Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CSKA Moscow vs. Panathinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2014-15
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
manj13
QUOTE(A.CAB @ Apr 14 2015, 23:55 ) *
Αφού χορτάσαμε το ελκυστικό μπάσκετ του Ιβάνοβιτς ειδικά μετά τα Χριστούγεννα (που όλως περιέργως αρχίζουν τα δύσκολα) προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα. Κάποτε μας κακοέπεφτε το μπάσκετ που παίζαμε και πονάγανε τα ματάκια μας. Τώρα εκτός απ' τα ματάκια μας πονάει και ο σβέρκος μας.
Ναι εντάξει η ΤΣΣΚΑ έχει και παιχταράδες και προπονητή και λεφτά και τα πάντα όλα. Αλλά ρε αδερφέ δεν είμαστε και ομάδα Α2. Ας το κοντράρουμε λίγοτο παιχνιδάκι ας ιδρώσει και ο Ιτούδης λίγο. Ας κόψει και τα ματάκια πίσω απ' την πετσέτα ο Γουίμς. Εδώ μιλάμε για κατάντια. Που είναι δύο φορές χειρότερη αν αναλογιστεί κανείς πως ίδια κατάντια ήταν και πέρυσι αλλά πέρασε στα ψιλά. Υπάρχει διαφορά του "χάνω γιατί δεν είμαι καλύτερος" και του "διασύρομαι και δεν τρέχει μία". Εγώ μια φορά από πέρυσι μιλαγα για πολύ κακό προηγούμενο. Όσο πέφτουν οι 30άρες βροχή τόσο ξεθωριάζει η όποια φανέλα και δυναμική. Γιατί από μυαλό και ικανότητες μπασκετικές άστα να πάνε.
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ (περιέργως) τον Ιβάνοβιτς ασχετο απλά τον θεωρώ πανταλώς ακατάλληλο για Παναθηναικό. Αν και πολύ περίεργα τον κόβω τελευταία. Δηλαδή το κόψιμο του Λαβάλ είναι αστείο απ' τα λίγα. Η εικόνα χαβαλέ της ομάδας είναι τουλάχιστον επικίνδυνη όπως και η θολούρα απ' τον πάγκο. Αλλά το χειρότερο και πιο φοβιστικό (που ελπίζω να μην συμβεί) είναι πως πάμε να φτιάξουμε ομάδα λούζερ. Αυτό ναι είναι έγκλημα.
Είναι πολλά αυτά που μπορείς να πεις και να γράψεις για το χάλι που είδαμε αλλά ας αφήσουμε τη σειρά να τελειώσει απλά είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις πως σε παίζουν λες και είσαι ομαδούλα της σειράς. Αλλά δεν πειράζει θα έχουμε τους παλαμάκηδες να βαφτίζουνε το Σλότερ - Νίκολας, το Μπλουμς - Καπόνο και το φτύσιμο - βροχή.
Όσον αφορά τους παίχτες πλην των Παππά και Γκιστ (στο δεύτερο) υπήρξε το απόλυτο χάος. Μόνοι μάγκες οι Χαραλαμπό και Λούτζης που δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα Βλάντο-Νέλσον-Μποχωρίδη. Ο Λουκάς είναι ο καλύτερος παίχτης όταν σου ρίχνουν από 20 και πάνω στο κεφάλι. Αν είσαι πιο κοντά τότε είναι και πάλι ο καλύτερος παίχτης... των αντιπάλων. Πλήρης αποτυχία. Ο Νέλσον έκανε επικό Shaqtin a Fool. Να 'ναι καλά με έκανε και γέλασα.

Για να δούμε τι θα ξημερώσει και την Πέμπτη. Σαν αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε slow motion μοιάζει το πράγμα. Δεν θες να το δεις αλλά δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.

''απλά είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις πως σε παίζουν λες και είσαι ομαδούλα της σειράς''....

ΓΕΓΟΝΟΣ.....Θελω κι εγω μια αντιδραση σ αυτό...Δεν την θελω απ ολους....γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ.....Κυριε Παππα,κ.Γιανκοβιτς,κ.Γκιστ,κ.Μπατιστα που ειπατε ΟΛΟΙ ότι ηρθατε σε μεγαλη ομαδα και κ.Διαμαντιδη και κ.Φωτση δειξτε Σ ΑΥΤΟΥΣ κι ΕΣΕΙΣ ένα δειγμα ΠΩΣ ΠΑΙΖΑΤΕ όταν ΗΤΑΝ μεγαλη η ομαδα....Τιποτε από τα υπολοιπα, αν ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, δεν θα μας κανει λιγοτερο χαρούμενους....Αλλα αν εχετε ακομη εγωισμο....αφήστε τον στο παρκε....

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ και γενικα ευστοχο αρθρο....

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...s-kai-i-ekplixi
G-arenas
QUOTE (manj13 @ Apr 15 2015, 00:11 ) *
''απλά είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις πως σε παίζουν λες και είσαι ομαδούλα της σειράς''....

ΓΕΓΟΝΟΣ.....Θελω κι εγω μια αντιδραση σ αυτό...Δεν την θελω απ ολους....γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ.....Κυριε Παππα,κ.Γιανκοβιτς,κ.Γκιστ,κ.Μπατιστα που ειπατε ΟΛΟΙ ότι ηρθατε σε μεγαλη ομαδα και κ.Διαμαντιδη και κ.Φωτση δειξτε Σ ΑΥΤΟΥΣ κι ΕΣΕΙΣ ένα δειγμα ΠΩΣ ΠΑΙΖΑΤΕ όταν ΗΤΑΝ μεγαλη η ομαδα....Τιποτε από τα υπολοιπα, αν ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, δεν θα μας κανει λιγοτερο χαρούμενους....Αλλα αν εχετε ακομη εγωισμο....αφήστε τον στο παρκε....

μεχρι ως ενα σημειο ο παικτης απο μονος του μπορει να βγαλει εγωισμο,αλλα αν δεν σε εμπνεει ο προπονητης σου,δεν σου φτιαξει την ψυχολογια,δεν σου περασει την σωστη νοοτροπια,τοτε οσο και να προσπαθει θα νοιωθει απογοητευμενος και ξενερωμενος...για αυτο πρεπει επειγοντως να διωξουμε τον heihachi και να βαλουμε φραγκι μπας και τουλαχιστον παιζουμε με ψυχολογια και καρδια!!!
Reggie Miller 31
Τώρα εγώ τι να πω; Τα λέγαμε απο την Μακάμπι έξω με ψιθύρους και πλέον έγιναν κραυγές! Ο άνθρωπος δεν κάνει! Δεν έχει καταλάβει ποια ομάδα κοουτσάρει! Πέρσι έφυγε ο RG στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς, πόσο δύσκολο είναι να φύγει αυτός ο άνθρωπος τώρα που δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.

Είναι ο άνθρωπος που στήριζε τον ΚΟΥΤΣΟ Ράιτ, ο άνθρωπος που κράτησε τον Μπλούμς, ο άνθρωπος που πλέον πιστεύω ότι ίσως ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ να φύγει ο Λάσμε γιατί γουστάρει να παίζει με ψηλούς λες και παίζουμε στα 80's. Είναι ο άνθρωπος που δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα σοβαρό κοουτσάρισμα σε κρίσιμους αγώνες. Είναι ο άνθρωπος που απο την αρχή της χρονιάς έχουμε τόσους τραυματισμούς με τις σαδιστικές προπονήσεις που κάνει... Τους πήγε Πάσχα στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί και έχει χάσει τα αποδυτήρια...

Βέβαια υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο ΔΓ...
bbplayer
manj13, μας δουλεύει ο τύπος. Αναλώνεται στό να πει τα αυτονόητα και καταλήγει να λέει μπούρδες.

Είπε κανείς να πάμε ΦΦ? Ουτε ένας. Ακόμα και οι πιο άρρωστοι στα οπαδικα sites δε λένε τέτοιο πράγμα. Άλλο αυτό και άλλο να μη μπορείς να παίξεις μια στοιχειώδη άμυνα Απρίλη μήνα.

Έπειτα αυτό με τον Λαουαλ τι ανέκδοτο είναι? Τι προσπαθεί να πει. Ειναι φως φανάρι οτι παίχτης ΔΕΝ είναι επιλογή του Ιβανοβιτς.

Τε σπα, σημασία έχει τι έλεγε η φάρα τους Αύγουστο/Σεπτέμβρη. Θυμάσαι κανείς να έλεγε οτι με αυτό το ροστερ θα κινδενεψεις να πας οχταδα? Εαν ναι, εχει καλώς. Το τι λένε τωρΑ ελάχιστη σημασία έχει. Έτσι κι αλλιώς όσοι δςν είναι τσατσοι/εξαρτημένοι/λαμόγια, είναι πανασχετοι
manj13
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2015, 00:32 ) *
Τώρα εγώ τι να πω; Τα λέγαμε απο την Μακάμπι έξω με ψιθύρους και πλέον έγιναν κραυγές! Ο άνθρωπος δεν κάνει! Δεν έχει καταλάβει ποια ομάδα κοουτσάρει! Πέρσι έφυγε ο RG στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς, πόσο δύσκολο είναι να φύγει αυτός ο άνθρωπος τώρα που δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.

Είναι ο άνθρωπος που στήριζε τον ΚΟΥΤΣΟ Ράιτ, ο άνθρωπος που κράτησε τον Μπλούμς, ο άνθρωπος που πλέον πιστεύω ότι ίσως ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ να φύγει ο Λάσμε γιατί γουστάρει να παίζει με ψηλούς λες και παίζουμε στα 80's. Είναι ο άνθρωπος που δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα σοβαρό κοουτσάρισμα σε κρίσιμους αγώνες. Είναι ο άνθρωπος που απο την αρχή της χρονιάς έχουμε τόσους τραυματισμούς με τις σαδιστικές προπονήσεις που κάνει... Τους πήγε Πάσχα στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί και έχει χάσει τα αποδυτήρια...

Βέβαια υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο ΔΓ...

''Πέρσι έφυγε ο RG στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς, πόσο δύσκολο είναι να φύγει αυτός ο άνθρωπος τώρα που δεν έχουμε να χάσουμε κάτι''

ΠΑΛΙ ο Φραγκι την...ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ....Καλυτερα να ...επαιζε ακομη ο ανθρωπος!!!! rolleyes.gif Ποσα ν αντεξει από τον παγκο??? tongue.gif

ΠΩ-ΠΩ....Ολοι γλαφυρα γραφουν τωρα...Σωπατε ρε...Ανακαλύψατε τον τροχο!!! 68.gif

http://www.ebasket.gr/2015/04/deja-vu-2
MaJesty23
Eγω έχω πάθει πλάκα με Νέλσον...Ειχα άλλη εικόνα για αυτόν!Πολύ άτεχνος,τριπλάρει πολύ μακριά απο το σώμα του,κακή μηχανική στο σούτ.Στον Ερ.Αστέρα, έπαιζε καλύτερα?Μου φαινόταν καλύτερος? 39.gif Ακόμα και άμυνα παίζει όρθιος...δεν είναι θέμα ντεφορμέ,αλλά τα fundamentals ,δεν τα έχει ούτε κατα διάνοια.

Ο Παππάς απέδειξε σήμερα ,σε μια ομάδα ναυάγιο ,οτι έχει μπασκετικό εγωισμό!Του σούρετε πολλά,αλλά μέσα στο παιχνίδι,ήτανε ο μόνος που ήταν σπασμένος.Δεν αποδεχότανε ,τέτοια εικόνα...Ναι δεν είναι συνεπής,ναι έχει μείνει πίσω,αλλά σήμερα με έπιασα στην αρχή ,να λέω πάρε ρε Νικόλα την μπαλα.Και βάζω στοίχημα οτι δεν ήμουν ο μόνος,που το λεγε.Ακόμα και ο Μήτσος,νομίζω οτι τα δέχεται όλα στωικά,πια!Να ξέρετε πάντως οτι ο Παππάς,διαβάζει basketforum. wink.gif
qspock
Το χειροτερο ειναι πως σημερα ανυπομονουσα να δω εναν αγωνα μπασκετ, οχι 2: Το Φενερ-Μακαμπι.
Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος...
Δεν ειναι σοβαρα αυτα. Ακομη και η Αλμπα να περνουσε θα επαιζε κατι απεναντι σε ΤΣΣΚΑ. Οχι κι ετσι. Τον Αρη του Λεσιτς μου θυμιζει η ομαδα, με τον Γκαλη και τα τσικο...
Ειπαμε οικονομια αλλα οχι και να ξεφτιλιζεται η ομαδα ετσι, δεν της αξιζει. Τι νομιζει δηλαδη οτι αυτα τα παιδια θα ειναι βασικοι απο του χρονου και παιζουν τοσο?

Παραεγινε το πραμα με την ανανεωση. Ο κοσμος εχει ματια και βλεπει. Ουτε Κουκοτς ουτε Ρατζα ουτε καν περασοβιτς δεν ερχεται απο πισω. Για να μη πω Στρετενοβιτς.
Ανανεωση σου λεει. Παραμυθια της χαλιμας...
comrade
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 15 2015, 00:31 ) *
Να ξέρετε πάντως οτι ο Παππάς,διαβάζει basketforum. wink.gif

Αλήθεια τώρα..; Ή έτσι το λες;
MaJesty23
QUOTE(comrade @ Apr 15 2015, 09:29 ) *
Αλήθεια τώρα..; Ή έτσι το λες;

Ναι διαβαζει. 56.gif 56.gif
shtarkws
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 15 2015, 09:52 ) *

ο bbplayer ειναι bball.gif
Zephyr
Είναι εμφανές ότι η ΤΣΣΚΑ ποιοτικά είναι 2-3 επίπεδα πάνω από τον ΠΑΟ. Για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες (ή έστω να τις κοντράρεις) χρειάζεσαι πεδουλάκειο στήσιμο ομάδας, ξύλο και πονόματο. Ρωτήστε την Μπάρτσα, ακόμη σας θυμούνται (και εμείς αν δεν πάμε με αυτή την λογική σήμερα κόντρα στην Μπάρτσα με +30 στο κεφάλι θα φύγουμε). Οπότε πρώτος υπεύθυνος είναι ο κόουτς. Αν βέβαια ο συγκεκριμένος κόουτς δεν είναι της σχολής αυτής και δεδηλωμένα αρνείται να παίξει κατενάτσιο, πρώτος υπεύθυνος είναι αυτός που τον έφερε.

QUOTE(MaJesty23 @ Apr 15 2015, 09:52 ) *

Αν διαβάζει καλά κάνει, εδώ μπορεί να διαβάσει και καμιά πιο υγιή άποψη απ΄ότι στα οπαδικά forums. Μακάρι βασικά να διάβαζαν όλοι οι ασχολούμενοι με το μπάσκετ, ιδίως τα προεδρεία...

ssoulliss
QUOTE (qspock @ Apr 15 2015, 02:12 ) *
Δεν ειναι σοβαρα αυτα. Ακομη και η Αλμπα να περνουσε θα επαιζε κατι απεναντι σε ΤΣΣΚΑ. Οχι κι ετσι. Τον Αρη του Λεσιτς μου θυμιζει η ομαδα, με τον Γκαλη και τα τσικο...
Ειπαμε οικονομια αλλα οχι και να ξεφτιλιζεται η ομαδα ετσι, δεν της αξιζει. Τι νομιζει δηλαδη οτι αυτα τα παιδια θα ειναι βασικοι απο του χρονου και παιζουν τοσο?

Παραεγινε το πραμα με την ανανεωση. Ο κοσμος εχει ματια και βλεπει. Ουτε Κουκοτς ουτε Ρατζα ουτε καν περασοβιτς δεν ερχεται απο πισω. Για να μη πω Στρετενοβιτς.
Ανανεωση σου λεει. Παραμυθια της χαλιμας...

Τι μου θύμισες τώρα...Λέσιτς και Άρης....πωπωπωπωπωπω!!! thumbsup.gif

Και πέρυσι στα προημιτελικά οι 2 ήττες στην Μόσχα- δεύτερο και πέμπτο παιχνίδι- ήταν με μεγάλη διαφορά, που τότε ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερο ρόστερ. Θεωρητικά τουλάχιστον.

Η ΤΣΣΚΑ δεν ταιριάζει αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό, ούτε παλαιότερα όταν ο Παναθηναϊκός είχε ομαδάρα ούτε και τα τελευταία 3 χρόνια με Πεδουλάκη και Ιβάνοβιτς.

Νομίζω ότι η φετινή ΤΣΣΚΑ θα έβγαζε ούτως ή άλλως όλα τα κουσούρια του φετινού Παναθηναϊκού. Και μαζεμένα κιόλας.
Φταίει και ο προπονητής, όμως και οι παίκτες δείχνουν να έχουν φτάσει στο όριο τους. Αρκετοί από αυτούς.

Boom Dizzle
Επειδη καποιος μου εκανε παρατηρηση γι αυτο που ειπα να πεταξουν τις φανελες,να πω οτι αυτο το ειπα γιατι δεν βλεπω κανενα παθος απο τους παικτες...Βλεπω μια αδιαφορια,μια νοοτροπια λουζερ και αυτη η φανελα δεν το αξιζει αυτο...Αν δεν ειναι αξιοι να παιξουν και να χασουν αξιοπρεπως να τις βγαλουν τις φανελες και να παιξουν στον ΚΑΟΔ(χωρις να εχω κατι προσωπικο με την ομαδα)....
Αυτο που ειδα μεχρι το ημιχρονο(τοσο αντεξα) χθες ειναι εκτρωμα...Και ευθυνονται ολοι γι αυτη τη καταντια της ομαδας...Επισης τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ...Με αυτο το μπατζετ εφτιαχνες ομαδα μαχητικη και με ψυχη!
Τεσπα προβλεπω ανετο 3-0 της ΤΣΣΚΑ και με διαφορες μ.ο 20π...Δεν ειμαι καταστροφολογος αλλα αυτη ειναι πλεον η δυναμικη της ομαδας...Παμε στους 8 και ειμαστε ευχαριστημενοι....Εχουμε μπει σε παρακμη εδω και 3 χρονια και γυρισμος δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα και αυτο γιατι πρεπει να ξαναχτισουμε νοοτροπια νικητη
spysta
ρε παιδια τωρα σοβαρα ... ριχνεται τοσες ευθυνες δεξια κι αριστερα

η ΤΣΣΚΑ ..
βγαζει Τεοντοσιτς βαζει ΝτεΚολο
βγαζει Κριαπα βαζει Κιριλενκο
βγαζει Ουιμς βαζει Mαρκοισβιλι
οι Χαινς Τζακσον Βοροντσεβιτς χρησιμοποιουνται για 10-15 λεπτα ξερωγω .. παικτες που σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα θα ηταν καραβασικοι.
βασικα ΟΛΗ η ομαδα κανει τρομερο ροτεισον λογω των απεριοριστων ΣΟΥΠΕΡ επιλογων.

δηλ οκ μην τρελαινομαστε
ο ΠΑΟ παει να παιξει με ενα 5αρι , χωρις Σλοτερ ,χωρις δευτερο 3αρι .. και μοναχα με ΔΔ Γκιστ Φωτση να εχουν εμπειρια απο τετοια ματς.
ταβανι ειναι το ΤΟΠ8 για τον ΠΑΟ και αποτελει υπερβαση που περασε εκει μαλιστα ..

τι περιμενατε ακριβως δηλαδη ??
η διαφορα των 25-30 ποντων ειναι λογικη ... ΤΕΤΟΙΑ θα ηταν και με οποιαδποτε αλλη ομαδα πλην Ρεαλ Μπαρτσα Φενερ Μακαμπι ΟΣΦΠ .. απο τη στιγμη που η ΤΣΣΚΑ επαιξε πολυ καλα χθες. (που δηλαδη κι αυτες οι ομαδες .. θα μπορουσαν χαλαρα να χασουν εναν αγωνα με πολλα)

δηλ τι να λεμε .. αν δεν το παρουν και φετος οι Ρωσσοι πραγματικα δεν θα το παρουν ποτε.
(βεβαια καθε χρονο τα ιδια λεμε και καθε χρονο κατι γινεται ... αλλα πραγματικα φετος δεν βλεπω απο ποιον μπορουν να χασουν.. βεβαια αλλο ενα ματς σε final4 και αλλο μια σειρα αγωνων ... σε σειρα αγωνων η ΤΣΣΚΑ ειναι αχτυπητη θεωρω .. σε 1 ματς ολα γινονται οφκορς.. και ειδικα απο την Ρεαλ που θα παιζει εδρα)
Reggie Miller 31
QUOTE (Boom Dizzle @ Apr 15 2015, 15:10 ) *
Επειδη καποιος μου εκανε παρατηρηση γι αυτο που ειπα να πεταξουν τις φανελες,να πω οτι αυτο το ειπα γιατι δεν βλεπω κανενα παθος απο τους παικτες...Βλεπω μια αδιαφορια,μια νοοτροπια λουζερ και αυτη η φανελα δεν το αξιζει αυτο...Αν δεν ειναι αξιοι να παιξουν και να χασουν αξιοπρεπως να τις βγαλουν τις φανελες και να παιξουν στον ΚΑΟΔ(χωρις να εχω κατι προσωπικο με την ομαδα)....
Αυτο που ειδα μεχρι το ημιχρονο(τοσο αντεξα) χθες ειναι εκτρωμα...Και ευθυνονται ολοι γι αυτη τη καταντια της ομαδας...Επισης τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ...Με αυτο το μπατζετ εφτιαχνες ομαδα μαχητικη και με ψυχη!
Τεσπα προβλεπω ανετο 3-0 της ΤΣΣΚΑ και με διαφορες μ.ο 20π...Δεν ειμαι καταστροφολογος αλλα αυτη ειναι πλεον η δυναμικη της ομαδας...Παμε στους 8 και ειμαστε ευχαριστημενοι....Εχουμε μπει σε παρακμη εδω και 3 χρονια και γυρισμος δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα και αυτο γιατι πρεπει να ξαναχτισουμε νοοτροπια νικητη

Πρόσεχε γιατί θα σκάσουν οι παλαμάκιδες του ΟΑΚΑ, αυτοί που φοβούνται μην φύγει ο ΔΓ απο την ομάδα και πρέπει να λέμε πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε που τον έχουμε πρόεδρο, και θα σου πουν ότι δεν αγαπάς την ομάδα.

Πραγματικά αν μας αρκεί να πάμε στους 8 και μετά να χορεύουμε τσάμικα αν κάνουμε μια νίκη στην σειρά τότε τι να πω... Δεν σεβόμαστε καν την ιστορία μας.

ΥΓ Μεγάλο γέλιο απο τους "δημοσιογράφους" του ΠΑΟ που μόνο ότι ήταν ένα τρικ του Ντούσκο για να πιάσει την ΤΣΣΚΑ στον ύπνο δεν μας είπαν ότι ήταν η χθεσινή εμφάνιση... Ούτε ένα σχόλιο ότι ο άνθρωπος απλά δεν κάνει και είναι ακατάλληλος.

QUOTE (spysta @ Apr 15 2015, 15:50 ) *
η διαφορα των 25-30 ποντων ειναι λογικη ... ΤΕΤΟΙΑ θα ηταν και με οποιαδποτε αλλη ομαδα πλην Ρεαλ Μπαρτσα Φενερ Μακαμπι ΟΣΦΠ .. απο τη στιγμη που η ΤΣΣΚΑ επαιξε πολυ καλα χθες. (που δηλαδη κι αυτες οι ομαδες .. θα μπορουσαν χαλαρα να χασουν εναν αγωνα με πολλα)

Με αυτή την λογική:
1. Ας μην κατέβουμε στο γήπεδο, ας βάλουμε κάτω τα ονόματα και να παίξουμε Υπερ Ατού...
2. το 2002 ο ΠΑΟ, το 2007 πάλι ο ΠΑΟ, το 2012 ο ΟΣΦΠ, το 2014 η Μακάμπι έπρεπε να φάνε 20 στο κεφάλι κ να λένε και ευχαριστώ
3. Νομίζω αυτή η ομάδα έχει 6 αστέρια... αν της ταιριάζει να τρώει 20αρες και μάλιστα χωρίς να δείξει ίχνος διάθεσης τότε οκ... ας γίνουμε ΚΑΟΔ που λέει κ ο φίλος.

και όλα αυτά εντελώς φιλικά τα λέω και χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, αλλά αυτό που με πειράζει πολύ είναι κάποιοι να μην καταλαβαίνουν που παίζουν, να τους φεύγει η μπάλα απο τα χέρια λόγω φόβου, να μην δείχνουν καν διάθεση...
spysta
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2015, 12:57 ) *
Με αυτή την λογική:
1. Ας μην κατέβουμε στο γήπεδο, ας βάλουμε κάτω τα ονόματα και να παίξουμε Υπερ Ατού...
2. το 2002 ο ΠΑΟ, το 2007 πάλι ο ΠΑΟ, το 2012 ο ΟΣΦΠ, το 2014 η Μακάμπι έπρεπε να φάνε 20 στο κεφάλι κ να λένε και ευχαριστώ
3. Νομίζω αυτή η ομάδα έχει 6 αστέρια... αν της ταιριάζει να τρώει 20αρες και μάλιστα χωρίς να δείξει ίχνος διάθεσης τότε οκ... ας γίνουμε ΚΑΟΔ που λέει κ ο φίλος.

και όλα αυτά εντελώς φιλικά τα λέω και χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, αλλά αυτό που με πειράζει πολύ είναι κάποιοι να μην καταλαβαίνουν που παίζουν, να τους φεύγει η μπάλα απο τα χέρια λόγω φόβου, να μην δείχνουν καν διάθεση...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να κατεβεις και να παλεψεις και να προσπαθησεις για το καλυτερο δυνατο ..
απλα νταξει δεν χρειαζεται να φτανουμε και στο αλλο ακρο της κριτικης επειδη ηρθε μια πολυ βαρια , αλλα στα πλαισια του λογικου, ηττα.

that s all ... γενικα μιλωντας παντα και οχι μονο επι του συγκεκιμενου θεματος
Reggie Miller 31
QUOTE (spysta @ Apr 15 2015, 16:25 ) *
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να κατεβεις και να παλεψεις και να προσπαθησεις για το καλυτερο δυνατο ..
απλα νταξει δεν χρειαζεται να φτανουμε και στο αλλο ακρο της κριτικης επειδη ηρθε μια πολυ βαρια , αλλα στα πλαισια του λογικου, ηττα.

that s all ... γενικα μιλωντας παντα και οχι μονο επι του συγκεκιμενου θεματος

Στα πλαίσια του λογικού ήττα ήταν αυτή στην Μαδρίτη, στην Βαρκελώνη, στην Εφές και δεν μίλησε κανένας. Πιστεύω και πέρσι και φέτος κανείς δεν έχει την απαίτηση η ομάδα να κερδίσει σε σειρά 5 αγώνων την ΤΣΣΚΑ, ειδικά όταν δεν μπορεί να την ματσάρει καλά και απο άποψη κορμιών και απο άποψη βάθους.

Το να χάνεις όμως έτσι και ειδικά όταν έχεις το βάρος 6 ευρωπαϊκών και δεν είσαι η Άλμπα πχ που θεωρούσε μεγάλη επιτυχία να πάει στους 8, είναι ντροπή για την ομάδα. Όπως έγραψα και πιο πάνω με ενόχλησε προσωπικά το ότι δεν το πάλεψαν καν και αυτή η νοοτροπία είναι η χειρότερη για μια ομάδα που θέλει να λέει ότι κουβαλάει μια ιστορία. wink.gif
salonikatasos
να δούμε αύριο πώς θα αντιδράσει η ομάδα,κυρίως αν παίξουν περισσότερο πεισμωμένοι για να δώσουν απαντήσεις.κι ας ξαναχάσουν με 30 πόντους,δε θα το ρίξω στη μιζέρια.
όπως δεν μιζέριασε κανείς πέρυσι στην μπαρτσελόνα που έχασε με 45 πόντους στον ημιτελικό του φ4(είτε με 1,είτε με 45 αποκλείστηκαν και αυτό ήταν που τους πείραξε),όπως δεν μιζέριασε κανείς στην μακάμπι το 2012 που τους διαλύσαμε στο πρώτο ματς των πλέι οφ(και στο δεύτερο μας κέρδισαν),όπως δεν μιζέριασε κανείς το 2010-2011 κανείς στην τσσκα που αποκλείστηκαν από την πρώτη φάση κιόλας. και μιλάω αποκλειστικά για τις ιστορικές ομάδες της ευρώπης στις οποίες ανάμεσα είμαστε κι εμείς
όπως φυσικά δεν μιζέριασε κανείς στον παναθηναϊκό το 2010,επειδή είχαμε ομπράντοβιτς στην ομάδα. όταν ο αποκλεισμός από το μαρούσι και την παρτιζάν ήταν πολύ μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να χάσεις με κατεβασμένα τα χέρια χθες από μια καλύτερη ομάδα. όπως δε μιζέριασε κανείς τις σεζόν 2002-2003,2003-2004 που η ομάδα έπαιζε στο σπόρτινγκ με κάτι απίθανους στο ρόστερ. εκεί είχε ομπράντοβιτς βέβαια,οπότε όλα συγχωρούνται,τώρα να πάρουμε τα κεφάλια του ιβάνοβιτς,του γιαννακόπουλου και δεν ξέρω γω ποιου άλλου. βέβαια μια ήττα με 30 πόντους και κατεβασμένα χέρια από την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης για μια ομάδα που στις αρχές της χρονιάς οι προφητείες έκαναν λόγο για αποκλεισμό από την πρώτη φάση,φαντάζει σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα.

ναι είμαστε πρόβατα,παλαμάκηδες,υπάλληλοι του γιαννακόπουλου κι εσείς οι γνώστες του αθλήματος,αυτοί που θέλετε το καλό της ομάδας. για μένα όποιος το καλοκαίρι μίλαγε για αποκλεισμούς από την πρώτη φάση(να μην κατέβουμε ευρωλίγκα όπως έλεγαν),διασυρμό στο κύπελλο,3-4η θέση στο πρωτάθλημα κλπ. τώρα δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε και να γκρινιάζουν. κάπως πρέπει να έρθει η "δικαίωση" και γι αυτούς βέβαια
G-arenas
QUOTE (spysta @ Apr 15 2015, 15:50 ) *
ρε παιδια τωρα σοβαρα ... ριχνεται τοσες ευθυνες δεξια κι αριστερα

η ΤΣΣΚΑ ..
βγαζει Τεοντοσιτς βαζει ΝτεΚολο
βγαζει Κριαπα βαζει Κιριλενκο
βγαζει Ουιμς βαζει Mαρκοισβιλι
οι Χαινς Τζακσον Βοροντσεβιτς χρησιμοποιουνται για 10-15 λεπτα ξερωγω .. παικτες που σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα θα ηταν καραβασικοι.
βασικα ΟΛΗ η ομαδα κανει τρομερο ροτεισον λογω των απεριοριστων ΣΟΥΠΕΡ επιλογων.

δηλ οκ μην τρελαινομαστε
ο ΠΑΟ παει να παιξει με ενα 5αρι , χωρις Σλοτερ ,χωρις δευτερο 3αρι .. και μοναχα με ΔΔ Γκιστ Φωτση να εχουν εμπειρια απο τετοια ματς.
ταβανι ειναι το ΤΟΠ8 για τον ΠΑΟ και αποτελει υπερβαση που περασε εκει μαλιστα ..

δηλ τι να λεμε .. αν δεν το παρουν και φετος οι Ρωσσοι πραγματικα δεν θα το παρουν ποτε.
(βεβαια καθε χρονο τα ιδια λεμε και καθε χρονο κατι γινεται ... αλλα πραγματικα φετος δεν βλεπω απο ποιον μπορουν να χασουν.. βεβαια αλλο ενα ματς σε final4 και αλλο μια σειρα αγωνων ... σε σειρα αγωνων η ΤΣΣΚΑ ειναι αχτυπητη θεωρω .. σε 1 ματς ολα γινονται οφκορς.. και ειδικα απο την Ρεαλ που θα παιζει εδρα)

δηλαδη θες να πεις οτι η διαφορα των 2 ροστερ ειναι για 30 ποντους στο εντελως χαλαρο??δηλαδη μια ομαδα χειροτερη απο μας,οπως η τουροφ με ποσο επρεπε να χασει??η διαφορα στην ποιοτητα του ροστερ ναι ειναι μεγαλη,αλλα οχι για 30 ποντους και χωρις καν να παρουσιασει κατι σε τακτικο επιπεδο,αλλα και χωρις καρδια...ειναι ξεκαθαρο οτι ο προπονητης τα κανει ολα λαθος και φαινετε τοσο μεγαλη διαφορα...και επισης η σειρα ξεραμε οτι ειναι χαμενη,αλλα για αυτα που εδειξε η ομαδα στο τοπ16 τον κατηγορουμε και επισης το ποσο τραγικο ηταν το πλανο για χθες...μπηκαμε ανετοιμοι σε ολα τα επιπεδα,τακτικα,ψυχολογιας,νοοτροπιας...ντα
ξει τι να πω αν δεν τα βλεπει καποιος αυτα δεν νομιζω οτι μπανιζει μπασκετ...
ο ιβανοβιτς ειναι μακραν ο χειροτερος προπονητης που περασε απο την ομαδα!!!

και μην νομιζεις οτι η διαφορα ποιοτητα του ροστερ του οσφπ και του παο ειναι μεγαλη,ισαξιες ειναι,απλως η μια ομαδα ειναι πολυ καλυτερα δομημενη και ο προπονητης παιρνει το 110% απο αυτην,ενω η αλλη αστα να πανε!!

manj13
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2015, 15:57 ) *
Πρόσεχε γιατί θα σκάσουν οι παλαμάκιδες του ΟΑΚΑ, αυτοί που φοβούνται μην φύγει ο ΔΓ απο την ομάδα και πρέπει να λέμε πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε που τον έχουμε πρόεδρο, και θα σου πουν ότι δεν αγαπάς την ομάδα.

Πραγματικά αν μας αρκεί να πάμε στους 8 και μετά να χορεύουμε τσάμικα αν κάνουμε μια νίκη στην σειρά τότε τι να πω... Δεν σεβόμαστε καν την ιστορία μας.

ΥΓ Μεγάλο γέλιο απο τους "δημοσιογράφους" του ΠΑΟ που μόνο ότι ήταν ένα τρικ του Ντούσκο για να πιάσει την ΤΣΣΚΑ στον ύπνο δεν μας είπαν ότι ήταν η χθεσινή εμφάνιση... Ούτε ένα σχόλιο ότι ο άνθρωπος απλά δεν κάνει και είναι ακατάλληλος.

Με αυτή την λογική:

Reggie οι ''παλαμακηδες που φοβουνται μην τυχον φυγει ο ΔΓ'' περιλαμβανει και ΕΜΕΝΑ και καθε αλλο παρα με οικτιρω γι αυτο...Και επειδη γνωριζεις-μπορει και λογω ηλικιας- το ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ της ιστοριας ,ΤΟ ΚΑΛΟ, παρε και ΤΟ ΑΛΛΟ μερος που ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ απο τα 10-12 χρονια μου και μετα και δεν μου ειναι και για ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΗ....Αστο δεν θα ΞΑΝΑΠΑΡΩ....ΑΝ γινεται.....

1982-1983 CHAMPIONS' CUP

1st Round

Panathinaikos BC - Le Mans BC: 58-55
evilmonkey.gif Le Mans BC - Panathinaikos BC: 112-67

1985-1986 CUP WINNERS' CUP

1st Round

Panathinaikos BC - Sparta BC: 89-72
Sparta BC - Panathinaikos BC: 73-101

2nd Round

Panathinaikos BC - Bebe BC tongue.gif : 79-84
Bebe BC 24.gif - Panathinaikos BC: 82-75

1986-1987 CUP WINNERS' CUP

1st Round

Panathinaikos BC - Steiner Bier BC 24.gif : 74-67
Steiner Bier BC 24.gif - Panathinaikos BC: 84-71

1991-1992 KORAC CUP

3rd Round - Group Stage

Panathinaikos BC - Cholet BC: 75-84
Cholet BC - Panathinaikos BC: 90-68
PAO BC - Messagero Roma BC: 96-99
Messagero Roma BC - Panathinaikos BC: 84-75
Panathinaikos BC - Zaragosa BC: 71-67
Zaragosa BC - Panathinaikos BC: 94-80

1992-1993 (did not qualify to participate in European Cups) 68.gif

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ???? wink.gif
manj13
Ρε μιλαμε η ομαδα χανει ΣΥΧΝΑ....οχι ΑΣΤΕΙΑ.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif .....Περι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....το αναγνωσμα..προοοσχωμενννννν.......!!!!!! 69.gif

VTB LEAGUE

08/10/2014 19:00 CSKA 99 : 70 Bisons
12/10/2014 18:00 Lokomotiv-Kuban 81 : 73 CSKA........Ολεεεεεεεε!!!!!ΕΧΑΣΕ!!!
20/10/2014 19:00 CSKA 92 : 79 Enisey
26/10/2014 13:00 CSKA 78 : 60 Khimki
03/11/2014 13:00 CSKA 81 : 54 Krasny Oktyabr
09/11/2014 17:00 CSKA 92 : 51 Krasnye Krylia
17/11/2014 19:00 VEF 72 : 87 CSKA
23/11/2014 13:00 CSKA 89 : 63 Astana
30/11/2014 18:00 Zenit 57 : 81 CSKA
08/12/2014 20:00 CSKA 75 : 51 UNICS
14/12/2014 17:00 Nymburk 73 : 86 CSKA
21/12/2014 16:00 Nizhny Novgorod 59 : 84
23/12/2014 19:30 CSKA 93 : 72 Tsmoki-Minsk
05/01/2015 13:00 CSKA 102 : 81 Kalev
11/01/2015 18:30 Avtodor 79 : 91 CSKA
18/01/2015 14:00 Bisons 63 : 78 CSKA
25/01/2015 19:00 UNICS 73 : 75 CSKA
01/02/2015 19:00 CSKA 76 : 78 Lokomotiv-Kuban........Ολεεεεεεεε!!ΕΧΑΣΕ!!!
08/02/2015 13:00 Khimki 107 : 104 CSKA ........Ολεεεεεεεε!!ΕΧΑΣΕ!!!
16/02/2015 20:00 Astana 60 : 78 CSKA
19/02/2015 18:30 Kalev 79 : 113 CSKA
22/02/2015 18:00 Krasnye Krylia 41 : 85
01/03/2015 17:00 CSKA 107 : 78 VEF
09/03/2015 17:00 Krasny Oktyabr 88 : 101 CSKA
15/03/2015 19:00 CSKA 102 : 86 Zenit
23/03/2015 19:10 Enisey 79 : 93 CSKA
30/03/2015 20:00 CSKA 102 : 67 Nymburk
06/04/2015 20:00 CSKA 83 : 75 Nizhny Novgorod
11/04/2015 15:00 Tsmoki-Minsk 68 : 109 CSKA

EUROLEAGUE

10 wins, 0 losses..........................................................................
....................

1 W at ALBA Berlin 68 - 84
2 W vs Maccabi Electra Tel Aviv 99 - 80
3 W at Cedevita Zagreb 72 - 76
4 W vs Unicaja Malaga 95 - 85
5 W at Limoges CSP 76 - 86
6 W vs ALBA Berlin 95 - 66
7 W at Maccabi Electra Tel Aviv 61 - 84
8 W vs Cedevita Zagreb 97 - 79
9 W at Unicaja Malaga 75 - 76
10 W vs Limoges CSP 88 - 56

Top 16

12 wins, 2 losses..........................................................................
....................................................................

11 W at Fenerbahce Ulker Istanbul 81 - 84
12 W vs Laboral Kutxa Vitoria 99 - 90
13 W at Anadolu Efes Istanbul 69 - 78
14 W vs Unicaja Malaga 101 - 74
15 W vs Nizhny Novgorod 103 - 95
16 L at Olympiacos Piraeus 84 - 76 ....................................Ολεεεεεεεε!!!!!ΕΧΑΣΕ!!!
17 W vs EA7 Emporio Armani Milan 97 - 75
18 L vs Fenerbahce Ulker Istanbul 75 - 81.............................Ολεεεεεεεε!!!!!ΕΧΑΣΕ!!!
19 W at Laboral Kutxa Vitoria 74 - 81
20 W vs Anadolu Efes Istanbul 88 - 83
21 W at Unicaja Malaga 77 - 95
22 W at Nizhny Novgorod 82 - 86
23 W vs Olympiacos Piraeus 76 - 70
24 W at EA7 Emporio Armani Milan 79 - 88

Playoffs

1 wins, 0 losses

25 W vs Panathinaikos Athens 93 - 66
26 vs Panathinaikos Athens April 16
27 at Panathinaikos Athens April 20
28 at Panathinaikos Athens April 22
29 vs Panathinaikos Athens April 28

Total Record

23 wins, 2 losses..........................................................................
................................................................

Απο τα παραπανω μπορουμε να συμπερανουμε οτι οι μονοι που ο Λοχιας μπορει να παρει συμβουλες ειναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ biggrin.gif οι προπονητες της Κουμπαν ΚΑΙ ο Ζοτς με τον Σφαιροπουλο.....Ολοι οι αλλοι τραχανοπλαγιαδες ,αμπαλοι και με μικροτερα και φτηνοτερα μπατζετ απο τον Παναθηναικο...... icon_drunk.gif
pan24
Δεν θα φωναζε κανεις αν χαναμε απλως.Θα ηταν το αναμενομενο.Ομως οχι να χανεις ετσι που αν δεν εβαζε τους αναπληρωματικους του θα ειχαμε 50 ποντους διαφορα.Αν χαναμε οπως πχ με την μπαρτσελονα ελαχιστοι θα γκρινιαζαν
Εκτος αν μας λες οτι ο παναθηναικος εχει γινει επιπεδου αστανα και κρασνι κριλια οποτε οκ...
A.CAB
Μα αφού έχει "μεταφραστή" για προπονητή και παίζει τουρλουμπούκι. Πως τα καταφέρνει; Τι γίνεται;

Στα πιο σοβαρά αγαπητέ manj13 τι ακριβώς προσπαθείς να πεις; Ότι να λέμε πάλι καλά που φάγαμε μόνο 27; Να το ρίξουμε στην τρελίτσα; Δηλαδή η ήττα είτε στον πόντο είτε στους 30 δεν έχει σημασία για εμάς; Αφού όλοι (ή σχεδόν όλοι γιατί όσοι προβλέπανε 30άρες στον πρώτο γύρο άλλοι τόσοι και περισσότεροι προβλέπανε και ομαδάρα τέτοια εποχή και εκπληξάρα της διοργάνωσης) συμφωνούμε πως η πρόκριση είναι δύσκολη, τι να κάνουμε; Να μην το παλέψουμε; Να μην βγάλουμε κανά σχέδιο; Κανά προβληματισμό στον Ιτούδη (τον μεταφραστή μωρέ); Ε τι πάμε εκεί πάνω να κάνουμε; Ας απολαύσουν τα παλικάρια τις μέρες του Πάσχα.
Αυτό ακριβώς έγινε και πέρυσι και φαίνεται πόσο μας επιρρέασε που πάλι για Αλβέρτη ακούμε. Σιγά μια 30άρα ακόμα και δεν τρέχει και τίποτα.

Και από όλους αυτούς δηλαδή πόσοι φάγανε 30 και σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι δηλαδή; Ή μήπως είμαστε στα ίδια με όλους αυτούς;
Και μιας και έβαλες τα στατιστικά της ΤΣΣΚΑ δεν βάζεις μία και του Ερυθρού Αστέρα να δούμε τι γίνεται; Πόσους κέρδισε και πόσους έχασε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε να χρυσώσουμε το χάπι. Εντάξει θα υπάρχουν πάντα οι παλαμάκιδες που θα το χρυσώνουν μέχρι να τους πούνε Στοπ. Αλλά είναι προφανές πλέον πως τέτοιες εμφανίσεις σαν τη χθεσινή πρέπει να κοπούν. Ας παίζαμε κάτι σαν μπάσκετ με κάτι σαν ψυχή και ας χάναμε και 35 πόντους αν ήταν τόσο καλύτεροι οι άλλοι. Που σόρι κιόλας για 35 δεν είμαστε θέλω να πιστεύω.
ice-wolf
QUOTE(A.CAB @ Apr 15 2015, 18:44 ) *
Μα αφού έχει "μεταφραστή" για προπονητή και παίζει τουρλουμπούκι. Πως τα καταφέρνει; Τι γίνεται;

Στα πιο σοβαρά αγαπητέ manj13 τι ακριβώς προσπαθείς να πεις; Ότι να λέμε πάλι καλά που φάγαμε μόνο 27; Να το ρίξουμε στην τρελίτσα; Δηλαδή η ήττα είτε στον πόντο είτε στους 30 δεν έχει σημασία για εμάς; Αφού όλοι (ή σχεδόν όλοι γιατί όσοι προβλέπανε 30άρες στον πρώτο γύρο άλλοι τόσοι και περισσότεροι προβλέπανε και ομαδάρα τέτοια εποχή και εκπληξάρα της διοργάνωσης) συμφωνούμε πως η πρόκριση είναι δύσκολη, τι να κάνουμε; Να μην το παλέψουμε; Να μην βγάλουμε κανά σχέδιο; Κανά προβληματισμό στον Ιτούδη (τον μεταφραστή μωρέ); Ε τι πάμε εκεί πάνω να κάνουμε; Ας απολαύσουν τα παλικάρια τις μέρες του Πάσχα.
Αυτό ακριβώς έγινε και πέρυσι και φαίνεται πόσο μας επιρρέασε που πάλι για Αλβέρτη ακούμε. Σιγά μια 30άρα ακόμα και δεν τρέχει και τίποτα.

Και από όλους αυτούς δηλαδή πόσοι φάγανε 30 και σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι δηλαδή; Ή μήπως είμαστε στα ίδια με όλους αυτούς;
Και μιας και έβαλες τα στατιστικά της ΤΣΣΚΑ δεν βάζεις μία και του Ερυθρού Αστέρα να δούμε τι γίνεται; Πόσους κέρδισε και πόσους έχασε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε να χρυσώσουμε το χάπι. Εντάξει θα υπάρχουν πάντα οι παλαμάκιδες που θα το χρυσώνουν μέχρι να τους πούνε Στοπ. Αλλά είναι προφανές πλέον πως τέτοιες εμφανίσεις σαν τη χθεσινή πρέπει να κοπούν. Ας παίζαμε κάτι σαν μπάσκετ με κάτι σαν ψυχή και ας χάναμε και 35 πόντους αν ήταν τόσο καλύτεροι οι άλλοι. Που σόρι κιόλας για 35 δεν είμαστε θέλω να πιστεύω.

Δεν στα είπαν; Είναι πολυτέλεια ο Ιβάνοβιτς για τέτοιο ρόστερ. Να του πούμε και ευχαριστώ. Στην καλύτερη αύριο να χάσουμε με καμιά 10αριά πόντους και την Τρίτη ένα ωραίο sweep με 5-6 πόντους.
Πώς να ένιωσε ο ΔΓ χθες με τον "μεταφραστή" να δένει κόμπο την ομάδα; Α, ξέχασα: "Αν σε 5 χρόνια δεν πάρουμε ευρωπαϊκό με τον Χαραλαμπόπουλο, να μη λένε Γιαννακόπουλο". Η 5ετία μετράει από φέτος ή από του χρόνου;
AKRG
Χαλαρώστε λίγο βρε ! Τόσο μπορεί η ομάδα Τόσο παίζει , Τόσα μπορεί ο ΔΓ να "σμπρώξει" Τόσα ¨σμπρώχνει" ! Ένα παιχνίδι είναι ... Χαρείτε το λίγο ! Δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να παίρνουμε ευρωπαϊκό , ας πάρουν και οι άλλοι κανένα ! Η ΡΕΑΛ με τα περισσότερα κύπελλα δείτε ΠΟΣΑ χρόνια έχει να σηκώσει κάτι ! ΠΟΣΕΣ σφαλιάρες κάθε χρόνο τρώει από τους Ελληνες !! μέχρι και από εμάς φέτος είδαν "σφοντύλι"¨!!!
PARISINOS
Παιδια εγω θα επαναλαβω τη θεση που ειχα πριν τα ματς.

καλως η κακως ομαδα δεν εχουμε για παραπανω.

ναι δεν ειμαστε για 30 ποντους η 40 (οπως θα ηταν αν δεν μας ειχαν λυπηθει) αλλα αυτο δεν αλλαζει τη γενικη εικονα.

Το εχω ξαναπει σε αλλα ποστ. Πρεπει να παψουμε να κρινουμε το μπασκετ απο ενα παιχνιδι, μια φαση κλπ. Πολυς κοσμος βγαζει συμπερασματα απο πολυ μικρο δειγμα. Τον αδικει ο διαιτητης σε μια κρισιμη φαση και θεωρει οτι εχασε απο το διαιτητη. Χανει εναν αγωνα με μεγαλη διαφορα , τους βγαζει ολους αχρηστους.

Το να χασεις εναν αγωνα με 30/40/50 η απο ενα καφενειο δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. και δεν θα επρεπε να επηρεαζει την γενικη μας κριση.
Εχουν χαθει ματς απο το πρωτο δεκαλεπτο και με 40 ποντους διαφορα, απο ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ και σε ματς μεταξυ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΩΝ αντιπαλων. Εχω δει ματς φαιναλ 4 μεταξυ ομαδαρων να τελειωνουν με +/- 40. Εχω δει ντερμπυ μεταξυ ισοδυναμων ομαδων να τελειωνουν με +/- 40. Εδω κοτζαμ εθνικη ελλαδας στα πραιμ της με ΔΔ/Σπαν/Παπαλουκα στα πραιμ τους και ετρωγε ταριφα μια 25αρα απο την ισπανια στο ρελαντι ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.

καλως η κακως με τη ΤΣΣΚΑ ματσαρουμε ΓΕΝΙΚΑ πολυ ασχημα. Αν προσθεσεις και το γεγονος οτι εχει ΠΟΛΥ περισσοτερο ταλεντο και λυσεις, αν συνυπολογισεις σε αυτο οτι βρεθηκαν σε ΠΟΛΥ καλη μερα (οσο ναναι και ελευθερος να βαρας συνεχεια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησεις με 9/13 τριποντα) και επαιζαν ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ τους, τοτε καταλαβαινεις οτι το -30 δεν μου λεει εμενα και πολλα.

Φυσικα και ολοι στεναχωριομαστε αλλα πρεπει να λειτουργουμε ψυχραιμα και να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο.

Το δασος λοιπον ειναι σε γενικες γραμμες η σεζον εχει βγαλει αρκετα θετικα, τα οποια πολλοι ειτε δεν τα βλεπετε ειτε τα θεωρειτε αυτονοητα. Ποια ειναι αυτα?

Πρωτον πηραμε ηδη εναν τιτλο. Πολλοι το θεωρουν δεδομενο γιατι τον παιρνουμε καθε χρονο αλλα δεν ειναι , γιατι με τη μειωση του μπαντζετ ανετα μπορω να φανταστω σεναριο που θα κανεις 3-4 χρονια να παρεις τιτλο.

Δευτερον διατηρησαμε τη θεση μας στις καλες ομαδες της ευρωπης εστω δευτερης τριτης ταχυτητας. Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να εισαι μεσα στους 8-10 καλυτερους. καθε χρονο να το παιρνεις εσυ οπως γινοταν παλια δεν γινεται. παιζουν και οι αλλοι μπαλα. Αν η μεταβατικη περιοδος σημαινει οτι θα πηγαινουμε στους 8 και θα παιρνουμε και εγχωριο τιτλο, τοτε δεν εχω κανενα προβλημα. αλλα πραγματα μικραινουν μια ομαδα και οχι μια ηττα με 30 η μια ηττα απο τον αστερα.
Πολλοι στεναχωριεστε και ειναι κατανοητο αλλα πραγματικα δεν ξερετε τι σημαινει να μικραινει ομαδα. για δειτε λιγο στο ποδοσφαιρο που απο εκει που κερδιζες γιουβε, πορτο , αρσεναλ κλπ τωρα δεν εχει σιγουρη τη νικη ουτε με τη γκρεβενμαχερ.

Τριτη κερδος απο τη σεζον ειναι οτι πλεον ειμαι βεβαιος οτι το σεναριο της απολυτης διαλυσης δεν θα συμβει. Με το ξεπεταγμα των παπα/γιανκοβιτς και τη βελτιωση γκιστ, ξερω οτι μια ομαδα πανω κατω τοπ 8 θα την εχουμε με κορμο αυτους τους 3.

Για μενα η σεζον ειναι πανω κατω επιτυχημενη. Πραγματικα εγω εντικειμενικα την περιμενα χειροτερη . και επαναλαμβανω κρινω απ ολη τη σεζον, κανω ταμειο τα συν και τα πλην και βγαζω σουμα.
Τωρα αν καποιος κρινει με βαση το οτι επρεπε στο ταδε ματς να το παλεψουμε λιγο παραπανω, αν στο δεινα ματς μπορουσαμε να νικησουμε κλπ...ενταξει ετσι απλα χανεις το δασος.

Υ.Γ. Ολα αυτα χωρις να αναιρει το γεγονος οτι στεναχωριεμαι που δεν κερδιζουμε , και δεν αναιρει το γεγονος οτι θεωρω τον ΔΓ εντελως ακαταλληλο για διοικηση ομαδας .
Ειχει τετοια μαγια και τοσο στερεες βασεις η προηγουμενη δυναστεια που φοβαμαι οτι ο ΔΓ ακομα αυτο εξαργυρωνει. Ο ζοτς ειχε κανει τοσο ευστοχες επιλογες που η επομενη μερα μετα απο αυτον ηταν εξασφαλισμενη. Κληροδοτουσε στον επομενο ομαδα με νοοτροπια νικητη, με πιστωση χρονου απο το κοσμο και με ηγετες που θα μπορουσαν να τραβηξουν κουπι (θα μπορουσαμε να ειχαμε ιτουδη στο παγκο και καλαθι οργανωτη).
Βλεπεις πεσαμε στον ΔΓ που ηθελε να διαλυσει τα παντα ωστε να παρει ολες τις δαφνες τις επιτυχιας. ετσι οπως τον βλεπω, ξερω πολυ καλα τι θα παρει μακροπροθεσμα.
G-arenas
QUOTE (PARISINOS @ Apr 15 2015, 20:33 ) *
Παιδια εγω θα επαναλαβω τη θεση που ειχα πριν τα ματς.

καλως η κακως ομαδα δεν εχουμε για παραπανω.

ναι δεν ειμαστε για 30 ποντους η 40 (οπως θα ηταν αν δεν μας ειχαν λυπηθει) αλλα αυτο δεν αλλαζει τη γενικη εικονα.

Το εχω ξαναπει σε αλλα ποστ. Πρεπει να παψουμε να κρινουμε το μπασκετ απο ενα παιχνιδι, μια φαση κλπ. Πολυς κοσμος βγαζει συμπερασματα απο πολυ μικρο δειγμα. Τον αδικει ο διαιτητης σε μια κρισιμη φαση και θεωρει οτι εχασε απο το διαιτητη. Χανει εναν αγωνα με μεγαλη διαφορα , τους βγαζει ολους αχρηστους.

Το να χασεις εναν αγωνα με 30/40/50 η απο ενα καφενειο δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. και δεν θα επρεπε να επηρεαζει την γενικη μας κριση.
Εχουν χαθει ματς απο το πρωτο δεκαλεπτο και με 40 ποντους διαφορα, απο ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ και σε ματς μεταξυ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΩΝ αντιπαλων. Εχω δει ματς φαιναλ 4 μεταξυ ομαδαρων να τελειωνουν με +/- 40. Εχω δει ντερμπυ μεταξυ ισοδυναμων ομαδων να τελειωνουν με +/- 40. Εδω κοτζαμ εθνικη ελλαδας στα πραιμ της με ΔΔ/Σπαν/Παπαλουκα στα πραιμ τους και ετρωγε ταριφα μια 25αρα απο την ισπανια στο ρελαντι ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.

καλως η κακως με τη ΤΣΣΚΑ ματσαρουμε ΓΕΝΙΚΑ πολυ ασχημα. Αν προσθεσεις και το γεγονος οτι εχει ΠΟΛΥ περισσοτερο ταλεντο και λυσεις, αν συνυπολογισεις σε αυτο οτι βρεθηκαν σε ΠΟΛΥ καλη μερα (οσο ναναι και ελευθερος να βαρας συνεχεια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησεις με 9/13 τριποντα) και επαιζαν ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ τους, τοτε καταλαβαινεις οτι το -30 δεν μου λεει εμενα και πολλα.

Φυσικα και ολοι στεναχωριομαστε αλλα πρεπει να λειτουργουμε ψυχραιμα και να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο.

Το δασος λοιπον ειναι σε γενικες γραμμες η σεζον εχει βγαλει αρκετα θετικα, τα οποια πολλοι ειτε δεν τα βλεπετε ειτε τα θεωρειτε αυτονοητα. Ποια ειναι αυτα?

Πρωτον πηραμε ηδη εναν τιτλο. Πολλοι το θεωρουν δεδομενο γιατι τον παιρνουμε καθε χρονο αλλα δεν ειναι , γιατι με τη μειωση του μπαντζετ ανετα μπορω να φανταστω σεναριο που θα κανεις 3-4 χρονια να παρεις τιτλο.

Δευτερον διατηρησαμε τη θεση μας στις καλες ομαδες της ευρωπης εστω δευτερης τριτης ταχυτητας. Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να εισαι μεσα στους 8-10 καλυτερους. καθε χρονο να το παιρνεις εσυ οπως γινοταν παλια δεν γινεται. παιζουν και οι αλλοι μπαλα. Αν η μεταβατικη περιοδος σημαινει οτι θα πηγαινουμε στους 8 και θα παιρνουμε και εγχωριο τιτλο, τοτε δεν εχω κανενα προβλημα. αλλα πραγματα μικραινουν μια ομαδα και οχι μια ηττα με 30 η μια ηττα απο τον αστερα.
Πολλοι στεναχωριεστε και ειναι κατανοητο αλλα πραγματικα δεν ξερετε τι σημαινει να μικραινει ομαδα. για δειτε λιγο στο ποδοσφαιρο που απο εκει που κερδιζες γιουβε, πορτο , αρσεναλ κλπ τωρα δεν εχει σιγουρη τη νικη ουτε με τη γκρεβενμαχερ.

Τριτη κερδος απο τη σεζον ειναι οτι πλεον ειμαι βεβαιος οτι το σεναριο της απολυτης διαλυσης δεν θα συμβει. Με το ξεπεταγμα των παπα/γιανκοβιτς και τη βελτιωση γκιστ, ξερω οτι μια ομαδα πανω κατω τοπ 8 θα την εχουμε με κορμο αυτους τους 3.

Για μενα η σεζον ειναι πανω κατω επιτυχημενη. Πραγματικα εγω εντικειμενικα την περιμενα χειροτερη . και επαναλαμβανω κρινω απ ολη τη σεζον, κανω ταμειο τα συν και τα πλην και βγαζω σουμα.
Τωρα αν καποιος κρινει με βαση το οτι επρεπε στο ταδε ματς να το παλεψουμε λιγο παραπανω, αν στο δεινα ματς μπορουσαμε να νικησουμε κλπ...ενταξει ετσι απλα χανεις το δασος.

Υ.Γ. Ολα αυτα χωρις να αναιρει το γεγονος οτι στεναχωριεμαι που δεν κερδιζουμε , και δεν αναιρει το γεγονος οτι θεωρω τον ΔΓ εντελως ακαταλληλο για διοικηση ομαδας .
Ειχει τετοια μαγια και τοσο στερεες βασεις η προηγουμενη δυναστεια που φοβαμαι οτι ο ΔΓ ακομα αυτο εξαργυρωνει. Ο ζοτς ειχε κανει τοσο ευστοχες επιλογες που η επομενη μερα μετα απο αυτον ηταν εξασφαλισμενη. Κληροδοτουσε στον επομενο ομαδα με νοοτροπια νικητη, με πιστωση χρονου απο το κοσμο και με ηγετες που θα μπορουσαν να τραβηξουν κουπι (θα μπορουσαμε να ειχαμε ιτουδη στο παγκο και καλαθι οργανωτη).
Βλεπεις πεσαμε στον ΔΓ που ηθελε να διαλυσει τα παντα ωστε να παρει ολες τις δαφνες τις επιτυχιας. ετσι οπως τον βλεπω, ξερω πολυ καλα τι θα παρει μακροπροθεσμα.

μα δεν κρινουμε απο ενα παιχνιδι,απο τα χριστουγεννα και μετα παιζουμε τραγικα,δεν περιμεναμε την 30αρα για να πουμε οτι κατι δεν παει καλα και κραζουμε τον ιβανοβιτς...και επισης δεν ειναι τοσο η διαφορα,ειναι και ο τροπος που χασαμε,χωρις καθολου ψυχολογια,χωρις πλανο,χωρις τιποτα...για παραδειγμα λες οτι ηταν σε πολυ καλη μερα,ναι οντως ηταν σε καλη μερα,αλλα οταν ξερεις οτι μια ομαδα εχει 40% στα τριποντα και ειναι η καλυτερη στην διοργανωση,δεν πας να τους δωσεις ελευθερα σουτ!στο α ημιχρονο 14 τριποντα εκαναν,ολα ελευθερα!!ουτε καν φαουλ στην αμυνα μας δεν καναμε για να τους σταματησουμε τον αιφνιδιασμο και τον ρυθμο,ουτε καν ταιμ αουτ!!!

ναι με βαση ως εδω που φτασαμε,με το συγκεκριμενο ροστερ μια χαρα ειναι,αλλα οταν παιζεις πολυ χειροτερα σε σχεση με αυτο που μπορει να παιξει το ροστερ σου,οταν παιζεις με ευκολους αντιπαλους και δεν μπορεις να κανεις τα βασικα για να κερδισεις,ε τοτε πως μπορεις να λες οτι εχεις πετυχημενη χρονια??

bbplayer
QUOTE(manj13 @ Apr 15 2015, 17:35 ) *
Reggie οι ''παλαμακηδες που φοβουνται μην τυχον φυγει ο ΔΓ'' περιλαμβανει και ΕΜΕΝΑ και καθε αλλο παρα με οικτιρω γι αυτο...Και επειδη γνωριζεις-μπορει και λογω ηλικιας- το ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ της ιστοριας ,ΤΟ ΚΑΛΟ, παρε και ΤΟ ΑΛΛΟ μερος που ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ απο τα 10-12 χρονια μου και μετα και δεν μου ειναι και για ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΗ....Αστο δεν θα ΞΑΝΑΠΑΡΩ....ΑΝ γινεται.....

1982-1983 CHAMPIONS' CUP

1st Round

Panathinaikos BC - Le Mans BC: 58-55
evilmonkey.gif Le Mans BC - Panathinaikos BC: 112-67

1985-1986 CUP WINNERS' CUP

1st Round

Panathinaikos BC - Sparta BC: 89-72
Sparta BC - Panathinaikos BC: 73-101

2nd Round

Panathinaikos BC - Bebe BC tongue.gif : 79-84
Bebe BC 24.gif - Panathinaikos BC: 82-75

1986-1987 CUP WINNERS' CUP

1st Round

Panathinaikos BC - Steiner Bier BC 24.gif : 74-67
Steiner Bier BC 24.gif - Panathinaikos BC: 84-71

1991-1992 KORAC CUP

3rd Round - Group Stage

Panathinaikos BC - Cholet BC: 75-84
Cholet BC - Panathinaikos BC: 90-68
PAO BC - Messagero Roma BC: 96-99
Messagero Roma BC - Panathinaikos BC: 84-75
Panathinaikos BC - Zaragosa BC: 71-67
Zaragosa BC - Panathinaikos BC: 94-80

1992-1993 (did not qualify to participate in European Cups) 68.gif

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ???? wink.gif

Δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το 1982 με το 2015! Συγκεντρωτικά πού ηταν τότε το ελληνικό μπασκετ και σε επιπεδο συλλόγων και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Εκεί κάπου στην ανυποληψία. Οι άλλες ομάδες τι έκαναν? Σαφώς και δε μας υπολόγιζε κανείς και πουθενά. Από και ως πους ειναι συγκρίσιμη η ήττα από την Vevey (δεν υπάρχει καμία Bebe πουθενά. Προφανώς εννοεί την ελβετική ομάδα που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη) με την 30αρου από την ΤΣΣΚΑ.
Βέβαια κακώς η λίστα σταματά εκεί. Έπρεπε να περιλαμβάνει και την περίοδο που ο Παυλαρας σκορπουσε τα εκατομμύρια και ειχε.γίνει ο σβερκος του κόκκινος από τον Καμπουροελληνιαδη. Μέχρι που κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και το έκανε. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ΔΓ.

Τε σπα, μην παραβλεπετε το γεγονός οτι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, ελέω Μακαμπι..Τρεις ευκαιρίες είχαμε να.τα καταφέρουμε μόνοι μας και αποτυχαμε. Η 8αδα ειναι.στάχτη στα ματια
manj13
QUOTE(A.CAB @ Apr 15 2015, 18:44 ) *

Και να το παλεψουμε και να βαλουμε προβληματισμους και να μη το ριξουμε στην τρελλη και σ ολα μαζι σου....Αλλα υπαρχουν καποιοα ματς που ΘΕΛΕΙΣ αλλα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...Kαποιος τ αφηνει για να πολεμησει αργοτερα καπου καλυτερα καποιος βαζει μπροστα παραδοσεις...Καλως η κακως ο Λοχιας κοουτσαρει ας περιμενουμε...Κι εγω απ την αρχη σκουπα εβλεπα κι ηθελα οπως εχω πει οχι σαν το χτεσινο...Αλλα δεν θυμαμαι αν το γραψες εσυ λογω του οτι αγαπαμε την ομαδα ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ SLOW-MOTION...Kαι βλεπουμε ως τον Ιουνη...Οσο για τον ''pretend to be coach'' που αναφερεις κι εσυ και πολλοι αλλοι ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΟΥΤΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ απο του Ε.Αστερα μεχρι και της Μακαμπι ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Φ4...Οταν ξερεις οτι και με συνολο 2 ητες και με συνολο 10 ηττες εως τους 16 πας φ4 κοουτσαρεις ως μαεστρος...Στα ματς της μιας ανασας θα δουμε...Αλλα ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ηταν τοσο σιγουρος για τις ικανοτητες του που πηρε...ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ.... tongue.gif....Αντε και για το φ4 τον ....Λεμπρον...Το...σωνω γιατι θα φαω κανα φαουλ απο το...πουθενα... tongue.gif
nikolas_asteri
QUOTE (manj13 @ Apr 15 2015, 23:30 ) *
Αλλα ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ηταν τοσο σιγουρος για τις ικανοτητες του που πηρε...ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ.... tongue.gif....Αντε και για το φ4 τον ....Λεμπρον...

Δηλαδή πρέπει οι καλοί προπονητές να μην παίρνουν καλούς παίκτες?
Να παίξουν σε expert mode το παιχνιδάκι?

Και αν έρχεται o Lebron ας τον πάρει και αυτόν, δικαίωμα του είναι.
Όταν ο Ζέλικο είχε υπερομάδες εσύ πιστεύω έλεγες "Κοίτα τον άσχετο που χρειάζεται και καλούς παίκτες για να πάρει τίτλο".
manj13
QUOTE(bbplayer @ Apr 15 2015, 23:28 ) *
Δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το 1982 με το 2015! Συγκεντρωτικά πού ηταν τότε το ελληνικό μπασκετ και σε επιπεδο συλλόγων και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Εκεί κάπου στην ανυποληψία. Οι άλλες ομάδες τι έκαναν? Σαφώς και δε μας υπολόγιζε κανείς και πουθενά. Από και ως πους ειναι συγκρίσιμη η ήττα από την Vevey (δεν υπάρχει καμία Bebe πουθενά. Προφανώς εννοεί την ελβετική ομάδα που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη) με την 30αρου από την ΤΣΣΚΑ.
Βέβαια κακώς η λίστα σταματά εκεί. Έπρεπε να περιλαμβάνει και την περίοδο που ο Παυλαρας σκορπουσε τα εκατομμύρια και ειχε.γίνει ο σβερκος του κόκκινος από τον Καμπουροελληνιαδη. Μέχρι που κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και το έκανε. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ΔΓ.

Τε σπα, μην παραβλεπετε το γεγονός οτι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, ελέω Μακαμπι..Τρεις ευκαιρίες είχαμε να.τα καταφέρουμε μόνοι μας και αποτυχαμε. Η 8αδα ειναι.στάχτη στα ματια

Βb η ιστορια εχει ενα κακο συνηθειο...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...Ο Παυλαρας σκορπουσε τα εκατομμυρια αλλα επρεπε καποια στιγμη να προστατεψει και την ομαδα απ τον ''πεταω τα σακκακια'' και τον ''χοχοχο''...Το κανε γεια σας...Ο ΔΓ ΑΥΤΟ που κανε ΔΕΥΤΕΡΟ το προστατευει ΠΡΩΤΟ wink.gif ...Α κι ο Παυλος δε σκορπουσε λεφτα ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΦΟΡΙΑ στην κρανα ποσο μαλλον οταν οι φαρμακευτικες τα τελευταια 2 χρονια δεν πεινανε βεβαια αλλα ο τζιρος εντος Ελλαδας την ''εχει ακουσει''
Προσωπικα αγωνιστικα και μπασκετικα η Αλμπα ΑΞΙΖΕ να περασει...Εκανε αξιολογες νικες εκει που δεν καναμε εμεις...Κι εχει κι εναν προπονητη που αρχιζω κι εκτιμω πολυ και το χω ξαναπει...Σε τυχον στραβη θα τον ηθελα στην ομαδα....

QUOTE(nikolas_asteri @ Apr 15 2015, 23:36 ) *
Δηλαδή πρέπει οι καλοί προπονητές να μην παίρνουν καλούς παίκτες?
Να παίξουν σε expert mode το παιχνιδάκι?

Και αν έρχεται o Lebron ας τον πάρει και αυτόν, δικαίωμα του είναι.
Όταν ο Ζέλικο είχε υπερομάδες εσύ πιστεύω έλεγες "Κοίτα τον άσχετο που χρειάζεται και καλούς παίκτες για να πάρει τίτλο".

Σου ειπα κατι αντιθετο?? rolleyes.gif Αλλα εγω θιγω την ανασφαλεια ενος ανθρωπου ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ της...Οσο για τον Ζελικο βεβαιως και του καταλογιζω οτι πλην της Μπανταλονα ποτε δεν κουτσαρισε ομαδα -μετα την ομαδα και της Παρτιζαν που καταλαβαμε μετα ΠΟΙΟΙ την απαρτιζαν- που να ειπα -ισως πλην της Μπολονια- οτι ζωγραφισε στη σεζον...Δεν μιλαω βεβαια για την απιστευτη ικανοτητα του να διαχειριζεται ενα ματς στο τελος ή σε συνθηκες πιεσης αλλα αν δεν ειχε αυτο τοτε ο Μεσινα θα του ειχε παρει οτι τελικο η αλλο ματς εχασε απο το Ζοτς...Οπως ξαναπα θα θελα τον Ζοτς να τον δω με ροστερ Πεδουλακη και Ιβανοβιτς για να πυροβολω ασυστολα τους πρωτους...Αλλα δεν νομιζω οτι ο Ζοτς θα αναλαβει ποτε τετοια ομαδα...Χαλαει η εικονα...Αυτο ειναι που παραδεχομαι στον Σουλη,στον Πεσιτς,στον Ιβανοβιτς...Την παλη με το ανωτερο χωρις φοβο....
lightday
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2015, 15:57 ) *
2. το 2002 ο ΠΑΟ, το 2007 πάλι ο ΠΑΟ,....

θες κ τα γραφεις τωρα αυτα?
Το 02 άνετα ήταν 2,3 φαβορί , είχε αλλωστε τον Μπόντι και δεν ξεγράφεις τον μεγαλύτερο ευρωπαιο Winner
To 07 απλά ήταν η καλύτερη ομάδα (by far πιο δουλεμένη πιο αυτοματοποιημένη ,πιο πιο πιο) και το πήρε άκοπα (εκτός της μονομαχίας του τελικού).
Μπορεί το ταβάνι από αυτές τις ομάδες να είναι χαώδης αλλά μην τα ξεφτιλίζουμε όλα .
bodiroga10
QUOTE (lightday @ Apr 15 2015, 23:55 ) *
Το 02 άνετα ήταν 2,3 φαβορί , είχε αλλωστε τον Μπόντι και δεν ξεγράφεις τον μεγαλύτερο ευρωπαιο Winner
To 07 απλά ήταν η καλύτερη ομάδα (by far πιο δουλεμένη πιο αυτοματοποιημένη ,πιο πιο πιο) και το πήρε άκοπα (εκτός της μονομαχίας του τελικού).
Μπορεί το ταβάνι από αυτές τις ομάδες να είναι χαώδης αλλά μην τα ξεφτιλίζουμε όλα .

το 07 εχεις δικιο ο παναθηναικος ηταν απ τα πολυ μεγαλα φαβορι λογω και του φαιναλ4 στην αθηνα με τεραστιο μπατζετ αλλο που ο ζοτς ειχε εκτος ομαδας ουσιαστικα τις πανακριβες μεταγραφες του γιαφτοκας και ντελκ...

το 02 ομως ουσιαστικα ο παναθηναικος ειχε αποκλειστει απ το τοπ16 αφου ο ολυμπιακος ουσιαστικα ειχε περασει γι αυτο και το ματζικ ειχε παρει τα τηλεοπτικα του φαιναλ4 και καταφερε να αποκλειστει μονος του απ την ηττα απ την αδιαφορη ολυμπια(η οποια ειχε χασει σ ολα τα υπολοιπα ματς του ομιλου). επισης ειχε συμβει και το θεμα με τον γιαννουλη και τρεχαμε να κλεισουμε ψηλο τελευταια στιγμη αλλα ναυαγησε η περιπτωση του τζονσον νομιζω απ την δαφνη... στην μπολονια ειμασταν το απολυτο αουτσαιντερ...και μετα χασαμε και στους ημιτελικους απ τον ολυμπιακο στο πρωταθλημα...

οπως και το 11 στην σειρα με την μπαρτσελονα γιατι μετα οπως διαμορφωθηκε το φαιναλ4 ειμασταν το φαβορι.
PARISINOS
QUOTE(G-arenas @ Apr 15 2015, 20:03 ) *
μα δεν κρινουμε απο ενα παιχνιδι,απο τα χριστουγεννα και μετα παιζουμε τραγικα,δεν περιμεναμε την 30αρα για να πουμε οτι κατι δεν παει καλα και κραζουμε τον ιβανοβιτς...και επισης δεν ειναι τοσο η διαφορα,ειναι και ο τροπος που χασαμε,χωρις καθολου ψυχολογια,χωρις πλανο,χωρις τιποτα...για παραδειγμα λες οτι ηταν σε πολυ καλη μερα,ναι οντως ηταν σε καλη μερα,αλλα οταν ξερεις οτι μια ομαδα εχει 40% στα τριποντα και ειναι η καλυτερη στην διοργανωση,δεν πας να τους δωσεις ελευθερα σουτ!στο α ημιχρονο 14 τριποντα εκαναν,ολα ελευθερα!!ουτε καν φαουλ στην αμυνα μας δεν καναμε για να τους σταματησουμε τον αιφνιδιασμο και τον ρυθμο,ουτε καν ταιμ αουτ!!!

Καταρχας δεν παιζουμε τραγικα απο τα χριστουγεννα. Η εναρξη του δευτερου γυρου του τοπ 16 (με μακαμπι εκτος) εγινε 26 φλεβαρη και μεχρι και εκει ειχαμε ξεπερασει τοσο πολυ τις προσδοκιες που πολλοι μιλαγαν για πλεονεκτημα εδρας στους 8 (απο εκει που θα αποκλειομαστε στην πρωτη φαση).

Τον κατηφορο εχουμε παρει εδω και 1,5 μηνα γεγονος που για μενα πιο ευκολα μπορει να εξηγηθει απο το οτι η ομαδα εχει κουραστει λογω των λιγοστων ποιοτικων λυσεων και την απειρια στη διαχειριση πιεσης (γιατι η καλη πορεια μεχρι τοτε αρχισε να δημιιουργει απαιτησεις στον κοσμο και αρα εμφανιστηκε το αγχος και η πιεση) παρα να ξεχασε να κοουτσαρει ο προπονητης που μεχρι τοτε σε πηγαινε τραινο.

Οσα λες για την αντιμετωπιση του χθεσινου παιχνιδιου ισχυουν, αλλα δεν συμφωνω απαραιτητα οτι φταιει αποκλειστικα ο προπονητης. Πολλες φορες οταν το ματς σε παρει απο κατω, οι παιχτες δεν κανουν ουτε τα βασικα.
Το οτι η εθνικη το 2006 εβαλε 101 στους αμερικανους παιζοντας μπασκετ ΜΟΝΤΕΛΟ και δυο μερες αργοτερα δεν μπορουσε να βαλει ουτε λει απ και τελειωσε με 47 ποντους ειναι ενα παραδειγμα. Ουτε εκει γινοντουσαν τα αυτονοητα, αλλα δυστυχως ετσι συμβαινει πολλες φορες στο μπασκετ. Ουτε ο προπονητης φταιει απαραιτητα ουτε κανεις.

Αλλωστε ενω συμφωνω οτι μας εχει παρει η κατω βολτα απο τον μαρτιο, και συμφωνω οτι εχει κανει και πολλα λαθη ο ιβανοβιτς , ωστοσο οντας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ κριτης, δεν μπορω να αγνοησω και την πορεια μεχρι το μαρτιο , η οποια ηταν το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ (μιας και εκει παιζοντουσαν οι βασικοι στοχοι της χρονιας-δηλαδη κυπελλο και προκριση στους 8 της ευρωλιγκας ) και εκει μια αποτυχια θα πονουσε πολυ περισσοτερο (μια 20αρα στο κυπελλο που θα υποθηκευε ολη τη χρονια η ενας αποκλεισμος απο την πρωτη φαση της ευρωλιγκας).
Στο πλεον σημαντικο κομματι της σεζον, ο προπονητης τα πηγε πολυ καλα και δεν μπορω εγω προσωπικα να το παραγνωρισω και οφειλει κανεις να του το πιστωσει.

Γιατι μεχρι στιγμης ακουω για ολα τα λαθη που εχει κανει ο ιβανοβιτς αλλα δεν μιλαει κανεις για τα καλα , τα οποια δεν ειναι λιγα.
Το οτι ο ανθρωπος ανεδειξε νεους ελληνες που θα αποτελεσουν κορμο της ομαδας δεν του το πιστωνει κανεις.
Το οτι ο ανθρωπος πηρε το κυπελλο, διοργανωση στην οποια επρεπε να εχουμε χαιρετησει απο το πρωτο ματς , δεν του το πιστωνει κανεις.
Το οτι στην πρωτη φαση του τοπ 16 τα πηγε τοσο καλα που σχεδον εξασφαλισε τη προκριση απο τοτε και μιλαγανε πολλοι για πλεονεκτημα εδρας , δεν του το πιστωνει κανεις.

Μονο για τον τελευταιο 1,5 ακουω συνεχως . ο οποιος μεγαλοποιειται και γινεται τριμηνο, ενω η σημασια του παρουσιαζεται σαν τεραστια, ενω το τι θα κανουμε στους 8 θα επρεπε να θεωρειται απλα μπονους και οχι βαση κρισης.

QUOTE(G-arenas @ Apr 15 2015, 20:03 ) *
ναι με βαση ως εδω που φτασαμε,με το συγκεκριμενο ροστερ μια χαρα ειναι,αλλα οταν παιζεις πολυ χειροτερα σε σχεση με αυτο που μπορει να παιξει το ροστερ σου,οταν παιζεις με ευκολους αντιπαλους και δεν μπορεις να κανεις τα βασικα για να κερδισεις,ε τοτε πως μπορεις να λες οτι εχεις πετυχημενη χρονια??

Εχεις πετυχημενη χρονια διοτι τους αντικειμενικους σου στοχους τους πετυχες, ενω για καθε ματς που επαιξες χειροτερα σε σχεση με αυτο που μπορεις (αλμπα εντος, αστερας εκτος, ζαλγκιρις, ΤΣΣΚΑ κλπ) εχεις να επιδειξεις αλλα τοσα που επαιξες ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αποτ τις δυνατοτητες σου (ΟΣΦΠ-κυπελλο, Φενερ εντος, Αρμανι, Ρεαλ Μαδριτης κλπ)...

Δεν μπορει να κατηγορηθει ο προποντητης για σκαμπανεβασματα στην αποδοση διοτι αυτο το γνωριζαμε εξ αρχης δεδομενης της προτιμησης για επιθετικο μπασκετ που τον διακατεχει. Οταν παιζεις επιθετικα με μετριο υλικο, συνηθως εχεις ασταθεια.
Αν θελαμε σταθεροτητα με μετριο υλικο, διαλεγεις ταμπουρι , αρα κρατας πεδουλακη.
Πανω κατω τα ιδια αποτελεσματα θα ειχαμε.
Στους 8 θα πηγαιναμε απλα με διαφορετικη διαδρομη. Θα περναγαμε στους 8 απλα αντι να κερδισουμε φερνερ, ρεαλ , μακαμπι, θα χαναμε απο αυτες και θα κερδιζαμε αστερα και αλμπα εντος.

Αν θελεις σταθεροτητα και επιθεση, τοτε σκας λεφτα. smiley.gif
τοσο απλα (διοτι οι σταθεροι καλοι επιθετικα παιχτες ειναι ελαχιστοι και κοστιζουν).
Reggie Miller 31
QUOTE (lightday @ Apr 15 2015, 23:55 ) *

Το θες και τα γράφεις στο αντιστρέφω και σου λέω ότι το 2002 παίζαμε με βασικό σέντερ τον Μίντλεντον κ τον Παπαδόπουλο να κάνει ματσάρα μόνο στον τελικό και όλη την χρονιά εξαφανισμένο... Τον Μούλα να αμφισβητείται όλη την χρονιά, τον Καλαιτζή τραυματία και τον Γιάννη τον Σιούτη απο το Ηράκλειο να παίρνει αγώνες και να υπάρχει μονο ο Ντέγιαν και ο Ιμπο... Απέναντι είχαμε Τζινόμπιλι, Γιάριτς, Σμόντις, Άντερσεν, Μπετσίροβιτς (στα πολύ καλά του, πριν τον τραυματισμό του), Γκρέιντζερ και Ριγκοντό... Λογικό μου ακούγεται που το πήραμε icon_drunk.gif

Όσο για το 2007 ήταν η πιο καλοδουλεμένη ΟΜΑΔΑ ever... το ροστερ είχε Ντικούδη-Τσαρτσαρή στο 4, στο 5 μόνο του τον Τομάσεβιτς που την προηγούμενη χρονιά είχε φάει αμφισβήτηση, έναν τραυματία Βούγιανιτς, τον Ντελκ παροπλισμένο, Γιαβτόκας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και τον Μπετσιροβιτς, με ΔΔ να κάνει παπάδες... Πάρε αυτό το ρόστερ και συγκρινέ το με εκείνη την Ταού κ την ΤΣΣΚΑ κ πες μου στα χαρτιά ποια είχε πιο γεμάτο ρόστερ...

ΥΓ Τελικά ναι έχετε δίκιο, έχουμε υπερομάδα, προεδράρα που πρέπει να ρίχνουμε κ το κεφάλι κάτω μην τυχόν κ φύγει οι ραγιάδες και παίζουμε με την Αστάνσα στο Fiba eurochallenge cup, στήριξη στον Ντούσκο και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά για να την πούμε την άλλη μέρα στους συμμαθητές μας στο σχολείο (ωχ... έχω τελειώσει το σχολείο σχεδόν 15 χρόνια) και οκ αφού φτάσαν εκεί που φτάσαν ας μην κατέβουν καν στο γήπεδο αύριο, μην ξοδεύουμε και ηλεκτρικό στο κλειστό της ΤΣΣΚΑ.
ΥΓ2 το ότι δεν μιλάμε για συστήματα, για Plays, ματσαρίσματα κλπ, αλλά αναλύουμε με ποιο χωριό της Σιβηρίας έπαιξε η ΤΣΣΚΑ (που στο ΝΒΑ πήγαινε άνετα τελικούς Ανατολής), νομίζω λέει πολλά για την κατάντια της ομάδας φέτος...

QUOTE (PARISINOS @ Apr 16 2015, 00:15 ) *
Οσα λες για την αντιμετωπιση του χθεσινου παιχνιδιου ισχυουν, αλλα δεν συμφωνω απαραιτητα οτι φταιει αποκλειστικα ο προπονητης. Πολλες φορες οταν το ματς σε παρει απο κατω, οι παιχτες δεν κανουν ουτε τα βασικα.
Το οτι η εθνικη το 2006 εβαλε 101 στους αμερικανους παιζοντας μπασκετ ΜΟΝΤΕΛΟ και δυο μερες αργοτερα δεν μπορουσε να βαλει ουτε λει απ και τελειωσε με 47 ποντους ειναι ενα παραδειγμα. Ουτε εκει γινοντουσαν τα αυτονοητα, αλλα δυστυχως ετσι συμβαινει πολλες φορες στο μπασκετ. Ουτε ο προπονητης φταιει απαραιτητα ουτε κανεις.

Σε ότι αφορά το 2006 η τόσο οδυνηρή ήττα στον τελικό ήταν κ θέμα ψυχολογίας. Οι παίκτες μετά την νική επι τον ΗΠΑ έκαναν το λάθος αντί να συγκεντρωθούν στον τελικό, να μείνουν στο παιχνίδι του ημιτελικού με συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, με το κλίμα να λέει αφού νικήσαμε τον ΛεΜπρον τι να μας κάνουν οι Ισπανοί κλπ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κατέβουν ουσιαστικά στο γήπεδο.
patissiotis
- Η απαντηση σε ολους οσους μιλανε για χαμηλα μπατζετ, πετυχημενες χρονιες, κανουν σουμες κτλ, κτλ μπορει να ειναι και μονολεκτικη: ΜΑΚΑΜΠΙ. Ποσο μεγαλη διαφορα εχουν τα ροστερ των δυο ομαδων (Μακαμπι-ΠΑΟ) τα 2-3 τελευταια χρονια ωστε να δικαιολογειται αυτη η χαοτικη διαφορα που υπαρχει σε επιπεδο εικονας και αποτελεσματων? Γιατι δεν βλεπουμε το παραδειγμα του Ολυμπιακου (ημαρτον τι γραφω βραδιατικα rolleyes.gif )

- Το αστειο με τον ΔΓ και οτι χωρις αυτον καταστρεφομαστε θα παρακαλουσα να κοπει. Θυμιζει την κινδυνολογια των Σαμαροβενιζελων.

- Ο ΔΓ ειναι ονειδος για τον μπασκετικο ΠΑΟ και πολυ φοβαμαι οτι θα μας διαλυσει πολυ συντομα. Αλλα για μενα που πλησιαζω τα 40 μεγαλυτερη ντροπη ειναι να ακουω συνομηλικους μου και οχι πιτσιρικια να αποκαλουν τον Ιτουδη "μεταφραστη" ή τον Ζελικο ριψασπι. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθουν να κανουν μειωνοντας δυο super επιτυχημενους επαγγελματιες που προσφεραν στην ομαδα 5 ευρωλιγκες, σαρωσαν τους εγχωριους τιτλους, μας χορτασαν μπασκετ και το κυριοτερο δημιουργησαν μπασκετικο κοινο στον ΠΑΟ. Που δεν γεμιζαμε ουτε τον ταφο του Ινδου και πριν απο αυτους επιλεγαμε τον τον Παπαγιαννη αντι του Φασουλα και χαναμε πρωταθληματα απο τον Ελληνιαδη και τον Παπαδακο. Το διδυμο αυτο μας εκανε σοβαρο ευρωπαϊκο club και οχι μονο τα χρηματα των "αφων". Εξαλλου καλα και χρυσα τα μπατζετ αλλα δυστυχως δεν εξασφαλιζουν τιποτα. Ποσες φορες τα τελευταια 15 χρονια η ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ το πηρε?

- Παναθηναϊκος ειμαστε, οχι Αλμπα και Προκομ, δεν ειναι εικονα ομαδας αυτο που βλεπουμε 2 μηνες τωρα. Το εγραψε και ενα φιλος παραπανω: το εοτι δεν μιλαμε για μπασκετ αλλα κανουμε ανασκοπηση 30ετιας και ψαχνουμε δικαιολογιες και αναπολουμε παιχτες και προπονητες ειναι πολυ κακο σημαδι για την ομαδα...
PARISINOS
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 15 2015, 21:50 ) *
Το θες και τα γράφεις στο αντιστρέφω και σου λέω ότι το 2002 παίζαμε με βασικό σέντερ τον Μίντλεντον κ τον Παπαδόπουλο να κάνει ματσάρα μόνο στον τελικό και όλη την χρονιά εξαφανισμένο... Τον Μούλα να αμφισβητείται όλη την χρονιά, τον Καλαιτζή τραυματία και τον Γιάννη τον Σιούτη απο το Ηράκλειο να παίρνει αγώνες και να υπάρχει μονο ο Ντέγιαν και ο Ιμπο... Απέναντι είχαμε Τζινόμπιλι, Γιάριτς, Σμόντις, Άντερσεν, Μπετσίροβιτς (στα πολύ καλά του, πριν τον τραυματισμό του), Γκρέιντζερ και Ριγκοντό... Λογικό μου ακούγεται που το πήραμε icon_drunk.gif

Ο μουλα μπορει να αμφισβητειτο αλλα ηταν παιχταρας. Το ιδιο και ο αλβερτης φυσικα .
Η κιντερ ειχε καλυτερη ομαδα και επαιζε και στην εδρα ωστοσο τα παραδειγματα ειναι λιγο ατυχη διοτι μιλαμε για ομαδες με ΜΕΓΑΛΑ μπαντζετ. Το οτι η μια ειχε μικροτερο απο την αλλη καπως δεν σημαινει οτι τα πραγματα δεν ηταν σχετικα ισορροπημενα και αρα μια εκπληξη δεν ηταν και αδυνατη.

Στην περιπτωση μας φετος, συγκρινουμε μια ομαδα με μπαντζετ 10-12 μυρια με μια αλλη με 40. Ε οσο ναναι υπαρχει διαφορα.
Εχω δει αρκετες ομαδες με 25 εκ μπαντζετ να αποκλειουν ομαδες με 35 εκ σε σειρα αγωνων.
Δεν εχω δει καμια ομαδα με μπαντζετ 8 εκ να αποκλειει ομαδα με 35 εκ μπαντζετ σε σειρα αγωνων (μονη εξαιρεση η παρτιζαν που και παλι την μακαμπι απεκλεισε νομιζω που ειχε το συνηθισμενο της μπαντζετ 15 εκ. περιπου).

Λετε πολλοι οτι εκπληξεις γινονται αλλα τα παραδειγματα που φερνετε ειναι παντα σε νοκ αουτ αγωνες. Σε σειρα αγωνων, ειναι εξαιρετικα σπανιες οι περιπτωσεις αυτες. Αν πχ η μακαμπι περσυ επεφτε πανω στην ΤΣΣΚΑ στους 8 δεν θα πηγαινε φαιναλ 4 με την καμια. Αν δειτε ολες οι εκπληξεις τα τεελυταια χρονια ειχαν την τυχη να πεσουν παντα στους 8 στην "ευκολη γηπεδουχο". Αν ειχε την ατυχια η μακαμπι να πεσει σε ΤΣΣΚΑ η Ρεαλ οπως οι ελληνικες , μαλλον διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα.

Όσο για το 2007 ήταν η πιο καλοδουλεμένη ΟΜΑΔΑ ever... το ροστερ είχε Ντικούδη-Τσαρτσαρή στο 4, στο 5 μόνο του τον Τομάσεβιτς που την προηγούμενη χρονιά είχε φάει αμφισβήτηση, έναν τραυματία Βούγιανιτς, τον Ντελκ παροπλισμένο, Γιαβτόκας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και τον Μπετσιροβιτς, με ΔΔ να κάνει παπάδες... Πάρε αυτό το ρόστερ και συγκρινέ το με εκείνη την Ταού κ την ΤΣΣΚΑ κ πες μου στα χαρτιά ποια είχε πιο γεμάτο ρόστερ...

Ντικουδης-τσαρτσαρης ηταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ (ειδικα ο δευτερος ο οποιος ομως δεν επαιξε φαιναλ 4), στο 5 ο τομασεβιτς ειχε και τον μπατιστ που εχει βγει 2-3 φορες ως σεντερ στις καλυτερες 5αδες της ευρωλιγκας. Ως τριτο σεντερ ειχαμε γιαφτοκας που επαιρνε 2 μυρια smiley.gif
Επισης ειχαμε ΔΔ-ΣΙΣΚΑ στα πραιμ τους που ηταν μεσα στους 5 καλυτερους παιχτες της ευρωπης...
Και μονο που ειχες δυο παιχτες να παιρνουν 2 εκ και να εχεις την πολυτελεια να μην τους βαλεις , καταλαβαινεις οτι η αναφορα σε αυτη την ομαδα ηταν ατυχης.

ΥΓ Τελικά ναι έχετε δίκιο, έχουμε υπερομάδα, προεδράρα που πρέπει να ρίχνουμε κ το κεφάλι κάτω μην τυχόν κ φύγει οι ραγιάδες και παίζουμε με την Αστάνσα στο Fiba eurochallenge cup, στήριξη στον Ντούσκο και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά για να την πούμε την άλλη μέρα στους συμμαθητές μας στο σχολείο (ωχ... έχω τελειώσει το σχολείο σχεδόν 15 χρόνια) και οκ αφού φτάσαν εκεί που φτάσαν ας μην κατέβουν καν στο γήπεδο αύριο, μην ξοδεύουμε και ηλεκτρικό στο κλειστό της ΤΣΣΚΑ.
ΥΓ2 το ότι δεν μιλάμε για συστήματα, για Plays, ματσαρίσματα κλπ, αλλά αναλύουμε με ποιο χωριό της Σιβηρίας έπαιξε η ΤΣΣΚΑ (που στο ΝΒΑ πήγαινε άνετα τελικούς Ανατολής), νομίζω λέει πολλά για την κατάντια της ομάδας φέτος...

Σε ότι αφορά το 2006 η τόσο οδυνηρή ήττα στον τελικό ήταν κ θέμα ψυχολογίας. Οι παίκτες μετά την νική επι τον ΗΠΑ έκαναν το λάθος αντί να συγκεντρωθούν στον τελικό, να μείνουν στο παιχνίδι του ημιτελικού με συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, με το κλίμα να λέει αφού νικήσαμε τον ΛεΜπρον τι να μας κάνουν οι Ισπανοί κλπ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κατέβουν ουσιαστικά στο γήπεδο.

Δεν ειπε κανεις να ριχνουμε το κεφαλι κατω και να μη μιλαμε.
Αλλο αυτο ομως και αλλο να λεμε οτι ο ιβανοβιτς ειναι ο χειροτερος προπονητης που περασε και ειναι ασχετος. Και να μην του αναγνωριζουμε τιποτα, και να τον θεωρουμε αποτυχημενο επειδη ναι μεν επιασε τους στοχους αλλα οχι με στυλ rolleyes.gif
και να υποβαθμιζουμε την πορεια του επειδη υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις που με ιδιο μπαντζετ τα πηγαν και καλυτερα.

Οσο για τον ΔΓ. Πραγματικα οποιος με εχει διαβασει ξερει οτι ειμαι απο τους μεγαλυτερους πολεμιους του, δεν εχω καλη αποψη για τον ανθρωπο ωστοσο το να αναγνωρισει κανεις οτι αν φυγει θα εχουμε θεμα ειναι απλα ρεαλισμος.
Τωρα θα μου πεις, τι προτιμας ησυχος και στο eurochallenge η στους 8 να παιζει με τα νευρα σου ο ΔΓ? Η αληθεια ειναι οτι ειναι διλλημμα...
patissiotis
Και παλι η ΤΣΣΚΑ το 2007 ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπατζετ και αρκετα μεγαλυτερο απο του ΠΑΟ.
PARISINOS
QUOTE(patissiotis @ Apr 15 2015, 22:14 ) *
- Η απαντηση σε ολους οσους μιλανε για χαμηλα μπατζετ, πετυχημενες χρονιες, κανουν σουμες κτλ, κτλ μπορει να ειναι και μονολεκτικη: ΜΑΚΑΜΠΙ. Ποσο μεγαλη διαφορα εχουν τα ροστερ των δυο ομαδων (Μακαμπι-ΠΑΟ) τα 2-3 τελευταια χρονια ωστε να δικαιολογειται αυτη η χαοτικη διαφορα που υπαρχει σε επιπεδο εικονας και αποτελεσματων?

Η μακαμπι περσυ ειχε την τυχη να πεσει με την αρμανι στους 8. Οι δυο ελληνικες (εδικα ο ΟΣΦΠ) θα ειχαν μαλλον περασει και αυτες με αναλογη αντιπαλο. Καθαρη τυχη. Μαγκια της μετα που το πηρε, αλλα αλλο να νικησεις την ΤΣΣΚΑ σε ενα ματς τελικο (απιθανο αλλα γινεται) αλλα να την αποκλεισεις σε σειρα αγωνων με μειονεκτημα (αδυνατο για ομαδα με χαμηλο μπανυζετ).

QUOTE(patissiotis @ Apr 15 2015, 22:14 ) *
- Το αστειο με τον ΔΓ και οτι χωρις αυτον καταστρεφομαστε θα παρακαλουσα να κοπει. Θυμιζει την κινδυνολογια των Σαμαροβενιζελων.

- Ο ΔΓ ειναι ονειδος για τον μπασκετικο ΠΑΟ και πολυ φοβαμαι οτι θα μας διαλυσει πολυ συντομα. Αλλα για μενα που πλησιαζω τα 40 μεγαλυτερη ντροπη ειναι να ακουω συνομιληκους μου και οχι πιτσιρικια να αποκαλουν τον Ιτουδη "μεταφραστη" ή τον Ζελικο ριψασπι. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθουν να κανουν μειωνοντας δυο super επιτυχημενους επαγγελματιες που προσφεραν στην ομαδα 5 ευρωλιγκες, σαρωσαν τους εγχωριους τιτλους, μας χορτασαν μπασκετ και το κυριοτερο δημιουργησαν μπασκετικο κοινο στον ΠΑΟ. Που δεν γεμιζαμε ουτε τον ταφο του Ινδου και πριν απο αυτους επιλεγαμε τον τον Παπαγιαννη αντι του Φασουλα και χαναμε πρωταθληματα απο τον Ελληνιαδη και τον Παπαδακο. Το διδυμο αυτο μας εκανε σοβαρο ευρωπαϊκο club και οχι μονο τα χρηματα των "αφων". Εξαλλου καλα και χρυσα τα μπατζετ αλλα δυστυχως δεν εξασφαλιζουν τιποτα. Ποσες φορες τα τελευταια 15 χρονια η ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ το πηρε?

- Παναθηναϊκος ειμαστε, οχι Αλμπα και Προκομ, δεν ειναι εικονα μαδας αυτο που βλεπουμε 2 μηνες τωρα...

Συμφωνω μεχρι κεραιας για ΔΓ και οσα εγραψες για ζοτς Ιτουδη.
Το οτι συμφωνω σε αυτα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα ριξουμε ολα στον ιβανοβιτς.
Ο ιβανοβιτς με βαση την αλλοπροσαλλη ψυχολογια του ΔΓ και με βαση το υλικο που εχει, οτι μπορει κανει.

γενικα εχω την εντυπωση στη συζητηση, οτι το ολο προβλημα ειναι ο ΔΓ και οχι ο ιβανοβιτς.
Οσοι δεν γουσταρουν ΔΓ θελουν αποπομπη ιβανοβιτς εδω και τωρα.
Οσοι στηριζουν λιγο περισσοτερο ΔΓ , βλεπουν και 5 θετικα στον ιβανοβιτς.
Μονο εγω ειμαι ο αναποδος rolleyes.gif icon_drunk.gif
Βλεπω 5 θετικα στον Ιβανοβιτς, αλλα δεν θα με χαλαγε καθολου να παρει ποδι ο ΔΓ ... smiley.gif
patissiotis
Φυσικα και εχει ευθυνες ο Ιβανοβιτς και καλο θα ηταν να αποχωρησει - αυτο που παρουσιαζει η ομαδα ειναι αναλογο με αυτο που παρουσιαζε περσι με Πεδουλακη. Προσοχη αναλογο οχι ομοιο. Αλλα αν αποχωρησει να ερθει κανονικος προπονητης και οχι ο Φραγκισκος. Ολο αυτο το τουρλουμπουκι τα τελευταια 3 χρονια ειναι ευθυνη 100% του ΔΓ. Το εγκλημα εγινε με την αποπομπη Ζελικο και Ιτουδη. Και αντε να δεχθω οτι ο Ζελικο εφυγε γιατι θελει ομαδες με τεραστια μπατζετ. Ο Ιτουδης ηθελε να φυγει για να παει στη Μπανβιτ? Ειχαμε ετοιμη τη διαδοχη κατασταση, αξιοπρεπεστατο μπατζετ, μπασκετικο πλεον κοσμο και τα καναμε ΟΛΑ λαθος.

Υ.Γ.: Για την Μακαμπι δεν μιλαω για περσι. Μιλαω για τη συνολικη της εικονα τα τελευταια 5-6 χρονια που εχει ριξει το μπατζετ σε επιπεδα Παναθηναϊκου-Ολυμπιακου τελευταιας 4ετιας.
Υ.Γ2: Αν ο ΔΓ δεν αλλαξει μυαλα και συνεχισει ετσι ακομα και 30 μυρια μπατζετ να εχουμε θα αποτυχουμε.
PARISINOS
QUOTE(patissiotis @ Apr 15 2015, 23:39 ) *
Φυσικα και εχει ευθυνες ο Ιβανοβιτς και καλο θα ηταν να αποχωρησει - αυτο που παρουσιαζει η ομαδα ειναι αναλογο με αυτο που παρουσιαζε περσι με Πεδουλακη. Προσοχη αναλογο οχι ομοιο. Αλλα αν αποχωρησει να ερθει κανονικος προπονητης και οχι ο Φραγκισκος. Ολο αυτο το τουρλουμπουκι τα τελευταια 3 χρονια ειναι ευθυνη 100% του ΔΓ. Το εγκλημα εγινε με την αποπομπη Ζελικο και Ιτουδη. Και αντε να δεχθω οτι ο Ζελικο εφυγε γιατι θελει ομαδες με τεραστια μπατζετ. Ο Ιτουδης ηθελε να φυγει για να παει στη Μπανβιτ? Ειχαμε ετοιμη τη διαδοχη κατασταση, αξιοπρεπεστατο μπατζετ, μπασκετικο πλεον κοσμο και τα καναμε ΟΛΑ λαθος.

Υ.Γ.: Για την Μακαμπι δεν μιλαω για περσι. Μιλαω για τη συνολικη της εικονα τα τελευταια 5-6 χρονια που εχει ριξει το μπατζετ σε επιπεδα Παναθηναϊκου-Ολυμπιακου τελευταιας 4ετιας...

Εγω ειμαι πεποισμενος οτι και ο ζοτς λογω ΔΓ εφυγε. Αν εμεναν τα αδερφια , θα εμενε και αυτος και με μικροτερο μπαντζετ. Υπαρχει και το αναλογο τοπικ βεβαια οποτε ας το αφησουμε εδω γιατι βλεπω να μπαινουν οι φιλοΔΓ και να αρχιζουμε παλι smiley.gif

Γενικα ειναι απιστευτο οτι βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας, αλλα ειναι γνωστο οτι οι αυτοκρατοριες πεφτουν μονο εκ των εσω...
manj13
Κανεις δεν μειωνει τον Ζοτς,ουτε αρεσκεται να βλεπει την ομαδα να τρωει 30αρες...Και βεβαιως μπορει να υπαρχουν τροποι με plays,ματσαρισματα και τρικς ενος προπονητη για να παιξεις καλυτερα και ολοι θελουμε να το δουμε...ΔΕΝ ειμαστε ΜΑΖΟΧΕΣ....Και μπορει ενδεχομενως αυριο να δουμε κατι...Αλλα ας το παω ακομη μακρυτερα...Ακομη κι αν αποκλειαμε την ΤΣΣΚΑ ,ακομη κι αν το σηκωναμε...Δεν νομιζω οτι ο ΔΓ και παλι θα κανε υπερβαση του χρονου στο μπατζετ...Κι αυτο σημαινει το εξης...Οτι απο δω και περα και με την αποχωρηση ΔΔ θα χειριστει ο ΔΓ και οι συν αυτω μια τρομακτικα δυσκολη ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ κατασταση για την ομαδα...Αυτο επιδεινωνεται κι απο την κατασταση οτι πανω απο ενα ορισμενο ποσο δεν ανεβαζει το μπατζετ...Βγαζοντας απο το ροστερ και το Φωτση μπορει να μου καποιος τι μενει?Μια εν δυναμει νεα ομαδα για να ανδρωθει ή να διαλυθει απο τις ''σφαλιαρες'' που αναμενονται....Οι επιλογες παικτων θα ναι ''εφιαλτης'' μια προς μια,κι οι ματσο θα σκουπιζουν οτι ''εγγυημενο'' υπαρχει σε προσπεκτ...Χεζονια,Σατορανσκι,Σαριτς κτλ....Πλει μεικερ πλεον λογω ανυπαρξιας ''δενονται'' με συμβολαια...2 χρονια πριν ληξει το υπαρχον...
Κι εμεις παιζουμε μονομοχια αν μας μειωνει να ισοπεδωθουμε-κακο καμμια αντιρρηση-σε μια σεζον απο την ΤΣΣΚΑ...Αντε κι εγινε...Κι ολοι εχετε δικιο και καποιοι αδικο...
Του χρονου με Γκιστ-Παππα-Γιανκοβιτς-Μπατιστα για μαγια -οχι παλι τον ΔΔ να πουν καποιοι δεν τ αντεχω θα κλωνοποιηθω μαζι του πια....-μπορει να μου πει καποιος με τι ροστερ θα φτασω ΕΣΤΩ ΕΩΣ ΕΔΩ???Ο Θεος να βαλει το χερι και ελπιζω ο ΔΓ τσεπη του.... Φυσικα και εννοειται οτι δε βλεπω να μπαινουμε σε καμμια μονομαχια για καποιον παικτη.... Οποτε η σειρα με την ΤΣΣΚΑ αποτελει το δενδρο στην εικονα μου και οχι το δασος...

Σε καθε περιπτωση θελω να παιξουμε μπασκετ αυριο....Και για την προσφατη ιστορια που ανεφεραν καποιοι και γιατι ειδικα εγω και το ξερουν ολοι δεν γουσταρω περισσοτερο απο καποιους να χανω απ αυτον που χει η ΤΣΣΚΑ στον παγκο...Αλλα δεν ειναι τοσο εφημερες οι ανησυχιες μου απλως....

QUOTE(PARISINOS @ Apr 16 2015, 01:45 ) *
Εγω ειμαι πεποισμενος οτι και ο ζοτς λογω ΔΓ εφυγε. Αν εμεναν τα αδερφια , θα εμενε και αυτος και με μικροτερο μπαντζετ. Υπαρχει και το αναλογο τοπικ βεβαια οποτε ας το αφησουμε εδω γιατι βλεπω να μπαινουν οι φιλοΔΓ και να αρχιζουμε παλι smiley.gif

Γενικα ειναι απιστευτο οτι βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας, αλλα ειναι γνωστο οτι οι αυτοκρατοριες πεφτουν μονο εκ των εσω...

Θα θελα PARISINE να αποκλειοταν ΤΩΡΑ ο Ζοτς...Να τον διωξουν οι Τουρκοι και να χτυπησει το τηλεφωνο και να του πουν -οχι ο ΔΓ- οι γεροι ΕΛΑ προπονησε ΑΥΤΗ την ομαδα....και πες μας τι χρειαζεται χωρις να πουλησουμε τη Βιανεξ....Μπα δυσκολα εγχειρηματα αυτα τη σημερον ημερα...Και αποκαθηλωτικα ενδεχομενως....Γιατι το πιασε ενα Βεσελι,ενα Γκουντελοκ και το Ζηση -καταμεσις-αμα δεν μου βγαινουν τα μπαχαρικα δεν συναδουν με το 2015 του Παναθηναικου....
manj13
QUOTE(patissiotis @ Apr 16 2015, 01:14 ) *
- Η απαντηση σε ολους οσους μιλανε για χαμηλα μπατζετ, πετυχημενες χρονιες, κανουν σουμες κτλ, κτλ μπορει να ειναι και μονολεκτικη: ΜΑΚΑΜΠΙ. Ποσο μεγαλη διαφορα εχουν τα ροστερ των δυο ομαδων (Μακαμπι-ΠΑΟ) τα 2-3 τελευταια χρονια ωστε να δικαιολογειται αυτη η χαοτικη διαφορα που υπαρχει σε επιπεδο εικονας και αποτελεσματων? Γιατι δεν βλεπουμε το παραδειγμα του Ολυμπιακου (ημαρτον τι γραφω βραδιατικα rolleyes.gif )

- Ο ΔΓ ειναι ονειδος για τον μπασκετικο ΠΑΟ και πολυ φοβαμαι οτι θα μας διαλυσει πολυ συντομα. Αλλα για μενα που πλησιαζω τα 40 μεγαλυτερη ντροπη ειναι να ακουω συνομηλικους μου και οχι πιτσιρικια να αποκαλουν τον Ιτουδη "μεταφραστη" ή τον Ζελικο ριψασπι. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθουν να κανουν μειωνοντας δυο super επιτυχημενους επαγγελματιες που προσφεραν στην ομαδα 5 ευρωλιγκες, σαρωσαν τους εγχωριους τιτλους, μας χορτασαν μπασκετ και το κυριοτερο δημιουργησαν μπασκετικο κοινο στον ΠΑΟ. Που δεν γεμιζαμε ουτε τον ταφο του Ινδου και πριν απο αυτους επιλεγαμε τον τον Παπαγιαννη αντι του Φασουλα και χαναμε πρωταθληματα απο τον Ελληνιαδη και τον Παπαδακο. Το διδυμο αυτο μας εκανε σοβαρο ευρωπαϊκο club και οχι μονο τα χρηματα των "αφων". Εξαλλου καλα και χρυσα τα μπατζετ αλλα δυστυχως δεν εξασφαλιζουν τιποτα. Ποσες φορες τα τελευταια 15 χρονια η ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ το πηρε?

- Παναθηναϊκος ειμαστε, οχι Αλμπα και Προκομ, δεν ειναι εικονα ομαδας αυτο που βλεπουμε 2 μηνες τωρα. Το εγραψε και ενα φιλος παραπανω: το εοτι δεν μιλαμε για μπασκετ αλλα κανουμε ανασκοπηση 30ετιας και ψαχνουμε δικαιολογιες και αναπολουμε παιχτες και προπονητες ειναι πολυ κακο σημαδι για την ομαδα...

''Ο ΔΓ ειναι ονειδος για τον μπασκετικο ΠΑΟ και πολυ φοβαμαι οτι θα μας διαλυσει πολυ συντομα. Αλλα για μενα που πλησιαζω τα 40 μεγαλυτερη ντροπη ειναι να ακουω συνομηλικους μου και οχι πιτσιρικια να αποκαλουν τον Ιτουδη "μεταφραστη" ή τον Ζελικο ριψασπι. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθουν να κανουν μειωνοντας δυο super επιτυχημενους επαγγελματιες που προσφεραν στην ομαδα 5 ευρωλιγκες, σαρωσαν τους εγχωριους τιτλους, μας χορτασαν μπασκετ και το κυριοτερο δημιουργησαν μπασκετικο κοινο στον ΠΑΟ. Που δεν γεμιζαμε ουτε τον ταφο του Ινδου και πριν απο αυτους επιλεγαμε τον τον Παπαγιαννη αντι του Φασουλα και χαναμε πρωταθληματα απο τον Ελληνιαδη και τον Παπαδακο.''

Μας χορτασαν Ευρωλιγκες εχοντας κατι παλιοπαικτες στο ροστερ που τους αγορασαν οι ιδιοι φιλε patissioti??Mαλλον οχι...Τις κουπες τις πηραν με παικτες απο ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΦΙ που διαλεξαν ΑΥΤΟΙ και ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ καποιοι ΑΛΛΟΙ...Τον Ζοτς δεν τον χαρακτηριζουμε καποιοι ως ''ριψασπι'' αλλα ως μη ακριβως τηρητη της υποσχεσης εκεινη τη βραδια στο Καραβελ οταν του παν ''ξερουμε,μεινε κι αν στραβωσει θα τα κανουμε π@@@@α ολα'' και θα μπορουσε να δοκιμασει ρε αδερφε....Δεν το κανε ΟΚ εγω κι ισως καποιοι αλλοι του το χρεωνουν...Καλη καρδια...Με τον αλλον ''Θα γινουμε παιδια ποδοσφαιρικος Παναθηναικος να την κανουμε σιγα σιγα'' δεν ασχολουμαι καν...

'' Το αστειο με τον ΔΓ και οτι χωρις αυτον καταστρεφομαστε θα παρακαλουσα να κοπει. Θυμιζει την κινδυνολογια των Σαμαροβενιζελων.''

Καλα περιμενε αρχικα κατα ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΗ μπας και δουμε κανα Ευρω και μετα το....''διαγραφεις το μνημονιο'' μ...ενα αρθρο κι ενα νομο...Για την ωρα απολαυσε ''νεους συμπολιτες'' που...λιαζονται στην Ομονοια και περιμενουν ποτε θα ''κοψει λορδα'' για το αναποφευκτο...Οποτε ανηγαγε το ολο αυτο σε Παναθηναικο και ΛΕΦΤΑ για ΠΑΙΚΤΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΔΓ αγορασε τους με.... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ... wink.gif

ΥΓ:Παει για οφ τοπικ....Αν ειναι το συνεχιζουμε στο τοπικ ΔΓ... icon_wave.gif
yorgos
Ακομη κι αν αποκλειαμε την ΤΣΣΚΑ ,ακομη κι αν το σηκωναμε...Δεν νομιζω οτι ο ΔΓ και παλι θα κανε υπερβαση του χρονου στο μπατζετ...

To αντίθετο θα έκανε.

Από κει και πέρα, δε γράφω άλλο, τα λέει όλα ο παρισινός.

Επίσης, αυτή ομάδα δεν έχει 6 αστέρια, οι πρηγούμενες τα είχαν. Αυτή δεν έχει κανένα. Φυσικά και αν κατεβάζαμε κάποια από τις ομάδες με τα αστέρια θα είχα απαιτήσεις, αλλά από το Μπλουμς, το Σλότερ και το Μπατίστα είμαι καραευχαριστημένος με αυτά που κατάφεραν μέχρι στιγμής.
shtarkws
QUOTE(PARISINOS @ Apr 16 2015, 01:45 ) *

Μα τωρα πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι μπασκετικοι που τους αρεσει ο τροπος του ΔΓ? Το ειπες και μονος σου παραπανω, εχουμε να διαλεξουμε μεταξυ γκυφαδας και eurocup και της τωρινης καταστασης. Ξερεις ποιοι θα κραζουν περισσοτερο στην πρωτη περιπτωση? Αυτοι που τον κατηγορουν και τωρα.

Μακαρι να γινοταν μια αντιστροφη και να ερχοταν ο Αλαφουζος η ακομα ο Βαρδινογιαννης στο μπασκετ και να παει ο ΔΓ στα σαλονια του ποδοσφαιρου τον φυσικο του χωρο,στο μπασκετ ομως παντα τα εσοδα ειναι λιγοτερα των εξοδων και αρα πρεπει να βαζεις απο την τσεπη σου. Δεν βλεπω κανενα αλλο Παναθηναικαρα να εχει διαθεση
patissiotis
Kλεινω (απο μενα) την off topic και κουραστικη κουβεντα με δυο επισημανσεις:
- Κατηγορω τον ΔΓ οχι γιατι βαζει λιγα χρηματα αλλα για την εν γενει παρουσια και συμπεριφορα του. Ειναι ΟΝΕΙΔΟΣ για τον μπασκετικο ΠΑΟ που ειναι πλεον απο τους γιγαντες στην ευρωπη. Δεν μπορει ο προεδρος μας να εχει συμπεριφορα προεδρου συνδεσμου χουλιγκανων.
- Ξαναγραφω: Η απαντηση σε ολους μας για το δρομο που πρεπει να ακολουθησουμε ειναι η Μακαμπι των τελευταιων 6-7 χρονων και ο Ολυμπιακος στην μετα Ντουντα εποχη. Σοβαρες ομαδες, με αρχη και τελος, με νορμαλ πορειες στην ευρωπη. Ακομα και να μην κατακτουσαν ευρωλιγκα πετυχημενες θα ηταν και με μπατζετ παρομοια με τα δικα μας.

Η τραγωδια και το ποσο εχει απαξιωθει η ομαδα μας ειναι οτι παιζουμε play-off στο top8 και κανεις δεν ασχολειται. Πολλοι θεωρουμε δεδομενη και τη 2η συντριβη, οι περισσοτεροι θα ειμαστε ευχαριστημενοι με μια ηττα 15 ποντους. Ουτε η Προκομ να ειμαστε. Ακομα και οι Πολωνοι με μπατζετ της πλακας απεναντι στον πιο ακριβο Ολυμπιακο ολων των εποχων (μπατζετ ανω των 30 εκατομμυριων) το παλεψαν. Ελπιζω σημερα ο Λοχιας να μαζεψει λιγο την ομαδα και καποιοι γηραλεοι αλλα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπασκετικο εγωισμο παιχτες να δωσουν τη "σπιθα" ωστε τουλαχιστον να παλεψουμε. Δεν αντεχεται και αλλη παρομοια ηττα στα καπακια...
Zoys
Manj13, βλέπεις την ανοχή που δείχνουμε στο off-topic και πας να ξεκινήσεις μέσα σε όλα και πολιτική συζήτηση;;
Ginobili
Πάνω από τα τρόπαια..τα λάβαρα...τις επιτυχίες...όπως πολύ σωστά(η πιο σωστή και ουσιαστική κουβέντα που έχω διαβάσει ποτέ στο φόρουμ) έγραψε ο patissiotis,είναι ότι ο Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη έδωσαν Μπασκετική κουλτούρα σε αυτόν τον σύλλογο.Έχουμε αποκτήσει μπασκετικό κοινό,που αγαπάει να βλέπει μπάσκετ.

Είναι μεγάλη αλλοτρίωση και κακομοιριά να λέμε οι Παναθηναικοί ...αυτό το ρόστερ..έχουμε,για μέχρι εκεί είμαστε,λογικό να χάνουμε με 30π...συμβαίνουν και αυτά..

ΝΤΡΟΠΗ!!! Δεν είπαμε να πετάμε στα σύννεφα,και να λέμε τι παικταράδες έχουμε..αλλά αυτό είναι μοιρολατρία! Ο Πεδουλάκης με ό,τι γνώσεις και ικανότητες είχε,δεν τον ένοιαζε μόνο να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε.Στον Παναθηναικό δεν προσπαθείς να προσφέρεις απλά το κατά δύναμην...στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δεν κοιμάσαι,σου τρώγονται τα σωθικά να φανείς αντάξιος του μεγέθους και της ιστορίας αυτής της φανέλας.
Ο Πεδουλάκης του γύριζε το μάτι,και φώναζε στον παίκτη του "ΦΑΤΟΥΣ"...δεν τον ένοιαζε αν έχει τον Μπράμος και η Ρεάλ τον Ρούντι.Τον ένοιαζε να κερδίσει!! Να βρει τρόπο να σταματήσει τον αντίπαλο.Όχι σαν τον Ιβάνοβιτς που είναι κολλημένος σε ένα συγκεκριμένο πράγμα,και βάζει την ομάδα κάτω από αυτό.

Σκεφτείτε και η Μακάμπι...να έλεγαν...κάποτε είχαμε Πάρκερ,Σάρας,Βούισιτς....δεν πειράζει,με Σμιθ ας τρώω και καμιά 30αρα...ας γίνω Άλμπα...Ζαλγκίρης...Ερυθρός Αστέρας! Όχι! δεν το καταδέχονται,είναι η Μακάμπι! Στα @@ τους πόσα εκατ μπάτζετ έχει η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ,έχουν μέταλλο πρωταθλητή μέσα τους! Είναι κλάμπ που σέβεται την ιστορία του.
Ο Γκέρσον έπαιζε κάποτε διαστημικό μπάσκετ...και πέρσι και φέτος,παίζει ό,τι καλύτερο μπορεί με αυτούς που έχει,ΨΑΧΝΕΙ! ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

Ο ΠΑΟ για 2 χρόνια του Σπόρτιγκ,με τον Ζοτς έπαιζε μπάσκετ.Δεν παρουσίαζε κακομοιριά,δεν ψαχνόταν στο τέλος να δει τι θα κάνει με την μπάλα,δεν έχανε δικά του παιχνίδια από μικρές ομάδες.
Reggie Miller 31
QUOTE (Ginobili @ Apr 16 2015, 11:37 ) *
Πάνω από τα τρόπαια..τα λάβαρα...τις επιτυχίες...όπως πολύ σωστά(η πιο σωστή και ουσιαστική κουβέντα που έχω διαβάσει ποτέ στο φόρουμ) έγραψε ο patissiotis,είναι ότι ο Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη έδωσαν Μπασκετική κουλτούρα σε αυτόν τον σύλλογο.Έχουμε αποκτήσει μπασκετικό κοινό,που αγαπάει να βλέπει μπάσκετ.

Είναι μεγάλη αλλοτρίωση και κακομοιριά να λέμε οι Παναθηναικοί ...αυτό το ρόστερ..έχουμε,για μέχρι εκεί είμαστε,λογικό να χάνουμε με 30π...συμβαίνουν και αυτά..

ΝΤΡΟΠΗ!!! Δεν είπαμε να πετάμε στα σύννεφα,και να λέμε τι παικταράδες έχουμε..αλλά αυτό είναι μοιρολατρία! Ο Πεδουλάκης με ό,τι γνώσεις και ικανότητες είχε,δεν τον ένοιαζε μόνο να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε.Στον Παναθηναικό δεν προσπαθείς να προσφέρεις απλά το κατά δύναμην...στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δεν κοιμάσαι,σου τρώγονται τα σωθικά να φανείς αντάξιος του μεγέθους και της ιστορίας αυτής της φανέλας.
Ο Πεδουλάκης του γύριζε το μάτι,και φώναζε στον παίκτη του "ΦΑΤΟΥΣ"...δεν τον ένοιαζε αν έχει τον Μπράμος και η Ρεάλ τον Ρούντι.Τον ένοιαζε να κερδίσει!! Να βρει τρόπο να σταματήσει τον αντίπαλο.Όχι σαν τον Ιβάνοβιτς που είναι κολλημένος σε ένα συγκεκριμένο πράγμα,και βάζει την ομάδα κάτω από αυτό.

Σκεφτείτε και η Μακάμπι...να έλεγαν...κάποτε είχαμε Πάρκερ,Σάρας,Βούισιτς....δεν πειράζει,με Σμιθ ας τρώω και καμιά 30αρα...ας γίνω Άλμπα...Ζαλγκίρης...Ερυθρός Αστέρας! Όχι! δεν το καταδέχονται,είναι η Μακάμπι! Στα @@ τους πόσα εκατ μπάτζετ έχει η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ,έχουν μέταλλο πρωταθλητή μέσα τους! Είναι κλάμπ που σέβεται την ιστορία του.
Ο Γκέρσον έπαιζε κάποτε διαστημικό μπάσκετ...και πέρσι και φέτος,παίζει ό,τι καλύτερο μπορεί με αυτούς που έχει,ΨΑΧΝΕΙ! ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

Ο ΠΑΟ για 2 χρόνια του Σπόρτιγκ,με τον Ζοτς έπαιζε μπάσκετ.Δεν παρουσίαζε κακομοιριά,δεν ψαχνόταν στο τέλος να δει τι θα κάνει με την μπάλα,δεν έχανε δικά του παιχνίδια από μικρές ομάδες.

Τα είπες όλα για τον φετινό ΠΑΟ και γι' αυτό τον αγώνα παρωδία που είδαμε προχθές... +1 απο μένα!

Είναι αυτό που είπα και χθες. Αντί να μιλάμε για plays, για ματσαρίσματα που θα πρέπει να βγουν απέναντι στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ καθόμαστε και μιλάμε για ιστορίες, ΔΓ και την φυγή του ΔΔ λες και είμαστε ο Φιλαθλητικός ξέρω γω και πήγαμε για αγώνα επίδειξης στην Μόσχα και οι παίκτες μας δεν έχουν την ποιότητα να παίξουν λίγο σοβαρό μπάσκετ. Πραγματικά επειδή πάνω απ' όλα αγαπώ το μπάσκετ δεν έχω άλλο όρεξη να ασχοληθώ με θέμα διαφορετικό απο το μπάσκετ που ίσως παικτεί σε αυτή την σειρά.
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Apr 16 2015, 09:37 ) *

Σε αυτο δεν διαφωνω

Ετσι ειναι ομως τα πραγματα, συμβαινουν αυτα.
Για αυτο λεω οτι βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος. Το δασος ειναι οτι μεμονομενες ηττες θα ξεχαστουν απο τους πολλους. Οπως εχεις ξεχασει εσυ τις 25αρες που τρωγαμε στο σπορτινγκ .
Να σου θυμισω απλα μερικα παιχνιδια απο εκεινη τη διετια.

Σεζον 2002-2003
http://www.euroleague.net/main/results/sho...0#!boxscore
20αρα απο την Ουλκερ, προσεξε οχι του ζοτς και το βεσελι αλλα του γιλντιριμ και τους ατσικ

30αρα απο σκιπερ
Και αυτα ειναι μονο απο το τοπ 16. Φαντασου ποσο καλοι ειμαστε που καναμε δυο νικες ολες ολες αποκλειστηκαμε απο τους 16 και εκτος χασαμε και τα τρια ματς με διαφορα 20 ποντους μεσο ορο.
Στη ρεγκιουλαρ σιζον επισης μια χαρα χαναμε απο ολυμπιες κλπ

Αυτα ειναι μονο απο τη σεζον 2002-2003
Την επομενη θυμαμαι να ερχεται η μακαμπι και σε καποια φαση του αγωνα νε κερδιζει μεσα στο σπορτινγκ με 27 ποντους διαφορα...Μεσα στο σπορτινγκ. στην εδρα μας. Μετα μας λυπηθηκαν ευτυχως και επεσε η διαφορα αλλα οποιος εχει ζησει την εποχη εκεινη και εχει και καλη μνημη , τα θυμαται μια χαρα.

Ναι αλλα οταν ητα ο πεδουλακης δεν θυμαμαι να τα ελεγες αυτα τα θετικα. Δεν ξερω κιολας , μπορει εσυ να τα ελεγες, σιγουρα οι περισσοτεροι οχι παντως.
Και με πεδουλακη ακουγαμε οτι ειναι ο χειροτερος προποπητης που εχει περασει κλπ...
Τα ιδια ακουμε τωρα για ιβανοβιτς , τα ιδια θα ακουμε και για τον επομενο...
Οι ιδιοι που δεν ειχαν καθολου υπομονη με πεδουλακη, οι ιδιοι δεν εχουν και τωρα , οι ιδιοι δεν θα εχουν και με τον επομενο...

Αυτα τα λες επειδη εισαι εξω απο το χορο και δεν εισαι μακαμπι. Εχει φαει και η μακαμπι ταριφες και ξεφτιλες, με αποκλεισμους απο το τοπ 16, 20αρες μεσα στην εδρα της απο μας και ηττες απο καφενεια, που αν γινονταν σε μας , θα γινοταν χαμος.
Τη σεζον 2008-2009 μονο αποκλειστηκε απο το τοπ 16 και οταν επαιζε με ΟΣΦΠ και μπαρτσα η 25αρα επεφτε συνεφφο.
Εδω πασχιζε να κερδισει την αβελινο και τη λεμαν...

Γενικα πρεπει να μαθουμε να εχουμε υπομονη.
Ουτε κερδιζουν οι φανελες, ουτε παιζουν τα αστερια , ουτε τιποτα...
Οπως η μακαμπι καποια στιγμη προς το τελος της δεκαετιας ειχε γινει σχεδον καφενειο με ελαχιστες νικες μεχρι και στο τοπ 16, ετσι τον κυκλο το περνανε ολες οι ομαδες.
Οι μονες που δεν τον περνανε , ειναι οσες εχουν σταθερα ειναι πορτοφολι να τους εχει στα 4-5 πιο υψηλα μπαντζετ.

Κοιταξτε το δασος (που ειναι η γενικη πορεια) και οχι το δεντρο (που ειναι μεμονομενα ματς).
Για να μπορειτε να το κανετε για παλιες δικες μας ομαδες (ΠΑΟ του σπορτινγκ) και ξενες (μακαμπι) , σημαινει οτι αν βαλετε την πικρια της εκαστοτε τωρινης ηττας στην ακρη, θα το καταφερετε και με τη σημερινη ομαδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.