QUOTE (Maximos 13 Athens @ Jul 24 2015, 02:26 )
Το τι κάνει ο πρόεδρος της ομάδας που υποστηρίζω δεν με εκφράζει ούτε λέει κάτι για την προσωπική μου ηθική... Εγώ δεν ταυτίζομαι φανατικά και απόλυτα με τη γραμμή της ομάδας μου, δεν είμαι οπαδός. Φυσικά και να εφαρμοστούν οι νόμοι ισότιμα και ο Γιαννακόπουλος να τιμωρηθεί για τις καφρίλες που κάνει και λέει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί μου επιτίθεσαι και με ταυτίζεις ηθικά με τις πολιτικές μιας ομάδας/εταιρείας που απλώς παρακολουθώ και δεν έχω καμία ανάμιξη με τις όποιες βρωμοδουλειές της. Απλώς με ενοχλεί το στυλάκι των οπαδών των επαρχιακών ομάδων ότι "αδικούμαστε από τα μεγάλα συμφέροντα", λες και δεν έχουν κάνει τις απόλυτες λαμογιές για να επιβιώσουν αυτές οι ομάδες υπό τη διοίκηση απίστευτων προσωπικοτήτων, μέχρι και μαφιόζων.
ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω....
(δε ταυτισα τιποτα,απλα σου λεω πριν κρινεις την ηθικη αλλων ομαδων καλυτερα να δεις πρωτα τις πρακτικες της δικης σου.Αλλα ας συμφωνησουμε οτι η καθε διοικηση κανει οτι της δινει δικαιωμα ο νομος για να προστατεψει τα συμφεροντα της και ας αφησουμε την ηθικη κατα μερος.)