Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
loufer
QUOTE(tripontokoutalas @ Dec 7 2007, 12:18 ) *
ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ.!!!

Ο κόσμος κατέβηκε στη στάση ΓΕΡΑΚΑΑΑΑΑ!

Ρε μεγάλε τι έχει αυτή η στάση Γέρακα και μας έχετε ζαλίσει όλοι εκεί???
Λουκουμάδες μοιράζεται???
iliaszervos
QUOTE(asxeto_username @ Dec 7 2007, 11:52 ) *
Ηράκλειο - 3 Αστέρες 69 τι έγινε;

iliaszervos, ξέρεις να μας πεις;
στα αποτελέσματα που έχω δεν γράφει....

Περιμέναμε τον μ... μέχρι τις 9 περίπου και παρόλλο που προσφέρθηκε ο δεύτερος να πάρει τον αγώνα μόνος απάνω του, δεν έγινε δεκτό (μάλλον απο τη γραμματεία) και φύγαμε...

Δεν καταλαβαίνω... ούτε ειδοποίηση, τίποτε... τόσοι άνθρωποι φάγαμε χυλόπιτα, να του κόψουν το κώλο του μ....
taper
για μια ακόμα φορά κερδίζουμε τον πρώτο της βαθμολογίας.τίποτα δεν είναι τυχαίο.η κατηγορία φέτος δεν έχει super ομάδες και θα κερδίζει όποια είναι πιο σοβαρη.εμείς δυστυχώς δεν το έχουμε αυτό το προσόν οπότε θα κυμανθούμε στη μέση περίπου.απλώς όποτε χρειάζεται θα βάζουμε τις ugly8.gif μας για να δίνουμε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

ΥΓ δικαιολογώ τα παιδιά της δάφνης για την τσαντίλα τους( δεν έμπαινε τίποτα) αλλά όχι τον προπονητή τους.τι σημαίνει δηλαδη ? άμα δεν παίζεις καλά φταίνε οι διαιτητές( 39 πόντους είχανε βάλει σε 35 λεπτά).χάρηκα πάντως που είδα ένα φιλαράκι μετά από καιρο έστω και αν τον στεναχωρήσαμε(10)

ΥΓ θύμιε γερά κάρφωσε ξανά, δυστυχώς σταμάτησε το σερί των άστοχων προγνωστικών μου για σας

ΥΓ πάλι μου κλέψανε στα στατιστικά μου μερικές ταπούλες( ρουφιάνοι διαιτητές)

Στάση Γέρακα smiley.gif

υπογραφή ΤΟΑΠ( τρομοκρατική οργάνωση αποτυχημένων παιχτών) ugly8.gif
Johnny
παιδια Πευκη-Παλατιανη πως το βλεπετε???
BILL79
QUOTE(Johnny @ Dec 7 2007, 17:06 ) *
παιδια Πευκη-Παλατιανη πως το βλεπετε???

Ποσο δινει;;;;
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Dec 7 2007, 17:15 ) *
Ποσο δινει;;;;

δεν εχουν βγει ακομα οι αποδοσεις...Βill ποια ειναι η αποψη σου για το συγκεκριμενο παιχνιδι??πιστευεις οτι παρολο τις ελλειψεις των 2 πιο ακριβοπληρωμενων μεταγραφων της ομαδος(Χαβιαρης,Νταβος) θα καταφερι η Παλατιανη να κερδισει μεσα στην εδρα της σκληροτραχηλης Πευκης????
BILL79
QUOTE(Johnny @ Dec 7 2007, 17:20 ) *
δεν εχουν βγει ακομα οι αποδοσεις...Βill ποια ειναι η αποψη σου για το συγκεκριμενο παιχνιδι??πιστευεις οτι παρολο τις ελλειψεις των 2 πιο ακριβοπληρωμενων μεταγραφων της ομαδος(Χαβιαρης,Νταβος) θα καταφερι η Παλατιανη να κερδισει μεσα στην εδρα της σκληροτραχηλης Πευκης????

Θα περιμενω τις αποδοσεις....
asxeto_username
QUOTE(taper @ Dec 7 2007, 16:35 ) *
για μια ακόμα φορά κερδίζουμε τον πρώτο της βαθμολογίας.

Sof, να γιατί θα σας κερδίσουμε!
Έξυπνα προσπαθούμε σκληρα και δεν είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία tongue.gif

Για το Πεύκη - Παλατιανή, τι να πω;!!!
Μετά τις προβλέψεις μου της προηγούμενης αγωνιστικής, ό,τι και να πω θα είναι... 68.gif
Απλά ξέρω ότι η Πεύκη είναι αρκετά καλύτερη όταν παίζει εντός έδρας.
Και το γήπεδο είναι κρρρρρύο αν θυμάμαι καλά biggrin.gif
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Dec 7 2007, 17:22 ) *
Θα περιμενω τις αποδοσεις....

θα ερθουν μαζι με τα παπουτσια σου..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
BILL79
QUOTE(Johnny @ Dec 7 2007, 17:26 ) *
θα ερθουν μαζι με τα παπουτσια σου..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Πονεμενη ιστορια sad.gif sad.gif sad.gif
shanti
Κερδίσαμε τον Αρίωνα χτες με 58-51 νομίζω, ημίχρονο 38-16...

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κλασσικά όπως σε κάθε ματς ασταμάτητοι και βάζαμε καλάθι όποτε θέλαμε.
Δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε αρκετά, και ο Αρίωνας με τρία τρίποντα και καποια γκολ-φάουλ πλησίασε. Στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι, παρά τις διαμαρτυρίες του Αρίωνα για ένα φάουλ πάνω στο Ματιάτο σε σουτ 3 πόντων, και τελικά πήραμε τη νίκη.

Περίμενα το παιχνίδι πιο δύσκολο πάντως αλλά τελικά δεν ήτανε. Για την ΕΦΟΑ μονόδρομος είναι η άνοδος πάντως και μέχρι στιγμής δεν έχω δει άλλη ομάδα να έχει το ταλέντο που έχουμε εμείς.

Επόμενο ματς πάμε στους Τρεις Αστέρες.Για να δούμε...
Peritri
παρά τις διαμαρτυρίες του Αρίωνα για ένα φάουλ πάνω στο Ματιάτο σε σουτ 3 πόντων, και τελικά πήραμε τη νίκη.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι δεν ήταν φάουλ αν κρίνω από το μεταξύ μας παιχνίδι με τον Αρίωνα wink.gif
tripontokoutalas
Re shanti...o Pagopoulos paizei se esas swsta?????

Tou exeis pei oti sto Geraka na min katebei kai oti ton perimenei to alter ego tou???
Sap13
Φιλε peritri αφου αποκαλυψες οτι υπαρχει καποιος απο Αγιο Θωμα που διαβαζει το forum πιστευω οτι πρεπει να συμμετεχω κιολας.Οποτε καλως σας βρηκα.Ας αρχισουμε με σχολια για το χθεσινο παιχνιδι Αγιος Θωμας-Βριλησσια.Το παιχνιδι ηταν ντερμπυ και τα 40.Καμια ομαδα δεν πηρε διαφορα πανω απο 4-5 ποντους.Εμεις ειχαμε προβλημα με φαουλ σε 1-2 βασικους και καπου κολλησαμε σε κοντα σχηματα.Μας λειπει και ο Βηχος που ειναι φανταρος και ειναι το βασικο επιθετικο μας οπλο.Οποτε εκει οφειλετε και η επιθετικη πολυφωνια που λεει ο Περικλης.Μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση τα Βριλησσια.Ομαδα με ταλεντο και νεαρα παιδια με αθλητικα προσοντα.Απο οσες ομαδες εχω δει μου κανει εντυπωση που τα θεωρουσαν φαβορι για κατω.Εμβληματικη μορφη της ομαδας ο εφηβος Σγουριτσας (συμπαικτης μου πριν 15 χρονια στου Ζωγραφου) με τις απιστευτες ατακες του.Εμεις παλι εχουμε παρει την πανω βολτα και ελπιζω να συνεχιστει το σερι νικων που εχουμε.Μακαρι γιατι ειμαστε καλη ομαδα.Και κυριως ομαδα ψυχολογιας.Αν δεις και τις 3 απο τις 4 ηττες μας θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.Χωρις καμια διαθεση υποτιμησης για τις παρακατω ομαδες, αλλα πιστευω οτι ειμαστε καλυτεροι ,χασαμε απο Ολυμπιαδα εντος,Τρεις Αστερες εκτος με ενα ποντο και Ηρακλειο εκτος με σκετη αυτοκτονια στο τελευταιο μισο λεπτο.Τελος παντων πλεον θα τα λεμε πιο συχνα.
Thunder
Kαλως ορισες φιλε Sap13!Kαλα ποστ! smile.gif bball.gif
Sap13
Να'σαι καλα φιλε μου thunder.Σ'ευχαριστω.
10karo
να καλωσορίσο και εγώ τον sap13!...όντως οι ήττες σας είναι παράξενες. στο μεταξύ μας όμως παιχνίδι (παπαγού) είμασταν καλύτεροι, σταματήσαμε τον Βήχο στους 5 πόντους και νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Ήταν βέβαια πολύ αρχη της σεζόνόπότε όλα δικαιολογούνται.

....΄φίλε tripontokoutala.....μήπως είσαι ο ΚΟΤΖΙΛΙΝΗΣ?
jimis013
θελω να πω συγχαρηρια στην ομαδα του γερακα που καταφερε να μας κερδισει 41.gif και να κανει πιο ενδιαφερον το πρωταθλημα.

στο θεμα της διαιτησιας δεν θελω να σχολιασω κατι.

φιλε ταπερ (βομβιστη tongue.gif ), τωρα που σε γνωρισα θελω να μπω και εγω στο club του ΤΟΑΠ, ειδικα μετα αυτη την εμφανιση smiley.gif
asxeto_username
QUOTE(jimis013 @ Dec 8 2007, 10:47 ) *
θελω να πω συγχαρηρια στην ομαδα του γερακα που καταφερε να μας κερδισει 41.gif και να κανει πιο ενδιαφερον το πρωταθλημα.

στο θεμα της διαιτησιας δεν θελω να σχολιασω κατι.

φιλε ταπερ (βομβιστη tongue.gif ), τωρα που σε γνωρισα θελω να μπω και εγω στο club του ΤΟΑΠ, ειδικα μετα αυτη την εμφανιση smiley.gif

ήταν όντως τόσο καλός ο taper???
ή απλά άνοιγε τα χέρια και τα πόδια κι όποιον έπερνε ο χάρος;
να ανησυχούμε και να ετοιμάσουμε ειδικό πλάνο αντιμετώπισής του;

είδα πάντως ότι έπιθετικά παραμένει ........... όπως τον ήξερα πάντα!!! tongue.gif

by the way. παιδιά της Παλατιανής, η κατασκοπεία από Πεύκη λέει να φάτε σουβλάκια Μπαμπίνο μετά τον αγώνα.

Είναι στην αρχή της οδού Δημοκρατίας που είναι ο κάθετος δρόμος που συνδέει τη Λ. Ειρήνης και την οδό που είναι το κλειστό της Πεύκης...
tasos5
Προτεινω η ομαδα μου η Παλατιανη να εχει κοινη εδρα στο Ν.Ηρακλειο με τις ομαδες της περιοχης..
Ειναι μεσα στην καρδια μου το Ηρακλειο,γιατι εκει εχουν γινει πολλα πραγματα για μενα.Και λιγο πιο πανω στο ΤΗΕ ΜALL(εκει που 2 καρπαζιες ειχες αρπαξει).Σε περιπτωση που γινει δεκτο το αιτημα μου,μετα την προπονηση θα εχω την ευκαιρια να βλεπω αγαπημενα προσωπα και να βγαινω βολτα στην πλατεια!
Peritri
Α ρε sap, για ποιον Βήχο λες, το τρίποντο - μαχαιριά που έβαλες στο τέλος θα το θυμόμαστε για καιρό sad.gif

Καλώς ήρθες κιόλας στο forum smile.gif
Sap13
Ευχαριστω Περικλη για το καλωσόρισμα.Καλως σας βρηκα.Τι να κανω ρε φιλε.Παλια μου τεχνη κοσκινο.Τοσα χρονια περιφερειακος επαιζα.Ας οψεται η ατυχια μου και τα προβληματα υγειας που ειχα και το γυρισα στο 4-5.Παντως εσυ σουπερ ησουν.Και γενικοτερα η ομαδα σας μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.Και πανω απ'ολα ειστε και καλα ατομα.Οσο για τον Ανδρεα (Βηχος) ειναι φοβερο παιδι και πολυ καλος παιχτης.Μιλαμε για σουτερ επιπεδου Α1.Χωρις ιχνος υπερβολης.Αλλα κουβαλαει και αυτος την τρελλα του.Σιγα μην ηταν φυσιολογικος και επαιζε σε μας.Οσο για το 10 to kalo που γραφει για το μεταξυ μας παιχνιδι εχει δικιο.Η Ολυμπιαδα ηταν καλυτερη στο μεταξυ μας παιχνιδι.Ψυχωμενη εκμεταλευτηκε αψογα την δικη μας τραγικη εμφανιση.Αληθεια το φιλαρακι μου ο Μπαμπης πως παει?Δωσε του πολλα icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif απο τον Σαπλαούρα.
10karo
sap13.....δεν ήξερα ότι είσαι ο Σαπλαούρας. θα του δώσω του Μπαμπίνου τα φιλιά σου. κ στον ξάδερφό σου το Βασιλάκη που παίζει στη Ν.Μάκρη! σε διάβασα σήμερα και είδα πήγες καλά (σε αντίθεση με τον μεταξύ μας αγώνα)! Βασικά σε έχω παίξει αντίπαλος πολλές φορές και σε είδα και πέρσυ σε αγώνα, με την Παλλήνη! Ελπίζω η επιστροφή του Σημόπουλου(!!!!!!!!) να μην σε οδηγήσει στον πάγκο(χαχαχα). ο Βασίλης είναι εξαιρετικό παιδί αλλά πολύ άτυχος.Δώσε τα χαιρετίσματα μου στον φίλο και συμπαίχτη μου επί χρόνια, τον Σπύρο, τον Γεωργουδάκη!

ΥΓ: στο τέλος θα καταλήξουμε όλοι συγγενείς εδώ μέσα.

ΥΓ1: ξάδερφε Περικλή ακούω συνέχεια καλά λόγια για σένα.Το έχει η οικογένεια τελικά. Ανυπομονώ να βρεθούμε αντιμέτωποι!!!......φυσικά και δεν θα σε μαρκάρω εγώ!!!!.....είσαι πολύ νέος για μένα πλέον!!!...smile.gif
Sap13
Φιλε to 10 to kalo ο Σιμοπουλος ειναι μακραν το καλυτερο παιδι που εχω γνωρισει τοσα χρονια στο μπασκετ μαζι και ο Βουλγαρης (ο Νικος) που ημασταν μαζι στο Παγκρατι ειναι τα best ατομα.Παιδια απο τα λιγα.Ο Βασιλακης δεν ειναι ξαδελφος μου.Απλα ειμαστε απο το ιδιο χωριο στα Γιαννενα και το επιθετο αυτο παιζει πολυ εκει.Οσο για μενα ενταξει. Μια ετσι μια αλλοιως.Γεραματα. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Εσενα πως σε λενε?
Sap13
Τωρα διαβασα ποντους στην εφημεριδα.Και εσυ Τριανταφυλλης οπως ο ξαδερφος σου.Επαιξε ο Θανουλης ο Κωνσταντοπουλος?Δεν ειναι φανταρος?
10karo
....Στέφανος....το επώνυμο είναι ίδιο με του peritri!!!!!!!!(xaxaxaxa)

.....είμαι αυτό το αργό και ταλαιπωρημένο το play maker της Ολυμπιάδας......!!!!!!!!

....νομίζω (αν δεν κάνω λάθος) πως έπιαζες και Απόλλωνα κάποτε. Παρέα με τους αδερφούς Μαστρακούλη. Δεν ξέρω και αν πρόλαβες ποτέ το Νικολάκη τον Παγόπουλο εκεί!
Sap13
Οχι Στεφανακο.Ξεκινησα Ζωγραφου μεχρι το 97.Μετα Παγκρατι.Το 2000 ειχα ενα τροχαιο σοβαρο και το εκοψα για 5 χρονια.Οταν πηρα ΟΚ απο γιατρους ξαναξεκινησα Αγιο Θωμα το 2005.Ειναι η ομαδα της γειτονιας μου και που να τρεχω μακρια.Ασχετο ,μηπως εχετε συγγενεια με την Κατερινα την Τριανταφυλλη που επαιζε καποτε στο Παγκρατι?

Υ.Γ:Ο Παγοπουλος πρεπει να πηγε Παγκρατι μετα που ειχα σταματησει εγω.Απολλωνα παντως ποτε.
10karo
....η Κατερίνα είναι ξάδερφή μου και αδερφή του peritri.

...ο Παγόπουλος έπαιξε σίγουρα και Απόλλωνα. και μάλιστα νομίζω πέρσυ. είμαι βέβαιος γι αυτό.
Sap13
Γραψε λαθος.Εννοουσα οτι εγω δεν επαιξα ποτε Απολλωνα.Ο κοσμος ειναι παρα,παρα πολυ μικρος.Την εποχη που επαιζα Παγκρατι καναμε παρεα με Κατερινα.Και τώρα μιλαω με συγγενεις της στο forum.Πολυ συμπτωση φιλε μου.Τελος παντων.Φευγω γιατι εχω φιλικο και η πλακα ειναι οτι δεν ξερω με ποιον παιζουμε. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tripontokoutalas
ΡΕΕΕΕΕ.....αφήστε τις Κατερίνες ήσυχες....smile.gif

Φϊλε Σαπ....σε περιμένω Πάσχα στο ΣΚΙΠΠΕΡ! smile.gif
Στο ματς με εσάς όλοι μας λέγαν για το Βήχο...αλλά ήξερα ότι εσύ θα μας καθάριζες!!

Καλο 10 : όχι και ΚοτΖιλίνης...Κοτσίλινης smile.gif Στους μπασκετικούς κύκλους είμαι γνωστός και ως ο παίκτης με το χειρότερο ποσοστό στα τρίποντα..έβερ(10/143 ήτοις 7%)!! Και σκέψου ότι παίζω μόνο δύο χρόνια!
Σε ξέρω από τον Παπάγου ή είναι ιδέα μου???

Και για το φίλο από τη Δάφνη θα πω να μη μασάνε...αν όντως έχουν καλύτερη ομάδα θα φανεί και θα ανέβουνε....απλά κατέβηκαν τα παιδιά για λίγο στη ΣΤΑΣΗ ΓΕΡΑΚΑ..δεν τρέχει τπτ...
10karo
...έχεις δίκιο.....από βιασύνη το έγραψα λάθος το όνομά σου.

....είμασταν αντίπαλοι πολλά χρόνια πίσω(εφηβικά),όταν έπαιζες Παπάγου παρέα με Καραμπά,Παγόπουλο,Διαμαντόπουλο και όλη την παρέα τότε. Εγώ έπαιζα τότε στον Ποσειδώνα Ν.Ψ. και θυμάμαι κάθε χρόνο βρισκόμασταν.

ΥΓ: σου λέει κάτι το όνομα ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ?
Manos12
QUOTE(dreamtheater @ Nov 30 2007, 16:39 ) *
Στο sport24.gr λέει ότι σας έβαλαν 10 τρίποντα συνολικά, τα 5 ο Μπρατζιώτης...

Μεγας ο Βικ....
που είσαι Manos12;;;;

Α ρε Βικ τώρα που έκανες και προετοιμασία τα πετάς όλα μέσα smiley.gif smiley.gif

Όσο για μένα, γυρνάω την Ευρώπη ... και έχω τσακίσει ότι σοκολάτα κυκλοφορεί σε Ελβετία Γερμανία και Γαλία smiley.gif smiley.gif
σειρά έχουν τώρα οι ζυγαριές ....
Johnny
QUOTE(to 10 to kalo @ Dec 8 2007, 15:36 ) *
....η Κατερίνα είναι ξάδερφή μου και αδερφή του peritri.

...ο Παγόπουλος έπαιξε σίγουρα και Απόλλωνα. και μάλιστα νομίζω πέρσυ. είμαι βέβαιος γι αυτό.

παιδια μπορειτε να μιλατε για οτι θελετε αλλα οταν αναφερετε γυναικεια ονοματα να τα λετε ποιο προσεχτικα γιατι μερικα ονοματα πονανε....thankssssss
tripontokoutalas
ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ?? Τπτ δεν μου λέει αν εξαιρέσεις ότι παίζαμε μαζί στα μινι και παιδικά, έχουμε συνεργαστεί για να μου βρει γραφείο και πίναμε καφέ στο Χαλάνδρι μαζί smile.gif

Πρέπει να ήσουν μαζί του εκείνη τη μέρα....μου είπε ότι παίζεις Ολυμπιάδα....
Επίσης ανέφερες θρυλικά ονόματα..όπως αυτό του Καραμπά!!Και να ξέρεις ότι τα παιχνίδια με τον Ποσειδώνα στον ανοικτό σας προσπαθώ να τα ξεχάσω!! Ήμουν 50 κιλά και με σπρώχνατε στη γραμμή και έκανα μόνο μπρος-πίσω! :Ρ
Βλέπω και Ανυφαντή ακόμα...αλλά αυτός έχει βάλει σακάκια!!
Νομίζω όταν παίξουμε αντίπαλοι να τους καλέσουμε σαν επίτιμους όλους τους προαναφερθέντες!
10karo
...johny.....ξίσαμε πληγή ε?....συγγνώμη!!!

....tripontokoutala.....τα παιχνίδια μεταξύ μας τότε έχουν γράψει ιστορία. κ τον Ανυφαντή ξέρω (από το σχολείο μαζί)!!!.....αν τους καλέσουμε όλους στο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχουμε κόσμο μετά από χρόνια στον Παπάγο!......ο Κωστάκης είναι ο κολλητός μου. κ ναι, έχεις δίκιο. τότε στο Χαλάνδρι σε είχα δει. δεν το θυμόμουν.

ΥΓ: Υπήρχε και ένα άλλο παληκάρι τότε. δεν θυμάμαι το όνομά του (ήταν ο πατέρας του έφορος.με άσπρα μαλλιά). έπαιζε lay maker. θύμησέ μου το όνομά του.
Peritri
Έλα ρε Sap, και μου φαινόσουν πολύ οικείος!

Όπως σου είπε και ο Στέφανος είμαι αδελφός της Κατερίνας (4 από τα 5 αδέρφια παίζαμε μπάσκετ, τώρα έχω μείνει μόνος sad.gif )

Σε έχω παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές, ειδικά σε ντέρμπυ Αγίου Θωμά - Ζωγράφου επειδή για Χ λόγο παρακολουθούσα από πιτσιρίκι (δημοτικό να πήγαινα?) τον Άγιο Θωμά. Θυμάμαι όχι μόνο ήσουν 2-3 αλλά και δεινός σκόρερ Να 'σαι πάντα καλά και να παίζεις μπάσκετ όσο καιρό θα παίζει και ο μέγιστος Σγουρίτσας tongue.gif

Στέφανε, φάση θα έχει που θα παίξουμε αντίπαλοι, θυμάμαι ότι εγώ ήμουν στις ακαδημίες του Ποσειδώνα και ερχόμουν που έπαιζες εφηβικό και μοίραζες καμμιά 10αριά (και παραπάνω, χωρίς υπερβολή) ασσίστ σε κάθε ματς. Χατζηκωστής έβαζε από εσένα μόνο καμμιά 20αριά πόντους, είσαι από τους λίγους παίκτες που κοιτάνε να ''φτιάξουν'' τους άλλους και όχι τον εαυτό τους και από τα γραφόμενα διαφόρων καταλαβαίνω ότι έχεις παραμείνει το ίδιο και μπράβο σου.

Πάω και εγώ για προπόνηση, τα λέμε παιδιά, αν και πολύ σοβάρεψε η συζήτηση που είσαι ρε Johnny;;; biggrin.gif
tripontokoutalas
Admin..sorry alla grafw apo Ubuntu..kai den exw perasei ta ellinika akoma tongue.gif

Stef...milas gia ton mega Anastasiou...O pateras tou o kaliteros eforos pou exw gnwrisei se omada...an e3aireseis oti to pouro tou stis proponiseis ekane to saloon tou Papagou na kapnizei....smile.gif
I love this game
Στέφανε άσε τις πάσες(αν και είσαι μοναδικος στο είδος 77.gif ) και άρχισε να σκοράρεις γιατί δε τη βλέπω καλά τη παλιά μου ομάδα. Δεν έχεις και ΄μένα να τελειώνω τις πάσες σου οπότε... tongue.gif Δώσε χαιρετίσματα σε όλους icon_wave.gif

Siap Ν.ΜΑΚΡΗΣ
10karo
....γεια σου Billako παιχταρά!!!!....μόνο εγώ ξέρω πόσο μου λείπεις!!!!.....βλέπω ότι πετάς με Ν.Μάκρη. σε πιστεύω και πάντα σε πίστευα. Καταλαβαίνεις τι τραβάω τώρα μόνος μου!!!

θα δώσω σε όλους τα χαιρετίσματά σου....
lazy
QUOTE(to 10 to kalo @ Dec 8 2007, 12:38 ) *
ΥΓ1: ξάδερφε Περικλή ακούω συνέχεια καλά λόγια για σένα.Το έχει η οικογένεια τελικά. Ανυπομονώ να βρεθούμε αντιμέτωποι!!!......φυσικά και δεν θα σε μαρκάρω εγώ!!!!.....είσαι πολύ νέος για μένα πλέον!!!...smile.gif

Τώρα που έκανες αυτή τη δήλωση ένιωσα μια ανακούφηση! Βέβαια έχεις αρχίσει και ανεβαίνεις τελευταία οπότε ενδεχομένως να ήταν καλό match-up, αλλά λόγω ηλικίας μάλλον σου ταιριάζει ο Σγουρίτσας tongue.gif tongue.gif ! λόγω ύψους δεν ξέρω βέβαια, αλλά θα το βολέψουμε torture.gif torture.gif (ήθελα emoticon με το κρεββάτι του Προκρούστη, αλλά δεν έβρισκα!! ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif )
asxeto_username
QUOTE(Peritri @ Dec 8 2007, 17:25 ) *
[...] και από τα γραφόμενα διαφόρων καταλαβαίνω ότι έχεις παραμείνει το ίδιο και μπράβο σου.

Ο Στέφανος έχει παραμείνει το ίδιο άλλα όχι ο ίδιος...
Πλέον κουβαλάει και την (μ)πείρα του... Και φαίνεται από την XXL εμφάνισή του... tongue.gif
triponter
QUOTE(I love this game @ Dec 8 2007, 15:43 ) *
Στέφανε άσε τις πάσες(αν και είσαι μοναδικος στο είδος 77.gif ) και άρχισε να σκοράρεις γιατί δε τη βλέπω καλά τη παλιά μου ομάδα. Δεν έχεις και ΄μένα να τελειώνω τις πάσες σου οπότε... tongue.gif Δώσε χαιρετίσματα σε όλους icon_wave.gif

Siap Ν.ΜΑΚΡΗΣ

QUOTE(to 10 to kalo @ Dec 8 2007, 16:17 ) *
....γεια σου Billako παιχταρά!!!!....μόνο εγώ ξέρω πόσο μου λείπεις!!!!.....βλέπω ότι πετάς με Ν.Μάκρη. σε πιστεύω και πάντα σε πίστευα. Καταλαβαίνεις τι τραβάω τώρα μόνος μου!!!

QUOTE(asxeto_username @ Dec 8 2007, 23:14 ) *
Ο Στέφανος έχει παραμείνει το ίδιο άλλα όχι ο ίδιος...
Πλέον κουβαλάει και την (μ)πείρα του... Και φαίνεται από την XXL εμφάνισή του... tongue.gif

γιδάκια μου ερχεται να κλαψω...συγκινηθηκα..τι πιτσουνακια που ειστε...αρχισατε τις γλυκες μωρε wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
.σοβαρευτειτε και παιξτε μπασκετ...

και αφηστε τα γλυκαναλατα και τις αηδιες........

Βασιλακι του χρονου γυριζεις!
Στεφανε του χρονου θαχεις γινει 5 χρονια νεοτερος
Ευθυμε του χρονου θαχεις χασει 20 κιλα και θα εισαι πια αερινος ( γυρω στα 110)
................................................................................
.....

αντε καληνυχτα.... wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif
Sap13
Βλεπω εχει μαζευτει ολος ο καλος ο κοσμος!!!Λοιπον tripontokoutalas ετοιμασου το Πασχα για δυνατα μονακια στην Αμφιλοχια και μετα Skipper icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif για να αναπληρώσω οτι εχασα.Εχουμε δουλεια μπροστα μας!!!Στεφανε επιβεβαιωσα απο Γεωργουδακη οτι αυτον και τον Χατζηκωστη τους ειχες κανει μαγκες με τις ασιστ σου.Μου ειπε οτι εδινες 15-20 σε καθε παιχνιδι χωρις υπερβολη.Ειχες προπονητη Τσαφαρα στον Ποοσειδών? Peritri τα παιχνιδια που ανεφερες Αγιος Θωμας - Ζωγράφου ηταν ιστορικα εκεινη την εποχη.Μεγαλη αντιπαλότητα και το γήπεδο του Ζωγραφου τιγκα.Μιλαμε εγω ειμαι φοβερη περιπτωση.Γεννημα θρεμμα Γουδιωτης επαιζα στου Ζωγραφου και ειχα αντιπαλους ολους τους γειτονες και τους συμμαθητες μου.Πολυ γελιο την αλλη μερα ειδικα στο σχολειο.Ασε που ερχοταν το club του Παναθηναικου να υποστηριξει τον ΑΟΖ και το club της ΑΕΚ στο Γουδι να υποστηριξει Αγιο Θωμα και γινοταν πανικος. shot.gif shot.gif shot.gif Μεγαλεια.

Υ.Γ:tripontokoutalas πολλα χαιρετισματα στον Σκαρλατο.Και αυτος Γουδιωτης.Πολυ καλος προπονητης και φοβερο παιδι.Πηγαιναμε και στο ιδιο σχολειο.
aionio talento
QUOTE(to 10 to kalo @ Dec 8 2007, 16:17 ) *

η ολυμπιαδα δεν προκειται να πεσει ποτε ! αρκει να μην γκρινιαζει ο στεφ. ! ! !

βεβαια να τον κατηγορησει κανεις δεν μπορει για την γκρινια αφου : εκτος απο θεμα χαρακτηρα

( ουτε η γιαγια μου δεν ειναι τοσο γκρινιαρα ) εχει και ΜΠΟΛΙΚΟ ΔΙΚΙΟ ! ! διοτι στα χρονια που βρισκεται

στην ομαδα ( που δεν ειναι και λιγα ) εχει ''σπασει'' τα ποδια του στην κυριολεξια . . . χωρια που εχει

προλαβει την ομαδα ( χωρις να θελω να υποτιμησω τα σημερινα παιδια της ομαδας ) με σαφεστατα καλυτερο

υλικο με παικτες που σημερα αγωνιζονται ακομα και σε εθνικες κατηγοριες με συνεπεια να του κακοφαινεται

λιγο η τωρινη κατασταση της ομαδας ! παρολα αυτα εκτος οτι ο ιδιος οσο ειναι εκει θα τα δωσει ολα για την

παραμονη πιστευω οτι η ομαδα δεν στερειται καλων παικτων ( νεων και εμπειροτερων ) και μπορει να σωθει

και να καταφερει να παιξει καλυτερο μπασκετ !

p.s. παραλακαλουνται οι πρωην παικτες της ομαδας που σημερα κατοικοεδρευουν σε προαστια οπως ο

γερακας και η νεα μακρη να μην ''εκφερουν'' αποψη για την ''πρωτη αγαπη'' ( ΑΣΟΠ ) γιατι θα

ΝΕΥΡΙΑΣΩ για τα καλα και θα παρω δραστικα μετρα εναντιον τους ! ! !
Johnny
QUOTE(to 10 to kalo @ Dec 8 2007, 17:05 ) *
...johny.....ξίσαμε πληγή ε?....συγγνώμη!!!

....tripontokoutala.....τα παιχνίδια μεταξύ μας τότε έχουν γράψει ιστορία. κ τον Ανυφαντή ξέρω (από το σχολείο μαζί)!!!.....αν τους καλέσουμε όλους στο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχουμε κόσμο μετά από χρόνια στον Παπάγο!......ο Κωστάκης είναι ο κολλητός μου. κ ναι, έχεις δίκιο. τότε στο Χαλάνδρι σε είχα δει. δεν το θυμόμουν.

ΥΓ: Υπήρχε και ένα άλλο παληκάρι τότε. δεν θυμάμαι το όνομά του (ήταν ο πατέρας του έφορος.με άσπρα μαλλιά). έπαιζε lay maker. θύμησέ μου το όνομά του.

φιλε τριποντοκουταλα κατι παραπανω απο πληγη...μην αναφερεται αυτο το ονομα please... bball.gif bball.gif
Johnny
QUOTE(asxeto_username @ Dec 8 2007, 12:08 ) *
ήταν όντως τόσο καλός ο taper???
ή απλά άνοιγε τα χέρια και τα πόδια κι όποιον έπερνε ο χάρος;
να ανησυχούμε και να ετοιμάσουμε ειδικό πλάνο αντιμετώπισής του;

είδα πάντως ότι έπιθετικά παραμένει ........... όπως τον ήξερα πάντα!!! tongue.gif
by the way. παιδιά της Παλατιανής, η κατασκοπεία από Πεύκη λέει να φάτε σουβλάκια Μπαμπίνο μετά τον αγώνα.

Είναι στην αρχή της οδού Δημοκρατίας που είναι ο κάθετος δρόμος που συνδέει τη Λ. Ειρήνης και την οδό που είναι το κλειστό της Πεύκης...

μακαρι να μπορουσαμε να φαμε σουβλακια....παρακολουθει καθε μας κινηση ο γυμναστης της ομαδος (Σταγιας Ελευθεριος) και πριν καθε προπονηση μας ζυγιζει...αυτα ειναι τα αρνητικα οταν αγωνιζεσαι σε επαγγελαμτικη ομαδα...στην Πευκη εστω και με μιση ομαδα παμε για το διπλο και μετα θα περιμενουμε τον φιλο μας τον taper να ερθει να κανει μια σταση στην ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ για να κανουμε καλες γιορτες....
taper
άμα είχα και επιθετικό ταλέντο δεν θα ήμουνα τώρα στη δουλειά για να σου απαντάω.Δυστυχώς το μόνο που φαίνεται στην εφημερίδα είναι οι πόντοι.Αλλά είναι καλό αυτό γιατί θα έπαιζα με πολύ άγχος από τις εκατομμύρια προτάσεις που θα γινόντουσαν και θα έπρεπε να εγκαταλείψω τους αγαπημένους μου συμπαίκτες στο Γέρακα.( άσε που αυτοί εκτιμούν και τα άλλα ταλέντα μου το ποτό και το φαι)

όσο για αυτή την εβσομάδα η ΤΟΑΠ θα απέχει γιατί αρχίσανε να μας ψάχνουν

ΥΓ περιμένουμε τον Παγόπουλο για να τον λιώσουμε
ΥΓ 10/1 η μεγάλη μέρα torture.gif

στάση Γέρακα smiley.gif
taper
αύριο απέχουμε όλοι από τις προπονήσεις strike.gif

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ smiley.gif
10karo
φίλε taper.....απεργούμε και σήμερα!!!....παίζει η θρυλλάρα!!!...smile.gif

....sap, ναι είχα και τον Τσαφαρά coach κάποτε και πέρα από το γεγονός ότι μας έβγαζε έξω την γλώσσα στις προπονήσεις, όταν μας φώναζε (τι φώναζε δηλαδή!!!!!) μας έφτυνε (μίλαγε κοντά και δυνατά και καταλαβαίνεις). Προσωπικά όμως τον θεωρώ κορυφαίο προπονητή.
loufer
QUOTE(taper @ Dec 11 2007, 13:02 ) *
αύριο απέχουμε όλοι από τις προπονήσεις strike.gif

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ smiley.gif

Κανόνισε να μην έρθεις προπόνηση αληταρά αναρχικό στοιχείο...
Όταν λέει κάτι ο ΑΡΧΗΓΟΣ τον ακούνε όλοι, δεν υπάρχει δημοκρατία στην ομάδα μας, ακούς??? torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.