Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
THE STING
Φιλοι αυτου του αλητοδαρμενου αθληματος,
πηρα το θαρρος (και συγγνωμη που αργησα),μετα απο κατι που επεσε στην αντιληψη μου κατα την διαρκεια του αγωνα της ομαδας μου(συγκεκριμενα ΓΣΧαλανδριου),κι οταν ενας παικτης μας συζητουσε με παικτη της αντιπαλης ομαδας κατα τη .....διαρκεια βολων απο μερους τους...κι ο ιδιος παικτης μου μετα το τελος των βολων βγηκε αλλαγη και ηρθε στον παγκο με ενα τεραστιο ερωτηματικο στο προσωπο του .Τον ρωταω λοιπον ...τι συμβαινει???.. και εκεινος με κοιταξε κι απαντησε οτι αυτο που ακουσε ηταν τουλαχιστον απιστευτο!!!!! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ.......και βεβαια εγω εμεινα αγαλμα !!!
ΣΚΕΨΕΙΣ:Τι μπορει ενας νεοσ ανθρωπος να φανταζεται ??Πως και ποιοι ηταν αυτοι που βρωμιζουν τις ψυχες μας ??
Θελω να δω μια φορα εδω στη Ψωροκωσταινα να βγει ενας ΛΕΒΕΝΤΗΣ να πει ναι ρε εχασα και αυτος που με νικησε ηταν μαγκας η απλα πιο τυχερος ..ομως οταν σβησουν τα φωτα οι ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ λειτουργουν και δηλητηριαζουν οτι υπαρχει γυρω απο αυτο το αλητοδαρμενο αθλημα !!!!
Επιτελους λιγη λεβεντια λιγο ηθος και στο τελος τελος ερασιτεχνες παικτες με ερασιτεχνες παραγοντες και τρελλαμενους με το αθλημα εχετε να κανετε !!!!Που ειναι το συμφερον ??στο να φερεις παιδακια που ερχονται και ξεροσταλιαζουν να δουν τους τοπικους ηρωες με την καψα να τους μοιασουν καποια μερα !!!!
Προστυχα μυαλα βρωμερες σκεψεις βγαινουν σαν ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!
επαθα λαστιχο
μεταξυ μας τωρα,εσεις τα αλλαξατε τα κορακια αφου πρωτα την προηγουμενη του αγωνα τα τραπεζωσατε.η αληθεια να λεγεται
THE STING
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 18 2011, 01:37 ) *
μεταξυ μας τωρα,εσεις τα αλλαξατε τα κορακια αφου πρωτα την προηγουμενη του αγωνα τα τραπεζωσατε.η αληθεια να λεγεται


Φιλατατε ??????
Ενα θα σε ρωτησω κι αν εχεις αυτο που απαιτειται ναεχεις στο παντελονι σου γιανα αποκαλεισαι 'ΑΝΤΡΑΣ"
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Αντρας γιατι το να παιρνεις το βημα αυτο και να λες αυτα που λες εχεις αν μη τι αλλο στοιχεια ΘΑΡΡΟΣ και θα ηθελα να μου πεις που και με ποιον ηπιαμε τα καραφακια και ποτε !!!
Προς ενημερωση σου εμεις σαν ΧΑΛΑΝΔΡΙ περσι δεν ανεβηκαμε απο (ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ)και δεν ακουστηκε κιχ
φετος εχουμε ανεχθει διαιτησιες ακομη και σε παιδικοεφηβικα που αλλοι θατους εδερναν ασε που εχουμεκαι κληθει σε απολογιες γιαδηθεν η και πραγματικες εξυβρισεις ασε που μας εχουν επιτεθει λεκτικα σε ουκ ολιγα ματς ,δεν γκρινιαζω ουτε παραπονιεμαι ,πιστευω οτι ΑΞΙΑ ειμαστε εδω που ειμαστε με ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΥΣ -ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ -ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!Τωρα αν καποιοι εχετε προβλημα μ'αυτο που βλεπετε ΛΥΠΑΜΑΙ αλλα αυτο ειναι προβλημασας!!
Δεν εχω καμμιαδιαθεση να δημιουργησω ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ουτε να χαλασω τη ζαχαρενια μου μεκακοηθιες και ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ παντως οποτε κιαν θες μπορουμε και δια ζωσης να συζητησουμε το θεμα οπου θες!!!!!!!!!!!!!!!!!
*ΑΝ ΕΠΑΘΕΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.