Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cleveland Cavaliers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
sacarame
Cleveland Cavaliers






Back2back mode on….


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 57-25

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Lebron James 25.3 - Kyrie Irving 19.6 - Kevin Love 16.0
Ριμπάουντ: Kevin Love 9.9 - Tristan Thompson 9.0 – Lebron James 7.4
Ασίστ: Lebron James 6.8 - Kyrie Irving 4.7
Κλεψίματα: Lebron James 1.4 - Kyrie Irving 1.1
Κοψίματα: Timofey Mozgov 0.8 – Lebron James 0.6
Ευστοχία %: Tristan Thompson 58.8% - Timofey Mozgov 56.5
Χρόνος συμμετοχής: Lebron James 35.6 – Kyrie Irving 31.5

Πιθανή 5άδα:
K.Irving J.R. Smith L.James K.Love T.Thompson

Πάγκος:
PG: Felder, T. Douglas
SG: Shumpert, McRae, Jones
SF: Dunleavy, Jefferson
PF: Frye
C: Andersen

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: -

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Dunleavy (Bulls) , Andersen, R. Jefferson, T. Douglas, K. Felder ( traded από Hawks), McRae

Έφυγαν: Dellavedova (Bucks), Kaun, (76ers), Mozgov (Lakers), M Williams (retired ? )

Παρουσίαση ομάδας
Το Cleveland έρχεται από μια ιστορική χρονιά. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος – του πρώτου στα 50 χρόνια σε όλα τα αθλήματα - προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στην πόλη και εορτάστηκε δεόντως.
Ενώ όμως η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο,το ξεκίνημα δεν ήταν το ίδιο. Στην αρχή της σεζόν οι Cavs έκαναν κάποιες πρόωρες ήττες, ενώ το αγωνιστικό τους προφίλ δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Αυτό έφερε μια γενικότερη μουρμούρα όπως και σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Blatt.
Στου δρόμου τα μισά λοιπόν και παρά το γεγονός ότι οι Cavs είχαν ρεκόρ 30-11, ο Blatt αποτελεί παρελθόν και το χρίσμα πηγαίνει στον βοηθό τότε Tyrone Lue. Ο Lue έχει τη στήριξη του front office (αλλά και του Lebron) και η ομάδα προσπαθεί να μαζευτεί καθώς τα play-offs πλησιάζουν. Εκεί, οι Cavs δεν συναντούν ιδιαίτερες δυσκολίες και φτάνουν μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους.

Με φόρα λοιπόν από πέρσι και με την αύρα του δαχτυλιδιού να πλανάται, οι Cavs θα στηριχτούν στην περσινή ομοιογένεια με στόχο να επαναλάβουν την επιτυχία. Τα νάζια του J.R Smith έπιασαν τελικά τόπο καθώς η διοίκηση του έδωσε το συμβόλαιο που ζητούσε ενώ χρήσιμη θα είναι και η προσθήκη του Mike Dunleavy Jr., που με το σουτ του και την εμπειρία του θα προσφέρει μερικές ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο.

Από την άλλη οι Cavs άφησαν τον Mozgov που υπέγραψε στους Lakers, χάνοντας ένα μεγάλο κορμί στη front-line, ενώ και ο Mo Williams αποφάσισε (μάλλον) να σταματήσει το μπάσκετ. Το τελευταίο γεγονός σε συνδυασμό με το trade του Dellavedova έχει περιπλέξει λίγο τα πράγματα στην περιφέρεια αναφορικά με τα στηρίγματα του Kyrie και θα περιμένουμε να δούμε τις σκέψεις του Lue πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Προπονητής
Ο Lue έπεσε στα βαθιά πέρσι στα μισά της χρονιάς και έδειξε τουλάχιστον ότι ξέρει κολύμπι. Στη regular τα πράγματα δεν του πήγαν και τόσο καλά (ρεκόρ 27-14) αλλά η έλλειψη απειλής στην Ανατολή του εξασφάλισε την 1η θέση και την ηρεμία να δουλέψει για την post- season. Στους τελικούς σίγουρα δεν ξεκίνησε καλά, όμως όσο περνούσαν τα ματς έδειξε σημάδια βελτίωσης και αντίδρασης στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει στην προπονητική σκακιέρα.

Φέτος βέβαια ο πήχης παραμένει ψηλά και ο ίδιος θα έχει πλέον την αποκλειστική ευθύνη της ομάδας. Είναι γεγονός ότι οι Cavs δεν έθελξαν με το παιχνίδι τους στο δεύτερο μισό της σεζόν, όμως το δαχτυλίδι είναι εκεί για να αποστομώσει τους αμφισβητίες. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει ο Lue να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας καθώς και το πώς θα καλύψει τις απώλειες κάποιων χρήσιμων γραναζιών από την μηχανή των Ιπποτών όπως του Delly και του Mozgov.

Τέλος μένει να δούμε και τη διαχείριση του Lebron και του Kyrie από τον ίδιο το Lue, καθώς μέχρι τώρα στην pre-season έχει δηλώσει πως σκοπεύει να ρίξει τους χρόνους (ιδίως του πρώτου) κατά τη διάρκεια της regular.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Στόχος του Cleveland είναι η διατήρηση των σκήπτρων.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
O Kay Felder. Ο 21χρόνος point guard από το Oakland ήρθε με ανταλλαγή από την Atlanta. Στην preseason έδειξε καλά στοιχεία καθώς κατάφερε να σκοράρει πάνω από 14 πόντους σε 3 από τα 5 ματς κάνοντας τον Lue να του δώσει το χρίσμα του back up PG για την ώρα.
Βέβαια το παιχνίδι θα περνάει έτσι κι αλλιώς από τα χέρια του Lebron, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πώς θα ανταποκριθεί ο νεαρός στο συγκεκριμένο ρόλο.



Θέλω να ρωτήσω τον... Kevin Love
... Αν θα αποφασίσει να παίξει καθόλου μπασκετάκι ή έχει λοκάρει στο μυαλό του ότι θα γίνει μια νέα έκδοση του Andrea του Bargnani…

Πρόβλεψη νικών: 56-26
Conference rank: 1
Division rank: 1

Teaser
T.W.Is.M.
Ναι, αλλα για την ηττα απο την Ατλαντα δε λετε τιποτα... tongue.gif
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night, 15/11 - Channing Frye

Τα νούμερα: 21 ποντάκια με 5/8 τρίποντα και απόλυτη ευστοχία στα δίποντα (2) και τις βολές (2), 2-1 ριμπάουντ, μία ασίστ, κανένα λάθος και ένα καθοριστικό μπλοκ σε ένα drive του Lowry προς το τέλος.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Ο Τηγανητός ήταν clutch στην 4η περίοδο, όπου πέτυχε τους 13 από τους πόντους της ομάδας του και έδωσε το προβάδισμα στο τέλος με το διαμαντάκι του: ενα spot shooting τρίποντο -σεμιναριακό για το πώς μπορεί κανείς με συνδυασμένες κινήσεις και καλό footwork να μην επιτρέπει σε απόπειρες άμυνας να επηρεάζουν την ετοιμότητα του παίκτη στο σουτ. Χλατς!!! και οι Cavs ξανά μπροστά με λιγότερο από λεπτό για το τέλος.
Να πούμε ότι συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στον προηγούμενο αγώνα? Ναι, μεν είχε 20 πόντους από τον πάγκο, αλλά δεν είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει. Η καθημερινότητά του δεν πρόκειται να αλλάξει σχεδόν καθόλου μετά την εμφάνιση, έχοντας φάει τους πάγκους με το κουτάλι ο Frye ήταν έτοιμος και προσέφερε ήδη από πέρυσι με το που βρέθηκε στο Cleveland, οι Cavs φαίνεται να αξιοποιούν στο έπακρον την εμπειρία του και την ικανότητά του στο μακρινό σουτ. Κάπως έτσι βγάζει το ψωμάκι του σήμερα ο Frye.

Δε δήλωσε: "Πφφφ... Το έχω ξανακάνει τουλάχιστον 50 φορές στην καριέρα μου, απλά αλλάζει ο αντίπαλος. Με ποιούς παίζαμε απόψε?"

* Οι Cavs με το 9-1 στα πρώτα δέκα παιχνίδια έχουν ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημά τους από την χρονιά 1976-77.
Tesla
Απο το ματς ειδα εναν Λεμπρον να ριχνει κατι τουβλα, τους διαιτητες να τον προστατευουν σε βαθμο αηδιας ακομη και για δεδομενα Ευρωλιγκας οχι Nba, και τον Ερβινγκ που για μενα ειναι ο φυσικος ηγετης της ομαδας με τα σφυριγματα των διαιτητων να γερνουν την πλαστιγγα υπερ των Καβς. Αυτη η ομαδα δεν μπορει να χτυπησει πρωταθλημα απο τους GSW κατα τη γνωμη μου.
Tobias Funke
QUOTE (Tesla @ Nov 28 2016, 00:07 ) *
και τον Ερβινγκ που για μενα ειναι ο φυσικος ηγετης της ομαδας με τα σφυριγματα των διαιτητων να γερνουν την πλαστιγγα υπερ των Καβς. Αυτη η ομαδα δεν μπορει να χτυπησει πρωταθλημα απο τους GSW κατα τη γνωμη μου.


Δεν απαντάω συνήθως σε τέτοια αλλά αυτό το "φυσικός ηγέτης" κάτι μου κανε:

LeBron


Kyrie



Διάολε δεν πέρασε τόσος καιρός από τον Ιούνη.

Σε άλλα νέα, συνεχίζουν να βάζουν τον Kyrie να σκρινάρει στον αντίπαλο του LeBron, για να αναγκάσουν την αλλαγή και μετά βέβαια έρχεται το μοιραίο, είτε με ποστάρισμα, είτε αν έρθει βοήθεια με πάσα προς τα έξω. Και κάπως έτσι είναι δεύτεροι σε ευστοχία στα τρίποντα και τρίτοι σε συνολικά εύστοχα τρίποντα.
klow13
Συν του οτι εχουν ρεκορ 4-16 χωρις λεμπρον απο τοτε που επεστρεψε στο κλιβελαντ.Και επειδη ετυχε να δω την ηττα τους απο ιντιανα με τον λεμπρον να ρεσταρει,ηταν αλλη ομαδα.
Tesla
QUOTE (Tobias Funke @ Nov 28 2016, 15:10 ) *
Δεν απαντάω συνήθως σε τέτοια αλλά αυτό το "φυσικός ηγέτης" κάτι μου κανε:

LeBron


Kyrie



Διάολε δεν πέρασε τόσος καιρός από τον Ιούνη.

Σε άλλα νέα, συνεχίζουν να βάζουν τον Kyrie να σκρινάρει στον αντίπαλο του LeBron, για να αναγκάσουν την αλλαγή και μετά βέβαια έρχεται το μοιραίο, είτε με ποστάρισμα, είτε αν έρθει βοήθεια με πάσα προς τα έξω. Και κάπως έτσι είναι δεύτεροι σε ευστοχία στα τρίποντα και τρίτοι σε συνολικά εύστοχα τρίποντα.


Tι να σου πω ρε φιλε δεν ξερω απο που το βρηκες αυτο το στατιστικο αλλα καποιος που ξερει ελαχιστα απο μπασκετ και nba, ακομη και αν ισχυει σαν στατιστικο το συγκεκριμενο, απλα δεν το επικαλειται καν. Mπορει να μαι εγω ο ασχετος αλλα να κατσω τωρα να σε πεισω αν ξερει μπασκετ ο Ερβινγκ περισσοτερο απο τον "βασιλια"? Πες εσυ οτι με τον Ερβινγκ η ομαδα ειναι στο -.. Απλως αν ισχυει αυτο το μεμονωμενο στατιστικο απλως επανερχομαστε στην κουβεντα που καναμε σε αλλο τοπικ για το ποσο απατη ειναι η επιστημη της στατιστικης γενικοτερα. No offense rankin biggrin.gif Τα ματια μου και η κριση μου ειναι για μενα η καλυτερη στατιστικη που εμπιστευομαι περισσοτερο.
aegeansheed
Αγνο, αυθεντικο, ολσκουλ, σαν το αζαξ, σχεδον τα κανει αορατα.

Ποια αμστλ, ποιο μπηρεφ, ποιο συνερτζυ
Manimal
Χωρίς Λεμπρόν η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι επιπέδου tanking.
Rated: (en)joy
Ο Irving παντως μεχρι στιγμης βαση αποδοσης θεωρω οτι ειναι καθαρα κατω και απ'τον -on fire στους τελευταιους αγωνες- Love...τοσο on fire που σχεδον θα ψηφιζα οτι ο Love θα κανει φετος το step up. Αλλα ευτυχως τελευταια στιγμη προλαβα και συνηλθα tongue.gif
D-Wade
QUOTE(Tesla @ Nov 28 2016, 22:13 ) *
Mπορει να μαι εγω ο ασχετος

Ναι

QUOTE(Rated: (en)joy @ Nov 28 2016, 23:20 ) *
Ο Irving παντως μεχρι στιγμης βαση αποδοσης θεωρω οτι ειναι καθαρα κατω και απ'τον -on fire στους τελευταιους αγωνες- Love...τοσο on fire που σχεδον θα ψηφιζα οτι ο Love θα κανει φετος το step up. Αλλα ευτυχως τελευταια στιγμη προλαβα και συνηλθα tongue.gif

Ο οποίος είναι-μετά από 2 χρόνια - υποψήφιος για all star. Βασικά φέτος είναι ο παίχτης που ήλπιζαν ότι θα είναι όταν έστελναν τον Wiggins. Αλλά πάλι δε τον πιστεύω ότι θα έχει σοβαρό ρόλο με τους Warriors.

Μπορεί να τους βοηθήσει με 28 ομάδες. Δύσκολα θα τους βοηθήσει στους τελικούς
aegeansheed
QUOTE(D-Wade @ Nov 29 2016, 01:27 ) *
Μπορεί να τους βοηθήσει με 28 ομάδες. Δύσκολα θα τους βοηθήσει στους τελικούς


Γνώμη μου ότι αν καθιερωθεί ως απειλή από το τρίποντο, που είναι ήδη θεωρώ, θα κερδίσουν πολλά οι Cavs. Θα κερδίσουν και μόνο που θα καθαρίσει 5-10 παιχνίδια μόνο από το σουτ του, από άποψης ξεκούρασης για τους αλλους, για την ομάδα συνολικά.
Σχετικά με τους Τελικούς, οι Warriors αν θυμάμαι καλά τον είχαν αφήσει σε πολλά παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και δεν το είχαν πληρώσει. Αλλά κάτι φαίνεται να κάνει κλικ φέτος, όπως λέει και ο D-Wade.
Tesla
QUOTE (D-Wade @ Nov 29 2016, 01:27 ) *
Ναι


Aν κρινω απο την απαντηση σου εσυ εισαι κατι πολυ χειροτερο παντως. Το τι μπορει να εισαι σκεψου το, εγω δεν θα σε κρινω οπως με "εκρινες" εσυ. Αλλα αν κρινω απο το στυλακι σου μαλλον για διπλο λογαριασμο μου κανεις..
aegeansheed
Η επόμενη δημόσια προσωπική αντιπαράθεση με αντίστοιχου τύπου προκλήσεις θα είναι και 10 μέρες off.

@Tesla: πρώτος απ' όλους εσύ έγραψες πράγματα που μειώνουν τον εαυτό σου, αν δεν πιστεύεις στη δύναμη των επιχειρημάτων ή ζορίζεσαι να σχολιάσεις άλλες απόψεις ή αρνείσαι τη συζήτηση γενικότερα, ως μέσο ανταλλαγής σκέψεων, τότε εδώ μέσα ίσως να μην είναι το κατάλληλο μέρος για να δραστηριοποιείσαι. Φιλικά.

@D-Wade: μην επιδεινώνεις την κατάσταση. Οι χαρακτηρισμοί σου ήταν επιθετικοί.

Από ένα φάουλ στον καθέαν, φροντίστε σας παρακαλώ να μην επαναληφθεί το σκηνικό.
Tesla
QUOTE (aegeansheed @ Nov 29 2016, 16:47 ) *
Η επόμενη δημόσια προσωπική αντιπαράθεση με αντίστοιχου τύπου προκλήσεις θα είναι και 10 μέρες off.

@Tesla: πρώτος απ' όλους εσύ έγραψες πράγματα που μειώνουν τον εαυτό σου, αν δεν πιστεύεις στη δύναμη των επιχειρημάτων ή ζορίζεσαι να σχολιάσεις άλλες απόψεις ή αρνείσαι τη συζήτηση γενικότερα, ως μέσο ανταλλαγής σκέψεων, τότε εδώ μέσα ίσως να μην είναι το κατάλληλο μέρος για να δραστηριοποιείσαι. Φιλικά.

@D-Wade: μην επιδεινώνεις την κατάσταση. Οι χαρακτηρισμοί σου ήταν επιθετικοί.

Από ένα φάουλ στον καθέαν, φροντίστε σας παρακαλώ να μην επαναληφθεί το σκηνικό.


"Αγνο, αυθεντικο, ολσκουλ, σαν το αζαξ, σχεδον τα κανει αορατα.

Ποια αμστλ, ποιο μπηρεφ, ποιο συνερτζυ"

Θαρρω πως τουλαχιστον εκτιθεσαι οταν λες οτι δεν πιστευω την δυναμη των επιχειρηματων μου (αληθεια απο που το συμπερανες αυτο?) και η απαντηση σου σε αυτο που παρεθεσα ηταν το ανωθεν ρητο.. Κατα τα αλλα απλα να σου πω επειδη απο την μια απαντησες αυτο που απαντησες και μου εριξες και φαουλ ολως τυχαιως, οτι οι αποψεις δεν φιμωνονται παντοτε και σε ολους τους ανθρωπους, και στο λεω γιατι προφανως η ρητορικη των απαντησεων σε αυτο που εγραψα μονο καφριλα απεπνεε αλλα δεν μπηκες καν στον κοπο να την κοψεις αντ'αυτου μπορω να πω οτι εσυ την ξεκινησες.
Μπορεις να φορας φανελα του Λεμπρον και να τον υποστηριζεις οσο θελεις, ειναι ομως αλλο τοσο δικαιωμα μου να εκφερω μια αλλη αποψη (πολυ ακραια αληθεια ε?..)

Οσο για την ενημερωση που μου παρειχες οτι μπορω να μην γραφω εδω μεσα να ξερεις οτι το γνωριζα και πριν μου το πεις αυτο, δεν νομιζα οτι ημουν υποχρεωμενος..
Badass
Παιδιά τι να λέμε τώρα, ο Λεμπρόν κάνει μια ακόμη φοβερή χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Επιθετικά, αμυντικά, οργάνωση, ασίστ. Το λένε τα stats, τα analytics, το λέει και το μάτι. Αυτοί που τα ψάχνουν το ξέρουν. Τον βοηθάει βέβαια και η άνοδος του Αγάπη και η γεμάτη ομάδα αλλά κυρίως έχει πλέον την εμπειρία και κανένα μα κανένα άγχος να αποδείξει τίποτα μετά τα περσινά. Όπως είπε κι ένας φίλος, ο Ιούνης δεν είναι μακριά. Ιστορικοί ομαδικοί αλλά και προσωπικοί του τελικοί από κάθε άποψη. Βλέπω πάλι τις ίδιες ομάδες στους τελικούς με την ίδια κατάληψη. Οι πολεμιστές είχαν και έχουν θέμα στο 5 πιστεύω

Υ.Γ. Ο Larry θα είναι ένας και μοναδικός cool.gif
pan24
Νωρις ειναι ακομα,κανεις δεν το πηρε επειδη εκανε οργια στην κανονικη περιοδο
Ειδαμε και τον στεφανοτονκαρι με τους φιλους του που εσπασε το ρεκορ των μπουλς τι εκανε στο τελος
Εγω για φετος εκτιμω οτι πιθανοτατα τα ζευγαρια να μην ειναι καν ιδια με περσι
Undeniable παντως οτι οι καβς παιζουν καταπληκτικα μεχρι τωρα με τρομερο λεμπρον
Manimal
Όσο ο Λοβ είναι πληγή στην άμυνα και με δεδομένο την softίλα του, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενο match-up τελικών με warriors, και ας κάνει στην regular όργια. Και αν πέρυσι είχαν την επιλογή να ρισκάρουν το μαρκάρισμα του Barnes και να τον κρύψουν κάπου κάπως, φέτος δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Dwyane ''the flash'' Wade
Τα αντι-Λεμπρονικά ποστ βγήκαν πολύ νωρίς φέτος και με νέο αίμα απ'ότι βλέπω στο φόρουμ. Ήμουν έτοιμος να απαντησω αλλά ο συνονόματος d-wade με πρόλαβε και με έσωσε κιόλας απο το 4ο φάουλ μου. Αγάπη μόνο παιδιά biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kotzito
QUOTE
Chris Andersen suffered an ACL tear at Friday’s practice and will require season ending surgery


Με περιορισμένο ρόλο ο Birdman σε ένα ήδη μικρό rotation, αλλά που και που έπαιρνε μερικά λεπτά έστω. Λογικά τραυματισμός που του κόβει την καριέρα νωρίτερα, μιας και στα 39 του που θα είναι το καλοκαίρι δύσκολο έως απίθανο να βρει συμβόλαιο κάπου μετά από αυτό.
Rated: (en)joy
Τελος 3ης περιοδου Thompson+Lebron 11 oreb, Warriors 5. Παρολα αυτα προηγουνται με 7.
T.W.Is.M.
Σοφτ ομαδα οι Γουοριορς, γι αυτο δεν τους βλεπω να παιρνουν πρωταθλημα. Χανουν δικο τους ματς, γιατι επιμενουν να κανουν σουτακια απο την περιφερεια! Πλεον απορω οχι πως εχασαν περσι, αλλα πως πηραν το πρωταθλημα προπερσι.

Κατα τ αλλα ο Jefferson παιρνει τεχνικη ποινη γιατι κοιταξε περιεργα τον Durant μετα απο καρφωμα και ο βασιλιας της σφυριχτρας που εκανε μονοζυγο στο στεφανι, δεν παιρνει τιποτα!

Oops, they did it again! Αλλη μια νικη με τη γνωστη βοηθεια...
Τα εχουμε μαθει πια, τιποτα δε μας κανει εντυπωση. Οταν τα πραγματα δυσκολευουν, ερχεται η σφυριχτρα...
Απατεωνες... shot.gif
kotzito
Το πήραν τελικά οι Cavs απέναντι στους Warriors που ειδικά στο τελευταίο δίλεπτο τα έκαναν όλα λάθος. Ο Durant μπορεί να τελείωσε με 36-15-3 αλλά αναλώθηκε πολύ σε σουτάκια από την περιφέρεια δίχως λόγο, όπως και ο Curry που σήμερα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτοί οι δύο είναι τα φαβορί για τελικούς, αλλά οι Warriors βγάζουν πολύ αναρχία πλέον στο παιχνίδι τους και νομίζω ότι κόντρα σε ομάδες που ρίχνουν ξύλο και παίζουν πολύ set, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.
T.W.Is.M.
QUOTE(kotzito @ Dec 26 2016, 00:19 ) *
Το πήραν τελικά οι Cavs απέναντι στους Warriors που ειδικά στο τελευταίο δίλεπτο τα έκαναν όλα λάθος. Ο Durant μπορεί να τελείωσε με 36-15-3 αλλά αναλώθηκε πολύ σε σουτάκια από την περιφέρεια δίχως λόγο, όπως και ο Curry που σήμερα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτοί οι δύο είναι τα φαβορί για τελικούς, αλλά οι Warriors βγάζουν πολύ αναρχία πλέον στο παιχνίδι τους και νομίζω ότι κόντρα σε ομάδες που ρίχνουν ξύλο και παίζουν πολύ set, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.


Ακριβως...
Θελω να τους δω σε σειρα εναντιον των Spurs. Θα εξαρτηθει βεβαια απο την κατασταση που θα ειναι οι γκαρντ του Σαν Αντονιο, γιατι αν δεν ειναι στα καλα τους, η διαφορα με τους Splash Brothers ειναι χαωδης!

Δες την τελευταια ολοκληρη επιθεση των Warriors: Τριπλα του Iguodala ως το τελος της επιθεσης χωρις να απειλησει πραγματικα και η μπαλα στον Thompson αφου ο χρονος ειχε ληξει! Η μπαλα παει στο χειροτερο σουτερ των 5, που ενω εχει την ικανοτητα να δημιουργησει, δεν το κανει και το ξερουν ολοι οτι δε θα το κανει! Τελικα δεν καταφερνουν να κανουν ουτε σουτ και τους μενει η μπαλα στα χερια!
Το Κλιβελαντ δεν τους ταιριαζει σαν αντιπαλος. Ομως ετσι οπως ειναι η Ανατολη, αυτοι θα ειναι στους τελικους, ενω στη Δυση θα γινουν μεγαλυτερες μαχες. Αρα η Δυτικη ομαδα που θα παει πρεπει να ειναι η καλυτερη της περιφερειας και να ματσαρει καλα τους Cavs.
Manimal
Η διαιτησία δεν έκρινε σε κανένα σημείο το σημερινό ματς. Οκ, χαριστήκανε στον Lebron στην τεχνική ποινή αλλά σε εκείνο το σημείο θα την θεωρούσα υπερβολική.

Το πρόβλημα των Γουόριορς δεν είναι επιθετικό. Είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει μακράν το καλύτερο μπάσκετ, με ανελέητο τρέξιμο χωρίς την μπάλα, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, πολύ καλές αποστάσεις κλπ κλπ. Το ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το mentality των splash brothers και το άλλο είναι η άμυνα. Και επειδή σήμερα φάνηκε ακριβώς πως θα στηθεί η ομάδα στα playoffs, όπου δεν περιμένω Pachulia & Mc Gee να έχουν ούτε 5λεπτά έκαστος στο rotation σε συνθήκες τελικών, αναμένω το Cleveland να κάνει πάρτι στο ζωγραφιστό. Αν υπήρχε και ο Smith αντί του Liggins σήμερα οι χώροι θα ήταν μεγαλύτεροι και πιστεύω οι Cavs θα το καθαρίζανε πιο εύκολα. Οι Cavs σήμερα ανανεώσανε 18 φορές τις επιθέσεις τους. Και χειρότερα να σουτάρει μια ομάδα με τόσα επιθετικά ριμπάουντ πολύ δύσκολα θα χάσει.

Δεν υπάρχει καμία ισορροπία στο ρόστερ των Warriors και έχει επισημανθεί από την αρχή. Πολύ άδεια front line. Αν οι Clippers είχαν αξιοπρεπές 2-3 second units θα τους είχα φαβορί για την δυτική περιφέρεια. Οι Spurs πολύ δύσκολα θα ματσάρουν τους Warriors.
T.W.Is.M.
QUOTE(Manimal @ Dec 26 2016, 01:15 ) *
Η διαιτησία δεν έκρινε σε κανένα σημείο το σημερινό ματς. Οκ, χαριστήκανε στον Lebron στην τεχνική ποινή αλλά σε εκείνο το σημείο θα την θεωρούσα υπερβολική.

Το πρόβλημα των Γουόριορς δεν είναι επιθετικό. Είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει μακράν το καλύτερο μπάσκετ, με ανελέητο τρέξιμο χωρίς την μπάλα, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, πολύ καλές αποστάσεις κλπ κλπ. Το ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το mentality των splash brothers και το άλλο είναι η άμυνα. Και επειδή σήμερα φάνηκε ακριβώς πως θα στηθεί η ομάδα στα playoffs, όπου δεν περιμένω Pachulia & Mc Gee να έχουν ούτε 5λεπτά έκαστος στο rotation σε συνθήκες τελικών, αναμένω το Cleveland να κάνει πάρτι στο ζωγραφιστό. Αν υπήρχε και ο Smith αντί του Liggins σήμερα οι χώροι θα ήταν μεγαλύτεροι και πιστεύω οι Cavs θα το καθαρίζανε πιο εύκολα. Οι Cavs σήμερα ανανεώσανε 18 φορές τις επιθέσεις τους. Και χειρότερα να σουτάρει μια ομάδα με τόσα επιθετικά ριμπάουντ πολύ δύσκολα θα χάσει.

Δεν υπάρχει καμία ισορροπία στο ρόστερ των Warriors και έχει επισημανθεί από την αρχή. Πολύ άδεια front line. Αν οι Clippers είχαν αξιοπρεπές 2-3 second units θα τους είχα φαβορί για την δυτική περιφέρεια. Οι Spurs πολύ δύσκολα θα ματσάρουν τους Warriors.


Ειμαι περιεργος να δω πως θα κατεβουν σε μια υποθετικη(οχι και τοσο, μπορει να ειναι οι τελικοι Δυσης) σειρα οι Spurs και οι Warriors. Απ τη μια το smallball των Warriors κι απ την αλλη οι 2 7-footers που δεν ειναι απλα ψηλοι, αλλα ξερουν και μπασκετ. Και ο καλυτερος SF της σεζον, για να μην ξεχνιομαστε εμεις που αγαπαμε το μπασκετ... cool.gif

Σημερα παντως το θεμα δεν ηταν η τεχνικη ποινη στο κρεμασμα(που δεν τη θεωρω υπερβολικη, απαραιτητη τη θεωρω ετσι οπως κρεμαστηκε, υπερβολικη θεωρω αυτη στον Jefferson). Ηταν το φαουλ του Jefferson στην τελευταια φαση πανω στον Durant. Πιθανον να μην ηταν βολες, αλλα ηταν αλλη μια ευκαιρια για το Γκολντεν Στειτ να παρει το ματς.
Manimal
Οι Warriors βγάζουν υπερβολική ένταση στο παιχνίδι. Υπάρχουν διαστήματα που σαν απλός τηλεθεατής, σε πιάνει πονοκέφαλος. Για να τους αντιμετωπίσει μια ομάδα πέρα από μπάσκετ πρέπει να έχει και αθλητικότητα. Πακέτο που το συνδυάζoυν οι CAVs, οι περσυνοί Thunders και ως ένα βαθμό και οι Clippers. Oι Spurs υστερούν αρκετά στο κομμάτι της αθλητικότητας, αφού εκτός από Kawhi δεν υπάρχει κανένας άλλος. Εκτός και αν ο Pop μετατρέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Dedmon σε χρήσιμο εργαλείο, που να μπορεί να σταθεί δίπλα σε Aldridge ή Gasol σε συνθήκες playoffs πάντα. Γιατί ο συνδυασμός LA και PG πιστεύω θα είναι καταστροφικός όχι μόνο απέναντι στους GSW αλλά και σε άλλες ομάδες της δυτικής περιφέρειας.

Έχω την εντύπωση ότι οι Warriors, είχαν και άλλο τάιμ να πάρουν. Αν ισχύει πάντως ο Ντουράντ θα μπορούσε να το πάρει όταν έπεσε και είδε ότι δεν σφύριξαν τίποτα. Δεν την είδα καλά την φάση για να εκφέρω άποψη για το φάουλ.
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 26 2016, 00:16 ) *
Σοφτ ομαδα οι Γουοριορς, γι αυτο δεν τους βλεπω να παιρνουν πρωταθλημα. Χανουν δικο τους ματς, γιατι επιμενουν να κανουν σουτακια απο την περιφερεια! Πλεον απορω οχι πως εχασαν περσι, αλλα πως πηραν το πρωταθλημα προπερσι.

Κατα τ αλλα ο Jefferson παιρνει τεχνικη ποινη γιατι κοιταξε περιεργα τον Durant μετα απο καρφωμα και ο βασιλιας της σφυριχτρας που εκανε μονοζυγο στο στεφανι, δεν παιρνει τιποτα!

Oops, they did it again! Αλλη μια νικη με τη γνωστη βοηθεια...
Τα εχουμε μαθει πια, τιποτα δε μας κανει εντυπωση. Οταν τα πραγματα δυσκολευουν, ερχεται η σφυριχτρα...
Απατεωνες... shot.gif


Φέτος μας υποσχέθηκες να κάνουμε εξαίρεση και να αλλάξουμε στρατόπεδο μέχρι να διαλυθεί η υπερομάδα του GSW. Μην μου τα χαλάς τώρα laugh.gif laugh.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Dec 26 2016, 15:46 ) *
Φέτος μας υποσχέθηκες να κάνουμε εξαίρεση και να αλλάξουμε στρατόπεδο μέχρι να διαλυθεί η υπερομάδα του GSW. Μην μου τα χαλάς τώρα laugh.gif laugh.gif


Μα τους κραζω και τους δυο, οπως βλεπεις! Τι αλλο θες; tongue.gif
Ειχα παιξει ομως Warriors και γι αυτο ηθελα να χασει το Κλιβελαντ! laugh.gif
D-Wade
Τι κάνουν? Παίρνουν Korver? laugh.gif laugh.gif
Quincy
QUOTE(D-Wade @ Jan 6 2017, 14:10 ) *
Τι κάνουν? Παίρνουν Korver? laugh.gif laugh.gif


Αποδυναμώνουν βασικούς ανταγωνιστές της Ανατολής shot.gif
D-Wade
QUOTE(Quincy @ Jan 6 2017, 16:21 ) *
Αποδυναμώνουν βασικούς ανταγωνιστές της Ανατολής shot.gif

Δεν είναι/ήταν η Aτλάντα ανταγωνίστρια. Η οποία μάλλον αποφάσισε να πάει σε ανανέωση και λογικά θα δώσει πριν το trade deadline τον Millsap , ίσως τον Σεφολόσα κτλ
Quincy
QUOTE(D-Wade @ Jan 6 2017, 15:30 ) *
Δεν είναι/ήταν η Aτλάντα ανταγωνίστρια. Η οποία μάλλον αποφάσισε να πάει σε ανανέωση και λογικά θα δώσει πριν το trade deadline τον Millsap , ίσως τον Σεφολόσα κτλ



Ναι το ξέρω. Ο Millsap νομίζω ήδη ακούστηκε για Σακραμέντο
Stojako
Και ο Rondo ακούγεται έντονα για Cavaliers τελευταία.
Manimal
Ο Korver είναι σημαντικό update για την ομάδα. Για tον Rondo δεν νομίζω πως θα κάνουν το λάθος να τον πάρουν. Δεν έχει να τους προσφέρει τίποτα απολύτως. Προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει παρά να λύσει. Ο Millsap ψήνεται για Τορόντο, που όχι μόνο αποτελεί σημαντική ενίσχυση αλλά απειλούν άμεσα τους CAVs.
kotzito
Στο deal πάντως μπήκε και ο Mo Williams ο οποίος θεωρητικά έχει αποσυρθεί, πρακτικά όμως βρισκόταν στο 15μελες ρόστερ. Έτσι άδειασε και μια ακόμα θέση. Και ο ανεπίσημος coach/GM των Cavs Lebron James δήλωσε ότι θα βοήθαγε την ομάδα αν έπαιρνε ένα ακόμα γκαρντ. Υπάρχουν ελεύθεροι κάποιοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν περιστασιακά κάποιες βοήθειες (Stephenson, Vasquez, Chalmers) αν είναι υγιείς, ή ο Norris Cole. Για να δούμε.
Air Kef
QUOTE(Manimal @ Jan 6 2017, 23:06 ) *
Ο Korver είναι σημαντικό update για την ομάδα. Για tον Rondo δεν νομίζω πως θα κάνουν το λάθος να τον πάρουν. Δεν έχει να τους προσφέρει τίποτα απολύτως. Προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει παρά να λύσει. Ο Millsap ψήνεται για Τορόντο, που όχι μόνο αποτελεί σημαντική ενίσχυση αλλά απειλούν άμεσα τους CAVs.



Για τον Ρόντο μιλάμε, όχι για τον Παππά. Θα είναι σούπερ προσθήκη για το Κλίβελαντ που ψάχνει απεγνωσμένα δεύτερο PG και ο Ρόντο τα έχει όλα (πλην σουτ). Championship mentality, δημιουργία για τους σουτέρ που έχουν μαζέψει και θα εχει και κίνητρο επανόδου σε τοπ επίπεδο.
benchwarmer
Ο Κόρβερ είναι το ιδανικό φιτ για μία ομάδα που έχει στις τάξεις της τον Λεμπρόν.
Ο Ρόντο το ακριβώς αντίθετο. Championship mentality έχει όλη η ομάδα από πέρυσι, ο όποιος δεύτερος άσος θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει σουτ, και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος συνύπαρξής του με τον Ίρβινγκ στην πεντάδα. Το οποίο σημαίνει ότι στα πλέι-οφ θα είναι απλά παίχτης των 10-12 λεπτών.
Manimal
QUOTE (Air Kef @ Jan 7 2017, 22:20 ) *
Για τον Ρόντο μιλάμε, όχι για τον Παππά. Θα είναι σούπερ προσθήκη για το Κλίβελαντ που ψάχνει απεγνωσμένα δεύτερο PG και ο Ρόντο τα έχει όλα (πλην σουτ). Championship mentality, δημιουργία για τους σουτέρ που έχουν μαζέψει και θα εχει και κίνητρο επανόδου σε τοπ επίπεδο.



Αυτό το κίνητρο επανόδου πιστέψαν sτο Dallas και τον έδιωξαν κακήν κακώς. Το ίδιο έγινε και στο Sacramento το ίδιο και στους Bulls.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 29/01 - Tristan Thompson

Τα νούμερα: 19 πόντοι από 7/15 σουτ και 5/5 βολές, 6+6 rebounds, 1/1 a/to, 4 κλεψίματα και 4 τάπες, +26 στην εντός έδρας νίκη των Ιπποτών επί της OKC. Έπαιξε ρόλο προφανώς η απώλεια του Love και έψηνα Seth vol. II μετά το νιοστό διπλό ανήμπορου Dallas στο SA. Κέρδισε οριακά με το 4-4 αλλά και γιατί σαν εικόνα είχε δύο bonus υπέρ του που μίλησαν στο συναίσθημα παρότι Καβαλαραίος, τάπωσε γερά το Westbrook και έβαλε jumperάκι. Εξομολογήσεις παρακάτω.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Άλλος ένας γεννηθείς στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, έπαιξε όμως σε προπαρασκευαστικά high schools στην Αμερική για να μεγιστοποιήσει την αφοσίωσή του στο μπάσκετ. Φανταστείτε να μην το έκανε δηλαδή.. tongue.gif Μαζί με Kόρη Joseph, μαζί πήγαν και στους Longhorns. Ήταν καλύτερος παίκτης τους για τη freshman χρονιά του και έφτασαν στο τελικό tournoix, αναδείχθηκε μάλιστα καλύτερος freshman της περιφέρειας αλλά και συνολικά. Παρότι είχε δηλώσει πως θα επέστρεφε για δεύτερη χρονιά στο Texas τελικά δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2011 και οι Cavaliers τον επέλεξαν στο νούμερο 4, κάνοντάς τον τον ψηλότερα επιλεγμένο Καναδό μπασκετμπολίστα ως τότε, μέχρι να έρθει ο.. Bennett, που προηγήθηκε του Wiggins. Εξομολόγηση, ίσως το χω ξαναπεί: πίστευα πως έχει jumper. Τα ποσοστά του στο NCAA ήταν αρκετά άστοχα και στο video της επιλογής του είχε σε 60 δευτερόλεπτα δύο εύστοχα jumpers, το ίδιο και σε ένα άλλο μικρό clip που είχα δει πριν τη διαδικασία. Άρα νόμιζα πως το χει, απλά ήταν λίγο work in progress. Μάλλον ήταν τα δύο που έβαλε όλο το χρόνο laugh.gif Παρότι τα χρόνια πέρασαν τολμώ να πω πως παραμένει πάνω κάτω ο ίδιος παίκτης, έχει λιγότερο άστοχα νούμερα απλά γιατί πλέον δεν του ζητάει κανείς να απειλεί παρά ελάχιστα και η κάπως περισσότερη εμπειρία του στο πως να χρησιμοποιεί το hustle του τον έκανε καλύτερο σε αυτόν τον τομέα μα όχι πραγματικά διαφορετικό. Mε μεγάλη ενδο-Clevelandική μανούρα υπέγραψε τελικά το πενταετές συμβόλαιο για 82 εκατομμύρια να μην τον αποχωριστεί ο σχεδόν manager του ο LeBron κι όλα πάνε καλά. Του εύχομαι να μείνει υγιής, όσο αντέχει αυτά τα ίδια θα μας δείχνει, αλλά αφού δεν το κουνάει άμεσα από κει να μην πάρει ξανά πρωτάθλημα.

Eτοιμάζεται: να κάνει reality. Ελπίζω να μην πέσει τόσο χαμηλά, μάλλον δεν το χει σε τίποτα όμως. Kardashian κουβαλάει.
aegeansheed
Παραιτήσου τώρα... tongue.gif
SteveNashidis


Twism θέλω να κάνεις σχολιασμό ! shot.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Feb 7 2017, 15:19 ) *


Twism θέλω να κάνεις σχολιασμό ! shot.gif


Δεν παιζει! Τι ειναι; Το λει απ με τα 44 βηματα που εχασε;
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 14/02/17: Channing Frye

Τα νούμερα: 21 πόντοι, η ευστοχία ήταν 4/11 τρίποντα, 3/4 δίποντα και τις 3/3 βολές, είχε 10 ριμπάουντ, μία ασίστ, 2 μπλοκ και κανένα λάθος.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Ισοφάριση του φετινού καλύτερού του σκορ, ο Τσάνινγκ ήρθε να πάρει τη θέση του ΛόταΛοβ για τις επόμενες έξι εβδομάδες και αρχιζε να βγάζει ήδη το ψωμί του από το πρώτο παιχνίδι κιόλας μετά την ανακοίνωση της είδησης. Είχαμε ξαναγράψει για την fill-in ικανότητα του Frye, δεν περιμέναμε να αρχίσει να είναι money από την αρχή, η αλήθεια όμως είναι ότι με τα σουτ που πήρε σήμερα θα μπορούσε εύκολα να έχει καρφώσει ένα-δυο ακόμα, 11 τρίποντα πήρε δηλαδή... συνήθως σουτάρει με +40%, αλλά τελικώς αξιοπρεπέστατο το 4/11 σε κάθε περίπτωση.
Κατά τα άλλα από άποψης statline ο φίλος μας είχε να κάνει 20-10 περίπου δύο χρόνια πριν, μετά από μια παρόμοια εμφάνιση σε αντίστοιχο ρόλο με αφορμή ένα DNP του Vuce τότε, και πριν από αυτό στο ακόμα πιο μακρινό 2012 από τα ένδοξα χρόνια του στο Phoenix.
Όσο τα βάζει και κερδίζουν, ο Lebron θα είναι λίγο πιο ήρεμος και δε θα γκρινιάζει με τις λοιπές ελλείψεις του ρόστερ των Cavs. Στόχος η προσωπική αντίληψη περί ιδεατής κατάστασης ισορροπίας του ρόστερ με αυτό των Warriors.

Δε δήλωσε: "Μα τί να έκανα;;; Έβαλα όσα μπορούσα... Και ο Κάηλ το ίδιο θέμα έχει... δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια. Σκεφτόμαστε ότι αν δεν τα βάλουμε, είμαστε στη μπούκα. Άσε που μπορεί να μας έρθει και ο Παράσχος και άντε πάλι να του δείχνουμε ότι μπορούμε να παίζουμε άμυνα στις προπονήσεις για να μας βάζει μέσα... και σιχαίνομαι την άμυνα..."
aegeansheed
http://www.cbssports.com/nba/news/why-cavs...-with-warriors/
QUOTE
Cleveland is now 26th in defense since January 1st, 29th since the All-Star break. Think about that. They have the second-worst defense in the league since the All-Star break.
Rated: (en)joy
Ναι μεν ανησυχητικο για αυτο το σημειο της σεζον παρ' ολα αυτα δεν θα το χαρακτηριζα απαραιτητα και καταδικαστικο για τα ονειρα τιτλου των Cavaliers. Σαν οδηγος (υπερμετρα αισιοδοξος ωστοσο) υπαρχει και το παραδειγμα των Lakers του '00-'01. Οι τελευταιοι (ας μην παρεξηγηθει η λεξη biggrin.gif ) εκεινη τη σεζον ηταν 2οι στο offensive rtg αλλα μολις 21οι στο defensive σε συνολο 29 ομαδων. Το Cleveland αυτη τη στιγμη σε συνολο 30 ομαδων ειναι 3ο και 22ο αντιστοιχα, μια απο τα ιδια δηλαδη. Το winning percentage ειναι λιγο χαμηλοτερο αν και με ενα καλο finish θα μπορουσε να αγγιξει/πλησιασει το αντιστοιχο των Lakers. Και κατι που θυμηθηκα βλεποντας σημερα τον James να ευστοχει σε 14 βολες, ειναι on pace να γινει ο πρωτος με τετοιο αριθμο προσπαθειων που παει να κλεισει σεζον με 60+% διποντα 38+% τριποντα και κατω απο 70% βολες. blink.gif
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Mar 25 2017, 18:25 ) *
Ναι μεν ανησυχητικο για αυτο το σημειο της σεζον παρ' ολα αυτα δεν θα το χαρακτηριζα απαραιτητα και καταδικαστικο για τα ονειρα τιτλου των Cavaliers.


40 από τους Wizards στο Q στην πρώτη μόνο.

Ο Wall έχειι 8/8 σουτ με 2/2 τρίποντα και 5 ασίστ.
Rated: (en)joy
QUOTE (aegeansheed @ Mar 26 2017, 02:04 ) *
Το οποιο θεωρεις οτι σημαινει; Αν καταλαβαινω σωστα πιστευεις πως εφοσον οι Cavaliers παιζουν αυτην την αμυνα τον Μαρτιο αυτο αυτοματως μας δηλωνει πως δεν υπαρχει καμια ρεαλιστικη πιθανοτητα να κερδισουν το πρωταθλημα τον Ιουνιο σε μια ενδεχομενη προκριση τους στους τελικους; Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι συντασσομαι με μια τετοια αποψη..
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Mar 26 2017, 21:40 ) *
Το οποιο θεωρεις οτι σημαινει; Αν καταλαβαινω σωστα πιστευεις πως εφοσον οι Cavaliers παιζουν αυτην την αμυνα τον Μαρτιο αυτο αυτοματως μας δηλωνει πως δεν υπαρχει καμια ρεαλιστικη πιθανοτητα να κερδισουν το πρωταθλημα τον Ιουνιο σε μια ενδεχομενη προκριση τους στους τελικους; Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι συντασσομαι με μια τετοια αποψη..


Δεν εξέφρασα κάποια άποψη, όσο τον προβληματισμό (βλ. άρθρο).

Αυτό που βλέπω με τα μάτια μου είναι ότι δεν παίζουν άμυνα, όπως χθες που είδα το 1ο (αλλά και τα υπόλοιπα δεν πήγαν καλύτερα). Ο Kyrie με τα μάτια κλπ. Ωστόσο τους έχω δει να παίζουν άμυνα, προσωπική άμυνα, αν θέλουν. Και τον Kyrie έχω δει να παίζει και οι άλλοι μπορούν φυσικά. Η άποψή μου είναι ότι το πάνε όμορφα και ωραία μέχρι να λήξει η κανονική περίοδος και μετά αρχίζουν να φορτσάρουν. Ο Lebron το χτύπησε το καμπανάκι και καλώς, πιο πολύ θεωρώ για "προπαρασκευαστικούς" λόγους ενόψει playoffs. Τους Cavs τους έδινα και τους δίνω ακόμα για Τελικό, θα δέσμευα και λεφτά αν έπαιζα στοίχημα...
SteveNashidis
Με χειρότερο υλικό ο Μπλατ τους είχε σε μια σειρά. Τώρα ας υποστούν τον Lue που απλά είναι διαχειριστής και όχι προπονητής.



Tι φταίμε όμως και εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με τον Λεμπρόν; smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.