Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Crvena Zvezda
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
j-kidd13
vs


3η αγωνιστική για το top 16,και ο Παναθηναϊκός παίζει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ,αυτή τη φορά με τον Ερυθρό Αστέρα.
Την προηγούμενη αγωνιστική,παρουσίασε κακό πρόσωπο κόντρα στη Μάλαγα,με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα,οπου τον έσωσε στην κυριολεξία ο ανύπαρκτος ώς τότε Φελντέιν με τρίποντο στα 11 δευτερόλεπτα.
Πολυ ανησυχητική εμφάνιση,η οποία ευελπιστούμε οτι δεν θα επαναληφθεί.Αν θέλουμε να μιλάμε για πρόκριση,ποσο δε μάλλον για πλεονέκτημα,η νίκη είναι περισσότερα απο μονόδρομος.
pan24
Ο ερυθρος αστερας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και εκτος εδρας χανει μεγαλο μερος της δυναμης του
Θελει πολυ προσοχη ειδικα απο την στιγμη που ειμαστε με 3 γκαρντ
Προσοχη σε μιλερ και γιοβιτς
akratacity
QUOTE (pan24 @ Jan 12 2016, 23:59 ) *
Ο ερυθρος αστερας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και εκτος εδρας χανει μεγαλο μερος της δυναμης του
Θελει πολυ προσοχη ειδικα απο την στιγμη που ειμαστε με 3 γκαρντ
Προσοχη σε μιλερ και γιοβιτς

στην τουρκια την πρωτη αγωνιστικη μια χαρα ανταγωνιστικος εμφανιστηκε παντως
παιχνιδι που κρυβει παγιδες ειδικα απο τη στιγμη που ο αστερας στηριζει πολλα στην επιθεση στο πικ ν ρολ των γιοβιτς και ζιρμπες, ενω ο παναθηναικος δυσκολευεται να σταματησει τετοιες συνεργασιες
SkyFall
Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κόψουμε τη δημιουργία των Γιόβτις και Μίσιτς (πλέον) και το πέρασμα της μπάλας στους ψηλούς. Αυτό είναι κατά 50% το παιχνίδι του φετινού Αστέρα, οπότε περιμένω επιτέλους να εμφανιστεί στο παρκέ ο Ραντούλιτσα μιας και ο Ζίρμπες είναι στα μέτρα του.
Έχουν ενδιαφέρον και τα ματσαρίσματα Καλάθη-Γιόβιτς (θα δούμε και ΔΔ ή Γιάνκοβιτς πιστεύω εκεί) ελπίζω όχι δίνοντάς του το σουτ παίζοντας 2 μέτρα πίσω γιατί δεν πρέπει να βρει ρυθμό και φυσικά πάνω απ' όλα το Γκιστ - Μιλλερ.
jonaldidhs
Παντως απτα γραφομενα σημερα βλεπω να παιρνει χρονο ο Μποχωριδης στον ασσο με Αστερα..

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...ra-o-Mpohoridis
salonikatasos
Ευκολη νικη σημερα με καλο ραντουλιτσα και παβλοβιτς. Βεβαια και με 1 ποντο να ερθει η νικη ειναι που μετραει. Εξαλλου περιπτωση ισοβαθμιας με τον ερυθρο αστερα δεν προκειται να υπαρξει(οπως ουτε με τη μαλαγα,γιατι να φτασει διψηφιο αριθμο νικων, οπως θα κανουμε εμεις, μια απο αυτες τις 2 ειναι αδυνατον).

Ολα τα λεφτα για τη φετινη μας πορεια στην ευρωπη θα ειναι το επομενο ματς στη ρωσια. Νικη εκει θα ισουται με μιση προκριση στο φ4
shtarkws
Εχουν σχεση τα κερδη ή μη της ΚΑΕ με το παιχνιδι?

Τα ποστ μεταφερθηκαν
Dred11
QUOTE (jonaldidhs @ Jan 13 2016, 13:14 ) *
Παντως απτα γραφομενα σημερα βλεπω να παιρνει χρονο ο Μποχωριδης στον ασσο με Αστερα..

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...ra-o-Mpohoridis

Αν παίζαμε με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως να είχε θέση ο Μποχωρίδης.
pan24
QUOTE (Dred11 @ Jan 14 2016, 10:28 ) *
Αν παίζαμε με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως να είχε θέση ο Μποχωρίδης.

Και ο τζορτζεβιτς συμμεριζεται την αποψη σου
Δωδεκαδα ο λουντζης,εκτος ο μποχωριδης
Για να παιξει παικτης προερχομενος απο τοσο σοβαρο τραυαμτισμο με δυο ολοκληρες προπονησεις με την ομαδα και οταν λεγεται λευτερης μποχωριδης και οχι derrick rose θα επρεπε να παιζουμε με τον αστερα νικαιας
Dred11
Αν δεν βγάλει κι απόψε ο νεαρός τα κάστανα από τη φωτιά, δύσκολα τα πράγματα.
MiDi_MiLiZ
Μπηκε 2 λεπτα ο Ραντουλιτσα και προλαβε:
Να χρεωθει 2 φαουλ.
Να φαει 2 καλαθια σε 1 με 1 αμυνα.
Να κανει ενα λαθος.
Και να μαζεψει 0 ριμπαουντ.

Εβαλε βεβαια κι ενα δυσκολο καλαθι, διοτι ως γνωστον ειναι παιχταρας και ξερει οσο μπασκετ δεν ξερει η υπολοιπη ομαδα. Συνεισφερει παλι για τα 1.2εκατομυρια.

Πρεπει να τελεωινει αυτο καποια στιγμη.

ΥΓ. Και φυσικα ο Παπαγιαννης ξαναεκθετει κοσμο, ειδικα μερικους εδω μεσα που διεμηνυαν σε ολους τους τονους οτι δεν πρεπει να παιρνει χρονο σε αυτο το επιπεδο γιατι δεν μπορει να προσφερει τιποτα και καλυτερα να παιζουμε με Κουσμιτς και Ραντουλιτσα κλπ... Ετσι Γιωργο.
G-arenas
τρατζικ η ομαδα!αν εξαιρεσεις καλαθη που τρεχει και πιεζει παντου γενικα τιποτα αλλο!! μακαρι παπατζον και χαραλαμπο να παιζουν βασικοι απο δω και περα μιας και ειναι πολυ καλυτεροι απο τους αλλους!!τραγικοι ολοι οι σερβοι συν βλαντο!
t0ny3
Παμε ρε Παπατζον γιατι καποιοι να καταλαβουν ποσα λεφτα παιρνουν και τι φανελα φορανε!

Αμυντικο κυριως παιχνιδι.
Dred11
Παπατζόν βέρι νάις. Κι ο νεαρός σουλούπωσε το παιχνίδι, γιατί ο Καλάθης κουτουλούσε.
G-arenas
γιατι τον εβγαλε τον παπατζον??? μολις μπηκε εδεσε η αμυνα μας!!! γιανκοβιτς κοιμαται στην αμυνα !! γιατι δεν βαζει χαραλαμπο?? τραγικος!
Dred11
Ο Αστέρας έχει μια ποιότητα σαν ομάδα φέτος. Καμία σχέση με το σκορποχώρι των προηγούμενων σαιζόν. Θα μας βγάλουν το λάδι.
t0ny3
Δε θελει και πολυ μυαλο. Οταν εκτος απο τον Γκιστ οι αλλοι μαρκαρουν με τα ματια, ο Τσιρμπες σε χτυπαει συνεχως... Λιγοτερα μελομακαρονα εφαγα τα Χριστουγεννα απο τα καλαθια και τα φαουλς που τρωει ο Κουζμιτς!
MiDi_MiLiZ
Δεν βλεπω τιποτα σπουδαιο απο τον Ερυθρο Αστερα περαν του οτι ειναι καλυτερος απο εμας που ακομα μια φορα παρουσιαζουμε κακιστη εικονα.

Ο Σαλε για ακομα ενα παιχνιδι δειχνει μπλοκαρισμενος-εξουδετερωμενος στον παγκο. Ομαδες με καλη αμυντικη λειτουργια φαινεται οτι επιδρουν περισσοτερο στον προπονητη μας παρα στους παιχτες μας. Αποτι φαινεται ειναι ικανοτατος προπονητης για παρειστικα τουρνουα τυπου Ευρωμπασκετ, οπως επισης και για να χτυπα αδιαφορες βαθμολογικα ομαδες (Μπαρτσα) ή αδυναμες (Καρσιγιακα-Ζαλκγιρις). Απαξ και βρεθει απεναντι σε στοιχειωδεις αμυνες, εχει τελειωσει. Οτι κανει ο Μητσος απο κει και περα.

Απο κει και περα τα 4 λεπτα συμμετοχης του Ραντουλιτσα στο Α ημιχρονο ειναι χαρακτηριστικα... Με το καλο και 0. Φταιει βεβαια η υπολοιπη ομαδα που δεν μαρκαρει και για αυτον για να τον προστατεψει. Τα χουμε πει αυτα.

Οσο περνα ο καιρος και μαζευονται ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια σαν αυτο με τη Μαλαγα, τη Ζιελονα ή το σημερινο, τεινω στο συμπερασμα οτι το σερβικο μπλοκ πρεπει να φυγει απο την ομαδα μας το συντομοτερο δυνατο, συμπεριλαμβανομενου και του τιμιοτατου Κουζμιτς που ωστοσο κανει μονο για 3ο σεντερ σε ομαδες με αξιωσεις. Σε αυτην την περιπτωση λοιπον προτιμω να εχω τον Παπαγιαννη 3ο σεντερ.

Ο Γιανκοβιτς ειναι απιστευτο το πως εχει καταφερει μετα απο μια γεματη σεζον να παρουσιαζεται ολο και χειροτερος φετος.
j-kidd13
Παρα πολυ κακη εικονα επιθετικα στο πρωτο ημιχρονο.Πολυ κακη.Το μεγαλυτερο μεριδιο οφειλεται στον κοουτς που δεν μπορει να ξεμπλοκαρει την ομαδα.Επισης,ενω πηγαμε πολυ καλα στο αμυντικο κομματι στην πλειοψηφια των φασεων,στο τελος τα καναμε μανταρα και εκει.Ο Παπαγιαννης ειναι μια θετικη παρουσια μεχρι στιγμης,και επρεπε να εχει παρει περισσοτερο χρονο.(Βεβαια εκανε 2 φασεις στην αμυνα στο τελος που ηταν αλλοι στη θεση του θα διαβαζαμε τα εξ αμαξης τωρα).
Ο Γκιστ ειναι ξανα ο καλυτερος μας,χωρις να ξεχωριζει ιδιαιτερα.Πληγμα τα 2 γρηγορα φαουλ του Ραντουλιτσα,χανουμε δυναμη μεσα στη ρακετα,ο Στιματς και ο Ζιρμπες δυσκολα μπορουν να τον παιξουν,πρεπει να τους χτυπισουμε εκει...Αλλα ξερουμε την αδυναμια του στα φαουλ δυστυχως,τωρα εκατσαν γρηγορα και αναγκαστικα εκατσε στον παγκο.
Παβλοβιτς Γιανκοβιτς ανυπαρκτοι.

Για να κανουμε σοβαρη κουβεντα για το ματς πρεπει να βελτιωθουμε,ο Αστερας δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο,αλλα ειναι σοβαρος και καλυτερος απο εμας ως τωρα,και θα μας βαλει ακομα πιο δυσκολα αν δεν αλλαξουμε εικονα.
SkyFall
πρέπει να μπει κανένα σουτ απ' έξω να ανοίξει λίγο η άμυνά τους, κατά τα άλλα δε βλέπουμε τίποτα διαφορετικό απ' ότι περιμέναμε νομίζω. Πάβλοβιτς και Ραντούλιτσα τα γνωστά, Γιάνκοβιτς μετριότητα, Κούζμιτς λίγος αλλά προσπαθεί.
shtarkws
Στο top16 το επίπεδο ανέβηκε. Ευκαιρία να δούμε ποιος μπορεί να σταθεί και ποιος όχι
G-arenas
παλι καλα που εχουν χασει τοσες βολες αλλιως θα χαναμε με 10 τωρα! παβλο και γιανκο ειναι τοσο τραγικοι που αναγκαστηκαμε να εχουμε μεσα δδ, καλαθη και φελντειν! και ο σαλε που να σκεφτει οτι εχει μονο 3 γκαρντ και δεν πρεπει να παιξουν μαζι λογο κουρασης! αλλα ξεχασα ξερει τι να κανει με τους μικρους για αυτο δε βαζει χαραλαμπο! αν χασουμε σημερα πρεπει να φυγει!!
michalex
Καμία έμπνευση στην επίθεση μέχρι στιγμής, ότι κάνει ο γκιστ και αν βγει καμιά από τις εμπνεύσεις του φελντέιν με δύσκολα λειαπ. Μας χτυπάνε συνέχεια με τον ζίρμπες και ο κούζμιτς έχει φάει άπειρα καλάθια.
Reggie Miller 31
Να τους χαίρεται ο Σάλε τους Σέρβους του! Στο 3 δεν υπάρχει παίκτης και ο Ραντούλιτσα as usual... πολλά φάουλ, πολύ γρήγορα... Τσίρκο είναι η ομάδα αυτή την στιγμή
j-kidd13
O Παβλοβιτς δεν μπορει να κουνηθει σημερα.
Πραγματικα πρεπει να ειναι στις 2-3 χειροτερες εμφανισεις του μεχρι στιγμης...
Και ο Γιανκοβιτς χαλια,καμια βοηθεια απο το 3.
O Ραντουλιτσα μπηκε,βρισκει ρυθμο και δειχνει οτι δεν εχει αντιπαλο.Αρκει να προσεξει τα φαουλ,και την αμυνα του.
Και δωρακια τα επιθετικα απο την ομαδα........
michalex
Άντε Ραντούλιτσα πάρε τα πάνω σου!! Έχουν και πρόβλημα με τα φάουλ οι ψηλοί των σέρβων, από 3 νομίζω ζίρμπες και μίλλερ
G-arenas
παντως ο ραντου δειχνει οτι επιθετικα ειναι στους 2-3 καλυτερους σεντερ στην ευρωπη!! και οταν εχουμε παικτες που μπορουν να παιξουν αμυνα δεν δειχνει και τοσο τρυπα πισω!!αλλα ποσο θα αντεξουμε με 3 γκαρντ και γκιστ?
MiDi_MiLiZ
To σουτ του Στιματς απο τα 6 μετρα που μπαινει και βγαινει και το επιθετικο ριμπαουντ που ακολουθησε ειναι αδιανοητο. Πηδαει ο παιχτης τους σε λαθος ταιμινγκ για να παρει το επιθετικο, δε το παιρνει και πεφτοντας στο εδαφος ξανααπλωνει το χερι του και μαζευει το ριμπαουντ. Στην εξελιξη της φασης πηραν και 2ο επιθετικο. Μπορει ο Ραντουλιτσα επιθετικα να βοηθαει στην 3η περιοδο, αλλα στην αλλη πλευρα ή θα βαλει 2 ποντο ο... Στιματς ή θα παρουν επιθετικο ριμπαουντ.
SkyFall
έλεος με την εμμονή στα hedge out του Ραντούλιτσα.
RipCity
Έχετε δει φυσικά ότι σας έχουν ξεχαρβαλώσει στο pnr από τότε που μπήκε ο Ραντούλιτσα (απλά ο Stimac είναι ο Stimac). Αν δε μάθει να παίζει στοιχειωδώς άμυνα δεν κάνει ούτε για κάψιμο.
shtarkws
Το μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ είναι όταν βγαίνει ο Γκιστ. Γενικά η μεγάλη τρύπα σήμερα είναι ο Φωτσης

Ας παίξουμε πιο κλειστά στο pnr, αν είναι να χάσουμε ας είναι από τα σουτ. Έχουμε φάει όλα τα καλάθια από κάτω
j-kidd13
QUOTE(SkyFall @ Jan 14 2016, 22:35 ) *
έλεος με την εμμονή στα hedge out του Ραντούλιτσα.


Aκριβως αυτο.Σε καθε ματς κανει μπαμ οτι ΔΕΝ το χει το παιδι.
Εκει εχουμε μεγαλη τρυπα...Παντα η μπαλα μετα απο pnr καταληγει στον παικτη του Ραντουλιτσα.
MiDi_MiLiZ
QUOTE (shtarkws @ Jan 14 2016, 22:36 ) *
Το μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ είναι όταν βγαίνει ο Γκιστ. Γενικά η μεγάλη τρύπα σήμερα είναι ο Φωτσης

2ος ριμπαουντερ ο Φωτσης αυτη τη στιγμη με 12 λεπτα συμμετοχης...

Η τρυπα ειναι ο Ραντουλιτσα αλλα τουλαχιστον σημερα ψευτορεφαρει (χωρις να ειναι θετικος συνολικα) με το οτι δινει ανασες στην επιθεση.

Ουτε ο Μητσος ειναι καλα σημερα, αλλα τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτον. Αποδεικνυεται απλα οτι οταν ο Μητσος δεν κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο, δεν μπορουμε ουτε Ερυθρο Αστερα μεσα στο ΟΑΚΑ.

Απιστευτα κακος Σαλε παντως και αν με τη Μαλαγα λεγαμε οτι απλως σκαλωσε με τη ζωνη, σημερα αποδεικνυεται οτι δεν ηταν η ζωνη που εφταιγε...

Δυστυχως με αυτα και με αυτα, ειμαστε τυπικη μικρομεσαια ομαδα πια.
t0ny3
Φααινεται ξεκαθαρα ποσο μπορει να βοηθησει ο Ραντουλιτσα, οταν δεν συμπεριφερεται σαν 15χρονο. Η ομαδα με τοσα κενα και σε περιφερεια και φροντ λαιν χρειαζεται τους ποντους του Ραντουλιτσα και την ενεργεια. Αν ειναι ομως να μας βγαζει το λαδι για να παιξει, τι να το κανω...

Δεν ειναι κακη ομαδα ο Ερυθρος, καμια σχεση με το τσρικο των πρωτων αγωνιστικων. Ο Παναθηναικος ομως δεν ειναι και και πολυ καλυτερη ομαδα απο τον Ερυθρο. Ο Ολυμπιακος θα τους ειχε κανει μια χαψια!

στο -11 και παλι...
Reggie Miller 31
Βλάντο-Φώτσης-Ραντούλιτσα... και βλέπεις πως μια ομάδα δεν μπορεί να παίξει στοιχειώδης άμυνα... Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο Χαραλαμπόπουλος αυτή την στιγμή;
boumtze-boumtze
Δε βλεπω πως μπορει να γυρισει το παιχνιδι,και γενικως τα βλεπω χλωμα τα πραγματα.Αν δεν κερδιζαμε(οπως κερδισαμε)και την Μαλαγα,θα εληγε σημερα η υποθεση....
Marciulionis
Δε βλέπεται η ομάδα... Κι αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει από αγωνιστική σε αγωνιστική
CG.
Ας θυμηθουμε πω ξεκινησαν αυτες οι δυο ομαδες
Η μια με ενα δυνατο στα χαρτια ροστερ με καποιες τρυπες που μεχρι σημερα δεν ενισχυθηκε και δεν βελτωθηκε πουθενα
Η αλλη μια διαλυμενη ομαδα που αρχιζοντας τραγικα εκανε προσθαφαιερεσεις και περασε με το σπαθι της στην επομενη φαση.ξαναεκανε μεταγραφες να κλεισει οποια κενα και να που μας απειλει αμεσα.
Ας ελπισουμε οτι θα ξυπνησουμε
j-kidd13
Πρωτη φορα αναρωτηθηκα αν πρεπει να στειλουμε τον Τζορτζεβιτς κατα Βελιγραδι μερια....
Απο την αλλη,παιζει με Παβλοβιτς Γιανκοβιτς στο 3,και 2 πλευμεικερ...
Αβυσσος...
shtarkws
@garenas δεύτερη φορά χαρακτηριζεις και κάνουμε τα στραβά μάτια. Την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή
MiDi_MiLiZ
Πωπω αυτος ο Γιανκοβιτς οχι απλα χανει ελευεθρα τριποντα, αλλα ειναι και τελειως τουβλα. Κι εμεις συζηταμε ακομα αν ο Χαραλαμποπουλος δεν εχει την απαιτουμενη αυτοπεποιθηση.
Οχι αλλο Γιανκοβιτς, για ονομα του Θεου!
Reggie Miller 31
O Φέντελειν πόση ώρα παίζει σερί το παιδί; Ο Χαραλαμπόπουλος έχεις κάτι και δεν παίζει σε ένα ματς που όλα τα 3αρια μας ειναι σε τόσο κακή μέρα;
shtarkws
Η ομάδα κυνηγάει από την αρχή και παίζουμε κακό μπάσκετ. Πολύ στατικοι στην επίθεση και τραγικοί στην άμυνα η οποία είναι κυρίως θέμα διάθεσης. Περιμένω από τον προπονητή να προσπαθήσει κάτι την ύστατη στιγμή για να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού
SkyFall
Απίστευτα κακό μπασκετ, νίκη κατά κράτος στους πάγκους ο Ράονιτς, οπότε χαλαρώστε λιγάκι και πάρτε το απόφαση ότι θα χάσουμε.
AJSlaughter6
Kοινο μυστικο πλεον οτι αυριο θα εχουμε απολυση τζορτζεβιτς και συμφωνω απολυτα, ντροπη να χανεις απο την χειροτερη τπου τοπ 16 η οποια θελει τουλαχιστον 20-30 ποντους διαφορα
Dred11
Απόψε οι περισσότεροι παίκτες ήταν τραγικοί στην επίθεση. Δεν είναι θέμα ενός-δύο παικτών ή του προπονητή. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, αλλά περνάμε μεγάλο ντεφορμάρισμα. Άλλο είναι το θέμα ότι κάναμε λάθη στελέχωσης και ότι δεν συμπληρώσαμε τα κενά.
pan24
Οτι και να πω ειναι λιγο
MiDi_MiLiZ
Hands down ηττα απο Ερυθρο Αστερα στο ΟΑΚΑ. Θα το λεγε κανεις την αρχη της σεζον και θα ετρωγε ban, οπως τοτε που μια ψυχη μιλησε για νεοκοπο προπονητη κι εφυγε με 10ημερο !

Και μεχρι αυριο το πρωι να παιζαν παντως, στο σκορ δεν θα περναγαμε μπροστα. Απολυτος ελεγχος τυο παιχνιδιου απο τον Ερυθρο Αστερα.

Παλι θα εχει νευρα ο Σαλε στην συνεντευξη τυπου με τους παιχτες και τους μανατζερς να φανταστω, μια που αυτος διαχειριζεται τα παιχνιδια το κατα δυναμιν...

Ερωτηση. Με τετοιο Γιανκοβιτς και Παβλοβιτς γιατι 0 ο Χαραλαμποπουλος;
Με τετοια εμφανιση Παπαγιαννη στον ελαχιστο χρονο που επαιξε στο Α ημιχρονο, γιατι δεν ξαναπατησε παρκε;

ΥΓ. Κι ολα αυτα με τον Ερυθρο Αστερα να σουταρει 12/20 βολες. Το οτι δεν μιλαμε για συντριβη σημερα οφειλεται στην αστοχια τους στις βολες.

ΥΓ2. Δυστυχως επιβεβαιωνομαι σε πραγματα που φωναζα νωρις και με λοιδωρουσαν πολλοι ως μιρλα, μιζερο και τρολλ. Ενω ειχα τοσα επιχειρηματα για τα προφανη που απορω πως μερικοι επελεγαν να μη τα βλεπουν (διοτι περι επιλογης προκειται), σε σημειο να με κανουν να νιωθω χαζος!
Δυστυχως ξαναλεω.

ΥΓ3. Περιμενω παραιτηση αν οχι απολυση του Σαλε, μαζι με οτιδηποτε σε ιτς και ιτσα. Ο τελευταιος πρεπει να κλεισει και την πορτα και να ζητησει κι ενα συγγνωμη απο τον Μητσο και τον κοσμο. Αν ειναι μαγκας ο Σαλε το οφειλει στον εαυτο του και την αξιοπρεπεια του. Προτιμω 1000 φορες σεζον με Τσαρτσαρη προπονητη και Χαραλαμπο-Παπαγιαννη μεσα παρα με τους εμμισθους τουριστες - προσωπικα στοιχηματα του ανερχομενου προπονητη .

ΥΓ4. Ενας που εβγαινε κι ελεγε οτι "μας ποναει που ο ΠΑΟ κερδαει" και οτι ο "ΠΑΟ ανετοτατα παει για 2η θεση στο τοπ16" τι εχει να πει για τα σημερινα;

ΥΓ5. Τα ταξιδια στην Κινα ειναι/νικησαμε τον ΟΣΦΠ 2 φορες/30ρα απο Μπαρτσα που μονο καλο κανει/2 ηττες απο Μπαρτζωκα εντος προγραμματος/ηττα απο Ζιελονα που θα ξυπνησει την ομαδα. Αυτα ηταν τα επιχειρηματα αυτων που δωσαν αλλοθι σε ανθρωπους που απο πολυ νωρις φαινοταν πως μικραινουν την ομαδα οσο ποτε αλλωτε.
Reggie Miller 31
QUOTE (AJSlaughter6 @ Jan 14 2016, 22:54 ) *
Kοινο μυστικο πλεον οτι αυριο θα εχουμε απολυση τζορτζεβιτς και συμφωνω απολυτα, ντροπη να χανεις απο την χειροτερη τπου τοπ 16 η οποια θελει τουλαχιστον 20-30 ποντους διαφορα

Και απόλυση του Σάλε και να πάρει μαζί του και όλους τους Σέρβους που κουβάλησε! Ντροπή να χάνουμε 15 πόντους απο αυτή την ομάδα και μέσα στο γήπεδό μας! Ντροπή τόσους μήνες να κάνει τον τυφλό σε τρύπες που φωνάζουν στο ρόστερ!

Έχει βγει η γλώσσα των γκαρντ και του Γκιστ!
Nik Tepits
Γιναμε ομαδουλα. Συκω και φυγε σημερα το βραδυ Σαλε, δεν βλεπετε η ομαδα που εχεις φτιαξει. Οσο και αν διοικηση δεν δινει λεφτα να καλυψει τρυπες, αυτη η ομαδα δεν νοειται να παιζει ετσι. Αντε στο καλο, παρε και τις σερβοβεντετες μαζι σου. Οποιος ειπε οτι Σερβος δεν ειναι εθνικοτητα αλλα επαγγελμα, ποσο δικιο ειχε?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.