QUOTE(tReason @ Jan 11 2014, 18:37 )

δεν θα βγαλει την μεγαλη φαση γιατι δεν εχει τα προσοντα να το κανει.
Εκεί είναι το ζουμί όταν τους συγκρίνεις! Τα αθλητικά προσόντα. Ο Παπ είναι εκτηκτικότερος, γρηγορότερος, δυνατότερος, αλτηκότερος γενικά καλύτερος ΑΘΛΗΤΗΣ oaverall. Αυτό πλήρωσε η Μπάρτσα γιατί αυτό δεν το βρίσκεις κάθε μέρα στην Ευρώπη.
Θυμάμαι στις άπειρες συγκρίσεις "Διαμαντίδης-Χ παίκτης", όποτε κάποιος έλεγε "δεν σκοράρει τόσο", πεταγόταν κάποιος άλλος κι έλεγε "κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο ριμπάουντ,μπλοκ,άμυνα". Αυτό ισχύει και για τον Παπ, καλός στο σκοράρισμα δεν θα γίνει ποτέ, αλλά λίγοι μπορούν να κάνουν αυτά που κάνει στο γήπεδο.
Στη σύγκριση με το Λοτζέσκι τώρα όσο μεγάλη είναι η διαφορά τους στην επίθεση άλλη τόση είναι στην άμυνα. Γιατί όπως και να χει δεν είναι "4vs5" στην επίθεση ο Παπ. Κι ο Λοτζέσκι απλά δεν είναι τρύπα στην άμυνα, μέχρι εκεί όμως.
Το θέμα είναι τι ζητάει η κάθε ομάδα και όχι ποιός είναι ο καλύτερος, αλλά ο καταλληλότερος. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού ο Παπανικολάου χρειαζόταν 10 φορές περισσότερο από τον Λοτζέσκι.
Στην τελική συμφωνώ μαζί σου. Δεν απέχουν πολύ, και είναι στην προσωπική εκτίμηση του καθενός. Εμένα μ αρέσει περισσότερο ο Παπ για το πάθος του, το θράσος του, τις σπουδαίες αποδόσεις στα σπουδαία παιχνίδια. Το ότι είναι ικανός για το χειρότερο και το καλύτερο οφείλεται στο γεγονός ότι είναι παίκτης ψυχολογίας. Πάντως βρέξει χιονίσει ότι μπορεί να προσφέρει θα το προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί.
Ο Ματ από την άλλη είναι προφανώς πιο ταλαντούχος, αλλά εγώ θα περιμένω να δω την διάρκειά του μέχρι να τον βάλω στη ζυγαριά με τον Παπανικολάου, όχι ότι έχω λόγους να αμφιβάλω γι αυτήν αλλά είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί.