Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2016-2017 NBA Defensive Player of the Year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
duncan21
Προσπάθησα να κάνω το πολλ βάσει αρκετών defensive metrics αν και να ξέρετε ότι είναι περισσότερο team oriented παρά ατομικής αμυντικής προσφοράς.Δεκτές οποιεσδήποτε ενστάσεις.
thalys
Τριφυλλοφόρα ψήφος εκτός πολλ στον αγαπημένο ΑΒ. Το μόνο μέλος της περσινής NBA all defensive first team που δεν είναι στη λίστα.

Αν υποθέσουμε τώρα ότι οι χειροπαίδες που περνάει στον προσωπικό του αντίπαλο σε κάθε αγώνα δεν αρκούν επειδή έχασε 22 αγώνες φέτος, είμαι μεταξύ Κοάι, που'ναι σταθερή αξία, και Γκομπέρ, για να τιμήσουμε το νέο αίμα και την Γιούτα που κάνει εξαιρετική σαιζόν και κανείς δεν την αναφέρει.
aegeansheed
Ψήφισα Gobert γιατί η συμβολή του στη φετινή Utah, νικηφορικά (θα βγει κανένας Φιλιππίδης έτσι που το λέω!), είναι η μεγαλύτερη από οποιουδήποτε συμπαίκτη του. Τα νούμερά του σε Def Rating, Def +/- και Def Win Shares είναι απλησίαστα για οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές του.

Θέλω να δείξω και μια φάση που είδα στα προχθεσινά lights που έκοψε μια πάσα του Lebron και... τρόμαξα λίγο...
Επιτέλους αυτό το wingspan αξιοποιείται στο max και αμυντικά και επιθετικά (τρομερά τελειώματα, όπως και η ευστοχία του στα FG% φέτος), δε γίνεται να μη λέμε τίποτα για τον Snyder και την καθημερινή δουλειά που κάνει με τους τυπάκους του στο Salt Lake City.
Rated: (en)joy
Δευτερη φορα μεσα σε 3 χρονια που ο κατοχος του Defensive Player of the Year ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλο τροπο δεν παιρνει ουτε μια ψηφο απο εμας...Χαχα, basketforum αυτοι ειμαστε!! smiley.gif
Αληθεια ειμαι ο μονος που πιστευει οτι καποιοι απ'αυτους που ψηφισαν τον Green το επραξαν επειδη ενδεχομενως θεωρουν οτι αδικηθηκε/τον αδικησαν πριν 2 χρονια;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.