Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) Cleveland Cavaliers vs (3) Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
jasonick
(2) Cleveland Cavaliers [53-29] vs (3) Chicago Bulls [50-32]

Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
GM 1: CHI at CLE, May 4, 7:00 PM ET TNT
GM 2: CHI at CLE, May 6, 7:00 PM ET
GM 3: CLE at CHI, May 8 TBD ESPN
GM 4: CLE at CHI, May 10, 3:30 PM ET ABC
GM 5: CHI at CLE, May 12 TNT | If Needed
GM 6: CLE at CHI, May 14 ESPN | If Needed
GM 7: CHI at CLE, May 17 TNT | If Needed

Σχόλια για τη σειρά εδώ.
Das Kapital
Χμ, περίεργο που δεν έχει γίνει κάποια δημοσίευση ακόμα σε αυτό το θέμα που έχει LeBron και Bulls. Προσωπική μου άποψη πως πρόκεται για την πιο ενδιαφέρουσα σειρά αυτού του γύρου (τη βάζω πάνω και από το LAC - HOU) γιατί πιστεύω πως όποιος επιβιώσει από εδώ θα βρεθεί και στους τελικούς του ΝΒΑ.

Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την "ατυχία" να χτυπάει τους Bulls, αυτή την φορά άτυχοι είναι οι αντίπαλοί τους. Ο Love, κι ας μην είναι ο παίκτης που βλέπαμε στη Minnesota (λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι το μπάσκετ παίζεται με μία μπάλα), αποτελεί μονάδα που στην καλή του μέρα θα βάλει και 35 πόντους και θα γυρίσει έναν αγώνα, δυστυχώς χάνει όλη την εναπομείνουσα φετινή χρονιά, εκτός κι αν δούμε καμιά Ιμπακιά όπως έχει ήδη ειπωθεί εδώ.

Ο JR Smith έφυγε από τη δυστυχία της ΝΥ και στο Cleveland απέκτησε ρόλο παρόλο που μιλάμε για μια ομάδα με LeBron, Irving, Love κλπ, το ίδιο ισχύει και για τον Mozgov, αυτόν όμως ευτυχώς θα τον δούμε απόψε.

Οι Bulls είναι υγιείς, έχουν νέο αστέρι στην ομάδα, έχουν Gasol που είναι σπουδαία αναβάθμιση στο PF. Με λίγα λόγια, ποντάρω σε πρόκριση των Bulls και πιστεύω πως θα δούμε μια σειρά με πολύ ξύλο, flagrants κλπ.
giannis_mg
Ας γράψω την άποψη μου και εγώ για ένα ζευγάρι που δεν είναι όπως το ήθελα.
Είναι πραγματικά κρίμα οι Καβς να μην ειναι πλήρης σε αυτή την σειρά και αυτο γιατι όσο παιχταράς και αν είναι ο Λεμπρον,όσο υπερ-ταλαντούχος και αν είναι ο Ίρβινγκ,ο Λοβ είναι ή μάλλον ήταν το βαρόμετρο των φετινών Καβς.

Μπορεί να μην έχει τα στατιστικά που είχε στους λύκους,πράγμα απολυτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ποιους παίχτες είχε δίπλα του και πια θέση κατείχε η ομάδα του αλλα για τους φετινους Καβς ηταν ο ιδανικος συμπαιχτης κυριως του Λεμπρον.

Τον Λοβ θα αντικαταστησουν οι Τομπσον-Μαριον και φυσικα ο Λεμπρον στην θεση 4.
Ετσι λενε οι δημοσιογραφοι της Αμερικης αλλα κατι μου λεει οτι ο veteran James Jones θα κληθει να καλυψει σε μεγαλο ποσοστο το κενο του Λοβ,γιατι την δουλεια του παίχτη που θα ανοιξει το γηπεδο με το φαρμακερο του σουτ δεν την κανει κανεις απο τους αλλους 3.

Οση ωρα επαιζαν μαζι Λοβ-Λεμπρον οι αποστασεις των Καβς ηταν τελειες καθως ο πρωτος ανοιγε την αμυνα και ο δευτερος εκανε απλως την δουλεια που ξερει.Να σκοραρει κατα βουληση μεσα απο την ρακετα.
Κατι μου λεει οτι οι Καβς θαθελουν τον χρονο τους για να βρουνε το spacing και θα δουμε πολλες επιθεσεις που θα κουτουλανε μεταξυ τους.

Σημαντικοτατη και δεν εχει αναφερθει οσο θα επρεπε ισως και η απουσια του Σμιθ απο τα δυο πρωτα ματς.
Ειναι κριμα που δεν θα δουμε πληρης μαχη αλλα και χωρις τον Λοβ οι Καβς παραμενουν contenders.

Δυσκολο αλλα ψηφιζω Μπουλς στα 6 ματς.
Αναμενω αρκετο και πολυ ξυλο κυριως στον Ιρβινγκ που μπορει να βγει πιο ευκολα απο τον ρυθμο του με την ''επαφη'' και γενικα ματς που με το ζορι θα ξεπερνανε τους 95 με 100 ποντους.

Κλειδι οι επιδοσεις του Ιρβινγκ απ'τα 7.25,η αμυνα του Σαμπερτ κυριως στον Μπατλερ στα 2 πρωτα ματς χωρις αλλο αξιοπιστο 2αρι και κατα ποσο οι Μπουλς θα εκμεταλλευτουν την τρομακτικο πλεονεκτημα που θα εχουν στο 4,γιατι στη σειρα με τους Μπακς ο Γκασολ ζητημα να πηρε την μπαλα χαμηλα στο ποστ 6-7 φορες παροτι επαιζε με τον Ιλιασοβα και τον Γιαννη.
Αυτος και ο Γκιμπσον κανανε σουτακια λες και παιζανε ρολοι σε ολη την σειρα αλλο που ο Παου τα εβαζε σχεδον ολα..

Πολυ ενδιαφερουσα και η μαχη Θιμποντο με Μπλατ.
Και γενικα πολυ μα πολυ ανοιχτη σειρα και ισως αδικια που δεν ειναι ο τελικος της Ανατολης για εμας τους φιλαθλους.
sacarame

Ρε τι κάνει ο Γκαζόλ ωρέ..... 77.gif 77.gif
Air Kef
QUOTE(giannis_mg @ May 5 2015, 00:11 ) *
Ας γράψω την άποψη μου και εγώ για ένα ζευγάρι που δεν είναι όπως το ήθελα.
Είναι πραγματικά κρίμα οι Καβς να μην ειναι πλήρης σε αυτή την σειρά και αυτο γιατι όσο παιχταράς και αν είναι ο Λεμπρον,όσο υπερ-ταλαντούχος και αν είναι ο Ίρβινγκ,ο Λοβ είναι ή μάλλον ήταν το βαρόμετρο των φετινών Καβς.

....
Πολυ ενδιαφερουσα και η μαχη Θιμποντο με Μπλατ.
Και γενικα πολυ μα πολυ ανοιχτη σειρα και ισως αδικια που δεν ειναι ο τελικος της Ανατολης για εμας τους φιλαθλους.

true σχεδόν όλα. Είναι κρίμα να χαθει ξαφνικα ο Λοβ και να χάσει η σειρά το full potential της. Αντιθέτως, ίσως είναι το πλήρωμα του χρόνου για το Σικάγο που τόσα χρόνια εχει καταταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά φέτος φαίνεται οι αστάθμητοι παράγοντες να ανοίγουν τον δικό τους δρόμο προς τους Τελικούς και οι ίδιοι να είναι σε φοβερή κατάσταση.

Ένα τρικ που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Κλιβελαντ, και ίσως το επιχειρήσει ο πάντα πολυμήχανος και fun του σμολ μπολ Μπλατ είναι να ανέβει ο Λεμπρόν στο 4, αφήνοντας μέρος του versatile παιχνιδιού του και να αρχίσει τα σπρωξίδια και τις μάχες σώμα με σώμα με τους ψηλούς του Σικάγο. Η ισορροπία επιθετικά αποκαθίσταται και πάλι με JR-Iman στα φτερά, μπορεί να παίξει όλη την φροντλάιν των Μπουλς στην ταχύτητα, ενώ με την εν γένη αθλητικότητά του θα καταφέρει να περιορίσει αρκετά την διαφορά με ύψους με Νοά-Πο.
giannis_mg
QUOTE(Air Kef @ May 5 2015, 13:10 ) *
true σχεδόν όλα. Είναι κρίμα να χαθει ξαφνικα ο Λοβ και να χάσει η σειρά το full potential της. Αντιθέτως, ίσως είναι το πλήρωμα του χρόνου για το Σικάγο που τόσα χρόνια εχει καταταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά φέτος φαίνεται οι αστάθμητοι παράγοντες να ανοίγουν τον δικό τους δρόμο προς τους Τελικούς και οι ίδιοι να είναι σε φοβερή κατάσταση.

Ένα τρικ που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Κλιβελαντ, και ίσως το επιχειρήσει ο πάντα πολυμήχανος και fun του σμολ μπολ Μπλατ είναι να ανέβει ο Λεμπρόν στο 4, αφήνοντας μέρος του versatile παιχνιδιού του και να αρχίσει τα σπρωξίδια και τις μάχες σώμα με σώμα με τους ψηλούς του Σικάγο. Η ισορροπία επιθετικά αποκαθίσταται και πάλι με JR-Iman στα φτερά, μπορεί να παίξει όλη την φροντλάιν των Μπουλς στην ταχύτητα, ενώ με την εν γένη αθλητικότητά του θα καταφέρει να περιορίσει αρκετά την διαφορά με ύψους με Νοά-Πο.

Σωστότατη παρατήρηση για τον Λεμπρόν στο 4 αλλά και πάλι νομίζω δεν...
Το είδα το ματσάκι όλο και μπορώ να πω πως οι Μπουλς μπορουν να τελειώσουν την σειρα πιο γρηγορα απότι θα φανταζοντουσταν...
Και αυτο γιατι οτι τρικ και αν χρησιμοποιησε ο Μπλατ απο σχήμα με Μαικ Μιλλερ και Λεμπρον στο 4,Τομπσον ή Μαριον ή Τζοουνς με Μοζγκοφ δεν λειτουργησε τιποτα...

Θεωρω πολυ λανθασμενη την κινηση να μαρκαρει ο Μοζγκοφ τον Γκασολ καθως ο Ισπανος εκανε παρτυ με τα mid-range σουτακια.
Μετα η αμυνα ανοιγε και οι Μπατλερ-Ροουζ εκαναν παρτυ στην ρακετα.

Σε γενικες γραμμες ολα μα ολα λειτουργουν αψογα για τους Μπουλς και πλεον φετος νομιζω πως(και με την απουσια του Λοβ)ηρθε η ωρα να δωσουν το παρον σε τελικους μετα την Jordan Era.
Παντως θαυμαζω την δουλεια που κανει ο Ντανλιβι,δεν εχω ξαναδει τετοιο παιχτη να ενωνει κοντους με ψηλους.
Ο ιδανικος glue guy.

Αν βρουν ρυθμο και οι φανερα ντεφορμε Γκιμπσον-Νοα στην επιθεση(γιατι στην αμυνα ειναι perfect)τοτε θα δουμε σπουδαιους τελικους με οποια ομαδα και αν περασει απο τη δυση.
Mακαρι αληθεια να ειναι Μπουλς-Warriors,2 εντελως διαφορετικα στυλ μπασκετ με Rose vs Curry,Butler vs Klay και δεν συμμαζευεται.Και φέτος οι Μπουλς μαζι με τους Σπερς που κερδισαν στο Οκλαντ τους πολεμηστες.
Ονειρεμενο αν συμβει.

Ναι το ξερω οτι στο παραπανω bold προτρεχω αλλα..... biggrin.gif

Παντως η απουσια του Λοβ κρινεται καταδικαστικη για τους Καβς τουλαχιστον στο 1ο παιχνιδι.
Αλλωστε οι Λοβ-Σμιθ εχουν κοντα το 21% των συνολικων ποντων την ομαδας και το 33.1% των ποντων απο τα ευστοχα τριποντα.

Παντως οι Μπουλς ειναι υπερ-πληρης ομαδα.Πολυ βαθος,πολυ ποιοτητα και πανω απ'ολα σπουδαιος προπονητης.
Αν μεινουν σοβαροι και δεν υποτιμησουν τα ματς οπως με τους Μπακς οι τωρινοι Καβς τυχη δεν εχουν.
Οπως ουτε και Χοκς με τους Μαγους.

Α και Derrick Rose is back...
Μου θυμησε τον MVP του 11' σημερα πιο πολυ απο ποτε...
Για να δουμε..
giorgos14
QUOTE(Air Kef @ May 5 2015, 10:10 ) *

O Λεμπρον στην αμυνα ετσι κι αλλιως επαιζε σαν 4.Ξεκινησε πανω στον Νοα για να υπαρχει καλυτερη αντιμετωπιση στα πικ που στηνουν οι μπουλς με τον Νοα και ο Μπλατ αποφασισε να ρισκαρει με τον Γκασολ.Στο πρωτο ημιχρονο του βγηκε ενω στο 2ο που ξεκινησε και ευστοχουσε ο γκασολ μετα τα πικ που εστηνε εριξε τον Λεμπρον πανω του.Εκεινο ηταν και το σημειο που κολλησαν οι Μπουλς και εκαναν ωρα να σκοραρουν.Οταν μετα το σκριν εμενε εξω ο ισπανος,ο λεμπρον(σε αντιθεση με τον μοζγκοφ) τον προλαβαινε και δεν τον αφηνε να σουταρει ενω μοζγκοφ η' τομσον ηταν ετοιμοι να δωσουν βοηθειες στο μαρκαρισμα των ροουζ-μπατλερ.Επισης ο Λεμπρον περα απο τη δυναμη να αντιμετωπισει τον Γκασολ στο ποστ εχει και το ονομα,οποτε δυσκολα νομιζω θα παρει τα φαουλ που συνηθιζει ο ισπανος (ναι αυτα που ειναι ο κοντινοτερος αντιπαλος 3 μετρα αποσταση και φωναζει εεεε).
Das Kapital
Το game 2 κρίθηκε στο matchup James-Butler. Παρόλο που δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα ο πρώτος, έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε στην άμυνα του Butler, δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει ούτε σε ταχύτητα και φυσικά ούτε σε δύναμη. Ίσως να ήταν σε κακή μέρα αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει με τέτοια άμυνα στον LeBron, ούτε έχει κάποιον άλλον να βάλει πάνω του ο Thibodeau. O Irving πολύ καλός, το ίδιος και ο Jones με τον Shumpert, o Thompson πολύ καλός αμυντικά.
giannis_mg
Ενα τεραστιο μπραβο στην προπονηταρα που ονομαζεται David Blatt.
Είναι πολυ ομορφο και ενδιαφερον να βλεπεις εναν προπονητη μετα απο μια καθαρη ηττα να κατεβαζει την ομαδα με τοσα πολλα adjustments που εξεπληξαν ακομα και τον Θιμποντο.Φοβερο rotation απ'τον Blatt.

Με την εισοδο του Thompson στην αρχικη 5αδα,την χρησιμοποιηση του Περκινς που ναι κυριοι εδωσε πολυ ποιοτικα λεπτα...
Γιατι με την εξοδο του Μοζγκοφ στον 1ο αγωνα γελαγε ο κοσμος με την αμυνα στην ρακετα των Καβς.
Μπηκαν και τα σουτ φυσικα και σε συνδυασμο με την τρομερη αστοχια των ταυρων ηρθε η νικη.

Για να δουμε αν θα συνεχιστει η τρομερη ευστοχια απ'τα 7.25 των Καβς και στο Σικαγο ή αν οι Μπουλς θα ξανασουταρουν τοσο ασχημα(μετα απο πολυ καλη αμυνα των Καβς φυσικα σουταραν ετσι).

Η σειρα εχει ψωμι και ρε παιδι μου κατι μου λεει οτι ο Κεβιν ο Λοβ δεν τελειωσε για φετος... rolleyes.gif
Quincy
Αναμενόμενο το 1-1. Δεν είναι τέτοια η διαφορά των ομάδων για συνεχόμενο break. Τώρα είναι δύσκολα για τους Καβς, αν δεν κερδίσουν στο Σικάγο πολύ δύσκολα θα γυρίσουν από το 3-1. Bulls in 6 είχα ψηφίσει και γλυκοκοιτάω το 4.50 που δίνει η bet rolleyes.gif
D-Wade
QUOTE(giannis_mg @ May 7 2015, 23:05 ) *
Η σειρα εχει ψωμι και ρε παιδι μου κατι μου λεει οτι ο Κεβιν ο Λοβ δεν τελειωσε για φετος... rolleyes.gif

Τι εννοείς? 4-6 μήνες έξω θα είναι.
giannis_mg
QUOTE(D-Wade @ May 8 2015, 10:28 ) *
Τι εννοείς? 4-6 μήνες έξω θα είναι.

Ωπα sorry αν εκανε εγχειριση δεν το ξερω και sorry.
Απλως με απλη εξαρθρωση ωμου σε 18 με 23 μερες εισαι ετοιμος να ξαναπαιξεις σε φουλ ρυθμους.
Γιατι ετσι ειχε βγει το πρωτο πορισμα που ειχα διαβασει...
reignman
παλι μαυρο χαλι επιθετικα οι μπουλς... ο τζιμις ο μπατλερ τα εχει σπασει ολα. το ιδιο κ ο νοα.
MaJesty23
QUOTE(reignman @ May 9 2015, 03:36 ) *
παλι μαυρο χαλι επιθετικα οι μπουλς... ο τζιμις ο μπατλερ τα εχει σπασει ολα. το ιδιο κ ο νοα.

Noa-Jimmy Baskets και D.R,έχουν 2/21... blink.gif
geo82
Όπως είχε πει κι ο Σακ το 2004: "One lucky shot, deserves another".
Quincy
Θεία δίκη για το φάουλ του Λεμπρόν 19.gif
reignman
D-Rose is baaaaaack! guns.gif thumbsup.gif
jasonick
Με τον Gasol να είναι αμφίβολος για το επόμενο ματς η εμφάνιση των Mirotic, Gibson πιστεύω θα μετρήσει πολύ για τους Bulls στα επόμενα ματς. Ο Mirotic μπήκε σε σημείο στην 2η περίοδο όπου είχε κολλήσει επιθετικά το Chicago και έδωσε σκορ σχεδόν με όλους τους τρόπους (τρίποντο, βολές, midrange, drive). Δεν καταλαβαίνω γιατί μέχρι ώρας δεν έχει πάρει παραπάνω χρόνο στη σειρά, αφού είναι ο μόνος παίκτης στη θέση 4 που μπορεί να στρετσάρει το γηπέδο. Αν ο Thibodeau φοβόταν ότι μπορεί να εκτεθεί στην άμυνα θα μπορούσε να μην του δίνει πολλά λεπτά (τα DNP μου μοιάζουν υπερβολικά) αλλά να τον έχει απέναντι στη 2nd unit των Cavs όπου θα μάρκαρε τον Jones.
Ο Gibson από την άλλη έπαιξε όλη την 4η περίοδο σαν 5 και ήταν πολύ καλός στην άμυνα ενώ και στην επίθεση μπορεί να μην φάνηκε τόσο αλλά σε σχέση με το Noah η άμυνα του Cleveland τον "ένιωθε". Ο οποίος Noah κάνει άσχημα offs, ειδικά επιθετικά σε σημείο όπου οι Cavs δεν τον υπολογίζουν καθόλου και είναι λες και οι Bulls παίζουν 4vs5.
Μου άρεσε ο Thibodeau που από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Gasol, άλλαξε τη συνήθης τακτική του και δοκίμασε κοντό σχήμα και πάγκωσε στο τέλος το Noah. Αυτή η τακτική βοήθησε και τον Rose που βρήκε περισσότερους χώρους και τον είδαμε να επιτίθεται περισσότερο στο 2ο ημίχρονο. Δεν μπορώ να κρύψω ότι με ψιλοχάλασε το hero-ball προς το τέλος αλλά αν είναι να βάζει νικητήρια buzzer beater 3ποντο με ταμπλό, χαλάλι του. smiley.gif
ssoulliss
Νομίζω ότι το κλειδί για τους Μπουλς είναι ο Ντανλίβι. Ναι δεν κάνω πλάκα...

Αν συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την σταθερή παραγωγικότητα του και την εμπειρία του πιστεύω ότι οι Μπουλς θα παίξουν τελικούς. Το Κλήβελαντ δείχνει να έχει πρόβλημα, ειδικά στους ψηλούς (οι Βαρεζάο, Λοβ τους λείπουν) . Όσο και να προσπαθεί ο Λεμπρόν δεν βλέπω φως. Μονοδιάστατη ομάδα δείχνουν.

MaJesty23
QUOTE(ssoulliss @ May 9 2015, 16:47 ) *
Νομίζω ότι το κλειδί για τους Μπουλς είναι ο Ντανλίβι. Ναι δεν κάνω πλάκα...

Αν συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την σταθερή παραγωγικότητα του και την εμπειρία του πιστεύω ότι οι Μπουλς θα παίξουν τελικούς. Το Κλήβελαντ δείχνει να έχει πρόβλημα, ειδικά στους ψηλούς (οι Βαρεζάο, Λοβ τους λείπουν) . Όσο και να προσπαθεί ο Λεμπρόν δεν βλέπω φως. Μονοδιάστατη ομάδα δείχνουν.

Αυτό έλεγα στον αδερφό μου σήμερα...ότι ο Ντανλιβι είναι η κόλλα που τα κολλάει όλα.Τριάρι ,σχετικά αθλητικό για λευκός,με πολύ καλή αντίληψη του παιχνιδιού.Δεν θα σταθώ στα τρίποντα,αλλά στο πόσο καλά βγαίνει απο screen αλλά και στα κοψίματα off ball μες στην ρακέτα.Ειλικρινά μου αρέσει πολύ...χτές ο ιερόσυλος τον σκεφτόμουνα στην θέση του Βλαδίμηρου! biggrin.gif
Tapanic
Moνο οι refs θα σωσουν το cleveland.Αν κ στο επομενο παιχνιδι περιμενω λεμπρον πολυ μαχημο στα προηγουμενα δεν ηταν πολυ καλος οπως κ Irving.Rose τι εκανε το παλικαρι νταξει σαν του Πριντεζη δεν ηταν ευγε παντως blove.gif
GreekNick
Οσο και να προσπαθησουν οι refs να σωσουν τον Λεμπρονι (οπως εκαναν στο game3) το Σικαγο με αυτην την Front line απεναντι του (ελειψη Love) δυσκολα θα χασει την σειρα. Αν και στο 3ο ματς σουταραν πολυ ασχημα στο τελος το πηρανε το ματσακι με το buzzers beater του D. Rose. Του χρωστα πολλα η τυχη του Derrick ακομα. Με αυτον υγειη και σταδιακα να ανεβαζει την αποδοση του δεν νομιζω οτι θα χασουν την σειρα. Μεγαλη εντυπωση μου εκανε παντος ,αν και δεν το ειχα προσεξει, το γεγονος οτι ο Rose δεν ειχε εκτελεσει βολες στα τελευταια τρια παιχνιδια των play offs ( στο τελευταιο με τους Bucks και στα 2 πρωτα μεσα στο Cleveland) αυτο για να μην λεμε οτι μονο εδω στα μερη μας υπαρχουν χαλια διαιτησιες

SEE RED GO BULLS
MaJesty23
Α ρε Derrick είσαι αρρώστια...πέρα απο τους Chicago fans ,σαν και του λόγου μου,κάθε μπασκετόφιλος θέλει ο Derrick ,να μείνει υγιής...

Σήμερα είναι απόλαυση και πάλι....δεν θα γλιτώσει το Cleveland και σήμερα! 77.gif

SEE RED,GO BULLS bulls1-sm.gif
mixalisgate7
Αν είναι δυνατόν, 13 συνεχόμενα άστοχα σουτ.
Dwyane ''the flash'' Wade
Απιστευτο σερι 16-0 ετρεξε το κλιβελαντ αλλα οι μπουλς ξαναισσοροπησαν το ματς. Προβλεπεται καυτο 2ο ημιχρονο.
mixalisgate7
Με εξαίρεση το μπλάκ άουτ στην επίθεση για ένα 7 λέπτο, έχουμε κάνει καλό ματς., ειδικά στην άμυνα.
geo82
Εκεί που πήγε να ξεφύγει το Σικάγο, κόλλησε και επέτρεψε στο Κλίβελαντ να περάσει μπροστά. Ευτυχώς, κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά. Στο σημείο που κόλλησαν, σκέφτηκα "εδώ χρειαζόταν ο Πάου". Μακάρι να καταφέρουν οι Μπουλς να το πάρουν το παιχνίδι. Προβλέπεται ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο.
j-kidd13
Οποιος εχει λινκ,ας στειλει ενα πμ...
MaJesty23
Αφήνουν το cleveland να παιζει πολύ ξύλο... blink.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Αν ειναι διαστρεμμα...τετελεσθαι.
Quincy
Άλλα 12, και φύγαμε για τελικό bulls1-sm.gif
GreekNick
Πέφτει πολυ ξύλο. Ο Rose παιζει σε επίπεδο mvp και σήμερα. Ο δε Lebron για κλάματα. Ο Μιροτιτς μαζι με τον Ντανλεβι ειναι σκέτη απογοήτευση
Quincy
Κανένας σεβασμός στον Rose;;; 68.gif
geo82
Απ' ό,τι φαίνεται, όχι.
GreekNick
Το παραξηλωσαν σήμερα οι refs
Quincy
Και στη συνέχεια παίρνει αυτό ο Μοζγκοφ smiley.gif
mixalisgate7
Έχουμε χάσει πολλά εύκολα καλάθια στην 4η περίοδο.
geo82
Σίγουρα.
GreekNick
Τα εχει σπάσει το Σικάγο στη4η περίοδο
Zoys
Τα μεγάλα τρίποντα ήρθαν από Rose και Butler πάντως. Οι Cavs έχουν γενικά τον πρώτο λόγο, αλλά δεν τελείωσε ακόμα.

Rose θυμίζει την MVP χρονιά του. blove.gif
mixalisgate7
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.
manosnismo
the king
Quincy
Τι σειρά κι αυτή! Απάντησε ο Λεμπρον στο buzzer του Rose bball.gif
επαθα λαστιχο
Τι παίχτηκε,δεν έχω ήχο.Έκαναν time out οι Cavs ενώ δεν είχαν?
SG3ptshooter
H αγάπη μου για coach Thibodeau μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά το σημερινό. strike.gif
GreekNick
Ο Buttler αδικησε τον εαυτο του με την άμυνα στο τελευταίο σουτ
Quincy
QUOTE(επαθα λαστιχο @ May 10 2015, 22:07 ) *
Τι παίχτηκε,δεν έχω ήχο.Έκαναν time out οι Cavs ενώ δεν είχαν?

Όχι. Απλά κοιτούσαν το βίντεο για να δουν πόσος χρόνος μένει. Και έδωσαν 1.5 αντί για 0.8 που έλεγε αρχικά.
Zoys
QUOTE(manosnismo @ May 11 2015, 01:07 ) *
the king

Στο double team των Bulls πάνω του πριν μόνο king δεν θύμισε, αλλά τα κατάφερε και λυτρώθηκε στο τέλος. Το πάλεψαν πολύ οι Bulls στο τέλος, άξιζαν να συνεχίσουν την προσπάθεια στην παράταση.

Πολύ συναρπαστικά και τα δύο ματς στο Σικάγο.
ssoulliss
sport-smiley-017.gif ο Λεμπρόν! Τέζα οι Ταύροι! Συγκλονιστικός ο Ρόουζ, τρομερός ο Τζέημς.

Πολύ ανοιχτοί οι ημιτελικοί στην Ανατολή, εφέτος!
Manu7
Instant replay γιατί είδαν; Για να δουν πόσο χρόνο θα είχαν οι Καβς γιατί το 0.8 δεν ήταν σωστό;

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.