4 on 4 Basketball Leaque 2015 - 16

Μια ολοκαίνουρια πρόταση για την μπασκετική παρέα!
Για πρώτη φορά οι ολιγομελείς παρέες έχουν το δικό τους Πρωτάθλημα να ανταγωνιστούν σε μία πρωτοποριακή διοργάνωση και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή και το έπαθλο του τίτλου!

Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 8 παίκτες αλλά σε κάθε αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι 6, 4 αγωνιζόμενοι στην διάρκεια του αγώνα και οι 2 σαν αλλαγές. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 30 λεπτών μεικτού χρόνου, ο οποίος θα σταματά μόνο στην εκτέλεση των φάουλ και για τα ταιμ άουτ.

Ο κάθε αγώνας θα διεξάγεται σε μία μπασκέτα και θα τηρούνται όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί αγώνων καλαθοσφαίρισης, πλην εκείνων που δεν έχουν εφαρμογή λόγω της διεξαγωγής του αγώνα σε ένα καλάθι. Κάθε αγώνας θα έχει τον δικό του διαιτητή, γραμματεία και χρονόμετρο αγώνα.

Αγωνιστική περίοδος 2015-16 με έναρξη στις 23 Οκτωβρίου του 2015.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20 Οκτωβρίου !

Oι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά σε κλειστά γυμναστήρια.

Οι αγωνιζόμενοι έχουν στην διάθεση τους τα κλειστά γυμναστήρια στο Αιγάλεω (2), Αγία Βαρβάρα (2), Καλλιθέα, Καισαριανή (2), Άνω Λιόσια (2), Ζωφριά και Κορυδαλλό.

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων τις καθημερινές είναι από 20.30 και αργότερα, Σάββατο από 17.00 και αργότερα ενώ τις Κυριακές υπάρχει δυνατότητα έναρξης των αγώνων από νωρίς το μεσημέρι.

Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με τις περισσότερες και τις καλύτερες παροχές και ως τέτοιο έχει εντυπωθεί στις μνήμες των μπασκετόφιλων. Ανάμεσα στις παροχές του πρωταθλήματος βρίσκονται οι εξής:

- Παρουσία γιατρού ή φυσικοθεραπευτή σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος.

- Βίντεο από τους όλους αγώνες του πρωταθλήματος τα οποία θα ανεβαίνουν στο YouTube και στο γκρουπ της λίγκας στο Facebook.

- Φωτογραφικό υλικό από παιχνίδια των ομάδων.

- Χώρος στο Facebook που αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των αθλητών, με συνεχή Posts, συζητήσεις, σχόλια, το μέρος που «ανεβαίνουν» όλες οι φωτογραφίες και όλα τα βίντεο του πρωταθλήματος.

Υπεύθυνος διοργάνωσης
Γιώργος Γράψας: 6907798511 (Vodafone), 6938656311 (What’s up) – email: grapgeo@gmail.com