Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FIBA cup 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
Green Warrior
Μικρος Τελικος ΑΕΛ-Ταρτου 79-70

Τελικος Μπαρονς-Ντεξια Μονς 63-62

Κυπελλουχος Ευρωπης (ΦΙΜΠΑ) η Μπαρονς Ριγα απο τη Λετονια

Το καλο ειναι οτι το κυπελλο πηγε σε ομαδα μιας μπασκετικης χωρας wink.gif
tsitum
Μπαρονς Ριγα κυπελλουχος EuroCup αν κ εγω ηθελα να το παρει η εσθονικη Ταρτου Ροκ.

Ειδα το 2ο ημιχρονο του ημιτελικου της βελγικης Ντεξια Μονς με της ΑΕΛεμεσσου κ τον τελικο μεταξυ Μπαρονς κ Ντεξια Μονς.
Καποια συμπερασματα βγηκαν απο τον τελικο οπου αποκλεισμενοι οι κυπριοι, ζητημα αν ηταν 150 στις εξεδρες.
Καλες ομαδες οι συμμετεχουσες με αξιολογους παιχτες στο ροστερ τους.


Δεν αναφερθηκε κ το ολ-σταρ γκειμ που εγινε πριν ενα μηνα περιπου παλι στη Λεμεσσο. Συμμετειχε ο Βεργινης του ΠΑΟΚ αλλα κ πολλοι αλλοι καλοι παιχτες. Απο το superbasket.gr
QUOTE
Πραγματική γιορτή του μπάσκετ ήταν το all star game της Fiba που έλαβε χώρα στη Λεμεσό της Κύπρου. Οι παίκτες από όλο τον κόσμο νίκησαν τους Ευρωπαίους με 118-116 σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι. Βέβαια, το… μενού δεν περιελάμβανε μόνο τα 40 λεπτά του αγώνα, αλλά πολλές εκπλήξεις που άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους περίπου 4500 Κυπρίους που βρέθηκαν στο εντυπωσιακό κλειστό της ΑΕΛ.
Παρόντες ήταν ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος διασκέδασε το κοινό με τα τραγούδια του, οι C-real , η εκπρόσωπος της Κύπρου στον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Ευδοκία Καδή, δύο freestylers από το Βέλγιο, οι τσιρλίντερς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι τσιρλίντερς της κυπριακής ΑΕΛ. Το τζάμπολ του αγώνα έκανε η τραγουδίστρια των C-real, Ειρήνη Δούκα. MVP του all star game αναδείχθηκε ο Τζό Σμιθ, ενώ τον διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Βασίλι Ζαβόριεφ, ενώ τον διαγωνισμό καρφωμάτων (δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εμπνεύσεις) ο Ραντε Κοζομάρα. Αμφότεροι αγωνίζονται στην κυπριακή ΑΕΛ. Το περίεργο της βραδιάς είχε να κάνει με την πολύ μικρή συμμετοχή του μοναδικού εκπροσώπου της Ελλάδας, Δημήτρη Βεργίνη. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ σε τριάμιση λεπτά πέτυχε ένα τρίποντο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 34-38, 64-70, 99-100, 116-118

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ (Παβλίσεβιτς): Τόμιτς, Βεργίνης 3 (1), Λόντσαρ 18, Αλεξιτς 20 (2), Τσιντσάντζε 5 (1), Μπράτιτς 18 (3), Λένζλι 11 (1), Σκέλε 2, Ντε Κολό 24 (6), Αντριουκάιτις 4, Γκριν 6, Βίρτανεν 5 (1)

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Μπάρτον): Σκέιλς 23 (4), Αλεξάντερ 13 (1), Ράντλι 6, Φαμουτιμί 12, Κούσγουορθ 11, Κανταμέσα 3 (1), Χένινγκ 14, Σμιθ 28 (7), Γούντγουορντ 8
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.