Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αποκλειστικα για φανατικους του cm01-02!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
Arkadios
.
liolias
QUOTE(Arkadios @ Nov 4 2006, 05:55 AM) *
Εγω βρηκα update ως κ τον προηγουμενο μηνα, οποτε συνεχιζουμε...

Για ποιο βρηκες??Για το cm1-2?

Να φαντστω οτι επαιζες με diablo ή pure football με την μπαρτσα ε?? tongue.gif
Air Kef
Καλά μας δουλεύεις;;

Μήπως είχες και την Μπάρτσα;;

Αν όχι,συγχαρητήρια!

Μια που βρήκα εγώ στο νετ.:Προσέξτε το τετραγωνακι στα γκολ του Ρουντ.

Είχα ακούσει ένα τρικ για το 01-02,ότι αν έβαζες τον επιθετικο μαν μαρκ τον τερματοφύλακα της άλλης ομάδας,έβαζε 2-3 γκολ στο ματς σίγουρα,αλλα το άκουσα όταν δν είχα προσβαση σε εκεινο το φμ.

Click to view attachment
Pierce
αν και φανατικος του cm01-02 οπως ειπα στο τοπικ του φμ το τελικιασα το παιχνιδι 2100 δεν ειμαι γνωστης των τακτικων diablo kai pure football μπορει να με διαφωτισει καποιος?οπου και να πηγαινα πρωτες μετεγγραφες ηταν τσιγκαλκο και κουτουζοφ . πειραζει που το βρισκω πιο εθιστικο απο το φμ?
Achilleas13
Απλά ΠΟΡΩΣΗ....

Ειχα ξεκινήσει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετα από 3 σεζόν με 2 κύπελα πάω στην Προοδευτική την οποιά αναιβάζω πρώτη εθνική.Μέτα πάω στον ολυμπιακό όπου μένω τρία χρόνια με 1 πρωτάθλημα και ένα κύπελο.Μαλιστα έχασα και ένα τελικό CL από την ΑΕΚ!!!!!!!!! η οποία είχε κατακτίσει άλλο ένα την δεύτερη ή την τριτη χρονιά.Αφού έμεινα ένα χρόνο άνεργος πήγα στην ΑΕΚ(νομίζω 2008-9) όπου αρχισε το πάρτυ.Αφου πήρα τον Σεφτσένκο free transfer άρχιδα να σπαταλάω τα 72.000.000 ευρόπουλα.Μετά από 3-4 σεζον και αφού έπερνα σερι πρωταθλήματα δίνω 39.000.000 για να φέρω από th Santos το μεγαλύτερο ταλέντο που εμφανίστηκε 2-3 χρονια νωρίτερα.Αφου την επόμενη χρονια πέρνω το UEFA g;yrv sto 2014 an den κάνω λάθος καταφαίρνω και πέρνω από τη Sporting έναν επιθετικό χαφ τρομερο.Και εκεί που έκανα πάρτυ κάνοντας συνεχόμενα τreble καταλάθως σβήνω το save................. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.