Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ακρόπολις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3
Forward
Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορούμε να πάρουμε και 13 παίκτη για περίπτωση τραυματισμού όπως πχ η Αμερική? Αν ναι τότε ο 13ος είναι ο Γλυνιαδακης.
danibra
Aπο οτι εχω ακουσει ο γιαννακης σκοπευει να καρατησι 15 παικτες στη διαθεση του μεχρι λιγο πριν τους ολυμπιακους αν προκριθουμε βεβαια δλδ την 12αδα του προολυμπιακου και 2-3 ακομα (καθως μεσολαβουν 15-20 μερες απο την ληξη του προολυμπιακου μεχρι την εναρξη των ολυμπιακων )για να βοηθουν στις προπονησεις αρα σε πρωτη φαση κοβονται οι εξης 3 βουγιουκας,καλαμποκης και ξανθοπουλος..
Anaz
Μερικα σχολια κι εγω ατομικης φυσεως, μιας και ειναι νωρις για σχολια για την λειτουργια της ομαδας.

Ο Περπέρογλου ειναι ίσως ο πιο αξιοπιστος περιφερειακος σουτερ μας. Απο τους ελαχιστους spot shooter που μου εμπνεει μια εμπιστοσυνη οταν βγαινει η μπαλα πανω του απο το passing game. Βεβαια αλλο τα φιλικα, αλλο τα επισημα, αλλα ο Περπε και στους τελικους εδειξε οτι μπορει να κανει αυτη τη δουλεια αρκετα καλα και σε συνθηκες πιεσης. και γενικα εχοντας φοιτήσει ολη τη χρονια διπλα στον Ζοτς δείχνει εξαιρετικη προσαρμοστικοτητα στο παιχνιδι της Εθνικης σε αμυνα και επιθεση!Σαν να επαιζε καιρο.. Κατ'εμε πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στην 12αδα.

Ο Πελεκανος μου φαινεται γενικα λίγο εξω απ'τα νερα του απο περσυ. Η περιπτωση του θυμιζει πολυ του Χατζηβρεττα.. Ενας πολυ καλος σκορερ μικρων ομαδων που λογω πολυ καλων αθλητικων προσοντων και προσυλωσης προσπαθουν να τον κανουν αμυντικο οπλο. Δεν τα παει ασχημα..Σιγα σιγα προσαρμοζεται..Αλλα θέλει χρόνο για να εξοικοιωθει με τον ρόλο του "ρολιστα για συγκεκριμενες δουλειες". Αν τα καταφερει θα γινει φοβερα χρησιμος, και πιθανοτατα καλυτερος του προκατοχου του.

Ο Φωτσης ειναι σε τρομερη φορμα. Ειδικα επιθετικα ειναι τρομερα χρησιμος προσθετοντας αθλητικα προσοντα και σουτ, ενω και στην αμυνα ειναι εξαιρετικος για τις παγιδες ψηλα με τα γρηγορα ποδια του και υπερπολυτιμος στο αμυντικο ριμπ.Καμμια φορα χανεται λιγακι στις βοηθειες και δεν ειναι ο παιχτης που θα σπρωξει ιδιαιτερα, αλλα ενταξει..μη τα θελουμε ολα.. Παιχτης κλειδι-Ηγετης για την Εθνικη. Δειχνει ποσο πολυ μας ελειψε..

Ακουω συνεχεια για τον Ζηση, αλλα εμενα μια χαρα μου φαινεται.. Δεν ειναι σε σουπερ φορμα, αλλα τον βλέπω σε πολυ καλυτερη κατασταση απο περσυ και απο την Τσσκα.. Δειχνει οτι εχει ορεξη, και ειναι γενικα παίχτης με πολυ υψηλο μπασκετικο IQ που κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο και ειναι παρα πολυ χρησιμος για την ομαδα σε εναν λίγο πιο δευτερευοντα ρόλο, καθως οι ηγετες στην οργανωση του παιχνιδιου θα ειναι οι ΔΔ-Τεο, και ο Σπανουλης η επιθετικη αιχμη..

Ο Τεο δειχνει πολυ ορεξατος! Μαλλον απ'τη χαρα του που γυρισε.. biggrin.gif

Ο Μπουρουσης επισης ειναι σε φοβερη κατασταση, ερχεται με φορα απο τα εξαιρετικα πλευοφ. Και ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι ειναι το μονο αξιοπιστο σεντερ που διαθετουμε. Φετος θα ειναι η χρονιά του του Γιαννη..

Ο Σοφο θελει δουλεια ακομα..Πολυ δουλεια.. Δεν ειναι ετοιμος ψυχολογικα και αγωνιστικα. Αν του βγουν οι πρωτες 1-2 φασεις, μπορει να αλλαξει ολη την ροη μεσα σε 10'. Αν όχι, εκνευρίζεται και βγαινει off. Ενω και αγωνιστικα, ουσιαστικα παιζει με 1-2 κινησεις εκμετταλευομενος τον ογκο του,και συχνα εγκλωβίζεται και υποκυπτει σε λαθη. Θελει δουλεια για να αρχισει να εκμετταλευεται περισοτερο και τις αλλες πτυχες του ταλεντου του και να κινειται καλυτερα με και χωρις τη μπαλα.

Ο Πριντεζης μπορει να προσφερει ακομα περισσοτερο..Τρομερα προσυλωμενος παιχτης με ενεργεια και τσαμπουκα που δουλευει ασταματητα και βελτιωνεται συνεχως.. 41.gif Ελπιζω να παρει περισσοτερο χρονο..
vastravoud
QUOTE(Anaz @ Jul 9 2008, 02:53 ) *
Ο Περπέρογλου ειναι ίσως ο πιο αξιοπιστος περιφερειακος σουτερ μας. Απο τους ελαχιστους spot shooter που μου εμπνεει μια εμπιστοσυνη οταν βγαινει η μπαλα πανω του απο το passing game. Βεβαια αλλο τα φιλικα, αλλο τα επισημα, αλλα ο Περπε και στους τελικους εδειξε οτι μπορει να κανει αυτη τη δουλεια αρκετα καλα και σε συνθηκες πιεσης. και γενικα εχοντας φοιτήσει ολη τη χρονια διπλα στον Ζοτς δείχνει εξαιρετικη προσαρμοστικοτητα στο παιχνιδι της Εθνικης σε αμυνα και επιθεση!Σαν να επαιζε καιρο.. Κατ'εμε πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στην 12αδα.

Νομίζω υπερβάλλεις λίγο σχετικά με την ικανότητα του στο στατικό σουτ, αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνώ, ειδικά στο πόσο ωφελήθηκε από τη χρονιά που πέρασε παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο Πελεκανος μου φαινεται γενικα λίγο εξω απ'τα νερα του απο περσυ. Η περιπτωση του θυμιζει πολυ του Χατζηβρεττα.. Ενας πολυ καλος σκορερ μικρων ομαδων που λογω πολυ καλων αθλητικων προσοντων και προσυλωσης προσπαθουν να τον κανουν αμυντικο οπλο. Δεν τα παει ασχημα..Σιγα σιγα προσαρμοζεται..Αλλα θέλει χρόνο για να εξοικοιωθει με τον ρόλο του "ρολιστα για συγκεκριμενες δουλειες". Αν τα καταφερει θα γινει φοβερα χρησιμος, και πιθανοτατα καλυτερος του προκατοχου του.

Επίσης συμφωνώ!

Ο Φωτσης ειναι σε τρομερη φορμα. Ειδικα επιθετικα ειναι τρομερα χρησιμος προσθετοντας αθλητικα προσοντα και σουτ, ενω και στην αμυνα ειναι εξαιρετικος για τις παγιδες ψηλα με τα γρηγορα ποδια του και υπερπολυτιμος στο αμυντικο ριμπ.Καμμια φορα χανεται λιγακι στις βοηθειες και δεν ειναι ο παιχτης που θα σπρωξει ιδιαιτερα, αλλα ενταξει..μη τα θελουμε ολα.. Παιχτης κλειδι-Ηγετης για την Εθνικη. Δειχνει ποσο πολυ μας ελειψε..

Στις προσωπικές μονομαχίες κοντά στο καλάθι υστερεί κάπως. Σε γενικές γραμμές όμως είναι πολύ σημαντικός. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Τσαρτσαρής δε θα παίζει στο "4", ο Φώτσης θα έχει λογικά 25+ λεπτά σε κάθε παιχνίδι και η καλή του παρουσία θα κρίνει πολλά

Ο Τσαρτσαρής από την άλλη δεν είναι ιδιαίτερα καλά, και μάλλον δεν του ταιριάζει πολύ να παίζει σέντερ.

Έχω όμως μια μικρή ανησυχία για το Διαμαντίδη, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και κρύβονται....
Flash
Μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις:

1) Από το σύνολο των αγώνων του "Ακρόπολις" κρίνω ότι η ανανέωση των προσώπων στην Εθνική έχει κυρίως θετικές συνέπειες ιδίως σε επίπεδο θεάματος. Η εθνική μοιάζει πιο γρήγορη, πιο νέα, πιο αλτική, πιο ενθουσιώδης, με ανανεωμένο κίνητρο. Μπορεί να μη βγάζουμε πολλούς αιφνιδιασμούς αλλά μπορούμε να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις, σκοράρουμε περισσότερο, η μπάλα μας μένει λιγότερο στα χέρια και το inside game μας έπαψε να είναι μόνο "μπάλα στον ψηλό και ας τους πάρει όλους παραμάζωμα" καθώς Μπορούσης. Πρίντεζης, Γλυνιαδάκης, Φώτσης τελειώνουν τις φάσεις απλά και άμεσα.

2) Θεωρώντας κλειδωμένες 10 θέσεις και σχεδόν σίγουρη τη συμμετοχή Πελεκάνου απομένει μια τελική επιλογή ανάμεσα σε Πρίντεζη-Γλυνιαδάκη-Περπέρογλου. Όλοι τους μου έκαναν θετική εντύπωση. Θα δώσω αυξημένες πιθανότητες στον Γλυνιαδάκη γιατί όπως φάνηκε καθαρά ο Τσαρτσαρής ουσιαστικά αχρηστεύεται παίζοντας center και θα είναι πολύ καλύτερα να είναιο ίδιος το βασικό back up του Φώτση στο 4 και ο Γλυν πίσω από Μπορούση και Σόφο.

3) Η άμυνα μας πάντως ώρες ώρες μπάζει από παντού. Δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ικανότητας όσο έλλειψη συγκέντρωσης κα προσήλωσης. Πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα θα δείξουμε το σύνηθες πρόσωπο μας σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, όταν απλώνουμε την πίεση σε όλο το γήπεδο ομάδες με άφθονο ταλέντο αλλά περιορισμένο τσαγανό χάνουν τα αυγά και τα καλάθια.

4) Επιτέλους βρήκα γιατί πληρώνω το μισθό του Ασπρούλια, κάτι στο οποίο είναι καλός : Λύνει τις απορίες του Πλάνινιτς 41.gif
benchwarmer
QUOTE(Flash @ Jul 10 2008, 00:04 ) *
2) Θεωρώντας κλειδωμένες 10 θέσεις και σχεδόν σίγουρη τη συμμετοχή Πελεκάνου απομένει μια τελική επιλογή ανάμεσα σε Πρίντεζη-Γλυνιαδάκη-Περπέρογλου. Όλοι τους μου έκαναν θετική εντύπωση. Θα δώσω αυξημένες πιθανότητες στον Γλυνιαδάκη γιατί όπως φάνηκε καθαρά ο Τσαρτσαρής ουσιαστικά αχρηστεύεται παίζοντας center και θα είναι πολύ καλύτερα να είναιο ίδιος το βασικό back up του Φώτση στο 4 και ο Γλυν πίσω από Μπορούση και Σόφο.

2 απο αυτους... 10 ειμαστε με τον Πελεκανο...
vastravoud
Ο Τσαρτσαρής μου φάνηκε πάντως λίγο "εκτός τόπου". Είχε δύσκολη χρονιά, τραυματισμούς, κλπ, άρα μήπως είναι καλύτερα να ξεκουραστεί;

Μπορεί να έχουμε πεντάρια Μπουρούση - Σόφο - Γλυνιαδάκη και στο "4" τους Φώτση, Πρίντεζη και ενίοτε Βασιλόπουλο, ή ακόμα και Περπέρογλου σε χαμηλά σχήματα;
nikefalin
εμειναν 15 αλλά ουσιαστικά 14.

Κοπηκαν οι Καλαμπόκης, Βουγιούκας ενώ ο Ξανθόπουλος μένει μόνο για τις προπονήσεις εως τη Δευτέρα.

συμπεράσματα από το σημερινό.καθόμουν μπροστά ακριβώς από τον γίγαντα προπονητή της Βραζιλίας (ευγενέστατος βέβαια) ο οποίος κάθισε να δει παιχνίδι σήμερα και τα ...παράτησε στο 3ο δεκάλεπτο με αυτά που είδε.Χαρακτηριστικά είχε βγάλει ένα 2 φύλλα χαρτί να σημειώνει αλλά δεν έγραψε τίποτα.
τι είδε ?
τον Πρίντεζη 3άρι για 4-5 λεπτά, τον Τσαρτσαρή πάλι στο 5, τον Γλυνιαδάκη που δεν τον είχε δει ούτε εχτές
Είδε ενάντια στη ζώνη να μην κάνουμε σχεδόν τίποτα , σχεδόν ακίνητοι οι 4 από τους 5 με τον Μπουρούση μόνο να κόβει πάνω κάτω.

το σημερινό ήταν ο ορισμός του κρυφτού, αλλά δείξαμε διάθεση. Ελπίζω να είναι ένα τρυκ αυτό του Τσαρτσαρή και να παίξει στη φυσική του θέση

να προσθέσω σε αυτά που δεν είδε..., την καυτή έδρα. Όλο το τουρνουά ήταν ο θρίαμβος του πολιτισμού, σε σημείο ..εξοργιστικό biggrin.gif
ο κόσμος που παρακολουθεί την εθνική δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον κόσμο που παρακολουθεί το πρωτάθλημα. Αλλά λίγο σύνθημα , λίγος παλμός χρειάζεται.
NBAer
QUOTE(Flash @ Jul 10 2008, 00:04 ) *
1) Από το σύνολο των αγώνων του "Ακρόπολις" κρίνω ότι η ανανέωση των προσώπων στην Εθνική έχει κυρίως θετικές συνέπειες ιδίως σε επίπεδο θεάματος. Η εθνική μοιάζει πιο γρήγορη, πιο νέα, πιο αλτική, πιο ενθουσιώδης, με ανανεωμένο κίνητρο. Μπορεί να μη βγάζουμε πολλούς αιφνιδιασμούς αλλά μπορούμε να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις, σκοράρουμε περισσότερο, η μπάλα μας μένει λιγότερο στα χέρια και το inside game μας έπαψε να είναι μόνο "μπάλα στον ψηλό και ας τους πάρει όλους παραμάζωμα" καθώς Μπορούσης. Πρίντεζης, Γλυνιαδάκης, Φώτσης τελειώνουν τις φάσεις απλά και άμεσα.

Παροτι δεν ειδα ολοκληρο το παιχνιδι(εχασα περιπου μια ωρα, αφου στις 22:00 ειχε ντοκιμαντερ για Καρχαριες στον ΣΚΑΙ και προφανως δεν θα το εχανα για ενα φιλικο) αυτα που ειδα συμφωνουν ακριβως με αυτα που ειπες. Και το σημαντικο ειναι το:
Μοιαζει πιο νεα και με ανανεωμενο κινητρο. Το τελευταιο ειναι πολυ σημαντικο!
Ο κορεσμος ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα σε μια ομαδα και σε εναν παικτη. Δυσκολα βρισκεις παικτες σαν τον Τζορνταν να εχουν κινητρο ακομα και 70000 διακρισεις να εχουν προηγηθει. Οποτε με μια ανανεωση λυνεις το προβλημα. Και μαλλον για καλο εγιναν ολα αυτα με Κακιουζη, Παπαδοπουλο, κλπ.

Το μονο προβλημα με την ανανεωση ειναι οτι στα δυσκολα οπου η εμπειρια χρειαζεται αμεσα, εχουμε ενα μειον εκει. Αλλα θα δουμε....

2) Θεωρώντας κλειδωμένες 10 θέσεις και σχεδόν σίγουρη τη συμμετοχή Πελεκάνου απομένει μια τελική επιλογή ανάμεσα σε Πρίντεζη-Γλυνιαδάκη-Περπέρογλου. Όλοι τους μου έκαναν θετική εντύπωση. Θα δώσω αυξημένες πιθανότητες στον Γλυνιαδάκη

Ωχ λες?
Η αποψη μου για τον παικτη Γλυνιαδακη δεν ειναι και η καλυτερη.
Απο αυτους τους 3 προτιμω σαφεστατα Περπερογλου και επειτα Πριντεζη και πολυ μετα Γλυνιαδακη. Ξερει μπασκετ, κινησεις κλπ, αλλα μοιαζει λιγος ΙΜΟ....
Forward
Σίγουροι είναι 9:

Παπαλουκας
Διαμαντιδης
Σπανουλης
Ζησης
Βασιλο (που ελπίζω να συνέλθει)
Φωτσης
Τσαρτσαρης (που ελπίζω να συνέλθει)
Μπουρουσης
Σοφο

Και παίζουν για 3 θέσεις Περπερογλου, Πελεκανος, Γλυνιαδακης, Πριντεζης
Anaz
Και παίζουν για 3 θέσεις Περπερογλου, Πελεκανος, Γλυνιαδακης, Πριντεζης
Mε βαση την αξια, θα αφηνα φυσικα εξω τον Γλυνιαδακη, αλλα με βαση το τι εχει αναγκη η ομαδα νομιζω μπορει να αφηνα τον Πριντεζη..
Νομίζω υπερβάλλεις λίγο σχετικά με την ικανότητα του στο στατικό σουτ
Εγω δεν νομιζω οτι υπερεβαλλα καπου, ασχετα αν συμφωνουμε η διαφωνουμε..
Ειπα οτι ειναι ο πιο αξιοπιστος περιφερειακος σουτερ μας και ο παιχτης που προσωπικα μου δινει την μεγαλυτερη σιγουρια (απο τους περιφερειακους λεω παντα. Δεν υπολογιζω Φωτση..) οταν καταληγει πανω του το σπλιταουτ. Δεν ειπα οτι ειναι κανας φοβερος σουτερ.. wink.gif smile.gif
qspock
Ποιος λοιπον θα κοπει απο την τελικη 12δα?
Απο τις δηλωσεις του Γιαννακη φαινεται ποιος:

"Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, θέλουν όλα να είναι στην ομάδα, αλλά αυτό που θα προτάξουμε είναι η καλύτερη χημεία και τις λύσεις που μπορούν να μας δώσουν κάποια παιδιά έστω και για δύο λεπτά. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και αγνοείται από τους περισσότερους εμπλεκόμενους" -betsmart.gr

Απο τις παραπανω δηλωσεις, ο Γλυνιαδακης πρεπει να θεωρειται σιγουρος στην τελικη 12δα.

Πολυ σωστα κατα τη γνωμη μου, αφου δεν υπαρχει αλλο τοσο ετοιμοπολεμο φουνταριστο σεντερ στην ομαδα.
Η λεξη ετοιμοπολεμο αφηνει πισω τον Σοφο, ο οποιος παντως δειχνει σαφη βελτιωση, ενω η λεξη φουνταριστο αφηνει τον Μπουρουση που δεν εχει κινησεις ουτε θεσεις σεντερ. Τον Τσαρτσαρη δεν θελω να τον βλεπω στο 5 παρα μονο σε εξαιρετικα ειδικες περιπτωσεις (κοντη-ελαφρια αντιπαλη 5δα κλπ.). Ειναι πολυ σημαντικο, κυριως σαν παρουσια, το να υπαρχει καποιο ψηλο κορμι μεσα στη ρακετα και να παιρνει τις σωστες θεσεις. Δημιουργει ανοιγματα στην αντιπαλη αμυνα, κινειται καλυτερα επιθετικα η ομαδα, ενω και στην αμυνα θα χρειαστει, ιδιως για μια συγκεκριμενη αποστολη και μια συγκεκριμενη αντιπαλο μας...Ο Γλυνιαδακης στο ματς με την Κροατια, εδειξε πως απλα ανηκει σε αυτην την ομαδα.

Ο Τσαλδαρης θα ειναι προφανως ο επομενος κομενος, απλα θα ακολουθησει την αποστολη για τυχον τραυματισμο (χτυπα ξυλο).
Απο κει και περα, χωρις να θεωρω τοσο βεβαιο τον Μπουρουση, αφου δεν νομιζω πως ειναι δα και τοσο αναντικαταστατος: Πριντεζης, Περπερογλου, Πελεκανος, μαχονται για 2 θεσεις, οι οποιες ομως, λογω χημειας, οπως και παλι ειπε ο Γιαννακης, ειναι περιφερειακες, δηλαδη στο 2 και 3 οπου εχουμε κενα, αφου ολοι οι παλιοι παιζουν ειτε 1-2, ειτε 4-3.

Αρα, αφου ο Πελεκανος ειναι το μοναδικο 2-3ρι που εχουμε, και ο Περπερογλου το μοναδικο καθαρο 3ρι, τους βλεπω να ειναι στην τελικη ομαδα. Πριντεζης και Μπουρουσης μαχονται για 1 θεση. Και ενω μεν ο πρωτος ειναι καλυτερος στην επιθεση και βρισκεται σε καλη φορμα, ο Μπουρουσης ειναι ο μοναδικος στην ομαδα που μπορει να κανει ταπες, πραγμα χρισιμο την σημερινη εποχη, καθως και να αντεξει (ανταπεξελθει αμυντικα) στην θεση 5. Οποτε ο Πριντεζης, εχοντας μπροστα του Τσαρτσαρη, Φωτση, Βασιλοπουλο, μαλλον μενει απ'εξω. Λογω χημειας και οχι λογω αποδοσης. Γιατι τοτε, θα ετρωγε τον Βασιλοπουλο... Ο τελευταιος ομως, οπως και ο Τσαρτσαρης, που δεν τραβηξαν στα φιλικα, ποιος μπορει να πει με βεβαιοτητα πως δεν θα δωσουν λυσεις στα κρισιμα παιχνιδια?
mojo6
Σπανούλης
Ζήσης
Διαμαντίδης
Παπαλουκάς
Πελεκάνος
Βασιλόπουλος
Φώτσης
Πρίντεζης
Τσαρτσαρής
Μπουρούσης
Σχορτσιανίτης
Γλυνιαδάκης
giannis_
Ρε παιδια μονο εμενα μου φαινεται οτι ο πελεκανος δεν ταιριαζει στην εθνικη?Εχω την εντυπωση οτι ειναι ακομη πιο ψαρωμενος απο οτι ηταν στο ευρωπαικο στην ισπανια!Ενω εχει ηδη την εμπειρια να αγωνιζεται στην εθνικη ειναι σαν να φοβαται!Ο πριντεζης π.χ. που ειναι και πιο μικρος φανηκε πιο ετοιμος,τον εβλεπες να προσπαθει στην αμυνα στα ριμπαουντ και γενικα ηταν πολυ κινητικος(επισης συνεργαζεται πολυ καλα με τον τεο),ο πελεκανος μου περασε απαρατηρητος!Αρα γιατι θεωρειται οτι μαλλον θα εχει μια θεση στη τελικη 12 αδα?
Προσωπικα αν για 3 θεσεις παιζουν οι πελεκανος πριντεζης γλυνιαδακης περπερογλου θα αφηνα απεξω τον πελεκανο!

A και κατι αλλο,αυτα τα συνεχομενα τριποντα μου θυμισαν λιγο τον παναθηναικο....Δεν θα αντεξω μεσα στον καυσωνα να τρεμω αν θα μπουν τα τριποντα!Χειμωνα καλοκαιρι το ιδιο σκηνικο δεν κανει καλο στην καρδια μου αληθεια,ποσα χαπια να παρω?
cartmaniac
Εγω θεωρω οτι ο Γλυνιαδακης πρεπει οπωσδηποτε να ειναι στην 12αδα. Και ο λογος ειναι απλος. Ο Μπουρουσης ειναι καλος σε ολα εκτος απο το να παιζει με πλατη στο καλαθι, ενω ο Σοφο μακαρι να παιζει για 10 λεπτα στο καθε παιχνιδι. Πολυ συντομα φοβαμαι οτι οι αντιπαλοι μας θα μπορουν να εκμεταλλευτουν αυτην την αδυναμια να μην μπορουμε να χτυπησουμε καθολου απο μεσα, οποτε τουλαχιστον, θα πρεπει να υπαρχει ενας ακομα σεντερ στην ομαδα που θα παρεχει την επιλογη για παιχνιδι με πλατη, για να δινει περισσοτερες επιλογες και να κανει πιο πολυδιαστατο το παιχνιδι μας.
thrylos7
Η Εθνική μου άρεσε πάρα πολύ στο τουρνουά... Προσωπικά, μου έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές, χρυσές προσδοκίες, αν και σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.