Help - Search - Members - Calendar
Full Version: παο-οσφπ 12-01-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
vastravoud
Μου φάνηκε λάθος η εμμονή στον Διαμαντίδη καθώς ήταν προφανές ότι ο Μήτσος.....δεν το είχε. Επίσης, μετά το απίστευτο σερί του Ντρου στην 3η περίοδο φάνηκε ότι άρχισε να χάνει το χέρι του. Ίσως εκεί να έπρεπε να τον τραβήξει 3-4 λεπτά νωρίτερα.

Επίσης, όλοι περιμέναμε πολύ Σάτο στο λόου ποστ και δεν το είδαμε, παρ' όλο που έχει αξιοπρεπέστατο turn around σουτάκι.
ALdaperan
QUOTE(vastravoud @ Jan 13 2011, 19:30 ) *
Μου φάνηκε λάθος η εμμονή στον Διαμαντίδη καθώς ήταν προφανές ότι ο Μήτσος.....δεν το είχε. Επίσης, μετά το απίστευτο σερί του Ντρου στην 3η περίοδο φάνηκε ότι άρχισε να χάνει το χέρι του. Ίσως εκεί να έπρεπε να τον τραβήξει 3-4 λεπτά νωρίτερα.

Επίσης, όλοι περιμέναμε πολύ Σάτο στο λόου ποστ και δεν το είδαμε, παρ' όλο που έχει αξιοπρεπέστατο turn around σουτάκι.

και ποιον να έβαζε αν εβγαζε το διαμαντιδη? 68.gif

και ο ιδιος ο ζοτς που υποτιθεται υποστηρίζει τον τεεπιτς δεν τον εμπιστευεται .. έπαιξε μόνο 7 λεπτα και ο καλαθης 9..

ισα να ξεκουραστει λιγο ο διαμαντιδης δλδ.. ολη μας η περιφερεια μας ειναι
vastravoud
Εφ' όσον ο Μητσος δεν είναι καλά εγώ θα επέλεγα να ζήσω και να πεθάνω με τον Τέπιτς.
ALdaperan
QUOTE(vastravoud @ Jan 13 2011, 20:11 ) *
Εφ' όσον ο Μητσος δεν είναι καλά εγώ θα επέλεγα να ζήσω και να πεθάνω με τον Τέπιτς.

σωθηκαμε..

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
επαθα λαστιχο
QUOTE(AZ1980 @ Jan 13 2011, 16:43 ) *
... Αυτό το χει μόνο ο κολληματικά στημένος φετινός ΠΑΟ, και καμιά άλλη ομάδα αυτού του επιπέδου στην Ευρώπη. Άλλο να εξαρτάσαι από τον καλό παίκτη σου και να μην μπορείς να αποδώσεις max χωρίς αυτόν, άλλο το να γίνεσαι σκορποχώρι που παίζει κλωτσοσκούφι αντί μπάσκετ στην επίθεση με το που θα βρεθεί ο παίκτης αυτός σε κακή βραδιά. wink.gif

bball.gif

υπαρχει μακαμπι χωρις ειντσον?
paodynasty
QUOTE(vastravoud @ Jan 13 2011, 18:43 ) *
Στην τελική ρε παιδιά ο Ζοτς προ πολλού έχει κερδίσει το "δικαίωμα" να κάνει του κεφαλιού του, όπως και ο ΔΔ να παίξει χάλια (είτε με πυρετό είτε περδίκι). Ένα ματς χάσαμε και δεν τρέχει τίποτα.

ΦΙλολογικά μιλώντας πάντως, ούτε και σ' εμένα φάνηκε τόσο καλό το κοουτσάρισμα.

πάντως εγώ δεν τον θυμάμαι ποτέ υγιή και τόσο χάλια, αν και συμφωνώ σε ότι λες

QUOTE(vastravoud @ Jan 13 2011, 19:30 ) *

Ο Σάτο το δοκίμασε και μάλιστα με τον Teodosic kαι δεν του βγήκε, με ξενέρωσε λίγο αυτό
kseplenhs
QUOTE(vastravoud @ Jan 13 2011, 20:11 ) *

αυτό θα είχε αποτέλεσμα (εστω θεωρητικά) αν η άμυνα του ολυμπιακού άφηνε χώρο σε παίχτες που δεν πίστευε πως θα κάνουν τη ζημιά.Αντίθετα χτές ακόμα και "αδύναμους κρίκους" του παο,η άμυνα του ολυμπιακού δεν τους υποτίμησε ούτε στο ελάχιστο.

δλδ περιθώρια για νέους παπανικολάου ή χατζηβρέττες δεν υπήρχαν χτές.

και νομίζω πως ο ομπράντοβιτς απο έναν καλά μαρκαρισμένο τέπιτς προτίμησε έναν καλά μαρκαρισμένο διιαμαντίδη που αν και σε κακή μέρα λόγω κλάσης θα μπορούσε να κάνει μια ενέργεια που ίσως έκρινε την ροή του ματς όταν αυτό ήταν ισορροπημένο
Lupus
Δεν ενθουσιαστηκα ουτε απο τον αγωνα, ουτε απο την ομαδα μου(Ολυμπιακος), αλλα βλεπω μια σημαντικη βελτιωση στην ομαδικη αμυνα και γενικοτερα στις επιλογες απο τον παγκο.

Ο Σπανουλης δεν βοηθησε αρκετα στο σκοραρισμα, αλλα βοηθησε σημαντικα το συνολο και φαινεται οτι θα ειναι ακομα πιο χρησιμος στα σπλιτ αουτ οταν θα εχει και τον Κεσελι στις γωνιες.

Περιμενω να ανεβει ο Τεοντοσιτς, περιμενω περισσοτερα απο Χαλπεριν, περιμενω σημαντικες βοηθιες απο Βασιλο και Νιλσεν και γενικα πιστευω οτι η ομαδα μπορει να παρουσιαστει πολυ καλυτερη στην συνεχεια.

Τιποτα δεν εχει κριθει ακομα και οι ομαδες ειναι μακρια απο αυτο που μπορουν, αλλα πλεον το θεμα της πρωτης θεσης και το πλεονεκτημα εδρας ειναι στα χερια μας.
kolokotronis
Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

Μέσα σε ένα αγώνα βγήκαν τα εξής συμπεράσματα:

-Ο Ίβκοβιτς είναι καλύτερος προπονητής από τον Ομπράντοβιτς.

-Ο Διαμαντίδης ξόφλησε σαν παίκτης

-Η δυναστεία του παναθηνα'ι'κού τελείωσε

-Ο Μπατίστ ξόφλησε και αυτός. ότι έπαιξε, έπαιξε.

-Ο Σπανούλης, ανεξάρτητα από τους πόντους που σημειώνει, είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας παίκτης.

-Το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί υπέρ του οσφπ.

Τα παραπάνω συμπεράσματα δεν τα διάβασα μόνο στο basketforum (για να μην παραξηγηθώ), αλλά και σε άλλα μπασκετικά σάιτ (όχι οπαδικά).

Μέσα σε ένα αγώνα όλα αυτά.

Γεια σου Έλληνα αθάνατε.
rankin
QUOTE(BASKETFAN1979 @ Jan 13 2011, 15:55 ) *
Και για να μπω σε πιο οπαδικα λημερια,θα πω το εξης:
Καθε χρονο,κανουμε τουλαχιστον μια νικη στο εξοχικο.....Φετος θα ειναι στον 2ο γυρο ή στο 1ο παιχνιδι των τελικων?????????

και φέτος εξοχικό θες ή καλύπτεσαι και με κοκορέτσι;;

QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 00:04 ) *
-Ο Ίβκοβιτς είναι καλύτερος προπονητής από τον Ομπράντοβιτς.

Όποιος το λέει αυτό είναι κουτός
Ο Ίβκοβιτς όμως είναι ο δάσκαλος του Ομπράντοβιτς, γεγονός που τον κάνει τον καλύτερο προπονητή στο να προβλέπει τις κινήσεις του αφού γνωρίζει πάρα πάρα πολύ καλά, τις τακτικές του, τις σκέψεις του και έχει λειτουργήσει ουκ ολίγες φορές ως σύμβουλος του..
Αντίστοιχα βέβαια, και ο Ομπράντοβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιβκοβιτς, αλλά μην ξεχνάς, ο ένας ειναι ο δάσκαλος και ο άλλος ο μαθητής..
Απο εκεί και πέρα και οι 2 είναι κορυφαίοι προπονητές, με συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι και στο στήσιμο της ομάδας, αλλά και ανάλογο πρεστίζ, ώστε να έχουν σεβασμό απο όλους. Παίχτες, προπονητές, διαιτητές, ακόμα και αντιπάλους οπαδούς..

Όλα τα υπόλοιπα σχόλια σου
-Ο Διαμαντίδης ξόφλησε σαν παίκτης, Η δυναστεία του παναθηνα'ι'κού τελείωσε, Ο Μπατίστ ξόφλησε και αυτός. ότι έπαιξε, έπαιξε,Το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί υπέρ του οσφπ.

δεν ισχύουν και το ξέρουμε όλοι, αλλά, σκέψου πόσο αντίστοιχα υποτιμημένοι ήταν οι παίχτες του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα..
Απλά τώρα γύρισε ο τροχός και η μπάλα παίρνει τους χαμένους..

**Ο δε Σπανούλης, όντως είναι ο καλύτερος έλληνας παίχτης αυτή τη στιγμή..
ήταν και πέρσι, είναι και φέτος..
kolokotronis
Φίλε ρανκιν, η υποτίμηση των παικτών του ολυμπιακού, πριν τον αγώνα, σε αυτό το φόρουμ μάλιστα, είχε γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό από οπαδούς της ομάδας σου.

Γι αυτό λέω πόσο γρήγορα και εύκολα αλλάζει άποψη ο έλληνας μέσα σε ένα παιχνίδι.

Γι αυτό έγραψα αθάνατε έλληνα.

kseplenhs
QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 01:28 ) *
Φίλε ρανκιν, η υποτίμηση των παικτών του ολυμπιακού, πριν τον αγώνα, σε αυτό το φόρουμ μάλιστα, είχε γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό από οπαδούς της ομάδας σου.

Γι αυτό λέω πόσο γρήγορα και εύκολα αλλάζει άποψη ο έλληνας μέσα σε ένα παιχνίδι.

και εξακολουθούν πιθανοτατα.Οχι απαραίτητα να τους υποτιμούν αλλά να μην πιστευουν σε αυτούς σε βαθμό που να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες αυτών των παιχτών.

απο εκεί και πέρα όταν καταλάβετε πως ο ολυμπιακός πήρε διπλό χωρίς να πιάσει ουτε καν καλή απόδοση αλλά με πολλούς παίχτες σχεδόν ανενεργούς ίσως να πέσετε απο το συννεφάκι.Γιατί στο χθεσινό παιχνίδι η δικαιολογία πως "ηταν οι μισοι δικοί μας άρρωστοι και οι άλλοι ότι έκαναν τους έπιανε" πέφτει όχι απλά σε γκρεμό αλλά στο γκραντ κάνιον.

Ο πάο φέτος έχει αποδείξει πως χάνει πιο έυκολα απο κάθε άλλη χρονιά.Πέρασε η βαλένθια μέσα στο οακα και τότε δεν θυμάμαι κανέναν άρρωστο.Αν δεν άρχιζε τα γιουρούσια ο διαμαντίδης θα πέρναγε και η ολύμπια.Τόσο καλύτεροι απο τον ολυμπιακό είναι αυτοί?

χτες είδαμε 2 ομάδες που η μία έδινε την μπάλα σε όποιον έπαιρνε θέση στο λόου ποστ και όλοι οι υπόλοιποι τον χάζευαν να προσπαθεί να ποστάρει και η άλλη με τον ψηλό και τον κοντό να συνεργάζονται και οι υπόλοιποι να παίρνουν πάσα απο σπόντα.Ε κέρδισαν οι δευτεροι.Αυτό δεν αποκλείει όμως πως το μπάσκετ που έπαιξαν είναι για τα θηρία.
Manu7

"Εγραφα όμως ότι η ομάδα θα κριθεί για τα καλά με το νέο έτος και με την αρχή του τοπ 16.Ήταν λοιπόν μια καλή αρχή.
Δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα της ομάδας από χτες.Οι αδυναμίες υπάρχουν ακόμα.Ξέρουμε τι μας γίνεται.Ζητείται
σταθερότητα λοιπόν.Μακάρι αυτή η νίκη να είναι το εφαλτήριο για μεγαλύτερη όρεξη και προσπάθεια.Πρέπει η άνοδος
της ψυχολόγιας που προήλθε από το χθεσινό να βοηθήσει τον κάθε παίχτη για να δείξει όλες τις αρετές στις οποίες
πίστεψε ο προπονητής τους. "

Aυτό είναι ένα κομμάτι από αυτά που έγραψα πριν καμιά ώρα σε τόπικ του Ολυμπιακού.
Και πίστεψε με αυτή είναι η άποψη των περισσότερων.
Επίσης από αυτά που είδα στα ποστ γενικότερα,δεν νομίζω ξαφνικά όλοι να βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και δεν έχει ελείψεις κλπ κλπ...Οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στο χθεσινό ματς και όχι στη γενική μας εικόνα.
Lupus
Σε σχεση με αυτα που ειπωθηκαν για τον Ζοτς να πω και εγω οτι μαλλον ηταν ζαλισμενος οταν εδωσε συγχαρητηρια στους φιλαθλους που σεβαστηκαν τους αντιπαλους παικτες. Στον επομενο αγωνα στο ΣΕΦ μενει να δουμε και τον Ντουντα να δινει συγχαρητηρια στος φιλαθλους αν προκυψει διακοπη απο τραυματισμο παικτη απο φωτοβολιδα και αν μετα το τελος του αγωνα δεχθουν επιθεση οι παικτες του ΠΑΟ απο βροχη φωτοβολιδων. Αν μη τι αλλο θα δειξουν την ανωτεροτητα τους σε σχεση με περυσι και θα ειναι ισαξιοι των αγνων φιλαθλων του Παναθηναικου που ειναι παραδειγμα προς μιμηση.

Ημαρτον! (παιζει πολυ και μου αρεσε).
T.W.Is.M.
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 02:34 ) *
και φέτος εξοχικό θες ή καλύπτεσαι και με κοκορέτσι;;

Εγω θελω κοντοσουβλι. Εχουμε ή να σουβλισω τον Τεοντοσιτς? smiley.gif

QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 02:34 ) *
Όποιος το λέει αυτό είναι κουτός
Ο Ίβκοβιτς όμως είναι ο δάσκαλος του Ομπράντοβιτς, γεγονός που τον κάνει τον καλύτερο προπονητή στο να προβλέπει τις κινήσεις του αφού γνωρίζει πάρα πάρα πολύ καλά, τις τακτικές του, τις σκέψεις του και έχει λειτουργήσει ουκ ολίγες φορές ως σύμβουλος του..
Αντίστοιχα βέβαια, και ο Ομπράντοβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιβκοβιτς, αλλά μην ξεχνάς, ο ένας ειναι ο δάσκαλος και ο άλλος ο μαθητής..
Απο εκεί και πέρα και οι 2 είναι κορυφαίοι προπονητές, με συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι και στο στήσιμο της ομάδας, αλλά και ανάλογο πρεστίζ, ώστε να έχουν σεβασμό απο όλους. Παίχτες, προπονητές, διαιτητές, ακόμα και αντιπάλους οπαδούς..

Θα γινω εγω ο πρωτος κουτος τοτε. Οχι για το χτεσινο ματς ουτε βεβαια γιατι ο ενας ειναι στον Ολυμπιακο και ο αλλος στον Παναθηναικο και "πρεπει" να υποστηριξω το "δικο μας"(κοιτα μερικες γραμμες πιο πανω αλλωστε και θα δεις οτι δεν το κανω 19.gif ). Απλα ειμαι απ τους λιγους που θεωρουν υπερεκτιμημενο τον Ομπραντοβιτς(οχι φουσκα ή ασχετο ή τιποτα τετοιο για να μην παρεξηγηθω, αρκετα καλο αλλα οχι οσο τον εχουν θεοποιησει εδω στην Ελλαδα).
Παντως οπως ξερουμε δε γινεται να ειναι η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 110...

QUOTE(kseplenhs @ Jan 14 2011, 03:51 ) *
και εξακολουθούν πιθανοτατα.Οχι απαραίτητα να τους υποτιμούν αλλά να μην πιστευουν σε αυτούς σε βαθμό που να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες αυτών των παιχτών.

Ετσι ακριβως ειναι. Γι αυτο και πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλοι εκτος απο μενα που θεωρουν ακομα τον ΠΑΟ φαβορι ή τις πιθανοτητες απολυτα μοιρασμενες.
lefkadian
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 14 2011, 02:07 ) *
Εγω θελω κοντοσουβλι. Εχουμε ή να σουβλισω τον Τεοντοσιτς? smiley.gif

Θα γινω εγω ο πρωτος κουτος τοτε. Οχι για το χτεσινο ματς ουτε βεβαια γιατι ο ενας ειναι στον Ολυμπιακο και ο αλλος στον Παναθηναικο και "πρεπει" να υποστηριξω το "δικο μας"(κοιτα μερικες γραμμες πιο πανω αλλωστε και θα δεις οτι δεν το κανω 19.gif ). Απλα ειμαι απ τους λιγους που θεωρουν υπερεκτιμημενο τον Ομπραντοβιτς(οχι φουσκα ή ασχετο ή τιποτα τετοιο για να μην παρεξηγηθω, αρκετα καλο αλλα οχι οσο τον εχουν θεοποιησει εδω στην Ελλαδα).
Παντως οπως ξερουμε δε γινεται να ειναι η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 110...

Ετσι ακριβως ειναι. Γι αυτο και πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλοι εκτος απο μενα που θεωρουν ακομα τον ΠΑΟ φαβορι ή τις πιθανοτητες απολυτα μοιρασμενες.

Αν θεωρεις τον Ομπραντοβιτς υπερτιμημενο ειναι μια σεβαστη αποψη. Πως ομως την τεκμηριωνεις? Ποιοι κατα την γνωμη σου ειναι καλυτεροι προπονητες? Και αυτο το "καλυτερο" πως κρινεται? Με τι κριτηρια? Γιατι με βαση τους τιτλους, εγχωριους και ευρωπαϊκους - κυριως ειναι μακραν του δευτερου.

Υ.Γ. Εμενα παντως μου αρεσει το κοκορετσι με μπολικο πιπερακι tongue.gif
kolokotronis
Σ ένα βαθμό δικαιολογείται η ''θεοποίηση'' του Ίβκοβιτς από τους φίλους του ολυμπιακού.

Όταν έχεις 2,5 χρόνια προπονητή τον Γιαννάκη, με τα ακριβότερα ρόστερ στην ευρώπη και το μόνο που καταφέρεις είναι να πάρεις ένα κύπελλο και ξαφνικά έρχεται ο ντούντα και με το καλημέρα στα ντέρμπυ, κερδίζει τον παο μέσα στο ΟΑΚΑ, τι περιμένετε?

Λογικό είναι.
rankin

Όπως έγραψαν και οι προλαλήσαντες, ακόμα και τώρα, δεν πετάμε στα σύννεφα και μια κάποια αμφισβήτηση την έχουμε, πρώτα από όλα, απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα
Για παράδειγμα, ο Λούκας-Γκορντον, ήταν και πάλι τραγικός.
Ο Κέσελι και ο Νίλσεν δεν έπαιξαν καθόλου..
Ενώ και η ομάδα δεν απέδωσε δα και κανένα διαστημικό μπάσκετ..

Άρα οι λόγοι της γκρίνιας μας εξακολουθούν και υπάρχουν και μια νίκη δεν τους εξαφάνισε...

Και για να μην το κουράζω
εδώ μερικά βασικά σημεία απο την πρώτη άποψη που είχα γράψει κάμποσες μέρες πριν τον αγώνα

και οι 2 ομάδες έχουν κάνει αγωνιστική και ποιοτική βουτιά σε σχέση με πέρσι, απλά ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει απλά βουτιά, αλλά κανονικό μακροβούτι..

Στον αγώνα αυτό λοιπόν ισχύει ότι και σε κάθε ντέρμπι.
Ο γηπεδούχος είναι έτσι και αλλιώς το φαβορί, αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι...

Για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω σε τι μπορώ να ελπίζω.. Προφανώς θα ποντάρει στην κόπωση του Διαμαντίδη και θα προσπαθήσει να παίξει καλή άμυνα.

Αν για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός πάρει 2 πόντους από καθένα εκ των Παπαλουκα-Χαλπερίν-Γκορντον-Κεσελι-Παπανικολάου, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει στο ΟΑΚΑ.. Ίσως να παίξει καλή άμυνα για να χάσει με λογικό σκορ
Θα ήταν σπουδαίο ας πούμε, να πηγαίναμε το παιχνίδι σε ένα σκορ του τύπου 45-38!
Και το εννοώ αυτό, γιατί αν ανοίξει το σκορ, ο Ολυμπιακός 9 στις 10 φορές, μέσα στο ΟΑΚΑ και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορέσει, ούτε να ακολουθήσει, ούτε να αποφύγει το διασυρμό..

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως το έχει η "κόντρα" των πάγκων..

συνολικά το ποστ μου είναι εδώ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry454573

και εδώ η επόμενη σοβαρή άποψη ήταν αυτή (γιατί στο ενδιάμεσο μιλούσαμε για ένα σωρό άσχετα πράγματα)

Μου αρεσει το κλιμα που υπαρχει πριν τον αγωνα..
"Ο Ολυμπιακος στηριζεται μονο στον Σπανουλη, που ετσι και αλλιως ειναι χειροτερος του Διαμαντιδη
Ο Μιλος νοιωθει σαν απατημενη νοικοκυρα
Ο Κεσελι θα γινει γιο-γιο απο τον Σατο"

I like! I really do like!
Χωρις αστεια, αυτος ειναι ο σωστος τροπος να πας ΟΑΚΑ..

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=455300

Αυτά λοιπόν που έγραφα πριν τον αγώνα, μπορώ να πω ότι εξακολουθώ και τα πιστεύω και μετά...

Οι χαμηλοί τόνοι ευνόησαν τον Ολυμπιακό
το χαμηλό σκορ επίσης ευνόησε τον Ολυμπιακό
Η αμυντική προσπάθεια στον Διαμαντίδη απέδωσε καρπούς
Η κόντρα των πάγκων ήταν ότι πιο θεαματικό μας έδωσε ο αγώνας..

και παρόλα αυτά, ισχύει ότι και οι δυο ομάδες, ποιοτικά είναι πεσμένες φέτος, και αυτό φάνηκε στο παρκέ

QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 04:42 ) *
Σ ένα βαθμό δικαιολογείται η ''θεοποίηση'' του Ίβκοβιτς από τους φίλους του ολυμπιακού.

Ο Ντούντα είναι αυτός που ειναι
Αν περίμενε στα 67 του να κερδίσει δόξα και κύρος, τότε δεν θα τα κέρδιζε ποτέ..

Το έγραψα και πριν, Ντούντα και Ζοτς = κορυφαίοι κόουτς
το καλύτερος/χειρότερος είναι σχετική έννοια

Νομίζω οτι ένα ατου του Ομπράντοβιτς είναι ότι μπορεί ευκολότερα να συνεργαστεί με παίχτες που δεν του "ταιριάζουν" και πολύ, όταν ο Ντούντα θέλει πάντα και αυστηρά να έχει παίχτες που να τους έχει διαλέξει ένα προς ένα και να του ταιριάζουν, αλλιώς του διώχνει μέσα σε 15 μέρες..
Πρακτικά αυτό κάνει τον Ομπράντοβιτς πιο flexible στο να στήνει ομάδες (αφού μπόρεσε να συνεργαστεί και με έναν Γιασικεβίτσιους ας πούμε)
Ο δε Ντούντα, τα βλέπετε όλοι.. Ομάδα χωρίς αμερικάνους έστησε φέτος.. Είναι και μιας κάποιας ηλικίας, που δεν θα κάθεται να τσακώνεται με τον κάθε τρελοαμερικάνο στην προπόνηση.. Πήγε στα σίγουρα και γνωστά για αυτόν μονοπάτια, και απο το αποτέλεσμα θα δούμε αν θα δικαιωθεί για το μειωμένο ρίσκο που πήρε
kolokotronis
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 09:13 ) *
Όπως έγραψαν και οι προλαλήσαντες, ακόμα και τώρα, δεν πετάμε στα σύννεφα και μια κάποια αμφισβήτηση την έχουμε, πρώτα από όλα, απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα
Για παράδειγμα, ο Λούκας-Γκορντον, ήταν και πάλι τραγικός.
Ο Κέσελι και ο Νίλσεν δεν έπαιξαν καθόλου..
Ενώ και η ομάδα δεν απέδωσε δα και κανένα διαστημικό μπάσκετ..

Άρα οι λόγοι της γκρίνιας μας εξακολουθούν και υπάρχουν και μια νίκη δεν τους εξαφάνισε...

Και για να μην το κουράζω
εδώ μερικά βασικά σημεία απο την πρώτη άποψη που είχα γράψει κάμποσες μέρες πριν τον αγώνα

συνολικά το ποστ μου είναι εδώ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry454573

και εδώ η επόμενη σοβαρή άποψη ήταν αυτή (γιατί στο ενδιάμεσο μιλούσαμε για ένα σωρό άσχετα πράγματα)

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=455300

Αυτά λοιπόν που έγραφα πριν τον αγώνα, μπορώ να πω ότι εξακολουθώ και τα πιστεύω και μετά...

Οι χαμηλοί τόνοι ευνόησαν τον Ολυμπιακό
το χαμηλό σκορ επίσης ευνόησε τον Ολυμπιακό
Η αμυντική προσπάθεια στον Διαμαντίδη απέδωσε καρπούς
Η κόντρα των πάγκων ήταν ότι πιο θεαματικό μας έδωσε ο αγώνας..

και παρόλα αυτά, ισχύει ότι και οι δυο ομάδες, ποιοτικά είναι πεσμένες φέτος, και αυτό φάνηκε στο παρκέ

Ο Ντούντα είναι αυτός που ειναι
Αν περίμενε στα 67 του να κερδίσει δόξα και κύρος, τότε δεν θα τα κέρδιζε ποτέ..

Το έγραψα και πριν, Ντούντα και Ζοτς = κορυφαίοι κόουτς
το καλύτερος/χειρότερος είναι σχετική έννοια

Νομίζω οτι ένα ατου του Ομπράντοβιτς είναι ότι μπορεί ευκολότερα να συνεργαστεί με παίχτες που δεν του "ταιριάζουν" και πολύ, όταν ο Ντούντα θέλει πάντα και αυστηρά να έχει παίχτες που να τους έχει διαλέξει ένα προς ένα και να του ταιριάζουν, αλλιώς του διώχνει μέσα σε 15 μέρες..
Πρακτικά αυτό κάνει τον Ομπράντοβιτς πιο flexible στο να στήνει ομάδες (αφού μπόρεσε να συνεργαστεί και με έναν Γιασικεβίτσιους ας πούμε)
Ο δε Ντούντα, τα βλέπετε όλοι.. Ομάδα χωρίς αμερικάνους έστησε φέτος.. Είναι και μιας κάποιας ηλικίας, που δεν θα κάθεται να τσακώνεται με τον κάθε τρελοαμερικάνο στην προπόνηση.. Πήγε στα σίγουρα και γνωστά για αυτόν μονοπάτια, και απο το αποτέλεσμα θα δούμε αν θα δικαιωθεί για το μειωμένο ρίσκο που πήρε

Τα προηγούμενα δεν θα τα αναλύσω.
Πρέπει να να παραδεχτείς όμως ότι η άποψή σας για τους παίκτες σας ''βελτιώθηκε '' υπερβολικά με μόνο ένα ματς να μεσολάβησε.
Τώρα για το ''Ντούντα και Ζοτς= κορυφαίοι κόουτς'' , μέχρι την αρχή της χρονιάς αυτή τη θέση νομίζω ότι την είχε μόνος του ο Ζοτς.
Και το έλεγαν και οι πλειοψηφεία των ολυμπιακών αυτό, όχι μόνο οι υπόλοιποι.
Μάλιστα πολλές φορές τον ειρωνευόσασταν τον Ντουντα για τις επιλογές των παικτών:''Ο σοφός ξέρει'' λέγατε κορο'ι'δευτικά.
Τώρα, μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ έγινε ισάξιος του Ομπράντοβιτς για τους ίδιους που τον κορόιδευαν...
Τέλοσπάντων.
nirvana
Για μένα, με όσο μπάσκετ ξέρω, ο Ομπράντοβιτς ήταν και είναι απρόβλεπτος προπονητής. Πολλές φορές έχει κάνει κινήσεις που δεν κατανοώ και στο τέλος κερδίζει. Ωστόσο δεν μπορώ να μην πω ότι εχθές βλέπω σαν λάθος την χρησιμοποίηση του άρρωστου ΔΔ.

Πρώτα γιατί δεν μπορούσε να παίξει και αυτό ήταν φανερό από την αρχή. Δεύτερον γιατί με αυτόν τον τρόπο ήταν σαν να έλεγε στους Τεπιτσοκαλάθηδες ότι είναι χειρότεροι και από τον άρρωστο ΔΔ. Τρίτον γιατί έτσι έδειχνε μια μοιρολατρική διάθεση απόλυτης εξάρτησης από τον ΔΔ που επηρρέασε όλη την ομάδα που έπαιξε χωρίς καθόλου συγκέντρωση. Επίσης οι παίχτες του Ολυμπιακού, βλέποντας αυτόν τον ΔΔ, σίγουρα θεώρησαν πως μια τέτοια ευκαιρία δεν μπορεί να πάει χαμένη και έπαιξαν με διαφορετική ψυχολογία. Γενικώς υπήρχε μια θλίψη για το ΔΔ και για τον ΠΑΟ με αυτόν τον ΔΔ και αν κάτι πιστώνω τώρα που το σκέφτομαι στον Ολυμπιακό είναι ότι δεν έδειξε οίκτο και κατάφερε να σκοτώσει τον ΠΑΟ. Αυτό το δολοφινικό ένστικτο χρειάζονται οι ομάδες υψηλού επιπέδου.

Τελικά ομίζω ότι θα έπρεπε ο Ζέλικο να αφήσει τον ΔΔ εκτός αγώνα, βάζοντας στους παίχτες του την πρόκληση να κερδίσουν χωρίς αυτόν ― έστω και αν τελικά έχανε.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 09:33 ) *
Πρέπει να να παραδεχτείς όμως ότι η άποψή σας για τους παίκτες σας ''βελτιώθηκε '' υπερβολικά με μόνο ένα ματς να μεσολάβησε.

Για ποιον παίχτη δηλαδή βελτιώθηκε;;;
Άντε για τον Έρτσεγκ που κάποιοι κράζανε, όταν όμως οι υπόλοιποι λέγαμε ότι τουλάχιστον σε σχέση με τον Νίλσεν, είναι πολύ καλύτερος...

Και αυτά εξακολουθούν και ισχύουν... ο Ζόραν δεν είναι το απόλυτο PF.. Απλά για το επίπεδο του ανταγωνισμού που υπάρχει, είναι καλός..

Τώρα για το ''Ντούντα και Ζοτς= κορυφαίοι κόουτς'' , μέχρι την αρχή της χρονιάς αυτή τη θέση νομίζω ότι την είχε μόνος του ο Ζοτς.
Μάλιστα πολλές φορές τον ειρωνευόσασταν τον Ντουντα για τις επιλογές των παικτών:''Ο σοφός ξέρει'' λέγατε κορο'ι'δευτικά.
Τώρα, μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ έγινε ισάξιος του Ομπράντοβιτς για τους ίδιους που τον κορόιδευαν...
Τέλοσπάντων.

Τον Ντούντα για τις επιλογές του σε μεταγραφές, εγώ θα τον κοροϊδεύω για πάντα, γιατί εμένα μου δείχνει ότι "δεν το χει"
Οι προπονητικές γνώσεις του όμως είναι κάτι που όποιος θίξει, είναι απλά άσχετος από μπάσκετ και καλό θα ήταν να αυτομπαναριστεί

Το ψευδώνυμο "σοφός" όμως, δεν του το έδωσα εγώ, ούτε του δόθηκε μετά το παιχνίδι της Τετάρτης και μόνο τυχαίο δεν είναι
Ούτε το "γκαστόνε" είναι δίκη μου τυχαία δημιουργία, εδώ που τα λέμε...
kolokotronis
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 09:54 ) *
Άντε για τον Έρτσεγκ που κάποιοι κράζανε, όταν όμως οι υπόλοιποι λέγαμε ότι τουλάχιστον σε σχέση με τον Νίλσεν, είναι πολύ καλύτερος...

Και αυτά εξακολουθούν και ισχύουν... ο Ζόραν δεν είναι το απόλυτο PF.. Απλά για το επίπεδο του ανταγωνισμού που υπάρχει, είναι καλός..

Τον Ντούντα για τις επιλογές του σε μεταγραφές, εγώ θα τον κοροϊδεύω για πάντα, γιατί εμένα μου δείχνει ότι "δεν το χει"
Οι προπονητικές γνώσεις του όμως είναι κάτι που όποιος θίξει, είναι απλά άσχετος από μπάσκετ και καλό θα ήταν να αυτομπαναριστεί

Το ψευδώνυμο "σοφός" όμως, δεν του το έδωσα εγώ, ούτε του δόθηκε μετά το παιχνίδι της Τετάρτης και μόνο τυχαίο δεν είναι
Ούτε το "γκαστόνε" είναι δίκη μου τυχαία δημιουργία, εδώ που τα λέμε...

Το ψευδόνυμο ''σοφός'' του το έβγαλε ο Φασούλας, θέλοντας να τον ειρωνευτεί για την επιλογή του σε ένα ματς να τον αφήσει στον πάγκο.

Άλλο που μετά του έμεινε με την θετική έννοια.
Zephyr
Τα προηγούμενα δεν θα τα αναλύσω.
Τέλοσπάντων.

Μια τέτοια νίκη σίγουρα αναπτερώνει την ψυχολογία και ίσως ναι, κάποιοι να μας φαίνονται πολύ καλύτεροι. Αυτό δεν συμβαίνει όταν παίρνεις τέτοια αποτελέσματα? Και όταν βλέπεις έναν Έρτσεγκ να γίνεται σε κάθε αγώνα καλύτερος και από εκεί που κράταγε το azax στον πάγκο τώρα να βάζει κρίσιμους πόντους στον ΠΑΟ, λογικό δεν είναι να τον βλέπει κανείς με άλλο μάτι? Ο Ράσο απλά απέδειξε την κλάση του. Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι δραματικά.

Τώρα βέβαια, τον Ντούντα κανένας δεν τον απαξίωσε, κανένας σώφρων τουλάχιστον. Άλλο το να μην συμφωνείς με τις επιλογές του και άλλο το να τον απαξιώνεις. Μήπως και η πλειοψηφία των πρασίνων δεν αμφισβητεί την επιλογή του Ζοτς να έχει μόνο δυο πλειμεικερ φέτος (που στην ουσία αυτό πλήρωσε χτες)? Αυτό όμως δεν σημαίνει απαξίωση, θεό τον είχατε και θεό θα τον έχετε. Και όσον αφορά την σύγκριση των δυο προπονητών, απλά ξεχάστε την, δεν βγαίνει άκρη και ούτε έχει ουσία.
kolokotronis
QUOTE(Zephyr @ Jan 14 2011, 09:58 ) *
Μια τέτοια νίκη σίγουρα αναπτερώνει την ψυχολογία και ίσως ναι, κάποιοι να μας φαίνονται πολύ καλύτεροι. Αυτό δεν συμβαίνει όταν παίρνεις τέτοια αποτελέσματα? Και όταν βλέπεις έναν Έρτσεγκ να γίνεται σε κάθε αγώνα καλύτερος και από εκεί που κράταγε το azax στον πάγκο τώρα να βάζει κρίσιμους πόντους στον ΠΑΟ, λογικό δεν είναι να τον βλέπει κανείς με άλλο μάτι? Ο Ράσο απλά απέδειξε την κλάση του. Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι δραματικά.

Τώρα βέβαια, τον Ντούντα κανένας δεν τον απαξίωσε, κανένας σώφρων τουλάχιστον. Άλλο το να μην συμφωνείς με τις επιλογές του και άλλο το να τον απαξιώνεις. Μήπως και η πλειοψηφία των πρασίνων δεν αμφισβητεί την επιλογή του Ζοτς να έχει μόνο δυο πλειμεικερ φέτος (που στην ουσία αυτό πλήρωσε χτες)? Αυτό όμως δεν σημαίνει απαξίωση, θεό τον είχατε και θεό θα τον έχετε. Και όσον αφορά την σύγκριση των δυο προπονητών, απλά ξεχάστε την, δεν βγαίνει άκρη και ούτε έχει ουσία.

Καλά τα λες ζέφυρε.
Εκτός όμως από τη αλλάγή γνώμης για τους παίκτες, ''παίζει'' και το ''θέλουμε επιγόντως 3άρι και 4άρι''.
Αυτά εξαφανίστηκαν τώρα.

ΥΓ: Ξεπέρασα τα 1000 ποστς!!!
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 09:57 ) *
Το ψευδόνυμο ''σοφός'' του το έβγαλε ο Φασούλας, θέλοντας να τον ειρωνευτεί για την επιλογή του σε ένα ματς να τον αφήσει στον πάγκο.

Άλλο που μετά του έμεινε με την θετική έννοια.

Συγγνώμη, γιατί θα τρελαθούμε κι όλας...
Μήπως, κατα σύμπτωση, αντιλήφθηκες ότι ο "παππούς" τον έδεσε κόμπο τον Ζοτς προχθές ;;;
Αν όχι, μπορώ και να σου αναλύσω το γιατί... play-by-play

1. Πες μου πόσους αιφνιδιασμούς κατάφερε να βγάλει η ομάδα σου
2. πες μου πόσες ασσιστ κατάφερε να βγάλει η ομάδα σου
3. πες μου πόσες φορές βγήκε η "εξτρα πάσα" για την ομάδα σου
4. πες μου πόσες σκοτωμένες επιθέσεις, στο τέλος του χρόνου και υπο πίεση, είδες απο την ομάδα σου
5. πες μου αν υπήρξε αντίδοτο στη ζώνη box+1 (ή όπως λέγεται τέλος πάντων) των τελευταίων 5 λεπτών
6. πες μου αν ο Ολυμπιακός κατέβηκε για πρώτη φορά χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ και έφερε το ρυθμό στα μέτρα του για 40 λεπτά

Ο Ολυμπιακός προχθές, δεν ήταν απλά διαβασμένος.
Ήταν προγραμματισμένος και ρομποτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να χάσει.. Αλίμονο..
Για τις δεδομένες συνθήκες όμως, ο Ντούντα πήρε το maximum απο την ομάδα του, παρουσιάζοντας ένα σύνολο, πειθαρχημένο για 40 λεπτά με σαφέστατους αγωνιστικούς προσανατολισμούς.
Εγώ είχα να δω την ομάδα μου τόσο συγκεντρωμένη, για χρόνια
Ακόμα και σε καταπληκτικά της παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν ποτέ τόσο προσηλωμένη στο σχέδιο για 40 λεπτά.
Πειθαρχεία, καθαρό μυαλό, μηδέν άγχος. Αυτά είδα προχθές..
Ούτε μπασκετική πανδαισία, ούτε ρυθμό ΝΒΑ, αλλά απόλυτη προσήλωση, κάτι που είναι απαραίτητο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Zephyr
QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 10:05 ) *
Καλά τα λες ζέφυρε.
Εκτός όμως από τη αλλάγή γνώμης για τους παίκτες, ''παίζει'' και το ''θέλουμε επιγόντως 3άρι και 4άρι''.
Αυτά εξαφανίστηκαν τώρα.

ΥΓ: Ξεπέρασα τα 1000 ποστς!!!

Φίλε μου δεν νομίζω ότι ότι ξεπεράστηκε το θέμα ενίσχυσης. Τουλάχιστον όχι για μένα (και για τους περισσότερους πιστεύω). Εκτός αν ο Βασιλόπουλος γίνει ... ο επί Γκέρσον Βασιλόπουλος και ο Έρτσεγκ γίνει τελικά αυτός που υποτίθεται ότι αγοράσαμε.
Το ίδιο ισχύει και για εσάς, αν οι Τεπιτσοκαλάθηδες έκαναν παιχνιδάρες ή αν έστω κέρδιζαν μόνοι τους το παιχνίδι, ποιος θα αναπολούσε (τόσο έντονα) τον Σάρας?

ΥΓ: Και εις ανώτερα!!!
Lupus
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84186

Ο Πάντελιτς αποθέωσε τον Ντούντα

"Σας το είχα πει εγώ ότι θα κερδίσουμε. Είδατε τι έκανε ο Ντούντα; Είναι μεγάλος προπονητής. Τι να πούμε τώρα; Σέρβος είναι και αυτός. Όπου υπάρχουν Σέρβοι υπάρχει επιτυχία. Με Σέρβους πάνε μπροστά οι ομάδες", έλεγε ο Πάντελιτς στους συμπαίκτες του και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του:

"Είδατε τον Τεόντοσιτς; Είναι τρελός, έχει πάθος και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Τον Έρτσεγκ τον είδατε; Το παιδί ήταν να τον διώξουν, αλλά πήγε ο Ίβκοβιτς του είπε, μπες και παίξε. Μπήκε και ήταν από τους καλύτερους", κατέληξε ο σέρβος.

Του χρονου λεω να παρουμε Κριστιτς και Βελιτσκοβιτς η Σαβανοβιτς και να κοψουμε Νιλσεν, Λουκας και να κρατησουμε Μακρη για Ευρωπη η να τον κανουμε Ελληνα, θα ενθουσιαστει και ο TWISM.
KingCrimson
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 09:54 ) *

Aκριβως! Για τον Ερτσεγκ ενα παικτη που ξερει μπασκετ, ειχε παραγινει το κακο, δε λεω το παρουσιαστικο του δε σου δινει και την εντυπωση οτι ειναι και το πρωτο μαχημι, αλλα μηπως και ο Τεοντοσιτς που ειναι μονιμως λες και του κοψανε τον υπνο στη μεση..ειναι καλυτερος?
colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ Jan 13 2011, 00:42 ) *
πάντως κόβουμε απο εδώ,ράβουμε απο εκεί...το βλέπω όπου νάναι να γραφτεί και οτι "το έχασε επίτηδες ο ζοτς" tongue.gif

Προφανώς και ο Ζοτς το έχασε, αλλά όχι επίτηδες. Εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς του το έχασε. Που είσαι ρε Σαρούνας...

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πραγματικά μεγάλη νίκη, την άξιζε 100%. Η διαιτησία ήταν κακή και για τους δύο, αλλά 50-50.

ΥΓ. Με απουσίες θα ασχολιόμουνα αν οι διαθέσιμοι παίζαν στο 100%. Τότε το παιχνίδι θα είχε χαθεί πιθανόν λόγω των απουσιών. Τώρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
tzagasdog
για μενα μετα τον ντερμπι αυτοι που ειχαν μεγαλυτερη αποδοση απο τη συνιθισμενη ηταν ο Χαλπεριν, ο Τεοντοσιτς και ο Ερτσεγκ. Ολοι οι αλλοι εκτος απο τον Μαυροκεφαλιδη ηταν στα γνωστα επιπεδα.
rankin
QUOTE(tzagasdog @ Jan 14 2011, 12:28 ) *
για μενα μετα τον ντερμπι αυτοι που ειχαν μεγαλυτερη αποδοση απο τη συνιθισμενη ηταν ο Χαλπεριν, ο Τεοντοσιτς και ο Ερτσεγκ. Ολοι οι αλλοι εκτος απο τον Μαυροκεφαλιδη ηταν στα γνωστα επιπεδα.

Ο Τεόντοσιτς δεν ήταν σπουδαίος, ήταν όμως κοντρολαρισμένος και συγκεντρωμένος
Δεν είχε δηλαδή καμία σχέση με ότι σαχλαμάρες τον έχουμε δει να κάνει φέτος...
rchos
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 14 2011, 11:19 ) *
Προφανώς και ο Ζοτς το έχασε, αλλά όχι επίτηδες. Εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς του το έχασε. Που είσαι ρε Σαρούνας...

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πραγματικά μεγάλη νίκη, την άξιζε 100%. Η διαιτησία ήταν κακή και για τους δύο, αλλά 50-50.

ΥΓ. Με απουσίες θα ασχολιόμουνα αν οι διαθέσιμοι παίζαν στο 100%. Τότε το παιχνίδι θα είχε χαθεί πιθανόν λόγω των απουσιών. Τώρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

εμενα προσωπικα οταν μιλαμε για ενα και μονο παιχνιδι δεν μου φαινετε λογικη η αποψη εχασε ενα παιχνιδι μια ομαδα επειδη ο προπονητης της δεν κρατησε το καλοκαιρι εναν παιχτη.
αν ολη η χρονια ειναι αποτυχημενη για τον παναθηναικο να το βαλουμε αυτο σαν λογο.
γενικα νομιζω οτι αντιφασκεις λιγο σε αυτο το ποστ και εξηγουμε.

για τους τραυματιες αναφερεις οτι δεν αποτελουν δικαιολογια γιατι αυτοι που επαιξαν δεν επιασαν το 100%.για τον σαρας γιατι δηλαδη δεν ισχυει το ιδιο?
εκτος αν πιστευεις οτι ο παο με αυτο το ροστερ δεν μπορει να νικησει τον ολυμπιακο.κατι που σιγουρα δεν το πιστευεις.

το αν το παιχνιδι το εχασε ο ζοτς η το πηρε ο ντουντα δεν το ανοιγω καν γιατι η κουβεντα αυτη ειναι αιωνια και δεν αλλαζει ποτε!

μετα απο δυο μερες και με καθαρη αποψη για το τι εγινε στον αγωνα θεωρω οτι προφανως με εξαιρεση του γεγονοτος της νικης του ολυμπιακου που ειναι κατι το καινουριο μεσα στο οακα το παιχνιδι δεν θα το θυμομαστε καθολου μετα απο καποιο καιρο.
ο ολυμπιακος νικησε γιατι επαιξε πολυ εξυπνη αμυνα και ηταν κατα διαστηματα πιο οργανωμενος στην επιθεση απο τον παναθηναικο.δεν με ενδιαφερει να βρω γιατι εγινε αυτο.απλα λεω αυτο που ειδα.αν ο νικολας δεν επαιζε οπως επαιξε στο τριτο δεκαλεπτο το παιχνιδι θα ειχε τελειωσει και νωριτερα για τον ολυμπιακο νομιζω.αυτο φυσικα δεν λεει και πολλα γιατι σε τετοιο επιπεδο υπαρχουν παντα παιχτες ικανοι να βγουν απο τα συστηματα και να σκοτωσουν τον αντιπαλο.ειναι δηλαδη κατι συνηθες.
εχω την εντυπωση οτι ο ντουντα σε αυτο το παιχνιδι στα τελευταια λεπτα ειδικοτερα ηταν πολυ πιο αποδωτικος απο τον ζοτς.
παιχτικα νομιζω με εξαιρεση τον νεστεροβιτς και λιγο τον νικολας κανεις δεν εκανε ιδιαιτερα καλο παιχνιδι.μονο καποιες εκλαμψεις ειχαμε.πιστευω παντως οτι γενικοτερα φετος τα ντερμπι καπως ετσι θα κυλησουν.
το σιγουρο παντως ειναι οτι σε αυτο το παιχνιδι ο ολυμπιακος αμυντικα παρουσιασε ομαδα συμπαγη τοσο πολυ που εδω και πανω απο μια δεκαετια δεν ειχε.στα πρηγουμενα χρονια οποτε νικαγε ηταν λογο κυριως του επιθετικου παιχνιδιου του.σε αυτο το παιχνιδι νομιζω κυριως λογο της αμυνας.

τωρα και για τους δυο ξεκιναει το τοπ16 οποτε δινουν εκει βαση και στο κυπελλο και στον δευτερο γυρω θα δουμε περισσοτερα και για τις δυο ομαδες!
kolokotronis
Ρε ρανκιν, άσχετα με το το τι έγινε προχθες (όπου και για μένα ο Ντούντα του πήρε τα σώβρακα του Ζοτς), αυτό που σου έγραψα για το πως βγήκε το παρατσούκλι ''σοφός'' για τον Ίβκοβιτς απο τον Φασούλα, ισχύει 100%.
Δεν το έγραψα για να τον μειώσω.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 12:50 ) *
Ρε ρανκιν, άσχετα με το το τι έγινε προχθες (όπου και για μένα ο Ντούντα του πήρε τα σώβρακα του Ζοτς), αυτό που σου έγραψα για το πως βγήκε το παρατσούκλι ''σοφός'' για τον Ίβκοβιτς απο τον Φασούλα, ισχύει 100%.
Δεν το έγραψα για να τον μειώσω.

δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να σου απαντήσω πάνω σε αυτό.
Με τον Φασούλα πάντως, ήταν στα μαχαίρια.. αυτό είναι σίγουρο
thrylos7
Ισχύει (αυτό που λέει ο kolokotronis).
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Jan 14 2011, 12:47 ) *
εμενα προσωπικα οταν μιλαμε για ενα και μονο παιχνιδι δεν μου φαινετε λογικη η αποψη εχασε ενα παιχνιδι μια ομαδα επειδη ο προπονητης της δεν κρατησε το καλοκαιρι εναν παιχτη.
αν ολη η χρονια ειναι αποτυχημενη για τον παναθηναικο να το βαλουμε αυτο σαν λογο.
γενικα νομιζω οτι αντιφασκεις λιγο σε αυτο το ποστ και εξηγουμε.

για τους τραυματιες αναφερεις οτι δεν αποτελουν δικαιολογια γιατι αυτοι που επαιξαν δεν επιασαν το 100%.για τον σαρας γιατι δηλαδη δεν ισχυει το ιδιο?
εκτος αν πιστευεις οτι ο παο με αυτο το ροστερ δεν μπορει να νικησει τον ολυμπιακο.κατι που σιγουρα δεν το πιστευεις.

το αν το παιχνιδι το εχασε ο ζοτς η το πηρε ο ντουντα δεν το ανοιγω καν γιατι η κουβεντα αυτη ειναι αιωνια και δεν αλλαζει ποτε!

Δεν το έγραψα για να μειώσω τον Ντούντα. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι λαθών. Τα λάθη του Ομπράντοβιτς εκμεταλλευτηκε άρτια ο Ντούντα και κέρδισε.

Για τραυματίες και Σάρας: Η μομφή μου προς τον Ζοτς είναι για τον σχεδιασμό. Για τους τραυματισμούς δεν ευθύνεται αυτός. Σωστά σχεδίασε και πήρε Μάριτς κτλ. Για το ότι άφησε για ένα καπ΄ριτσιο (νυχτοπερπατήματα?) την ομάδα γυμνή στο ποιντ, ευθύνεται.

Δεν το είπα σαν δικαιολογία. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν καθαρή. Υπάρχουν και με 4 πόντους διαφορά καθαρές νίκες. Είναι τι σου αφήνει σαν αίσθηση το παιχνίδι κάτι που δε μετριέται με αριθμούς.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι ο ΠΑΟ μπορεί να καλύψει την διαφορά στο ΣΕΦ. Λέγοντας αυτό δεν δηλώνω a priori ότι πιστεύω ότι θα νικήσει, αλλά ότι έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

ΥΓ. Τεσπα αυτή η ήττα με πείραξε πολύ, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πόσταρα πρώτη φορά 2 μέρες μετά το ματς.
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 14 2011, 13:27 ) *
Δεν το είπα σαν δικαιολογία. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν καθαρή. Υπάρχουν και με 4 πόντους διαφορά καθαρές νίκες. Είναι τι σου αφήνει σαν αίσθηση το παιχνίδι κάτι που δε μετριέται με αριθμούς.

Σκέψου ότι αν ο Σπανούλης δεν προσπαθούσε να βάλει κερασάκι στη τούρτα, και να μετατρέψει το +7 σε +10, αντί να κρατήσει τη μπάλα και να λήξει το παιχνίδι έτσι, ο Φώτσης δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να μειώσει στους 4 πόντους.

Για αυτό και υπάρχει η αίσθηση της καθαρής νίκης.. Ο Ολυμπιακός είχε κλειδώσει τη νίκη, ήδη ένα λεπτό πριν το τέλος και ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πειστικότερος του αντιπάλου του

Φυσικά, όσο ο αγώνας προχωρούσε προς το φινάλε του, αυτό που όλοι σκεφτόμασταν, Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, ήταν ότι ο Παναθηναϊκός θα φανεί για ακόμα μια φορά εφτάψυχος, και θα το γυρίσει στο τέλος..
Αυτή τη φορά, νομίζω, φάνηκε σαν να μην είχε μπαταρίες για να το κάνει, ενώ και ο Ολυμπιακός έδειχνε πραγματικά ψύχραιμος.
Αν μάλιστα συγκρίνει κανείς την εικόνα της ομάδας προχθές, και οσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, και την αντίστοιχη του 3ο τελικού πέρσι, όπου έδειχνε να βρίσκεται σε νευρική κρίση, θα ανακαλύψει ένα σημαντικό λόγο της επικράτησης του Ολυμπιακού.
Προφανώς βέβαια, βοήθησε και η συνολική εικόνα του αγώνα σε αυτό, αφού ο καθένας, όπως στρώσει θα κοιμηθεί
Αν ελέγχεις επί 39 λεπτά το ρυθμό, δύσκολα θα καταρρεύσεις ψυχολογικά στο τέλος
Αν επίσης, είσαι έτοιμος να επιστρατεύσεις απέναντι σε σκληρή άμυνα, ακόμα πιο σκληρή άμυνα, και πάλι είναι δύσκολο να καταρρεύσεις ψυχολογικά.

Ο Ολυμπιακός προχθές δεν ήταν soft, όπως τα προηγούμενα χρόνια, και αυτό είναι αναγκαίο αν θέλεις να περνάς από έδρες σαν το ΟΑΚΑ..
Γιατί τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, αλλά πάντα ήταν soft και στα δύσκολα λύγιζε..
Germany96
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 00:34 ) *
**Ο δε Σπανούλης, όντως είναι ο καλύτερος έλληνας παίχτης αυτή τη στιγμή..
ήταν και πέρσι, είναι και φέτος..

Αλήθεια είναι πως ο Διαμαντίδης πέρυσι είχε προβλήματα τραυματισμών και δεν ήταν η καλύτερη σεζόν του αλλά του Σπανούλη ήταν ακόμα χειρότερη. Η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως πέρυσι ο Βασίλης ήταν κακός στο επιθετικό κομμάτι κι αισχρός στο αμυντικό.

Φέτος είναι άλλη ιστορία, κι οι δυο τους παράγουν καταπληκτικά νούμερα αλλά είναι φυσιολογικό. Για τον Διαμαντίδη έχω αναφερθεί αναλυτικότερα στο ομώνυμο topic αλλά και για τον Σπανούλη ισχύουν ως ένα βαθμό αντίστοιχα πράγματα. Τόσο χρόνο συμμετοχής και τέτοια αυτοκρατορικά μερίδια στις κατοχές της ομάδας του είχε πάρει στην καριέρα του μονάχα στο Μαρούσι, οπότε σε συνδυασμό με την κακή του περσινή σεζόν και το χαμηλό επίπεδο ταλέντου της πλειοψηφίας των συμπαικτών του, το φετινό του φορμάρισμα τον κάνει να μοιάζει με Superman.

(Btw η σύγκριση σου με τον περσινό τελικό όπως κι όλο το post, δεν θα μπορούσαν να με βρουν πιο σύμφωνο)

Γενικότερα τώρα για τον Obradovic και την επιμονή του στον Διαμαντίδη κι εγώ αναφέρθηκα χθες κι είναι κάτι που εκ του αποτελέσματος όντως αποδείχτηκε λάθος. Θυμάμαι όμως κι άλλα παιχνίδια στο παρελθόν στα οποία ο Obradovic επέμενε στον Δημήτρη παρά την κακή του αγωνιστική κατάσταση (και με την ομάδα τότε να διαθέτει περισσότερες λύσεις, οπότε κάτι τέτοιο δεν αποτελούσε μονόδρομο) και με κάποιες κρίσιμες φάσεις να αλλάζει την εξέλιξη των αγώνων και να ανατρέπει τις κακές ως τότε εντυπώσεις και να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή. Κάτι που ως ένα σημείο συνέβη και με τον Σπανούλη προχθές, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κρεμάσει τον ΟΣΦΠ στο 1ο δεκάλεπτο με τις κακές επιθετικές του επιλογές, αλλά η ομάδα βρήκε λύσεις και παρέμεινε στο παιχνίδι και στο τέλος με τις assists του ο Βασίλης έκρινε το ματς.

Έτσι όπως έχουν δομηθεί οι δυο ομάδες εξαρτώνται σε τρομερό βαθμό από αυτούς τους δύο παίκτες (κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟ ακόμα περισσότερο από τον ΟΣΦΠ) με αποτέλεσμα να τους κρατάν στο παρκέ ακόμα κι όταν είναι αρνητικοί. Ο Ivkovic προχθές έκανε όντως καλύτερη διαχείριση του δικού του super-star αλλά παραμένει γεγονός πως κι αυτός ρίσκαρε μαζί του, μόνο που αυτός δικαιώθηκε στο τέλος σε αντίθεση με τον Ζοτς.
rankin
QUOTE(Germany96 @ Jan 14 2011, 13:48 ) *
Αλήθεια είναι πως ο Διαμαντίδης πέρυσι είχε προβλήματα τραυματισμών και δεν ήταν η καλύτερη σεζόν του αλλά του Σπανούλη ήταν ακόμα χειρότερη. Η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως πέρυσι ο Βασίλης ήταν κακός στο επιθετικό κομμάτι κι αισχρός στο αμυντικό.

Για μένα υπάρχει μια διαφορά σε αυτό
Ειδικά για τον Σπανούλη, ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Μπέβερλι (και μετά πήρε και τον Πεν) .. Έναν παίχτη να μαρκάρει και να κόβει το Σπανούλη από αυτό που έκανε και μας έσπαγε τα νεύρα.. Τις διεισδύσεις του που μας ξεχαρβάλωναν (για όσα χρόνια θυμάμαι) την άμυνα..

Ο Διαμαντίδης είναι επίσης πολύτιμος παίχτης. Αμυντικάρα, ψυχάρα, κρύο αίμα στα δύσκολα, ωραίος οργανωτής...
Όχι όμως αναπάντητο ερώτημα..
Θα σου θυμίσω ότι στο Final 4 του Βερολίνου, είχε τελειώσει τον αγώνα με 0 (μηδέν) πόντους σε 32 λεπτά. Και δεν ήταν άρρωστος, ούτε είχε πυρετό.. Απλά είχε αλληλοεξουδετερωθεί με τον Παπαλουκά, έναν παίχτη που ταιριάζει στο ματσάρισμα του ( και ο οποίος είχε 9 πόντους και 5 ασσιστ εκείνο το βράδυ)
Βέβαια, η (σπουδαία) συνεισφορά του Διαμαντίδη σε εκείνο το παιχνίδι ήταν 2 τάπες στον Γκριρ, που ενώ είχε ξεκινήσει ζεστός, μετά τις τάπες, μπήκε στο πάγο..

Ο Σπανούλης απο την άλλη, μας είχε βάλει 18 πόντους.. Και συνέχεια μας έβαζε τόσους

Δεν ξέρω γενικά λοιπόν, αλλά ειδικά για τον Ολυμπιακό, ο Σπανούλης ήταν πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα που έπρεπε να λύσει.. Και ποιος καλύτερος τρόπος για την επίλυση του, απο το να τον κάνει δικό του και να το μετατρέψει σε πρόβλημα για τους αντιπάλους του...

Φυσικά και αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Διαμαντίδη αντί του Σπανούλη, πάλι θα υπήρχε ανάλογη ισορροπία δυνάμεων, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός έπιασε με ένα σμπάρο, 2 τρυγόνια, και αυτό είναι που με κάνει να θεωρώ καλύτερο το Σπανούλη (όντας και σε καλύτερη ηλικία) ή τελοσπάντων, την ιδανικότερη μεταγραφή για την ομάδα μου..
Germany96
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 13:59 ) *
Ειδικά για τον Σπανούλη, ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Μπέβερλι (και μετά πήρε και τον Πεν) .. Έναν παίχτη να μαρκάρει και να κόβει το Σπανούλη από αυτό που έκανε και μας έσπαγε τα νεύρα.. Τις διεισδύσεις του που μας ξεχαρβάλωναν (για όσα χρόνια θυμάμαι) την άμυνα..

Παρ' ότι έχεις δίκιο ότι πέρυσι ο ΟΣΦΠ επένδυε και σε Σπανουλοstoppers, ο ίδιος ο Σπανούλης ήταν κακός όλη την χρονιά, όχι μόνο στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η αποχώρηση του Σπανούλη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να αλλάξει αγωνιστικές κατευθύνσεις ο Obradovic, όπως και αυτή του Pekovic. Ο Batiste επίσης είναι ένας παίκτης με σταθερά καλές εμφανίσεις απέναντι στον ΟΣΦΠ και η απόδοσή του εξαρτώταν (όπως και του Σπανούλη) από το κατά πόσο εφαρμόζονταν με επιτυχία οι κατευθυντήριες γραμμές του ΠΑΟ που όλα αυτά τα χρόνια βασίζονταν στα pick&roll. Αυτό που θέλω να πω είναι πως στην ουσία το πρόβλημα του ΟΣΦΠ τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν αυστηρά προσωπικά ο Σπανούλης (ή ο Batiste) αλλά ο τρόπος που αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα.
lightday
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 13:59 ) *

Ο Διαμαντίδης είναι επίσης πολύτιμος παίχτης. Αμυντικάρα, ψυχάρα, κρύο αίμα στα δύσκολα, ωραίος οργανωτής...
Όχι όμως αναπάντητο ερώτημα..
Θα σου θυμίσω ότι στο Final 4 του Βερολίνου, είχε τελειώσει τον αγώνα με 0 (μηδέν) πόντους σε 32 λεπτά. Και δεν ήταν άρρωστος, ούτε είχε πυρετό.. Απλά είχε αλληλοεξουδετερωθεί με τον Παπαλουκά, έναν παίχτη που ταιριάζει στο ματσάρισμα του ( και ο οποίος είχε 9 πόντους και 5 ασσιστ εκείνο το βράδυ)
Βέβαια, η (σπουδαία) συνεισφορά του Διαμαντίδη σε εκείνο το παιχνίδι ήταν 2 τάπες στον Γκριρ, που ενώ είχε ξεκινήσει ζεστός, μετά τις τάπες, μπήκε στο πάγο..

.....

1o λάθος όταν κάναμε το πρώτο τριπλ δεν υπηρχε σπαν οπότε ?Πρίν άλλη μια χρονιά πρόλαβε χωρίς να είναι βασικός,οπότε μιλάς για 2 χρόνια που ναι μεν οι διεισδύσεις παίζαν ένα μεγάλο ρόλο αλλά υπήρχε και ο τρελάρας Λιθουανός που σε κρίσιμα δεν υπήρχε αμυντικός να τον ψυχολογίσει.
2ο Λάθος στο βερολίνο ο ΔΔ είχε μόλις γυρίσει από ενχείρηση ,αν θυμάσαι ούτε με Σιένα δεν πρόλαβε όλη την σειρά,οπότε είχε αράξει στον πάγκο. Κανένας Παπαλουκάς δεν τον εξουδετέρωσε παρά μόνο ότι δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό. Στον τελικό κάτι άρχισε να κάνει.Και μεταξύ μας ήταν πολύ κακός.
apkat
Kαλα με 32 λεπτα στον ημιτελικο δεν το λες και αραγμα στον παγκο..
lightday
QUOTE(apkat @ Jan 14 2011, 15:50 ) *
Kαλα με 32 λεπτα στον ημιτελικο δεν το λες και αραγμα στον παγκο..

Για την σειρά με την Σιένα έλεγα.Στον ημιτελικό σιγά μην δεν έπαιζε έστω και νεκρός.Ηταν όμως τρομερά μέτριος
apkat
A με Σιενα ναι δεν επιαξε..Στον ημιτελικο ομως οντως επαιξε και ηταν οντως αρκετα κακος...

Βεβαια εκεινο το βραδυ η τετραδα Σαρας-Σπανουλη-Πεκοβιτς και Μπατιστ ηταν ασταματητοι και δυστυχως ο Γκριρ την κρισιμη στιγμη κολλησε...Τελικα νομιζω οτι μπερδευτηκε γιατι ειδε καθυστερημενα τον ελευθερο Μπουρουση και καταλαβε οτι επρεπε να πασαρει ενω νομιζω οτι ειχε παρει αποφαση να σουταρει..Ετσι οταν τελικα πασαρε ο Μπουρουσης ειχε κανονικη αμυνα πανω του..Εν τελει νομιζω οτι εχουν γινει 3 σερι λαθη στην τελευταια φαση..πρωτον ο παπαλουκας κακως πασαρει στον Γκριρ και δεν παιρνει την φαση πανω του ειτε για πασα μετα απο ντραιβ ειτε για τελειωμα μετα απο ντραιβ.Ακολουθως ο Λυν κακως δεν εδωσε αμεσα στον ξεμαρκαριστο Μπουρουση αλλα αφου τελικα δεν εδωσε την καταλληλη στιγμη επρεπε να σταματησει και να σουταρει για 3...Δραματικο βραδυ για μενα αφου ημουν και μεσα στο γηπεδο..!! tongue.gif tongue.gif

ΥΓ:Εντελως ασχετο το οφ-τοπικ αλλα τα θυμηθηκα και μου ρθε να τα γραψω...!! tongue.gif tongue.gif
kolokotronis
QUOTE(apkat @ Jan 14 2011, 16:10 ) *
A με Σιενα ναι δεν επιαξε..Στον ημιτελικο ομως οντως επαιξε και ηταν οντως αρκετα κακος...

Βεβαια εκεινο το βραδυ η τετραδα Σαρας-Σπανουλη-Πεκοβιτς και Μπατιστ ηταν ασταματητοι και δυστυχως ο Γκριρ την κρισιμη στιγμη κολλησε...Τελικα νομιζω οτι μπερδευτηκε γιατι ειδε καθυστερημενα τον ελευθερο Μπουρουση και καταλαβε οτι επρεπε να πασαρει ενω νομιζω οτι ειχε παρει αποφαση να σουταρει..Ετσι οταν τελικα πασαρε ο Μπουρουσης ειχε κανονικη αμυνα πανω του..Εν τελει νομιζω οτι εχουν γινει 3 σερι λαθη στην τελευταια φαση..πρωτον ο παπαλουκας κακως πασαρει στον Γκριρ και δεν παιρνει την φαση πανω του ειτε για πασα μετα απο ντραιβ ειτε για τελειωμα μετα απο ντραιβ.Ο Λυν κακως δεν εδωσε αμεσα στον ξεμαρκαριστο Μπουρουση αλλα αφου τελικα δεν εδωσε την καταλληλη στιγμη επρεπε να σταματησει και να σουταρει για 3...Δραματικο βραδυ για μενα αφου ημουν και μεσα στο γηπεδο..!! tongue.gif tongue.gif

ΥΓ:Εντελως ασχετο το οφ-τοπικ αλλα τα θυμηθηκα και μου ρθε να τα γραψω...!!

Βάλε και το επικό τρίποντο που επιχείρησε ο Βούισιτς στην προηγούμενη επίθεση....
apkat
Καλα ναι αλλο αυτο το τριποντο του Βουισιτς(που δεν μου το βγαζεις βεβαια απο το μυαλο οτι του εχει γινει φαουλ tongue.gif )..Οπως και να χει απο τα κορυφαια παιχνιδια σε Φ4 αν το δεις αποστασιοποιημενα...Γενικα μαγικο Φ4 αφου και ο αλλος ημιτελικος ηταν ματσαρα με τους ηρωισμους του Σισκα στο 2ο ημιχρονο και βεβαια ο τελικος που ειχε συγκλονιστικη εξελιξη...Ηταν και το πρωτο που πηγα και με αποζημιωσε..!!Ωραια πραγματα..!!
rankin
QUOTE(lightday @ Jan 14 2011, 15:47 ) *
1o λάθος όταν κάναμε το πρώτο τριπλ δεν υπηρχε σπαν οπότε ?Πρίν άλλη μια χρονιά πρόλαβε χωρίς να είναι βασικός,οπότε μιλάς για 2 χρόνια που ναι μεν οι διεισδύσεις παίζαν ένα μεγάλο ρόλο αλλά υπήρχε και ο τρελάρας Λιθουανός που σε κρίσιμα δεν υπήρχε αμυντικός να τον ψυχολογίσει.
2ο Λάθος στο βερολίνο ο ΔΔ είχε μόλις γυρίσει από ενχείρηση ,αν θυμάσαι ούτε με Σιένα δεν πρόλαβε όλη την σειρά,οπότε είχε αράξει στον πάγκο. Κανένας Παπαλουκάς δεν τον εξουδετέρωσε παρά μόνο ότι δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό. Στον τελικό κάτι άρχισε να κάνει.Και μεταξύ μας ήταν πολύ κακός.

1o λάθος (?) Μπορεί να μην είχες Σπανούλη, αλλά είχες Σισκάουσκας, σε καρα-ντουζένια, και Μπετσίροβιτς να βοηθά στα γκαρντ, και Βουγιανιτς να κάνει πολύ καλό final 4..
Αρκετοί παίχτες για να υπερκαλύψουν την απώλεια του Σπανούλη

ο δε "αναπληρωματικός" Σπανούλης που περιγράφεις, την χρονιά πριν φύγει για ΝΒΑ, ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας σου στην ευρωλίγκα με 14,6 πόντους μέσο ορο..
Καθόλου άσχημα για παγκίτη...

Γενικά, μην υποτιμάτε τον Σπανούλη, επειδή άλλαξε φανέλα..
Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά, αν είναι ή δεν είναι καλός παίχτης..
Και ξέρουμε πόσο λείπει φέτος από τον Παναθηναϊκό, αλλά και πόσο θα του έλειπε το 06-07, αν δεν είχε αποκτηθεί ο Σισκάουσκας

2ο λάθος (?) στο τελικό με ΤΣΣΚΑ είχε 10 πόντους και ήταν πολύ καλός, αν θυμάμαι καλά (γιατί το είχα δει και απο κοντά)
2/3 τριποντα, 1/2 διποντα, 3 ασσιστ, 4 ριμπαουντ..
Καλός ήταν εδώ που τα λέμε και γρήγορα ξεπέρασε το τραυματισμό του
(μεσα σε 1 μέρα ουσιαστικά)

Με τον δε Παπαλουκά, έχουν αλληλοεξουδετερωθεί επανειλημμένως... Είναι παίχτης στα μέτρα του, στο μπόι του, και στην λογική του..
Πραγματικά όργια ο Διαμαντίδης έκανε στο περσινό 98-90 .. Όργια όμως
ενώ είχε κάνει και εκείνο το σπουδαίο τελικό κυπέλλου, όπου δεν είχε σκοράρει πολύ, αλλά ήταν καθοριστικός στα κρίσιμα

Έχει όμως οργιάσει και ο Θόδωρας εις βάρος του, στο τελικό της Αθήνας...

QUOTE(apkat @ Jan 14 2011, 16:10 ) *
Βεβαια εκεινο το βραδυ η τετραδα Σαρας-Σπανουλη-Πεκοβιτς και Μπατιστ ηταν ασταματητοι και δυστυχως ο Γκριρ την κρισιμη στιγμη κολλησε...Τελικα νομιζω οτι μπερδευτηκε γιατι ειδε καθυστερημενα τον ελευθερο Μπουρουση και καταλαβε οτι επρεπε να πασαρει ενω νομιζω οτι ειχε παρει αποφαση να σουταρει..Ετσι οταν τελικα πασαρε ο Μπουρουσης ειχε κανονικη αμυνα πανω του..Εν τελει νομιζω οτι εχουν γινει 3 σερι λαθη στην τελευταια φαση..πρωτον ο παπαλουκας κακως πασαρει στον Γκριρ και δεν παιρνει την φαση πανω του ειτε για πασα μετα απο ντραιβ ειτε για τελειωμα μετα απο ντραιβ.Ακολουθως ο Λυν κακως δεν εδωσε αμεσα στον ξεμαρκαριστο Μπουρουση αλλα αφου τελικα δεν εδωσε την καταλληλη στιγμη επρεπε να σταματησει και να σουταρει για 3...Δραματικο βραδυ για μενα αφου ημουν και μεσα στο γηπεδο..!! tongue.gif tongue.gif

Και ο Μπουρούσης πυρετό είχε πάντως, αλλά το φουκαρά τον έκραζαν όλοι που έχασε το χουκ...

Και εγώ μέσα ήμουν και κόντευα να πεθάνω γιατί είχα πάθει ηλίαση (ναι, στο Βερολίνο την έπαθα! ) και το κεφάλι μου ήταν να σπάσει
lightday
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 16:20 ) *
1o λάθος (?) Μπορεί να μην είχες Σπανούλη, αλλά είχες Σισκάουσκας, σε καρα-ντουζένια, και Μπετσίροβιτς να βοηθά στα γκαρντ, και Βουγιανιτς να κάνει πολύ καλό final 4..
Αρκετοί παίχτες για να υπερκαλύψουν την απώλεια του Σπανούλη

ο δε "αναπληρωματικός" Σπανούλης που περιγράφεις, την χρονιά πριν φύγει για ΝΒΑ, ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας σου στην ευρωλίγκα με 14,6 πόντους μέσο ορο..
Καθόλου άσχημα για παγκίτη...

Γενικά, μην υποτιμάτε τον Σπανούλη, επειδή άλλαξε φανέλα..
Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά, αν είναι ή δεν είναι καλός παίχτης..
Και ξέρουμε πόσο λείπει φέτος από τον Παναθηναϊκό, αλλά και πόσο θα του έλειπε το 06-07, αν δεν είχε αποκτηθεί ο Σισκάουσκας

2ο λάθος (?) στο τελικό με ΤΣΣΚΑ είχε 10 πόντους και ήταν πολύ καλός, αν θυμάμαι καλά (γιατί το είχα δει και απο κοντά)
2/3 τριποντα, 1/2 διποντα, 3 ασσιστ, 4 ριμπαουντ..
Καλός ήταν εδώ που τα λέμε και γρήγορα ξεπέρασε το τραυματισμό του
(μεσα σε 1 μέρα ουσιαστικά)

Με τον δε Παπαλουκά, έχουν αλληλοεξουδετερωθεί επανειλημμένως... Είναι παίχτης στα μέτρα του, στο μπόι του, και στην λογική του..
Πραγματικά όργια ο Διαμαντίδης έκανε στο περσινό 98-90 .. Όργια όμως
ενώ είχε κάνει και εκείνο το σπουδαίο τελικό κυπέλλου, όπου δεν είχε σκοράρει πολύ, αλλά ήταν καθοριστικός στα κρίσιμα

Έχει όμως οργιάσει και ο Θόδωρας εις βάρος του, στο τελικό της Αθήνας...

Και ο Μπουρούσης πυρετό είχε πάντως, αλλά το φουκαρά τον έκραζαν όλοι που έχασε το χουκ...

Και εγώ μέσα ήμουν και κόντευα να πεθάνω γιατί είχα πάθει ηλίαση (ναι, στο Βερολίνο την έπαθα! ) και το κεφάλι μου ήταν να σπάσει

στην χρονια του βερολίνου ήταν σαφώς ο καλύτερος ,πυρηνικό όπλο ήταν.
Ο δδ ήταν μετριος, πολύ καλός ήταν στη αθήνα οπου και ο παπ εκανε όργια.
Αυτό που ήθελα να τονίσω οτι καλός χρυσός ο σπαν αλλά ο Παο από την αναναίωση και μετά στηριχτηκε στον ΔΔ.
Η 'ελλειψη του κάθε σπαν (και λακοβιτς) καλυφθηκε με άλλους τρόπους ή πρόσωπα

rankin
QUOTE(lightday @ Jan 14 2011, 16:38 ) *
στην χρονια του βερολίνου ήταν σαφώς ο καλύτερος ,πυρηνικό όπλο ήταν.
Ο δδ ήταν μετριος, πολύ καλός ήταν στη αθήνα οπου και ο παπ εκανε όργια.
Αυτό που ήθελα να τονίσω οτι καλός χρυσός ο σπαν αλλά ο Παο από την αναναίωση και μετά στηριχτηκε στον ΔΔ.
Η 'ελλειψη του κάθε σπαν (και λακοβιτς) καλυφθηκε με άλλους τρόπους ή πρόσωπα

μη συγκρίνεις το Σπανούλη με τον Λάκοβιτς για πολλούς λόγους
Πρώτα από όλα, ο Σπαν είναι έλληνας το οποίο, πέραν του δημογραφικού, έχει σημασία..
Κάθε ομάδα χρειάζεται καλούς γηγενείς στο ρόστερ της.

Από εκεί και πέρα, για την ώρα, το κενό του Σπανούλη εσύ το βλέπεις να έχει καλυφθεί;;;

Κατα τ'αλλα "ουδείς αναντικατάστατος"..
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
lightday
QUOTE(rankin @ Jan 14 2011, 16:42 ) *
μη συγκρίνεις το Σπανούλη με τον Λάκοβιτς για πολλούς λόγους
Πρώτα από όλα, ο Σπαν είναι έλληνας το οποίο, πέραν του δημογραφικού, έχει σημασία..
Κάθε ομάδα χρειάζεται καλούς γηγενείς στο ρόστερ της.

Από εκεί και πέρα, για την ώρα, το κενό του Σπανούλη εσύ το βλέπεις να έχει καλυφθεί;;;

Κατα τ'αλλα "ουδείς αναντικατάστατος"..
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

τεσπα ο Ζοτς από οτι έχω καταλάβει δεν τον ενδιαφέρει να αντικαταστήσει τον σπαν (όπως και τον Λακοβιτς), αλλάζει την φιλοσοφία της ομάδας. αν θα το πετύχει θα το ξερουμε στο τέλος.Το 2007 τα καταφερε,το 2009 επίσης (με το που πας με τον περπε τριάρι!)για φέτος περιμένουμε και βλέπουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.