Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maccabi Electra vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
sni79per
κοψε ρε doctor,σε λιγο θα γραψεις κ ποσες φορες σεξ πρεπει να κανεις ο ανθρωπος το μηνα.
καθε βδομαδα τον ριχνεις τον χρονο-οχι του σεξ-σε λιγο θα μας πεις οτι πρεπει να πληρωνει για να παρακολουθει τις διαλεξεις του αργυρη.
doctorjekil
QUOTE(bbplayer @ Nov 15 2013, 12:47 ) *
σαφώς ! διότι αυτός δεν είναι ούτε και θα γίνει ποτέ ΔΔ. Δε θα κάνει ποτέ τη διαφορά και δε θα δώσει ποτέ καμια 10αριά πρωταθλήματα και 5-6 ευρωλίγκες. Πολύ εύκολα ξεχνάτε μερικοί. Κακώς.

Φιλε μου,ακολουθω την ομαδα απο το 1998 και απο το 2005 και μετα εχω παει σε ολα τα φαιναλ φορ,τον διαμαντιδη τον ειχα και τον εχω θεο,αλλα στο ξαναγραφω οτι στον αθλητισμο ολοι κρινονται μα βαση το τι μπορουν να κανουν τωρα και οχι με το τι κανανε στο παρελθον,αν ηταν ετσι στον μπατιστ επρεπε να δινουμε 1,5 εκ γι αυτα που εχει προσφερει
kseplenhs
QUOTE(sni79per @ Nov 15 2013, 12:49 ) *
ισοπεδωτικη λογικη χωρις ιχνος επιχειρηματος.λιγο κρασι λιγο θαλασσα,λιγο ολυμπιακη...αγαπη κ ταγορι μου η φαση.
προχειρα...
1.ολα τα κορμια-αθλητες δεν ειναι ιδια.
2.δεν κανουν ολοι οι παιχτες τις ιδιες δουλειες στο γηπεδο οποτε διαφορετικη καταπονηση εχει ενας που ξυνει τα @@ του στην αμυνα,δεν πηδαει για ριμπαουντ,δεν τρεχει να καλυψει τις λαλακιες του χ-ψ συμπαιχτη του,δεν κοιταζει να κλεψει,να ταπωσει κ τοσες αλλες δουλειες που εκανε-κανει ο ΔΔ τοσα χρονια κ διαφορετικη τρεξτε λαλακες συμπαιχτες για μενα για να βαλω 15-20 ποντους μπροστα κ να γινω ηρωας στα πρωτοσελιδα.
3.ο μητσος κατα δηλωση του πεδουλακη επρεπε να μεινει εκτος περυσι κ αν αυτου τον ξεζουμισε χωρις να μαθουμε τι εγινε με τον τραυματισμο φαντασμα.
4.ο ζοτς που τον ειχε νεοτερο δεν ηταν χαζος προφανως που πηρε τον καλαθη να κανει 2-3 δουλειες που εκανε ο ΔΔ γιατι μπορει οι χρονοι να ειναι σχεδον ιδιοι που επαιζε κ παιζει αλλα ειναι κ τι ζητας στο παρκε απο εναν αθλητη που μεγαλωνει.

Τι ολυμπιακή?Αεροπορία??
1)Για να είναι πρωτοκλασάτος για αυτή τη διοργάνωση,τότε είναι εκ των πραγμάτων και καλό κορμί.Δεν γίνεται να είναι αργοκουρούτα ανάμεσα στα φάντομ και να θεωρείται κορυφαίος.Απλά μαθηματικά.Εκτός αν τα φάντομ κάνουν λάθος επάγγελμα.
2)Γιατί ο διαμαντίδης μέχρι τώρα τα κάνει όλα αυτά?Με συγχωρείς που πιστεύω κάτι τέτοιο,αλλά η μέχρι στιγμής εικόνα του είναι αδικαιολόγητη.
3)Και εγώ θέλω να πάρω μια άδεια 6μηνη απο τη δουλειά μου για να το ρίξω στην ποίηση και στην συγγραφή.Σιγά μην έπαιζε και ακρωτηριασμένος.Υπερβολές.Φάντασμα όπως είπες.Κάποιες ενοχλήσεις μπορεί να ένιωθε αλλά δεν θα ήταν και για αναπηρικό καροτσάκι...
4)Ο ζοτς μέχρι να φτάσει η ώρα να έχει τον καλάθη να κάνει εκείνες τις δουλειές,είχε τον διαμαντίδη να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του κάνοντας και τις δουλειές που ο καλάθης εκείνη την περίοδο έμοιαζε ανήμπορος να κάνει.Και σιγά τα γηρατειά.33 είναι.Και μάλιστα γαμώ τους προνομιούχους για 33άρης.Με καλοκαίρια free και μόνο ένα παιχνίδι την βδομάδα σε ένταση.Που να ήταν ισπανός και να έπαιζε στην acb.Ή ακόμα να τον έπαιρνε ο ζοτς στην φενέρ.Θα αυτοκτονούσε?
doctorjekil
ο ΔΔ δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά η εμπάθεια είναι άλλο πράγμα από την κριτική. Αυτά που γράφεις εδώ είναι διαφορετικά από αυτά που έγραφες 2-3 δελίδες πριν περί λογικής χρήσης του. Ο καθένας κρίνεται με βάση τη συνολική προσφορά του στην ομάδα. Εάν εσύ βάζεις στο ίδιο καλάθι τον Μασιούλις (τυχαίο παράδειγμα) με τον ΔΔ προτάσσοντας το "τώρα" καλά κάνεις και σεβαστό. Εγώ έχω άλλα κριτήρια.

Σου εγραψα και πιο πανω,οτι μονο εμπαθεια δεν εχω,με τον δδ εχω συναντηθει απειρες φορες και εχουμε μλησει αρκετα,τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση και τον κρινω(οπως και ολους) με βαση το τι προσφερει τωρα στην ομαδα...αν βαζαμε δηλαδη τον αλβερτη να παιζει θα σου αρεσε και δεν θα του εκανες κριτηκη επειδη εχει προσφερει τοσα στην ομαδα?

η ιστορία δεν είναι κάτι άυλο , από ανθρώπους γράφεται . Δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος εξ ουρανού που πάει με τον αυτόματο πιλότο και κατακτά τίτλους και γεμίζει τα γήπεδα . Η ομάδα έχει ιστορία που κάποιοι την έχουν γράψει. Αυτοί που λες και πάρα πολλοί άλλοι. Από τον Ντίνο και τον Ρέμπρατσα μέχρι τον Ντέγιαν και τον Ίμπο. Αυτοί κέρδισαν μέσα στη Μπολόνια (επίσης τυχαίο παράδειγμα) και όχι κάποιος αόρατος σύλλογος. Εάν δεν ήταν αυτοί όλοι , ακόμα με κάτι σλοβακοφάρμες θα παίζαμε.
Γι αυτό λοιπόν, σεβασμός σε όσους γράφουν την ιστορία και ακόμη περισσότερος σεβασμός σε αυτούς που απαρτίζουν μεγάλο μέρος της ιστορίας (ρώτα τον Ακερ και τον Μούλα να σου πουν... wink.gif )

Η ιστορια δεν ειναι αυλο,γραφεται απο ανθρωπους,αλλα οι ανθρωποι ερχονται και φευγουν και η ομαδα μενει...φυσικα και καποια προσωπα εχουν γραψει ιστορια,αλλα κανενας δεν ειναι πανω απο την ομαδα

QUOTE(sni79per @ Nov 15 2013, 13:01 ) *
κοψε ρε doctor,σε λιγο θα γραψεις κ ποσες φορες σεξ πρεπει να κανεις ο ανθρωπος το μηνα.
καθε βδομαδα τον ριχνεις τον χρονο-οχι του σεξ-σε λιγο θα μας πεις οτι πρεπει να πληρωνει για να παρακολουθει τις διαλεξεις του αργυρη.

Φιλε μου τα ''κοψε'' αλλου...ο καθενας μπορει να γραφει την γνωμη του
bbplayer
QUOTE (doctorjekil @ Nov 15 2013, 13:05 ) *
Φιλε μου,ακολουθω την ομαδα απο το 1998 και απο το 2005 και μετα εχω παει σε ολα τα φαιναλ φορ,τον διαμαντιδη τον ειχα και τον εχω θεο,αλλα στο ξαναγραφω οτι στον αθλητισμο ολοι κρινονται μα βαση το τι μπορουν να κανουν τωρα και οχι με το τι κανανε στο παρελθον,αν ηταν ετσι στον μπατιστ επρεπε να δινουμε 1,5 εκ γι αυτα που εχει προσφερει

η άποψή σου , έτσι όπως διατυπώνεται μέσω των ποσταρισμάτων σου , φαίνεται να είναι , ότι ο ΔΔ αποτελεί βάρος για την ομαδα και ότι τη δουλειά του την κάνουν καλύτερα δυο μαυρέλια με τα μισά λεφτά.

και ξαναρωτάω : Όπως την κάνανε και στη Μακάμπι όταν έφυγε ο Σάρας? Όπως την κάνανε στην ΤΣΣΚΑ όταν έφυγε ο Παπαλουκάς? όπως αλλού? πού? και ποιοί?

Η μόνη εξαίρεση είναι ο Ολυμπιακός αλλα εκεί είχες Ελληνες παίχτες + προπονηταρά. Πράγμα που εμείς δεν έχουμε.

Και το ότι εμείς ήμαστε χθες χειρότερα χάλια από τη Μακάμπι δε σημαίνει ότι η Μακάμπι δεν έχει κατάντια.

@ edit : O Aλβέρτης έκανε καριέρα βασιζόμενος σε ένα φονικό σουτ που είχε. Καμια σχέση με τον ΔΔ. Ούτε καν δηλαδή. Και εν πάση περιπτώσει δεν υποστήριξα ότι ο ΔΔ πρέπει να παίζει μεχρι τα 40

QUOTE (TakeshyKurosawa @ Nov 15 2013, 10:30 ) *
Μπορούσατε να παίξετε ΟΑΚΑ, αλλά χωρίς οπαδούς.

μάλιστα... και ο άλλος τους έβαλε σε ένα αεροπλάνο και τους γύριζε εδώ κι εκεί λες και ήταν κανένα τσίρκο. Τε σπα, ευχαριστώ για την απάντηση σου
doctorjekil
QUOTE(bbplayer @ Nov 15 2013, 13:18 ) *
η άποψή σου , έτσι όπως διατυπώνεται μέσω των ποσταρισμάτων σου , φαίνεται να είναι , ότι ο ΔΔ αποτελεί βάρος για την ομαδα και ότι τη δουλειά του την κάνουν καλύτερα δυο μαυρέλια με τα μισά λεφτά.

και ξαναρωτάω : Όπως την κάνανε και στη Μακάμπι όταν έφυγε ο Σάρας? Όπως την κάνανε στην ΤΣΣΚΑ όταν έφυγε ο Παπαλουκάς? όπως αλλού? πού? και ποιοί?

Η μόνη εξαίρεση είναι ο Ολυμπιακός αλλα εκεί είχες Ελληνες παίχτες + προπονηταρά. Πράγμα που εμείς δεν έχουμε.

Και το ότι εμείς ήμαστε χθες χειρότερα χάλια από τη Μακάμπι δε σημαίνει ότι η Μακάμπι δεν έχει κατάντια.

Η αποψη μου ειναι πως οσο θα παιζει 30 λεπτα θα ειναι αρνητικος για την ομαδα,φανταζεσαι να επαιζε ο αλβερτης 30 λεπτα στα τελευταια του...με τα λεφτα του δδ δεν παιρνεις δυο παιχτες της σειρας...μπορεις να παρεις π.χ τον τζαμοντ γκορντον και τον μαρκοβιτς...η μακαμπι μετα τον σαρας πηγε σε δυο τελικους και και σε 3 φ4...οταν εφυγε ο μποντιρογκα τα ιδια λεγαμε...και για να τελειωνουμε και πριν τον σαρας υπηρχε μακαμπι και πριν τον δδ υπηρχε παο
TakeshyKurosawa
Ο ΠΑΟ χρειάζεται έναν οργανωτή και σκόρερ μαζί τύπου Χάκετ. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα έχει μαζέψει πολλούς παίκτες εργαλεία και λείπουν οι παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα πάνω τους με δύσκολες προσπάθειες όταν ζορίζουν τα πράγματα. Αυτό μέχρι στιγμής δείχνει ικανός να το κάνει μόνο ο Παππάς. Μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Ο Κάρι πρέπει να πάρει κάποιες ευκαιρίες να δουν αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο ή αν είναι μόνο για να "σκυλέβει πτώματα". Για τον Διαμαντίδη πιστεύω ότι απλά του ασκείται περισσότερη πίεση από ότι πρέπει, λόγω της δόμησης της ομάδας του ζητούνται παραπάνω πράγματα από ότι πρέπει για να αποδώσει εξίσου καλά σε όλα.
PARISINOS
Οσοι εχουν παρακολουθησει τα γραφομενα μου , ξερουν οτι ειμαι μεγιστος φαν του ΔΔ.

Αυτο δεν αλλαζει οτι παραδεχομαι οτι ο ΔΔ οντας κοντα στα 34 χρονια, δεν μπορει πλεον να κανει αυτα που εκανε παλιοτερα. Ειδικα σε μια ομαδα που δεν δειχνει κιολας να εχει σταθερο πλανο και προσανατολισμο.

Αυτο ομως το γεγονος δεν σημαινει κιολας οτι φιλε doctor αυτα που γραφεις εχουν βαση. Μαλιστα θα ελεγα οτι αγγιζουν οπως ειπε καποιος πιο πανω τα ορια της εμπαθειας.

Ο ΔΔ παραμενει ο παιχτης που ειναι (απο το σαιτ της ευρωλιγκας).

#1 in Assists (41)
#1 in Assist-turnover ratio (1025%)
#5 in Minutes Played (162:20)
#8 in Fouls Drawn (24)
#16 in 3-pointers made (9)
#17 in Steals (7)
#21 in Index Rating (70)

Οπως βλεπουμε ειναι πρωτος στη ασσιστ , εχει κανει ΕΛΑΧΙΣΤΑ λαθη, εχει παιξει απειρα λεπτα, ειναι 21ος στην αξιολογηση κλπ

Αν υπολογισεις σε αυτα οτι εχει βαλει και ΤΡΙΑ ΜΠΑΖΕΡ ΜΠΙΤΕΡ σε 5 αγωνες (100 τις εκατο ευστοχια) καταλαβεινει κανεις οτι μονο εμπαθες μπορει να ειναι να υποστηριζει κανεις οτι πρεπει να παιρνει 200 χιλιαρικα.

Δηλαδη ο καλυτερος οργανωτης της ευρωλιγκας (πρωτος σε ασσιστ, ελαχιστα λαθη), ο 21ος γενικα στην αξιολογηση, και ο πιο clutch παιχτης της, ειναι για 200 χιλιαρικα? Αστεια πραγματα.

Οσα παρεθεσα ειναι απλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ γεγονοτα. Το τι αποψη εχει ο καθενας για τον ΔΔ ειναι θεμιτη.

Αλλο αυτο και αλλο να λεει καποιος οτι καλυτερος οργανωτης της ευρωλιγκας (πρωτος σε ασσιστ, ελαχιστα λαθη), ο 21ος γενικα στην αξιολογηση, και ο πιο clutch παιχτης της πρεπει να αποσυρθει γιατι δεν κανει ουτε για 200 χιλιαρικα.

Αυτο δεν ειναι αποψη, ειναι εμπαθεια.

Ο ΔΔ περναει μια φαση απιστευτης αστοχιας. Ναι δεν εχει την ενεργεια που ειχε καποτε, ουτε μπορει πλεον να κανει τα ντραιβ που εκανε παλιοτερα, αλλα αν δεν σουταρε με 15 τις εκατο στα τριποντα θα ειχε και παλι το καλυτερο σχεδον ρανκινγκ της ευρωλιγκας. Και ολοι ξερουμε οτι ο ΔΔ ενα εστω 25-30 τις εκατο μπορει να το σουταρει μεχρι και σε αναπηρικο καροτσακι. Απλα υπαρχουν φασεις που τα σουτ απλα δεν μπαινουν. Συμβαινει και στους καλυτερους. Και ολοι ξερουμε οτι οταν δεν σου μπαινουν τα σουτ, δεν μπορεις να παιξεις και το φυσιολογικο σου παιχνιδι. Αλλιως κανεις ντραιβ αν σου μπαινουν τα σουτ, αλλιως αν δεν μπορεις να βαλεις κανενα. Οποιος εχει παιξει μπασκετ το καταλαβαινει.

Ολα αυτα βεβαια επαναλαμβανω θεωροντας οτι πρεπει ΑΜΕΣΑ να παρουμε εναν πλευ ικανο να βοηθησει τον ΔΔ , ο οποιος πλεον στα 34 του, δεν μπορει να ειναι μια ομαδα μονος του.
EXASFAIROS
1)Οι παίχτες που αποκτήθηκαν φέτος δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την αξια τους.

2)Απομένει ο Αρτζί να βρει τους ρόλους και τα συστήματα που θα εφαρμόσει(ελπίζω να μην αργήσει)

3)Ο Μητσάρας το λέγαμε χρειάζεται βοήθεια και θέλει βοήθεια,ανάσες,ακόμα και αν είναι στην μέρα του ... μια βοήθεια ρε αδελφέ!!!...ένα αντίπαλο δέος ρε αδελφέ!!!!

4)οι αποτυχίες μας φέρνουν.... μνήμες Zots αλλα δεν είναι έτσι τα πράγματα...έναν Maccalebb η ένα Preldzic χρειαζόμαστε..η ρε παιδί μου έναν Σαν Εμετέριο η έναν Nocioni...
5) Τα πράγματα θα βελτιωθούν...και τώρα θα παίζουμε ΟΑΚΑ.
doctorjekil
QUOTE(PARISINOS @ Nov 15 2013, 13:36 ) *
Οπως βλεπουμε ειναι πρωτος στη ασσιστ , εχει κανει ΕΛΑΧΙΣΤΑ λαθη, εχει παιξει απειρα λεπτα, ειναι 21ος στην αξιολογηση κλπ

Αν υπολογισεις σε αυτα οτι εχει βαλει και ΤΡΙΑ ΜΠΑΖΕΡ ΜΠΙΤΕΡ σε 5 αγωνες (100 τις εκατο ευστοχια) καταλαβεινει κανεις οτι μονο εμπαθες μπορει να ειναι να υποστηριζει κανεις οτι πρεπει να παιρνει 200 χιλιαρικα.

Ο ΔΔ περναει μια φαση απιστευτης αστοχιας.

Λογικο ειναι να ειναι πρωτος στις ασσιστ αφου ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς μας δημιουργος και παιζει 35 λεπτα...το οτι εχει βαλει μπαζερ μπιτερ δεν σημαινει οτι παιζει καλα,αν ηταν καλυτερος στα συγκεκριμενα παιχνιδια δεν θα χρειαζοταν να φτασουν τα ματς στο τελευταιο σουτ...το οτι ειναι αστοχος εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,δεν ειναι προβλημα,το προβλημα ειναι οι λαθος επιλογες,οι οποιες δεν γραφονται στην στατιστικη,αν εχει 0/5 3ποντα και ειναι ολα σωστες επιλογες δεν θα του πει κανενας τιποτα,αλλα αν εχει 1/9 και τα 7 σουτ ειναι λαθος επολογες τοτε υπαρχει προβλημα...και το ξαναγραφω οτι αν με ηξερες θα ηξερες οτι μονο εμπαθης δεν ειμαι με τον δδ
bbplayer
QUOTE (doctorjekil @ Nov 15 2013, 13:29 ) *
Η αποψη μου ειναι πως οσο θα παιζει 30 λεπτα θα ειναι αρνητικος για την ομαδα

εάν είναι αυτή τσάμπα καθόμαστε και γράφουμε. αλλά σε άλλα ποστ εμφανίζεται διαφορετική

με τα λεφτα του δδ δεν παιρνεις δυο παιχτες της σειρας...μπορεις να παρεις π.χ τον τζαμοντ γκορντον και τον μαρκοβιτς..

και τέτοιοι παίχτες θα σου κάνουν τη διαφορά και θα σε πάνε σε ΦΦ και σε τίτλους ευρωπαϊκούς?

η μακαμπι μετα τον σαρας πηγε σε δυο τελικους και και σε 3 φ4...

σωστό. μόνο που η Μακάμπι δεν αποψιλώθηκε με μιας όπως εμείς . μείνανε άλλοι μεγάλοι παίχτες. και γι αυτό δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε ότι ο ΔΔ είναι βάρος.

οταν εφυγε ο μποντιρογκα τα ιδια λεγαμε...και για να τελειωνουμε και πριν τον σαρας υπηρχε μακαμπι και πριν τον δδ υπηρχε παο

δε λέγαμε τα ίδια όταν έφυγε ο Μποντιρόγκα για πολλούς λόγους και ο πιο σημαντικός είναι ότι είχαμε τον Ομπράντοβιτς που ήταν εγγύηση.

και πριν το δδ υπήρχε ομάδα και μετά θα υπάρχει και κάθε 10 χρόνια θα βγαίνει στο προσκήνιο αν δεν αλλάξουν μερικοί μυαλά ( δε λέω για εμάς εδώ)
PARISINOS
QUOTE(doctorjekil @ Nov 15 2013, 11:46 ) *
Λογικο ειναι να ειναι πρωτος στις ασσιστ αφου ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς μας δημιουργος και παιζει 35 λεπτα...το οτι εχει βαλει μπαζερ μπιτερ δεν σημαινει οτι παιζει καλα,αν ηταν καλυτερος στα συγκεκριμενα παιχνιδια δεν θα χρειαζοταν να φτασουν τα ματς στο τελευταιο σουτ...το οτι ειναι αστοχος εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,δεν ειναι προβλημα,το προβλημα ειναι οι λαθος επιλογες,οι οποιες δεν γραφονται στην στατιστικη,αν εχει 0/5 3ποντα και ειναι ολα σωστες επιλογες δεν θα του πει κανενας τιποτα,αλλα αν εχει 1/9 και τα 7 σουτ ειναι λαθος επολογες τοτε υπαρχει προβλημα...και το ξαναγραφω οτι αν με ηξερες θα ηξερες οτι μονο εμπαθης δεν ειμαι με τον δδ

Δεν αναφερεις πουθενα ομως οτι ειναι πρωτος στις ασσιστ , και τελευταιος στα λαθη. Εχει Assist-turnover ratio πανω απο 1000 τα % blink.gif Εχει δωσει πανω απο 40 ασσιστ και εχει κανει μονο 4 λαθη, παιζοντας οπως λες 35 λεπτα και οντας ο μονος οργανωτης.

Ξερεις πολλους παιχτες ευρωλιγκες που να μπορουν να το κανουν αυτο και να παιρνουν 200 χιλιαρικα??

Τωρα για τα τριποντα που λες, ξερεις τι αλλο δεν γραφει η στατιστικη? Το ποσα εχει βαρεσει με την μπαλα να του ξαναρχεται στα 3 δευτερα πριν τελειωσει η επιθεση στην κορυφη της ρακετας .

Ατομο που εχει κανει 4 λαθη ολα ολα σε 5 αγωνες , οντας μονος οργανωτης , και εχοντας μοιρασει κοντα 50 ασσιστ , δεν μου κανει για ατομο που αρεσκεται σε λαθος επιλογες, ουτε για ατομο που αξιζει 200 χιλιαρικα.

Μπορει και να κανει λαθος ομως.

Υ.Γ. Δεν ειπα οτι εισαι εμπαθης. Απλα οτι μια τετοια αποψη μονο ως εμπαθεια ακουγεται...

Υ.Γ2. Και οντως και πριν τον σαρας υπηρχε μακαμπι, και μετα τον μποντιρογκα υπηρχε ΠΑΟ. Μονο που οταν εφυγε ο ντεγιαν , ο ΠΑΟ ξαναγινε μεγαλος οταν βρηκε ξανα αντιστοιχο, δηλαδη παιχτη επιπεδου ΔΔ. Οχι με γκορντον (μπιουφορντ) και λοιπα...
doctorjekil
QUOTE(PARISINOS @ Nov 15 2013, 13:52 ) *
Δεν αναφερεις πουθενα ομως οτι ειναι πρωτος στις ασσιστ , και τελευταιος στα λαθη. Εχει Assist-turnover ratio πανω απο 1000 τα % blink.gif Εχει δωσει πανω απο 40 ασσιστ και εχει κανει μονο 4 λαθη, παιζοντας οπως λες 35 λεπτα και οντας ο μονος οργανωτης.

Ανεφερα και για τα λαθη,και εγραψα οτι κανει πολλες λαθος επιλογες τις οποιες δεν γραφει η στατιστικη...
D-Wade
Και το ξαναλέω αυτό που λέω πάντα όταν αναφέρεται . . . Ο ΔΔ δεν έχει βάλει buzzer beater . . . .Έχει βάλει 3 πολύ καθοριστικά τρίποντα αλλά δεν είναι buzzer beater
PARISINOS
QUOTE(D-Wade @ Nov 15 2013, 12:14 ) *
Και το ξαναλέω αυτό που λέω πάντα όταν αναφέρεται . . . Ο ΔΔ δεν έχει βάλει buzzer beater . . . .Έχει βάλει 3 πολύ καθοριστικά τρίποντα αλλά δεν είναι buzzer beater

Ενταξει τωρα οταν λεμε μπαζερ μπιτερ, προφανως μιλαμε για οσα τριποντα μπηκαν στην τελευταια επιθεση η ακομα και οσα τριποντα αν δεν τα βαλεις χανεις.

Αν με μπαζερ μπιτερ, μιλαγαμε μονο για τα σουτ που οταν μπαινει εχει ηδη μηδενιστει το χρονομετρο, τοτε ειναι ελαχιστα γενικα. Δηλαδη του πριντεζη στον τελικο της ευρωλιγκας, δεν ηταν μπαζερ μπιτερ επειδη εμενε 1 δευτερο στο τελος? Η του ΔΔ με τη γαλλια , επειδη εμεναν 2,5? Η του ΔΔ με τη μαλαγα επειδη εμενε 1,7?
TakeshyKurosawa
QUOTE (D-Wade @ Nov 15 2013, 14:14 ) *

Σωστός σε αυτό. Κρατάει μία πισινή σε περίπτωση που αστοχήσει να έχουν ευκαιρία να αντιδράσουν. Αυτό δεν είχε στοιχίσει πέρσι με την Μπάρτσα λόγω αστοχίας του Σάρας, αλλά στοίχισε φέτος με την Κούμπαν. Δεν είναι buzzer beater, αλλά σίγουρα είναι πολύ μεγάλα καλάθια.

QUOTE (PARISINOS @ Nov 15 2013, 14:18 ) *
Ενταξει τωρα οταν λεμε μπαζερ μπιτερ, προφανως μιλαμε για οσα τριποντα μπηκαν στην τελευταια επιθεση η ακομα και οσα τριποντα αν δεν τα βαλεις χανεις.

Αν με μπαζερ μπιτερ, μιλαγαμε μονο για τα σουτ που οταν μπαινει εχει ηδη μηδενιστει το χρονομετρο, τοτε ειναι ελαχιστα γενικα. Δηλαδη του πριντεζη στον τελικο της ευρωλιγκας, δεν ηταν μπαζερ μπιτερ επειδη εμενε 1 δευτερο στο τελος? Η του ΔΔ με τη γαλλια , επειδη εμεναν 2,5? Η του ΔΔ με τη μαλαγα επειδη εμενε 1,7?

Κανονικά μπάζερ μπίτερ πρέπει να θεωρείται αυτό που δεν δίνει στον αντίπαλο το χρόνο να εκτελέσει επίθεση.Άλλο 2-3 δεύτερα και άλλο αν μένουν πχ 6-7 δευτερόλεπτα μία χαρά μπορεί να κάνει επίθεση.
D-Wade
QUOTE(PARISINOS @ Nov 15 2013, 14:18 ) *

Ναι φυσικά και δεν είναι . . . Δηλ ποιος λέει ότι είναι?Μπορούμε να πούμε ότι είναι clutch shots, νικητήρια ,@αρχιδ@τ@ ή ότι άλλο μας αρέσει.Αν και για τα 3 σουτ που αναφέρεις μπορεί κάποιος να μπερδευτεί. . . .Τα 3 σουτ που έβαλε ο ΔΔ είναι κοντά στα 10 δευτερόλεπτα για τη λήξη. Καμιά σχέση με buzzer
spysta
QUOTE(PARISINOS @ Nov 15 2013, 11:36 ) *
ο οποιος πλεον στα 34 του, δεν μπορει να ειναι μια ομαδα μονος του.

με ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ προς το προσωπου του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Διαμαντιδη ... ΔΕΝ νομιζω οτι ηταν ΠΟΤΕ ''μια ομαδα μονος του''.

πως θα μπορουσε αλλωστε ..
οταν διπλα του ειχε παικτες οπως ο Μπατιστ ο Γιασικεβιτσιους ο Σισκαουσκας ο Σπανουλης ο Φωτσης κτλ
j-kidd13
Aφηστε τα χιλιαρικα και τα εκατομμυρια στην κοστολογηση... tongue.gif
Ο Διαμαντιδης μεχρι τωρα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Απλα πραγματα.Με τη διαφορα,οτι ο Διαμαντιδης και τραγικος οταν ειναι,παλι προσφερει στην ομαδα του,απλα οχι οπως τον εχουμε συνηθισει.
Δεν ξερω αν φταει ο ιδιος που γερασε και δεν μπορει οπως παλια,αν φταιει ο προπονητης που δεν εχει πλανο στην επιθεση και ψαχνει ο κακομοιρης ο Μητσαρας να βγαλει το φιδι απο την τρυπα σε καθε επιθεση,και οπως πολυ σωστα ειπωθηκε,λιγο λιγοτερα απο τα μισα τριποντα που εχει βαρεσει,ειναι σκοτωμενα γιατι γυρναγε η μπαλα σε αυτον,ειτε γιατι εκανε καταχρηση της μπαλας μη μπορωντας να βρει χωρο να απειλησει(και πως να βρει οταν οι αλλοι δεν ξερουν πως να κινηθουν για να ανοιξουν χωρους-ενα πικ εν ρολ εχουμε μονο και αυτο εχει μαθει και η κουτση Μαριω,οποτε δεν ειναι δυσκολο να το αναχαιτισεις).
Απλα παραμενει παικτης με κλαση,και απιστευτη ικανοτητα να αξιοποιει τους συμπαικτες του,εξ ου και η εξωφρενικη επιδοση του στις ασιστ.
sni79per
QUOTE(kseplenhs @ Nov 15 2013, 13:07 ) *
Τι ολυμπιακή?Αεροπορία??
1)Για να είναι πρωτοκλασάτος για αυτή τη διοργάνωση,τότε είναι εκ των πραγμάτων και καλό κορμί.Δεν γίνεται να είναι αργοκουρούτα ανάμεσα στα φάντομ και να θεωρείται κορυφαίος.Απλά μαθηματικά.Εκτός αν τα φάντομ κάνουν λάθος επάγγελμα.
2)Γιατί ο διαμαντίδης μέχρι τώρα τα κάνει όλα αυτά?Με συγχωρείς που πιστεύω κάτι τέτοιο,αλλά η μέχρι στιγμής εικόνα του είναι αδικαιολόγητη.
3)Και εγώ θέλω να πάρω μια άδεια 6μηνη απο τη δουλειά μου για να το ρίξω στην ποίηση και στην συγγραφή.Σιγά μην έπαιζε και ακρωτηριασμένος.Υπερβολές.Φάντασμα όπως είπες.Κάποιες ενοχλήσεις μπορεί να ένιωθε αλλά δεν θα ήταν και για αναπηρικό καροτσάκι...
4)Ο ζοτς μέχρι να φτάσει η ώρα να έχει τον καλάθη να κάνει εκείνες τις δουλειές,είχε τον διαμαντίδη να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του κάνοντας και τις δουλειές που ο καλάθης εκείνη την περίοδο έμοιαζε ανήμπορος να κάνει.Και σιγά τα γηρατειά.33 είναι.Και μάλιστα γαμώ τους προνομιούχους για 33άρης.Με καλοκαίρια free και μόνο ένα παιχνίδι την βδομάδα σε ένταση.Που να ήταν ισπανός και να έπαιζε στην acb.Ή ακόμα να τον έπαιρνε ο ζοτς στην φενέρ.Θα αυτοκτονούσε?

1.στο βασιλοπουλο στο ελληνικο ειχε πολυ κοσμο
2.η σκορδαλια του sm μαμαει κ σπερνει τον τρομο,οχι σαν τον μητσο αλλα οκ...
3.εχει ''δωρο'' illy καφετιερα αμα παρεις 8 κουτακια με καψουλες
4.ολα τα μιλφ μαζεμενα στα sm ρε γαμωτο.

QUOTE(doctorjekil @ Nov 15 2013, 13:16 ) *
Φιλε μου τα ''κοψε'' αλλου...ο καθενας μπορει να γραφει την γνωμη του

ρε...ουπς χωρις ρε,εισαι παρεξηγησιαρης.
κυριε doctorjekil με συγχωρειτε δεν θα επαναληφθει.

rakos
σε λιγο θα διαβασουμε οτι πρεπει να παιζει μονο σε 2 παιχνιδια στο f4 και στους τελικους ο Διαμαντιδης για να μη κουραζεται και να μπορει να βαλει πανω απο 1 διποντο σε συνολο 5 ματς
j-kidd13
QUOTE(sni79per @ Nov 15 2013, 14:40 ) *
1.στο βασιλοπουλο στο ελληνικο ειχε πολυ κοσμο
2.η σκορδαλια του sm μαμαει κ σπερνει τον τρομο,οχι σαν τον μητσο αλλα οκ...
3.εχει ''δωρο'' illy καφετιερα αμα παρεις 8 κουτακια με καψουλες
4.ολα τα μιλφ μαζεμενα στα sm ρε γαμωτο.

ρε...ουπς χωρις ρε,εισαι παρεξηγησιαρης.
κυριε doctorjekil με συγχωρειτε δεν θα επαναληφθει.

Να μαζευτουμε λιγο...

Λοιπον,+1 φαουλ στον χρηστη sni79per,για ειρωνικα ποστ,χωρις να εχει προκληθει ουσιαστικα.
Μεινετε στα του παιχνιδιου,και οποιαδηποτε κουβεντα για την σωματικη ικανοτητα του Διαμαντιδη,να συνεχιστει στο συγκεκριμενο τοπικ γι αυτον.
louie
QUOTE (doctorjekil @ Nov 15 2013, 00:34 ) *
Εδω δεν του δινει ευκαιρεια να παιξει...1,45 επαιξε σημερα...το ανησυχητικο δεν ειναι οι ηττες αλλα οι εμφανισεις,βεβαια αν συνεχισουμε ετσι δεν θελει και πολυ να μεινουμε απ εξω...για τον δδ εχω βαρεθει να τα λεω απο περσυ,πραγματικα στεναχωριεμαι να τον βλεπω σ αυτα τα χαλια,ουτε τον σχορτσιανιτη δεν μπορει να περασει...οσο παιζει 30+ λεπτα αυτη την εικονα θα εχει η ομαδα,αν δεν παρουμε πλει μεικερ η δεν ανεβει ο ουκιτς θα εχουμε τεραστιο προβλημα στην συνεχεια

εσυ εχεις βαρεθει να τα λες κι εμεις να σε ακουμε θα προσθεσω. πραγματικα το ονομα σου το θυμαμαι ως "ο παναθηναικος που κραζει συνεχεια τον διαμαντιδη". 7 στα 10 σχολια σου ειναι γι αυτον. δεν σε θυμαμαι να σχολιαζεις τπτ αλλο. ας πουμε λοιπον οτι δεν σεβεσαι τον διαμαντιδη για αυτα που εχει προσφερει στην ομαδα αν και ειναι μαλλον ο παιχτης με την μεγαλυτερη προσφορα στην ιστορια μας, και τον κρινεις "αντικειμενικα". δεν βλεπεις οτι χωρις αυτον μεσα η ομαδα ειναι λες και εβαλες μεσα 5 ατομα με νοητικη υστερηση; δεν ξερουν τι να κανουν την μπαλα. χτες βγαινει και στην πρωτη επιθεση μας χωρις αυτον ο λασμε ντριπλαρε μπροστα στον αντιπαλο ψηλο και σηκωθηκε για σουτ μπροστα στην μουρη του απο τα 6 μετρα λες και ειναι ο κομπι... γυρνανε σαν χαμενοι χωρις ουτε καν αυτο το ρημαδι το πικ ν ρολ και μετα εκτελουν ενα σουτ της κακιας ωρας.

προφανως και δεν θες να πιστεψεις τα λογια μου οποτε θα στο πω με αριθμους. ο διαμαντιδης δινει 8,2 ασσιστ μ.ο απο τις 18, 39 που δινει ανα ματς ολη η ομαδα. δηλαδη δινει το 45% των ασσιστ. και κανει 0,8 λαθη απο τα 11,8 της ομαδα δηλαδη μολις το 6,7% των λαθων μας! δινει το 45% των ασσιστ και κανει μολις το 6,75 των λαθων που σημαινει οτι ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικος στην οργανωση σε μια ομαδα που πασχει σε αυτον τον τομεα. επισης στο +/- ειναι πρωτος με 6,8 με δευτερο τον μασιουλις με 3,8. στο ρανκινγκ ειναι πρωτος με μ.ο 14 με δευτερο παλι τον μασιουλις με 12,2. οπως καταλαβαινει ανετα ο οποιοσδηποτε ο διαμαντιδης ειναι ο πολυτιμοτερος παιχτης της ομαδας ακομα κι οταν ειναι τραγικα αστοχος. αν λοιπον εκαναν και οι υπολοιποι το κομματι τους και μπορουσαν να λειτουργησουν και χωρις αυτον μεσα τοτε και ο ιδιος θα ειχε ανασες και θα ηταν πολυ καλυτερος.
nirvana
Ένας φίλος σχετικός με τον ΠΑΟ μου έλεγε ότι χάθηκε αρκετή από την προετοιμασία με το ταξίδι στην Κίνα. Επίσης, όντως φαίνεται να είναι λάθος τα ταξίδια μακρυά από το ΟΑΚΑ όπου οι παίχτες γνωρίζουν τα καλάθια και το περιβάλλον. Ίσως λοιπόν, και το λέω για να έχω κάποια ελπίδα, γιατί η εικόνα τη ομάδας είναι όντως τραγική, να είναι τον τελευταίο μήνα που πραγματικά ο ΠΑΟ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και μόνο μερικές μέρες που κάνει προπονήσεις με όλους τους παίχτες.

Τώρα, πέρα από αυτά τα ελαφρυντικά για τον Πεδουλάκη και την ομάδα, είναι φανερό ότι η ομάδα, για κάποιους λόγους αδυνατεί να βγάλει ένταση - ειδικά στην αρχή του κάθε αγώνα. Δεν μπαίνουμε δυνατά από την αρχή και ίσως αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε πολύ και να μη βγαίνει από κάθε παίχτη το unconcious competence.

Αλλά και πάλι, η ελλειπής προετοιμασία θα δικαιολογούσε κάτι τέτοιο.
sni79per
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 15 2013, 14:53 ) *
Να μαζευτουμε λιγο...

Λοιπον,+1 φαουλ στον χρηστη sni79per,για ειρωνικα ποστ,χωρις να εχει προκληθει ουσιαστικα.
Μεινετε στα του παιχνιδιου,και οποιαδηποτε κουβεντα για την σωματικη ικανοτητα του Διαμαντιδη,να συνεχιστει στο συγκεκριμενο τοπικ γι αυτον.

ο διαιτητης σφυριζει αμεσως το φαουλ,μαλλον εβαλες σε replay το video.
βασικα πλακα εκανα στους φιλους,οπως κ να χει ενα φαουλ το αξιζα τοσο καιρο. rolleyes.gif

@louie ωραια αναλυση.
doctorjekil
QUOTE(louie @ Nov 15 2013, 15:28 ) *
εσυ εχεις βαρεθει να τα λες κι εμεις να σε ακουμε θα προσθεσω. πραγματικα το ονομα σου το θυμαμαι ως "ο παναθηναικος που κραζει συνεχεια τον διαμαντιδη". 7 στα 10 σχολια σου ειναι γι αυτον. δεν σε θυμαμαι να σχολιαζεις τπτ αλλο. ας πουμε λοιπον οτι δεν σεβεσαι τον διαμαντιδη για αυτα που εχει προσφερει στην ομαδα αν και ειναι μαλλον ο παιχτης με την μεγαλυτερη προσφορα στην ιστορια μας, και τον κρινεις "αντικειμενικα". δεν βλεπεις οτι χωρις αυτον μεσα η ομαδα ειναι λες και εβαλες μεσα 5 ατομα με νοητικη υστερηση; δεν ξερουν τι να κανουν την μπαλα. χτες βγαινει και στην πρωτη επιθεση μας χωρις αυτον ο λασμε ντριπλαρε μπροστα στον αντιπαλο ψηλο και σηκωθηκε για σουτ μπροστα στην μουρη του απο τα 6 μετρα λες και ειναι ο κομπι... γυρνανε σαν χαμενοι χωρις ουτε καν αυτο το ρημαδι το πικ ν ρολ και μετα εκτελουν ενα σουτ της κακιας ωρας.

προφανως και δεν θες να πιστεψεις τα λογια μου οποτε θα στο πω με αριθμους. ο διαμαντιδης δινει 8,2 ασσιστ μ.ο απο τις 18, 39 που δινει ανα ματς ολη η ομαδα. δηλαδη δινει το 45% των ασσιστ. και κανει 0,8 λαθη απο τα 11,8 της ομαδα δηλαδη μολις το 6,7% των λαθων μας! δινει το 45% των ασσιστ και κανει μολις το 6,75 των λαθων που σημαινει οτι ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικος στην οργανωση σε μια ομαδα που πασχει σε αυτον τον τομεα. επισης στο +/- ειναι πρωτος με 6,8 με δευτερο τον μασιουλις με 3,8. στο ρανκινγκ ειναι πρωτος με μ.ο 14 με δευτερο παλι τον μασιουλις με 12,2. οπως καταλαβαινει ανετα ο οποιοσδηποτε ο διαμαντιδης ειναι ο πολυτιμοτερος παιχτης της ομαδας ακομα κι οταν ειναι τραγικα αστοχος. αν λοιπον εκαναν και οι υπολοιποι το κομματι τους και μπορουσαν να λειτουργησουν και χωρις αυτον μεσα τοτε και ο ιδιος θα ειχε ανασες και θα ηταν πολυ καλυτερος.

Ok,ο διαμαντιδης ειναι ο καλυτερος παιχτης μας φετος και γω ειμαι εμπαθης μαζι του γιατι εχουμε προηγουμενα,μου ειχε φαει την θεση στην προεπιλογη της εθνικης νεων
louie
Ο Πεδουλάκης αναγκάζεται να πιέσει τον 33χρονο Διαμαντίδη όσο ποτέ άλλοτε, ενώ θα προτιμούσε να τον εντάξει σε πρόγραμμα συντήρησης, όπως κάνει ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη. Στον Παναθηναϊκό των δεκάδων προβλημάτων, δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.

Ο Διαμαντίδης, άλλωστε, έχει ρόλο πολυσύνθετο και πιο απαιτητικό από τον αντίστοιχο του Σπανούλη. Πρέπει να παίξει και σκυλίσια άμυνα, να κυνηγήσει και τα ριμπάουντ, να μπαλώσει τρύπες, να κυνηγήσει τις αδέσποτες μπάλες. Τα άθλια ποσοστά του στη φετινή Ευρωλίγκα, μόλις 20% εντός παιδιάς, προδίδουν κουρασμένα πόδια και θολωμένο μυαλό.

Το χοντρό λάθος αυτοσυγκέντρωσης στην πρώτη κιόλας φάση του αγώνα με τη Μακάμπι, όταν ο Χίκμαν βρέθηκε 5 μέτρα μακριά του και κάρφωσε ανενόχλητος μέσα στην «οργανωμένη» άμυνα του Παναθηναϊκού, υπενθύμισε ότι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε φάση υπερφόρτισης.

Στην προσπάθειά του να εξοικονομήσει ενέργεια, ο Διαμαντίδης παίζει ρόλο quarterback στην επίθεση και αποφεύγει τις πολλές επαφές. Στους πρώτους 5 αγώνες της Ευρωλίγκας, έχει επιχειρήσει 37 σουτ τριών πόντων και μόνο 8 δίποντα, ενώ οι βολές του είναι 14 και οι ασίστ τσουβάλι ολόκληρο, 41. Οι αντίστοιχοι αριθμοί του Σπανούλη είναι απόδειξη ξεγνοιασιάς: 26 σουτ δυο πόντων, 19 σουτ τριών, 18 βολές, 16 ασίστ. Και 27 λεπτά μέσης συμμετοχής, έναντι 33 του αβοήθητου Διαμαντίδη.

Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο συγκινητικός Διαμαντίδης έχει υποπέσει σε 4, μόλις, λάθη. Αντίθετα με τους "πράσινους", όμως, ο Ολυμπιακός έχει αποτελεσματικό Σχέδιο Β όποτε καλείται να ξεκουράσει τον μαέστρο του. Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη υπάρχει, Παναθηναϊκός χωρίς Διαμαντίδη όχι.

αυτα ειναι τα λογια του παπαδογιαννη στο σημερινο του αρθρο στο γκαζετα
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...i-sti-laimitomo

οταν λοιπον μεχρι και ο παπαδογιαννης, ο ανθρωπος που κατηγορει το διαμαντιδη και για την οικονομικη κριση, επισημαινει και δικαιολογει αυτα που λεμε οι υπολοιποι τοτε μαλλον κατι δεν σκεφτεσαι σωστα εσυ
j-kidd13
QUOTE(sni79per @ Nov 15 2013, 15:39 ) *
ο διαιτητης σφυριζει αμεσως το φαουλ,μαλλον εβαλες σε replay το video.
βασικα πλακα εκανα στους φιλους,οπως κ να χει ενα φαουλ το αξιζα τοσο καιρο. rolleyes.gif

@louie ωραια αναλυση.

Eχουμε και αλλες δουλειες,δεν καθομαστε πανω απο εναν υπολογιστη να βλεπουμε λεπτομερως τι γραφει ο καθενας.Τωρα αδειασα και ξαναδιαβασα τα ποστ.Και πλακα μπορεις να κανεις με υφος που δεν θα ειναι παρεξηγησιμο.
thanath
Άργησα να μπω στην συζήτηση γιατί στην δουλειά έχω υπολογιστή μόνο μ αγγλικά...

Εγώ από την μεριά μου βλέπω ότι μάλλον παρακολουθούμε διαφορετικό παιχνίδι με κάποιους συμφορουμίτες... Στο ματς με την Μακάμπι είδα έναν Λάσμε που να θυμίζει λίγο τα παλιά, τον Φώτση μέχρι που τον φόρτωσαν με φάουλ να μας δείχνει ότι δεν τον έχει αφήσει τελείως το μπάσκετ, τον Παππά να προσπαθεί όσο μπορεί και τώρα έρχομαι στον παίχτη που πραγματικά είναι φαινόμενο για μένα.. Τον Διαμαντίδη... Προσπαθούσε για άλλη μια φορά να κάνει τα πάντα! Πραγματικά τα πάντα! Και τον Παναθηναικό χωρίς αυτόν στην πεντάδα του να μην έχει ούτε αρχή ούτε τέλος! Όπως έγραψε κ ο Παπαδογιάννης (πως το παθε, το είδα από το quote του louie) Παναθηναικός χωρίς τον ΔΔ δεν υπάρχει... Αν μία φορά δεν βλέπεται τώρα δεν θα βλεπόταν 100.... Και αυτό φένεται στα λεπτά που είναι στον πάγκο! Σ έναν Παναθηναικό που η πλειοψηφία των παιχτών συν του Πεδουλάκη δεν υπάρχουν στο γήπεδο σας φαίνεται τραγικός απλά και μόνο ο ΔΔ (που δεν είναι σύμφωνα με τα νούμερά του) πάω πάσο!

Για την αμοιβή τώρα του ΔΔ. Από την στιγμή που εκεί κινούνται τα συμβόλαια παιχτών της κλάσης του την θεωρώ απόλυτα λογική! Να μου πείτε ότι πληρώνει η ομάδα υπεραξίες σε Μαυροκεφαλίδη, Φώτση, Λάσμε, Γκιστ, Ούκιτς να το δεχτώ που έχουν όλοι 700 χιλιάρικα και πάνω να συμφωνήσω! Ο Διαμαντίδης και τώρα και στην προηγούμενη ανανέωση θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από άλλες ομάδες! Όσο για το αν θα βρίσκαμε 2 παίχτες να τον αντικαταστήσουν με τα ίδια αν μπορούσε να το κάνει ο ΔΓ θα το έκανε! Εδώ έστησε ολόκληρο τσίρκο με τον Κινέζος και το ταξίδι στην Κίνα! Εκεί θα κολλούσε? Όλο και κάποια δικαιολογία θα έβρισκε!

ΥΓ Σ αυτό που συμφωνώ και γω αλλά κ όλοι όσοι υπερασπιζόμαστε τον ΔΔ θα πρεπε να παίζει λιγότερο! Δεν μπορεί να τον διαχειρίζονται έτσι και να τον έχουν κάψει από Νοέμβρη! Πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος πρέπει να χει βρεθεί άσσος για να πάρει την θέση του Κάρυ αν είναι ξένος ή την θέση του Ούκιτς σε περίπτωση που είναι κοινοτικός!
yorgos

Τωρα για τα τριποντα που λες, ξερεις τι αλλο δεν γραφει η στατιστικη? Το ποσα εχει βαρεσει με την μπαλα να του ξαναρχεται στα 3 δευτερα πριν τελειωσει η επιθεση στην κορυφη της ρακετας .

Κι εκτός αυτού έχει σουτάρει και περίπου 8-10 πίσω από τη σέντρα στις λήξεις περιόδου, σουτ που δεν παίρνουν πολλοί παίκτες διότι
α) τους χαλάει τη στατιστική (για την οποία ο Μήτσος αποδεδειγμένα χέστηκε)
β) δεν είναι οι παίκτες που κατεβάζουν τη μπάλα για την ομάδα τους (ο Μήτσος είναι)

Για την κούραση του Διαμαντίδη ας υπολογίσει κανείς και το στιλ του παιχνιδιού του βάσει του σωματότυπού του. Είναι ένας πολύ ψηλός άσος με σήμα κατατεθέν την προσωπική άμυνα. Αυτό σημαίνει ότι παίζει όλο το ματς με λυγισμένα γόνατα συν την πίεση των αλμάτων, γιατί είναι και από τις εξαιρετικές περιπτώσεις άσου που παίζει άμυνα ψηλά, κάνει κοψίματα, παίρνει ριμπάουντ κλπ. Επιπλέον, εκτός από ψηλός άσος, τυχαίνει να εχει και αφύσικα μακριά άκρα για το ύψος του και -ως συνηθίζεται- αυτό συνοδεύεται από προβλήματα πελματιαίας απονεύρωσης λόγω τεράστιου και επίπεδου πέλματος (που καταπονείται περίπου στο τριπλάσιο στα άλματα από ένα απλό πέλμα). Το ξέρω γιατί πάσχω από το ίδιο. Όπως μάθαμε και στην ανατομία στο σχολείο, το μήκος του πέλματος είναι ίσο με τον πήχυ του χεριού, κοινώς οι παίκτες που έχουν αφύσικα μακριά χέρια, έχουν και μεγάλη πατούσα, η οποία είναι καταστροφική όταν συνοδεύεται από πλατυποδία που προκαλεί πελματιαία απονεύρωση, από την οποία την έχει πάθει πολλές φορές ο ΔΔ, είναι ένας πόνος στα πέλματα αφόρητος που σε κάνει να σκέφτεσαι το αν θες να πηδήξεις. Στη δική μου περίπτωση (είμαι 1.81 με παπούτσι νούμερο 48) κατέληξα να εγχειρήσω και τα δύο πέλματα γιατί έφτασα σε κάποια φάση να είμαι σε καροτσάκι επί 6 μήνες διότι τα πέλματά μου πονούσαν τόσο που δεν μπορούσα να αγγίξω το έδαφος. Και φυσικά μετά την εγχειρηση ούτε τη στεφάνη δε φτάνω όταν κάποτε κάρφωνα.

Θέλω να πω, δεν είναι μόνο η ηλικία του ΔΔ, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιιού και το σώμα του που επιβάλλουν να παίζει πολύ λιγότερο από άλλους κι εκεί κολλούσε και το θέμα της απόσυρσης από την εθνική. Θα ήταν απολύτως αδυνατον να μην κλατάριζε αν δεν είχε την ανάλογη συντήρηση το καλοκαίρι. Και το ότι το κλατάρισμα αυτό αναβλήθηκε δε σημαίνει πως δε θα ερχόταν κάποια στιγμή. Ε, τώρα είμαστε στο ξεκίνημα αυτής της "κάποιας στιγμής".

Από κει και πέρα ναι, παίζει στην Α1 που είναι της πλάκας και όπου η παρουσία του πάνω από 15' δεν είναι καν απαραίτητη, οπότε μένει μόνο η Ευρωλίγκα και κανένα ντέρμπι σε κύπελλο-πρωτάθλημα, όσα είναι αυτά. Το ότι τα ποσοστά του στα σουτ είανι τόσο χαμηλά όπως και το ότι δεν κάνει ντράιβ είναι συνδυασμός κακών επιθέσεων λόγω έλλειψης inside game (του μένει η μπάλα στα χέρια) αλλά και αναγνώριση ότι δεν μπορεί να πηγαίνει σε ντράιβ κάθε τρεις και λίγο πια, δεν αντέχει τις επαφές και -ακόμη περισσότερο- τις προσγειώσεις, ειδικά πάνω σε πόδια αντιπάλων. Το ότι ο άνθρωπος κάνει ελάχιστα λάθη και δίνει πολλές ασίστ δε βεβαιώνει ότι αντέχει σωματικά αλλά αυτό που ξέρουμε εδώ και χρόνια: ότι πνευματικά και σε επίπεδο αντίληψης του παιχνιδιού είναι μια ασύλληπτη περίπτωση παίκτη. Η κλάση του τον κρατάει και όχι το κορμί του, που πρέπει να πάρουμε απόφαση -κι εμείς κι αυτός κι ο ΠΕδουλάκης- πως "κάηκε" και μάλλον και πολύ κράτησε με το στιλ παιχνιδιού του ΔΔ.

Τώρα σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ομάδας, εγώ ήμουν από πέρυσι της άποψης ότι ο Ούκιτς, μετά από τα τεράστια ντέρμπι που έκανε, έπρεπε να (μοσχο)πωληθεί διότι η ομάδα θέλει άσο που να μπορεί πια να διαδεχθεί το ΔΔ. Ο πεδουλάκης τον κράτησε αναγωνρίζοντας τη φοβερή αμυντική του προσφορά, γνωρίζοντας ότι στην επίθεση δε θα είναι κάθε χρόνο του Αη Γιαννιού, αλλά πού να βρει αμυντικό πλέι σε αυτό το ύψος; Ο Κάρι ορθώς κρατήθηκε μετά από τους παπάδες που έκανε και τον απίστευτα μικρό χρόνο προσαρμογής του. Ας σκεφτεί κανείς τι θα λέγαμε σήμερα αν τον είχε αφήσει ο Πέδου να φύγει μετά τα περσινά όργια.

Η ομάδα έχει πρόβλημα στο 1 και το 5, αυτό κάνει μπαμ, αλλά κυρίως στο 1. Επίσης, ιδανικά θα έπρεπε να έχουμε λιγότερους φόργουορντ που δεν έχουν ρόλο και να έχουμε έναν και καλό (Πέρπε ή Καϊμακό, αλλά ας όψεται ο πρόεδρας που τους χρώσταγε μήνες) γιατί αυτός ο συνωστιμός δε βοηθάει κανέναν, και ειδικά το Φώτση που είναι στη χειρότερη φάση της καριέρας του και θέλει πολύ χρόνο συμμετοχής για να συνέλθει ή το Βλάντο που θέλει χρόνο για να... ανέλθει ή το Μαύρο που ψάχνεται ακόμη και με το βλέμμα.

Κι έτσι όπως είναι όμως το ρόστερ, είναι ανταγωνιστικό. Σιγά σιγά θα επανέλθουν όλοι: ο Ούκιτς από τραυματισμό και Ευρωμπάσκετ, ο Κάρι από τραυματισμό, ο Λάσμε από χοντρό πρόβλημα (και η εμφάνισή του με τη Μακάμπι ήταν το καλύτερο μήνυμα από αυτό το ματς), ο Ματσιούλις σιγά-σιγά από την κόπωση (ας μην ξεχνάμε τι Ευρωμπάσκετ έκανε) κλπ κλπ. Για το Φώτση ξαναλέω πως δεν έχω ελπίδα γιατί ούτε τραυματίας είναι, ούτε κουρασμένος, είανι παίκτης σε πτώση σαν αυτή που είχε ο Ντικούδης: άδειος ψυχικά και αδύναμος πνευματικά. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Ο Πέδου τον πήρε ώστε να ανοίγει με το σουτάκι του χώρους, αλλά ούτε αυτό του βγαίνει. Ας ελπίσουμε ότι είναι επειδή και αυτός προέρχεται από τραυματισμό, που μάλιστα δεν είναι καθόλου αστείος όπως έλεγαν μερικοί.

Για τον Πέδου δεν πρόκειται να κάνω κωλοτούμπα. Ξέρει πολύ μπάσκετ, ψάχνει λύσεις, έχει καταφέρει πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και οι περσινοί παπάδες του δίνουν πίστωση χρόνου. Επιπλέον είναι Έλληνας και αντέχει να συνεργάζεται με έναν άνθρωπο όπως ο ΔΓ. Αν μου βρει άλλος καλύτερη περίπτωση κόουτς, ας μας την πει... Για μένα αμετακίνητος ακόμη κι αν αποκλειστεί από το τοπ-16 που είναι χοντρό σενάριο, αλλά όχι απίθανό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
paodynasty
"O Διαμαντίδης κάηκε" - "έκαψε το Διαμαντίδη" - "η αρχή της πτώσης" και άλλα πολλά

ο Διαμαντίδης είναι εδώ και φωνάζει παρών κι αν δε σας φτάνει για απόδειξη η δήλωση του Ομπράντοβιτς ("θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμα σε τοπ επίπεδο...") που τον ξέρει σαν την παλάμη του, γι'αυτούς που βιάζονται παραθέτω τους περσινούς και τους φετινούς μέσους όρους του μετά από τα πρώτα 5 παιχνίδια :

2012: Min 32.45 Pts 8.4 2FG% 83.3 3FG% 32.0 FT% 57.15 Rebs 2.4 As 5.00 St 0.8 To 4.0 Bl 0. FlCm 2.2 FlRv 3.6 Pir 9.4
2013: Min 32.28 Pts 7.6 2FG% 12.5 3FG% 24.3 FT% 64.3 Rebs 2.8 As 8.19 St 1.4 To 0.8 Bl 0.2 FlCm 2 FlRv 4.8 Pir 14

Ανατρέξτε και στα περσινά ποστς να δείτε ότι λέγονταν τα ίδια πράγματα (εγώ δε χρειάζεται να το κάνω το θυμάμαι) όταν ο Μήτσος έκανε τα λάθη με το τσουβάλι, και δείτε την εικόνα του όταν η ομάδα ρολάρισε στη συνέχεια. Τα stats λοιπόν τι μας λένε ?

Καλύτερος Μήτσος φέτος, καλύτερη συνέχεια, καλύτερη ομάδα wink.gif
shtarkws
Μην πυροβολειτε οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο την δικη σας.

Ο Doctorjekyl κανει ευστοχες παρατηρησεις και αν παρουσιαζει μια ''αιρετικη'' για καποιους αποψη δεν σημαινει πως πρεπει να τον ''κρεμασουμε''

Ειναι ηλιου φανερωτερο πως ο ΔΔ δεν εινα στα επιπεδα που μας εχει κακομαθει και αυτο δεν ξερουμε αν συμβαινει λογω ηλικιας,συστηματος η τραυματισμου

Συμφωνω παντως με τον doctorjekyl οτι ο Μητσος δεν πρεπει να παιζει τοσο πολυ σε αυτη την φαση της σεζον
keraynopoylos
Ρε παιδια μην κολλαμε στο Διαμαντιδη. Σε τελικη δεν πρεπει να ειναι αυτος ολη η ομαδα.

Μηπως δε μοιαζουν ολοι σαν 33χρονοι;

Οποτε κανει μπουκα αντιπαλος, αφηνει τον οποιοδηποτε αμυντικο μας 2 βηματα πισω(συγκεκριμενα, τοσο πισω που δεν τον σπρωχνει καν προς μια πλευρα της ρακετας και φτανει στην καρδια). Βοηθειες δεν παιζουν σωστα(χαρακτηριστικο μια μπουκα που δεν πηγε βοηθεια κανενας και στην επομενη παλι μπασιμο και πηγαν βοηθεια δυο οποτε πασα εξω και τριποντο-πεναλτυ) οποτε μοιαζουν σαν να παιζουν με εξι οι αντιπαλοι.

Νομιζω οτι και οι περισσοτεροι παικτες ειναι ντεφορμε αλλα δεν εχει δεσει καθολου και η αμυνα τεχνικα. Οι αποστασει, οι περιστροφες...

Η ευθυνη ειναι συνολικη και δυστυχως, πλεον πρεπει να βελτιωθουμε αμεσα αφου δε μας παιρνει για αλλη γκελα...

(ενταξει, ντυθηκε και ο Σοφο Ολοαζουον και εβαλαν και μερικα απιστευτα και οι αλλοι, αλλα δεν ηταν-δεν επρεπε να ειναι αυτος ο λογος που χασαμε)
Marciulionis
Έχω υπάρξει ένθερμος υποστηρικτής του Πεδουλάκη άλλα η εικόνα της ομάδας είναι παντελώς αποκαρδιωτική. Με την χτεσινή εμφάνιση πιάσαμε πάτο. Τραγικές επιλογές παντού, υπό πίεση τρίποντα χωρίς καν να λήγει ο χρόνος μετά από 1-2 πάσες (ή και καμία!), χαμένα καλάθια κάτω από το καλάθι, χάος...

Τελικά ποιος είναι ο 2ος σέντερ μας? πέρυσι υπήρχε ο Σόφο για 5 λεπτά και υπήρχε κι ο Τσαρτσαρής για άλλα 10. Φέτος ο Μπατίστ μοιάζει σε χειρότερη κατάσταση απ'ότι κι ο Σόφο πέρυσι.

Για το Μαυροκεφαλίδη, όμως, δε θα κατηγορήσω το κόουτς, αυτός είχε ζητήσει το Μπουρούση και κάποιοι λυσσάξανε επειδή είπε κάτι κάποτε... Πόσο καλύτερη ομάδα θα ήμαστε με Μπουρούσαγκα? Θα είχαμε 2 σέντερ...

Θα έχει πεθάνει ο Λάσμε μέχρι τα χριστούγεννα έτσι...

Θα διαφωνήσω κάθετα ότι ο ΔΔ έχει φάει τα ψωμιά του. Ακόμα και άστοχος είναι ο καλύτερος μας παίκτης, άλλα αμφιβάλω ότι θα έπαιζε λιγότερο ακόμα και 3 ακόμα καθαρά πλαίυμαίηκερ να είχαμε. Έχει φάει σκάλωμα ο κόοουτς μαζί του, ότι πρέπει να κρατάει 15 δευτερόλεπτα τη μπάλα στα χέρια του σε κάθε επίθεση... Αν είναι να παίζουμε με γιουρούσια όμως, γιατί να τα κάνει ο ΔΔ? Αυτό είναι παντελώς ακατανόητο και ανόητο... Σχεδόν όσο και ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ αποκλειστικά...

Ελπίζω απλά κάτι να αλλάξει σύντομα...
D-Wade
QUOTE(D-Wade @ Nov 15 2013, 14:14 ) *

Αυτό είναι buzzer beater smiley.gif
assistant
Το νομισμα του ΔΔ εχει 2 οψεις........η μια λεει οτι παιζει κακα,εχει κακες επιλογες,δεν μπορει να μπει στο drive,σουταρει μονο τριποντα,δειχνει απο τωρα ξεζουμισμενος κ.α. και ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.

......η αλλη λεει οτι βλεπει το καρο κολλημενο στη λασπη και τα δινει ολα για να το ξεκολλησει,ειναι αλανθαστος,ειναι clutch,ειναι παντου στην αμυνα,δεν τον πειραζει που εκτιθεται κ.α. κι ειναι κι αυτη ΟΛΟΣΩΣΤΗ....

το θεμα δεν ειναι ο ΔΔ αλλα ο προγραμματισμος του καλοκαιριου που εγινε με χαρακτηρα καθαρα επικοινωνιακο(Μπατιστ,Μαυρο,Πινγκ-Πονγκ,Φωτσης),με αποτελεσμα η ομαδα να εχει τεραστιες τρυπες στο 1 και στο 5....
louie
QUOTE (louie @ Nov 15 2013, 15:28 ) *

βλεπω οτι η κουβεντα συνεχιζεται οποτε να προσθεσω κι εγω ενα αρθρο που βρηκα και υποστηριζει απολυτα αυτα που ειπα χτες. ο διαμαντιδης λοιπον που ειναι προφανως αστοχος και του εχει βγει το λαδι ειναι πρωτος απο ευρωπη και nba σε αναλογια ασσιστ/λαθων! δλδ στον πρωταρχικο σκοπο ενος πλειμεικερ, τη δημιουργια. και οχι με το να δινει πχ 2 ασσιστ χωρις να κανει λαθη στο οποιο θα λεγαμε οτι ενταξει δεν εγινε και τπτ αλλα οντας πρωτος σε ασσιστ στην ευρωλιγκα... αυτο ακριβως που ελεγα δλδ στο σχολιο μου χτες
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-toy-diamantidi

ξαναλεω οτι προφανως ο διαμαντιδης δεν ειναι στην καλυτερη φαση της καριερας του και δεν θα μπορουσε και να ειναι(λογω ηλικιας κυριως, λογω οτι προερχεται απο μια σεζον που εβγαλε την μιση με ενα ποδι, λογω καταπονησης σε καθε αγωνα, λογω οτι βρισκεται σε ενα συνολο που δεν αποδιδει) αλλα ακομα κι ετσι ειναι ο πολυτιμοτερος παιχτης μας
shtarkws
QUOTE(louie @ Nov 16 2013, 10:38 ) *
βλεπω οτι η κουβεντα συνεχιζεται οποτε να προσθεσω κι εγω ενα αρθρο που βρηκα και υποστηριζει απολυτα αυτα που ειπα χτες. ο διαμαντιδης λοιπον που ειναι προφανως αστοχος και του εχει βγει το λαδι ειναι πρωτος απο ευρωπη και nba σε αναλογια ασσιστ/λαθων! δλδ στον πρωταρχικο σκοπο ενος πλειμεικερ, τη δημιουργια. και οχι με το να δινει πχ 2 ασσιστ χωρις να κανει λαθη στο οποιο θα λεγαμε οτι ενταξει δεν εγινε και τπτ αλλα οντας πρωτος σε ασσιστ στην ευρωλιγκα... αυτο ακριβως που ελεγα δλδ στο σχολιο μου χτες
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-toy-diamantidi

ξαναλεω οτι προφανως ο διαμαντιδης δεν ειναι στην καλυτερη φαση της καριερας του και δεν θα μπορουσε και να ειναι(λογω ηλικιας κυριως, λογω οτι προερχεται απο μια σεζον που εβγαλε την μιση με ενα ποδι, λογω καταπονησης σε καθε αγωνα, λογω οτι βρισκεται σε ενα συνολο που δεν αποδιδει) [b]αλλα ακομα κι ετσι ειναι ο πολυτιμοτερος παιχτης μας[/b]

Αυτο ειναι το ανησυχητικο,οχι λογω ικανοτητας του αρχηγου,αλλα γιατι θα επρεπε αλλοι να ξεκολλανε το καρο απο την λασπη και αυτος απλα να βαζει πινελιες ποιοτητας και ειδικες καταστασεις
louie
QUOTE (shtarkws @ Nov 16 2013, 10:48 ) *
Αυτο ειναι το ανησυχητικο,οχι λογω ικανοτητας του αρχηγου,αλλα γιατι θα επρεπε αλλοι να ξεκολλανε το καρο απο την λασπη και αυτος απλα να βαζει πινελιες ποιοτητας και ειδικες καταστασεις

μα ναι, δεν γινεται να λες "οκ οργανωνεις τελεια, παιζεις αμυνα, δεν κανεις λαθη, βαζεις τα μεγαλα σουτ, αλλα γιατι εισαι αστοχος;" ας κανουν πρωτα οι αλλοι εστω σε ενα μικρο βαθμο το δικο τους κομματι, οτι κι αν ειναι για τον καθενα (σκοραρισμα, ριμπαουντ, αμυνα , δημιουργια), και μετα ας δουμε γιατι ο διαμαντιδης σε αυτη τη κατασταση δεν τα κανει ολα. γιατι εγω βλεπω οτι εκτος του διαμαντιδη μονο ο ματσιουλις και ο παππας κανουν το κομματι τους... υπαρχουν αλλοι 9 παιχτες! ας αρχισουν ο λασμε και ο γκιστ να κανουν αυτα που καναν περσι, ο ουκιτς(που δικαιολογειται) να επιστρεψει σε μια αξιοπρεπη κατασταση, ο φωτσης και ο μπατιστ να δωσουν λιγο απο την κλαση και την ποιοτητα τους, ο καρι να θυμισει λιγο αυτα που ειδαμε περσι στους τελικους και να ειναι χρησιμος, ο μαυροκεφαλιδης να μην μοιαζει σαν τον νεο σκορδιλη. αα σορυ κι ο μπραμος ειναι αρκετα καλος. και φυσικα ας κανει κι ο πεδουλακης το κομματι του, γιατι αυτη η εικονα της ομαδας δεν δικαιολογειται απο κανενα ντεφορμαρισμα παιχτων...

εγω ειδα οτι ο σπανουλης επαιξε χτες πρωτη φορα καλα φετος κι ομως ο ολυμπιακος εχει φτασει στο 5-0 και κανεναν δεν τον απασχολησε η εικονα του σπανουλη. γιατι ειχες τον ντανστον, τον λοτζεσκι, τον σλουκα, τον πριντεζη μεχρι και τον πετγουει(!!!) να σου παιρνουν τους αγωνες.

τεσπα πολυ το κουραζουμε επαναλαμβανοντας αυτονοητα πραγματα
A.CAB
Δεν έχω καταλάβει γιατί για πολλοστή φορά η συζήτηση γυρνάει γύρω απ' το Διαμαντίδη. Καταλαβαίνω κάποιους που τρολάρουν και κάνουν το κομμάτι τους κι ας μην έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα, αλλά γιατί όλοι πιανόμαστε στο Μήτσο και δεν κοιτάμε την ομάδα δεν καταλαβαίνω. Πάμε τώρα να εξηγήσουμε την εικόνα της ομάδας μιλώντας για το Διαμαντίδη στα 33 φεύγα. Που σε τέτοια ηλικία είναι ένα σκαλί πάνω απ' όλους οργανωτικά. Ας είναι όσο άστοχος είναι. Την υπόλοιπη δουλειά την κάνει μια χαρά. Οι υπόλοιποι γύρω του είναι το θέμα που πολλοί δεν κάνουν ούτε τα μισά απ' ότι πρέπει.
Δεν θα παραβλέψω τις δικαιολογίες που υπάρχουν γιατί πολλές απ' αυτές είναι λογικές. Αλλά δεν δικαιολογούν τα πάντα. Δεν γίνεται να μπαίνουμε στο γήπεδο από τη δεύτερη (όπως με τη Μακάμπι) περίοδο συνεχώς. Και πάλι καλά να λέμε γιατί σε προηγούμενα παιχνίδια ξυπνήσαμε στην τέταρτη. Δεν γίνεται οι μισοί και πάνω παίχτες μας να είναι 2 κλικ πιο αργοί απ' τους αντιπάλους. Και δεν γίνεται να μην μπορούμε να βγάλουμε ένα σύστημα επιθετικό πέρα από το τρίποντο ή τις μπούκες του Παππά. Το χειρότερο όλων είναι οι τεράστιες αρρυθμίες στην άμυνα βέβαια.
Ήμουν απ' αυτούς που πίστευα πως δεν χρειαζόμασταν κι άλλον γκαρντ. Αλλά δεν ήξερα τότε πως ο Ούκιτς θα έχει αυτά τα χάλια. Μπορεί να διακιολογείτε αλλά εγώ δεν φταίω σε τίποτα που τον βλέπω να μην μπορεί να κάνει ούτε το 20% αυτών που μπορεί να κάνει. Ειδικά στην άμυνα δείχνει χειρότερος και πιο αργός και του Κάρι. Ο οποίος πιθανώς να μην είναι για τέτοιους ρυθμούς σε τέτοια ηλικία. Μπορεί να μην την παλεύει με την μπάλα στα χέρια. Πάντως δείχνει εκτός τόπου και χρόνου. Λέμε να βγάλει το Μήτσο να ξεκουραστεί (και συμφωνώ με χίλια πρέπει να παίζει μαξ 25 λεπτά) αλλά με τη Μακάμπι όταν έβαλε Ούκιτς-Κάρι μαζί η διαφορά εκτινάχτηκε. Το κόλπο με το Γιάνκοβις στα γκαρντ είναι έξυπνο και φιλόδοξο αλλά θέλει χρόνο και εμπιστοσύνη. Τον τελευταίο μήνα εγκαταλείφθηκε κι αυτό. Ο Ούκιτς είτε το θέλουμε είτε όχι είναι κομβικός στο παιχνίδι μας και υπολογιζόταν από την αρχή ως δεμένος με το σύνολο. Η χάλια κατάστασή του έχει φέρει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιφέρεια.
Μετά στην άλλη τρύπα του σέντερ τα πράγματα είναι εξίσου περίεργα. Με την πρωφανή άνοδο του Λάσμε το πράγμα θα στρώσει. Αλλά επειδή δεν γίνεται να παίζει διαρκώς μόνος του κάτι πρέπει να γίνει όχι τόσο με το Μπατίστ που τόσο μπορεί τόσο θα δώσει αλλά με το Μαυροκεφαλίδη που ούτε ο ίδιος ούτε ο Άρτζι έχουν ιδέα τι να κάνουν. Πέρα από σουτάκια των 4 μέτρων. Απαράδεκτος μέχρι στιγμής.

Πάντως και νέος πλέι να έρθει λογικά θα είναι βοήθεια αλλά με την κακή φυσική κατάσταση πολλών παιχτών μας δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση. Τουλάχιστον σύντομα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού. Με νίκες στο ΟΑΚΑ και μία εκτός πάμε και για πιο ψηλή θέση. Απλά πρέπει να σοβαρευτούμε όσο γίνεται. Δεν πιστεύω ότι θα παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ αλλά τουλάχιστον με κανά δυο νίκες θα έρθει η ηρεμία που είναι καλή για αρχή.
j-kidd13
QUOTE(A.CAB @ Nov 16 2013, 14:12 ) *
Δεν έχω καταλάβει γιατί για πολλοστή φορά η συζήτηση γυρνάει γύρω απ' το Διαμαντίδη. Καταλαβαίνω κάποιους που τρολάρουν και κάνουν το κομμάτι τους κι ας μην έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα, αλλά γιατί όλοι πιανόμαστε στο Μήτσο και δεν κοιτάμε την ομάδα δεν καταλαβαίνω. Πάμε τώρα να εξηγήσουμε την εικόνα της ομάδας μιλώντας για το Διαμαντίδη στα 33 φεύγα. Που σε τέτοια ηλικία είναι ένα σκαλί πάνω απ' όλους οργανωτικά. Ας είναι όσο άστοχος είναι. Την υπόλοιπη δουλειά την κάνει μια χαρά. Οι υπόλοιποι γύρω του είναι το θέμα που πολλοί δεν κάνουν ούτε τα μισά απ' ότι πρέπει.
Δεν θα παραβλέψω τις δικαιολογίες που υπάρχουν γιατί πολλές απ' αυτές είναι λογικές. Αλλά δεν δικαιολογούν τα πάντα. Δεν γίνεται να μπαίνουμε στο γήπεδο από τη δεύτερη (όπως με τη Μακάμπι) περίοδο συνεχώς. Και πάλι καλά να λέμε γιατί σε προηγούμενα παιχνίδια ξυπνήσαμε στην τέταρτη. Δεν γίνεται οι μισοί και πάνω παίχτες μας να είναι 2 κλικ πιο αργοί απ' τους αντιπάλους. Και δεν γίνεται να μην μπορούμε να βγάλουμε ένα σύστημα επιθετικό πέρα από το τρίποντο ή τις μπούκες του Παππά. Το χειρότερο όλων είναι οι τεράστιες αρρυθμίες στην άμυνα βέβαια.
Ήμουν απ' αυτούς που πίστευα πως δεν χρειαζόμασταν κι άλλον γκαρντ. Αλλά δεν ήξερα τότε πως ο Ούκιτς θα έχει αυτά τα χάλια. Μπορεί να διακιολογείτε αλλά εγώ δεν φταίω σε τίποτα που τον βλέπω να μην μπορεί να κάνει ούτε το 20% αυτών που μπορεί να κάνει. Ειδικά στην άμυνα δείχνει χειρότερος και πιο αργός και του Κάρι. Ο οποίος πιθανώς να μην είναι για τέτοιους ρυθμούς σε τέτοια ηλικία. Μπορεί να μην την παλεύει με την μπάλα στα χέρια. Πάντως δείχνει εκτός τόπου και χρόνου. Λέμε να βγάλει το Μήτσο να ξεκουραστεί (και συμφωνώ με χίλια πρέπει να παίζει μαξ 25 λεπτά) αλλά με τη Μακάμπι όταν έβαλε Ούκιτς-Κάρι μαζί η διαφορά εκτινάχτηκε. Το κόλπο με το Γιάνκοβις στα γκαρντ είναι έξυπνο και φιλόδοξο αλλά θέλει χρόνο και εμπιστοσύνη. Τον τελευταίο μήνα εγκαταλείφθηκε κι αυτό. Ο Ούκιτς είτε το θέλουμε είτε όχι είναι κομβικός στο παιχνίδι μας και υπολογιζόταν από την αρχή ως δεμένος με το σύνολο. Η χάλια κατάστασή του έχει φέρει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιφέρεια.
Μετά στην άλλη τρύπα του σέντερ τα πράγματα είναι εξίσου περίεργα. Με την πρωφανή άνοδο του Λάσμε το πράγμα θα στρώσει. Αλλά επειδή δεν γίνεται να παίζει διαρκώς μόνος του κάτι πρέπει να γίνει όχι τόσο με το Μπατίστ που τόσο μπορεί τόσο θα δώσει αλλά με το Μαυροκεφαλίδη που ούτε ο ίδιος ούτε ο Άρτζι έχουν ιδέα τι να κάνουν. Πέρα από σουτάκια των 4 μέτρων. Απαράδεκτος μέχρι στιγμής.

Πάντως και νέος πλέι να έρθει λογικά θα είναι βοήθεια αλλά με την κακή φυσική κατάσταση πολλών παιχτών μας δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση. Τουλάχιστον σύντομα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού. Με νίκες στο ΟΑΚΑ και μία εκτός πάμε και για πιο ψηλή θέση. Απλά πρέπει να σοβαρευτούμε όσο γίνεται. Δεν πιστεύω ότι θα παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ αλλά τουλάχιστον με κανά δυο νίκες θα έρθει η ηρεμία που είναι καλή για αρχή.

Σωστη η αποψη του φιλου,αρκετα κοντα στη δικη μου.
Απλα η κουβεντα γυρναει γυρω απο τον Διαμαντιδη,γιατι σε αυτο το ροστερ,ειναι ο σταρ της ομαδας(και ας μην εχει την συμπεριφορα αυτη),και ο παικτης της πρωτης γραμμης.Το Α και το Ω του Παναθηναικου.Και παρα το οτι βγαζει συγκλονιστηκα νουμερα στο θεμα ασιστ,λαθη,δεν ειναι καλα.Φαινεται.Κολλαει πολλες φορες και δειχνει να μην ξερει τι θα κανει με την μπαλα,δεν εχει καθαρο μυαλο,λαθος επιλογες.Βεβαια οπως ειπα και χθες,δεν τον βοηθαει και η ομαδα,γιατι οι υπολοιποι δειχνουν οτι δεν εχουν ενα πλανο να κινηθουν.Ψαχνουμε διαρκως το πικ εν ρολ.Και το γεγονος οτι βγαζει αυτα τα νουμερα στην οργανωση ενω τον "κραζουμε" ορισμενοι,ειναι γιατι ο ανθρωπος ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ...

Αλλα αυτο που χρειαζεται ο Παναθηναικος,δεν ειναι καλυτερο Διαμαντιδη,αλλα καλυτερους Ουκιτς,Μαυροκεφαλιδη,Μπατιστ,Λασμε,Γκιστ,Μ
ραμο,Μασιουλις κλπ.Αν ανεβουν αυτοι και παιζουν στα περσινα επιπεδα,θα ανεβει και ο Διαμαντιδης.

Η τρυπα που ακουει στο ονομα Μαυροκεφαλιδης πρεπει να κλεισει.Δεν ξερω,ας τον πιασουν να του μιλησουν,ας τον πεθανουν στην προπονηση,ας φερουν τον Τσαρτσαρη να τον προπονησει,δεν γινεται να συνεχιστει αλλο αυτο το πραγμα.
Και οσο γρηγοροτερα καταλαβουν οτι ειναι αναγκαια η αντικατασταση του Καρι,τοσο το καλυτερο για την ομαδα.
priest
Το ενδεχομενο να παρουμε καποιον παικτη στον ασσο χωρις να φυγει κανεις υπαρχει? Βασικα το εχει σκεφτει κανεις?

Με τον Ουκιτς να παιζει σε ενα ματς και να μενει εκτος στο αλλο λογω του προβληματος τραυματισμου που αντιμετωπιζει δεν θα ηταν σωστο να βρουμε καποιον να τον αντικαταστησει τουλαχιστον μεχρι να επανελθει στο 100%?

Αν συνεχισουμε να αντιμετωπιζουμε ετσι την κατασταση του θα τον χασουμε οριστικα για ολη την χρονια.

Επισης θα ηταν καλο να παιρναμε και ενα καλο 5αρι αλλα αυτο δεν προκειται να συμβει.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.