QUOTE (stefkorner @ Nov 22 2018, 23:11 )

παντως μοιαζει λιγακι οξυμωρο ,το να μιλαμε για την πιο εντυπωσιακα ανταγωνιστικη και αμφιροπη
και σουπερ ντουπερ euroleague,που σπαει καρδιες και προσφερει ανεπαναληπτες συγκινησεις και και και
αλλα χωρις καν να εχουμε συμπληρωσει το 1/3 της ,ξερουμε ηδη 6 ομαδες που μενουν εκτος
και 3 /4 που θα πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα για να μεινουν εκτος f4
ουσιαστικα περιμενουμε μονο τον 4ο και τον 5ο της κανονικης περιοδου για να δουμε μια ανταγωνιστικη σειρα !
νταξει υπερβαλλω λιγο ,απλα θελω να επαναλαβω για αλλη μια φορα και κοντρα στο ρευμα.. οτι δεν ειμαι υπερμαχος του τωρινου τροπου διεξαγωγης

Στο πρώτο σκέλος έχεις δίκιο Stef. Η περσινή Ευρωλίγκα ,ήταν πιο αμφίρροπη και δεν χωράει αμφισβήτηση.
Στο δεύτερο όμως νομίζω ότι βιάζεσαι. Μόνο 3 ομάδες μπορούμε άφοβα να πούμε ότι είναι εκτός 8αδας. Μπουντούσνοστ, Νταρουσάφακα και Γκραν Κανάρια. Ακόμα και η Μπάγερν έχει ελπίδες.
Η δε Μακάμπι που έχει 1-8, έχει παίξει 5 εκτός και 3 εντός, τα οποία ήταν κόντρα στις ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Φενέρ.
Πήρε και Σφαιρόπουλο, κοιτάει και γκαρντ. Ας την περιμένουμε λέω εγώ. Ακόμα κι αυτήν.
Ύπάρχουν μεγάλες διαφορές στο πρόγραμμα των ομάδων.
ΌΣο για τις πρώτες 4, οκ ξέραμε από την αρχή τις 3 πρώτες και ψάχναμε την τέταρτη. Εγώ προσωπικά έβλεπα πρωτίστως την Μπασκόνια και ακολούθως την Έφες. Και εδώ πάντως θα χρειαστεί να περιμένουμε.