Air Kef
Jan 8 2007, 14:33
Αυτο που ακομα να συνειδητοποιησω,είναι οτι χόρεψα νησιωτικα.Αυτο ήταν σίγουρα η πρωτη φορα,πιθανοτατα και η τελευταια που το κανω αυτο,οποτε όσοι με ειδατε να κρατησετε την εικονα στο μυαλο σας γιατι δν θα την ξαναδειτε!
FANISTELROOY
Jan 8 2007, 14:39
Κεφ θα δημοσιοποιηθουν οι φωτο στο νετ για να καταλαβουν μερικοι μερικοι ποιος ειναι ο μοντ-κεφ
το sport-fm.gr τι εγινε? επεσε αυτο τωρα? τι γινεται ρε γμτ...
thrylos7
Jan 8 2007, 17:14
Κεφ θα δημοσιοποιηθουν οι φωτο στο νετ για να καταλαβουν μερικοι μερικοι ποιος ειναι ο μοντ-κεφ
Πούλησε τις! Θα "πιάσουν" αρκετά! Εγώ τουλάχιστον θα πλήρωνα αρκετά...
Αυτο που ακομα να συνειδητοποιησω,είναι οτι χόρεψα νησιωτικα.Αυτο ήταν σίγουρα η πρωτη φορα,πιθανοτατα και η τελευταια που το κανω αυτο,οποτε όσοι με ειδατε να κρατησετε την εικονα στο μυαλο σας γιατι δν θα την ξαναδειτε!
Γιατί ρε; Ωραίοι χοροί είναι... Θέλω εικόνα!
thrylos7
Jan 8 2007, 19:46
Σύμφωνα με το site ενός μαθήματος της σχολής μου, σήμερα είχα (φυσιολογικά) εργαστήριο..
Πήγα λοιπόν, αλλά τελικά δεν έγινε...
Είχαν βγάλει νέα ανακοίνωση στον πίνακα (και όχι στο site) ότι το εργαστήριο μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα...
Με ποια λογική έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση δε μπορώ να καταλάβω... Δηλαδή ο άλλος, 2/1 θα πει: "Πέρασε η πρωτοχρονιά, καλά περάσαμε, πάμε μέχρι τη σχολή μια βόλτα να δούμε μπας και βγήκε καμιά ανακοίνωση, έτσι να περάσει η ώρα...";
Αν το λειτουργούσαν (το μυαλό) κάποιοι, θα ήταν πολύ καλύτερα...
Keyser_Soze
Jan 8 2007, 21:04
Άλλωστε όπως και στο μπάκετ πριν 12-13 χρόια, υπάρχει η προφητεία που λέει "το πρώτο ευρωπαϊκό ο ΠΑΟ θα το πάρει..."
Η όλη συζήτηση περί ευρωπαϊκού στο μπάσκετ από εδώ ξεκίνησε.
Δε δίνω δεκάρα για το πιο είναι σημαντικότερο, το "κυπελλάκι" της ΑΕΚ το '68 ή η "κυπελλάρα" του ΠΑΟ το '96. Αυτό είναι υποκειμενικό τελείως. Το θέμα είναι το εξής: Το ΠΡΩΤΟ ευρωπαϊκό στο μπάσκετ το πήρε η ΑΕΚΑΡΑ το '68. Και όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου, τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες...
Την αξία ενός κατορθώματος μπορεί να την αυξήσει ή να τη μειώσει ο καθένας όπως γουστάρει. Τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν.
dizzy_fingers
Jan 8 2007, 21:09
Θέλουμε βίντεο με τον Κεφ να χορεύει νησιώτικα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
sihainas
Jan 8 2007, 21:15
QUOTE(thrylos7 @ Jan 8 2007, 07:39 PM)
Σύμφωνα με το site ενός μαθήματος της σχολής μου, σήμερα είχα (φυσιολογικά) εργαστήριο..
Πήγα λοιπόν, αλλά τελικά δεν έγινε...
Είχαν βγάλει νέα ανακοίνωση στον πίνακα (και όχι στο site) ότι το εργαστήριο μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα...
Με ποια λογική έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση δε μπορώ να καταλάβω... Δηλαδή ο άλλος, 2/1 θα πει: "Πέρασε η πρωτοχρονιά, καλά περάσαμε, πάμε μέχρι τη σχολή μια βόλτα να δούμε μπας και βγήκε καμιά ανακοίνωση, έτσι να περάσει η ώρα...";
Αν το λειτουργούσαν (το μυαλό) κάποιοι, θα ήταν πολύ καλύτερα...
Καλά αυτά είναι κλασσικά... το άλλο το ωραίο ξέρεις πιο είναι... στελνουν μειλ στις 3 και λένε 4 με 4:15 θα μοιραστούν τα εξής βιβλία κλπ κλπ... λες και εμείς καθόμαστε πάνω από το pc μήπως αυτοί αποφασίσουν να βγάλουν καμια ανακοίνωση... άσε το άλλο με τις mailing lists κάνει ο άλλος copy paste τις λίστες και στέλνει ότι mail του κατέβει είτε άσχετο με την σχολή είτε άσχετο με το έτος μας...
Alexmei
Jan 8 2007, 22:43
παίξαμε στον "Τάφο του Ινδού" αυτό το 5ήμερο.... μπορώ να πω πως είχε πλάκα σαν γήπεδο.... ακριβώς σαν τάφος
... πήγαμε και στον Άγιο Θωμά να δούμε τον αγώνα Μαρούσι-Πανιώνιος και αυτό που με εξέπληξε ήταν η ανατροπή που έκανε το Μαρούσι... πάντως εμείς από πλευράς Αμαρουσίου (γιατί καθήσαμε στις εξέδρες του Αμαρουσίου) εμείς το γεμίσαμε το γήπεδο... εμείς και η ομάδα του Ροδόπουλου(είδα παιδιά και από το SBC
)... αν δν είμασταν εμείς θα είχε περισσότερο κόσμο ο Πανιώνιος...(δεν μου άρεσε που δν είχε καθόλου κόσμο από πλευράς Μαρούσι
)
kolossos
Jan 8 2007, 22:55
μπορώ να πω πως είχε πλάκα σαν γήπεδο....
Όσοι έχουν έρθει εκεί ως αντίπαλοι σίγουρα δεν έχουν την ίδια άποψη με εσένα...
Alexmei
Jan 8 2007, 23:11
+-->
QUOTE(worst avatar
)
Όσοι έχουν έρθει εκεί ως αντίπαλοι σίγουρα δεν έχουν την ίδια άποψη με εσένα...[/quote]
και εμείς σαν αντίπαλος πήγαμε και χάσαμε για 4 πόντους.. αλλά ήταν φιλικό...
αλλα και πάλι... η ήττα είναι πικρή... δεν μπορώ να πω ότι τα πήγαμε και άσχημα... μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου ο ΠΑΟ ήταν πίσω για 10 πόντους... μετά άρχισε η κατρακύλα... άσε που πολυπιστεύω ότι ο διαιτητής κράτησε "την αντίθετη άποψη των αντιπάλων" παρά οι παίχτες του Παο... τόσα goal-foul δν έχω ξαναδει σε αγώνα...
kolossos
Jan 8 2007, 23:23
Kαλά εντάξει για παιδικό μπάσκετ μιλάμε... Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα.
Alexmei
Jan 8 2007, 23:33
QUOTE(kolossos @ Jan 8 2007, 11:16 PM)
Kαλά εντάξει για παιδικό μπάσκετ μιλάμε... Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα.
και για το αντρικό ξέρω κάτι.... οι αντίπαλοι ήταν τις περισσότερες φορές χαμένοι;
Air Kef
Jan 8 2007, 23:43
Χαμενοι στο διάστημα.
τι ταινια ειναι αυτη στο μεγκα με τον reakwon??
ωπα..παιζουν πολλοι γνωστοι..
ο μαυρος ο χοντρουλης με τα σιδερα στο στομα.Ραπερ των wu tang.
παιζουν πολλοι γνωστοι απ'ότι βλέπω κ αφορα την ραπ..χμμ..
Τελικα επαιζαν ολοι οι Wu Tang και ο Μπεν Στιλερ!
Eπαιζε κι ο Αλαν Χιουστον!!
Επιεικώς μετρια όμως η ταινία..
μα ειναι δυνατον με τοσο ταλεντο να ειναι μετρια η ταινια?
QUOTE(rchos7 @ Jan 9 2007, 01:45 AM)
τι ειναι reakwon??
Ο ΜΙ ΤΖΙ
QUOTE(Anaz @ Jan 9 2007, 01:46 AM)
ο μαυρος ο χοντρουλης με τα σιδερα στο στομα.Ραπερ των wu tang.
παιζουν πολλοι γνωστοι απ'ότι βλέπω κ αφορα την ραπ..χμμ..
Τελικα επαιζαν ολοι οι Wu Tang και ο Μπεν Στιλερ!
Eπαιζε κι ο Αλαν Χιουστον!!
Επιεικώς μετρια όμως η ταινία..Δεν το πιστευω...
QUOTE(pierce21 @ Jan 9 2007, 03:08 PM)
μα ειναι δυνατον με τοσο ταλεντο να ειναι μετρια η ταινια?
Λιγα για τους Wu-Tang...
WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG WU-TANG
δεν ειπα τπτ για τους wu tang για την μουσικη τους ιδιοτητα στην οποια διαπρεπρουν και καλα κανουν γιατι ειναι οντως γ@ματοι.αλλα δεν νομιζω οτι εχουν εστω και καποια μικρη υποκριτικη ικανοτητα
δεν ηταν πρωταγωνιστες!Επαιζαν παρα πολλοι γνωστοι πρωταγωνιστικους ρόλους,αναμεσα τους κι ο Μπεν Στιλερ!
Α,και ο Μαικ Ταισον!!
sihainas
Jan 9 2007, 21:18
...αρχίσαμε πάλι...
Μαζί με το πρόγραμμα της εξεταστικής που βγήκε σήμερα... πάρτε και μια κατάληψη μέχρι την παρασκευή...
Την Τρίτη πάλι συνέλευση... που πιθανότατα θα ξαναποφασίσει νέα κατάληψη... και θεωρητικά στις 29 του μήνα αρχίζει η εξεταστική...
επικο παιχνιδι στο ανφιλντ μεχρι στιγμης.2-5 με χατ τρικ μπαπτιστα και χαμενο πεναλτι απο τον ιδιο. ο γραφικος ο ντουντεκ αφου εχει φαει 4 ορθιος πανηγυριζει(!) για το πεναλτι που επιασε... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτος ο αγωνας...
εχει παει 3-6 με 4(!) γκολ του μπαπτιστα...
sihainas
Jan 10 2007, 00:17
3-6 λήγει παιδιά...δεν είναι live...χουχου σας χάλασα τα τελευταία λεπτά
Air Kef
Jan 10 2007, 00:35
Ουτε ο Πιρς ποσταρε οταν το έβλεπε στην τηλεόραση..
Ευτυχως με προετοιμασε απο το 1-2..
Περισσοτερο στενοχωρηθηκα για τον Μαρκ Γκονζαλεσ και τον Λουις Γκαρσια που αποχώρησαν και οι δυο με φορειο σφαδάζοντας και με το ποδι στο ναρθηκα..
Στο 93,και ενω το σκορ ήταν 3-6 σηκωθηκε ολο το γηπεδο και τραγουδουσε το You'll never walk alone..Ανατριχιασα..
kostas_naxos
Jan 10 2007, 01:36
Ρε Κεφ μονο Ιντερ. Γκολ στο 90 για να ξενερωνεις
Keyser_Soze
Jan 10 2007, 02:51
FANISTELROOY
Jan 11 2007, 19:07
Α ρε Κεφ,παλι σε στεναχωρησε η ομαδουλα σου ρε...
Leeds για παντα ρεεεεε!!!!!!!
Air Kef
Jan 12 2007, 00:54
Του χρονου θα παιζετε με την Μπλακοπουλ στην Β Αγγλιας μλκ!
FANISTELROOY
Jan 12 2007, 02:11
QUOTE(Air Kef @ Jan 12 2007, 12:47 AM)
Του χρονου θα παιζετε με την Μπλακοπουλ στην Β Αγγλιας μλκ!
Θα σε κανω report στο Σπυρο για αναρμοστη συμπεριφορα!!
Παρ το πισω αμεσως.....
Air Kef
Jan 12 2007, 02:28
Αφου το εβαλες και συ στο κουοτ σου ρε..Και να το σβησω εγω παλι στο δικο σου θα φαινεται....
Δν πειραζει ρε..Όταν μενουμε απο δικαιολογιες..Εκει εκει στην Γ Εθνικη!
FANISTELROOY
Jan 12 2007, 10:21
Την ομαδα μου την εφαγαν τα κυκλωματα ρε..δεν πειραζει,τι να κανουμε..
Κατι αλλο τωρα! Διαβαζα το ρεπορταζ απο το ΟΣΦΠ-ΛΕΜΑΝ και ελεγε οτι οι αστυνομικοι εριξαν δακρυγονα μεσα στο ΣΕΦ!!!!! Αν ειναι δυνατον ρε παιδια..τι εγινε πια και εριξαν δακρυγονα σε κλιστο χωρο;;
Warrior
Jan 12 2007, 14:08
klearxos
Jan 12 2007, 14:16
QUOTE(Warrior @ Jan 12 2007, 04:01 PM)
Τι νομιζατε δηλαδη, ειχαμε πιασει της 17 Νοεμβρη? ή ολες τις μικρες υποομαδες?
Μ..ιες πριν τους Ολυμπιακους για να ηρεμησουν τα πραγματα. Τα ιδια ειχαν κανει και οι Ισπανοι με την ΕΤΑ πριν την Ολυμπιαδα της Βαρκελωνης το 92. Να μην θυμισω την επιθεση στη Μαδριτη.....
Air Kef
Jan 12 2007, 14:20
Ρε Feign λες και εισαι καινουριος κανεις!
Στο τοπικ του Ολυμπιακου γινεται συζητηση για τους 'μαγκες' και τους αστυνομικους που τα καπνογονα τα εχουν για ζεσταμα μου φαινεται..
Ρε Φάνη άρθρο 44 εχει στην Αγγλια μηπως και σας σβήσουν τα χρεη σας;;;;
Warrior
Jan 12 2007, 14:21
Ενω ερωτημα ειναι τι εξυπηρετουν και απο που καθοδηγουνται αυτες οι ομαδες.....
Και αυτο ειναι σε αμεση σχεση με την ελλειπη εξαρθρωση τους.ΚΑι μιλαω για την Ελλαδα,χωρις να μπλεκω
ΕΤΑ που ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση και εχει να κανει με θεματα αυτονομιας κλπ.
Αλλο ενα χτυπημα της ηρωικης Ελλαδας στον σατανικο ιμπεριαλισμο των ΗΠΑ..Μετα τις μπασκετικες ρουκετες του v-span και του Διαμαντιδη ηρθαν και οι πραγματικες να αποτελειωσουν τον εχθρο...Ζητω το Εθνος.....
ΥΓ Μετα διαμαρτυρομαστε γιατι μας συμπεριφερονται σαν πολιτες της Αφρικης στην εκδοση Βιζας..ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
klearxos
Jan 12 2007, 15:16
QUOTE(Arkadios @ Jan 12 2007, 04:27 PM)
Σιγα μην κλαψουμε κιολας αν δεν μας δωσουν βιζα. Θα παρουμε μια βιζα ευκολα για Κουβα κ μετα θα κολυμπησουμε εως τις ακτες του Μαιαμι.
Πολυ καλο! Πιθανοτατα και πιο ευκολο απο το να παρεις βιζα για Αμερικη!(μαζι με το κολυμπι βεβαια) Ολα αυτα βεβαια πριν πεθανει ο Φιντελ ε...
klearxos
Jan 12 2007, 15:20
QUOTE(Warrior @ Jan 12 2007, 04:14 PM)
Και αυτο ειναι σε αμεση σχεση με την ελλειπη εξαρθρωση τους.ΚΑι μιλαω για την Ελλαδα,χωρις να μπλεκω
ΕΤΑ που ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση και εχει να κανει με θεματα αυτονομιας κλπ.
Την ΕΤΑ την ανεφερα οτι απο πλευρας ιδιας περιπτωσης ή οχι, αλλα καθαρα οτι ηταν μια οργανωση που δρουσε σε μια χωρα η οποια δυο χρονια πριν την τελεση των αγωνων η κυβερνηση διαλαλουσε οτι ειχε διαλυσει το δικτυο, οντως μεχρι την περιοδο των αγωνων δεν εγινε το παραμικρο(οπως και σε εμας), και μετα αρχισαν παλι τα οργανα.
FANISTELROOY
Jan 12 2007, 15:54
QUOTE(Air Kef @ Jan 12 2007, 02:13 PM)
Ρε Feign λες και εισαι καινουριος κανεις!
Στο τοπικ του Ολυμπιακου γινεται συζητηση για τους 'μαγκες' και τους αστυνομικους που τα καπνογονα τα εχουν για ζεσταμα μου φαινεται..
Ρε Φάνη άρθρο 44 εχει στην Αγγλια μηπως και σας σβήσουν τα χρεη σας;;;;
Ρε κεφ το ειχα το λινκ ετοιμο,και για να μην ψαχνω ειπα να ρωτησω εδω...σιγα ρεεεεε!!
Οσο για το 44 εμεις δεν ειμαστε σαν το ΑΕΚακι ρε...
Warrior
Jan 12 2007, 21:48
QUOTE(klearxos @ Jan 12 2007, 01:13 PM)
Την ΕΤΑ την ανεφερα οτι απο πλευρας ιδιας περιπτωσης ή οχι, αλλα καθαρα οτι ηταν μια οργανωση που δρουσε σε μια χωρα η οποια δυο χρονια πριν την τελεση των αγωνων η κυβερνηση διαλαλουσε οτι ειχε διαλυσει το δικτυο, οντως μεχρι την περιοδο των αγωνων δεν εγινε το παραμικρο(οπως και σε εμας), και μετα αρχισαν παλι τα οργανα.
Το καταλαβα,απλα ηθελα να μετατοπισω την συζητηση!
Και θα συνεχισω να το κανω.Παραθετω αποσπασμα ποστ απο αλλο τοπικ...:
QUOTE(Arkadios)
στο πιο πολυ φρουρουμενο σημειο της Ελλαδας (Αμερικανικη Πρεσβεια) καποιος κατεβηκε απο αμαξι, γονατισε, σκοπευσε, εριξε ρουκετα κ εφυγε σαν κυριος...
Και τι ρουκετα εριξε μαλιστα!!Ειδα το "πιθανολογουμενο" οπλο στην τηλεοραση και επαθα πλακα!Ενα
πραμα......ΝΑ με το συμπαθειο!!
Και ο αλλος μετα σηκωθηκε και εφυγε σαν κυριος,κανεις δεν ειδε τιποτα,καμια καμερα δεν κατεγραψε
τιποτα!
Ρε τι μας λενε....
liolias
Jan 12 2007, 22:02
Μετα απο μια εβδομαδα απουσιας... 2 πραγματα θα πω.... 1)ΑΤΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... και 2)οσο μας πληγωνεις τοσο μας πορωνεις!!! you'll never walk alone!!!
liolias
Jan 12 2007, 23:36
Ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα για να κανω τα βιντεο σε 3gp για να τα περασω στο κινητο??
Keyser_Soze
Jan 12 2007, 23:50
Εγώ τα κάνω με το Acala 3gp. Είναι λίγο μούφα αλλά είναι το μοναδικό που έχω βρει και είναι τελείως free. Έχω βρει και άλλα πολύ καλύτερα free αλλά έχουν περιορισμούς και είναι μαλακίες.
liolias
Jan 12 2007, 23:57
Ευχαριστω.Θα το κατεβασω να δω γιατι οσα δοκιμασα θελουν serial...
dizzy_fingers
Jan 13 2007, 04:58
Το ότι πετύχαμε ρεκόρ ποσταρίσματος 328 ποστ, τη χθεσινή μέρα, μάλλον δεν αποτελεί είδηση πια ε?
thrylos7
Jan 13 2007, 05:16
Μάλιστα και οι 10 πρώτοι σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων... εε.. ποστς.
Καλά είναι, αλλά όταν θα φτάσουμε τα 1000 ακόμα καλύτερα.
Και ναι! Πήρα το καινούριο SLAM! Δε μου φαίνεται τόσο καλό όσο το προηγούμενο τεύχος βέβαια...
Υπάρχει μάλιστα και μικρό κείμενο για τον Σπανούλη (Thomas Golianopoulos), ένα πιο μικρό για τον D-Wash(3η φορά τον πετυχαίνω) και πολλές (σχετικά) φωτογραφίες από ευρωπαϊκό ή διεθνές μπάσκετ, αντιπάλους των αμερικανικών ομάδων.
μολις γυρισα απο γερμανια.δεν εχω μαθει τιποτα αυτες τις μερες!ουτε αν κερδισε ο ολυμπιακος στην ευρωλιγκα με την λε μαν!βρισκομαι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας!ο παιχτης που ελεγε ο thrylos ηρθε τελικα?
ειμαι πτωμα!αυριο θα μπω να μαθω ολα τα καθεκαστα!ελπιζω να μην εχασα τιποτα σημαντικο!
Αυριο ειναι μια μερα δυσκολη.........
Γραφω δικαιο που εχω διαβασει μονο μια φορα ολη τη χρονια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.