρά μας να κερδίσουμε μέσα έξω..σύμφωνα με την προιστορία λοιπόν όποιος πάρει το ματσάκι την Παρασκευή πέρνει κ την ρεβανς την άνοιξη..ήρθε η ώρα λοιπόν να εκτροχιαστεί το τρένο των 5 συνεχόμενων νικών...
dimaster
QUOTE(gambler @ Feb 5 2008, 18:42 ) *
ΤΟ 2005-2006 Μας κερδίσατε εσείς μέσα έξω...το 2006-2007 ήταν η σειρά μας να κερδίσουμε μέσα έξω..σύμφωνα με την προιστορία λοιπόν όποιος πάρει το ματσάκι την Παρασκευή πέρνει κ την ρεβανς την άνοιξη..ήρθε η ώρα λοιπόν να εκτροχιαστεί το τρένο των 5 συνεχόμενων νικών...

η παρασκευη ειναι κοντα παιδια..........οποτε θα δουμε biggrin.gif
απο απουσιες πως πατε?
εμας ο μονος σιγουρος που δεν θα παιξει ειναι το playmaker μας......ο Αντωνης 68.gif
trifyllo
Πάμε...

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 - Ελαφρό προβάδισμα στον Κούρο.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 2 - Τα Μελίσσια πρέπει να χάσουν... wink.gif

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 - Καλή η Πεντέλη, καλύτερη η Παλλήνη.

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1 - Τα περιθώρια στενεύουν, πρέπει να κερδίσουμε. 41.gif

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 2 - Σε διαολεμένη φόρμα ο Κρόνος συν το απαραίτητο της ήττας για την Τούφα. icon_drunk.gif Να μην ξεχνάμε ότι παίζει να αναβληθεί (Τούφα)... 19.gif

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 - Το Λαγονήσι θυμίζει λίγο Κηφισιά... 41.gif

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1 - Οριακά λόγω έδρας...

77.gif Ήδη 7/7. Δώστε το μου από τώρα!!!! 77.gif
trifyllo
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 5 2008, 04:14 ) *
και ο trifillo ηταν στον παγκο με πολιτικα.

Τασούλη σου ξαναλέω ότι δεν είμαι ο 30φυλλος.
Ψάξε - ψάξε δε θα με βρεις...
gambler
QUOTE(dimaster @ Feb 5 2008, 19:24 ) *
η παρασκευη ειναι κοντα παιδια..........οποτε θα δουμε biggrin.gif
απο απουσιες πως πατε?
εμας ο μονος σιγουρος που δεν θα παιξει ειναι το playmaker μας......ο Αντωνης 68.gif

Οι γνωστές απουσίες μας είναι ένας ψηλός (θηρίο)ο οποίος έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα με τον Κούρο στην έδρα μας και χτύπησε στο γόνατο και χάνει όλη τη χρονιά ο άλλος ο ψηλός μας επέστρεψε απο τον τραυματισμό του,το 2αρι μας λογικά θα είναι την Παρασκευή - αν κ δεν έχει κάνει προπόνηση 3 βδομάδες -
φαντάζομαι πως θα δοκιμάσει το πόδι του εκείνη τη στιγμή και ίσως λείπει και ένα 3-4 που έχουμε
- τον έπιασε κ αυτόν το γόνατο του -...εδώ και κάνα μήνα μας έχουν σκίσει οι τραυματισμοί και οι τσακωμοί στην ομάδα..

Triponter έχετε αλλάξει προπονητή?έχετε 2 τώρα?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(trifyllo @ Feb 5 2008, 22:57 ) *
Τασούλη σου ξαναλέω ότι δεν είμαι ο 30φυλλος.
Ψάξε - ψάξε δε θα με βρεις...

Δεν ηταν μονο ο 30φυλλος με πολιτικα στον παγκο
LordOfTheCourts
QUOTE(gambler @ Feb 6 2008, 01:26 ) *
Οι γνωστές απουσίες μας είναι ένας ψηλός (θηρίο)ο οποίος έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα με τον Κούρο στην έδρα μας και χτύπησε στο γόνατο και χάνει όλη τη χρονιά ο άλλος ο ψηλός μας επέστρεψε απο τον τραυματισμό του,το 2αρι μας λογικά θα είναι την Παρασκευή - αν κ δεν έχει κάνει προπόνηση 3 βδομάδες -
φαντάζομαι πως θα δοκιμάσει το πόδι του εκείνη τη στιγμή και ίσως λείπει και ένα 3-4 που έχουμε
- τον έπιασε κ αυτόν το γόνατο του -...εδώ και κάνα μήνα μας έχουν σκίσει οι τραυματισμοί και οι τσακωμοί στην ομάδα..

Triponter έχετε αλλάξει προπονητή?έχετε 2 τώρα?

Από την αρχή της σεζόν είχαμε 2προπονητές Σφήκα - Κατσαρό
LordOfTheCourts
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1

Έτσι ξερά....
loufer
QUOTE(LordOfTheCourts @ Feb 6 2008, 10:30 ) *

Έτσι ξερά....

Οι τελευταίες μαγικές σας εμφανίσεις (για εσένα και τον triponter μιλάω), έχουν βάλει την ομάδα σε τρελή κούρσα ανόδου, σε βλέπω του χρόνου να σφαζόμαστε στη Β'. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Το προπονητικό team σας μας έκανε από τώρα scouting στο ματς με την ΕΦΟΑ... smiley.gif
gambler
QUOTE(LordOfTheCourts @ Feb 6 2008, 10:26 ) *
Από την αρχή της σεζόν είχαμε 2προπονητές Σφήκα - Κατσαρό

Να φανταστώ πως έχει ηρεμήσει το κλίμα μετά της νίκες?αν θυμάμαι καλά είχατε πρόβλημα με τον προπονητή σας..Ρωτάω γιατί ο triponter ειδικά περίμενε από την 4ή αγωνιστηκή πως θα πέρνατε την κάτω βόλτα αλλά από οσα βλέπω και μαθαίνω από εσάς τον τελευταίο μήνα πάτε από το καλό στο καλύτερο.
TF LAGONHSI
ρε παιδιά ξέρει κανείς κανα ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ λύκε εσύ μήπως χε χε χε smiley.gif smiley.gif smiley.gif

την Παρασκευή πρέπει να νικήσουμε smile.gif smile.gif smile.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Feb 6 2008, 15:54 ) *
ρε παιδιά ξέρει κανείς κανα ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ λύκε εσύ μήπως χε χε χε smiley.gif smiley.gif smiley.gif

την Παρασκευή πρέπει να νικήσουμε smile.gif smile.gif smile.gif

Τι γελας ρε κακομοιρη????????????
Παλι πρωτος ειμαι.

Ο Γκουμας παλι αναπαρασταση εκανε????????

Καθε παρασκευη τα ιδια μας λες.
Πως να κερδισεις χωρις να κανεις προπονηση?????????
Ολο φαι εισαι

shot.gif shot.gif shot.gif
smiley.gif
duke10
καλημερα παιδια. Σημερα τελειωσα εξεταστικη και οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ πιο χαλαρος. Επιτελους μπορω να αφοσιωθω σε πιο ευχαριστα πραγματα οπως προπονησεις, pro, νυχτοπερτατηματα κτλ...
Παρασκευη παιζουμε με κουρο για δωστε καμια πληροφορια. Ξερω για το γηπεδο αλλα για την ομαδα δε ξερω πολλα...
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 6 2008, 14:01 ) *
Παλι πρωτος ειμαι.

Ολο φαι εισαι

smiley.gif

κάνω ρε προπόνηση αλλά στο φαί. smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 6 2008, 14:01 ) *
Παλι πρωτος ειμαι.

Ολο φαι εισαι

smiley.gif

γιατί ρε είσαι πρώτος στα χαρτιά το πήρατε το ματσάκι????? shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
TF LAGONHSI
ρε που είστε πάλι χαμένοι όλοι τι θα γίνει μπαίνετε κατασκοπεύετε και φεύγετε ???

xad και larnaka88 που χαθήκατε και ποίοι είστε ρε λαμόγια smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gk1
να δωσω και γω τα δικα μου για αυτη τη βδομαδα αν και ο τριποντερ μας την εκανε και δεν εδωσε ακομα της περασμενης βδομαδας γιαυτο και θα τον καταγειλλω!!! shot.gif shot.gif shot.gif evilmonkey.gif

λογω εδρας (και πολυ κακης μαλιστα μιλαμε για κατι σαν οικοπεδο) το δινω στον κουρο αλλα και γιατι η πολιτεια μακρια απο το δικο της χωραφακι 69.gif μαλλον δυσκολευετε icon_drunk.gif

αν παιξει ο παπαδεας μαλλον ασσο

δυσκολα η πεντελη θα χτυπησει αυτους που χτυπανε...

λυπαμαι φιλε λυκε αλλα δεν εχετε ελπιδα αν και πολυ θα ηθελα να σας δω να νικατε αυτο το παιχνιδι 41.gif 41.gif 41.gif

αν και η τουφα θα το παλεψει δεν εχει ελπιδα απεναντι σε μια ομαδα με ανεβασμενη ψυχολογια ειδικα αν το παιχνιδι παει μεσα στο καλαθι

αν το λαγονησι εμφανιστει οπως με εμας την τελευταια αγωνιστικη τοτε δυσκολα νικαει!
αν ομως ο τασουλης και η παρεα του κανουν μερικα απο αυτα που τους σφυριξε ενα πουλακι 69.gif τοτε εχουν ελπιδες και επιδη ειναι η τελευταια τους ευκαρια και τους συμπαθω το παιζω 1 και ασ το χασω!! smiley.gif

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
για εμας και να ηθελα δε θα μπορουσα να το παιξω 1
αν και τον πρωτο λογω τον εχει η ομαδα του φιλου dimaster ελπιζω οτι επειδη θα ειμαστε για πρωτη φορα ολοι μετα απο 3 βδομαδες εστω και χωρισ μια προπονηση θα το χτυπησουμε το παιχνιδι και ισωσ το κλεψουμε!! icon_wave.gif icon_wave.gif
nairepao
εγω δεν θα δωσω ακριβη προγνωστικα, θα παιξω ομως ειδικο στοιχημα και θα πω οτι βλεπω τρια x αυτη την αγωνιστικη...σε κουρο, λαγονησι και μελισια...συνολικη αποδοση 729...κι οτι πιασω(μην πιασω τιποτ'αλλο...)
triponter
καλησπερα παιδια...

ρε τι γκρινιαζετε για τα αποτελεσματα...λες και η επιτροπη δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει!!! (π.χ. να δει ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ....)...τελοςπαντων, οι περισσοτεροι απο εσας ηταν ατακτα παιδια και θα τιμωρηθειτε...δωσατε τα αποτελεσματα μετα τον αγωνα της Αρτεμις, ταχα μου οτι ξεχαστηκατε..αρε νουμερααα smiley.gif smiley.gif smiley.gif ....αρα εχουμε :

dimaster = 5/6

lykos = 3/6 ( σου ειπα μην παιζεις την ομαδα σου δεν ακους...θες και κυπελλο γιδι)

kvqs = 4/6

triponter = 3/6

trifillo = 4/6

gk1 = 4/6

map#4 = 2/6

tf lagonisi = 3/6

lord = 3/6

..........................................................................
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

ημαρτον η αγωνιστικη φορμα του διμαστερ, επεκτεινεται και στους χωρους του παρανομου στοιχηματος...
νικητης και μοναδικος ο κος DIMASTER 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

.............................................

και "GRANDE ΚΟΥΒΑΣ" Ο κος moq#4 ο οποιος μας επαιξε και να χασουμε (καλα να παθεις...)
μπραβο αγορι μου και καλη συνεχεια...

αλλη παρατηρηση ειναι οτι μονο ο triffilo w00t.gif w00t.gif w00t.gif επιασε την νικη του Κουρου...αυτο δεν το περιμεναμε απο εναν πρωην grande κουβας....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Feb 6 2008, 17:19 ) *
γιατί ρε είσαι πρώτος στα χαρτιά το πήρατε το ματσάκι????? shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Οπου και οπως γουσταρουμε τα παιρνουμε τα ματσακια.
4-0 για να μην ξεχνιομαστε
mog#4
ειμαι πολυ συγκινημενος που μολις απο τη πρωτη μου συμμετοχη κερδισα το κουβα....απεριγραπτο συναισθημα....επανερχομαι δριμυτερος ομωσ....:
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (1)
λογω εδρας και μονο....

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (1)
καιρος για τ μελισσια να κερδισουν

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (1)
δυσκολο εργο για τη πεντελη...κλεινω στον 1

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ (2)
λυκε σε εκτιμαω αλλα...πολυ δυσκολα...

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ (2)
πιστευω ο γερακας ειναι απο τις πιο ανεβασμενες ομαδες αυτη τη στιγμη....και δυσκολα θα χασει

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ (2)
ελπιζω οτι θα ανταποκριθουμε στις απαιτησεις του ματσ και θα κανοθμε τ αυτονοητο....μονο νικη...

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (2)
βλεπω νικη μαραθωνα αν και η εκαλη ειναι πολυ δυνατη...
trifyllo
QUOTE(triponter @ Feb 6 2008, 19:54 ) *
καλησπερα παιδια...

ρε τι γκρινιαζετε για τα αποτελεσματα...λες και η επιτροπη δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει!!! (π.χ. να δει ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ....)...τελοςπαντων, οι περισσοτεροι απο εσας ηταν ατακτα παιδια και θα τιμωρηθειτε...δωσατε τα αποτελεσματα μετα τον αγωνα της Αρτεμις, ταχα μου οτι ξεχαστηκατε..αρε νουμερααα smiley.gif smiley.gif smiley.gif ....αρα εχουμε :

dimaster = 5/6

lykos = 3/6 ( σου ειπα μην παιζεις την ομαδα σου δεν ακους...θες και κυπελλο γιδι)

kvqs = 4/6

triponter = 3/6

trifillo = 4/6

gk1 = 4/6

map#4 = 2/6

tf lagonisi = 3/6

lord = 3/6

..........................................................................
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

ημαρτον η αγωνιστικη φορμα του διμαστερ, επεκτεινεται και στους χωρους του παρανομου στοιχηματος...
νικητης και μοναδικος ο κος DIMASTER 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

.............................................

και "GRANDE ΚΟΥΒΑΣ" Ο κος moq#4 ο οποιος μας επαιξε και να χασουμε (καλα να παθεις...)
μπραβο αγορι μου και καλη συνεχεια...

αλλη παρατηρηση ειναι οτι μονο ο triffilo w00t.gif w00t.gif w00t.gif επιασε την νικη του Κουρου...αυτο δεν το περιμεναμε απο εναν πρωην grande κουβας....

Αγόρι μου σε κάθε αγωνιστική θα παθαίνεις μεγαλύτερη έκπληξη με το ποσοστό επιτυχίας μου! 41.gif
Και όταν αρχίσουμε να κάνουμε τις σερί νίκες θα βαρεθείτε να μοιράζετε το κύπελλο σε μένα, τον Λύκο και τον nairepao... shot.gif shot.gif Αν βέβαια ο nairepao σταματήσει να παίζει "ποιος θα βάλει πρώτος γκολ" στη Γ' ΕΣΚΑ... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
vag#4
didi pes stous filous sou na min stoiximtizoun gia tin omada mas
gt mexri to telos 8a pigainoume trenoooooo smiley.gif smiley.gif
triponter
QUOTE(loufer @ Feb 6 2008, 08:51 ) *
Οι τελευταίες μαγικές σας εμφανίσεις (για εσένα και τον triponter μιλάω), έχουν βάλει την ομάδα σε τρελή κούρσα ανόδου, σε βλέπω του χρόνου να σφαζόμαστε στη Β'. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Το προπονητικό team σας μας έκανε από τώρα scouting στο ματς με την ΕΦΟΑ... smiley.gif

εμεις οτι καναμε στην αρχη το κανουμε και τωρα....βασικα αυτο που εχει αλλαξει ειναι η αποδοση των αλλων
τα παιδια δειχνουν πια τις ικανοτητες τους και ολοι μαζι παμε καλα..

οσο για τον αν συναντηθουμε ξανα στην Β' , δεν ξερω ...πρωτον γιατι μπορει να πεσετε tongue.gif και δευτερον αν σας πετυχουμε θα φατε πολλα με λιγα, οπως και στο φιλικο μας tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(gambler @ Feb 6 2008, 11:38 ) *
Να φανταστώ πως έχει ηρεμήσει το κλίμα μετά της νίκες?αν θυμάμαι καλά είχατε πρόβλημα με τον προπονητή σας..Ρωτάω γιατί ο triponter ειδικά περίμενε από την 4ή αγωνιστηκή πως θα πέρνατε την κάτω βόλτα αλλά από οσα βλέπω και μαθαίνω από εσάς τον τελευταίο μήνα πάτε από το καλό στο καλύτερο.

η αληθεια ειναι οτι η πορεια μας καποια στιγμη κρεμοταν πραγματικα απο μια κλωστη..Οι αντιθεσεις, οι ενστανσεις και η διαφορετικη νοοτροπια και τα πιστευω του καθενος ηταν ετοιμα να βγουνε στη φορα με απροβλεπτες συνεπειες...

αλλα επειδη ειμαστε και στην Ελλαδα....οι νικες εφεραν την γαληνη, κρυβουν (δεν εξαφανιζουν ομως) τα προβληματα και οσο παμε καλα, ολα θα ειναι σχεδον μελι γαλα...αμα αρχισουν οι ηττες, μπορει παλι να μπουμε σε δυσαρεστες καταστασεις...

Αυτη τη στιγμη ομως το κλιμα ειναι πολυ καλο, ειμαστε ολοι δεμενοι και η ψυχολογια μας ειναι στα υψη....

Να θυμισω ομως και την περιπτωση της Παλληνης, οπου με 6-7 ευκολςες συνεχομενες νικες εκανε μετα 3 συνεχομενες ηττες , αλλα και την πεντελη που τωρα εχασε πολυ 2 ματσακια σερι...

Αρα θελει προσοχη, γιατι ολα αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη......

Παντως εχουμε τεραστια περιθωρια βελτιωσης και δεν νομιζω οτι θα τα φτασουμε ποτε...
taper
QUOTE(triponter @ Feb 6 2008, 23:52 ) *
εμεις οτι καναμε στην αρχη το κανουμε και τωρα....βασικα αυτο που εχει αλλαξει ειναι η αποδοση των αλλων

οσο για τον αν συναντηθουμε ξανα στην Β' , δεν ξερω ...πρωτον γιατι μπορει να πεσετε tongue.gif και δευτερον αν σας πετυχουμε θα φατε πολλα με λιγα, οπως και στο φιλικο μας tongue.gif tongue.gif tongue.gif

έχω ήδη κάνει εισήγηση στον πρόεδρο για φιλικό-εχθρικό για την Μεγάλη Παρασκευη αλά Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός
εκτός άμα θέλετε να βάλουμε κανά στοιχηματάκι( τα χρήματα θα τα κρατάει ο λύκος ως μεγάλος στοιχηματίας)
και να σας αποδείξουμε ότι είστε εκεί που σας αξίζει

και για ενημέρωσε τους φίλους σου πως και γιατί αναβλήθηκε έτσι ξαφνικά ο χθεσινός αγώνας( εναν αγώνα ήθελα να δω και φοβήθηκες να μην σας γκαντεμέψω)
εφημερίδες, διαιτητές, και εσκα στο πλευρό σας
κριμας που δεν μπορούμε να σας αντιμετωπίσουμε και να σας ξεμπροστιάσουμε

βέβαια μετά θα κάνατε ΕΝΣΤΑΣΗ σαν κάποιους άλλους για αντικανονικά ταπίδια smiley.gif
loufer
[quote name='triponter' date='Feb 6 2008, 23:52 ' post='159732']

Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα παίκτη είναι να βγάζει γλώσσα όταν κάνει καλές εμφανίσεις και προέρχεται από σερί νικών... Στην περίπτωσή σου ειδικά έχω παρατηρήσει μια υπεραισιοδοξία επειδή πάτε τρένο στη Γ' ΕΣΚΑ με τις ομάδες φόβητρα Siena, Maccabi, Real που έχει ο όμιλός σας.
Προτείνω λοιπόν τη διεξαγωγή φιλικής (ο Θεός να την κάνει) αναμέτρησης, με παρουσία όμως 2 διαιτητών της ΕΣΚΑ, όποτε θέλετε εσείς...
Κρίνεται επιβεβλημένη και η παρουσία του ΛΥΚΟΥ στην εξέδρα (μιας και είναι ο πιο αντικειμενικός forumistas) για να δει τα μαύρα χάλια σου...Μην ανησυχείς όμως θα σου φέρει και σουβλάκια μετά για να παρηγορηθείς...
didi
QUOTE(vag#4 @ Feb 6 2008, 22:30 ) *
didi pes stous filous sou na min stoiximtizoun gia tin omada mas
gt mexri to telos 8a pigainoume trenoooooo smiley.gif smiley.gif

bball.gif poios eisai re lamogio pou se paizoume kai kontra sto stoihima????? bball.gif
gk1
μαγκεσ καλησπερα!! icon_wave.gif icon_wave.gif
θα ηθελα να ρωτησω ποσα φιλικα εχετε κανει με τις ομαδες σας φετος??? wav.gif
οσο περισσοτεροι απαντησετε τοσο καλυτερα!! smiley.gif
ευχαριστω!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΤΦ η χρονια του ''ΔΡΑΚΟΥ'' ξεκινησε απο χθες.
Ετοιμασου για τεσσαρες και στην καλαθοσφαιρα.

Απο αυριο ξεκιναει και η αντεπιθεση της Κηφισιας.

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Feb 7 2008, 17:28 ) *
μαγκεσ καλησπερα!! icon_wave.gif icon_wave.gif
θα ηθελα να ρωτησω ποσα φιλικα εχετε κανει με τις ομαδες σας φετος??? wav.gif
οσο περισσοτεροι απαντησετε τοσο καλυτερα!! smiley.gif
ευχαριστω!!!

Τι εννοεις οταν λες φετος??????

Απο το καλοκαιρι ή το 2008????
dimos
den exo sxesi me ta kalivia alla den afinis tin antepithesi kai ta paxia logia gia to epomeno matsaki
dimaster
Λυκε άμα παίξετε καλή περιφερειακή άμυνα.....και ο φίλος μου ο 13 κάνει καλο παιχνίδι κατω απο τα καλαθια έχετε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσετε....... wink.gif
dimos
makari re file kai ego goustaro na kairdisete giati auto mas dini elpides kai emas emeis tha to xaroume perisotero apo esas icon_drunk.gif
dizzy_fingers
Φίλε Δήμο καλώς ήρθες στο basketforum.
Να σε παρακαλέσω μόνο να μη γράφεις με greeklish, αλλά με ελληνικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ.
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 7 2008, 15:30 ) *
ΤΦ η χρονια του ''ΔΡΑΚΟΥ'' ξεκινησε απο χθες.
Ετοιμασου για τεσσαρες και στην καλαθοσφαιρα.

Απο αυριο ξεκιναει και η αντεπιθεση της Κηφισιας.

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

ΣΙΓΑ λυκε κατουρατε και λιγο icon_drunk.gif γιατι ενας δρακος δεν φερνει την...ανοιξη evilmonkey.gif evilmonkey.gif smiley.gif
pegasus_no_12
Καλησπερα και απο 'μένα.Τρέχω σαν τον παλαβό και ούτε στο forum δεν προλαβαινω να μπω.Τες πα...
Παντως έχω να δηλώσω οτι ο Γερακας με εμφανίσεις όπως αυτη της προηγούμενης εδομάδας γινεται φαβορι για άνοδο. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Οσο για τα προγνωστικα που μας δίνετε προβάδισμα μονο και μόνο λόγω κακής έδρας (πράγμα που έχω βαρεθει να διαβαζω ) evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif .......
Σας ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ οτι έχουμε περισσοτερες νίκες εκτος απο οτι εντός.....ΑΥΤΑ!!!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Feb 7 2008, 18:39 ) *
ΣΙΓΑ λυκε κατουρατε και λιγο icon_drunk.gif γιατι ενας δρακος δεν φερνει την...ανοιξη evilmonkey.gif evilmonkey.gif smiley.gif

Περσι, αν θυμαμαι καλα, πηρατε το πρωταθλημα
λογω ενος μη σφυριγματος στο 3ο ματς.

Φετος δεν νομιζω να γινει το ιδιο, λογω σεβασμου στον Γιαννακη.
Δεν τον θεωρω μεγαλο προπονητη, αλλα εχει τις ακρες του πλεον σε πολλα ποστα
και δυσκολα θα ξαναδουμε τις περσινες διαιτησιες,
οποτε ξεχαστε το να σουταρετε βολες συνεχεια.

Οσο για αυριο, πολυ θα καταπιουν την γλωσσα τους
και θα σκισουν τα κουπονια τους.

Dimaster thanks, θα γινει αυτο που πρεπει αυριο.

Pegasus keep on runnnnnnning icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
aionio talento
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 7 2008, 18:15 ) *
Περσι, αν θυμαμαι καλα, πηρατε το πρωταθλημα
λογω ενος μη σφυριγματος στο 3ο ματς.

Φετος δεν νομιζω να γινει το ιδιο, λογω σεβασμου στον Γιαννακη.
Δεν τον θεωρω μεγαλο προπονητη, αλλα εχει τις ακρες του πλεον σε πολλα ποστα
και δυσκολα θα ξαναδουμε τις περσινες διαιτησιες,
οποτε ξεχαστε το να σουταρετε βολες συνεχεια.

Οσο για αυριο, πολυ θα καταπιουν την γλωσσα τους
και θα σκισουν τα κουπονια τους.

Dimaster thanks, θα γινει αυτο που πρεπει αυριο.

Pegasus keep on runnnnnnning icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

αυτο το : δεν τον θεωρω μεγαλο προπονητη να μας εξηγουσες λιγο καλα θα ηταν . . . ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΣΕΙ

ΔΗΛΑΔΗ ? ? ?
dizzy_fingers
Μάγκες. Υπάρχει και το λοιπό φόρουμ για συζητήσεις περί Γιαννάκη. wink.gif

Συγκεκριμένα, έχει ανοιχτεί αυτό το τόπικ στο υποφόρουμ του Ολυμπιακού, οπότε αν συνεχιστεί η συζήτηση, καλό είναι να γίνει εκεί πέρα.
triponter
καλησπερα παιδια..ηρθε η ωρα να δωσω και εγω τα αποτελεσματα μου:

ευκολη νικη για κουρο, και οχι μονο λογω εδρας...Πηγασε παρτους τα φτερα...

ευελπιστω σε νικη των μελισιων ωστε η αρτεμις να μεινει εκτος τροχιας ανοδου...και να παιξει μαζι μας το αναβληθεν 20 Φεβρουαριου με πεσμενο ηθικο

αν και η πεντελη με τους πρωτοπορους το παει καλα, εδω θα χασει...η παλληνη εκανε 3 συνεχομενες και δεν εχει αλλα περιθωρια..

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
λυκο θα παρετε τα ......αλλα επειδη θελω να κερδισετε σας παιζω 1..να θυμασαι πιαστε τον Τσαντουλη και τον Νικολοπουλο...για μια φορα στη ζωη σας παιξτε αμυνα και μπορει κατι να βγειτε...οχι ομως να φατε καμια 16αρια απο τον καθενα και μετα να λετε παιξαμε καλη αμυνα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ελπιζω να συνεχιστει η καλη αποδοση των τελευταιων αγωνων και με τη φορα που εχουμε να παρουμε το παιχνιδακι..η τουφα βεβαια κινδυνευει και θα δαγκωνει, αλλα και εμεις ειμαστε λυσσασμενοι blove.gif blove.gif

δυστυχως για μας που μας βολευει πολυ ο ασος, μιας και θεωρω τον Αγ.Στεφανο βασικο αουτσαιντερ για την ανοδο, το Λαγονησι δεν θα τα καταφερει... Παντως εχει τωρα δυο αγωνες στην εδρα του Αγ.Στεφανο και Γερακα, που αν τους παρει και τους δυο πραγματικα ανασταινεται, ομως αν τους χασει και τους δυο πεφτει....Γιαυτο τασουλη σχιστειτε

αν ο μαραθωνας ηταν πληρης θα τους εδινα καποιες ελπιδες..τωρα οχι....η εκαλη θα συνεχισει τις νικες..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...παλι
παππουδες...κρατειστε μου θεση για του χρονου..καπου θα με χωρεσετε και μενα..εστω στο παγκο..

αυτα μαγκες...παντως οτι και αν επαιξα, προβλεπω οτι τα 4 φαβορι(με βαση την πορεια τους ) Αγ.Στεφανος,Παλληνη,Καλυβια,Γερακας θα προχωρησουν με νικες..οποιος χασει προσφερει δωρακι στους υπολοιπους....και εχει ενδιαφερον αν δουμε αν καποιος απο τους υπολοιπους (τους μεσαιους και κατω) καταφερει και βγαλει δοντια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.