Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Euroleague 2012-2013;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2012-2013
athenian
Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Euroleague 2012-2013;
rchos
Πλέον μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε λίγο πιο σοβαρά στο συγκεκριμένο τόπικ.

ΑΝ πόνταρα τα λεφτά μου σήμερα σε μία ομάδα αυτή θα ήταν η Τσσκα.

Δεν πιστεύω ότι οι ισπανικές μπορούν φέτος.Η Ρεάλ δεν μου δείχνει να έχει το κατάλληλο μέταλλο ενώ και η Μπαρτσελόνα είναι πάντα η Μπαρτσελόνα.Θέλει ειδικές συνθήκες για να σηκώσει κούπα.
Δεν πιστεύω ότι η εφές επίσης μπορεί φέτος ίσως από του χρόνου με 1-2 σωστές κινήσεις ουσίας.
Νομίζω ότι όταν χρειάζεται οι Ρώσοι θα είναι πιο έτοιμοι και θα το σηκώσουν.

Το εύχομαι κιόλας αν δεν το σηκώσει ο Ολυμπιακός.
HLR CENATION
Eγω ψηφισα την Μπαρτσελονα.

Ομαδα που εχει βρει ρυθμο παρα την ηττα της την Κυριακη απο την Καχα Λαμποραλ μεσα στο σπιτι της.

Πλουραλισμος σε καθε θεση.Προπονητης γατονι στον παγκο της.Μονος της προβλημα η πελματιαια απονευρωση του Ναβαρο που δεν του επιτρεπει να βρει ρυθμο.
SG3ptshooter
Είχα ψηφίσει τη Real πριν ακόμα γίνει το jump ball. Και είναι σαφώς χειρότερη απ' ότι περίμενα στο να δείχνει ανώτερη στο παρκέ, παρότι τα αποτελέσματα τα παίρνει σε όλα τα μέτωπα ως τώρα και στο κύπελλο αποκλείστηκε στις 2 παρατάσεις. Αν είχα ψήφο αυτή τη στιγμή, δε θα την έδινα ακόμη κάπου. Θα φτάσουν οι Μαδριλένοι βέβαια στο f4 και μια σοβαρή παρουσία εκεί τους δίνει καλές πιθανότητες, δεν υπάρχουν φόβητρα. Κανείς δεν πείθει περισσότερο απ' τους άλλους για παρατεταμένο διάστημα.

Ψήφο στον Παπαλουκά ή στην CSKA Aριστείδη; tongue.gif
Όχι, νταξ, παρότι το ζυγίζεις κι αυτό είναι πολύ λογικές οι ψήφοι στους Ισπανούς αιώνιους και τη Ρώσικη αρκούδα. Οι ψήφοι για τις Ελληνικές ομάδες σπάνια χρονιά που δεν είναι τόσο υπερβολικές σε αριθμό. Λογικό με όσα έχουν γίνει. Εκτός αυτών μόνο Efes μπορώ να δω ως το τέλος. Siena πολύ δύσκολα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.