Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
thrylos7
Tα αθλητικά της ΝΕΤ πάντως είχαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 τρίτη είδηση...

Πρώτη ήταν η έναρξη του μουντιάλ... (έχουμε να φάμε πρήξιμο..)
και δεύτερη, άκουσον άκουσον, ο τραυματισμός του Σισέ στη φιλική νίκη της Γαλλίας επί της Κίνας με 2 ή 3-1...

QUOTE
"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΗΡΘΕ Ο ΟΣΦΠ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"...

το είδαμε στο παρκέ...
τι διαφορά είχε δηλαδή το φετινό 3-0 από το 3-0 πρόπερσι με το μαρούσι ?

Να αντιστρέψω την ερώτηση; Τι κοινό είχε πέρα από το τελικό σκορ;
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι ο ΠΑΟ το πήρε στο χαλαρό και το φετινό τίτλο.
ashton
dhi, το αποτέλεσμα μετράει...
με 3-0 έχουν χάσει το Μαρούσι το 2004, ο Ολυμπιακός το 2006 και ο ΠΑΟΚ το 2000 (νομίζω και το 98).
Warrior
QUOTE(ashton @ Jun 8 2006, 05:38 PM)
μήπως αναφέρεσαι σε αυτούς τους δημοσιογράφους που έλεγαν
"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΗΡΘΕ Ο ΟΣΦΠ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"...
*


Πρωταρχικα αναφερομουν σε αυτους που ριχνουν διαρκως "λαδι στη φωτια"
με προκλητικα πρωτοσελιδα και αρθρα.

Δευτερευόντος θεωρω πως ο τροπος που εληξε η σειρα και οσα εγιναν την
Κυριακη και την Τεταρτη,αποτελει μια πρωτης ταξεως απαντηση σε οσους
ελεγαν αυτο που γραφεις,οπως και σε αυτους που ελεγαν "οτι ειναι καλο
για το μπασκετ το ζευγαρι του τελικου και οτι και παλι για το καλο του μπασκετ
(ποιανου το καλο?? huh.gif )πρεπει να παμε σε 5ο τελικο.

Οσο "χαιδευουν" αυτια προεδρων και φιλαλθων οι δημοσιογραφοι,να μην
μας το παιζουν "σοκαρισμενοι" μετα απο ολα αυτα...
thrylos7
QUOTE
dhi, το αποτέλεσμα μετράει...

Δε νομίζω. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα μείνει στην ιστορία.

Το 98 ο ΠΑΟΚ είχε κάνει νίκη.

QUOTE
"οτι ειναι καλο
για το μπασκετ το ζευγαρι του τελικου και οτι και παλι για το καλο του μπασκετ
(ποιανου το καλο??  )πρεπει να παμε σε 5ο τελικο.

Αγωνιστικά αυτό σκέκει 100%. Εξάλλου, αυτοί ελέγχουν τους χούλιγκανς;
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Jun 8 2006, 06:19 PM)
Αγωνιστικά αυτό σκέκει 100%. Εξάλλου, αυτοί ελέγχουν τους χούλιγκανς;
*


Δεν μιλουσαν μονο αγωνιστικα...

Δεν ελεγχουν τους χουλιγκανς,αλλα καναν λαθος εκτιμηση.Γι'αυτο και μιλησα,
οσον αφορα αυτη την κατηγοριατων δημοσιογραφων,απλα "για απαντηση"..
kferles
QUOTE(sihainas @ Jun 7 2006, 07:44 PM)
Βεβαίως άξιος πρωταθλητής ο Παναθηναικός... αλλά με όλα αυτά που έγιναν... ούτε αυτοί δεν πρέπει να χαίρονται...
*

Τι να κανουμε ειναι και 5-10 οπαδοι που πανε να δουν τον ΠΑΟ στο μπασκετ γιατι υποστιριζουν γενικα την ομαδα. Αλλα δυστυχως φερνουν την κατασταση του ποδοσφαιρου στα γηπεδα του μπασκετ
dizzy_fingers
Κολοσσέ, αν ψάχνεις το ποστ που έκανες για το θέμα της βίας, το μετέφερα και το έκανα ξεχωριστό τόπικ εδώ.
wink.gif
Bonzo
Καταρχήν αν εξαιρέσεις το πρώτο ματς νομίζω ότι ο ΠΑΟ δε δυσκολεύτιηκε..
Άνετος ήταν..
Δεύτερον Για το πω περνάνε τα αεροβόλα κλπ.. Μάλλον δεν έχεις πάει πολλές φορες γήπεδο...Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο...Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα σου πω μόνο ότι είδα..Έγινε ένα μαζικό ντου από μια πόρτα(αδύνατο να σταματηθεί από 10 αστυνομικούς και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν πάνω απο 10 αστυνομικοι σε κάθε θύρα)και ρίξανε μια τζαμαρία ποθ χωρούσε άνετα να περάσει άνθρωπους...Και αυτά είδα μόνο εγώ..Τουλάχιστον 200 άτομα είδα να μπάινουν έτσι..
Τρίτον αν και μέσες άκρες συμφωνώ με όσα ακούγονται νομίζω ότι στο άρθρο του betsmart υπάρχουν κάποια ασημεία που θα τα χαρακτήριζα επιεικός ηλίθια...Δεν είναι ρε παιδιά δυνατόν τα ματ να μπούνε μέσα στους οπαδούς και να κάνουν συλλήψεις γιατί απλά θα ξεκινήσει πόλεμος..Και μην ακούσω καμμία φασιστική γνωμη του στυλ αφού τον συγκαλύπτουν είναι συνένοχοι..Δεν μιλάμε για 10-15 άτομα μιλάμε για χιλίαδες...Γενικά η γνώμη μου είναι οτί συλλήψεις εντός γηπέδου για να μην έχουμε καμμιά πραγματικά μεγάλη τραγωδία δεν πρέπει σε καμμία περιπτωση να γίνουν
QUOTE
Ερωτημα δεύτερο.Η αστυνομία γιατί δεν επενέβη;Γιατί δεν ξεκίνησε να βαράει στο ψαχνό τους χουλιγκάνους,να συλλάβει καμια 50αρια και να τους στείλει σουμπιτους στην φυλακή(και ενώ θα τρέξουν οι δικηγόροι -σ.σ χα,χα,χα..-των ΚΑΕ να τους σώσουν γιατί κατα βάθος είναι καλά και παραστρατημένα παιδιά..)με συνοπτικές διαδικασίες;Αλλά εδω η αστυνομία(σ.σ αυτή δεν είναι υπευθυνη επ αυτούwink.gifεκανε το αμίμητο...Αδειασε την κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετρώντας καθετα στον πάγκο με χάρακα...Και στα καθισματα που ηταν διπλα στον ..χαρακα(καμια 30αρια θέσεις) ελαβαν θέσεις οι επίλεκτοι..Και σημάδευαν με μεγαλύτερη ανεση εκ των πλαγίων τον πάγκο του Ολυμπιακού...

Βεβαίως αν η αστυνομία ανοιξει κεφάλια θα βγουν οι ομάδες και οι δήθεν της ελληνικής κοινωνίας και θα πουν ντροπή και αίσχος,που βαράνε τα αθώα παιδάκια...

Ωραία λογική....
Πάμε να ανοίξουμε μερικά κεφάλια(και αν πάρει και κανένα άσχετο θα το πούμε παράπλευρη απώλεια) και έτσι ο ελληνικός αθλητισμός θα πάει μπροστά..Η λογική αυτή είναι κοινωνικά επικίνδυνη..
Anaz
QUOTE
Τι να κανουμε ειναι και 5-10 οπαδοι που πανε να δουν τον ΠΑΟ στο μπασκετ γιατι υποστιριζουν γενικα την ομαδα. Αλλα δυστυχως φερνουν την κατασταση του ποδοσφαιρου στα γηπεδα του μπασκετ
opa katse giati den tha to anteksw na akoysw pali to paramythi peri..5-10!!!Τι εννοεις ακριβως??Δεν φανταζομαι να εννοεις τον αριθμο αυτων που καναν τα επεισοδεια.. δηλ.10!!!
Νίκος
To sweep ήρθε εύκολα, άλλωστε όπως είπε και ο Αλβέρτης ο Παναθηναϊκος είναι η καλύτερη ομάδα και απλά το έδειξε.
Το 2ο συνεχόμενο νταμπλ ήρθε, το 4 πρωτάθλημα σερί, το 8ο σε 9 χρόνια. Είναι η καλύτερη ομάδα τις τελευταίας δεκετίας με διαφορά.

Και εκεί που 18.000 κόσμος είναι έτοιμος να πανυγηρίσει (να πιάσουν τόπο και τα λεφτά που έδωσε) 100 -θα πω εγώ- τσογλάνια έρχονται και τα **μάνε όλα. Το γήπεδο έχει κάμερες... Όλοι ξέρουμε τί θα 'πρεπε να γίνει. Είναι ντροπή. Το φαινόμενο δεν έχει να κάνει τόσο με τις ομάδες είναι κοινωνικό. Γίνεται και πάλι αισθητή η απουσία κράτους. Ε, ως πότε ? Παραδειγματική τιμωρία θέλει. Δεν αγαπουν τον Παναθηναϊκό αυτοί που έκαναν τα επεισόδια, αλητάκι και ψευτόμαγκες είναι, καρκινώματα στον φίλαθλο κόσμο. Τους εύχομαι ό,τι το χειρότερο.
thrylos7
QUOTE
Καταρχήν αν εξαιρέσεις το πρώτο ματς νομίζω ότι ο ΠΑΟ δε δυσκολεύτιηκε..
Άνετος ήταν..

Δε χρειάζεται να είναι και με τη ψυχή στο στόμα για να πούμε ότι δυσκολεύτηκε...
Άλλο άνετος κι άλλο... "όσο σοβαρός μπορούσε για να μη δώσει περιθώρια διεκδίκησης της νίκης από τον Ολυμπιακό στο τέλος". Σ' αυτό βοήθησε και ο Ολυμπιακός ασφαλώς.
sihainas
QUOTE(contra.gr)
επεισόδια του τρίτου τελικού των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΑΚΕ οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πρέπει να δώσουν τα πέντε πρώτα παιχνίδια της ερχόμενης σεζόν κεκλεισμένων των θυρών, με τη συγκεκριμένη ποινή να είναι η μεγαλύτερη που επιβάλεται ποτέ στο πρωτάθλημα.

Ο τραυματισμός αθλητών (Καλαϊτζίδης, Αργυρόπουλος, Μπάρλος, Χατζής) και άλλων ανθρώπων (ο φροντιστής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Πασχόπουλος, και ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας, Αλβιντας Παζντράτις) επιβάρυναν τη θέση του "τριφυλλιού", το οποίο καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 110.000 ευρώ.

Αναλυτικά η τιμωρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

- για τα υβριστικά συνθήματα, τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και τη χρήση κροτίδων και καπνογόνων, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

- για τη λόγω των επεισοδίων προσωρινή διακοπή του αγώνα, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δύο αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

- για τον τραυματισμό των αναφερομένων στο σκεπτικό αθλητών και παραγόντων, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δύο αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 50.000 ευρώ.
dizzy_fingers
QUOTE(sportime.gr)
Θα... ξεχάσει πως είναι να παίζει μπροστά στον κόσμο του την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Παναθηναϊκός! Η καμπάνα του αθλητικού δικαστή για τα όσα επεισοδιακά διαδραματίστηκαν στον 3ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ ήταν -όπως αναμενόταν- αρκετά βαριά. Οι πρωταθλητές Ελλάδος τιμωρήθηκαν συνολικά με 5 αγωνιστικές και πρόστιμο ύψους 110.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί πως οι 5 αγωνιστικές είναι οι περισσότερες που έχουν επιβληθεί ποτέ (το 2002 ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές, αλλά και με -2 βαθμούς).

Αναλυτικά...

α)
για τα υβριστικά συνθήματα, τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και τη χρήση κροτίδων και καπνογόνων, του επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

β) για την λόγω των επεισοδίων προσωρινή διακοπή του αγώνα, του επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δύο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

γ) για τον τραυματισμό των αναφερομένων στο σκεπτικό αθλητών και παραγόντων, του επιβλήθηκε  ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Κανείς για διαρκείας στον Παναθηναϊκό? 69.gif
dizzy_fingers
Πςςςς....συγχρονισμός η ομαδάρα του b-forum biggrin.gif 77.gif!

Στα σοβαρά τώρα, πολύ σκληρή η τιμωρία, όπως σκληρά ήταν και τα επεισόδια.

Τέτοια μέτρα ΔΕΝ πρόκειται όμως να αποτρέψουν παρόμοια επεισόδια στο μέλλον...
sihainas
κοίτα το πρόσθημο καλό είναι που το βάλανε... μη σου πω ότι έπρεπε να είναι και μεγαλύτερο... αυτό που δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα των παιχνιδιών χωρίς κόσμο... για ποιόν γίνονται αυτά τα παιχνίδια; Αντί να κάτσουν και να δουν τι κάνουν λάθος... απαγορεύουν στον κόσμο να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά...
mikri prasini ollandeza
Ένα έχω να πω...

ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
sihainas
όλοι αυτό λένε... το θέμα όμως είναι τι κάνουμε και όχι τι λέμε... και δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτα απ' ότι φαίνεται...
morfi
Η τιμωρια ειναι εντελως ακυρη... Λες και πηγαινανε ποτε οι βαζελοι στο γηπεδο...
sihainas
χμ... σωστό κι αυτό tongue.gif
Air Kef
Η τιμωρία είναι αθώα σχετικά με αυτά που είδαμε και έγιναν,όπως αθώα ήταν και αυτήν στον Ολυμπιακό για το 2ο ματς.

50,000 ευρώ και 2 αγωνιστηκές για τους τραυματισμούς των 3 ανθρώπων του Ολυμπιακού;Ευτυχώς που δεν έβαλαν τον Καλαιτζίδη να ζητήσει συγνώμη που ήταν στην πορεία της κροτίδας.
Bonzo
Τι αθώα ρε παιδιά..Η Τιμωρία ήταν δίκαι μεν εξοντωτική δε...
Δεν νομίζω ότι έχει ξαναεπιβληθεί τέτοια τιμωρία στο παρελθόν..Και το ζήτημα είναι ότι οι 5 αγωνιστικ΄ς θα είναι με ομάδες που καθόλου δεν θα νοιάζουν αυτούς που έκαναν τα επισοδεια που δε θα μπορόυν να πάνε..Τέλος πάντων..
Θέλω να δω τώρα αυτούς(σε εσενα αναφερομαι κυρίως morfi)που μιλάνε για Βασιλακόπουλους και ατιμωρισία του ΠΑΟ
mikri prasini ollandeza
Για πηγαίντε μια βόλτα απ΄το φόρουμ των φανατικών βάζελων και πείτε τα όλα αυτά και μετά μιλάμε...Δεν πρόκεται να σταματήσει η μανία τους!!Πάο 4ever , αλλά να ζήσουν και οι παίκτες, ε!Τέσπα...
Green_Hooligan
Htan apla i apantisei ton Green Hooligans..kai tou xronou ta idia tha ginoun shot.gif shot.gif
sihainas
Και χαίρεσαι εσύ γι' αυτό; Συγχαρητήρια...
morfi
Ασ'τον να χαρει γιατι μονο στο μπασκετ χαιρεται...

QUOTE(Green_Hooligan @ Jul 16 2006, 06:28 AM)
Htan apla i apantisei ton Green Hooligans..
*

Kαι εδω ειναι η ωρα που κλαιμε απο τα γελια...
dizzy_fingers
QUOTE(sportime.gr)
Η συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται στα αθλητικά δικαστήρια έγινε πράξη και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, μετά την έφεση των «πρασίνων», στα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί για τρεις αγωνιστικές χωρίς τους φιλάθλους του, από τις πέντε που του είχε επιβληθεί αρχικά.

Παράλληλα, το πρόστιμο των 110.000 ευρώ μειώθηκε επίσης στις 70.000.

Επ! Σας πιάσαμε... cool.gif
Air Kef
Ντροπή. 68.gif

Και θα δείτε και τι θα γίνει στο ΣΕΦ.Και γιατί να μην γίνει;Σιγά,τι θα τους κάνουν;

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.





Ούτε οι φίλαθλοι,ούτε οι παίκτες.
V@Roxe##13
Ψυχραιμια!!! Εδω που τα λεμε οι 5 αγωνιστηκες ηταν πολλες. Φυσικα δεν εγκρινω τα επεισοδια αλλα τοσες πολλες αγωνιστικες μονο καλο δεν θα κανανε. Ισως πρεπει να βρεθει ενας αλλος τροπος τιμωριας των ομαδων που οι οπαδοι τους εχουν κανει επεισοδια.
sihainas
Επειδή όμως δεν έχει βρεθεί... πρέπει να είμαστε δίκαιοι... και οι 5 αγωνιστικές ήταν...οκ μην σου πω ότι έπρεπε να είναι και περισσότερες... μα αεροβόλο; είναι δυνατόν;
dizzy_fingers
Αν μείωναν τις αγωνιστικές αλλά εκτόξευαν το χρηματικό πρόστιμο στα ύψη, τότε θα έδειχναν ότι θα ήθελαν το καλό του μπάσκετ.
Τώρα όμως...

QUOTE
Και θα δείτε και τι θα γίνει στο ΣΕΦ.

Χαλάρωσε βρε morfi. dry.gif
Air Kef
QUOTE
Χαλάρωσε βρε morfi.

Τι εννοείς;

Πρέπει να θρηνίσουμε ανθρώπους για να καταλάβουν οι κότες(τους ανέφερα παραπάνω) ότι πρέπει να σταματήσει η εισροή του κάθε άρρωστου στα γήπεδα;Τι θα γινόταν αν ο Καλαιτζίδης αντί για τον αγτωνιστηκό χώρο είχε γυρισμένο το πρόσωπό του προς την εξέδρα;Θα έτρωγε την κροτίδα στο μάτι;Αν αυτός με το αεροβόλο ήταν πιο τυχερός(ή άτυχος) και πετύχενε τον φροντιστή σε κάνα δόξα πατρί και τον άφηνε επί τόπου;;;

Συμφωνώ πως λύση είναι τα υψηλότερα πρόστιμα και όχι οι πολλές αγωνιστικές <<κεκλεισμένων>>.
Ούτως ή άλλος,οι μπασκετικοί θα ξαναπάνε στο γήπεδο,όχι αυτός με την κροτίδα. peace.gif
sihainas
η λύση είναι να τους πιάνουν επιτόπου και να τους στέλνουνε κατευθείαν μέσα... χωρίς αναστολές και άλλες μ@λ@κίες...
hagi
Συμφωνώ και γω..Μέσα φυλακή και δίκη..Έτσι για να καταλάβουν..Ντροπή πάντως στους δικαστές αλλά μπορώ να πω ότι το περίμενα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Κλασικά είναι αυτά στην Ελλάδα..

Το θέμα είναι ότι τα λεφτά τα κάνουν όλα..Πήραν τα λεφτάκια τους και αλλάξανε την ποινή..Όμως έτσι καταστρέφουν το μπάσκετ και το πιο πιθανό είναι να θρυνίσουμε και θύματα στην επόμενη συνάντηση..

Αίσχος!!
V@Roxe##13
Δεν λεω οτι δεν πρεπει να επιβαλονται ποινες αλλα θεωρω οτι δεν θα βοηθουσε το μπασκετ και ειδικα το πρωταθλημα μας, η κατα γενικη ομολογια καλυτερη ελληνικη ομαδα μεχρι φετος τουλαχιστον, να παιζει χωρις τους φιλους της.
treathitch
Φυλακή... Τίποτα άλλο.
Φυλακή και διάλυση των οργανωμένων. Και όποια ομάδα μετά από αυτό το μέτρο συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα, τότε υποβιβασμός.
masterjcy
Otan vgenoun fanatismena protoselida stis efimerides, otan yparxoun opadikes ekpompes pou vrizoun synexos tous antipalous, otan stis "oudeteres" ekpompes vgenoun akroates kai prokaloun, thymountai ta tade episodeia sto parelthon, tin tade fasi kai sxoliazoun gia ores kai ores tote ola afta ginontai kai tha ginontai sta gipeda.
Akoma kai se afto to board vgenei o enas kai leei na deite ti tha sas kanoume tin epomeni fora kai ksero go tote ola afta epireazoun kapious anthropous.

Kai go rotao:
Giati na yparxoun fanatismenes efimerides? Giati na ginontai opadikes ekpompes pou vrizoun ton antipalo? Giati otan paei o kosmos to gipedo vrizei tin mana tou tade paikti i rixnei antikeimena sto gipedo? Pia einai i logiki olon afton?

Poios ftaei? Oloi! Oloi ftain. Ntropi mas olous. Den exoume ixnos anthropias mesa mas kai ta exoume katastrepsei ola. Den mas aksizei tipota. TIPOTA. Oute kan sto Eurobasket den eprepe na prokrinomastan, oute ena metallio den eprepe na pernoume stous Olympiakous agones, oute to Euro sto podosfero, oute euroleagues, korac, sapporta i ksero go. Dioti den ektimamai tin prospatheia afton ton paidion. Kai poly kala kanoun oi Zisis, Papadopoulos, Fotsis, Kakiouzis kai ksero go pioi alloi pou fevgoun kai den theloun na erthoun piso. Giati na erthoun piso? Gia na vazoun tin kariera tous se risko epeidi kapios ilithios tha tous simadepsei?

Edo tsakonontai an eixe aerovolo ston teliko i oxi? Ti? Aerovolo? O telikos pou einai i giorti tou basket re.

Lypamai poly alla afta pou ginontai einai katantia. Ego eimai poly tyxeros pou eimai sto eksoteriko kai vlepo pos symperiferontai oi anthropoi, oxi mono sta match alla kai stin kathimerini tous zoi.

Ola afta den ta grafo mono gia tin poini tou Panathinaikou. Apla epeidi etyxe na einai to pio epikairo thema kai to egrapsa edo. Alloste kai go Panathinaikos eimai alla fovamai na pao sta paixnidia tis omadas mou i kathe omadas....
thrylos7
QUOTE
Otan vgenoun fanatismena protoselida stis efimerides, otan yparxoun opadikes ekpompes pou vrizoun synexos tous antipalous, otan stis "oudeteres" ekpompes vgenoun akroates kai prokaloun, thymountai ta tade episodeia sto parelthon, tin tade fasi kai sxoliazoun gia ores kai ores tote ola afta ginontai kai tha ginontai sta gipeda.

Όλα αυτά ασφαλώς στηρίζονται στον βλάκα τον οπαδό που δεν έχει ΠΑΙΔΕΙΑ(σαν χώρα δεν έχουμε), ούτε κριτικό πνεύμα, ούτε τίποτα... Αλήθεια, ποια εποχή ο άνθρωπος έμοιαζε πιο πολύ στα ζώα(στους προγόνους τους πιθήκους τέλος πάντων); Την προϊστορική εποχή ή τώρα;
Κοιμισμένοι άνθρωποι... χμμ το θέμα ξεφεύγει. Ούτως ή άλλως είναι εντελώς ουτοπικό να μιλάμε για βελτίωση ΠΑΙΔΕΙΑΣ τη στιγμή που δε μπορούμε ούτε στο παραμικρό να είμαστε σωστοί, ειδικά στην Ελλάδα..

QUOTE
Lypamai poly alla afta pou ginontai einai katantia. Ego eimai poly tyxeros pou eimai sto eksoteriko kai vlepo pos symperiferontai oi anthropoi, oxi mono sta match alla kai stin kathimerini tous zoi.

Πάλι καλά που εμείς οι Έλληνες έχουμε και τον χαβαλέ... κανένας ξένος δε θα άντεχε να μείνει στη χώρα μας.
kolossos
QUOTE
Lypamai poly alla afta pou ginontai einai katantia. Ego eimai poly tyxeros pou eimai sto eksoteriko kai vlepo pos symperiferontai oi anthropoi, oxi mono sta match alla kai stin kathimerini tous zoi.


Den ine liges fores pou exw diavasei gia epeisodia se agglia, italia, ollandia kai allou...
thrylos7
QUOTE
Den ine liges fores pou exw diavasei gia epeisodia se agglia, italia, ollandia kai allou...

Aσφαλώς...
Το θέμα πάει(από μένα σε πιο γενικό επίπεδο..).
Στην Αγγλία πάντως υπάρχει τρομερό επίπεδο συμόρφωσης μέσα στο γήπεδο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.