Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος-Ολυμπιακος 3ος τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Gravedigger
Εγώ πάντως με όσα έχουν γίνει δεν γουστάρω να πάω στο γήπεδο.Έχω σιχαθεί την συγκεκριμένη κατάσταση.Μόνο euroleague που είναι κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα...
rchos
Εγώ πάντως με όσα έχουν γίνει δεν γουστάρω να πάω στο γήπεδο.Έχω σιχαθεί την συγκεκριμένη κατάσταση.Μόνο euroleague που είναι κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα...

ειμαι και εγω αναλογα ξενερωμενος σημερα.δεν ξερω αν θελω να παω την κυριακη.αν και απο την τηλεοραση τραβαω μεγαλυτερο ψυχολογικο λουκι.
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ May 30 2008, 01:55 ) *

Συμφωνω κ εγω....Εξαλλου αν δεν πας εσυ δεν παω εγω κ το αντιστροφο tongue.gif
Πραγματικα ομως....Γιατι τετοια κατασταση φετος?
Μηπως φταιει ο Γιαννακης για ολο αυτο(Μην με φατε plz tongue.gif )
Περυσι στον τριτο τελικο που ειχαμε παει...
Τα πραγματα ηταν πολυ πιο ηρεμα και το χαρηκαμε πραγματικα...
Anaz
Τι εχει γινει ρε παιδια και δεν εχω παρει χαμπαρι?Ποια ακριβως κατασταση -ειδικια- φετος σας εχει ξενερωσει τόσο?? Το οτι βριζουν τους αντιπαλους παιχτες οι καφροι της κερκιδας?? rolleyes.gif
rchos
θα φαω μπαν αν πω οσα θελω να πω οπως θελω να τα πω.
παντως οι καφροι που λες ειναι το τελευταιο.αυτοι υπηρχαν και περσι και προπερσι.
αλλοι παραμετροι υπαρχουν φετος που δεν υπηρχαν λαστ γιαρ.
Anaz
αυτοι υπηρχαν και περσι και προπερσι.
Kαι μαλιστα σε χειροτερη version θα ελεγα..Μη ξεχναμε τα σκηνικα του προπερσινου τελικου στο Οακα.. Τα υπολοιπα θα τα πουμε πριβε..
rchos
Kαι μαλιστα σε χειροτερη version θα ελεγα..Μη ξεχναμε τα σκηνικα του προπερσινου τελικου στο Οακα.. Τα υπολοιπα θα τα πουμε πριβε..

δεν προκειτε κανεις καφρος να μου κοψει το μπασκετ.κανεις ομως.αλλα ομως δεν τα μπορω!
captain charisma
το μονο που θα εχω να θυμαμαι απο αυτο το ματς ειναι ο γιντελ γουντς,τις λαβες του σε τομο και μητσο θα τις ζηλευαν και οι σουπερσταρ του wwe tongue.gif πραγματι απο ενας ησυχος και αδιαφορος παιχτης που ηταν μεχρι στιγμης ξαφνικα ξυπνησε το θηριο μεσα του και επραξε οπως ειδαμε.

κουραστικος επισης ο σαρας που αλλη δουλεια δεν εχει να κανει απ το να διαμαρτηρεται συνεχεια.αν ηταν στο νβα σε καθε αγωνα θα ειχαμε και αποβολη του...εχει καταντησει σαν τον ρασιντ γουαλας των πιστονς....

το ματς κριθηκε στις αρχες του 2 ημιχρονου με τη τεχνικη ποινη στο γιαννακη και το 4 φαουλ του παναγιωτακη και η διαφορα πηγε στους 13 ποντους και τελειωσε το ματς.
dizzy_fingers
QUOTE(Buk @ May 30 2008, 00:36 ) *
Loipon exo 1-2 xronia na grapso alla sas diabazo sxedon kathimerina.

Omos simera den kratiemai me dyo pragmata (kai den exoun na kanoun me diaitisia):

1) loipon leei o reporter tis ert: petane tou kosmou ta antikeimena ston pagko tou OSFP alla pane oi astynomikoi kai milane se poly evgeniko yfos me tous filathlous tou PAO... re kala eimaste??? de pane na tous bgaloun exo apo to stadio alla pane na tous milisou evgenika??? kai meta tha tous rotisoun an theloun kai kati na fane?? apithana pragmata

2) oi ratsistikes maimoudies enantia tou Sofo einai apo to pio emetika pragmata poua eida/akousa se elliniko gipedo. sto podosfairo diakoptotontai agones gia tetoia pragmata edo tipota! ekei ekleisa ton yxo tis TV. Kai to xeirotero htan oti den htan memonomenoi m*****s alla akougotan poly dynata dld apo ekatontades apanthropoi

YG1: sygnomi gia ta greeklish
YG2: den exei na kanei me poia omada opadon kritikaro, alla afta ta dyo simera me ebgalan apo ta rouxa mou

Πού είσαι εσύ!!!??? w00t.gif
Ρε πόσο χαίρομαι όταν μας επισκέπτονται παλιοί φίλοι...

Και ασφαλώς +1 στο ποστ σου.

Όπως και του treathitch:

QUOTE(treathitch @ May 30 2008, 01:35 ) *
Έχω 12 χρόνια να ασχοληθώ οπαδικά με συλλογικό επίπεδο, αλλά όταν οι ομάδες δεν τιμωρούνται, για το καλό δήθεν του αθλήματος, πάντα αυτά θα συμβαίνουν. Και πέρσι, στον τελικό της Ευρωλίγκας, όταν όλο το ΟΑΚΑ έβριζε χυδαία τον Παπαλουκά (ενώ το Γκάλη τον είχε προηγουμένως καταχειροκροτήσει), η ατμόσφαιρα είχε μεν το χαβαλέ της, αλλά ήταν πέρα για πέρα τρομακτική.

Πάντως, όπως και νά χει, ας έχει η Εθνική το Γιαννάκη στον πάγκο κι ας πλακωθούν λίγο ακόμα οι αιώνιοι. Δεν πειράζει. Καλύτερα από το να κατέβουμε με τον Κακιούση σε σοβαρό τουρνουά.

Και του Aristofani προηγούμενα και αρκετών άλλων που ξεχνάω τώρα αλλά κατάφεραν και κράτησαν ψύχραιμο το κεφάλι τους.

Κατά τ'άλλα, στα αγωνιστικά δεν έχω κάτι καλύτερο να προσθέσω από όσα λέει στο άρθρο του ο Φιλέρης (thanks anaz για το λινκ).

Για τα εξωαγωνιστικά τώρα...μου τη δίνει που η αρρωστημένη κατάσταση δε μας επιτρέπει να χαρούμε σωστά τη φάση του Γουντς.
Στο ΝΒΑ θα φτιάχνανε top10 tongue.gif με τις καλύτερες μπουνιές που έχουν πέσει σε τσακωμούς ανάμεσα σε παίχτες, κι εμείς φοβόμαστε να σχολιάσουμε τη φάση για να μη μαχαιρωθούν τα ζωντανά μέσα ή εκτός γηπέδου...

Στο χθεσινό βαρετό ματς (όχι, η "ένταση" και το "πάθος" του αγώνα που "προέρχονται από την εξέδρα" δεν τα θεωρώ "ματς") ήταν ίσως η μοναδική στιγμή που ξεσηκώθηκα (σημείωση: δεν είχα δει το πρώτο ημίχρονο).
losers can win
Aπαράδεκτος ο τομασεβιτς.-
Παίκτης με τόση εμπειρία δεν μπορεσε να μείνει ηρεμος και να αφήσει τον γουντς να ''πληρώσει'' για την εξυπνάδα του. Ετσι κόστισε εύκολους πόντους για το τριφύλλι. Απαράδεκτα επίσης τα ζωάδια που έριξαν οτι είχαν στις τσέπες τους 68.gif 68.gif . Βέβαια για να μη μας φταίνε μόνο οι οργανωμενοι, απο την τηλεοραση (πρώτη φορα τις τελευταιες τρεις σεζον που χανω ντερμπι) φάνηεκ οτι έφευγαν αντικειμενα και από τα επίσημα.
Απο την άλλη ,εντος γηπεδου τη διαφορα έκανε ο μητσαρας που στα τελευταια ματς έχει αρχισει να παιρνει περισσότερες επιθετικες πρωτοβουλίες (καιρός ήταν)

Γενικά ήταν ωραίο παιχνίδι με εξαιρεση κάποια διαστηματυα όπου οι παικτες του παναθηναικου απλά γύριζαν τη μπαλα στην περιφέρεια μεχρι να τελειώσει ο χρονος και ,στον αντιποδα, οι παικτες του ολυμπιακου το μόνο που έκαναν ήταν να ψαχνουν εναγωνιώς το σοφο
tatr6
Καλημέρα...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Jabar αρχικά, που μας έδωσε χθες την ευκαιρία να "ζήσουμε" από κοντά το παιχνίδι... Χάρηκα πολύ για την γνωριμία.
Και λέω ζήσουμε γιατί όντας 2 σειρές πίσω από τον πάγκο είδαμε από κοντά το τι συμβαίνει στους πάγκους, στις εξέδρες και τις αντιδράσεις των παικτών στα όσα γίνονται στις εξέδρες...

Παρότι λοιπόν είμαι Παναθηναικός καταδικάζω την συμπεριφορά όλων αυτών των "φιλάθλων" που ήταν γύρω μου, οι οποίοι πήγαν στο γήπεδο μόνο και μόνο για να βρίσουν και όχι για να δουν παιχνίδι... Βρίζανε, φτύνανε και μετά γυρνούσαν στους φίλους τους και έλεγαν "Είδες τι του είπα...?" και γελούσαν... Αυτά είναι γελοιά πράγματα... Αν νομίζουν πως επιτυγχάνουν κάποιο κατόρθωμα έτσι ή πετώντας αντικείμενα μες στο γήπεδο τότε συγγνώμη αλλά το νοητικό τους επίπεδο είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό...
Η σκηνή που θα μου μείνει είναι ένας κύριος (ο θεός να τον κάνει κύριο...) 3-4 θέσεις δεξιά μου, σχεδόν πίσω από τον πάγκο του Οσφπ, ο οποίος καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού έφτυνε παίκτες, προπονητές και οποιονδήποτε άμοιρο έτυχε να βρίσκεται κοντά στον πάγκο του Οσφπ... (όπως πχ ο κ.Μελάγιες) Αυτός εντάξει, έχει προφανέστατα κάποιο νοητικό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά όλοι αυτοί οι κύριοι της ασφάλειας που έρχονταν και απλά γελούσαν και δήθεν έκαναν συστάσεις και μετά έκλειναν το μάτι (του στυλ και καλά συνέχισε, δεν τρέχει τίποτα), τι άκριβως έχουν κληθεί να κάνουν στα γήπεδα...??? Να φέρνουν νερό στον κύριο που έφτυνε για να "οπλίζει"...???

Ειλικρινά ντράπηκα μετά από όλα όσα είδα χθες και από την επίσης προκλητικότατη στάση της διοίκησης, ή οιουδήποτε άλλου ο οποίος είναι υπεύθυνος, που σε κάποιες παύσεις του παιχνιδιού έπαιζαν το τραγούδι του καραγκιόζη... Αυτή είναι κύριοι η αθλητική μας παιδεία...??? Αυτό είναι το επίπεδο μας...???
Είχε και παιδιά στο γήπεδο τα οποία σίγουρα "εμπλούτισαν" το λεξιλόγιο τους με ένα σωρό βωμολοχίες...

Μπράβο σας και πάλι...

Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά θα έσκαγα...

ΥΓ: Μέσα σε όλα αυτά δεν είπα ένα μπράβο στην ομάδα μας που κέρδισε άξια το παιχνίδι χθες. Άντε και με το πρωτάθλημα μες στο ΣΕΦ... (χωρίς επεισόδια ελπίζω)
sporty78
δεν έπρεπε ο Τομάσεβιτς να συμπεριφερθει έτσι.
Ηταν απο τους καλύτερους εκείνη την χρονική περίοδο, ευτυχώς δεν στοιχησε.
Ο 3D θυμήθηκε τον καλό πολυδιάστατο ευατό του. 41.gif
Δίκαιη νίκη του παναθηναικού πιστεύω, σίγουρα έγιναν λάθη απο τη διαιτησία αλλα δεν καθορίσαν το αποτέλεσμα.

Αν βοηθήσουν λίγο Ντικούδης και Ζιζιτς (αυτούς έχουμε πρέπει να βοηθήσουν)
Επίσης ο Μπατίστ πρέπει να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες
και ο Σάρας δεν είναι τόσο νευρικός.
πάμε για το διπλό στο σπίτι τους.
sporty78
QUOTE(saou @ May 30 2008, 03:13 ) *
Γεωμετρικά προβλέπω να χειροτερεύει η κατάσταση.

Δυστηχώς συμφωνώ. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
Nik7
QUOTE(apkat @ May 30 2008, 01:30 ) *
Τι το προκλητικο ειχε το βλεμα του δηλαδη;; blink.gif blink.gif Να ξερω να το κανω και γω στους τσαμπουκαδες.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

προτείνω να μετονομαστείς σε aperkat smiley.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(big dirk @ May 30 2008, 05:32 ) *
το μονο που θα εχω να θυμαμαι απο αυτο το ματς ειναι ο γιντελ γουντς,τις λαβες του σε τομο και μητσο θα τις ζηλευαν και οι σουπερσταρ του wwe tongue.gif πραγματι απο ενας ησυχος και αδιαφορος παιχτης που ηταν μεχρι στιγμης ξαφνικα ξυπνησε το θηριο μεσα του και επραξε οπως ειδαμε.

κουραστικος επισης ο σαρας που αλλη δουλεια δεν εχει να κανει απ το να διαμαρτηρεται συνεχεια.αν ηταν στο νβα σε καθε αγωνα θα ειχαμε και αποβολη του...εχει καταντησει σαν τον ρασιντ γουαλας των πιστονς....

το ματς κριθηκε στις αρχες του 2 ημιχρονου με τη τεχνικη ποινη στο γιαννακη και το 4 φαουλ του παναγιωτακη και η διαφορα πηγε στους 13 ποντους και τελειωσε το ματς.

Γιατί το καρφωμα του Woods δεν θα σου μεινει;
babs
Πολύ συζήτηση για τον Γου(β)ντς. Τι έκανε ρε παιδιά; Airball και στη γροθια! smile.gif
VARDINOLATSIS
Πάντως από προσωπικη εμπειρία σε πρωτάθλημα Β Εθνικής και ενώ έχω κλέψει μπάλα και εχω φύγει σε αιφνιδιασμό ο αντίπαλος παίχτης μου κάνει τάκλιν και σαβουρδιάζομαι... laugh.gif Σηκώνομαι και του χώνω κροσέ και νόκ ντάουν.... ugly8.gif Αποτελεσμα 1 αγωνιστική αυτός και 6(ΕΞΙ) ΕΓΩ.... 19.gif ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΤΟ 1996....Τωρα αν έχουν αλλάξει οι κανόνες απο τότε ή ισχύουν αλλα στην Α1 δεν ξέρω rolleyes.gif
Βέβαια μπορεί να έφαγα 6 επειδη ήταν και νοκ ντάουν ενω ο Γούντς έπιασε αέρα...
SlobodaN
QUOTE(VARDINOLATSIS @ May 30 2008, 11:52 ) *
Πάντως από προσωπικη εμπειρία σε πρωτάθλημα Β Εθνικής και ενώ έχω κλέψει μπάλα και εχω φύγει σε αιφνιδιασμό ο αντίπαλος παίχτης μου κάνει τάκλιν και σαβουρδιάζομαι... laugh.gif Σηκώνομαι και του χώνω κροσέ και νόκ ντάουν.... ugly8.gif Αποτελεσμα 1 αγωνιστική αυτός και 6(ΕΞΙ) ΕΓΩ.... 19.gif ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΤΟ 1996....Τωρα αν έχουν αλλάξει οι κανόνες απο τότε ή ισχύουν αλλα στην Α1 δεν ξέρω rolleyes.gif
Βέβαια μπορεί να έφαγα 6 επειδη ήταν και νοκ ντάουν ενω ο Γούντς έπιασε αέρα...

Φαντάζομαι ότι θα το σκέφτονται διπλά πλέον για να σε ξαναανακόψουν σε αιφνιδιασμό.. shot.gif
VARDINOLATSIS
Με τάκλιν ΣΙΓΟΥΡΑ... smiley.gif
nicolicius
QUOTE(apkat @ May 29 2008, 22:03 ) *
Kριμα παντως αυτο το σφυριγμα στον Μου-μου..Σε πολυ κρισιμο σημειο..

ειπαμε κατι για τους διαιτητες,ή οχι 45.gif ;

Mαλλον θα σε μπερδεψε και σενα η ΕΡΤ που χωρις να δει ξεκαθαρα το replay αρχισαν να λενε!

Γεματο ενταση ματς για αλλη μια φορα δεν καταφεραμε να παιξουμε αυτο που μπορουμε.
Ελπιζω να συνελθουμε επιτελους να το παρουμε στο Σεφ ωστε να μην μπουμε σε περιπετειες..
nicolicius
QUOTE(giopride @ May 30 2008, 02:50 ) *
η κίνηση του σόφο δεν ήτανε "ελάτε" αλλά "συνεχίστε να μιλάτε" . έτσι την κατάλαβα [αν και δεν έχει σημασία , δε συμφωνώ με την αντίδραση ούτως ή άλλως]

Πιστεψε με δεν ειδες καλα και απ την τηλεοραση ξεκαθαρα φαινεται τους ελεγε ελατε με χειρονομιες.
Για μενα αυτες οι κινησεις οπως ειπαν και καποιοι νωριτερα εχουν αλλους σκοπους, δεν νομιζω πως τρωμε κουτοχορτο. Πιστευω πως χειρονομιες προς τους φιλαθλους απο παικτες θα επρεπε να τιμωρουντε.

Κριμα ομως καθε φορα αντι για τα αγωνιστηκα να λεμε για ολα τα υπολοιπα... 68.gif
kotzito
Λαθος και απο την πλευρα του Ολυμπιακου που απαντουσαν στις προκλησεις των φιλαθλων και των παικτων του ΠΑΟ,αλλα και απο αυτους,ειδικα τους φιλαθλους,οι οποιοι οταν παιρναμε το Ευρομπασκετ και βγαιναμε 2οι στον κοσμο τον αποθεωναν,και τωρα που ηρθε ο Γιαννακης σε εμας τον βριζουν.Ανεπιτρεπτο επισης,εστω και αν τους προκαλουσε,να βριζουν τον Σχορτσανιτη με ρατσιστικα συνθηματα.Οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι,ο Παο φανηκε πιο ομαδα,σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο που βασιζοταν στην ορεξη των πλειμεικερ του και στην δυναμη του Σοφοκλη.
Alexmei
κανένα βίντεο με της φάσεις του μποξ υπαρχει; για εμάς που δεν είδαμε το ματσακι biggrin.gif bball.gif bball.gif
Marciulionis
Παιδιά δε θα ήθελα να πω κάτι για το ματς άλλα το δίδυμο Χατζηγεωργίου Πολίτης είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει ποτέ. Και ότι πιο κουραστικό... 2-3 φορές άρχισε ο Χατζη το παραλήρημα για το σε πόσο δύσκολη θέση είναι οι διαιτητές και οι ίδιοι και σκεφτόμουνα "για όνομα του θεου σ....ε το ματς παίζει". Δεν καταλάβαινε τι έδιναν οι διαιτητές ή απλά δεν μας έλεγε (μάλλον θα έφτιαχνε το μαλλί). Και σαν να μην έφτανε αυτό βάλανε και το Πολίτη δίπλα του... Με τα "καίρια" σχόλια για την ενέργεια της άμυνας... Τελείωσε το ματς και παρότι κερδίσαμε δε μπορούσα να χαρώ με ότι είχαν υποστεί τα αυτιά μου... Ο Χατζηγεωργίου τείνει να ξεπεράσει και το Συρίγο σε παντογνωσία ενώ είναι και ο πρώτος που καθιερώνει το κλαψούρισμα σε μεταδώσεις αγώνα... Ελπίζω να μην κάνει σχολή... 68.gif 68.gif 68.gif
rchos
Κατά τ'άλλα, στα αγωνιστικά δεν έχω κάτι καλύτερο να προσθέσω από όσα λέει στο άρθρο του ο Φιλέρης (thanks anaz για το λινκ).

τωρα διαβασα το αρθρο και μπορω να πω οτι και εγω συμφωνω σχεδον απολυτα με τον φιλερη.
oneiro
¨Εχω πολυ καιρό να γράψω αλλά θέλω να πω μερικά πράγματα σχετικά με το χτεσινό παιχνίδι . Καταρχάς να πω για την διαιτησία , ότι έκαναν ένα καλό σχετικά παιχνίδι άν και τους έφυγαν κάποια σφυρίγματα . Και οι δυο ομάδες έχασαν 2-3 σφυρίγματα αλλα ώς εκεί . Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στη διαιτησία .
Απαράδεκτοι οι συμπεριφορά των αθλητών , κυρίως Τομο-Γουντς . Λάθος και των δυο ... Απαράδεκτο να υπάρχει φανατισμός στους παίκτες ( με εξαιρεση όταν σου βριζουν την μάνα έχεις το ελευθερο να τους πλακωσεις smiley.gif ) ...
Ο Μητσάρας για άλλη μια φορά έδειξε ότι άρχισε να ξαναβρίσκει τον εαυτό του και όταν κολλάει η ομάδα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ..
Για την κερκίδα τι να πω ... Επιτελους πρέπει να σταματησουν να πετάνε ότι έχουν πάνω τους κάθε φορά που δεν τους αρεσει κατι ...

Υ.Γ .. ο Τεοντοσιτς μπορεί κάλλιστα να κάνει μεγάλη καριέρα στο θέατρο ή στην τηλεόραση ... Ας το λάβει υποψη του για το μελλον ... Πολύ θέατρο ο τύπος λέμε ...
Ο κ. Γιαννακης δεν υπάρχει ούτε ένα σφύριγμα που να μην αμφισβητησε και να μην φώναξε ... Και επιτέλους τι πρέπει να κάνει για να φάει μια τεχνική ποινή ?? μηπως να αρχίσει και αυτος τα μπουνίδια για να φάει καμία ?? Ελεος δηλαδή .... Ο ένας εκ των 3 διαιτητών είχε κατασκηνώσει δίπλα στον γιαννακη σε ολο το παιχνίδι για να του μιλαει και να φωναζει ο coach και εκείνος απτοητος ... Μα ούτε ένα φρου ?? Μόνο στον Ιτούδη ξέρουν να δίνουν τεχνικές ???

Αυτά είχα να πω και σορρυ άν σας κουρασα .... Προβλέπω ότι στο ΣΕΦ θα πέσει πολυ ξυλο ... θα γινει shot.gif shot.gif shot.gif
Marciulionis
QUOTE(apkat @ May 30 2008, 04:30 ) *
Επισης το οτι εφτυσε ο Γουντς στην εξεδρα δεν φανηκε τουλαχιστον απο την τηλεοραση θα το τσεκαρω αυριο απο φιλους που ηταν στο γηπεδο αλλα για την ωρα το αμφισβητω.

Φάνηκε στη τηλεόραση. Εγώ δεν το είδα άλλα όταν έγινε μου το είπε ο γαύρος κολλητός μου που βλέπαμε παρέα το ματς. (Mods όχι ο κολλητός μου δεν είναι ολυμπιακός. Είναι ολυμπιακός φανατίλα μέχρι το κόκκαλο και έτσι αυτοαποκαλείται κι ο ίδιος.)
George_13
Οι περίεργες άμυνες ζώνης με συχνές εναλλαγές του Γιαννάκη είναι τρικ που πρέπει να χρησιμοποιούνται για ένα δεκάλεπτο, άντε για έναν αγώνα. Αυτός προσπαθεί να κερδίσει ολόκληρη τη σειρά με αυτές τις άμυνες. Ήταν απιστευτα προβλέψιμος αμυντικά κι έχασε. Τον Γκέρσον όλοι τον χλεύαζαν όταν έπαιζε τόση ώρα άμυνα. Τον Γιαννάκη κανείς.
Με το γράμμα του νόμου ο Γιαννάκης θα έπρεπε να πάρει 10 τεχνικές ποινές.
daniela#6
το mute ειναι το πιο χρησιμο κουμπι στο τηλεκοντρολ το τελευταιο διαστημα και προβλεπεται το ιδιο και για τις επομενες μπασκετικες μερες !! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ May 30 2008, 11:03 ) *
Ο Χατζηγεωργίου τείνει να ξεπεράσει και το Συρίγο σε παντογνωσία ενώ είναι και ο πρώτος που καθιερώνει το κλαψούρισμα σε μεταδώσεις αγώνα... Ελπίζω να μην κάνει σχολή... 68.gif 68.gif 68.gif

Έλα ντε,τουλάχιστον ο Συρίγος ξέρει και λίγο μπάσκετ...δεν είναι ειδικός στο τένις...
benchwarmer
QUOTE(Ginobili @ May 30 2008, 15:41 ) *
Έλα ντε,τουλάχιστον ο Συρίγος ξέρει και λίγο μπάσκετ...δεν είναι ειδικός στο τένις...

Αυτο παλι? Βλεπω χθες στο προγραμμα της TV τενις. Ωραια λεω, θα γλιτωσουμε απο τον Χατζηγεωργιου το βραδυ...
Αμ δε!!!! Και νταξει, με τον Σκουντη κανουν ωραιο ντουετακι στην Εθνικη, δεν εχω παραπονο. Αλλα να κουβαλησει ολοκληρο αγωνα μονος του??? Απαπαπαπα... Ο Σκουντης που ηταν?
oneiro
QUOTE(benchwarmer @ May 30 2008, 15:53 ) *
Αυτο παλι? Βλεπω χθες στο προγραμμα της TV τενις. Ωραια λεω, θα γλιτωσουμε απο τον Χατζηγεωργιου το βραδυ...
Αμ δε!!!! Και νταξει, με τον Σκουντη κανουν ωραιο ντουετακι στην Εθνικη, δεν εχω παραπονο. Αλλα να κουβαλησει ολοκληρο αγωνα μονος του??? Απαπαπαπα... Ο Σκουντης που ηταν?

Tι να πει και ο δόλιος ο Πολίτης που κάθε φορά είναι μαζί του για να σχολιάσει και μόλις πάει να πεί μια πρόταση τον διακόπτει 10 φορές ; Εχθές τα δικά μου τα νεύρα έσπασε που τον διέκοπτε συνέχεια πόσο μάλλον εκείνου ...
iraklis peristeriou
QUOTE(giopride @ May 30 2008, 02:50 ) *
θα συμφωνήσω για τη λογική που θέτεις . δε συμφωνώ με την κίνησή τους αλλά δυσυτχώς προσπαθούν κι αυτοί να παίξουν ένα παιχνίδι προς όφελος της ομάδας [αλλά εις βάρος του αθλήματος] εννοείται είναι φάουλ.

τον παπαμακάριο δεν τον είδα να κάνει κάτι [από tv μιλάω] . η κίνηση του σόφο δεν ήτανε "ελάτε" αλλά "συνεχίστε να μιλάτε" . έτσι την κατάλαβα [αν και δεν έχει σημασία , δε συμφωνώ με την αντίδραση ούτως ή άλλως]

εγώ τους είδα live και τα μετέφερα εδώ. ο παπαμακάριος, προφανώς αφού άκουγε τα όσα απαράδεκτα από 5-10 κρεμασμένους στα κάγκελα, πρωτού όμως ακούσει συνθήματα από την κερκίδα, σε ένα τάιμ-άουτ όταν το ματς είχε κριθεί, γύρισε και έβριζε για μισό λεπτό τους συγκεκριμένους 5-10. κάτι που προκάλεσε τα χυδαία συνθήματα με το όνομά του. να μην αναρωτιέται όμως κανείς "πώς θυμήθηκαν στην κερκίδα να ασχοληθούν με τον παπαμακάριο που είναι από το προηγούμενο 10λεπτο στον πάγκο;".

όσο για τον σχορτσιανίτη, όταν βγήκε αλλαγή (κατάκοπος) στο 4ο δεκάλεπτο, ξέροντας ότι δεν θα ξαναμπεί, για 2-3 λεπτά ήταν στραμμένος στην κερκίδα, και στην αρχή έκανε νοήματα "ελάτε, ελάτε να μου τα πείτε από κοντά". αυτά δεν τα έδειξε η κάμερα, τα έκανε με την πλάτη γυρισμένη στις κάμερες για να μην το καταγράψουν. και αφού ξεσήκωσε όλο το πέταλο, ικανοποιημένος έκατσε στον πάγκο και συνέχισε να κάνει "φανερά" πλέον τη χειρονομία "μιλάτε-μιλάτε" ελπίζοντας σε νέο γύρο αντικειμένων και διακοπή, μπας και έρθει στο πέμπτο ματς χωρίς φιλάθλους.

κρίμα για τα εμετικά ρατσιστικά συνθήματα, λυπάμαι για τον Γιαννάκη και τον Σχορτσιανίτη γιατί ποτέ δεν ξεχνάω 77.gif τι έχουν προσφέρει στη φανέλα με το εθνόσημο.
Αλλά από πλευράς χαρακτήρα, προτιμώ Βασιλόπουλο, ΔΔ, Πρίντεζη, Χατζηβρέττα, Τσαρτσαρή, Παπαλουκά 77.gif , που ποτέ δεν έχουν προσπαθήσει με θεατρινισμούς να ανάψουν τα αίματα στην κερκίδα.
Ο χαρακτήρας του Σόφο πάντα ήταν προβληματικός, από μικρός στην Εθνική Εφήβων/Ελπίδων (δεν θυμάμαι) που τσακώθηκε με όλη την ομάδα πριν τον κρίσιμο τελικό. Ο Μπουρούσης στον αγώνα της κανονικής διάρκειας στο ΣΕΦ (το Γενάρη) στον οποίο είχε χάλια απόδοση, λίγα λεπτά πριν το τέλος όταν η νίκη του ΠΑΟ ήταν σίγουρη, πάει σε ένα μπάσιμο του Μπατίστ και κάνει αδικαιολόγητο σκληρό φάουλ, και καλά για να περάσει το μήνυμα στην κερκίδα "εγώ δεν είμαι κότα, αν είχε και άλλους 10 η ομάδα σαν και μένα, δεν θα χάναμε".

Ασχολούμαι μόνο με τους έλληνες παίκτες, γιατί από αυτούς περιμένω να έχουν γνώση της "ελληνικής οπαδικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας" και να είναι οι πρώτοι που θα προστατέψουν το μπάσκετ από αυτούς τους κάφρους.

QUOTE(apkat @ May 30 2008, 04:30 ) *
Επισης το οτι εφτυσε ο Γουντς στην εξεδρα δεν φανηκε τουλαχιστον απο την τηλεοραση θα το τσεκαρω αυριο απο φιλους που ηταν στο γηπεδο αλλα για την ωρα το αμφισβητω.

αυτό το διάβασα και εγώ σε 2-3 ρεπορτάζ σε sites.

QUOTE(Anaz @ May 30 2008, 04:49 ) *
Μια απλη ερωτηση εκανα ο χριστιανος. Η μουσικη του Καραγκιοζη χρησιμοποιειται συχνα στο Οακα ή εγκαινιαστηκε (παλι) σημερα με αντιπαλο τον Ολυμπιακο?

αυτή η μουσική ήταν δυστυχώς έμπνευση των ίδιων κάφρων της διοίκησης που είχαν κάνει και τα περσινά στον Πίνι, και ήταν ειδική παραγγελία για Γιαννάκη-Σόφο.
Ginobili
QUOTE(iraklis peristeriou @ May 30 2008, 13:27 ) *
όσο για τον σχορτσιανίτη, όταν βγήκε αλλαγή (κατάκοπος) στο 4ο δεκάλεπτο, ξέροντας ότι δεν θα ξαναμπεί, για 2-3 λεπτά ήταν στραμμένος στην κερκίδα, και στην αρχή έκανε νοήματα "ελάτε, ελάτε να μου τα πείτε από κοντά". αυτά δεν τα έδειξε η κάμερα, τα έκανε με την πλάτη γυρισμένη στις κάμερες για να μην το καταγράψουν.

Όχι,το έδειξε και αυτό
benchwarmer
QUOTE(iraklis peristeriou @ May 30 2008, 16:27 ) *
κρίμα για τα εμετικά ρατσιστικά συνθήματα, λυπάμαι για τον Γιαννάκη και τον Σχορτσιανίτη γιατί ποτέ δεν ξεχνάω 77.gif τι έχουν προσφέρει στη φανέλα με το εθνόσημο.
Αλλά από πλευράς χαρακτήρα, προτιμώ Βασιλόπουλο, ΔΔ, Πρίντεζη, Χατζηβρέττα, Τσαρτσαρή, Παπαλουκά 77.gif , που ποτέ δεν έχουν προσπαθήσει με θεατρινισμούς να ανάψουν τα αίματα στην κερκίδα.

Κανεις απο αυτους ομως δεν ειναι ουτε μαυρος ουτε χοντρος, και καταλαβαινεις οτι αυτα τα δυο μπορει να προκαλεσουν πολυ περισσοτερο απο το συνηθισμενο πια συνθημα για την μανα καποιου...
Seb12
QUOTE(tatr6 @ May 30 2008, 08:09 ) *
Η σκηνή που θα μου μείνει είναι ένας κύριος (ο θεός να τον κάνει κύριο...) 3-4 θέσεις δεξιά μου, σχεδόν πίσω από τον πάγκο του Οσφπ, ο οποίος καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού έφτυνε παίκτες, προπονητές και οποιονδήποτε άμοιρο έτυχε να βρίσκεται κοντά στον πάγκο του Οσφπ... (όπως πχ ο κ.Μελάγιες) Αυτός εντάξει, έχει προφανέστατα κάποιο νοητικό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά όλοι αυτοί οι κύριοι της ασφάλειας που έρχονταν και απλά γελούσαν και δήθεν έκαναν συστάσεις και μετά έκλειναν το μάτι (του στυλ και καλά συνέχισε, δεν τρέχει τίποτα), τι άκριβως έχουν κληθεί να κάνουν στα γήπεδα...??? Να φέρνουν νερό στον κύριο που έφτυνε για να "οπλίζει"...???

Πιάνει και η κάμερα κάποιες φτυσιές από έναν συγκεκριμένο "κύριο", θα τιμωρηθεί άραγε;
leonkalf
Λοιπόν, αφού διάβασα όλα όσα γράψανε τα υπόλοιπα παιδιά από χθες το βράδυ ήρθε η ώρα να γράψω όσα έζησα εγώ χθες το βράδυ όταν παρακολούθησα το παιχνίδι από μέσα... και μάλιστα πολύ μέσα.
Είχα θέση ακριβώς πίσω από τη γραμματεία.
Όπως καταλαβαίνετε, τα έβλεπα και άκουγα σχεδόν όλα όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πραγματικά, όσα χρόνια έχω παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ, τέτοια "ζούγκλα" δεν έχω ξαναζήσει!!! Είμαι φοβερά εκνευρισμένος και θυμωμένος με την συμπεριφορά των ανθρώπων που δουλεύουν για τον Παναθηναϊκό, τους οπαδούς του (όχι φυσικά όλους) και την αστυνομία (αυτούς που την εκπροσώπησαν χθες στο γήπεδο).

Το μπασκετικό-αγωνιστικό μέρος (τακτικές, παίκτες, λάθη κλπ) δε θα τα σχολιάσω, αφού μπροστά σε αυτά που έβλεπα είναι ανέξια σχολιασμού. Όσο και να ήθελα να συγκεντρωθώ στο ματς και στο πως προσπαθούσε ο ένας να κερδίσει τον άλλο, δε μπορούσα. Όλοι οι προαναφερόμενοι μου χάλασαν την διασκέδαση και το μπάσκετ που εγώ θέλω και μου αρέσει να παρακολουθώ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Από την αρχή ως το τέλος, στα διπλανά καθίσματα από εμένα υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι δεν έβλεπαν καθόλου το παιχνίδι, παρά η μόνη τους ασχολία ήταν να βρίζουν χυδιαότατα, να φτύνουν και να πετούν αντικείμενα (νερά, μπουκαλάκια, αναψυκτικά κ.α) τον πάγκο του Ολυμπιακού (κυρίως τον Π.Γιαννάκη).

Στις αρχές του παιχνιδιού άλλαξαν στόχο, και τα έβαλαν με τους διαιτητές και κυρίως τον Πιτσίλκα. Τον έφτυναν, πέταγαν νερό (πήραν τα σκάγια και τις κοπέλες στη γραμματεία) και κάπου εκεί έρχονται κάποιοι υπάλληλοι του Παο (τριγυρνούσαν πίσω από τους πάγκους) και λένε σ'αυτούς που τα έκαναν.
"Παιδιά όχι από τώρα... Αργότερα αυτά και η πίεση στους διαιτητές"!!!!

Το ακούω αυτό και φρικάρω...!! Άτομα που υποτίθεται είναι εκεί για να ελέγχουν την κατάσταση και να αποτρέπουν αυτά, ενθαρρύνουν ώστε να γίνουν και μάλιστα δίνουν οδηγίες για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή!!!! 68.gif

Συνέχισαν μετά το έργο τους με το Γιαννάκη και τους παίκτες.
Μάλιστα, όταν πετύχαιναν κάποιον ή όταν τον έβριζαν και τον έβλεπαν ότι τους άκουγε γυρνούσαν με χαρά να το ανακοινώσουν στους πιο πίσω!!! Και όλοι μαζί γελούσαν... Ωραία πράγματα... 68.gif

Η παρουσία της αστυνομίας σε εκείνο το χώρο ΜΗΔΕΝΙΚΗ!!! Ο πάγκος του Ολυμπιακού απροστάτευτος!!!
Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε εκεί μπροστά μας ένας αξιωματικός της αστυνομίας. Και μάλιστα κάποιοι του ζήτησαν νερό (επειδή στέγνωσαν τα λαρύγγια από την έλλειψη του σάλιου...). Το νερό το χρησιμοποίησαν για να οπλίσουν και να φτύνουν πάλι...
Ήρθε λοιπόν ο αστυνομικός (ίσως και επικεφαλής της εκεί δύναμης) και τον βλέπω να γελάει βλέποντας όλα αυτά (δεν τους σταμάτησε η παρουσία του) και μάλιστα τον είδα να έχει και χειραψίες με κάποιους από αυτούς!! 68.gif

Ε, δεν άντεξα και του μίλησα. Του λέω "καλά, δε τους βλέπει τι κάνουν? Δεν τους λες τίποτα?" Και μου απαντάει γελώντας "τι να κάνω", βάζοντας το δάχτυλό του στον κρόταφό του (ότι και καλά είναι "χαζοί").

ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ?????
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΞ. ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???? ohmy.gif

Κάπου εκεί και βλέποντας ο Παπαμακάριος τι γινόταν με τον αστυνομικό και τους οπαδούς, του φώναξε και του είπε "Δε βλέπεις τι κάνουν?". Τότε εξαγριώθηκαν εναντίον του οι οπαδοί αφού νόμισαν ότι τα έβαλε μαζί τους.
Εκείνος με τον αστυνομικό τα είχε ο οποίος δεν του έδινε κάποια απάντηση.
Και από τον θυμό του ο Παπαμακάριος τον έβρισε... και δεν είχε και άδικο!!

Όλα αυτά και πολλές άλλες προκλήσεις, με την ανοχή της διοίκησης (δε νομίζω να τους αρέσει να βάζουν το ηχητικό του Καραγκιόζη!!! εεεε? Αν είναι να το καθιερώσουν σε όλα τα παιχνίδια και να χορεύουν οι μαζορέτες!!) φέρνουν το άθλημα πίσω.... ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ!!!! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!! ΜΑΚΡΙΑ...

Θέλουμε να πηγαίνουμε να απολαμβάνουμε μπάσκετ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ.
Πότε θα το καταλάβετε????

Στη φάση του τσακωμού Τομάσεβιτς-Woods έπεσαν βροχή αντικείμενα και αναψυκτικά.
Άκουγες ένα θόρυβο παντού από τις προσγειώσεις...
Και εκεί είπα θα γίνει αρένα... Ο Θεός να μας φυλάει.. Είμασταν και πρώτες σειρές έλεγα μη μας πάρει η μπάλα..

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ στον πάγκο του Ολυμπιακού κάποιες φορές κρυβόταν κάτω από το πλαστικό προστατευτικό του πάγκου ώστε να αποφύγει τις ροχάλες και τα υπόλοιπα.
Δεν ξέρω αν τα είπε όλα αυτά στη μετάδοση, αλλά τα έβλεπε (πολλές φορές γυρνούσε απορημένος και κοιτούσε πίσω).
Αν δε τα είπε, περιμένω κάποτε όλοι όσοι μπορούν να τα βγάλουν στη φόρα...

Όπως επίσης θα περίμενα από τον Ομπράντοβιτς (εγώ πάντως έτσι θα έκανα αν ήμουν Ομπραντοβιτς ή Γιαννάκης) με την προσωπικότητα που έχει να πάει σε αυτούς που έκαναν όλα αυτά και να τους ... διώξει ή τελος πάντων να τους επιπλήξει με πολύ άσχημο ύφος (σαν αυτό που παίρνει όταν φωνάζει στον βοηθό του και στους παίκτες του) και όχι στις δηλώσεις του να λεει "ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την άψογη (ποια?? ohmy.gif ) συμπεριφορά του!!
Αν αυτή είναι άψογη συμπεριφορά, τότε.... ΚΑΙ τα έβλεπε όλα αυτά ο Ομπράντοβιτς. Λίγα μέτρα δεξιά του γίνονταν...

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν δείχνουν μια ποιο δυναμική στάση. Και ο Γιαννάκης που προσπαθούν να τον ξεφτιλίσουν και να τον διασύρουν (πάρε coach ή όποιος από τη διοίκηση τα πλάνα από το Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης και δείτε ποιοι σας προσβάλλουν και ποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και μηνύστε τους!!! Έλεος δηλαδή, πως μπορείτε να θίγουν έτσι την αξιοπρέπειά σας??)

Αρκετοί κύριοι και κυρίες πίσω μου δυσανασχετούσαν με όλα όσα γίνονταν. Δεν θέλουν να συμβαίνουν αυτά!!
Πρέπει όλοι όσοι δεν μας αρέσουν αυτά να κάνουμε κάτι. Ο καθένας με όσα μέσα έχει...

Τα λέω όλα αυτά γιατί είμαι θλιμμένος με αυτή την εικόνα.

Αν κάποιοι κύριοι βλέπουν το μπάσκετ σαν πόλεμο συμφερόντων, δεν έχουν θέση στο μπάσκετ.
Κι ας μην έχουμε ομάδες δισεκατομμυρίων!!!
Η αξιοπρέπει και ο σεβασμός είναι πολύ μεγαλύτερα αγαθά!!

Όπου και να γίνονται αυτά, τα καταδικάζω. Δεν είναι θέμα ΟΑΚΑ ή ΣΕΦ.
Στο ΣΕΦ δεν έχω δει να γίνονται τέτοια πράγματα και να ακούω αυτά που άκουσα... Ίσως επειδή δεν είναι τόσο κοντά οι κερκίδες ώστε να είχα τόσο κοντινή επαφή..
Αλλά και εκεί να γίνονταν πάλι θα τα έλεγα (δείτε το post μου από το παιχνίδι στο ΣΕΦ που είπα για τα όσα άσχημα έγιναν).

Υ.Γ Α ρε να μην έχω την ψηφιακή φωτ. μηχανή μου μαζί, να τους κάνω όλους ρεζίλι...
nikefalin
Λεωνίδα δεν ανακάλυψες την πυρίτιδα χτες.

Γίνονται τα ίδια, χειρότερα κάποιες φορές (και δεν θα αναφέρω έδρες , δεν έχει τόση σημασία).Όπως ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων, βανδαλισμοί , κλοπές (όπως π.χ., σε αγώνα πόλο που τα μπουμπούκια έκλεψαν τις τσάντες των παικτών), δολοφονικές απόπειρες με τα γνωστά στυλό-εκτοξευτήρες κλπ κλπ κλπ . Οι χώροι που συμβαινουν δεν έχουν να κάνουν με το βαλάντιο του καθένα, από τα επίσημα εως τους πιο πιστούς συνδέσμους , η καφρίλα είναι η ίδια.

Μετά από κάποια χρόνια στα γήπεδα πιστεύω πλέον πως 1000% εαν οι διοικήσεις ήθελαν δε θα γινόταν τίποτα, ούτε καν υβριστικά συνθήματα δεν θα υπήρχαν. Αλλά δεν θέλουν. τους αρέσει η επίδειξη δύναμης σε όλα τα επίπεδα και το απολαμβάνουν. Λατρεύουν να έχουν "αυλικούς" , ηδονίζονται με την ιαχή "γεια σου ρε πρόεδρα, είναι τρελός ο πρόεδρος " και όλα αυτά.

Επίσης για να πω και τη σκέψη μου, υπεύθυνοι είναι και οι παίκτες , έμμεσα μεν αλλά με μεγάλη ευθύνη δε.
Εαν ήθελαν θα μπορούσαν απλά αυτοί οι εκατομμυριούχοι πρωτοκλασάτοι με το 1ο που θα συμβεί να σηκωθούν να φύγουν από το πανηγύρι του ζουρλών και το φεστιβάλ αλητείας. και πρέπει κάποια στιγμή να το κάνουν. πέρυσι είχαμε νεκρό, μεγάλα λόγια ακούστηκαν , ως συνήθως τίποτα μα τίποτα δεν άλλαξε (κάμερες, ονομαστικά εισητήρια και κυρίως η νοοτροπία και ο τρόπος που βλέπουν οι διοικήσεις τα αθλητικά γεγονότα).

Τέλος, αστυνομία...ας λύσει το θέμα με τους "φιλιππινέζους συνοδούς" των πολιτικών και των star και μετά μπορεί να σκεφτεί και την ασφάλεια του κόσμου. Κι εδώ αν θέλουν μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση. Αλλά ούτε αυτοί θέλουν. Τα αίτια είναι πολλά και σύνθετα.

εγώ πήγα στον 1ο τελικό που έγιναν λιγότερα, πήρα τη δόση "καφρίλας" και δεν θα ξαναπάρω για φέτος. Περιμένω τους αγώνες της Εθνικής ομάδας και τους αγώνες στο μαρούσι μπας και δω σαν κανονικός άνθρωπος το άθλημα που μ'άρέσει.
spysta
νομιζω οτι ειναι καθαρη ευθηνη της διοικησης του ΠΑΟ που αυτα τα πραγματα συνεχιζονται ακομη ..
***Δεν γινεται κ. Γιαννακοπουλε να μην μπορειτε να βαλετε ενα τελος σ ολα αυτα (τραγουδακια με Καραγκιοζηδες ,βιντεακια κτλ κτλ) που εξαγριωνουν τον κοσμο ... ΕΚΤΟΣ κι αν δεν θελετε

Και τωρα τι θα εχουμε μετα απ ολα αυτα τα καργκιοζιλικια στο ΟΑΚΑ .. αλλα καραγκιοζιλικα στο ΣΕΦ ..ενας φαυλος κυκλος .. τουλαχιστον ελπιζω να κανουν κατι οι Αγγελοπουλοι που εχουν δειξει αμετρητες φορες το ηθος και την αξιοπρεπεια τους ..
nikefalin
QUOTE(spysta @ May 30 2008, 18:57 ) *
νομιζω οτι ειναι καθαρη ευθηνη της διοικησης του ΠΑΟ που αυτα τα πραγματα συνεχιζονται ακομη ..
***Δεν γινεται κ. Γιαννακοπουλε να μην μπορειτε να βαλετε ενα τελος σ ολα αυτα (τραγουδακια με Καραγκιοζηδες ,βιντεακια κτλ κτλ) που εξαγριωνουν τον κοσμο ... ΕΚΤΟΣ κι αν δεν θελετε

Και τωρα τι θα εχουμε μετα απ ολα αυτα τα καργκιοζιλικια στο ΟΑΚΑ .. αλλα καραγκιοζιλικα στο ΣΕΦ ..ενας φαυλος κυκλος .. τουλαχιστον ελπιζω να κανουν κατι οι Αγγελοπουλοι που εχουν δειξει αμετρητες φορες το ηθος και την αξιοπρεπεια τους ..

μετράς μέσα στις ..αμέτρητες φορές και τον τελικό του κυπέλλου και το που πήγαν τα εισητήρια ?

και δεν στο λέω γιατι οι γιανακόπουλοι είναι πιο...ευαίσθητοι.

απλά και οι αγγελόπουλοι υποθάλπτουν την καφρίλα , ένα τσακ λιγότερο από τους γιανακόπουλους.
Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια όταν έπαιζε στον Κορυδαλλό ο Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι κυπέλλου που είχε δώσει ο Ολυμπιακός τα ελάχιστα εισητήρια που αναλογούσαν (στο κύπελλο μοιράζονται τα εισητήρια) σε σχολεία της περιοχής για να μην υπάρχει ένταση.
όταν λοιπόν ξαναγίνει κάτι ανάλογο από κάποιον να πούμε για ήθος και αξιοπρέπεια. Γιατί στα λόγια είναι όλα εύκολα . Αλλά αυτό που είναι το πραγματικό μέτρο είναι η πράξη. Και ως τώρα κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό.Εκτός αν το μέτρο είναι το αν μπουκάρουμε μέσα στο γήπεδο αλα Θανάσης. τότε αν είναι αυτό , έχεις δίκιο
Dominique
τουλαχιστον ελπιζω να κανουν κατι οι Αγγελοπουλοι που εχουν δειξει αμετρητες φορες το ηθος και την αξιοπρεπεια τους ..

Oπως και στην περιπτωση της φετινης παρουσιασης της ομαδας του Ολυμπιακου οπου ο κ. Αγγελοπουλος ως αλλος Θεμος Αναστασιαδης εριξε την ευθυνη για την απωλεια του περσινου τιτλου στις περσινες διαιτησιες.Μιλαμε για τονους αξιοπρεπειας...

απλά και οι αγγελόπουλοι υποθάλπτουν την καφρίλα , ένα τσακ λιγότερο από τους γιανακόπουλους.

Ετσι ακριβως.
Anaz
Oι Αγγελοπουλoι πραγματι δεν εχουν κανει τιποτα ιδιαιτερο ως τωρα για να πολεμησουν αυτα τα φαινομενα.Φοβουνται θα ελεγα να κοντραριστουν με τους οπαδους. Απλα απο την αλλη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν προκαλουν.Κρατανε μια αξιοπρεπη σταση,και δινουν ενα καλο παραδειγμα ρε παιδι μου.. Η διοικηση του Παο ειναι πιο καφροι και απο τους καφρους. Τι να πρωτοαναφερει κανεις..

Αλλα οπως ειπα..Δεν φταινε αυτοι. Βρισκουν και τα κανουν! Τις προαλλες πηρε ο Γιαννακοπουλος το μικροφωνο και ειπε εμμεσως πλην σαφως τον ομοσπονδιακο προπονητη προκλητικο καραγκιοζη, και δεν εγινε τιποτα.. Ε τωρα..χρησιμοποιησε και το τραγουδακι!! 41.gif
spysta
QUOTE(nikefalin @ May 30 2008, 16:33 ) *
μετράς μέσα στις ..αμέτρητες φορές και τον τελικό του κυπέλλου και το που πήγαν τα εισητήρια ?

και δεν στο λέω γιατι οι γιανακόπουλοι είναι πιο...ευαίσθητοι.

Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια όταν έπαιζε στον Κορυδαλλό ο Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι κυπέλλου που είχε δώσει ο Ολυμπιακός τα ελάχιστα εισητήρια που αναλογούσαν (στο κύπελλο μοιράζονται τα εισητήρια) σε σχολεία της περιοχής για να μην υπάρχει ένταση.
όταν λοιπόν ξαναγίνει κάτι ανάλογο από κάποιον να πούμε για ήθος και αξιοπρέπεια. Γιατί στα λόγια είναι όλα εύκολα . Αλλά αυτό που είναι το πραγματικό μέτρο είναι η πράξη. Και ως τώρα κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό.Εκτός αν το μέτρο είναι το αν μπουκάρουμε μέσα στο γήπεδο αλα Θανάσης. τότε αν είναι αυτό , έχεις δίκιο

Σιγουρα η πραξη ειναι αυτη που μετραει ... βασικα η πραξγ ειναι ΠΑΝΤΑ αυτη που μετραει ..
σε γενικες γραμμες παντως οι Αγγελοπολοι δεν εχουν προκαλεσει ποτε ..ουτε με δηλωσεις ουτε με πραξεις .. κρατουν ενα πιο ηπιο τονο σε σχεση με του Γιαννακοπουλους ..
Οι προεδροι του ΠΑΟ εχουν δειξει ολα αυτα τα χρονια πως συμπεριφερονται και πως αντιδρουν .. με τα καλα και τα κακα τους τους εχουμε μαθει
Για τους Αγγελοπουλους εινα νωρις ακομα ... μπορει σε καμια 10ρια χρονια να λεμε αλλα (αν ειναι ακομα προεδροι του ΟΣΦΠ)

ΥΓ.Εχω δει παρα πολλες φορες στο ΣΕΦ να ερχονται σχολεια .. (δεν ξερω βεβαια αν αυτο ειναι λογω της μκρης ζητησης των εισητηριων.. θελω να πιστευω λογω του ηθους και της αξιοπρεπειας των Αγγελοπουλων!!Το συγκεκριμενο θα το καταλαβουμε αν καποια στιγμη το γηπεδο γεμιζει συνεχως)
ΥΓ2.Γενικα εχω πολυ καλη γνωμη για τους προεδρους μας ..ετσι και αλλιως μεχρι στιγμης δεν μου εχουν δωσει και λογους για το αντιθετο
spysta
QUOTE(Dominique @ May 30 2008, 16:46 ) *
Oπως και στην περιπτωση της φετινης παρουσιασης της ομαδας του Ολυμπιακου οπου ο κ. Αγγελοπουλος ως αλλος Θεμος Αναστασιαδης εριξε την ευθυνη για την απωλεια του περσινου τιτλου στις περσινες διαιτησιες.Μιλαμε για τονους αξιοπρεπειας...

Ειναι δυνατον να μου συγκρινεις αυτο το πραγμα με τα τοσα που εχει κανει κατεπαναληψη η διοικηση του ΠΑΟ ???
Warrior
Το οτι οι Αγγελοπουλοι δεν προκαλουν οσο οι Γιαννακοπουλοι ειναι γεγονος....

Δεν αναιρει ομως το γεγονος οτι δεν εχουν κανει τιποτα και αυτοι επι της ουσιας για να καταπολεμησουν (ουτε
εστω απλα να καταδικασουν) τα φαινομενα της βιας.

Και εκει ειναι η ουσια...
rchos
ειναι δυνατον βρε παιδια να καθομαστε να συγκρινουμε τις συμπεριφορες των μεν και των δε?με ποια λογικη?μηπως οι αγγελοπουλοι ειναι χειροτεροι και απο τον ιδιο των κοκκαλη?δεν ξερω τι θα γινει στην πορεια αλλα ειναι αστειο εστω και να υποννοουμε οτι οι αγγελοπουλοι ειναι ενα και το αυτο με τους γιαννακοπουλους σε θεματα συμπεριφορας.
η λογικη του οτι η μη πραξη ειναι το ιδιο κακη με το να συνβαλεις στο να γινονται τα πραγματα πιο εμετικα και καφρικα ειναι εντελως λανθασμενη.
απο την μια η διοικηση του ολυμπιακου φερνει καλλιτεχνη ωστε να τραγουδισει κομματι που μιλαει για τον πειραια(αλλο αν εκ του αποτελεσματος ηταν αποτυχημενη κινηση) και η διοικηση του παναθηναικου βαζει τον καραγκιοζη για να πικαρει τον προπονητη της αντιπαλης.αυτο δεν σας κανει διαφορα?

δεν εχω πολλα πραγματα που με κρατανε περηφανο για την ομαδα μου τα τελευταια χρονια αλλα προς το παρον εδω και τρια χρονια εχω στο κουμαντο της ομαδας μου ανθρωπους πολυ υψιλοτερου επιπεδου και απο τους αφους γιαννακοπουλους και απο τον θειο που ειχα πριν.μπορει σε 3 χρονια απο τωρα να μην μπορω να το ισχυριστω αυτο αλλα τωρα μπορω και για μενα οποιος δεν το βλεπει ειναι ειτε τυφλωμενος απο το οπαδικο του μενος ειτε χωρις λογο ισοροπιστης!
Weekendman
Oι Αγγελοπουλoι πραγματι δεν εχουν κανει τιποτα ιδιαιτερο ως τωρα για να πολεμησουν αυτα τα φαινομενα.Φοβουνται θα ελεγα να κοντραριστουν με τους οπαδους. Απλα απο την αλλη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν προκαλουν.Κρατανε μια αξιοπρεπη σταση,και δινουν ενα καλο παραδειγμα ρε παιδι μου.. Η διοικηση του Παο ειναι πιο καφροι και απο τους καφρους. Τι να πρωτοαναφερει κανεις..

Αλλα οπως ειπα..Δεν φταινε αυτοι. Βρισκουν και τα κανουν! Τις προαλλες πηρε ο Γιαννακοπουλος το μικροφωνο και ειπε εμμεσως πλην σαφως τον ομοσπονδιακο προπονητη προκλητικο καραγκιοζη, και δεν εγινε τιποτα.. Ε τωρα..χρησιμοποιησε και το τραγουδακι!!

Να πολεμήσεις τους οπαδούς της ομάδας σου; ούτε ο Αγγελόπουλος είναι τόσο τρελός, η ιστορία έχει δείξει οτι αν πάς κόντρα στους οπαδούς της ομάδας σου δεν έχει συχνά θετικό τέλος, τώρα ναι μέν οι Γιαννακόπουλοι μόνο ηθικά στοιχεία δεν μοιάζουν και δείχνουν να είναι πεινασμένοι να πάρουν με οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα, αλλά ούτε η ατμόσφαιρα απο τους οπαδούς του ΠΑΟ ,ούτε η συμπεριφορά των Γιαννακοπουλέων και εσχάτως και των παικτών του ΠΑΟ πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για τον Ολυμπιακό, πότε οι ελληνικές έδρες δεν ήταν έδρες που αναγνωριζόταν οι αντίπαλοι ,με μερικές εξαιρέσεις, οπότε πρέπει να μάθει να ζεί με αυτό και να αφήσει τους εκνευρισμούς στην μέση γιατί οι ομάδες που φιλοδοξούν να πάρουν τίτλους πρέπει να έχουν καθαρό το μυαλό τους και να είναι συγκεντρωμένες, αυτό δεν ήταν ο Ολυμπιακός και ήταν σημαντική αιτία της χθεσινής ήττας του
6-0
QUOTE(leonkalf @ May 30 2008, 18:14 ) *
Η παρουσία της αστυνομίας σε εκείνο το χώρο ΜΗΔΕΝΙΚΗ!!! Ο πάγκος του Ολυμπιακού απροστάτευτος!!!
Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε εκεί μπροστά μας ένας αξιωματικός της αστυνομίας. Και μάλιστα κάποιοι του ζήτησαν νερό (επειδή στέγνωσαν τα λαρύγγια από την έλλειψη του σάλιου...). Το νερό το χρησιμοποίησαν για να οπλίσουν και να φτύνουν πάλι...
Ήρθε λοιπόν ο αστυνομικός (ίσως και επικεφαλής της εκεί δύναμης) και τον βλέπω να γελάει βλέποντας όλα αυτά (δεν τους σταμάτησε η παρουσία του) και μάλιστα τον είδα να έχει και χειραψίες με κάποιους από αυτούς!! 68.gif

QUOTE(leonkalf @ May 30 2008, 18:14 ) *
Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ στον πάγκο του Ολυμπιακού κάποιες φορές κρυβόταν κάτω από το πλαστικό προστατευτικό του πάγκου ώστε να αποφύγει τις ροχάλες και τα υπόλοιπα.
Δεν ξέρω αν τα είπε όλα αυτά στη μετάδοση, αλλά τα έβλεπε (πολλές φορές γυρνούσε απορημένος και κοιτούσε πίσω).
Αν δε τα είπε, περιμένω κάποτε όλοι όσοι μπορούν να τα βγάλουν στη φόρα...

Προσπάθησε να πει κάτι εμμέσως πλην σαφώς, λέγοντας σε κάποια στιγμή ότι ένας αστυνομικός πλησιάσε τους φανατικούς πίσω απ' τη γραμματεία μιλώντας τους "πολύ ευγενικά". Νομίζω ο Μελάγες ήταν ο ρεπόρτερ
saou
Για να τελειώνει και αυτό το παραμύθι, οι κάφροι ναι, είναι παντού ίδιοι ανεξαρτήτου αποχρώσεως. Αλλά σε ότι αφορά τις διοικήσεις οι Γιαννακοπουλαίοι είναι έτη φωτός μπροστά. Ειλικρινά δεν πρέπει να έχουν ξαναπεράσει από την Ελλάδα τουλάχιστον τόσο επιτυχημένα αφεντικά που να είναι ταυτόχρονα και τόσο χαμηλού επιπέδου άνθρωποι.

Λογικές του στυλ 'και οι Αγγελόπουλοι δεν είναι καλύτεροι γιατί δεν έφεραν την άνοιξη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού και σε επίπεδο κερκίδας είναι για τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους που φοβούνται μη τυχόν και τους πάρει ο διάολος στην επόμενη επίσκεψή τους στο ΟΑΚΑ ή ακόμα και να μη χάσουν τη δουλειά τους και έτσι επιλέγουν να ισορροπούν την κατάσταση βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι. Εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοιους φόβους και ευτυχώς μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα τη γνώμη μας.
losers can win
Παιδιά, όσον αφορά τις προκλήσεις, εγώ δεν έχω προβλημα αλλά να έχουν κάποιο επιπεδο και κάποια όρια.

Παίζει για παράδειγμα φέτος Παναθηναικος-Ολυμπιακος , αντι για το καρα-κιτς βιντεακι με τον πινι ας δείξουν το περσινο τελευταιο δίλεπτο στο σεφ που ο μητσαρας τους άφησε τεζα (παναθηναικους και ολυμπιακους). Αντιστοιχα, όταν έπαιζε ο Παναθηναικος στο ΣΕΦ μπορούσαν να δειχνουν την περσινη νίκη του Ολυμπιακου στο ΟΑΚΑ με τα 4/5 τριποντα του μπουρουση (και αυτός μας άφησε τέζα). Ο αθλητισμός , ή καλύτερα ο πρωταθλητισμός, δεν γίνεται να μην έχει το στοιχείο του ''πειράγματος'' αρκεί αυτό να έχει ορια. Δηλαδή, η συμπεριφορά του σοφο δεν με ενόχλησε και όταν τον έδειξε η τηλεοράση να κάνει νοηματα στο πέταλο, γελούσα.
Το ζητούμενο είναι και ο κόσμος να δείξει την ανάλογη παιδεία, να αποφύγει τις ωμές πράξεις βίας και να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ''αντίπαλο'' με πιο κόσμιο τρόπο.

υ.γ. Να κάνω και μια προβλεψη : ανεξαρτητα ποα το ποιος θα σηκώσει κούπα, ο τεοντοσιτς θα αναδειχθεί σε μορφή των τελικών, πρόκειται για πολύ μεγάλo παικτη 77.gif 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.