QUOTE(to 10 to kalo @ Dec 8 2007, 16:17 )
....γεια σου Billako παιχταρά!!!!....μόνο εγώ ξέρω πόσο μου λείπεις!!!!.....βλέπω ότι πετάς με Ν.Μάκρη. σε πιστεύω και πάντα σε πίστευα. Καταλαβαίνεις τι τραβάω τώρα μόνος μου!!!
θα δώσω σε όλους τα χαιρετίσματά σου....
η ολυμπιαδα δεν προκειται να πεσει ποτε ! αρκει να μην γκρινιαζει ο στεφ. ! ! !
βεβαια να τον κατηγορησει κανεις δεν μπορει για την γκρινια αφου : εκτος απο θεμα χαρακτηρα
( ουτε η γιαγια μου δεν ειναι τοσο γκρινιαρα ) εχει και ΜΠΟΛΙΚΟ ΔΙΚΙΟ ! ! διοτι στα χρονια που βρισκεται
στην ομαδα ( που δεν ειναι και λιγα ) εχει ''σπασει'' τα ποδια του στην κυριολεξια . . . χωρια που εχει
προλαβει την ομαδα ( χωρις να θελω να υποτιμησω τα σημερινα παιδια της ομαδας ) με σαφεστατα καλυτερο
υλικο με παικτες που σημερα αγωνιζονται ακομα και σε εθνικες κατηγοριες με συνεπεια να του κακοφαινεται
λιγο η τωρινη κατασταση της ομαδας ! παρολα αυτα εκτος οτι ο ιδιος οσο ειναι εκει θα τα δωσει ολα για την
παραμονη πιστευω οτι η ομαδα δεν στερειται καλων παικτων ( νεων και εμπειροτερων ) και μπορει να σωθει
και να καταφερει να παιξει καλυτερο μπασκετ !
p.s. παραλακαλουνται οι πρωην παικτες της ομαδας που σημερα κατοικοεδρευουν σε προαστια οπως ο
γερακας και η νεα μακρη να μην ''εκφερουν'' αποψη για την ''πρωτη αγαπη'' ( ΑΣΟΠ ) γιατι θα
ΝΕΥΡΙΑΣΩ για τα καλα και θα παρω δραστικα μετρα εναντιον τους ! ! !