Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Gkos
Καλημερίζω .

Αφού κάναμε το thread για το πανελλήνιο παίδων ,ήρθε η ώρα και για το αντίστοιχο των εφήβων που επείγει και περισσότερο smiley.gif

Όπως γράφω και στον υπότιτλο , το φετινό πανελλήνιο εφήβων ,θα διεξαχθεί 29 Απριλίου ως 3 Μαίου στην Πτολεμαίδα .

Αρχικά είχε οριστεί για την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα (γι αυτό και η βιασύνη να γίνουν οι αγώνες ως Μεγάλη Πέμπτη ) , αλλά η κατάκτηση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος από τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (είναι σχεδόν όλη η ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας ) ανάγκασε την ΕΟΚ να μεταθέσει την διεξαγωγή του για πιο μετά , μιας και 17-24 Απριλίου στο Λιμόζ της Γαλλίας γίνεται το παγκόσμιο σχολικό( που ακόμα βέβαια,δεν ξέρουμε αν θα πάρουν μέρος τα εκπ. Λαμπίρη γιατί η πολιτεία που κανονικά αναλάμβανε τα εξοδα του ταξιδιού ,δηλώνει αδυναμία) ....


Anyway.

Έχουν ήδη προκριθεί ο Παναθηναικός ως πρωταθλητής ΕΣΚΑ, ο ΠΑΟΚ από την ΕΚΑΣΘ , ενώ στην ΕΣΚΑΝΑ είμαστε στο 1-0 υπέρ του Ικάρου Καλλιθέας ,που σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζει Πανιωνιο στο Βαρίκας.

Στους ομίλους των μπαράζ που γίνονται αυτές τις μέρες , έχουν ήδη προκριθεί το ΗΡΑΚΛΕΙΟ , που στον όμιλο της Αθηνας πέτυχε δυο έυκολες νίκες (ήταν όμιλος 3 ομάδων ) ,
ο Αρίων Ξάνθης που στον όμιλο της Θεσαλλονικης είναι αήττητος και εξασφάλισε την πρωτιά , και κατά 99 % (θα ξέρουμε σε λίγες ώρες ) ο Απόλλωνας Πάτρας , που για να μην είναι πρώτος στον όμιλο του Ναυπλίου ,θα πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα.



Αυτά ως αρχή.

Προσπάθησα να είμαι αναλυτικός χωρίς να κουράσω .
Όποιος θέλει μπορεί να γράψει ,ρόστερ κλπ θα ανακοινωθούν εν καιρώ.



Gkos
Απόλλωνας Πάτρας χτες,και Ίκαρος σήμερα(79-63 τον Πανιώνιο) συμπλήρωσαν τις δυο τελευταιες θέσεις του final 6.

Εχουμε λοιπον

Παναθηναικό,Ικαρο,ΠΑΟΚ,Ηρακλειο,Απόλλωνα Πάτρας και Αριωνα Ξανθης.


Κατά τα αλλα το θέμα με την συμμετοχή των εκπαιδευτηριων Λαμπιρη στο παγκόσμιο σχολικό(που ήταν και ο λόγος αλλαγής των ημερομηνιών όπως είπαμε),παραμενει στον αέρα



"Άλυτο παραμένει το «μυστήριο» της συμμετοχής της Ελλάδας και των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Λιμόζ, και ενώ έχουν περάσει σχεδόν 10 μέρες από τον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, παράλληλα με την νίκη επί του 4ου Λυκείου Αιγάλεω με 82-77 και την κατάκτηση του Πανελληνίου, κέρδισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα ταξιδέψουμε στη Γαλλία, καθώς η νέα κυβέρνηση Τσίπρα θεώρησε σκόπιμο να κόψει τα κονδύλια που προβλέπονταν για να συμμετάσχουν όλα τα Ελληνικά σχολεία (ως Εθνικής Ελλάδος) που πήραν την πρόκριση στα διάφορα αθλήματα.

Ο Υπουργός, Αριστείδης Μπαλτάς, δέχεται έντονες πιέσεις τόσο από τα ίδια τα Εκπαιδευτήρια και τους γονείς, όσο και από άτομα του ευρύτερου αθλητικού χώρου, αλλά φαίνεται ανένδοτος.

Το σχολείο της Καλλιθέας, μάλιστα, πρότεινε να πληρώσει τα έξοδα των δικών του μαθητών, ώστε να χρειάζονται λιγότερα χρήματα σαν Ελληνική αποστολή και να διατεθούν όλα στα παιδιά του ποδοσφαίρου. Να τονιστεί, βέβαια, ότι η διαμονή είναι καλυμμένη από την πλευρά της Γαλλίας και τα κονδύλια αφορούν μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια.

Λύσεις σίγουρα υπάρχουν πολλές, πέραν αυτής που πρότεινε η διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη. Ειδικά όταν κάνουμε λόγο για ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό. Παρόλα αυτά, ο Υπουργός και η νέα κυβέρνηση φαίνεται πως θέλουν να κάνουν οικονομία όχι μόνο στα χρήματα, αλλά και στα. μετάλλια.

Στερώντας την παρουσία της Ελλάδας σε μια Παγκόσμια διοργάνωση και μια πιθανή διάκριση για το Ελληνικό Μπάσκετ, (που αν μη τι άλλο, μας έχει χαρίσει και συνεχίζει να μας χαρίζει περήφανες στιγμές) μόνο μπροστά δεν πάει ο αθλητισμός.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, σε νέες, ευχάριστες εξελίξεις. "

http://www.eurohoops.net/el/2015/04/basketworld/84716/
Gkos
Τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (και το Αριστοτέλειο Κολλέγιο στα κορότσια ) θα πάνε τελικά Λιμόζ.



"Ευχαριστήριο του Ικάρου Καλλιθέας στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Ο Ικαρος Καλλιθέας, το Διοικητικό του Συμβούλιο, η Διοικούσα Επιτροπή και οι γονείς των αθλητών, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά και συγχαίρουν την Σχολή Λαμπίρη και ειδικότερα τον Γιάννη Τζούλη, για την τεράστια προσπάθεια την οποία κατέβαλε για να μπορέσει η σχολική ομάδα να εκπροσωπήσει τον Ελληνικό Αθλητισμό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικών Ομάδων το οποίο θα διεξαχθεί στην Λιμόζ της Γαλλίας 17-25 Απριλίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα έξοδα για την μεταφορά και διαμονή των αθλητών, προπονητών, διαιτητών και των συνοδών του Υπουργείου καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από τις Σχολές Λαμπίρη.

Τέτοιες πράξεις τιμούν τον Ελληνικό Αθλητισμό, τον Σχολικό Αθλητισμό, είναι πράξεις πολιτισμού και θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους. "


http://tsiotras.blogspot.com/2015/04/blog-...l#ixzz3XNrDcdvS
Gkos
Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Εφήβων

Ο πρωταθλητής Εφήβων 2015 θα αναδειχθεί στην Πτολεμαΐδα.


Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου στο ΚΓ της πόλης.



Τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης, ο ΑΣ Απόλλων Πάτρας, το Ηράκλειο ΟΑΑ, ο Παναθηναϊκός ΑΟ, η ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας και ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 29 Απριλίου

16.00 ΑΕ Ικάρου Καλ.-ΓΑΣ Αρίων Ξ.
18.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-ΑΣ Απόλλων Π.
19.30 Τελετή Έναρξης
20.00 ΑΣ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΑΟ

Πέμπτη 30 Απριλίου

16.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-ΑΣ ΠΑΟΚ
18.00 ΑΣ Απόλλων Π.-ΑΕ Ικάρου Καλ.
20.00 ΓΑΣ Αρίων Ξ.-Παναθηναϊκός ΑΟ

Παρασκευή 1 Μαΐου

16.00 Παναθηναϊκός ΑΟ-ΑΣ Απόλλων Π.
18.00 ΑΣ ΠΑΟΚ-ΓΑΣ Αρίων Ξ.
20.00 ΑΕ Ικάρου Καλ.-Ηράκλειο ΟΑΑ

Σάββατο 2 Μαΐου

15.00 ΑΣ Απόλλων Π.-ΓΑΣ Αρίων Ξ.
17.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-Παναθηναϊκός ΑΟ
19.00 ΑΣ ΠΑΟΚ-ΑΕ Ικάρου Καλ.

Κυριακή 3 Μαΐου

10.00 ΓΑΣ Αρίων Ξ.-Ηράκλειο ΟΑΑ
12.00 Παναθηναϊκός ΑΟ-ΑΕ Ικάρου Καλ.
14.00 ΑΣ Απόλλων Π.-ΑΣ ΠΑΟΚ
15.30 Απονομές
Gkos
Σήμερα στην Λιμόζ ,όπου θα παίξει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16 , ολοκληρώνει την παρουσία της , η ομάδα των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη .
Η (βαριά) ήττα χτες από την Τουρκία (37-68 ) ,σήμανε το αποκλεισμό από τα προημιτελικά.
Για να φτάσει ως τους 16 , η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει στην πρεμιέρα 89-58 την Ρουμανία , και την Κυριακή είχε ηττηθεί 55-65 από το Ισραηλ με την νικη επί της (οικοδεσποινας) Γαλλίας με 46-34 να δίνει την πρόκριση στα νοκ άουτ....

Αυτά λίγη σημασία θα είχαν για το thread ( αλλά κάπου έπρεπε να τα γράψω ;p ) , αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός του Παντελή Σκορδα.
Ο δυναμικός PF/C τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα με την Ρουμανία , και αν και οι αρχικές εκτιμήσεις λέγανε για διάστρεμμα ,τα πράγματα είναι (πολύ) πιο σοβαρά , μιας και (όπως διαβάζω στο eurohoops ) υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και ρήξη συνδέσμου και χάνει το πανελλήνιο....
Μεγάλο θέμα για τον Ίκαρο ,που έτσι και αλλιώς πονούσε στις θέσεις των ψηλών .
Θα χρειαστεί αλχημείες....
Gkos
Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές. Εκεί στην άκρη του πάγκου όμως χρειάζονται οι άνθρωποι που θα δώσουν τις οδηγίες, είναι οι προπονητές που σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι μόνο δάσκαλοι του μπάσκετ, αλλά και δάσκαλοι… σκέτο με ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο αθλητικό και όχι μόνο κομμάτι της ζωής των παιδιών «τους». Έξι από αυτούς τους ανθρώπους θα βρίσκονται στην Πτολεμαϊδα και θα κληθούν να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που αρχίζει την Τετάρτη 29 Απριλίου. Κοινός συντελεστής στις δηλώσεις τους η επιθυμία τους να δουν τους παίκτες τους, να χαίρονται το μπάσκετ, να χαίρονται κάθε στιγμή στο παρκέ. Ο λόγος τους ανήκει…


http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...s-stous-pagkous
Gkos
Έξι ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Εφήβων στην Πτολεμαϊδα. Απόλλων Π., Αρίων Ξάνθης, Ηράκλειο, Ίκαρος Καλλιθέας, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έφτασαν ως την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και είναι έτοιμοι να παλέψουν για την κορυφή. Η Πτολεμαϊδα είναι η οικοδέσποινα με τη σημαντική συμβολή της ΔΕΗ και τη συνδιοργάνωση της ΕΟΚ, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης και του Δήμου Εορδαίας.

Τα ρόστερ

http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...-gia-enan-titlo


(Το σκέφτηκα να πεταχτώ για το τελευταίο διήμερο ,αλλά τρομερή ταλαιπωρία και έξοδα -να το είχαν βάλει σε κάνά αλλο μέρος πιο προσβάσιμο ,μπορεί )
benchwarmer
Εάν όντως κατεβαίνουν Χαραλαμπόπουλος και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Μακάρι πάντως να υπάρξει κάποιου είδους κάλυψη των ματς μέσω ίντερνετ έστω..
Gkos
Νομιζω πανε όλοι.
Ειδα μια φωτογραφια στο φουμπου,από το πουλμαν,και ειδα Λουντζη και Παπαγιαννη σιγουρα.
Δεν φαινονταν όλοι.


Η σειρα ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,Ικαρος δυσκολα θα χαλασει κατ εμε.


Υ.γ
Μακαρι να. . .
Gkos



Στον Παναθηναϊκό το μεγάλο ντέρμπι των εφήβων

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι της πρεμιέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, καθώς στο ΚΓ Πτολεμαϊδας επιβλήθηκε 76-64 του ΠΑΟΚ, σε έναν πολύ δυνατό και όμορφο αγώνα.




Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έφτασε γρήγορα στο 2-14 (4'25'') και λίγο αργότερα στο 6-25 (8'25''). Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους προς το καλάθι που αναζητούσε, με τους "πράσινους" να κυριαρχούν και στα ριμπάουντ. Ο δικέφαλος του βορρά άργησε να βρει ρυθμό, προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά, μειώνοντας στους 10 πόντους (29-39, 29').

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο τρίτο δεκάλεπτο, αύξησε την απόσταση με τον αντίπαλό του, φτάνοντας ως το +20 (32-52, 25') με το τρίτο δεκάλεπτο  να κλείνει 43-61. Αυτός που... πάτησε γκάζι με την έναρξη της τέταρτης περιόδου ήταν ο ΠΑΟΚ. Με τον Ψυχίδη πρωταγωνιστή μείωσε, πλησίασε στους 11 πόντους (50-61, 32'). Η δυνατή άμυνα των παικτών του Μελετιάδη ήταν αυτή που έδωσε τις λύσεις που χρειαζόταν η ομάδα του για να φτάσει στο 56-63 (35'15'').

Και προχώρησε στον ίδιο ρυθμό με την ίδια λογική για να φτάσει να διεκδικεί την αναμέτρηση και το ηλεκτρονικό ταμπλό να γράφει 60-65 με 2'34'' για τη λήξη. Ο Γκάτζο και ο Λούντζης έδωσαν τις λύσεις στον Παναθηναϊκό, που έφτασε και πάλι στο +9 (60-69, 38'20''). Ο ΠΑΟΚ μείωσε (62-69) με τον Παπαγιάννη να μετρά τέσσερις συνεχόμενους πόντους για το 64-73. Ο Λούντζης έδωσε και πάλι το "παρών" με γκολ φάουλ για το 64-76 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Παφίλης-Τσιαπλής
Δεκάλεπτα: 12-27, 29-41, 43-61, 64-76

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Κολοκοτρώνης 3, Χονδρογιάννης 4, Γιανναράς 4, Ψυχίδης 25, Βάλλιος 2, Καραγιαννάκης, Κοντόπουλος 2, Καραμανώλης 13, Τσούκας 2, Μακρίδης, Αζίζης 9, Καμπουρίδης.


Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κασιούμης, Λούντζης 20, Κακαργιάς 2, Μαγιντόμπε, Σταύρος, Μακρυγιάννης, Ιορδάνου 2, Γκάτζο 7, Παπαδόπουλος, Καμαριανός 2, Παπαγιάννης 29, Χαραλαμπόπουλος 14.




http://tsiotras.blogspot.gr/2015/04/blog-post_511.html?m=1

Το παλεψε παρα πολυ ο ΠΑΟΚ.
Ο (χωρίς Κονιαρη) Παναθηναικος,πηρε σκορ από 3,5 παικτες μονο!
Άποντοι Μαγιντόμπε,Σταυρος,Μακρυγιαννης!!!


Ο Αππόλώνας σημαντικη και δυσκολη νικη με 84-76 επι του Ηρακλειου,με Ταταρη να σταματα στους 23 (!!!!!)
http://tsiotras.blogspot.gr/2015/04/blog-post_382.html?m=1

,ενω στον αγώνα που ανοιξε την αυλαια ο Ικαρος επιβληθηκε άνετα του Αριωνα Ξανθης με 102-69

http://tsiotras.blogspot.gr/2015/04/blog-post_918.html?m=1
Gkos






more stars
Τα παιγνίδια που ανεβάζει η ΕΟΚ στο youtube.
(έχουν γίνει ήδη upload τα 3 πρώτα δεκάλεπτα του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.

https://www.youtube.com/user/HellenicBF
Gkos
Aυτά έχω ανεβάσει (με την διαδικασία που γράφει ο "οδηγός" ) αλλά βλέπω δεν φαίνεται τίποτα unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif


Παρουσίαση ομάδων

https://www.youtube.com/watch?v=R7SraSOanKg

Τα τρία δεκάλεπτα

https://www.youtube.com/watch?v=tT_toJvAPWo

https://www.youtube.com/watch?v=3mKK6F7NNyU

https://www.youtube.com/watch?v=0hDP4Mk-zbU

Και οι δηλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=onhsnux7g6M
more stars
Το κατάλαβα και είπα να βοηθήσω με το link.
Gkos
Nα'σαι καλά.


Μόλις τελείωσε ο πρώτος αγώνας της σημερινής ημέρας ,όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Ηρακλείου με 79-60.

Οπως με ενημέρωσε ο φίλος AS1972 στο twitter της ομοσπονδίας ( https://twitter.com/HellenicBF ) υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τους αγώνες !! bball.gif bball.gif

Gkos
Στα υπόλοιπα δυο ματς της ημερας,Ικαρος ( http://tsiotras.blogspot.gr/2015/04/blog-post_874.html?m=1 ) και Παναθηναικος ( http://tsiotras.blogspot.gr/2015/04/41.html?m=1 ) πέτυχαν πολύ ευκολες νίκες.

Πριν κανα τριωρο,ακουγα ραδιο και ελεγε ότι λόγω της απουσιας Γκιστ (πιαστηκε ντοπε με ινδικη κανναβη),επιστρεφει εσπευσμενα Αθηνα ο Χαραλαμπόπουλος.

Και βλέπω στο βραδινο δεν συμμετειχε.
Δεν ξερω αν θα επιστρεψει . . .

Gkos
Παρά την απουσία Χαραλαμπόπουλου( άραγε μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ,θα γυρίσει για το κυριακάτικο με Ίκαρο ? ) , ο Παναθηναικός δεν δυσκολέυτηκε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Απολλωνα με 76-62.

Αυτή την στιγμή ΠΑΟΚ-Αριων Ξάνθης και το βράδυ Ίκαρος-Ηράκλειο.

Υπενθυμίζω το twitter της ομοσπονδίας με live εξελιξη ( όχι play by play , αλλά live ) https://twitter.com/HellenicBF ενώ στο κανάλι στο youtube υπάρχουν συνεντευξεις και στιγμιότυπα αγώνων (χτες ειχε και για τους τρεις αγώνες ) https://www.youtube.com/user/HellenicBF
Gkos
Καλησπερίζω .

Αυτή την στιγμή , έχουμε ανάπαυλα στον πρώτο αγώνα της τέταρτης ημέρας .

Απόλλων Π.-Αρίων Ξ. 45-27.


Στα χτεσινά , ο Παναθηναικός (όπως γράψαμε ) κέρδισε 76-62 τον Απόλλωνα Πάτρας ( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...apollon-p-76-62 ) ,ο ΠΑΟΚ πανεύκολα στον Αρίωνα Ξάνθης με 90-47 (http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/2980-panellinio-efivon-paok-arion-ks-90-47 ) ,ενώ ο Ίκαρος έκανε πέριπατο απέναντι στο Ηράκλειο με 90-55 ( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...-irakleio-90-55 ) και εξασφάλισε μετάλλιο .

Να πω σε αυτό το σημείο ότι με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ ο Ίκαρος.

Ήδη από τους τελικούς (και ημιτελικούς) της ΕΣΚΑΝΑ ,τα παιδιά φαινόντουσαν πάρα πολύ κουρασμένα από τα συνεχόμενα ματς (σε τρία ταμπλό ) , πήγαν και στην Γαλλία 10 μέρες με τα Λαμπίρη ,τραυματίστηκε και ο Σκορδάς , γύρισαν Έλλαδα , πήγαν στην Πτολεμαίδα χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια προπόνηση με την ομάδα ενόψει πανελληνίου (Τετάρτη πρωί στην Πτολεμαίδα κάνανε μία ) και παρόλα αυτά δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και πέτυχαν τρεις πολύ άνετες νίκες !
Και αν ο Αρίωνας Ξάνθης δείχνει αδύναμος, δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Απόλλωνα και το Ηράκλειο ,που είναι δυνατές ομάδες και οι του Ικάρου κλείδωσαν την νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο,με εμφατικό τρόπο ( 20+ διαφορά από τα ημίχρονα !)....

Τους βγάζω το καπέλο!


Σημερα το πρόγραμμα έχει στις 19:00 Ίκαρο με ΠΑΟΚ ,και αύριο Παναθηναικό με Ίκαρο , οι 2 αγώνες που θα κρίνουν και το χρώμα των μεταλλίων ... ( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...meni-agonistiki ).

Αναμένω να δω αν ο Χαραλαμπόπουλος θα ταξιδέψει , αμέσως μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ για να παρευρεθεί στο αυριανό.
Χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση το θεωρώ δεδομένο προσωπικά .



Να πω για τελευταία φορά , ότι στο twitter της ομοσπονδίας ενημέρωση ,και στο κανάλι στο youtube , βιντεάκια με δηλώσεις ,στιγμιότυπα αγώνων κλπ κλπ !!!
Gkos
Εύκολη νικη για Ικαρο επι του ΠΑΟΚ με 73-58, περίπατος του Παο επί του Ηρακλειου το απόγευμα με 88-42 και αύριο . . . θα λύσουν τις διαφορες τους !
Gkos
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι είναι ο "μεγάλος τελικός" του πανελληνίου πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναικού και Ικάρου.
Αν η ΕΟΚ είχε λίγη αξιοπρέπεια θα έβρισκε τρόπο για ένα live streaming μέσω του καναλιού της στο youtube ,αλλά ξέρω ότι απευθύνομαι σε ώτα μη ακουόντων, οπότε ελπίζω τουλάχιστον να ανέβει ολόκληρος ο αγώνας (όπως το Παναθηναικός-ΠΑΟΚ ) στο κανάλι.

Εκτός από το twitter που είπαμε πολλάκις ,και ο Τσιοτρας γράφει ότι θα το έχει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση
http://tsiotras.blogspot.gr/2015/05/1200.html

Χτες είχαμε άνετες νίκες για ΠΑΟ ( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...thinaikos-42-88 ) , Απόλλωνα Πάτρας( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...-arion-ks-95-68 ) , ενώ το βραδινό ντέρμπι , δεν ήταν ντέρμπι αφού ο Ίκαρος δείχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο πάλι ( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...karos-kal-58-73 ).

Αυτά.
Gkos
Γύρισε και παίζει κανονικά ο Χαραλαμπόπουλος.
Χαχα.
Εκοβα χέρι ότι θα γυρνούσε!

http://tsiotras.blogspot.gr/2015/05/1200.html?m=1

Πόντος πόντος ο α αγώνας!
Gkos
53-33 ανάπαυλα.
Μεγάλη διαφορά ο Παναθηναικός,που πολύ δύσκολα να ανατραπεί.


Ενταξει,το ξέραμε ,οτι ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορι,αλλα με τις εμφανισεις του Ικαρου και την πιθανή απουσια Χαραλαμπό,πίστεψα ότι ισως είχες ελπίδες ο Ίκαρος με μια προσαρμοσμένη ζώνη πάνω σε Παπαγιάννη(αφού αλλιώς δεν περιορίζεται καν) να κυνηγήσει ότι μπορεί.
Τελικά ο Βασίλης γύρισε(ω τι εκπληξις ! ),ενώ και η ζώνη πρέπει να έχει αποτελέσει κακό συμμάχο για τον Ικαρο,αν κρινω από τα πόσα τρίποντα έχουν ευστοχησει οι πρασινοι(ο Γκατζο έχει 3 ! )
dimitrios 1985
Και με απόντα τον κόνιαρη που δεν συμμετείχε καθόλου λόγω τραυματισμου..Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι χαώδης...ΜYP του τουρνουά πιστεύω ο λούντζης που έχει κάνει όργια αν και 98αρης...
Gkos
Σωστός,αν και ο Παπαγιάννης είναι που κάνει την διαφορα,αφου παίζει βόλλευ,και αναγκάζει τις αντιπαλες ομαδες να προσαρμοστούν πάνω του.

Θα δουμε.
Ενας εκ των δυο θα είναι.


Btw,το παρατησε ο Ικαρος,λογικό αφου ειχαν αγώνα πριν 15 ώρες,αλλα άσχημη εικόνα.

Αμεσως μετά,ξεκιναει ο αγώνας του χαλκινου μεταλλιου μεταξύ Απολλωνα και ΠΑΟΚ.
doctorjekil
QUOTE(dimitrios 1985 @ May 3 2015, 12:28 ) *
Και με απόντα τον κόνιαρη που δεν συμμετείχε καθόλου λόγω τραυματισμου..Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι χαώδης...ΜYP του τουρνουά πιστεύω ο λούντζης που έχει κάνει όργια αν και 98αρης...

Ο Κονιαρης δεν ειναι τραυματιας,ειναι τιμωρημενος
Gkos
QUOTE (doctorjekil @ May 3 2015, 14:27 ) *
Ο Κονιαρης δεν ειναι τραυματιας,ειναι τιμωρημενος



Δεν το γνωριζω.
Ειλικρινά.

Σχετικά με αυτό που λεγαμε παραπανω,θα μπορουσε να παρει το βραβειο mvp ,οποιος δεν παρει του πρώτου σκορερ.
Αμφότεροι Παπαγιαννης και Λουντζης εχουν σκοραρει (παρα) πολυ,βαριεμαι να μετραω τώραsmile.gif
doctorjekil
QUOTE(Gkos @ May 3 2015, 13:36 ) *
Δεν το γνωριζω.
Ειλικρινά.


Σχετικά με αυτό που λεγαμε παραπανω,θα μπορουσε να παρει το βραβειο mvp ,οποιος δεν παρει του πρώτου σκορερ.
Αμφότεροι Παπαγιαννης και Λουντζης εχουν σκοραρει (παρα) πολυ,βαριεμαι να μετραω τώραsmile.gif

Ναι,δυστυχως δεν ειναι και το καλυτερο παιδι του κοσμου και του τραβηξανε το αυτακι...κ αργησανε θα ελεγα
Gkos
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Εφήβων μετά το 97-61 επί του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να διαγράφει από νωρίς τη λέξη ντέρμπι που είχε αποδοθεί στην αναμέτρηση. Στο πρώτο τρίλεπτο είχε οδηγήσει τη διαφορά σε διψήφια τιμή (19-9) με τον Χαραλαμπόπουλο να ευστοχεί. Η διαφορά ανέβηκε περισσότερο καθώς οι "πράσινοι" ήταν μαχητικοί στην άμυνα, είχαν τον έλεγχο των ριμπάουντ και παρουσιάστηκαν εύστοχοι και πίσω από τα 6μ75 με τους Γκάτζο και Καμαριανό να διαμορφώνουν το 28-15 (11'30''). Ο Ίκαρος με τον Ντουζίδη να έχει φορτωθεί με τρία φάουλ από νωρίς στην αναμέτρηση, δεν έδειχνε να μπορεί να αντιδράσει. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο +20 (42-22, 15'32'') με τους Λούντζη - Μακρυγιάννη, ενώ ο πρώτος έστειλε τη διαφορά στο +23 (51-28, 18'). Δύο εύστοχα σουτ από τους Ιορδάνογλου και Βλάχο, διαμόρφωσαν το 51-33 (19'50''), πριν ο Σταύρος στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει 53-33. Ο Ντουζίδης είχε φτάσει στα τέσσερα φάουλ, ενώ το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, ήταν τα τρία φάουλ του Παπαγιάννη.

Το τρίτο δεκάλεπτο είχε και αυτό τη σφραγίδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος διατήρησε τις... αποστάσεις από τον Ίκαρο, καταφέρνοντας να φτάσει ως το 74-45 στο 30', το οποίο σφράγισε με μια θεαματική τάπα ο Παπαγιάννης. Στην άλλη άκρη του παρκέ, ο ίδιος έστειλε τη διαφορά στο +30 (78-48, 32'10''), για να διαμορφωθεί το σκορ στο 93-58 και τελικά στο 97-61.

Διαιτητές: Παφίλης-Λόρτος

Δεκάλεπτα: 25-15, 53-33, 74-45, 97-61

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κασιούμης 2, Λούντζης 26, Κακαργιάς, Μαϊντόμπε 5, Σταύρος 2, Μακρυγιάννης 13, Ιορδάνου, Γκάτζο 11, Παπαδόπουλος, Καμαριανός 7, Παπαγιάννης 14, Χαραλαμπόπουλος 16

Ίκαρος Καλ. (Λιόγας): Ιορδάνογλου 10, Ντουζίδης 13, Πασσαλίδης, Σκουφής 3, Ναούμης 3, Παπαδάκης 9, Τάρλας 10, Βλάχος 3, Σάλεχ, Δορλής 3, Κουρέπης 5, Γιωτάκης 3


http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...karos-kal-97-61
Gourou
QUOTE (Gkos @ May 3 2015, 14:42 ) *
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Εφήβων μετά το 97-61 επί του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να διαγράφει από νωρίς τη λέξη ντέρμπι που είχε αποδοθεί στην αναμέτρηση. Στο πρώτο τρίλεπτο είχε οδηγήσει τη διαφορά σε διψήφια τιμή (19-9) με τον Χαραλαμπόπουλο να ευστοχεί. Η διαφορά ανέβηκε περισσότερο καθώς οι "πράσινοι" ήταν μαχητικοί στην άμυνα, είχαν τον έλεγχο των ριμπάουντ και παρουσιάστηκαν εύστοχοι και πίσω από τα 6μ75 με τους Γκάτζο και Καμαριανό να διαμορφώνουν το 28-15 (11'30''). Ο Ίκαρος με τον Ντουζίδη να έχει φορτωθεί με τρία φάουλ από νωρίς στην αναμέτρηση, δεν έδειχνε να μπορεί να αντιδράσει. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο +20 (42-22, 15'32'') με τους Λούντζη - Μακρυγιάννη, ενώ ο πρώτος έστειλε τη διαφορά στο +23 (51-28, 18'). Δύο εύστοχα σουτ από τους Ιορδάνογλου και Βλάχο, διαμόρφωσαν το 51-33 (19'50''), πριν ο Σταύρος στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει 53-33. Ο Ντουζίδης είχε φτάσει στα τέσσερα φάουλ, ενώ το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, ήταν τα τρία φάουλ του Παπαγιάννη.

Το τρίτο δεκάλεπτο είχε και αυτό τη σφραγίδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος διατήρησε τις... αποστάσεις από τον Ίκαρο, καταφέρνοντας να φτάσει ως το 74-45 στο 30', το οποίο σφράγισε με μια θεαματική τάπα ο Παπαγιάννης. Στην άλλη άκρη του παρκέ, ο ίδιος έστειλε τη διαφορά στο +30 (78-48, 32'10''), για να διαμορφωθεί το σκορ στο 93-58 και τελικά στο 97-61.




Διαιτητές: Παφίλης-Λόρτος

Δεκάλεπτα: 25-15, 53-33, 74-45, 97-61

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κασιούμης 2, Λούντζης 26, Κακαργιάς, Μαϊντόμπε 5, Σταύρος 2, Μακρυγιάννης 13, Ιορδάνου, Γκάτζο 11, Παπαδόπουλος, Καμαριανός 7, Παπαγιάννης 14, Χαραλαμπόπουλος 16

Ίκαρος Καλ. (Λιόγας): Ιορδάνογλου 10, Ντουζίδης 13, Πασσαλίδης, Σκουφής 3, Ναούμης 3, Παπαδάκης 9, Τάρλας 10, Βλάχος 3, Σάλεχ, Δορλής 3, Κουρέπης 5, Γιωτάκης 3


http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/29...karos-kal-97-61



Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας τελικά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Περιμέναμε ντέρμπι αλλά τελικά ήταν μονο στα χαρτιά. Πολυ καλο τουρνουά απο τον Γκατζο. Στον τελικό ειχε 3/3 τρίποντα στο ημίχρονο. Σε ποια ομάδα ανήκει?
Gkos
QUOTE (Gourou @ May 3 2015, 16:24 ) *
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας τελικά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Περιμέναμε ντέρμπι αλλά τελικά ήταν μονο στα χαρτιά. Πολυ καλο τουρνουά απο τον Γκατζο. Στον τελικό ειχε 3/3 τρίποντα στο ημίχρονο. Σε ποια ομάδα ανήκει?



Στο Κουκακι ήταν περυσι και επαιζε και αντρικό.
Δεν ξερω αν ειναι με υποσχετικη ή κανονικη μεταγραφη ομως smile.gif
Gkos
Πανελλήνιο Εφήβων: Απονομές, Καλύτερη Πεντάδα, MVP


Με την παράταξη των έξι ομάδων στο παρκέ άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ερμείδης του Αρίωνα Ξάνθης με 122 πόντους. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Βασίλης Μπούτσης.

Οι προπονητές ανέδειξαν τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού ως πολυτιμότερο παίκτη των αγώνων, που παρέλαβε το έπαθλο από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρο Σαββίδη. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερόμενο συμμετείχαν οι Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Ηλίας Θεοδωρίδης (Ηράκλειο) και Ανδρέας Σκούφης (Ικαρος Καλλιθέας). Τα βραβεία έδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον πέμπτο Αρίωνα Ξάνθης τα αναμνηστικά παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Απόστολος Καϊδης και στον τέταρτο Απόλλωνα Πάτρας ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ, Ιωάννης Αλεξόπουλος.

Τα μετάλλια στον τρίτο ΠΑΟΚ απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ στον δεύτερο Ικαρο Καλλιθέας ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας.

Στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Καρακασίδης.

Ακόμη η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, δια του αντιπροέδρου της, Αριστείδη Γολέμη, στον αντιδήμαρχο Εορδαίας Απόστολο Καϊδη και δια του προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρου Σαββίδη στον τομεάρχη εσωτερικής επικοινωνίας της ΔΕΗ Ιωάννη Αλεξόπουλο.

http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/30...eri-pentada-mvp


Τελικά ο Παπαγιάννης mvp rolleyes.gif .Ο πρώτος σκορερ με εξέπληξε ομολογώ ,χαχα smiley.gif
Gourou
QUOTE (Gkos @ May 3 2015, 15:34 ) *
Στο Κουκακι ήταν περυσι και επαιζε και αντρικό.
Δεν ξερω αν ειναι με υποσχετικη ή κανονικη μεταγραφη ομως smile.gif



Ο.κ ευχαριστω πολυ. Παντως πρεπει να ειναι πολυ καλος παικτης και καλος σουτερ
Gkos
https://www.youtube.com/watch?v=7b8ymxCEAtY...eature=youtu.be


Πανηγυρισμοί και δηλώσεις Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλου και Παπαδόπουλου από ΠΑΟ ,και Ντουζίδη και Λιόγα από Ίκαρο.

QUOTE (Gourou @ May 3 2015, 17:16 ) *
Ο.κ ευχαριστω πολυ. Παντως πρεπει να ειναι πολυ καλος παικτης και καλος σουτερ


Μια χαρά είναι.
Αν είσαι Αθηναίος ,μπορείς να τον δεις στους αγώνες για το under 22 που απομένουν! bball.gif bball.gif
Gkos
QUOTE (Gkos @ May 3 2015, 14:00 ) *
Αμεσως μετά,ξεκιναει ο αγώνας του χαλκινου μεταλλιου μεταξύ Απολλωνα και ΠΑΟΚ.


Eπειδή ξεχαστήκαμε και δεν το γράψαμε , ο ΠΑΟΚ πήρε το χάλκινο επικρατώντας με 77-55 του Απόλλωνα Πατρών ( http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/30...on-p-paok-55-77 ) .


Κατα τα άλλα δεν ξεχάσαμε κάτι.

Ακόμα βίντεο με στιγμιότυπα ( και μόνο -δυστυχώς ) απο τους χτεσινούς αγώνες δεν εχουν ανέβει ....

Αντε και του χρόνου με υγεία!


Gkos
Ανέβηκε ολόκληρος ο "άτυπος" τελικός μεταξύ Παναθηναικού και Ικάρου https://www.youtube.com/watch?v=jpoBu4LMjAM για όποιον ενδιαφέρεται ,

ενω υπάρχει και το βίντεο από τις βραβευσεις των ομάδων και τα πανηγυρια του (πρωταθλητη ) Παναθηναικού

https://www.youtube.com/watch?v=Dy0UzCuXpo0
wike side
Πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα του Παπαδόπουλου,που εμφατικά πήρε αυτό που άξιζε και με το παραπάνω.Βέβαια έχω κάποια ερωτήματα αναπάντητα στο μυαλό μου ,αλλά δεν είναι της στιγμής...είναι δύσκολοι καιροί !!!

Και πάλι μπράβο στα παιδιά και στον κόουτς
Gkos
QUOTE (wike side @ May 5 2015, 16:18 ) *
Πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα του Παπαδόπουλου,που εμφατικά πήρε αυτό που άξιζε και με το παραπάνω.Βέβαια έχω κάποια ερωτήματα αναπάντητα στο μυαλό μου ,αλλά δεν είναι της στιγμής...είναι δύσκολοι καιροί !!!


Δεν είσαι ο μόνος , αλλά όπως είπες ,δυσκολοι οι καιροι.
Gkos
Στο καναλι της ομοσπονδιας στο youtube έχουν αρχισει να ανεβαινουν και αλλοι ολοκληροι αγωνες.

Ανεβηκε και το ΠΑΟΚ-Ικαρος βλέπω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.