QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 01:28 )

Φίλε ρανκιν, η υποτίμηση των παικτών του ολυμπιακού, πριν τον αγώνα, σε αυτό το φόρουμ μάλιστα, είχε γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό από οπαδούς της ομάδας σου.
Γι αυτό λέω πόσο γρήγορα και εύκολα αλλάζει άποψη ο έλληνας μέσα σε ένα παιχνίδι.
Γι αυτό έγραψα αθάνατε έλληνα.
Όπως έγραψαν και οι προλαλήσαντες, ακόμα και τώρα, δεν πετάμε στα σύννεφα και μια κάποια αμφισβήτηση την έχουμε, πρώτα από όλα, απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα
Για παράδειγμα, ο Λούκας-Γκορντον, ήταν και πάλι τραγικός.
Ο Κέσελι και ο Νίλσεν δεν έπαιξαν καθόλου..
Ενώ και η ομάδα δεν απέδωσε δα και κανένα διαστημικό μπάσκετ..
Άρα οι λόγοι της γκρίνιας μας εξακολουθούν και υπάρχουν και μια νίκη δεν τους εξαφάνισε...
Και για να μην το κουράζω
εδώ μερικά βασικά σημεία απο την πρώτη άποψη που είχα γράψει κάμποσες μέρες πριν τον αγώνα
και οι 2 ομάδες έχουν κάνει αγωνιστική και ποιοτική βουτιά σε σχέση με πέρσι, απλά ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει απλά βουτιά, αλλά κανονικό μακροβούτι..
Στον αγώνα αυτό λοιπόν ισχύει ότι και σε κάθε ντέρμπι.
Ο γηπεδούχος είναι έτσι και αλλιώς το φαβορί, αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι...
Για τον Ολυμπιακό δεν ξέρω σε τι μπορώ να ελπίζω.. Προφανώς θα ποντάρει στην κόπωση του Διαμαντίδη και θα προσπαθήσει να παίξει καλή άμυνα.
Αν για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός πάρει 2 πόντους από καθένα εκ των Παπαλουκα-Χαλπερίν-Γκορντον-Κεσελι-Παπανικολάου, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει στο ΟΑΚΑ.. Ίσως να παίξει καλή άμυνα για να χάσει με λογικό σκορ
Θα ήταν σπουδαίο ας πούμε, να πηγαίναμε το παιχνίδι σε ένα σκορ του τύπου 45-38!
Και το εννοώ αυτό, γιατί αν ανοίξει το σκορ, ο Ολυμπιακός 9 στις 10 φορές, μέσα στο ΟΑΚΑ και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορέσει, ούτε να ακολουθήσει, ούτε να αποφύγει το διασυρμό..
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως το έχει η "κόντρα" των πάγκων..
συνολικά το ποστ μου είναι εδώ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry454573και εδώ η επόμενη σοβαρή άποψη ήταν αυτή (γιατί στο ενδιάμεσο μιλούσαμε για ένα σωρό άσχετα πράγματα)
Μου αρεσει το κλιμα που υπαρχει πριν τον αγωνα..
"Ο Ολυμπιακος στηριζεται μονο στον Σπανουλη, που ετσι και αλλιως ειναι χειροτερος του Διαμαντιδη
Ο Μιλος νοιωθει σαν απατημενη νοικοκυρα
Ο Κεσελι θα γινει γιο-γιο απο τον Σατο"
I like! I really do like!
Χωρις αστεια, αυτος ειναι ο σωστος τροπος να πας ΟΑΚΑ..
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=455300Αυτά λοιπόν που έγραφα πριν τον αγώνα, μπορώ να πω ότι εξακολουθώ και τα πιστεύω και μετά...
Οι χαμηλοί τόνοι ευνόησαν τον Ολυμπιακό
το χαμηλό σκορ επίσης ευνόησε τον Ολυμπιακό
Η αμυντική προσπάθεια στον Διαμαντίδη απέδωσε καρπούς
Η κόντρα των πάγκων ήταν ότι πιο θεαματικό μας έδωσε ο αγώνας..
και παρόλα αυτά, ισχύει ότι και οι δυο ομάδες, ποιοτικά είναι πεσμένες φέτος, και αυτό φάνηκε στο παρκέ
QUOTE(kolokotronis @ Jan 14 2011, 04:42 )

Σ ένα βαθμό δικαιολογείται η ''θεοποίηση'' του Ίβκοβιτς από τους φίλους του ολυμπιακού.
Ο Ντούντα είναι αυτός που ειναι
Αν περίμενε στα 67 του να κερδίσει δόξα και κύρος, τότε δεν θα τα κέρδιζε ποτέ..
Το έγραψα και πριν, Ντούντα και Ζοτς = κορυφαίοι κόουτς
το καλύτερος/χειρότερος είναι σχετική έννοια
Νομίζω οτι ένα ατου του Ομπράντοβιτς είναι ότι μπορεί ευκολότερα να συνεργαστεί με παίχτες που δεν του "ταιριάζουν" και πολύ, όταν ο Ντούντα θέλει πάντα και αυστηρά να έχει παίχτες που να τους έχει διαλέξει ένα προς ένα και να του ταιριάζουν, αλλιώς του διώχνει μέσα σε 15 μέρες..
Πρακτικά αυτό κάνει τον Ομπράντοβιτς πιο flexible στο να στήνει ομάδες (αφού μπόρεσε να συνεργαστεί και με έναν Γιασικεβίτσιους ας πούμε)
Ο δε Ντούντα, τα βλέπετε όλοι.. Ομάδα χωρίς αμερικάνους έστησε φέτος.. Είναι και μιας κάποιας ηλικίας, που δεν θα κάθεται να τσακώνεται με τον κάθε τρελοαμερικάνο στην προπόνηση.. Πήγε στα σίγουρα και γνωστά για αυτόν μονοπάτια, και απο το αποτέλεσμα θα δούμε αν θα δικαιωθεί για το μειωμένο ρίσκο που πήρε