Μερικα σχολια κι εγω ατομικης φυσεως, μιας και ειναι νωρις για σχολια για την λειτουργια της ομαδας.
Ο
Περπέρογλου ειναι ίσως ο πιο αξιοπιστος περιφερειακος σουτερ μας. Απο τους ελαχιστους spot shooter που μου εμπνεει μια εμπιστοσυνη οταν βγαινει η μπαλα πανω του απο το passing game. Βεβαια αλλο τα φιλικα, αλλο τα επισημα, αλλα ο Περπε και στους τελικους εδειξε οτι μπορει να κανει αυτη τη δουλεια αρκετα καλα και σε συνθηκες πιεσης. και γενικα εχοντας φοιτήσει ολη τη χρονια διπλα στον Ζοτς δείχνει εξαιρετικη προσαρμοστικοτητα στο παιχνιδι της Εθνικης σε αμυνα και επιθεση!Σαν να επαιζε καιρο.. Κατ'εμε πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στην 12αδα.
Ο
Πελεκανος μου φαινεται γενικα λίγο εξω απ'τα νερα του απο περσυ. Η περιπτωση του θυμιζει πολυ του Χατζηβρεττα.. Ενας πολυ καλος σκορερ μικρων ομαδων που λογω πολυ καλων αθλητικων προσοντων και προσυλωσης προσπαθουν να τον κανουν αμυντικο οπλο. Δεν τα παει ασχημα..Σιγα σιγα προσαρμοζεται..Αλλα θέλει χρόνο για να εξοικοιωθει με τον ρόλο του "ρολιστα για συγκεκριμενες δουλειες". Αν τα καταφερει θα γινει φοβερα χρησιμος, και πιθανοτατα καλυτερος του προκατοχου του.
Ο
Φωτσης ειναι σε τρομερη φορμα. Ειδικα επιθετικα ειναι τρομερα χρησιμος προσθετοντας αθλητικα προσοντα και σουτ, ενω και στην αμυνα ειναι εξαιρετικος για τις παγιδες ψηλα με τα γρηγορα ποδια του και υπερπολυτιμος στο αμυντικο ριμπ.Καμμια φορα χανεται λιγακι στις βοηθειες και δεν ειναι ο παιχτης που θα σπρωξει ιδιαιτερα, αλλα ενταξει..μη τα θελουμε ολα.. Παιχτης κλειδι-Ηγετης για την Εθνικη. Δειχνει ποσο πολυ μας ελειψε..
Ακουω συνεχεια για τον
Ζηση, αλλα εμενα μια χαρα μου φαινεται.. Δεν ειναι σε σουπερ φορμα, αλλα τον βλέπω σε πολυ καλυτερη κατασταση απο περσυ και απο την Τσσκα.. Δειχνει οτι εχει ορεξη, και ειναι γενικα παίχτης με πολυ υψηλο μπασκετικο IQ που κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο και ειναι παρα πολυ χρησιμος για την ομαδα σε εναν λίγο πιο δευτερευοντα ρόλο, καθως οι ηγετες στην οργανωση του παιχνιδιου θα ειναι οι ΔΔ-Τεο, και ο Σπανουλης η επιθετικη αιχμη..
Ο
Τεο δειχνει πολυ ορεξατος! Μαλλον απ'τη χαρα του που γυρισε..
Ο
Μπουρουσης επισης ειναι σε φοβερη κατασταση, ερχεται με φορα απο τα εξαιρετικα πλευοφ. Και ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι ειναι το μονο αξιοπιστο σεντερ που διαθετουμε. Φετος θα ειναι η χρονιά του του Γιαννη..
Ο
Σοφο θελει δουλεια ακομα..Πολυ δουλεια.. Δεν ειναι ετοιμος ψυχολογικα και αγωνιστικα. Αν του βγουν οι πρωτες 1-2 φασεις, μπορει να αλλαξει ολη την ροη μεσα σε 10'. Αν όχι, εκνευρίζεται και βγαινει off. Ενω και αγωνιστικα, ουσιαστικα παιζει με 1-2 κινησεις εκμετταλευομενος τον ογκο του,και συχνα εγκλωβίζεται και υποκυπτει σε λαθη. Θελει δουλεια για να αρχισει να εκμετταλευεται περισοτερο και τις αλλες πτυχες του ταλεντου του και να κινειται καλυτερα με και χωρις τη μπαλα.
Ο
Πριντεζης μπορει να προσφερει ακομα περισσοτερο..Τρομερα προσυλωμενος παιχτης με ενεργεια και τσαμπουκα που δουλευει ασταματητα και βελτιωνεται συνεχως..

Ελπιζω να παρει περισσοτερο χρονο..