Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Αφηστε ρε την γκρινια για τους διαιτητες.
Τοσο ξερουν, τοσο σφυριζουν.
Δεν μπορουν να μπουν στην ψυχολογια ενος ματς και ενος παιχτη.

Το 95% απο αυτους, ή δεν εχει παιξει μπασκετ ποτε,
ή ηταν απλα για να συμπληρωνει την 12αδα.

Υπαρχουν βεβαια και καποιοι οι οποιοι επαιζαν,
οπως ο ψηλος που μας σφυριξε εναντιον της Πεντελης,
που απο οτι ξερω επαιζε στον Χολαργο, αλλα χτυπησε.

Βεβαια και αυτος στο συγκεκριμενο ματς ψιλοβαριοτανε λιγακι.

Δυστυχως αυτους εχουμε, αυτοι θα μας σφυριζουν.
TF LAGONHSI
QUOTE(LordOfTheCourts @ Mar 3 2008, 11:46 ) *
Άργησα άλλα θα το κάνω, θα δώσω συγχαρητήρια στο Λαγονήσι... έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσετε τις νίκες και να ξεκολίσετε.

Ομάδες όπως είναι Λαγονήσι, Τούφα, Μελίσια, Κηφισιά, που ίσως κάποιοι δεν τις υπολογίζουν, θα κάνουν σοβαρή ζημιά και θα κρίνουν τελική βαθμολογία.

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε αύριο στο κλειστό του Γέρακα...

Θα συναντηθούν παρέες που θα παίζουν σε διαφορετικές ομάδες...

έχεις δίκιο όσοι δεν προσέξουν θα την πατήσουν smiley.gif smiley.gif ίδωμεν

τι παιχνίδι παίζετε αύριο μπας και μπορέσω να έρθω να σας δω
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Την Παρασκευη στις 21.30 θα γινει το αναβληθεν μεταξυ
ΛΥΚΟΥ και Πηγασου.

Ολα τα ρεμαλια να ειστε εκει.
Μετα το ματς παμε ολοι μαζι για μασα στην Κηφισια.

Ρε παντοφλερator nikefalin λυσε μου μια απορια.

Ειναι τυχαιο οτι η Λαρισα πηρε μουφα πεναλτι,
μια εβδομαδα πριν το ματς με τον ΠΑΟ στην λεωφορο??????????
3 laloun kai 2 xoreuoun
Καλημερα forum!!!!Για να δουμε ΤΦ εχεις δικιο??Κατα την γνωμη μου δεν εχει αλλαξει κατι και τα πραγματα θα συνεχισουν ετσι οπως ειναι.....Εχουν γινει 2 group δυναμικοτητας θελουμε δεν θελουμε.Εμεις εχουμε κερδισει τους πρωτοπορους αλλα δυστηχως βρισκομαστε στο 2 Group.Δεν νομιζω να αλλαξουν πολλα πραγματα, μονο οταν αδιαφορες ομαδες και χωρις στοχους δεν παλευουν τα παιχνιδια!!Αυτο ομως θα γινει σε 4,5 αγωνιστικες που θα εχει ψηλοξεκαθαριστει η ανοδος!!!
TF LAGONHSI
QUOTE(fotaras @ Mar 3 2008, 04:35 ) *
Φιλαράκο ναι ειμαι ένας απο τους δυο διαιτητες της συναντησης.

Εφ' οσον έχετε παραπονα απο τις διαιτησιες στους αγωνες σας, και δεν μιλαω μονο για εσενα αλλα και για πολλες αλλες ομαδες, γιατι δεν κανονιζετε να εχετε μια καμερα στο γηπεδο και να τραβατε ολο το παιχνιδι ετσι ώστε να βλεπετε με ησυχια το παιχνιδι την επομενη ημερα και να μιλατε με στοιχεια απο το να ζητατε αυτα και μονο που νομιζετε οτι θα κανει την ομαδα σας να νικησει καποιο παιχνιδι? Στο ξαναλεω και παλι δεν μιλαω μονο για την δικια σου ομαδα.Ειναι μια προταση μου που πιστεψε με αν δω στο παιχνιδι καποιον με βιντεο θα του το ζητησω και εγω να μου το δωσει για να δω τα λαθη μου που εχω κανει.

Φιλικα.

δεν αναφέρθηκα στην διαιτησία για να την πω σε κάποιον. Καταρχήν μιλάς λογικά και αυτό είναι πολύ θετικό για σένα διότι δείχνεις θέληση να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις. Είναι βέβαια λογικό ο καθένας να το βλέπει απο την πλευρά του και τι εννοώ: εγώ δεν βλέπω τα λάθη μου ή πιθανόν να πιστεύω ότι δεν κάνω λάθη, όμως την κρίση μου την κάνει ένας διαιτητής ο οποίος σε κλάσματα δευτερολέπτου πρέπει να σφυρίξει και εδώ είναι το θέμα πόσο έτοιμος είναι για να σφυρίξει σωστά και βέβαια αρκετές φορές κατά την άποψη του καθενός σεν σφυράει σωστά. Στο παιχνίδι του Σαββάτου όπως θα είδες στο τέλος κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε και όλοι έδωσαν το χέρι σοτυς διαιτητές και με τα παιδιά της Πεντέλης είχαμε εγκάρδιο χαιρετισμό μιας και με δυο παίκτες είμαστε φιλαράκια.

Είναι αναπόφεκτο στην διάρκεια του παιχνιδιού να υπάρχει ένταση και πάθος για την νίκη αλλά πρέπει οι διαιτητές να είναι συγκεντρωμένοι 100% έτσι ώστε να έχουν σωστά σφυρίγματα και να αποφεύγονται οι εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Πρέπει επίσης να καταλάβετε πως κάποιες φορές γίνονται λάθη, σκέψου λοιπόν εκείνη την στιγμή που πιστεύεις ότι έχεις σφυρίξει σωστά να ερχόμουν εγω και να σε τιμωρούσα σφυρίζοντας κάτι και να μην είχες την δυνατότητα να διαμαρτυρηθείς γιατί θα έτρωγες τεχνική ποινή πως θα αντιδρούσες ;;;;;

άρα οι οπτικές γωνίες και οι ψυχολογίες παικτών - διαιτητών απέχουν παρασάγγας και δυστυχώς δεν πρέπει ο παίκτης να προσπαθεί να μπει στην ψυχολογία του δαιτητή αλλά το αντίθετο
dimaster
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 3 2008, 12:13 ) *
τι παιχνίδι παίζετε αύριο μπας και μπορέσω να έρθω να σας δω

Με την Εκαλη.......... 77.gif
taper
QUOTE(fotaras @ Mar 3 2008, 04:35 ) *
Φιλαράκο ναι ειμαι ένας απο τους δυο διαιτητες της συναντησης.

Εφ' οσον έχετε παραπονα απο τις διαιτησιες στους αγωνες σας, και δεν μιλαω μονο για εσενα αλλα και για πολλες αλλες ομαδες, γιατι δεν κανονιζετε να εχετε μια καμερα στο γηπεδο και να τραβατε ολο το παιχνιδι ετσι ώστε να βλεπετε με ησυχια το παιχνιδι την επομενη ημερα και να μιλατε με στοιχεια απο το να ζητατε αυτα και μονο που νομιζετε οτι θα κανει την ομαδα σας να νικησει καποιο παιχνιδι? Στο ξαναλεω και παλι δεν μιλαω μονο για την δικια σου ομαδα.Ειναι μια προταση μου που πιστεψε με αν δω στο παιχνιδι καποιον με βιντεο θα του το ζητησω και εγω να μου το δωσει για να δω τα λαθη μου που εχω κανει.

Φιλικα.

και μόνο που έχεις την ευαισθησία να απαντήσεις στα παιδιά δειχνει τουλάχιστον ότι ενδιαφέρεσαι.η αλήθεια είναι ότι πάντα θα υπάρχουν διαμαρτυρίες,εκατέρωθεν ,απλά μερικοί του συναφιού σου smiley.gif σε βγάζουν από τα ρούχα σου. επίτηδες( για στήσιμο μιλάω γιατί ξέρεις ότι οι κατηγορίες το σηκώνουν) ή ασυνείδητα ( ανικανότητα) ή το χειρότερο έπαρση και συμπλέγματα κατωτερότητας( η ειρωνία που έχουν μερικοί και δεν σέβονται ότι κάνεις το κέφι σου, έχεις και εσύ προβλήματα και παίζεις για να διασκεδάσεις δεν αντέχεται).και δυστυχώς το πρόβλημα είναι γενικευμένο αν διαβάσεις και στις άλλες κατηγορίες.
για αυτό τονίζω ότι όποις θελήσει να σταματήσει το μπάσκετ καλό είναι να κοπανήσει και ένα διαιτητη(που προφανώς θα έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά) μπας και βάλετε μυαλο.μιλάω σε πληθυντικό γιατι πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις( που θα σου πουν ότι έτσι το είδα,μπορεί να έκανα λάθος και γενικά ο τρόπος τους δεν σου ανεβάζει τα λαμπάκια)

και όσον αφορά τα βίντεο ,πολλές ομάδες το κάνουν ,γελάνε με τα λάθη τους και σιχτιρίζουν για τις βλακώδης αποφάσεις,Μεστο παιχνίδι είναι όλα ,αλλά άσε μας το δικαίωμα να σας κράζουμε όταν πρέπει.Και δυστυχώς οι φορές που πρέπει είναι πολλές
TF LAGONHSI
QUOTE(taper @ Mar 3 2008, 15:11 ) *
και μόνο που έχεις την ευαισθησία να απαντήσεις στα παιδιά δειχνει τουλάχιστον ότι ενδιαφέρεσαι.η αλήθεια είναι ότι πάντα θα υπάρχουν διαμαρτυρίες,εκατέρωθεν ,απλά μερικοί του συναφιού σου smiley.gif σε βγάζουν από τα ρούχα σου. επίτηδες( για στήσιμο μιλάω γιατί ξέρεις ότι οι κατηγορίες το σηκώνουν) ή ασυνείδητα ( ανικανότητα) ή το χειρότερο έπαρση και συμπλέγματα κατωτερότητας( η ειρωνία που έχουν μερικοί και δεν σέβονται ότι κάνεις το κέφι σου, έχεις και εσύ προβλήματα και παίζεις για να διασκεδάσεις δεν αντέχεται).και δυστυχώς το πρόβλημα είναι γενικευμένο αν διαβάσεις και στις άλλες κατηγορίες.
για αυτό τονίζω ότι όποις θελήσει να σταματήσει το μπάσκετ καλό είναι να κοπανήσει και ένα διαιτητη(που προφανώς θα έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά) μπας και βάλετε μυαλο.μιλάω σε πληθυντικό γιατι πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις( που θα σου πουν ότι έτσι το είδα,μπορεί να έκανα λάθος και γενικά ο τρόπος τους δεν σου ανεβάζει τα λαμπάκια)

και όσον αφορά τα βίντεο ,πολλές ομάδες το κάνουν ,γελάνε με τα λάθη τους και σιχτιρίζουν για τις βλακώδης αποφάσεις,Μεστο παιχνίδι είναι όλα ,αλλά άσε μας το δικαίωμα να σας κράζουμε όταν πρέπει.Και δυστυχώς οι φορές που πρέπει είναι πολλές

σωστός απλά διαφωνώ στο θέμα του χτυπήματος γιατί απλά θα γίνεις σαν και αυτούς και δυστυχώς εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν 2 φορές και πιστεψέ με όταν το κάνεις μετά νίωθεις χάλια για τον εαυτό σου και δεν αξίζει να νίωθεις χάλια για κανέναν smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
TF LAGONHSI
λύκε σε 3 αγωνιστικές θα είσαι τελευταίος στην βαθμολογία και τρίτος στο ποδόσφαιρο χα χα χα χα χα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
v-span
-Τελικά υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την ομάδα των Καλυβίων?

-Μεγάλο παιχνίδι αύριο (Γέρακας - Εκάλη) για παίχτες με εγωισμό και προσωπικότητα. Επειδή λοιπόν θεωρώ ότι το να παίζει η Εκάλη παιχνίδια σε χρόνο λιγότερο από μια εβδομάδα και ακόμα ότι έχει σαφώς περισσότερους παίχτες με παραστάσεις και προσωπικότητα θα ποντάριζα πάνω της, αν καταφέρει και ελέγξει το ρυθμό του αγώνα.

Σόρρυ Σταύρο και Γιάννη.
pete_k
Μπράβο στα παιδιά του Λαγονησίου. Χάρηκα ιδιαίτερα τη νίκη και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια.

Παίδες εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω την ομάδα αλλά παρακολουθώ από μακριά.

Θα προσπαθήσω να είμαι την Παρασκευή στην Πολιτεία να τα πούμε και από κοντά (αν έχω κάνει λάθος παιχνίδι ενημερώστε με μη βρεθώ σ λάθος γήπεδο).
LordOfTheCourts
QUOTE(v-span @ Mar 3 2008, 15:49 ) *
-Τελικά υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την ομάδα των Καλυβίων?

-Μεγάλο παιχνίδι αύριο (Γέρακας - Εκάλη) για παίχτες με εγωισμό και προσωπικότητα. Επειδή λοιπόν θεωρώ ότι το να παίζει η Εκάλη παιχνίδια σε χρόνο λιγότερο από μια εβδομάδα και ακόμα ότι έχει σαφώς περισσότερους παίχτες με παραστάσεις και προσωπικότητα θα ποντάριζα πάνω της, αν καταφέρει και ελέγξει το ρυθμό του αγώνα.

Σόρρυ Σταύρο και Γιάννη.

Σίγουρα η Εκάλη πολύ πιο έμπειρη ομάδα, με καλύτερες ίσως μονάδες... από εκεί και πέρα θα φανεί και σαν ομάδα. Φίλε Άγγελε, συγχωρεμένος, μας δίνει το δικαίωμα να μην αισθανόμαστε φαβορί και να πεισμώνουμε για τη νίκη. Φαντάσου τώρα να έχεις αν΄τιπάλους σου παλιούς σου συμπαίκτες για πολλά χρόνια και σημαντικές μπασκετικές περιόδους της ζωής σου (μιλάω προσωπικά) πόσο πολύ γουστάρεις να τους .... νικήσεις!!! smiley.gif
icon_drunk.gif
Αντωνάκηδες... Γιωργάκηδες.... Ντιμάστερ.... σας περιμένουμε να σας φάμε.... icon_drunk.gif
milos babic
Εγω εννοουσα το παιχνιδι μαραθωνα-πεντελη στον πρωτο γυρο, που παλι ο ιδιος διαιτητης μας εδωσε κατι τεχνικες ποινες και στο τελος για να ρεφαρει εδωσε σερι 7 φορες βηματα στον μαραθωνα!
Φανταζομαι πως δεν εισαι εσυ ο διαιτητης...(ο πιο ξανθος στο παιχνιδι ηταν σωστος, η τουλαχιστον τα λιγοστα λαθη ηταν εκατερωθεν και ανθρωπινα.) γιατι αν εισαι τοτε πραγματικα μπραβο που ευαισθητοποιηθηκες αλλα ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ασε μας να παιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αθλητες του μπασκετ, και το εχει αποδειξει το φορουμ αυτο ειναι πολιτισμενοι και καλλιεργημενοι ανθρωποι.
Κανενος διαιτητη μπασκετ δεν κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα και στο πιο φανατικο γηπεδο αν δεν ειναι προκλητικος και κομπλεξας. Και ας αφησουμε τους ποδοσφαιρικους να δερνονται.
fotaras
QUOTE(milos babic @ Mar 3 2008, 18:55 ) *
Εγω εννοουσα το παιχνιδι μαραθωνα-πεντελη στον πρωτο γυρο, που παλι ο ιδιος διαιτητης μας εδωσε κατι τεχνικες ποινες και στο τελος για να ρεφαρει εδωσε σερι 7 φορες βηματα στον μαραθωνα!
Φανταζομαι πως δεν εισαι εσυ ο διαιτητης...(ο πιο ξανθος στο παιχνιδι ηταν σωστος, η τουλαχιστον τα λιγοστα λαθη ηταν εκατερωθεν και ανθρωπινα.) γιατι αν εισαι τοτε πραγματικα μπραβο που ευαισθητοποιηθηκες αλλα ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ασε μας να παιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αθλητες του μπασκετ, και το εχει αποδειξει το φορουμ αυτο ειναι πολιτισμενοι και καλλιεργημενοι ανθρωποι.
Κανενος διαιτητη μπασκετ δεν κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα και στο πιο φανατικο γηπεδο αν δεν ειναι προκλητικος και κομπλεξας. Και ας αφησουμε τους ποδοσφαιρικους να δερνονται.

οχι φιλαρακο μου δεν ειμαι ο διαιτητης του πρωτου γυρου που λες στο παιχνιδι μαραθωνας-πεντελη αλλα σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτο που λες οτι <<ασε μας να παιξουμε>> διοτι και εγω οταν ημουν παιχτης, σε πολυ μεγαλυτερη κατηγορια απο αυτες, χωρις να θελω να τις υποβαθμησω βεβαια, ετσι ημουν. Ηθελα παντα το δικο μου χωρις να βλεπω ποιο ειναι το σωστο και το τι λεει ο κανονισμος.
triponter
κολλητε dimaster....

τι χαμπαρια..?????

πηγαινε για προπονηση, γιατι αυριο σε βλεπω να λιωνεις στο τρεξιμο tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

μιλησα με τον Γιωργακη σημερα!!!! τα στησαμε το ματσακι για Χ.......
.
................................................................................
.....

μαγειρακο (V-SPAN) συγχωρεμενος εισαι για την αποψη σου...αλλα κρατα και μια πισινη.......μας ξερεις...(αυτους που πρεπει)....

παντως για μας ερχεται μια σειρα αγωνων φωτια...που ειτε θα μας απογειωσουν, ειτε θα μας ριξουν στο καναβατσο....

Εκαλη (εντος), Μαραθωνας (εντος), Αγιος Στεφανος (εκτος), Καλυβια (εντος) και παει λεγοντας...

ημαρτοννννννννννννννν.....ουτε να ξεκουραστουμε δεν μπορουμε....
................................................................................
......

το σερι νικων δεν απεχει και πολυ απο το σερι ηττων.....ειδικα για εμας που ωρες ωρες μοιαζουμε μπαρουτι...

και επιση καποια στιγμη θα ερθει και η ηττα, το πιο σημαντικο ειναι πως θα την διαχειριστουμε και οχι τοσο η απωλεια βαθμων....ευτυχως εχουμε την πολυτελεια να χασουμε κανα 2 αγωνες, αρκει να παρουμε καποιον απο τους λεγομενους μεγαλους...

.....
sofolg
καλησπερα μαγκεσ...

καλυβια - χαλανδρι 48-88 στο περιπου δεν θυμαμαι ακριβως..
πρωτη περιοδος 4-21
αφαντοι οι παικτες των καλυβιων
το χαλανδρι εκανε παρτυ

μεγαλη ομαδα
πρωτη η δευτερη νομιζω στην β εσκα
κατα διαστηματα επαιξε απλα πανεμορφο μπασκετ..

απο την τριτη περιοδο και μετα
οπου τα καλυβια προσπαθησαν να αντιδρασουν και μειωσαν στους 16
το χαλανδρι δεν αφησε περιθωρια πηγε την διαφορα πανω απο τους 30
οπου και ο προπονητησ των καλυβιων εδωσε χρονο συμμετοχησ και στα πιτσιρικια τησ ομαδας
οπου επαιξαν ενα ολοκληρο δεκαλεπτο..

το παιχνιδι ηταν για τον θεσμο του κυπελου....
TF LAGONHSI
μάλιστα δεν πιστεύω ότι η πραγματική διαφορά είναι αυτή του σκόρ δεν παύει όμως να αποτελεί σημείο αναφοράς
mog#4
ρε κατι δε παει καλα με τα καλυβια...δε μπορει 40 ποντους....ρε ΤΦ δεν εμαθες τπτ????ειληκρινα μου κανει μεγαλη εντυπωση... blink.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(mog#4 @ Mar 3 2008, 23:28 ) *
ρε κατι δε παει καλα με τα καλυβια...δε μπορει 40 ποντους....ρε ΤΦ δεν εμαθες τπτ????ειληκρινα μου κανει μεγαλη εντυπωση... blink.gif

μικρέ μου φίλε δεν έχω πάρει το φιλαράκι γιατί είχα πολύ δουλειά θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του αύριο και τότε θα σας πω
triponter
παιδακια μιλησα εγω με καλυβια...

δεν εχουν παθει τιποτα....η ηττα απο την εκαλη ηταν φυσιολογικοτατη...δεν τους ελειπαν παιχτες....

οσο για το κυπελλο...εμαθα οτι οι βασικοι δεν πολυεπαιξαν, αλλα ο κοουτς εβαλε πιτσιρικια...

επισης για τις φημες θα αρκεστω να πω οτι η ομαδα δεν διαλυεται βεβαια και οι παιχτες τα πανε καλα μεταξυ τους...

.................................................

αυριο Τριτη για οσους θελουν να ερθουν ΓΕΡΑΚΑΣ - ΕΚΑΛΗ στις 10.00........

και μετα ποτακι με τους φιλους της εκαλης...κερδισουμε χασουμε!!!!!!!...

..............................................................
milos babic
QUOTE(fotaras @ Mar 3 2008, 19:40 ) *
οχι φιλαρακο μου δεν ειμαι ο διαιτητης του πρωτου γυρου που λες στο παιχνιδι μαραθωνας-πεντελη αλλα σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτο που λες οτι <<ασε μας να παιξουμε>> διοτι και εγω οταν ημουν παιχτης, σε πολυ μεγαλυτερη κατηγορια απο αυτες, χωρις να θελω να τις υποβαθμησω βεβαια, ετσι ημουν. Ηθελα παντα το δικο μου χωρις να βλεπω ποιο ειναι το σωστο και το τι λεει ο κανονισμος.

Δε θελει κανεις παικτης το δικο του. Μαλλον θα θελες να υποστηριξεις το συναδελφο σου. Ο κανονισμος δε λεει οτι οταν ενας παικτης ρωταει "εγω?" ο διαιτητης πρεπει να του ριξει τεχνικη ποινη. Το ειδες και συ αυτο. Και μην ξεχναμε και κατι αλλο...οτι στις χαμηλες κατηγοριες οι παικτες ειναι σε μεγαλο ποσοστο ερασιτεχνες και πληρωνουν τη βενζινη τους και δινουν το χρονο τους για το μπασκετ.
Ο μασιγιαουσκας το πολυ πολυ να παρει 100.000 ευρω λιγοτερα το χρονο αν χασει την ευρωλιγκα. Τα υπολοιπα ειναι αρκετα για να ζησει...η δουλεια ειναι δουλεια.
Δεν μπορει ομως να σε χαλαει το χομπι σου, το καταλαβαινεις?

Οσο για το αυριανο παιχνιδι, αντιπαλοι οι απροβλεπτοι με τους παραλιες, ραντεβου στο γερακα (παιχνιδαρα), ας κερδισει...η ΠΕΝΤΕΛΗ!!!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 3 2008, 17:38 ) *
λύκε σε 3 αγωνιστικές θα είσαι τελευταίος στην βαθμολογία και τρίτος στο ποδόσφαιρο χα χα χα χα χα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Τετοιες δηλωσεις εσυ και ο Γιαννακης ο Γκουμας κανετε, με τα γνωστα (4-0) αποτελεσματα.
Αλλα αφου εχεις ''καθαρισει'' με τους γνωστους τροπους,
τα ματσακια με Ατρομητο και Λαρισα, κελαηδας τωρα

QUOTE(triponter @ Mar 3 2008, 23:55 ) *
κολλητε dimaster....

το σερι νικων δεν απεχει και πολυ απο το σερι ηττων.....ειδικα για εμας που ωρες ωρες μοιαζουμε μπαρουτι...

Ασε ρε παντοφλερ αυτο το παραμυθι πια με τα μπαρουτια και τα καριοφυλια,
δεν μασαμε.
Μια χαρα ειστε.

QUOTE(triponter @ Mar 4 2008, 01:45 ) *

ΠΙΟ ΠΟΤΑΚΙ ΡΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????????
Σιγα μην σε αφησει η γυναικα να βγεις κακομοιρη
v-span
Mόνο κάθε δεύτερη Τρίτη έχει δίωρη άδεια έγγραφη και μετά δέκα μέρες κράτηση. smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(v-span @ Mar 4 2008, 05:12 ) *
Mόνο κάθε δεύτερη Τρίτη έχει δίωρη άδεια έγγραφη και μετά δέκα μέρες κράτηση. smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ειναι τυχερος γιατι το σαββατο ειναι η γιορτη της γυναικας
και θα θελει να βγει με τις φιλες της η γυναικα,
οποτε μπορει να παει κι αυτος ο κακομοιρης καμια βολτουλα

Την παρασκευη στις 21.30 ολοι στην Κηφισια
Λυκος εναντιον Πηγασου στο παρκε
και στην γραμματεια ο nikefalin.

Μετα ολοι μαζι για μασα
Boskos
Και ακόμα ένα σημερινό αποτέλεσμα.Σε εξ' αναβολής παιχνίδι.

Τούφα - Κούρος = 1.

Απο κάπου αλλού έχει ξεκινήσει το τρένο τελικά μάγκεεεεεεεεεεεεεεες. smiley.gif
LordOfTheCourts
QUOTE(Boskos @ Mar 4 2008, 04:56 ) *
Και ακόμα ένα σημερινό αποτέλεσμα.Σε εξ' αναβολής παιχνίδι.

Τούφα - Κούρος = 1.

Απο κάπου αλλού έχει ξεκινήσει το τρένο τελικά μάγκεεεεεεεεεεεεεεες. smiley.gif

Πολλά τρένα έχουμε μαζευτεί και δεν θα χοράμε στις ράγες... κάποια θα πρέπει να εκτροχιαστούν...
Πάντως η Τούφα είναι γερή ομάδα ότι και να λέμε, μπορεί και παραπάνω.
Σήμερα μεγάλη μάχη, έχουν πέσει τα τηλέφωνα, έχουμε δεχθεί προσφορές από Γιώργο και Αντώνη από Εκάλη και στη συνέχεια όταν δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό για να τους δώσουμε το παιχνίδι ξεκίνησαν οι απειλές... Αντωνάκη σε περιμένω σήμερα τόσα χρόνια συμπαίκτες να δω πώς θα με φυλάξεις... icon_wave.gif με ξέρεις πως παίζω αλλά και εγώ ξέρω εσένα πως παίζεις άμυνα...
Jabar
Οχι δεν παίζω.Η ρεβάνς με το ΑΕΤΟ ήταν από τα πιό κρίσιμα παιχνίδια του Χολαργού τα τελευταία χρόνια.Κέρδισε ο Χολαργός με τρίποντο στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης
και σώθηκε βάζοντας και μία επιπλέον ομάδα από κάτω το ΙΛΙΟ που πρωταγωνιστεί φέτος . Πέρυσι πέφτανε 6
σε σύνολο 16 και έπεσε μαυτό το σουτ ο Ατταλος φέτος πaρά τους πολλούς τραυματισμούς είμαστε στην έκτη θέση.Παρολίγο να μας ρίξει ο γείτονας Διδάχος.Σήμερα θα πάω να δω Γέρακα -Εκάλη
pegasus_no_12
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 3 2008, 12:24 ) *
Την Παρασκευη στις 21.30 θα γινει το αναβληθεν μεταξυ
ΛΥΚΟΥ και Πηγασου.

Μόνο που ο Λύκος θα ειναι μόνος την Παρασκευή γιατί ο Πήγασος έχει κανονίσει ταξιδάκι για Λονδίνο το τριήμερο και θα είναι απων.....
pegasus_no_12
.......Οσο για το Τούφα - Κούρος μια ακόμα τραγική εμφάνιση για εμάς που δκαιολογεί απόλυτα την βαθμολογική μας θέση.Κανένας μας δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορα στο παιχνίδι και η ήττα ήρθε φυσιολογικοτατα 68.gif 68.gif 68.gif
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 4 2008, 04:15 ) *
Ειναι τυχερος γιατι το σαββατο ειναι η γιορτη της γυναικας
και θα θελει να βγει με τις φιλες της η γυναικα,
οποτε μπορει να παει κι αυτος ο κακομοιρης καμια βολτουλα

Την παρασκευη στις 21.30 ολοι στην Κηφισια
Λυκος εναντιον Πηγασου στο παρκε
και στην γραμματεια ο nikefalin.

Μετα ολοι μαζι για μασα

Λάθος, δεν θα είμαι εκεί αυτήν την Παρασκευή
TF LAGONHSI
QUOTE(pegasus_no_12 @ Mar 4 2008, 10:43 ) *
.......Οσο για το Τούφα - Κούρος μια ακόμα τραγική εμφάνιση για εμάς που δκαιολογεί απόλυτα την βαθμολογική μας θέση.Κανένας μας δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορα στο παιχνίδι και η ήττα ήρθε φυσιολογικοτατα 68.gif 68.gif 68.gif

τελικά μου φαίνεται ότι είχες δίκιο που έλεγες ότι το ματς μεταξύ μας θα είναι μια κατηγορία διότι όπως φαίνεται η Τούφα σώζεται άρα εσεις εμείς Μελλίσια και Κηφισιά θα παλεψούμε για την σωτηρία

πόσες νίκες έχετε
TF LAGONHSI
βαθμολογία κανείς έπειτα και απο το αναβληθέν Τούφα - Κούρος
Ha6
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 4 2008, 13:31 ) *
βαθμολογία κανείς έπειτα και απο το αναβληθέν Τούφα - Κούρος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 28 16 12 4 0 1058 979 79
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 27 15 12 3 0 952 856 96
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 26 15 11 4 0 946 876 70
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 26 16 10 6 0 1104 1059 45
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 25 16 9 7 0 1027 1014 13
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 25 15 10 5 0 1014 978 36
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 23 16 7 9 0 989 1006 -17
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 22 15 7 8 0 968 1009 -41
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 21 14 7 7 0 819 846 -27
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 21 15 6 9 0 875 891 -16
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 21 15 6 9 0 968 999 -31
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 20 16 4 12 0 965 1013 -48
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 18 15 3 12 0 917 998 -81
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 18 15 3 12 0 931 1009 -78
loufer
QUOTE(triponter @ Mar 3 2008, 23:45 ) *
παιδακια μιλησα εγω με καλυβια...

δεν εχουν παθει τιποτα....η ηττα απο την εκαλη ηταν φυσιολογικοτατη...δεν τους ελειπαν παιχτες....

οσο για το κυπελλο...εμαθα οτι οι βασικοι δεν πολυεπαιξαν, αλλα ο κοουτς εβαλε πιτσιρικια...

επισης για τις φημες θα αρκεστω να πω οτι η ομαδα δεν διαλυεται βεβαια και οι παιχτες τα πανε καλα μεταξυ τους...

.................................................

αυριο Τριτη για οσους θελουν να ερθουν ΓΕΡΑΚΑΣ - ΕΚΑΛΗ στις 10.00........

..............................................................

Μετά την προπόνησή μας, λέω να κάτσω να παρακολουθήσω το Ζιάγκα και τον Αντώνη να σας τα χώνουν... σκοπεύεις να κάνεις κάτι για αυτό diponter????????????????????????
taper
QUOTE(loufer @ Mar 4 2008, 15:47 ) *
Μετά την προπόνησή μας, λέω να κάτσω να παρακολουθήσω το Ζιάγκα και τον Αντώνη να σας τα χώνουν... σκοπεύεις να κάνεις κάτι για αυτό diponter????????????????????????

εγώ πάντως θα κάτσω να δω τον ένα και μοναδικό παντοφλέρ να μου αφιερώνει τα καλάθια που βάζει smiley.gif
dimaster
Ρε μου φενετε σημερα θα γινει χαμος στον Γερακα απο παικτες και προπονητων αλλων ομαδων........ smile.gif
Λυκε εσυ θα ερθεις? wink.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(Ha6 @ Mar 4 2008, 12:46 ) *
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 28 16 12 4 0 1058 979 79
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 27 15 12 3 0 952 856 96
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 26 15 11 4 0 946 876 70
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 26 16 10 6 0 1104 1059 45
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 25 16 9 7 0 1027 1014 13
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 25 15 10 5 0 1014 978 36
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 23 16 7 9 0 989 1006 -17
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 22 15 7 8 0 968 1009 -41
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 21 14 7 7 0 819 846 -27
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 21 15 6 9 0 875 891 -16
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 21 15 6 9 0 968 999 -31
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 20 16 4 12 0 965 1013 -48
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 18 15 3 12 0 917 998 -81
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 18 15 3 12 0 931 1009 -78

ευχαριστώ φιλαράκι να είσαι καλά
X.A.D.
Τασαρε.........Στο πα πως θα κερδισετε.Εσυ πηγες καλα για να μου αφιερωσεις την εμφανιση;

Τριποντερ;Δεν εβαλες τα αποτελεσματα του στοιχηματος της αγωνιστικης.Τα ξεχασες. Να δουμε τι καναμε...

Βλεπω κοσμος και κοσμακης.Χαμος γινεται.Μεχρι και οι διαιτητες μπηκαν στο χορο.
Nikefallin, βαλτε διαφημισεις και σπονσορες εδω.

Βλεπω ανακαταταξεις στις βαθμολογιες.Θα γινουν κι αλλες πιστευω
TF LAGONHSI
QUOTE(X.A.D. @ Mar 4 2008, 16:47 ) *
Τασαρε.........Στο πα πως θα κερδισετε.Εσυ πηγες καλα για να μου αφιερωσεις την εμφανιση;
Τριποντερ;Δεν εβαλες τα αποτελεσματα του στοιχηματος της αγωνιστικης.Τα ξεχασες. Να δουμε τι καναμε...
Βλεπω κοσμος και κοσμακης.Χαμος γινεται.Μεχρι και οι διαιτητες μπηκαν στο χορο.
Nikefallin, βαλτε διαφημισεις και σπονσορες εδω.

Βλεπω ανακαταταξεις στις βαθμολογιες.Θα γινουν κι αλλες πιστευω

καλά πήγα έτσι θέλω τουλάχιστον να πιστεύω το βράδυ θα είμαι Γέρακα θες να έρθεις μπάς και δούμε ποιός είσαι ρε φαντομά
TF LAGONHSI
για πείτε ρε ποιοί θα είστε το βράδυ για να ξέρω smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Mar 4 2008, 18:04 ) *
Ρε μου φενετε σημερα θα γινει χαμος στον Γερακα απο παικτες και προπονητων αλλων ομαδων........ smile.gif
Λυκε εσυ θα ερθεις? wink.gif

Εχουμε προπονηση στις 9.30 ρε γαμωτο
και ηθελα πολυ να ερθω,
αλλα παιζουμε την παρασκευη ματς ζωης ή θανατου.

Ελα την παρασκευη στο ζηρινειο
LordOfTheCourts
QUOTE(Jabar @ Mar 4 2008, 10:07 ) *
Οχι δεν παίζω.Η ρεβάνς με το ΑΕΤΟ ήταν από τα πιό κρίσιμα παιχνίδια του Χολαργού τα τελευταία χρόνια.Κέρδισε ο Χολαργός με τρίποντο στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης
και σώθηκε βάζοντας και μία επιπλέον ομάδα από κάτω το ΙΛΙΟ που πρωταγωνιστεί φέτος . Πέρυσι πέφτανε 6
σε σύνολο 16 και έπεσε μαυτό το σουτ ο Ατταλος φέτος πaρά τους πολλούς τραυματισμούς είμαστε στην έκτη θέση.Παρολίγο να μας ρίξει ο γείτονας Διδάχος.Σήμερα θα πάω να δω Γέρακα -Εκάλη

Αν έρθεις σήμερα στο Γέρακα... θα τα πούμε και από κοντά. Παίζω στο Κρόνο (Νο11). Πέρσι τελευταίο παιχνίδι εναντίον του Χολαργού δεν ήμουν εξαιτίας της διοίκησης (δεν ήταν σωστή στις υποχρεώσεις τις η ομάδα του Αετού - οποιος κατάλαβε κατάλαβε, οπότε και είχα αποχωρήσει).

Τα λέμε σήμερα...
Προβλέπεται να κοιμηθούμε αργά αν πάμε και σε κανα 2 παρατάσεις... θια φτάσει 12.30 το βράδυ και ακόμα δεν θα έχουμε τελειώσει. smiley.gif
dimaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 4 2008, 16:55 ) *
Εχουμε προπονηση στις 9.30 ρε γαμωτο
και ηθελα πολυ να ερθω,
αλλα παιζουμε την παρασκευη ματς ζωης ή θανατου.

Ελα την παρασκευη στο ζηρινειο

ΟΚ λυκε θα προσπαθησω την Παρασκευη να ερθω......... smile.gif
dimaster
QUOTE(TF LAGONHSI @ Mar 4 2008, 16:53 ) *
για πείτε ρε ποιοί θα είστε το βράδυ για να ξέρω smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Eγω θα ειμαι σιγουρα παντως smiley.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(dimaster @ Mar 4 2008, 19:40 ) *
Eγω θα ειμαι σιγουρα παντως smiley.gif

καλό smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Mar 4 2008, 21:12 ) *
ΟΚ λυκε θα προσπαθησω την Παρασκευη να ερθω......... smile.gif

Θα σε περιμενω.
Παω να ετοιμασω την βαλιτσα, γιατι το πρωι πεταω για Λονδινο.
TF LAGONHSI
πόσο πήγε το μάτς τελικά ρε ξέρει κανείς icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 5 2008, 00:01 ) *
Θα σε περιμενω.
Παω να ετοιμασω την βαλιτσα, γιατι το πρωι πεταω για Λονδινο.

τι πας ρε κακομοίρη να δεις ταπολλά με λίγα χα χα χα χα χα
TF LAGONHSI
πάρε και μια άδεια βαλίτσα μαζί θα σου χρειαστεί 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
TF LAGONHSI
πιστεύω ότι έχει κερδίσει ο Γέρακας πρόβλεψη τελευταίας στιγμής peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.