Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Τρίτη 10 Μαϊου

ΟΑΚΑ 19.00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Αναστόπουλος-Φούφης-Γκούμας (Ντίνος)

OTESPORT4HD live

QUOTE
Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την τρίτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (10/05, 19:00) συνεχίζεται.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι εισιτήρια πωλούνται και από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Διευκρινίζεται, ότι την Παρασκευή (06/05) εισιτήρια θα πωλούνται αυστηρά από τις 10:00 έως τις 15:00, καθώς ακολουθεί η εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Άρης και η πρόσβαση θα είναι αδύνατη.

Η προπώληση γίνεται και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr, αλλά κι από τα συνεργαζόμενα σημεία της.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα socialmedia της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυo

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-...a-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**



Διεξάγεται ξανά ο διαγωνισμός για τις "baseline court seats" (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Τρίτη 10/05/2016 και ώρα 19:00.

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη "baseline court seat". Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση. Ο διαγωνισμός λήγει την Kυριακή 08/05 και ώρα 23:59. H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 09/05 στις 11:00.

Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται. Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον.

aekbc.gr
ashton
QUOTE
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ :
Ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σειρά

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά,

Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και οι «μηχανές» δουλεύουν στο… κόκκινο. Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε η ημιτελική σειρά με την ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε το 2-0 και απέχουμε μια νίκη από την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Πιστέψτε με, μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό το 2-0 και θεωρώ πως θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σειρά. Η ΑΕΚ είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα και ειδικά στο γήπεδο της, μπροστά στο κοινό της, παίζει ακόμη καλύτερα. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε διπλά έτοιμοι, διπλά προετοιμασμένοι και διπλά συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το διπλό που θα μας δώσει την πρόκριση.

Σε τέτοιου είδους σειρές αγώνων, το «μυστικό» είναι να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ό,τι έγινε στο ΣΕΦ λοιπόν, το έχουμε ξεχάσει και κοιτάζουμε το ματς στο ΟΑΚΑ σαν να είναι το πρώτο της σειράς και το σκορ στο 0-0. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε σωστά την αναμέτρηση.

Πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε την εικόνα των δύο πρώτων αγώνων και θεωρούν πως θα έχουμε εύκολο έργο. Κακώς. Εμείς κοιτάζουμε τα ματς της κανονικής περιόδου και πιστεύουμε πως πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση, ριμπάουντ και να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας, αυτά θεωρώ πως είναι τα «συστατικά» για να πάρουμε τη νίκη.

Να είστε καλά,

Ιωάννης


http://www.esake.gr/el/6BB04F2E

QUOTE
ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό

Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση στα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό. Είναι γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο ήττες στο ΣΕΦ, που μας στενοχώρησαν. Ο πρώτος αγώνας ήταν μία εμφάνιση ντροπή, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά, δεν κάναμε τίποτα καλά μέσα στο παρκέ. Στο δεύτερο ματς είχαμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς όμως μας λείπει η ηρεμία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς γιατί δεν νομίζω να μας αξίζει τέτοια εικόνα.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά και μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη για να δείξουμε τελικά τη δύναμη μας και το επίπεδο που βρισκόμαστε. Ελπίζω να έχουμε ακόμη ένα εντός έδρας ματς την Πέμπτη και να τα ξαναπούμε εκεί με Ολυμπιακό.


http://www.esake.gr/el/AD53345B
ashton
προϊστορία της ΑΕΚ σε ημιτελικά playoff
http://vasilissa.blogspot.gr/2016/05/blog-post_10.html
Perseus
μακαρι να κερδισει η ΑΕΚ να παρουν λιγο πανω τους οι παοικτες.
Mr_Cadwell
Για να δουμε τα sites σημερα που βριζουν τον Σπανουλη.
Θα δειξουν την ιδια ευαισθησια στον V-Span; Η οχι;
Perseus
καλα τα παει η Αεκ ,απογοητευτικη η προσελευση...
Dred11
QUOTE (Mr_Cadwell @ May 10 2016, 19:17 ) *
Για να δουμε τα sites σημερα που βριζουν τον Σπανουλη.
Θα δειξουν την ιδια ευαισθησια στον V-Span; Η οχι;

Μεγαλύτερη θα δείξουν λόγω του ηθικού μεγαλείου του Σπανούλη έναντι του βρώμικου παίκτη Διαμαντίδη. biggrin.gif
Mr_Cadwell
QUOTE (Dred11 @ May 10 2016, 19:44 ) *
Μεγαλύτερη θα δείξουν λόγω του ηθικού μεγαλείου του Σπανούλη έναντι του βρώμικου παίκτη Διαμαντίδη. biggrin.gif

Εισαι ωραιος εσυ.. tongue.gif

Weekendman
delete
Dred11
O Aγραβάνης αν είχε μυαλό θα μπορούσε να γίνει ο Έλληνας Κριάπα.
troll_ey
Πραγματικά δεν με πειράζει να χάσουμε σήμερα..μου αρκεί που θα δώ ένα παραπάνω παιχνίδι τον....αγραβάνη smiley.gif
Mr_Cadwell
QUOTE (Dred11 @ May 10 2016, 20:09 ) *
O Aγραβάνης αν είχε μυαλό θα μπορούσε να γίνει ο Έλληνας Κριάπα.

Α εισαι πολυ ωραιος εσυ tongue.gif tongue.gif
Perseus
ο χακετ καρταγε με χερια και ποδια τον Αεκτζη και δενεδωσαν φαουλ.
SkyFall
QUOTE (Dred11 @ May 10 2016, 20:09 ) *
O Aγραβάνης αν είχε μυαλό θα μπορούσε να γίνει ο Έλληνας Κριάπα.


Ο Κριάπα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, ο Έλληνας Νοβίτσκι καλύτερα.
Perseus
κολλαειτ ποδι του Μαυροειδη ,βηματα ,κολλαει το ποδι του Πριντεζη φαουλ.
kotzito
Χάκετ μας έχει κρατήσει ζωντανούς στο 3ο δεκάλεπτο. 14 από τους 24 πόντους. Βέβαια όσο συνεχίζουμε τα παιδικά λάθη...

Οι ΑΕΚτζηδες γιατί πλακώνονταν μεταξύ τους στο πρώτο ημίχρονο;


Υ.Γ. Αν κάτι πρέπει να μείνει από το σημερινό ματς πάντως, είναι η σκηνή με τον Χάκετ που χαμογέλασε και φίλησε στο κεφάλι τον πιτσιρικά.
Dred11
Το συμβόλαιο του Αγραβάνη με τον Ολυμπιακό πότε λήγει;
t0ny3
Η ΑΕΚ για μαι ακομη φορα μεσα στην εδρα της αδυνατει τα τελευταια λεπτα να παρει ενα δικο της παιχνιδι...
tempelhs
QUOTE(Dred11 @ May 10 2016, 20:09 ) *
O Aγραβάνης αν είχε μυαλό θα μπορούσε να γίνει ο Έλληνας Κριάπα.

Αυτό δεν πρέπει να το πιστεύει ούτε η οικογένεια του αγραβάνη....

QUOTE(Dred11 @ May 10 2016, 20:09 ) *
O Aγραβάνης αν είχε μυαλό θα μπορούσε να γίνει ο Έλληνας Κριάπα.

αγραβάνη εσύ????
kotzito
Τα υποτυπώδη για 5-6 λεπτά σε άμυνα και επίθεση κάναμε απέναντι σε μια ΑΕΚ που πάλι έπαθε ολικό μπλακ-άουτ στο διάστημα αυτό. Ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΚ συνέχεια, μηδενική βοήθεια κι από τον Ζντοβτς το διάστημα αυτό.


Δεν κάναμε καλή εμφάνιση γενικά σήμερα. 10 λεπτά ουσιαστικά παίξαμε και νομίζω η διαφορά των 14 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. MVP Χάκετ, ευτυχώς κι ο κόουτς τον εμπιστεύτηκε παραπάνω αντί των Σπανούλη, Μάντζαρη, βοηθώντας έτσι και τον αρχηγό να μπει πιο ήρεμος στο τέλος.
massey
Με αυτα και με αυτα δικαιωθηκε και ο Σακοτα laugh.gif
QUOTE
Όλοι περιμένουν στους τελικούς τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά αν κάποιος μπορεί να κάνει μία έκπληξη, τότε εμείς έχουμε περισσότερες πιθανότητες από τον Άρη.

Το πρόβλημα με τον Άρη είναι το βάθος του πάγκου του. Δεν έχει τόσο πλήρες ρόστερ. Άλλωστε, οι ημιτελικοί κρίνονται στις τρεις νίκες"


Τρομερο τελευταιο 15λεπτο απο τον ολυμπιακο..
ssoulliss
50 πόντοι σε 14 λεπτά για την άμυνα της ΑΕΚ ή καλύτερα για την επίθεση του Ολυμπικού. (μπορεί και 60 πόντοι μέχρι να τελειώσω το γράψιμο). tongue.gif

Για την ΑΕΚ:

  • Είναι φανερό πως ο Μαυροκεφαλίδης δεν έχει ούτε τη σπιρτάδα της αρχής, όμως δεν φαίνεται να υπάρχουν συστήματα και από τον Ζντόβτς. Βασικά δεν υπάρχουν συστήματα για τους ψηλούς.
  • Δεν έχει πλέι-μέικερ. Δεν έχει πλέι-μέικερ.
  • Απογοητευτική σεζόν για τους Παπαντωνίου-Κατσίβελη(ειδικά αυτός). Τέτοιες ευκαιρίες τις αρπάζεις από τα μαλλιά.
  • Υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει αλτικότητα? Πολλά βαριά κορμιά έχουν μαζευτοί.
  • Ας ελπίσουμε του χρόνου ο Μωραίτης να είναι στο ροτέισον.


Για τον Ολυμπιακό:

  • Αλήθεια σε όσα ματς ήταν καλός ο Χάκετ(όπως σήμερα), θυμάται καποιος αν έχει ηττηθεί ο Ολυμπιακός? Νομίζω πως όχι.
  • Ο Λοτζέσκι έλειψε από τον Ολυμπιακό και φάνηκε και σήμερα.
  • Βλέπω πολύ μπέρδεμα(αγωνιστικό) με Παπανικολάου-Παπαπέτρου. Αν μέινει και ο Λοτζέσκι κάποιος θα γκρινιάζει για το χρόνο συμμετοχής του.

kotzito
Τα υποτυπώδη για 5-6 λεπτά σε άμυνα και επίθεση κάναμε απέναντι σε μια ΑΕΚ που πάλι έπαθε ολικό μπλακ-άουτ στο διάστημα αυτό. Ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΚ συνέχεια, μηδενική βοήθεια κι από τον Ζντοβτς το διάστημα αυτό. Ο δε Λουκάς έχει γίνει σαν μαριονέτα στην επίθεση. Ούτε ένα σύστημα για να αξιοποιείται, και νομίζω στην ίδια πεντάδα μαζί με τον Μαυροειδή χάνει πολύ σε αθλητικότητα η ΑΕΚ και εκείνος αναλώνεται συνέχεια σε σουτάκια ή σαν σκαλοπάτι.


Δεν κάναμε καλή εμφάνιση γενικά σήμερα. 10 λεπτά ουσιαστικά παίξαμε και νομίζω η διαφορά των 14 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. MVP Χάκετ, ευτυχώς κι ο κόουτς τον εμπιστεύτηκε παραπάνω αντί των Σπανούλη, Μάντζαρη, βοηθώντας έτσι και τον αρχηγό να μπει πιο ήρεμος στο τέλος. Πάντως αυτό το σχήμα με τον Λοτζέσκι να έρχεται από τον πάγκο, πιθανότατα είναι καλύτερο και νομίζω στους τελικούς θα το δοκιμάσει κι εκεί ο κόουτς.
Perseus
εξωφρενικη η ευνοια της διαιτησιας για τον Ολυμπιακο ,μετα απορουν που βριζει ο κοσμος.
AirNick7
QUOTE(Perseus @ May 10 2016, 21:05 ) *
εξωφρενικη η ευνοια της διαιτησιας για τον Ολυμπιακο ,μετα απορουν που βριζει ο κοσμος.

οντως τωρα? σε παραλληλο συμπαν βρεθηκα μαλλον..
D-Wade
Τόσα έχει ακούσει ο Σφαιρόπουλος . . .ας του πιστώσουμε το γεγονός ότι πάρκαρε Σπανούλη και Μάντζαρη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να προσπεράσει ο Χάκετ τον Μάντζαρη στο rotation
Weekendman
QUOTE(AirNick7 @ May 10 2016, 21:19 ) *
οντως τωρα? σε παραλληλο συμπαν βρεθηκα μαλλον..


Προκλητικά πράγματα τι να λέμε, ο Έλληνας Τίμ Ντάνκαν Μαυροκεφαλίδης, κατάφερε σε 5 φετινά ματς να κερδίσει 20 φάουλ, όταν στους 2 περσινούς τελικούς κέρδισε 21, δεν πάει άλλο με την ερυθρόλευκη παράγκα...
Perseus
QUOTE
οντως τωρα? σε παραλληλο συμπαν βρεθηκα μαλλον..

αν νομιζεις οτι το γυρισες μονος σου τοτε ναι και οχι μονο, εχεις και γκομενες την Σαικ ,την Ζιζελ και σε παρακαλαει η Κουριλενκο.
reignman
Aς του πιστώσουμε ότι όλο το χρόνο ο Μάτζαρης παίζει 25λεπτα και ο Χάκετ (ούτε ο ίδιος ο Μάτζαρης δεν θα έδινε τέτοιες αντιστοιχίες χρόνων στους 2) 15...
AirNick7
QUOTE(Perseus @ May 10 2016, 21:27 ) *
αν νομιζεις οτι το γυρισες μονος σου τοτε ναι και οχι μονο, εχεις και γκομενες την Σαικ ,την Ζιζελ και σε παρακαλαει η Κουριλενκο.

μιλαμε για βαθεια μπασκετικη αναλυση. Φανταζομαι η διαιτησια θα φταιει που η Αεκ εφαγε 56 ποντους σε 15 λεπτα στο 2ο ημιχρονο
louie
QUOTE (D-Wade @ May 10 2016, 21:20 ) *
Τόσα έχει ακούσει ο Σφαιρόπουλος . . .ας του πιστώσουμε το γεγονός ότι πάρκαρε Σπανούλη και Μάντζαρη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να προσπεράσει ο Χάκετ τον Μάντζαρη στο rotation


εγω παντως ελπιζω οτι εχει δρομο ακομα ο χακετ μεχρι να παρει κι αλλο χρονο... wink.gif wink.gif
bodiroga10
εγω νομιζω μεγαλυτερο προβλημα για τον χακετ ειναι ο σπανουλης παρα ο μαντζαρης.

σημερα οταν ειχε την μπαλα στα χερια του ηταν εκπληκτικος και γενικα ειναι παικτης που ειναι πιο αποδοτικος με την μπαλα στα χερια και να δημιουργει ειτε για την ομαδα ειτε για τον εαυτο του...
ashton
Το ματς το γύρισε η διαιτησία
και τη διαφορά στο τέλος την έκανε δώρο αυτός που (δυστυχώς) έχουμε στον πάγκο μας .
.-

περισσότερα αργότερα
Coach Periklis
QUOTE (Perseus @ May 10 2016, 21:27 ) *
αν νομιζεις οτι το γυρισες μονος σου τοτε ναι και οχι μονο, εχεις και γκομενες την Σαικ ,την Ζιζελ και σε παρακαλαει η Κουριλενκο.



όχι η αληθειά είναι ότι δεν το γυρίσαμε μόνοι μας. Βοήθησε κι η ΑΕΚ
air_23
QUOTE (Perseus @ May 10 2016, 21:27 ) *
αν νομιζεις οτι το γυρισες μονος σου τοτε ναι και οχι μονο, εχεις και γκομενες την Σαικ ,την Ζιζελ και σε παρακαλαει η Κουριλενκο.

μονοςδεν το γυρισε...βοηθησε το ξανθο σκυλι
Redoctor
Xακετ μεγάλος παίχτης. Νομιζω worse-3 επιλογες σφαιρόπουλου.

1. 2ο 4αρι αγραβανης/τσαιρέλης
2. χακετ 15 λεπτα
3. οντομ αντι για 4αρι

λαθος και η απολυτη εμμονη στην αμυνα αλλα αυτό εχει να κανει με την φιλοσοφια παντως.
Επίσης, το διδυμο χακετ-λοτζεσκι αρκετα καλυτερο και λειτουργικοτερο απο οποιοδηποτε αλλο συνδυασμο και σιγουρα απο μαντζαρη-σπανουλη. Χακετ πολυ καλη μεταγράφη οσον αφορα value for money.
air_23
QUOTE (ashton @ May 10 2016, 21:41 ) *
Το ματς το γύρισε η διαιτησία
και τη διαφορά στο τέλος την έκανε δώρο αυτός που (δυστυχώς) έχουμε στον πάγκο μας .
.-

περισσότερα αργότερα

ναι η διαιτησια φταιει που εκανε 3 βλακειες στη σειρα ο νωντας και που στην αμυνα αρχισε να πεταει αετο η αεκ...
Perseus
η διαιτησια φταει που επετρεψε την εκπληκτικη αμυνα...
ashton
QUOTE (air_23 @ May 10 2016, 21:55 ) *
ναι η διαιτησια φταιει που εκανε 3 βλακειες στη σειρα ο νωντας και που στην αμυνα αρχισε να πεταει αετο η αεκ...


φαντάζομαι φταίει η ΑΕΚ που γλυστράει ο Πρίντεζης κι αντι να δώσει βήματα του έδινε φάουλ
ή για το ότι φορτώθηκε με 5 φάουλ μεχρι το 8'15" της 4ης ενώ ο ολυμπιακός ήταν με 2 πρακτικα ολο το 3ο δεκαλεπτο (το 3ο το δώσανε στο τελευταιο λεπτο) . Βαριέμαι να κάνω λεπτομερή αναφορά .
Και ναι, αετό θα πετάξεις όταν ο ένας δεν χρεώνεται φάουλ με τίποτα κι εσυ με την αναπνοή ..
AirNick7
εν τω μεταξυ εχει πλακα γιατι στο "γλυστριμα" του πριντεζη του εχει βαλει τρικλοποδια κατα λαθος ο Μαυροειδης.. αλλα ολα καλα. Η διαιτησια φταιει που εφαγε σε 15 λεπτα η Αεκ σχεδον 60 ποντους
ashton
δεν είπα ότι έφταιγε η διαιτησία για τους 56π.
είπα πολύ απλά ότι η διαιτησία γύρισε το ματς απο το 50-33 . so simple .
τη διαφορά την έκανε δώρο αυτός που (δυστυχώς) έχουμε στον πάγκο . so simple επίσης .



QUOTE
Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Τρίτη 10 Μαΐου 2016 21:56

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έδειξε γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν 12 παίκτες και σιγά-σιγά ανέβηκαν στη διάρκεια του αγώνα, ενώ εμείς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά σιγά-σιγά πέφταμε. Στο τέλος μας διέλυσαν. Εμείς σταδιακά ήταν σαν να εξαφανιστήκαμε από το παρκέ. Κάθε παίκτης του Ολυμπιακού έχει μεγάλο κίνητρο και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις σε υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά. Θέλαμε πολύ τη νίκη, ήμασταν σε καλό δρόμο, αλλά δείξαμε τις αδυναμίες μας που δεν είναι εύκολο να διορθωθούν. Δείξαμε κάποια θετικά πράγματα και πρέπει να πιστεύουμε στη δουλειά μας για να βελτιωθούμε εν όψει των αγώνων με τον Άρη».

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας του μετά το +17 και αν οφείλεται σε σωματικούς ή ψυχολογικούς λόγους: «Φαίνεται πως είναι περισσότερο ψυχολογικοί. Σαν να φοβόμαστε να νικήσουμε αυτές τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, αλλά εμείς τους δώσαμε αυτές τις ευκαιρίες, ειδικά με τον τρόπο που τελειώσαμε το τρίτο δεκάλεπτο. Μετά όλα άλλαξαν. Θα πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να χάνεις, αλλά πρέπει να μην απογοητευτούμε. Έχουμε ακόμη το στόχο της τρίτης θέσης μπροστά μας και πρέπει να είμαστε θετικοί».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στην πρώτη ήμασταν πολύ πιστοί στο πλάνο και παίξαμε καλή άμυνα. Στη συνέχεια, όμως, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και ήταν πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς, κάναμε μεγάλη προσπάθεια στη σειρά και σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη αν είχαμε περισσότερη πίστη και υπομονή στο πλάνο μας. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο, ζώντας κάθε μέρα την ομάδα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση για τη βελτίωση της ομάδας αγωνιστικά».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το χαρακτήρα που έδειξαν, την προσπάθεια που έκαναν μέχρι τέλος και το καλό παιχνίδι που κάναμε στα τελευταία 15 λεπτά. Είχαμε προβλήματα μέχρι το 24’, αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε βραχυκυκλώσει, κυρίως στην επίθεση, αλλά και η άμυνα δεν ήταν αποτελεσματική, χωρίς να υπάρχει καλή αντιμετώπιση ατομικά και ομαδικά. Αλλάξαμε το παιχνίδι με την είσοδο του Χάκετ και του Λοτζέσκι επιθετικά, αλλά και αμυντικά κυρίως με τον Αγραβάνη και τον Παπαπέτρου που έδωσαν πολλές λύσεις. Δεχτήκαμε στα τελευταία 16 λεπτά 26 πόντους και βάλαμε 56. Το παιχνίδι γύρισε με αυτό το σχήμα και με την είσοδο του Σπανούλη που έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και έδωσε ασίστ κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος. Θα πρέπει να δούμε το διάστημα που δεν ήμασταν καλοί για να μην το επαναλάβουμε, αλλά κρατάμε τη μαχητικότητα, το χαρακτήρα και την προσπάθεια που έδειξε η ομάδα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή, που έχει κάνει βήματα προόδου. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

Για το αν οι παίκτες του επηρεάστηκαν αρχικά από τις νίκες στο ΣΕΦ και ήταν πιο χαλαροί: «Μπορεί να είναι μια αιτία που ήμασταν νωθροί, αλλά δεν θα πρέπει να γίνεται αυτό. Είχαμε επισημάνει στους παίκτες πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα αν δεν παίξεις στο επίπεδο που μπορείς. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, έστω και στα τελευταία 15 λεπτά, και με καλή ψυχολογία φτάσαμε στη νίκη. Πρέπει να μάθουμε ότι έστω κι αν δεν πάει κάτι καλά στην επίθεση, θα πρέπει να παίζουμε καλά στην άμυνα».

Για τον Ματ Λοτζέσκι: «Ακόμη ανεβαίνει, δεν έχει βρει τη φόρμα του. Στο πρώτο διάστημα που έπαιξε ήταν κάπως νωθρός, αλλά μετά ήταν πολύ καλός. Όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνει. Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και πλησιάζει στο μάξιμουμ».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την προσπάθεια. Και στα τρία ματς η διαφορά ήταν μεγάλη, αλλά ήταν μαχητική. Εμείς στο τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε το μπάσκετ που θέλαμε και ανατρέψαμε τη διαφορά. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου. Περάσαμε στον τελικό, αφοσιωνόμαστε σε αυτό και θα παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση».


aekbc.gr
assistant
τι να σου κανει και ο Ζντοβτς κι η διαιτησια όταν εισαι 9 ποντους πανω,εχεις ολη την τελευταια επιθεση 3ου 10λεπτου κι εσυ στα 7'' πας και κουτουλας σε τοιχο και δινεις σχετικα ευκολο τριποντο στον αιφνιδιασμο στο Χακετ......τον οποιο 3 φορες νωρίτερα εχεις παιξει αθλια αμυνα στο pnr με το Ζντοβτς να κοπανιέται στον παγκο(ισως να χε δωσει άλλες οδηγιες) και τον αφηνεις να βρει ρυθμο......
ashton

4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
επαιξε 5'50" (στο 1ο δεκαλεπτο βοηθωντας να καλυψουμε τη διαφορα που χαναμε, και στο 3ο όταν φορτωθηκε ο Μπραουν και εκανε κατι βηματα, πατηματα γραμμων κλπ). Ειχε 2π με 1/1 2π, 1ασ, 2λθ, 3 φαουλ οσο επαιξε.


5. SAKOTA
Καλός ο Ντουσαν . Έδωσε λύσεις απο την περιφερεια με τα τριποντα (3/3) ενω ειχε και 0/1 2π. Ακομα 1-0ρ, 1 φαουλ σε 18'27"


7. HAIRSTON
Πολύ καλός μέχρι και την 3η περιοδο, οπως ολη η ομάδα. κακος οπως ολη η ομαδα στο τελος.
10π (οσους ειχε αθροιστικα στα προηγουμενα ματς πλειοφ) με 4/6 2π, 2/2 1π, 2-1ρ, 1ασ, 2λθ, 4 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 28'22"


8. MILOSEVIC
Πάλεψε και σημερα. Σταθερά παίζει όσο μπορεί & βοηθάει. 7π με 2/2 1π, 1/1 2π, 1/1 3π, 6-0ρ, 1κλ, 2λθ, 2φ, 1 κερδισμενο σε 20'57"


12. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Βελτιωμενος μια που για πρώτη φορα δεν κυνηγουσε τα τριποντα (μονο ενα σουταρε προς το τελος -ψιλοδικαιολογημενο). 8π με 2/2 1π, 3/3 2π.
ακομα 4ρ (2-2), 1 ασιστ, 1 κοψιμο, 2 κλεψιματα, 5 λαθη ομως, και 3 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 26'40".


13. CARTER
Θετικος ο αμερικανος μεχρι το 30' κι αυτος. η επιλογή να τον αφήσει έξω στην αρχη του 4ου άλλη μια 'πετυχιά' του Σλοβενου.
9π με 4/4 1π, 1/3 2π, 1/4 3π (τα πιο πολλά άστοχα στο τελος), 3-0ρ, 2ασ, 2κλ, 3 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 24'33".


14. BROWN
Καλό παιχνίδι απο τον Αμερικανο, που επισης δεν ξεκινησε στο 4ο ο Σλοβένος... Ειχε 17π με 5/6 1π, 3/6 2π, 2/3 3π, 5 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 3 φαουλ, 6 κερδισμενο ενώ εφαγε και μια ταπα σε 30'43"


19. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ
πάλι έπαιξε λίγο και κάτω απο 10λεπτο (7'45" - 7'39" ειχε παιξει στο ΣΕΦ την Παρασκευη). 2π απο 1/2 2π (λειαπ στο τελος). 1-0ρ, 1ασ, εφαγε 1 ταπα, έκανε κι ενα φαουλ.


20. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
Ξεκινησε καλά, αλλά έχασε αρκετες βολές (3/6) είχε και την κακιστη επιλογη για βεβιασμενο αστοχο 3π στο τελος της 3ης ..
Σε 13'16", ειχε 7π με 2/3 2π, 0/3 3π, 4 φαουλ, 3 κερδισμενα, 1 λαθος .

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
δε χρησιμοποιηθηκε. Ας τον έβαζε στο τελος ο άλλος μπας και ειχε καποιο νοημα το ματς αφου το ειχε παρατησει που το ειχε παρατησει..

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Πολύ άστοχος και παλι.. 4π απο 2/7 2π. Ειχε 6 (3-3) ρημπ, με 3 λαθη, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 19'54".


50. ERIC
Ξεκινησε πεντάδα έκανε 1 λαθος κι ενα κλέψιμο σε 3'33" και δεν ξαναμπηκε.. η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.. καναμε πολυμηνο ψαξιμο για να φερουμε 4ρι να παιζει διπλα σε Λουκα-Δημητρη, για να φέρουμε σεντερ που παιζει 3λεπτα οταν μπαινει στη 12άδα..



ο 1ος προπονητης της ΑΕΚ που έχασε σειρά με 3-0 .
ο προπονητης που επέλεξε για να φέρει τους Eric, Green, Christmas που άλλαξαν την εικονα της ομαδας
ο προπονητής που έχουμε βαρεθει να χάνει με κάθε δυνατο τροπο είτε κερδιζουμε με 10, είτε με 15, ειτε με 20 είτε με 25 πριν να αρχισει η 4η περιοδος
ο προπονητης που χάνει τα 3/4 ματς στο τελος.. 61-52 3ο δεκαλεπτο με ΠΑΟΚ, 78-83. 61-52 στα 20" με ΟΣΦΠ, 75-89 τελικο.
Α αισιως έχουμε 8 ήττες στα τελευταια 12 ματς και πάμε ντουγρού για 11 στα 15 .. swell ..
nikolas12
Όλο το ματς χάθηκε, εκεί που η ΑΕΚ έχασε τη διαφορά. Όταν στην αρχή του 4ου η διαφορά ήταν τόσο κοντά, ξέροντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έτσι και αρχίσει να παίρνει ψυχολογία για ανατροπή, το ματς είναι δικό του, πίστεψα ότι θα πάρει τη νίκη.
Μεγάλο ματς ο Daniel, αυτοί θεωρώ πρέπει να είναι οι ρόλοι στον άσο, Hackett βασικός οργανωτής που σκοράρει, Μάντζαρης με λιγότερο χρόνο στα 15-20 λεπτά για μερικά τρίποντα και καλή άμυνα. Είναι κρίμα να λέμε συνέχεια ότι ψάχνουμε παίκτη στην περιφέρεια σκόρερ και οργανωτή ταυτόχρονα, ενώ θα μπορούσαμε να βρούμε έναν καθαρό σκόρερ με τον Daniel να δίνει τη δημιουργία, αλλά και πόντους. Έχει ηγετική προσωπικότητα ο Ιταλός. Βέβαια ό,τι και να λέμε, ό,τι και να γίνει του χρόνου δεν πρόκειται να ανανεώσει tongue.gif
ashton
όλο το ματς
ashton
QUOTE
Ανακοίνωση ΑΕΚ Β.C.
Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 11:11

Η διοίκηση της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών, που έδωσε το «παρών» στον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν ευχαριστεί όσους προκαλούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της. Παραβατικές συμπεριφορές εναντίον του οποιουδήποτε, πόσω μάλλον εναντίον απογόνων της ίδιας της Ιστορίας μας συνιστούν ατόπημα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τις αξιακές αρχές του συλλόγου μας, αλλά και με τη φιλοσοφία μας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ καταδικάζει τη λεκτική επίθεση, που δέχθηκε η κόρη του «Παγκόσμιου» αρχηγού μας, Γιώργου Αμερικάνου, και η συνοδεία της, ένα γεγονός πάντως, που έλαβε υπερβολικές διαστάσεις από μερίδα των Μ.Μ.Ε.

Kαταδικάζει επίσης συμπεριφορές μειοψηφίας των οπαδών για τα υβριστικά συνθήματα, που ακούστηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν επιδείξει αντοχές και άριστα αντανακλαστικά εδώ και δύο αγωνιστικές περιόδους, όπερ σημαίνει αντιλαμβάνονται και την προσπάθεια, που καταβάλλεται αλλά και τους συμβολισμούς, που πρεσβεύει από καταβολής του ο σύλλογος. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σ’ αυτές τις δύο αγωνιστικές περιόδους η ομάδα μας δεν τιμωρήθηκε ποτέ ενώ το σύνολο του Τύπου εξήρε το γεγονός με συνεχείς αναφορές. Μεμονωμένες αντιδράσεις δεν πρόκειται να σπιλώσουν ούτε τον σύλλογο, ούτε την εξαιρετική συμβολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών μας. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν δικαιούται να ακυρώσει την προσπάθεια προώθησης του «ευ αγωνίζεσθαι», που για μας αποτελεί πυλώνα σκέψης και δράσης.

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα πράξει τα δέοντα, προκειμένου να απομονώσει όσους -εντός των τειχών- παρεκκλίνουν από τη φιλοσοφία μας, αλλά θα συνεχίσει τη μάχη της ενάντια στον «πόλεμο» διαρκείας, που δέχεται από διάφορες πλευρές. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την αυτονόητη, νομοτελειακή επιστροφή της «Βασίλισσας» στην κορυφή και της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ


http://www.aekbc.gr/el/articles-892/anakoinwsh-AEK-b-c.htm
ashton
αξιώθηκα να μοντάρω το βιντεο που τραβηξα την Τρίτη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.