Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Rondo
Μαρίνος στον Πανιώνιο??? blink.gif blink.gif blink.gif
kopa5
QUOTE(Rondo @ Apr 24 2008, 21:46 ) *
Μαρίνος στον Πανιώνιο??? blink.gif blink.gif blink.gif

Λες; Το βλέπω πολύ δύσκολο...
Αυτό που έλεγαν οτι θα παει στον Παγχιακό δεν ισχύει;
womanplayer
QUOTE(kopa5 @ Apr 24 2008, 22:38 ) *
Λες; Το βλέπω πολύ δύσκολο...
Αυτό που έλεγαν οτι θα παει στον Παγχιακό δεν ισχύει;

ΠΑνιωνιο??????
Rondo
Μια φήμη έγραψα...Δεν είπα ότι είναι είδηση... peace.gif peace.gif peace.gif
sch
Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία για κάθετι καινούργιο που προσδοκούμε... bball.gif
womanplayer
ο Κορωναιος φευγει απο Πανιωνιο???? ετσι ακουγεται
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Apr 29 2008, 01:07 ) *
ο Κορωναιος φευγει απο Πανιωνιο???? ετσι ακουγεται

Τον "φάγανε" οι... πάνθηρες;; tongue.gif
president
Κατι ακουγεται και απο Αθηναικο για αλλαγη προπονητη!!!Οι πληροφοριες λενε οτι βασει του bundget η θεση που κατελαβαν δεν τους αφησε ικανοποιημενους.Ακομη και για το Κυπελο ειχαν αλλες προσδοκιες.
kopa5
Ακούγεται επίσης ότι η Καλτσίδου ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό! Πολύ λογικό, αφού είναι η καλύτερη ελληνίδα αυτή τη στιγμή κατά την άποψη μου. 41.gif
Εδώ ότι ήταν να κάνει το έκανε...
pepe
QUOTE(president @ Apr 29 2008, 08:20 ) *
Κατι ακουγεται και απο Αθηναικο για αλλαγη προπονητη!!!Οι πληροφοριες λενε οτι βασει του bundget η θεση που κατελαβαν δεν τους αφησε ικανοποιημενους.Ακομη και για το Κυπελο ειχαν αλλες προσδοκιες.

τελικα ειναι πολυ αστειοι εκει στον Αθηναικο...Αυτοι θα διωχναν και τον Ομπραντοβιτς επειδη δεν πηγε τον Παναθηναικο στο final-4 της Ευρωλιγκας...Ημαρτον πρωτη χρονια στην Α1,κουλαρετε λιγο...καλο ειναι αυτο που υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν λεφτα και ειναι σωστοι,αλλα "παν μετρον αριστον"...3η θεση δεν νομιζω να ειναι ασχημα,του χρονου με περισσοτερες εικονες και εμπειριες κατι παραπανω..Ελληνικη σκεψη,θελουν σε ενα χρονο να παρουν πρωταθλημα,κυπελλο,διηπειρωτικο,wnba....Περασ
ικα!!!!!
Live strong
QUOTE(president @ Apr 29 2008, 08:20 ) *

Ένα μπάντζετ όσο υψηλό κι αν είναι δεν μπορεί να φέρει από μόνο του μια ομάδα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος! Συντελούν πολλοί παράγοντες, κάτι που σίγουρα γνωρίζουν και οι προπονητές αλλά και πολύ καλά η διοίκηση! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν ο στόχος τους το πρωτάθλημα, τώρα αν ερχόταν, κανείς βέβαια δεν θα έλεγε όχι! Ο Αθηναικος μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 έκανε πραγματικό άθλο φτάνοντας στη κατάκτηση της τρίτης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη! Αυτά βέβαια τα έχουμε ξαναπεί! Εχει ένα καταπληκτικό προπονητητικό τιμ και όχι μόνο!!!! Τώρα το αν θα φύγει ή οχι ο προπονητής (κάτι που δεν γνωρίζω, δεν το έχω ακούσει),σίγουρα δε θα είναι για τους λόγους που γράφτηκαν! Αν ήμουν πάντως στη θέση της διοίκησης θα ήμουν πολύ κουτή για να κάνω κάτι τέτοιο! Είναι σα να μου λέτε ότι ο Αθηναικος θ’ ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟ ή του Πανιωνίου που μόλις πήραν το πρωτάθλημα με τον Μαρίνο τον έδιωξαν! Ξερετε πως λεγεται αυτό; Αχαριστία! Κάτι που σίγουρα οι άνθρωποι του Αθηναικού δεν είναι!!!! Έτσι νομίζω τουλάχιστον!
Ειναι σα να μου λετε οτι οι Εσπερίδες θα διώξουν τον Δάγλα!!!! Έλεος ρε παιδια!!!!
trefoil 13
QUOTE(Live strong @ Apr 29 2008, 14:12 ) *
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν ο στόχος τους το πρωτάθλημα, τώρα αν ερχόταν, κανείς βέβαια δεν θα έλεγε όχι! Ο Αθηναικος μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 έκανε πραγματικό άθλο φτάνοντας στη κατάκτηση της τρίτης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη!

Δεν νομίζω ότι είναι "άθλος" η τρίτη θέση και η έξοδος στην Ευρώπη.
Παρά την απειρία που όλοι υποστήριζαν ότι υπάρχει στην νεοφώτιστη ομάδα, αυτή νομίζω ότι εντός παρκέ δεν υπήρχε αφού αρκετές παίκτριες κάθε άλλο παρά πρωτάρες και άμαθες στην κατηγορία είναι.
Σε συνδυασμό και με την επιτυχή επιλογή ξένων (ακόμα και αυτών που ήρθαν στη μέση της περιόδου) δίνεται η εντύπωση ότι το ταβάνι του φετινού αθηναικού ήταν για αρκετά ψηλά...
ptolemaidaras
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 29 2008, 12:22 ) *
Δεν νομίζω ότι είναι "άθλος" η τρίτη θέση και η έξοδος στην Ευρώπη.
Παρά την απειρία που όλοι υποστήριζαν ότι υπάρχει στην νεοφώτιστη ομάδα, αυτή νομίζω ότι εντός παρκέ δεν υπήρχε αφού αρκετές παίκτριες κάθε άλλο παρά πρωτάρες και άμαθες στην κατηγορία είναι.
Σε συνδυασμό και με την επιτυχή επιλογή ξένων (ακόμα και αυτών που ήρθαν στη μέση της περιόδου) δίνεται η εντύπωση ότι το ταβάνι του φετινού αθηναικού ήταν για αρκετά ψηλά...

Συμφωνω απολυτα. Ειδικα που η πορεια του πρωτου γυρου την καθιστουσε πρωτο φαβορι. Τωρα γιατι στον δευτερο γυρο η ομαδα δεν συνεχισε με τις ιδιες κυριως εμφανισεις ειναι κατι που συνιστα συζήτηση και μαλλον καπου εκει στελνουν βελη προς τον προπονητη. Εικασιες κανω δεν ξερω, κι επειδη ολα ειναι υποθετικα δεν ξερουμε και αν εχουν δικιο ή αδικο. Παντως κι εμενα η αποψη μου ειναι οτι βαση υλικου θα επρεπε να ειχαν πιο προσεκτικη πορεια στον 2ο γυρο
sporting b.c.
http://www.sepk.gr/portal2/index.php?optio...id=573&Itemid=1

Ο Α. Δάγλας μιλάει για το πρωτάθλημα των Εσπερίδων
21.04.08

Πήρε τις Εσπερίδες στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μέσα σε πέντε μήνες κατάφερε να πανηγυρίσει το νταμπλ. Ο Αλέκος Δάγλας ο προπονητής της πρωταθλήτριας και Κυπελλούχου ομάδας των γυναικών μίλησε στο sepk.gr για την εμπειρία του στο συγκεκριμένο πάγκο, για τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου πρωταθλήματος, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

- Μετά από πόσα χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ;

“Την τελευταία φορά που είχα δουλέψει στο γυναικείο μπάσκετ ήταν την περίοδο 1998-99 στον Σπόρτιγκ, που και πάλι είχαμε κατακτήσει το νταμπλ. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός ανδρικού και γυναικείου. Αν εξαιρέσεις το κεφάλαιο “ψυχολογία της γυναίκας”, όλα είναι ίδια. Ο κάθε προπονητής μπορεί να περάσει τα πλάνα και την φιλοσοφία του, είτε είναι σε αντρική είτε σε γυναικεία ομάδα. Βέβαια θέλω να τονίσω ότι η συγκεκριμένη ομάδα που δούλεψα, οι Εσπερίδες σου δίνουν την δυνατότητα να πορευθείς με αυτό τον τρόπο, γιατί διαθέτουν το κατάλληλο υλικό. Οργανωτικά ήμασταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, μιλάμε για μια 100% επαγγελματική ομάδα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες και δύο πολύ καλές ξένες”.

- Ήταν ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα;

“Το πρωτάθλημα, φέτος θεωρώ ότι ήταν όχι απλά ανταγωνιστικό, αλλά συγκλονιστικό. Στα 3/4 της σεζόν πάλευαν τέσσερις τουλάχιστον ομάδες για τον τίτλο. Στα τελευταία τέσσερα με πέντε ματς, πάλευαν οι δύο καλύτερες ομάδες της λίγκας, εμείς και ο Πανιώνιος. Ακόμα και στις θέσεις της ουράς, έγινε μεγάλη μάχη”.

- Σε τι επίπεδο βρίσκεται το γυναικείο μπάσκετ;

“Το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν ικανοποιητικό! Ειδικά οι ομάδες στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έπαιξαν καλό μπάσκετ και παίχτηκε καλό μπάσκετ, ειδικά στις κρίσιμες μάχες. Οι αγωνιστικές τάσεις που επικρατούν στο γυναικείο μπάσκετ είναι συγκεκριμένες. Εκτός από τις Εσπερίδες, τον Πανιώνιο και τον Αθηναϊκό, οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν μεγάλο βάθος πάγκου. Αυτό σημαίνει ότι έπαιζαν παθητικές άμυνες, πολλές φορές ζώνη, ενώ στην επίθεση οι περισσότερες ομάδες στηρίζονταν στις δύο ξένες τους”. Οι τρεις ομάδες που προανέφερα, έπαιξαν καλές πιεστικές άμυνες. Στην επίθεση, υπήρχε πλουραλισμός με πολλά pick en roll και Post up παιχνίδια. Υπήρχαν αρκετά plays και πολλοί συνδυασμοί πάνω σε αρκετές παίκτριες και όχι μόνο στις ξένες”.

- Που κρίθηκε ο τίτλος;

“Ο τίτλος θεωρώ ότι κρίθηκε στην διάρκεια που επιδείξαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Την κατάλληλη χρονική στιγμή και ειδικά στα ντέρμπι ήμασταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πήραμε πολύτιμες νίκες. Στα υπόλοιπα ματς ήμασταν σοβαροί, αποφύγαμε τα στραβοπατήματα και κάναμε μόνο μια ήττα στην Χίο, η οποία όμως, ήταν στην αρχή και τελικά δεν μας στοίχισε”.

- Ποια ήταν τα μυστικά των Εσπερίδων;

“Σαν ομάδα μας χαρακτήριζαν δύο στοιχεία, δεδομένου ότι είχαμε το καλύτερο υλικό σε Ελληνίδες παίκτριες. 1ον) Το ότι ήμασταν η καλύτερη αμυντική ομάδα στο πρωτάθλημα και 2ον) το ότι στην επίθεση λειτουργούσαμε ομαδικά. Μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και σωστές επιθετικές επιλογές χάνει πολύ δύσκολα”.

- Πόσο εύκολο είναι όμως, να έχεις τις καλύτερες Ελληνίδες και να καταφέρεις να τις κάνεις ομάδα;

“Δεν είναι εύκολο να έχεις τόσες πολλές γυναίκες που έχουν μάθει να είναι πρωταγωνίστριες. Έπρεπε να δοθούν συγκεκριμένοι ρόλοι και το θετικό ήταν ότι οι κοπέλες τους αποδέχθηκαν. Όλες στην ομάδα δέχθηκαν να βάλουν το σύνολο πάνω από το εγώ και αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα μυστικά της επιτυχίας”.

- Σε τι διαφέρει η γυναίκα από τον άντρα μπασκετμπολίστα;

“Στη συγκεκριμένη ομάδα ο κάθε προπονητής μπορεί να εφαρμόσει την φιλοσοφία που θέλει. Μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άντρες, όμως, μπορούν να ακολουθήσουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στη γυναίκα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πως είναι ψυχολογικά. Ο προπονητής πρέπει να την ετοιμάσει περισσότερο από έναν άντρα και οφείλει να την έχει καλά και στην προπόνηση, αλλά και στην διάρκεια του παιχνιδιού. Εκεί χρειάζεται η ικανότητα του προπονητή να ανεβάσει τις παίκτριες του. Σε έναν πάγκο μπορεί να δεις μια γυναίκα να κλαίει επειδή δεν έπαιξε καλά, σε ένα πάγκο αντρών δεν βλέπεις τέτοιο πράγμα. Εκεί την λύση την βρίσκει η παίκτρια μαζί με τον προπονητή της, ένας άντρας παίκτης τη λύση την βρίσκει μόνος του”.

- Τι θεωρείς ότι λείπει από το γυναικείο μπάσκετ;

“Πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν επιτέλους και στην Ελλάδα τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Έτσι το πρωτάθλημα θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Οι αδιάφορες ομάδες δεν θα διώχνουν τις ξένες παίκτριές τους. Επίσης, επειδή τρεις ή τέσσερις ομάδες ξεχωρίζουν, αν παίξουν και πάλι μεταξύ τους το ενδιαφέρον θα γίνει πιο μεγάλο και θα διαφημιστεί περισσότερο το πρωτάθλημα. Να παραταθεί η δυνατότητα των ομάδων στις αλλαγές ξένων παικτριών. Για τον λόγο αυτό μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Σπόρτιγκ έπεσε κατηγορία. Τέλος θεωρώ ότι είναι σημαντικό ένα τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας να καλύπτει το πρωτάθλημα”.

- Θα δούλευες ξανά στο γυναικείο μπάσκετ;

“Θα προέτρεπα οποιονδήποτε Έλληνα προπονητή να μην έλεγε όχι ειδικά στις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ανάγκη μάλιστα οι καλοί Έλληνες προπονητές να στηρίξουν στο γυναικείο μπάσκετ για να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο”.
kopa5
Για να δούμε, θα μείνει και ο Δάγλας στις Εσπερίδες; Στην Ελλάδα όποιος προπονητής παίρνει τίτλο φεύγει!!! blink.gif

Μαρίνος (ΠΑΟ, Πανιώνιος - πρωτάθλημα 2004-05, 2006-07)
Δεσποτάκης (Εσπερίδες - Ντάμπλ 2005-06)
Αρβανίτης (Σπόρτιγκ - κύπελλο 2004-05)
Rondo
QUOTE(kopa5 @ May 3 2008, 17:01 ) *
Για να δούμε, θα μείνει και ο Δάγλας στις Εσπερίδες; Στην Ελλάδα όποιος προπονητής παίρνει τίτλο φεύγει!!! blink.gif

Μαρίνος (ΠΑΟ, Πανιώνιος - πρωτάθλημα 2004-05, 2006-07)
Δεσποτάκης (Εσπερίδες - Ντάμπλ 2005-06)
Αρβανίτης (Σπόρτιγκ - κύπελλο 2004-05)

Γιατί ακούστηκε τίποτα???Κανένα μεταγραφικό νέο υπάρχει???Δεν βλέπω να γράφετε τίποτα...
Grissino
επίσημα αποχαιρετάει ο Κορωναίος:

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=&...d=16429&catid=5
D.R.I
Πολύ καλό νέο smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
womanplayer
QUOTE(Grissino @ May 5 2008, 12:40 ) *
επίσημα αποχαιρετάει ο Κορωναίος:

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=&...d=16429&catid=5

υποψηφιοι???
sch
QUOTE(womanplayer @ May 5 2008, 23:38 ) *
υποψηφιοι???

οι υποψηφιότητες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα... tongue.gif
Live strong
QUOTE(sch @ May 5 2008, 23:58 ) *
οι υποψηφιότητες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα... tongue.gif

εεε όπου να ναι...θ ανακοινωθούν!!!! για όλες τις ομάδες! wink.gif
Rondo
QUOTE(Live strong @ May 6 2008, 09:01 ) *
εεε όπου να ναι...θ ανακοινωθούν!!!! για όλες τις ομάδες! wink.gif

Ε, όχι και για όλες...Κάποιες ομάδες νομίζω έχουν προπονητή και δεν θ'αλλάξουν.
Live strong
QUOTE(Rondo @ May 6 2008, 14:38 ) *
Ε, όχι και για όλες...Κάποιες ομάδες νομίζω έχουν προπονητή και δεν θ'αλλάξουν.

Ε ναι σίγουρα! μιλάω όμως και γενικότερα όσον αφορά και το πάρε δωσε των παιχτριών! smile.gif
coach teo
Ανανέωσε ο Δάγλας
Του Κώστα Παπαπάνου
06/05/2008 (17:09)

Ο Αλέκος Δάγλας θα είναι ο προπονητής των Εσπερίδων και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των νταμπλούχων. Στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Καλλιθέας θα παραμείνει και ο Αντώνης Κουρμούλης, άμεσος συνεργάτης του Δάγλα.
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τη ομάδα γιατί πέρασα μια εκπληκτική χρονιά και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος. Ξέρω πως δεν λέω κάτι καινούριο, αλλά οι Εσπερίδες είναι πρότυπο οργάνωσης, σοβαρότητας και κυρίως κλίματος, έχουν εξαιρετικό έμψυχο υλικό και θέλω να συνεχίσω μαζί τους, αφού έχουμε περιθώρια να πάμε ακόμη καλύτερα" είπε ο Αλέκος Δάγλας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας χρονιάς: "Η διεκδίκηση των κεκτημένων και μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μουζούκης τόνισε: "Ήταν τυπικό θέμα η ανανέωση με τον Αλέκο Δάγλα, από τον οποίο μείναμε κατενθουσιασμένοι από όλα και όχι μόνο γιατί η ομάδα πήρε το νταμπλ. Χτίζουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ για την νέα χρονιά και η παρουσία ενός καταξιωμένου τεχνικού ήταν απαραίτητη".
berry the truth
Ευρώπη άκουσα;

Τελικά πλειοψήφησε η άποψη αυτών που έλεγαν πως είναι καλό για την ομάδα να παίξει Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της; Ποιος ξέρει καλό παρασκήνιο να μας πει;
womanplayer
QUOTE(berry the truth @ May 6 2008, 19:29 ) *
Ευρώπη άκουσα;

Τελικά πλειοψήφησε η άποψη αυτών που έλεγαν πως είναι καλό για την ομάδα να παίξει Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της; Ποιος ξέρει καλό παρασκήνιο να μας πει;

αν αληθευει αυτο , επιτελους ... να συμμετεχουν οι Ελληνικες ομαδες στο κυπελο Ευρωπης ...
womanplayer
Τον θέλουν, αλλά...

Sample ImageΗ απώλεια του φετινού πρωταθλήματος οδήγησε του ιθύνοντες του Πανιωνίου στην "κοινή συναινέσει" λύση της συνεργασίας τους με τον Τάκη Κορωναίο και, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εύρεσης του νέου τεχνικού. Ένας εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον σύλλογο στο πρώτο του πρωτάθλημα πέρυσι, Νίκος Μαρίνος.
Το ανέλπιστο "διαζύγιο" με τον έμπειρο τεχνικό, ωστόσο, την -άκρως επιτυχημένη ερασμένη χρονιά- ίσως παίξει ανασταλτικό παράγοντα στην εκ νέου σύναψη συμφωνίας.

www.basketblog.gr
basket4
QUOTE(womanplayer @ May 6 2008, 23:32 ) *
αν αληθευει αυτο , επιτελους ... να συμμετεχουν οι Ελληνικες ομαδες στο κυπελο Ευρωπης ...

+10000
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
το λεω απο την αρχη της χρονιας!
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Angelo
QUOTE(berry the truth @ May 6 2008, 19:29 ) *
Ευρώπη άκουσα;

Δεν είναι πρώτη φορά των Εσπερίδων στην Ευρώπη, τελευταία φορά ήταν το 2003-2004 όπου μάλιστα σε τριπλή ισοβαθμία και για λίγους πόντους έχασαν την πρόκριση στην τρίτη φάση του Fiba cup. Ομάδες με το budget, το ρόστερ και την οργάνωση των Εσπερίδων, Πανιωνίου, Αθηναικού κλπ δεν μπορεί να μην αγωνίζονται στην Ευρώπη. Οι εμπειρίες που αποκομόζουν, υπερτερούν των εξόδων και της κούρασης....
peja
Να κάνω μια πρόβλεψη;

Στον Πανιώνιο είτε θα τα παρατήσουν, είτε θα ζηλέψουν από τις Εσπερίδες και θα συνεχίσουν να έχουν προπονητή στον πάγκο με πολυετή θητεία σε ανδρικό...είδωμεν....
womanplayer
QUOTE(peja @ May 7 2008, 15:03 ) *
Να κάνω μια πρόβλεψη;

Στον Πανιώνιο είτε θα τα παρατήσουν, είτε θα ζηλέψουν από τις Εσπερίδες και θα συνεχίσουν να έχουν προπονητή στον πάγκο με πολυετή θητεία σε ανδρικό...είδωμεν....

γιατι να τα παρατησουν??? δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο ... προπονητες υπαρχουν ....
Angelo
QUOTE(peja @ May 7 2008, 15:03 ) *
Να κάνω μια πρόβλεψη;

Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη? Στον Πανιώνιο, όπως και στον Παναθηναικό πριν λίγο καιρό, θα προσληφθεί ένα προπονητικό team που θα έχει περισότερη γνώση του γυναικείου χώρου και θα σέβεται και θα εκτιμά περισότερο τις έμπειρες αθλήτριες που θα βρει εκεί...
Live strong
QUOTE(Angelo @ May 7 2008, 16:31 ) *
Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη? Στον Πανιώνιο, όπως και στον Παναθηναικό πριν λίγο καιρό, θα προσληφθεί ένα προπονητικό team που θα έχει περισότερη γνώση του γυναικείου χώρου και θα σέβεται και θα εκτιμά περισότερο τις έμπειρες αθλήτριες που θα βρει εκεί...

Σωστή μου ακούγεται η πρόβλεψη!!!! rolleyes.gif
womanplayer

ωραια μιλατε ολοι με προβλεψεις .....
να κανω και εγω μια προβλεψη???? μπα αφηστε το δεν εχω mood !!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
akadimia2008

εννοεις Γερεουδακη-Στανελο μηπως? icon_wave.gif
kopa5
QUOTE(akadimia2008 @ May 8 2008, 11:39 ) *
εννοεις Γερεουδακη-Στανελο μηπως? icon_wave.gif

Χλωμό αυτό το δίδυμο... Μάλλον για αλλού πάνε... Θέλουν προπονητή που να έχει επιτυχίες στο γυναικείο και να μπορεί να κουμαντάρει τις φίρμες... Πάει κάπου το μυαλό μου... wink.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(kopa5 @ May 8 2008, 10:23 ) *
Χλωμό αυτό το δίδυμο... Μάλλον για αλλού πάνε... Θέλουν προπονητή που να έχει επιτυχίες στο γυναικείο και να μπορεί να κουμαντάρει τις φίρμες... Πάει κάπου το μυαλό μου... wink.gif

επιτυχίες ή επιτυχία???? γιατί έχει διαφορά....
akadimia2008
QUOTE(kopa5 @ May 8 2008, 12:23 ) *

για που πανε ξερεις τιποτα?
kopa5
QUOTE(TSAKITSAN4 @ May 8 2008, 12:41 ) *
επιτυχίες ή επιτυχία???? γιατί έχει διαφορά....

Μάλλον επιτυχίες, γιατί αν ισχύει το όνομα που άκουσα σήμερα το πρωι, ο συγκεκριμένος προπονητής έχει επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες του γυναικείου μπάσκετ και είναι και νέος... bball.gif κρίμα που δεν ήρθε σε μας οταν απολύθηκε ο Γεραουδάκης...
Όμως το τι λέμε εμείς δεν έχει και τόσο σημασία, αφού ποτέ δεν μας άκουγαν και η ομάδα το πληρώνει... 68.gif
womanplayer
QUOTE(kopa5 @ May 8 2008, 12:56 ) *
Μάλλον επιτυχίες, γιατί αν ισχύει το όνομα που άκουσα σήμερα το πρωι, ο συγκεκριμένος προπονητής έχει επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες του γυναικείου μπάσκετ και είναι και νέος... bball.gif κρίμα που δεν ήρθε σε μας οταν απολύθηκε ο Γεραουδάκης...
Όμως το τι λέμε εμείς δεν έχει και τόσο σημασία, αφού ποτέ δεν μας άκουγαν και η ομάδα το πληρώνει... 68.gif

Δεσποτακης??????????
Angelo
QUOTE(kopa5 @ May 8 2008, 12:23 ) *

Εγώ έχω ακούσει δύο πιθανά σενάρια. Το ένα με Τσεμπέρη που μου φαίνεται λογικό με βάση το οτι έχει γνώση του γυναικείου χώρου και έχει δουλέψει ξανά με Δελή και Βασιλείου σε εποχές που έκαναν πρωταθλητισμό. Μην ξεχνάτε οτι τελείωσε η εποχή Τσακίρη και πλέον τα χρήματα δεν περισσεύουν. Για τ άλλο σενάριο είναι νωρίς ακόμη, θα δείξειο χρόνος αν έχει βάση...
tasoula13
Διάβασα στην πράσινη ότι ο παο θέλει Μάλτση,Μπούσερ,Καλτσίδου.Μακάρι να έρθουν και οι τρεις. smile.gif
Εχω ακούσει πολλές φορές ότι κάποιες παίκτριες του παο δημιουργούν πρόβλημα και έχουν δημιουργήσει κλίκα. blink.gif Ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό?
sch
QUOTE(tasoula13 @ May 15 2008, 23:19 ) *
Διάβασα στην πράσινη ότι ο παο θέλει Μάλτση,Μπούσερ,Καλτσίδου.Μακάρι να έρθουν και οι τρεις. smile.gif
Εχω ακούσει πολλές φορές ότι κάποιες παίκτριες του παο δημιουργούν πρόβλημα και έχουν δημιουργήσει κλίκα. blink.gif Ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό?

να σου υπενθυμήσω ότι έχει ανοιχτεί τόπικ για τις μεταγραφές παικτριών - προπονητών για να λέτε τις απόψεις σας εκεί... bball.gif
basketa
QUOTE(sch @ May 15 2008, 23:34 ) *
να σου υπενθυμήσω ότι έχει ανοιχτεί τόπικ για τις μεταγραφές παικτριών - προπονητών για να λέτε τις απόψεις σας εκεί... bball.gif

Γιατι το εχετε ανοιχτο?
basketa
QUOTE(sch @ May 15 2008, 23:34 ) *

Γιατι αυτο το εχετε ανοιχτο?
sch
QUOTE(basketa @ May 16 2008, 13:20 ) *
Γιατι αυτο το εχετε ανοιχτο?

απλα το βγάλαμε απο τα important topics (όπως και τα άλλα πρωταθλήματα) και το έχουμε βάλει στα forum topics. Όταν έρθει ο καιρός να μπουν τα πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν τότε θα τα βγάλουμε. Ελπίζω να σε καλύψα... bball.gif
basketa
QUOTE(sch @ May 16 2008, 23:30 ) *
απλα το βγάλαμε απο τα important topics (όπως και τα άλλα πρωταθλήματα) και το έχουμε βάλει στα forum topics. Όταν έρθει ο καιρός να μπουν τα πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν τότε θα τα βγάλουμε. Ελπίζω να σε καλύψα... bball.gif

Ρωταω γιατι δεν το κλειδωνετε και γιατι το εχετε ανοιχτο.
sch
QUOTE(basketa @ May 17 2008, 09:23 ) *
Ρωταω γιατι δεν το κλειδωνετε και γιατι το εχετε ανοιχτο.

σου εξήγησα πιο πάνω τι θα γίνει
TSAKITSAN4
QUOTE(tasoula13 @ May 15 2008, 21:19 ) *

Πάλι κουτσομπολιό???όχι..δε ξέρω αν κάποια παίκτρια δημιουργεί πρόβλημα και είναι εκτός...αλλα΄το μόνο σίογυρο είναι ότι δεν υπάρχει κλίκα...άλλωστε όλες κι όλες είναι 4 με το ζόρι 5 άτομα...για τι κλίμα μιλάμε πεσ μας!!
σόρυ κιόλα για το οφ τοπικ!!
sporting b.c.
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid...D=2752&catID=45

Εμειναν οι αναμνήσεις στην Ηλία Ζερβού 18-05-2008

Το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών βρίσκει τον Σπόρτιγκ στη δυσκολότερη καμπή της ιστορίας του. Η ομάδα των ανδρών υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, ενώ πέρυσι την ίδια εποχή πανηγύριζε την άνοδό της στην Α1, προτού δηλαδή αποχωρήσει από τη διοίκηση ο Δημήτρης Δρόσος και αρχίσει η κατηφόρα. Το ισχυρό σοκ, όμως, δεν ήταν άλλο από τον υποβιβασμό του γυναικείου τμήματος στην Α2, πράγμα σχεδόν αδιανόητο αν αναλογιστεί κανείς πως αναφερόμαστε στην αυτοκρατορία του γυναικείου μπάσκετ με 21 πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Για το ένδοξο παρελθόν, το δύσκολο παρόν και το αβέβαιο μέλλον του Σπόρτιγκ μίλησαν στην «Εξέδρα» μερικοί από τους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομά τους με τον σύλλογο των Πατησίων.

«Ημουν σε μία ομάδα, η οποία τότε ήταν ο παντοκράτορας του γυναικείου μπάσκετ. Ολα, όμως, στη ζωή έχουν μία αρχή κι ένα τέλος», επισήμανε ο Γιώργος Ζευγώλης, ένας από τους ανθρώπους που ταυτίστηκε με τον Σπόρτιγκ, καθώς αγωνίστηκε εκεί ως παίκτης και στη συνέχεια δούλεψε ως προπονητής και στα δύο τμήματα της ομάδας. «Η πτώση οφείλεται κυρίως σε οικονομικά προβλήματα. Το τμήμα ανδρών, μετά τη φυγή του Δρόσου, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην Α2, ενώ δεν βρέθηκαν άνθρωποι για να στηρίξουν το γυναικείο τμήμα. Εγώ, πάντως, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι αυτή η δουλειά αποτέλεσε το εφαλτήριο για την προπονητική καριέρα μου».

Η πλέον εμβληματική παίκτρια στην ιστορία του συλλόγου είναι αναμφίβολα η Αννυ Κωνσταντινίδου, η οποία δεν έκρυψε τη λύπη της για τη φθίνουσα πορεία του Σπόρτιγκ: «Είναι στενόχωρο ότι ο Σπόρτιγκ έπεσε. Εχει τόσα πρωταθλήματα, συμμετοχή στο φάιναλ φορ, είναι ιστορική ομάδα. Το δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι από τότε που έπαιζα εγώ δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η ομάδα δεν άλλαξε ούτε οργανωτικά ούτε διοικητικά, κάτι που το επιβάλλει το πέρασμα του χρόνου και η εποχή μας. Θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Ναι μεν είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στην κορυφή επί σειρά ετών, αλλά είναι λυπηρό από την κορυφή της Ευρώπης να φτάνεις σε σημείο να χαροπαλεύεις».

Τη δική της άποψη για τον υποβιβασμό των γυναικών του Σπόρτιγκ στην Α2 εξέφρασε και η Σοφία Κλιγκοπούλου, μέλος κι αυτή της ομάδας που σάρωνε τους τίτλους εντός συνόρων: «Ηταν αναμενόμενο. Το μεγάλο λάθος θεωρώ ότι ήταν το γεγονός ότι δεν επένδυσε στις ακαδημίες του. Θα μπορούσε να βγάλει κορίτσια, τα οποία έχουν τα φόντα να συνεχίσουν την αξιοπρεπή παρουσία του Σπόρτιγκ. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Δεν ξέρω αν θα ανέβει μέσα σε ένα χρόνο, αλλά, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και λόγω των οικονομικών δυσκολιών, θεωρώ ότι μπορεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πιο μικρά ταλαντούχα κορίτσια. Ετσι ίσως μπορέσει να ξεκινήσει ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα τον επαναφέρει στην Α1. Μπορεί να πάρει χρόνο αυτό, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσει να ανέβει και να μείνει».
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.