QUOTE(gk65 @ Oct 19 2010, 19:15 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Καταρχην ο συλλογος λεγετε Μ.Ε.Λ.Α.Σ Ο Αγ Ελευθεριος, για συντομια ΜΕΛΑΣ (ειναι αρχικα) και οχι ΜΕΛΑ ειναι σαν να αφαιρεις απο την ΑΕΚ το Κ, απο τον ΠΑΟ το Ο κ.λ.π.
Δευτερον στην σελιδα της Γ ΕΣΚΑ (1 ομιλος) δωσαμε συνγχαρητηρια στον ΟΔΥΣΣΕΑ για την νικη του στην εδρα του ΜΕΛΑΣ και παραδεκτηκαμε οτι ηταν καλυτερος.
Τριτον η βιντεοσκοπηση γινεται απο εναν παλιο αθλητη του συλλογου αφυλοκερδος για να εχει η ομαδα μια εικονα για τον μελλοντικο αντιπαλο. Τα τελευταια χρονια παντα γινεται εφοσον ο ανθρωπος μπορει. Εξαλλου δεν απαγορευεται απο την ΕΣΚΑ. Τωρα οσο αφορα την καταλληλη προετοιμασια ειναι για να εχεις μια εικονα του αντιπαλου και οχι να αναλυσεις τα συστηματα του. (Εξαλλου δεν εχουμε ουτε ωρα, ουτε το πολυπληθες τιμ να το κανει. Ενας ανθρωπος ειναι.)
Οσο αφορα το υστερογραφο εμεις αμα δεις τις αναρτησεις μας ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ και στο επιστρεφω ως ειρωνικο.
Ευχαριστω.
Πάμε με τη σειρά :
1. Καλά κάνεις και με διορθώνεις, για το ΜΕΛΑΣ. Εγώ ως ...Μακεδών, το πήρα ως Παύλος Μελάς.
Πάλι καλά που ως ...αρχαιολάγνος δεν το πήρα ως Μέλας (Ζωμός που λέγαμε) και έτσι δεν σας είπα ...Μαύρους
2. Διάβασα το Post σου στο Γ ΕΣΚΑ. Δεν γράφεις συγχαρητήρια ή ότι ήταν καλύτερος.
Απλώς "Μπράβο στον Οδυσσέα για την 1η νίκη". Καμμία αναφορά αν ήταν καλύτερος.
3. Για την βινταοσκόπιση ούτε έγραψα ότι πληρώσατε, ούτε ότι απαγορεύεται. Εσύ γιατί ...μυγιάστηκες, δεν το κατάλαβα.
4. Φυσικά και ειρωνεύτηκα για την μεγάλη μπουκιά που κάποιος μπορεί να φάει αλλά μεγάλη κουβέντα να μην λέει. Αυτό γιατί το σχόλιό σου ότι ήταν τυχερός ο Οδυσσέας στο κύπελο που δεν έπαιξε με τον ΜΕΛΑΣ, ήταν προκλητικό.
Έστι σου απάντησα ότι δεν ήταν απλά τυχερός αλλά αποδείχθηκε (στον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί τι θα γίνει στον 2ο γύρο ή στο τέλος, δεν ξέρω) ότι ήταν καλύτερος από τον ΜΕΛΑΣ.
Τώρα αν δεν σου άρεσε, γιατί εξέθεσε την έπαρσή σου, και μου το ...επέστρεψες, ποσώς με απασχολεί, καθώς δεν έχω που να το ...φυλάξω. Εκτός και αν βρεθεί κανείς φίλος ...συμφορουμίστας, να μου το κρατήσει
5. Εγώ από εδώ δεν έχω προσβάλει κανένα. Απλώς σε όσα posts έχουν έπαρση, αλαζονία, φτήνια ή προκαλούν έναν μέσο φίλαθλο (όχι οπαδό) διατηρώ το δικαίωμα να τα σχολιάσω και να τα ειρωνευτώ κόσμια, συνήθως με λαϊκές παροιμίες. Όπως αναγνωρίζω και σε όλους του φίλους να σχολιάσουν, ο καθένας δείχνοντας και το επίπεδό του, τα δικά μου λόγια.
6. Δεν είμαι δικηγόρος καμμίας ομάδας και δεν μου αρέσουν οι βεντέτες με φίλους που αγαπούν το μπάσκετ, έστω και αν έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Κατόπιν αυτών, καλή συνέχεια στην ομάδα σου, καλή υγεία στους παίχτες σας.