Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
ashton
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 23/4/2008
ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ 17:00 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ -Α.Ε.Κ. ΕΤ1
ashton
QUOTE
# 20/4/2008 Χατζής: "Το ιερό μας καθήκον"
Για την «τιμή των όπλων» οι παίκτες της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν την προσεχή Τρίτη στη Ρόδο και θ’ αντιμετωπίσουν την τελευταία αγωνιστική τον Κολοσσό. [περισσότερα]
Επειδή δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς καθήκον έτσι, και οι παίκτες της Ένωσης είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη, προκειμένου να κατακτήσουν την πιο υψηλή θέση στην κανονική περίοδο. «Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί ή, ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία» τόνισε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Χατζής και εξήγησε: «Το μοναδικό πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Κολοσσό. Είναι γεγονός ότι οποιαδήποτε θέση κι αν πάρουμε στην κανονική περίοδο δεν θ΄ αντικατροπτίζει, ούτε την προσπάθεια που κάναμε όλη τη σεζόν, αλλά κυρίως ούτε την προσπάθεια που κατέβαλε η διοίκηση να μας προσφέρει απλόχερα όλες τις ανέσεις. Για μια νίκη βγήκαμε εκτός στόχου, κάτι που αδικεί κατάφωρα, τόσο τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, όσο και ότι η διοίκηση φρόντισε να λύσει όλα τα προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν. Ιερό μας καθήκον, λοιπόν, είναι να κατακτήσουμε τη νίκη». Στις 19.00 θα διεξαχθεί σήμερα η προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ.


QUOTE
# 21/4/2008 "Παπ": "Νίκη και μια καλή εμφάνιση"
Αναχωρεί αύριο Τρίτη το απόγευμα με προορισμό την Ρόδο η αποστολή της ΑΕΚ, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου τον Κολοσσό. [περισσότερα]
«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης» τόνισε ο Δημήτρης Παπανικολάου και εξήγησε: «Επιδίωξή μας είναι να πέσει η αυλαία της κανονικής αγωνιστικής περιόδου με μια καλή εμφάνιση και βέβαια, την κατάκτηση των δύο βαθμών. Ο Κολοσσός θέλει κι αυτός τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει οριστικά και αμετάκλητα στην Α1 κατηγορία. Το ζητούμενο είναι να παίξουμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα». Σήμερα στις 17.30 θα ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Αγγέλου. Όλοι οι «κιτρινόμαυροι» τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή.


aekbc.gr
ashton
QUOTE
"Οι κόποι μιας χρονιάς"
Ένας τελικός απομένει για να πέσει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου. H ομάδα μας μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους το Αιγάλεω και την Ολυμπιάδα Πατρών, κρατάει την τύχη στα χέρια της και με νίκη επί της A.E.K. εξασφαλίζει την παραμονή της στην A1.

Mετά το κουραστικό ταξίδι στην Πάτρα και το χθεσινό ρεπό, οι «θαλασσί» θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Mεγάλης Τετάρτης (17:00 ET1) με την A.E.K., στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Tο μοναδικό «αγκάθι» για τον Βαγγέλη Aλεξανδρή είναι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, του οποίου η συμμετοχή παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, αφού τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται με θλάση στους προσαγωγούς. Oι υπόλοιποι αθλητές είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε ο Κολοσσός να εξασφαλίσει την παραμονή του στην A1.

H K.A.E. Κολοσσός προέβη σήμερα σεια το παιχνίδι της Mεγάλης Τετάρτης με την A.E.K. «Φίλαθλοι, τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 η ομάδα μας δίνει το πιο καθοριστικό παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την A.E.K. Στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της K.A.E. Kολοσσός ζητούν τη συμπαράστασή σας, ώστε να βοηθήσετε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην A1. H μεγαλύτερη ομάδα του νησιού και της Δωδεκανήσου, παίζει τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς απέναντι στην ισχυρή A.E.K. και ζητάει τη βοήθεια σας, να γεμίσετε το «Bενετόκλειο» και να αποτελέσετε τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια του Kολοσσού να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. H ομάδα μας κρατάει την τύχη στα χέρια της και για να παραμείνει στην A1, ανεξαρτήτων των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, πρέπει να κερδίσει την A.E.K. Φίλαθλοι, η K.A.E. Kολοσσός θέλει να σας ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση που έχετε δείξει στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια, από την Γ’ Eθνική μέχρι και τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Όλοι μαζί οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους παίκτες μας και να τους ενισχύσουμε με τη φωνή και το χειροκρότημα μας. Όλοι μαζί οφείλουμε να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα, αντάξια του ονόματος του Kολοσσού της Pόδου».

H ΠPOΠΩΛHΣH TΩN EIΣITHPIΩN

H K.A.E. Kολοσσός ανακοινώνει ότι θα γίνει προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την A.E.K. Tα εισιτήρια θα διατεθούν τη Mεγάλη Tρίτη και ώρες 09:30-15:00 στα γραφεία της K.A.E. Kολοσσός (πλατεία Bρούχου, τηλ. 22410-22261).
Tη Mεγάλη Tετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από 09:30-14:00 στα γραφεία της ομάδας μας και από 15:00 έως την έναρξη του αγώνα, στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Bενετόκλειο».


kolossosbc.gr
ashton
QUOTE
Κολοσσός-ΑΕΚ

O αρχηγός του Kολοσσού Πάνος Παναγιωταράκος αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με την A.E.K. «Για μας είναι ένα παιχνίδι, που θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Aρχικά για να είμαστε 100% σίγουροι, όσον αφορά την παραμονή μας στην A1. Kρατάμε την τύχη στα χέρια μας και δεν εξαρτιόμαστε από άλλους. Eίναι το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε τη νίκη και πιστεύω να τα καταφέρουμε».


QUOTE
Ο Κώστας Πιλαφίδης αναλύει την τελευταία αγωνιστική της Α1
Ημ/νία: 2008-04-22

Την Μεγάλη Τετάρτη ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Α1, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο σε ό,τι αφορά την δεύτερη θέση του υποβιβασμού, αλλά και τρεις θέσεις για τα πλέι οφ. Ο Κώστας Πιλαφίδης ανέλυσε για τον ΕΣΑΚΕ τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΑΕΚ (23/04, 17.00, ΣΠΟΡ+, Χριστοδούλου, Ηλιόπουλος, Διαμαντής): «Όπως φαίνεται ο Κολοσσός είναι ήδη πολύ κοντά στην παραμονή του, αλλά φυσικά θα διεκδικήσει με πάθος τη νίκη για να είναι σίγουρος. Πρέπει να είναι μέσα στο παιχνίδι συνέχεια, απέναντι σε μια ΑΕΚ που ενώ έχει κάνει καλές εμφανίσεις, πολλές φορές χάνεται, δεν έχει σταθερή απόδοση. Πιστεύω ότι ο Κολοσσός εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει επειδή πρέπει να το κάνει».


esake.gr
ashton
QUOTE
# 22/4/2008 Ουέσον: "Ψάχνουμε μια καλύτερη θέση"
Οι τίτλοι του τέλους της κανονικής περιόδου θα πέσουν αύριο Τετάρτη, με το παιχνίδι της ΑΕΚ εναντίον του Κολοσσού που θα διεξαχθεί στις 17.00 στο Βενετόκλειο και θα σας το μεταφέρει το “aekbc.gr”. [περισσότερα]
Στις 13.30 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας και στις 18.30 η αποστολή θα «πετάξει» με προορισμό την Ρόδο για την αυριανή αναμέτρηση. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό πρόβλημα. «Είμαστε πανέτοιμοι για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου» τόνισε ο Κ’Ζελλ Ουέσον και συνέχισε: «Σίγουρα, οι προσδοκίες της διοίκησης, των φιλάθλων αλλά και οι φιλοδοξίες των παικτών της ΑΕΚ δεν μεταφράζονται απλά σε πρόκριση της ομάδας στη φάση των πλέι οφ. Από τη στιγμή, όμως, που οι συγκυρίες μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση, είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα».


aekbc.gr

QUOTE
"Να γιορτάσουμε την παραμονή"
Πανέτοιμος και αποφασισμένος να τελειώσει με νίκη το πρωτάθλημα της Α1 είναι ο Κολοσσός, ο οποίος αύριο το απόγευμα (17:00 ΕΤ1) υποδέχεται την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα μας θέλει τη νίκη, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα και φυσικά να ανανεώσει το ραντεβού της με τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Η προετοιμασία του Κολοσσού θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα, με μοναδικό πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Ο 28χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται με θλάση στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Συγκεκριμένα έχει ξεκινήσει τρέξιμο και αύριο πριν από το ματς θα δοκιμάσει το πόδι του στο παρκέ του «Βενετοκλείου». Πάντως οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι λίγες στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Α.Ε.Κ.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες, με εξαίρεση τον Αλέξη Τσαμάτο, θα τεθούν κανονικά στη διάθεσή του προπονητή τους. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υπολογίζει στους: Βουκσάνοβιτς, Ματαλόν, Πίνοκ, Γιοσίποβιτς, Τέιλορ, Παναγιωταράκος, Κουπίδης, Κουνούνης, Τζικάνοβιτς, Σκορδάλης, Τόντιτς και Ασημακόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο «Βενετόκλειο» και να δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα για την ομάδα μας. Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Κολοσσός Κώστας Κωσταρίδης, αναφέρθηκε στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου. «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη, απομένει μία αγωνιστική, η οποία χρειάζεται πολύ προσοχή. Έχουμε διαπιστώσει ότι με τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής, τα δεδομένα αλλάζουν. Άρα εμείς οφείλουμε να παλέψουμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα δει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ζητάμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, να γεμίσουν το «Βενετόκλειο» και πιστεύω ότι όλοι μαζί στο τέλος θα γιορτάσουμε την παραμονή μας στην Α1. Για τους φιλάθλους θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις».


kolossosbc.gr
Alexmei
Σήμερα πάμε για την νίκη να σωθεί ο Κολοσσός! Το γήπεδο από ότι άκουσα ασφικτικά γεμάτο, μόνο 3-4 tickets έχουν μείνει. bball.gif bball.gif Καλή τύχη κολοσσάρα με την νίκη!!
ashton
ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΡΤ...
ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ1 ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΕΚ, που κρίνει και παραμονή και πλέϊοφ, άλλαξε πρόγραμμα, πηγε στο ΣΠΟΡ+ το ματς της Ρόδου και θα δείξει από την ΕΤ1 το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, το ΠΑΟ-Πανελλήνιος...

ΕΛΕΟΣ...
Alexmei
QUOTE(ashton @ Apr 23 2008, 10:11 ) *
ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΡΤ...
ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ1 ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΕΚ, που κρίνει και παραμονή και πλέϊοφ, άλλαξε πρόγραμμα, πηγε στο ΣΠΟΡ+ το ματς της Ρόδου και θα δείξει από την ΕΤ1 το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, το ΠΑΟ-Πανελλήνιος...

ΕΛΕΟΣ...



καμιά επιστολή διαμαρτυρίας δεν μπορούμε να κάνουμε; μόνο και μόνο επειδή είναι ΠΑΟ (αυτό δεν ειναι η αφορμή της αλλαγής αυτής; ) σημαίνει οτί τα κρισημότερα ματς θα τα βλέπει όποιος έχει sport+ και τέτοιες μ@λακίες; και όσοι δεν έχουν θα πρέπει να βλέπουν τον πρωτοπόρο που είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορος; 68.gif 68.gif
ashton
Οι άνθρωποι είναι γκάου και οσφυοκάμπτες ολκής...
ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ...
Rondo
QUOTE(ashton @ Apr 23 2008, 16:00 ) *
Οι άνθρωποι είναι γκάου και οσφυοκάμπτες ολκής...
ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ...

Το έχεις πει 25 φορές...Μπορούμε να αλλάξουμε κάτι???
ashton
Aπό τη στιγμή που δεν είμαστε διοίκηση της ΕΡΤ, όχι.
Επειδή δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, σημαίνει πως θα πρέπει να μη μιλάμε κιόλας ;;
ashton
Κολοσσος - ΑΕΚ 40-39 λίγο πριν το ημίχρονο
Rondo
QUOTE(ashton @ Apr 23 2008, 16:33 ) *
Aπό τη στιγμή που δεν είμαστε διοίκηση της ΕΡΤ, όχι.
Επειδή δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, σημαίνει πως θα πρέπει να μη μιλάμε κιόλας ;;

Ρε φίλε ό,τι θες μπορείς να λες απλά η επανάληψη, εκτός από μητέρα της μάθησης είναι και κουραστική κάπου κάπου...Εγώ το βλέπω το ματσάκι...Οι άμυνες είναι για τα μπάζα...
nik8
ελεοσ...τωρα θυμηθηκε ο βασιλιεβιτσ να παιξει???φορτσαρε κολοσσαραααα
Pierce
δειξτε την ΑΕΚ το κερατο μου μεσα, που δειχνετε το τελειωμενο το παιχνιδι, για να ακουμε την φωνη του χατζητετοιου και να βλεπουμε να βαρανε βολες
NBAer
QUOTE(pierce21 @ Apr 23 2008, 18:29 ) *
δειξτε την ΑΕΚ το κερατο μου μεσα, που δειχνετε το τελειωμενο το παιχνιδι, για να ακουμε την φωνη του χατζητετοιου και να βλεπουμε να βαρανε βολες

24.gif 24.gif Ετσι ετσι, ποια ΑΕΚ? Εδω εχουμε ματσαραααααα και Χατζηγεωργιουυυυυυ icon_drunk.gif 24.gif
ashton
Τελικό Κολοσσός - ΑΕΚ 74-79, με 24π του Βασιλιεβιτς.
Έπεσε ο ΑΓΟΡ, σωθηκε ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ 7η και παίζει με ΟΣΦΠ.
dreamtheater
Μπράβο στα παιδιά. Έστω και στο τέλος περισώσαμε κάπως το γόητρο της ομάδας και γλιτώσαμε τη ρετσινιά που θα μας κολλούσαν οι φίλοι ΠΑΟΚτζήδες. Όλοι τώρα με τον ολυμπιακο και όλα γίνονται....
Pierce
ολα μπορει να γινονται. Οχι το συγκεκριμενο ομως
ashton
QUOTE
Αλεξανδρής: "Τον καλύτερο μας εαυτό"

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Bαγγέλη και στην AEK. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία δύο λεπτά. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, θέλαμε να κλείσουμε με διψήφιο αριθμό νικών τη χρονιά, που ήταν και ένας από τους στόχους μας. Eκτιμώ ότι θα το είχαμε πετύχει και αυτό αν δεν αντιμετωπίζαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πολλούς τραυματισμούς.

Στα τελευταία παιχνίδια ο σταρ της ομάδας μας, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν ήταν σε θέση να μας βοηθήσει. Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πετύχαμε μία σπουδαία διάκριση, να παραμείνουμε στην A1. Eύχομαι καλή συνέχεια στην AΕΚ".

Όσο για το μέλλον του στη Ρόδο; "H συμφωνία από πέρσι ήταν για δύο χρόνια. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο για να κοιτάξω κάτι άλλο και ούτε με ενδιαφέρει" απάντησε.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Kολοσσό για την προσπάθεια του. Tελειώσαμε την κανονική σεζόν και ξεκινάμε τα πλέι-οφ. Στόχος της A.E.K. είναι να παίζει πάντα στα πλέι-οφ, απ’ όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάποια ανάλυση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα, θα μπορούσαμε και χειρότερα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κρατάμε την έβδομη θέση και αρχίζουμε τα πλέι-οφ με διάθεσή. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η AΕΚ χτίζεται και μπορεί να προσπαθήσει ώστε να φτιάξει μία ομάδα αντάξια του παρελθόντος. Eύχομαι καλό Πάσχα και καλή δύναμη σε όλους".

Ο Πάνος Παναγιωταράκος δήλωσε: "Mία πολύ δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Θεωρείται επιτυχημένη για την ομάδα μας, αφού καταφέραμε να μείνουμε στην A1. Όλα τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, όπως επίσης και οι προπονητές και η διοίκηση. Eίναι η μεγάλη ευκαιρία για τον Kολοσσό να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία για τα επόμενα χρόνια. Aξίζουν συγχαρητήρια
σε όλους. O κόσμος έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε όλα τα παιχνίδια και ήταν συγκλονιστικός για μία ακόμη φορά".

Τέλος ο Κώστας Χαρίσης πρόσθεσε: "Παίξαμε ένα πολύ δυνατό ματς από το πρώτο λεπτό. Ήταν μία καλή εμπειρία για μας με βάση τα όσα μας περιμένουν τις επόμενες μέρες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Kολοσσό για την παραμονή, αφού είναι πολύ ευχάριστο τέτοιες οργανωμένες ομάδες να βρίσκονται στην A1. Eμείς είχαμε μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, που οφείλονται κυρίως στους τραυματισμούς μας. Δεν είναι επιτυχία, ούτε αποτυχία η έβδομη θέση για μας, είναι όμως μία βάση για να ξεκινήσουμε μία νέα μίνι σεζόν. Eίναι πολύ ευχάριστο πάντως να έχουμε τους δικούς μας φιλάθλους, όπου κι αν παίζουμε".

Όσον αφορά τα πλέι-οφ, ο σέντερ της Ένωσης τόνισε: "Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες και τα πάντα είναι πιθανά".

sport24.gr
tsitum
Πραγματικα το να βαζεις στην ΕΤ1 το Παναθηναικος-Πανελληνιος κοβοντας παιχνιδια παραμονης πλει-οφ ειναι ιλαροτραγικο. Στιλ alpha - alpha digital που για να βγουν τα λεφτα διαφημιζαν μεσω της ελευθερης τηλεορασης, τη τηλεοραση μετα πληρωμης.


Κριμα για τον ΑΓΟΡ που επεσε, προσωπικα ηθελα να μεινει τοσο ο ΑΓΟΡ οσο κ ο Κολοσσος που ηταν αλλωστε κ καλυτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ.


Δε ξερω κατα ποσο γνωριζοντας ή οχι την ευκολη ηττα του ΑΓΟΡ, ο Κολοσσος το παρατησε το παιχνιδι, σκεφτομενος κ μια καποια κοντρα ΑΓΟΡ-Κολοσσου. Οσοι ειδαν το παιχνιδι ας πουν την αποψη τους.

Απο την αλλη η ΑΕΚ λογικα ηταν αδιαφορη για το ματς. Δε ξερω αν σωνοταν ο ΑΓΟΡ αντι του ΠΑΟΚ με νικη της ΑΕΚ, κατα ποσο θα κερδιζε παλι η ΑΕΚ.

Συγχαρητηρια στον Κολοσσο για τη παραμονη του. Επιτακτικη αναγκη καλυτερο γηπεδο.
ashton
Η ΑΕΚ δεν ήταν αδιάφορη για το ματς. Αν έχανε και κέρδιζε και η Λάρισα στο Μαρούσι, θα έμενε εκτός 8άδας.
Ήθελε τη νίκη για να είναι τουλάχιστον 7η.
Kolossos-Rhodes
O Κολοσσος μονο αδιαφορος δεν ηταν,εγω που εχω διαρκειας τα τελευταια 4 χρονια στο γηπεδο,ισως να ηταν απο τις πιο καυτες ατμοσφαιρες τα χρονια αυτα.Και οι παικτες πολυ παθιασμενοι!Ας μην ηταν κατι παραξενα σφυριγματα των διαιτητων με το που περασαμε μπροστα στο 2 ημιχρονο,η κατι τεχνικη ποινη απο το πουθενα και κατι αλλα τρελα και σημερα πιθανως θα συζητουσαμε για αλλο αποτελεσμα.

στα αγωνιστικα αν η αλλη ομαδα της καρδιας πλην του κολοσσου ειναι η αεκ,πρεπει να πω οτι η ομαδα της αεκ με απογοητευσε πολυ.
Δηλαδη ακουγα και εγω οτι η αεκ εχει προβλημα απο κατω αλλα αυτο ηταν ελεος δηλαδη.ο κολοσσος σε κανενα παιχνιδι δεν στηριχθηκε στην ρακετα και χθες ο τελειωμενος θεωρητικα τζιγκανοβιτς εκανε παρτι κατω απο την ρακετα της αεκ.
υπηρξε ομως ο βασιλιεβιτς ο οποιος το παλικαρι ενταξει εβαζε τα απιστευτα,τι τριποντα με αμυνα τι τριποντα απο τα 7.5-8 μετρα,οτι μπορουσε εκανε...

κριμα για τον κολοσσο και κριμα για τον αγορ γιατι μπορει να ειχαμε μια κοντρα μεταξυ μας αλλα αξιζε να παραμεινει παρα ενας τελιωμενος παοκ που αν βρισκεται στην α1 ακομη αυτο οφειλεται στην ανεχεια καποιων και τιποτα αλλο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.