καλησπερα παιδια..ηρθε η ωρα να δωσω και εγω τα αποτελεσματα μου:
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
ευκολη νικη για κουρο, και οχι μονο λογω εδρας...Πηγασε παρτους τα φτερα...
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1
ευελπιστω σε νικη των μελισιων ωστε η αρτεμις να μεινει εκτος τροχιας ανοδου...και να παιξει μαζι μας το αναβληθεν 20 Φεβρουαριου με πεσμενο ηθικο
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
αν και η πεντελη με τους πρωτοπορους το παει καλα, εδω θα χασει...η παλληνη εκανε 3 συνεχομενες και δεν εχει αλλα περιθωρια..
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
λυκο θα παρετε τα ......αλλα επειδη θελω να κερδισετε σας παιζω 1..να θυμασαι πιαστε τον Τσαντουλη και τον Νικολοπουλο...για μια φορα στη ζωη σας παιξτε αμυνα και μπορει κατι να βγειτε...οχι ομως να φατε καμια 16αρια απο τον καθενα και μετα να λετε παιξαμε καλη αμυνα
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 2
ελπιζω να συνεχιστει η καλη αποδοση των τελευταιων αγωνων και με τη φορα που εχουμε να παρουμε το παιχνιδακι..η τουφα βεβαια κινδυνευει και θα δαγκωνει, αλλα και εμεις ειμαστε λυσσασμενοι
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
δυστυχως για μας που μας βολευει πολυ ο ασος, μιας και θεωρω τον Αγ.Στεφανο βασικο αουτσαιντερ για την ανοδο, το Λαγονησι δεν θα τα καταφερει... Παντως εχει τωρα δυο αγωνες στην εδρα του Αγ.Στεφανο και Γερακα, που αν τους παρει και τους δυο πραγματικα ανασταινεται, ομως αν τους χασει και τους δυο πεφτει....Γιαυτο τασουλη σχιστειτε
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
αν ο μαραθωνας ηταν πληρης θα τους εδινα καποιες ελπιδες..τωρα οχι....η εκαλη θα συνεχισει τις νικες..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...παλι
παππουδες...κρατειστε μου θεση για του χρονου..καπου θα με χωρεσετε και μενα..εστω στο παγκο..
αυτα μαγκες...παντως οτι και αν επαιξα, προβλεπω οτι τα 4 φαβορι(με βαση την πορεια τους ) Αγ.Στεφανος,Παλληνη,Καλυβια,Γερακας θα προχωρησουν με νικες..οποιος χασει προσφερει δωρακι στους υπολοιπους....και εχει ενδιαφερον αν δουμε αν καποιος απο τους υπολοιπους (τους μεσαιους και κατω) καταφερει και βγαλει δοντια...