Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2008-2009 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
tzagasdog
O Ολυμπιακος τελικα σε πιο γηπεδο θα παιξει?
Αν ειναι στο Ελληνικο να παμε να βρουμε κανα εισητηριο...
aigio
Βλακεια που το κανουν ολο το προγραμμα σχεδον το Σαββατο. Σαββατο εχει και ολη την Α2 οποτε δυσκολα θα ειμαι στο Αιγαλεω-ΟΣΦΠ...
sihainas
Στο φως πάντως σήμερα λέει ότι ο αγώνας είναι την Κυριακή...
aigio
ΜΑκαρι, θα τη βγαλουμε στα γηπεδα τοτε... blove.gif
vraxos
Ο αγώνας πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή αφού το Σάββατο προηγείται το ντέρμπι του βόλεϊ με τον ΠΑΟ.
aigio
Καλα ειναι δυνατον να μην υπαρχει επισημα στον ΕΣΑΚΕ το προγραμμα της αγωνιστικης πεντε μερες πριν τη διεξαγωγη?? Για να ξερουμε και μεις...
lakersdynasty
QUOTE(vraxos @ Oct 8 2008, 02:23 ) *
Ο αγώνας πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή αφού το Σάββατο προηγείται το ντέρμπι του βόλεϊ με τον ΠΑΟ.


Μολις τωρα ακουσα στον Σεντρα απο τον Διαμαντοπουλο οτι ειναι το Σαββατο στις 5μμ και ελεγε οτι το Αιγαλαιω θα την πατησει λογω του βολεϊ.

Ετσι οπως το ειπε μαλλον ακουγεται τελεσιδικο.

Γενικο εισιτηριο 25 Ευρω. Αυτο τουλαχιστον ειπε ο Διαμαντοπουλος. ohmy.gif
leonkalf
25€??? 68.gif
Ρε, είναι καλά οι άνθρωποι?????
lakersdynasty
E αφου ολα γινονται για να κερδισει λεφτα το Αιγαλαιω. icon_drunk.gif
PanosIlio
Η τιμή ήταν αναμενόμενη, δυστυχώς αλλά έτσι είναι.

Όπως λέει ο lsd η αλλαγή έδρας γίνεται για να βγάλει όσα πιο πολλά μπορεί το Αιγάλεω
ironman
w00t???!!! icon_drunk.gif 25 ευρω, ειπαμε ο ολυμπιακος εχει ομαδαρα φετος αλλα δε θα δουμε και τους λεικερς, ελεος...

εγω ειχα διαθεση να παω αλλα σιγα μην πληρωσω και 25 ευρω για να βγαλει το αιγαλεω το μπατζετ του..
sacarame
Μα είναι σοβαροί οι άνθρωποι?25 ευρώ???? 68.gif Το ξεφτίλισαν τελείως!!!!Ο τελικός της Ευρωλίγκας είχε ποιο φτηνό εισιτήριο ανά αγώνα!!!!!Κρίμα και ήθελα να κατέβω
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ας μην παει κανεις να βαλουν τα εισιτηρια
στον κ@λο τους,
μπας και βαλουν μυαλο.

Αλλα επειδη οι Ελληνες ειναι ανωμαλοι,
θα πανε και θα το γεμισουν.

QUOTE(SlobodaN @ Oct 7 2008, 13:02 ) *
http://www.superbasket.gr/?c=136&a=107383

Ακόμα δεν άρχισε η φετινή σεζόν και αρχίσανε τα "όργανα" για το καλοκαίρι..

Με τα λεφτα ολα γινονται.
vraxos
Και τελικα...

QUOTE
Στο «Σίτι» με Ολυμπιακό


Ούτε το «γιοφύρι» της Άρτας να ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Ολυμπιακό. Κι ενώ όλες αυτές τις μέρες γινόταν συζήτηση για αν τελικά οι δυο ομάδες θα παίξουν στο κλειστό του Ελληνικού κι αφού τελικά συμφώνησαν και πήραν το ναι από τον Πανιώνιο κι από τα «Ολυμπιακά Ακίνητα», η επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ είχε διαφορετική άποψη.

Το πρωί της Τετάρτης με ψήφους 3-1 και τον πρόεδρο Βασίλη Οικονομίδη να μη ψηφίζει, αποφασίστηκε ότι η έδρα του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι το κλειστό του Αιγάλεω. Ποιοι ψήφισαν κατά; Παναθηναϊκός, Τρίκαλα και Κολοσσός ψήφισαν όχι, ο Ολυμπιακός ψήφισε ναι και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ που είναι το πέμπτο μέλος της επιτροπής δε ψήφισε αφού το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί.

Το παράδοξο σ’ όλα αυτά είναι ότι οι άνθρωποι του Αιγάλεω που είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό τον ΕΣΑΚΕ για τις προθέσεις τους, ήταν τόσο σίγουροι ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Ελληνικό που είχαν τυπώσει ακόμα και εισιτήρια!


απο : superbasket.gr


Και πολυ οργανωση μιλαμε....
PanosIlio
Και αναρωτιέμαι αυτοί που ψήφισαν όχι με τι σκεπτικό το έκαναν? Τι θα τους πείραζε?

Τέσπα αθάνατο ελληνικό μπάσκετ με τα ωραία σου...
tzagasdog
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Oct 8 2008, 16:44 ) *
Και αναρωτιέμαι αυτοί που ψήφισαν όχι με τι σκεπτικό το έκαναν? Τι θα τους πείραζε?

Τέσπα αθάνατο ελληνικό μπάσκετ με τα ωραία σου...


στο οτι θα ταν σαν να επαιζε ο Ολυμπιακος εντος εδρας... αυτο τους πειραζε
Τρικαλα και Κολοσσος θα φανε μια κατοσταρα μεσα εξω τωρα χαλαρα...

τελικα θα γινει το Σαββατο το παιχνιδι ή τωρα που δεν θα γινει στο Ελληνικο μπορει να γινει Κυριακη?
apkat
Καλα εγω για τον παναθηναικο το καταλαβαινω..Θεωρει οτι ο Ολυμπιακος θα δυσκολευτει περισσοτερο σε μια δυσκολη εδρα οπως του Σιτι.Ομως επειδη αυτο λογικα δεν το λενε παραεξω οταν θα παιζει Αιγαλεω παο και θα τεθει το ιδιο θεμα βεβαια θα ηθελα να δω τι θα ψηφισουν για την δικη τους ομαδα.

Ομως τα Τρικαλα και ο Κολοσσος τι διαολο συμφερον ειχαν;; sad.gif sad.gif
PanosIlio
Μα αν οι του Παναθηναϊκού σκέφτηκαν έτσι τότε συγνώμη πάμε αρκετά χρόνια πίσω... 68.gif

Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
tzagasdog
τα τρικαλα και ο Κολοσσος δεν ηθελαν να παρει τα λεφτα το Σιτι γιατι ειναι αμεσοι ανταγωνιστες του
Vaggelis
ΕΙδα σημερα τον childress απο κοντα..ηρθε στη γλυφαδα και του επαιρνε συνεντευξη το espn...
a bullet for your head
QUOTE(vraxos @ Oct 8 2008, 16:29 ) *
Και τελικα...
Και πολυ οργανωση μιλαμε....

Μας χαρακτηριζει σαν χωρα...σε ολες τις εκφανσεις κ πτυχες μας... 68.gif 68.gif .Η εναλλαγη των αποφασεων εντωμεταξυ,θυμιζει λιγο απ το ''πουλαω-αγοραζω'' του χρηματιστηριου.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
a bullet for your head
QUOTE(apkat @ Oct 8 2008, 16:51 ) *
Ομως τα Τρικαλα και ο Κολοσσος τι διαολο συμφερον ειχαν;; sad.gif sad.gif

Στον πολεμο κ τον ερωτα(και την πολιτικη).. evilmonkey.gif ολα επιτρεπονται.. icon_wave.gif icon_wave.gif
benchwarmer
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 8 2008, 18:24 ) *
Στον πολεμο κ τον ερωτα(και την πολιτικη).. evilmonkey.gif ολα επιτρεπονται.. icon_wave.gif icon_wave.gif


Μα το συμφερον τους (αν και ειναι τελειως βλακωδης η κουβεντα) δεν θα ηταν να παιξει το Αιγαλεω στο Ελληνικο ωστε να χασει "ευκολοτερα"?
lakersdynasty
QUOTE(benchwarmer @ Oct 8 2008, 20:22 ) *
Μα το συμφερον τους (αν και ειναι τελειως βλακωδης η κουβεντα) δεν θα ηταν να παιξει το Αιγαλεω στο Ελληνικο ωστε να χασει "ευκολοτερα"?


Και αυτο αλλα σιγουρα μεγαλητερο συμφερον εχουν με το να μην ενυσχηθει το μπατζετ του Αιγαλεω κατα 50% μεσα σε μια αγωνιστικη απο το πουθενα.

Γιατι αυτο που αναφερεις συνεπαγεται μια ηττα. Το να μην ενυσχηθει οικονομικα μαλλον συνεπαγεται περισσοτερες απο μια. wink.gif
tzagasdog
QUOTE(benchwarmer @ Oct 8 2008, 20:22 ) *
Μα το συμφερον τους (αν και ειναι τελειως βλακωδης η κουβεντα) δεν θα ηταν να παιξει το Αιγαλεω στο Ελληνικο ωστε να χασει "ευκολοτερα"?


το λεει και ο lakerdynasty αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι εχει πιθανοτητες το Αιγαλεω να νικησει τον Ολυμπιακο?
vraxos
Ακουστηκε κατι για φιλικο την τεταρτη με το Αιγαλεω στις 14:30!Ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομερειες?αν θα γινει στο σεφ αν θα ειναι ανοικτο για τους φιλαθλους (χλωμο το βλεπω) κτλ.
lakersdynasty
Σούπερ ανταπόκριση...

Στον ΑΝΤ1 κάνουν τις τελευταίες τους ετοιμασίες ενόψει της αναμέτρησης που θα γίνει στο ΣΕΦ στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ταυτόχρονα είναι μεγάλη η ανταπόκριση της διαφημιστικής αγοράς. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Φιλέρης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ενώ η επιλογή του Δενδρινού ως σχολιαστή θεωρείται ως άκρως θετική. Το συγκεκριμένο τρίο θα αναλάβει όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στις μεταδόσεις του ΑΝΤ1.

http://www.gazzetta.gr/content/view/12938/73/
PanosIlio
QUOTE("http://www.gazzetta.gr/content/view/12939/6/")
«Καυτά» ερωτήματα Ολυμπιακού προς ΕΣΑΚΕ

Ανακοίνωση η οποία περιλαμβάνει 5 «καυτά» ερωτήματα προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, εξέδωσε ο Ολυμπιακός και περιμένει απαντήσεις! Ουσιαστικά τον κατηγορεί ότι δεν διαφυλάσσει τα συμφέροντα των ομάδων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Γιατί κ. Οικονομίδη τη στιγμή που το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ συζητά με τον ΟΠΑΠ την πρόταση χορηγίας του πρωταθλήματος, εσείς, τόσο στην κλήρωση, όσο και στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των ομάδων της Α1 τοποθετείτε το λογότυπο της Ανώνυμης Εταιρείας σε περίοπτη θέση; Πως πήρατε αυτή την απόφαση; Με ποια κριτήρια; Γιατί τη στιγμή που οι διοικούντες τις ομάδες (κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Γιαννακόπουλος, Ηλίας Λιανός, Θανάσης Τζιβελέκης και Μίνωας Κυριακού) αναλαμβάνουν προσωπικά το θέμα κατόπιν δικής σας προσκλήσεως και συναντιούνται με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμαννουήλ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας που θα ωφελήσει περισσότερο τις μικρές ομάδες, εσείς σαμποτάρετε με τις ενέργειες σας τις διαπραγματεύσεις; Εσείς δεν πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο για να διαφυλάξετε τα συμφέροντα των ομάδων;

2. Γιατί κ. Οικονομίδη δεχόσασταν ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ την παρουσία του εκπροσώπου της Καβάλας στο Δ.Σ., έχοντας μάλιστα και το δικαίωμα της ψήφου, τη στιγμή που η συγκεκριμένη ομάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής της στο πρωτάθλημα; Τι κάνατε για να διαφυλάξετε την υστεροφημία και το καλό όνομα της διοργάνωσης ώστε να μην οδηγηθούμε στην αναβολή του αγώνα Καβάλα - ΑΕΛ μια μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κι ενώ η ομάδα της Λάρισας ήταν καθοδόν; Γιατί έπρεπε να οδηγηθούμε σ αυτή την εξέλιξη και δεν φροντίσατε με το θεσμικό σας ρόλο να ξεκαθαρίσετε νωρίτερα το θολό τοπίο που είχε δημιουργηθεί;

3. Γιατί κ. Οικονομίδη περιμένατε την τελευταία στιγμή να καλέσετε την Επιτροπή Πρωταθλήματος για να αποφασίσετε την έδρα του αγώνα Αιγάλεω - Ολυμπιακός, ενώ γνωρίζατε από πριν για τις προθέσεις της γηπεδούχου ομάδας και το ότι είχαν συμφωνήσει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Αιγάλεω, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ολυμπιακά Ακίνητα και Αστυνομία); Γιατί επιτρέψατε να δημιουργηθούν προσδοκίες στον φίλαθλο κόσμο; Γιατί δεν είχατε προβλέψει από πριν να δώσετε οριστική λύση στο θέμα χωρίς να δημιουργηθούν εντυπώσεις; Γιατί αποτρέψατε τη διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ σ ένα μεγάλο και άρτιο γήπεδο με την παρουσία πλήθους κόσμου, γνωρίζοντας ότι το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN θα είναι στον αγώνα; Γιατί εσείς δεν καταθέσατε την άποψή σας για το θέμα με τη ψήφο σας; Αυτός δεν είναι ο ρόλος σας; Να δίνετε λύση στα προβλήματα και να προλαβαίνετε καταστάσεις.

4. Γιατί κ. Οικονομίδη μιλήσατε με τον πλέον προσβλητικό τρόπο στον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, χρησιμοποιώντας ακόμα και ύβρεις στο τελευταίο Δ.Σ. της 9ης Οκτωβρίου 2008, τη στιγμή που αυτός εξέθετε τις απόψεις του για σοβαρά θέματα που άπτονται στη σωστή λειτουργία του ΕΣΑΚΕ; Όπως η πρόταση - απάντηση στον ΟΠΑΠ που προσκομίσαμε και είχε την καθολική υποστήριξη όλων των παρευρισκομένων. Ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε αυταρχικές μεθόδους; Καλό είναι να θυμάστε ότι είστε εκλεγμένος από τις ομάδες, για να τις υπηρετείτε και να μάχεστε καθημερινά για τα συμφέροντά τους.

5. Γιατί κ. Οικονομίδη πριν τη Γενική Συνέλευση της ULEB στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2008, δεν καλέσατε έκτακτο Δ.Σ. και να αποφασίσουν οι ομάδες για τις θέσεις της ελληνικής λίγκας στο πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει; Ποια θέση πήρατε ως εκπρόσωπος των ελληνικών ομάδων στο Παρίσι; Πότε σκοπεύετε να ενημερώσετε τις ομάδες για το συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση;

Κύριε Οικονομίδη, αυτά προς το παρόν. Αναμένουμε τις τεκμηριωμένες απαντήσεις σας».


Ωραίοι οι πρόεδροι smiley.gif
a bullet for your head
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Oct 14 2008, 17:07 ) *
Ωραίοι οι πρόεδροι smiley.gif

Εχουν καθε λογο κ δικαιωμα να διατυπωνουν αποψη κ ερωτηματα τετοιου τυπου.Οι διοργανωτριες αρχες κ οι ''υπευθυνοι'',ας κανουν καλα την δουλεια τους..για την οποια πληρωνονται.. angry_red.gif
Bugger12
Τον γύρο της Ευρώπης κάνει σήμερα η είδηση ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το έδαφος για να καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατ. δολαρίων στον Κόμπε Μπράιαντ. Ιταλικά σάιτ όπως το basketground και το basketcentral, αλλά και ιστοσελίδες της Αμερικής, γράφουν ότι το επόμενο «ερυθρόλευκο» χτύπημα θα προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εργάζονται πυρετωδώς για την σούπερ πρόταση που θα κάνουν στον Κόμπε Μπράιαντ το επόμενο καλοκαίρι. «Οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θα προσφέρουν στον άσο των Λέικερς τριετές συμβόλαιο αξίας 60 εκατ. δολαρίων και στο τέλος κάθε σεζόν ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να αποδεσμευτεί. Για να γίνει πιο δελεαστική η πρόταση ο σύλλογος θα πληρώσει την εφορία του Μπράιαντ, τον ατζέντη του, την βίλα που θα μείνει, προσωπικό μπάτλερ, προσωπικό οδηγό και αυτοκίνητο, καθώς και ένα γιοτ με το πλήρωμά του, ενώ θα πληρώνει και τα δίδακτρα των παιδιών του». Οι Ιταλοί προχωράνε ακόμα περισσότερο τα σενάρια και γράφουν στη συνέχεια: «Υπάρχει η σκέψη να δοθεί στον Μπράιαντ ποσοστό από τις εννέα χορηγίες που έχει η ομάδα. Κι αν όλα αυτά δεν αρκούν, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να χτίσει νέο γήπεδο στα πρότυπα του ΝΒΑ το οποίο θα χωράει 15.000 – 20.000 θεατές»…

superbasket.gr
tzagasdog
νταξει ειμαι τρελος Ολυμπιακος αλλα αυτο φτανει στα ορια της κοροιδιας
δεν εννοω οτι μας κοροιδευουν οι προεδροι και δεν μπορουν να το κανουν
αλλα αντι κανεις να κανει μια επενδυση σε αυτη τη δυσμοιρη χορα παει και δινει 60μυρια για ενα μπασκεμπολιστα
δλδ οκ ειναι συναρπαστικο απο αγωνιστικης αποψης αλλα για μενα ειναι και εκνευριστικο ταυτοχρονα
lakersdynasty
QUOTE
Απαντήσεις με... ερωτήσεις του ΕΣΑΚΕ
14/10/2008 5:36:31 μμ

Ο Βασίλης Οικονομίδης δεν θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και προτίμησε να μην δώσει επίσημη απάντηση στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κύκλοι του ΕΣΑΚΕ εξέφρασαν απορίες για τη θέση του Ολυμπιακού και απάντησαν με ανάλογου ύφους ερωτήματα...

«1. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που «έσπασε» πρώτος το «μπλοκ» των 14 ομάδων που προσπαθούσαν να επιτύχουν μια καλύτερη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα;

2. Στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν πως αν τυχόν άλλαζε η έδρα του αγώνα Αιγάλεω ? Ολυμπιακός, τότε θα δινόταν το δικαίωμα σε οποιαδήποτε ομάδα να κάνει κάτι αντίστοιχο στη διάρκεια της σεζόν;

3. Στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν πως ο κ. Σταυρόπουλος δεν έχει δικαίωμα λόγου στον ΕΣΑΚΕ και δικαιούται μόνο να παρίσταται;

4. Στον Ολυμπιακό τώρα θυμήθηκαν την υπόθεση της Καβάλας;» έλεγαν χαρακτηριστικά κύκλοι του ΕΣΑΚΕ.


http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=81...p;pubid=1418806
Basketikoc
Οντως,και δεν νομιζω να ειναι τόσο αφελείς οι Αγγελόπουλοι ώστε να κανουν κατι τετοιο αφου με τα ιδια λεφτα(στην εξοφρενικη περιπτωση που καποιος ανθρωπος δωσει τοσα) θα μπορουσαν να φερουν τους 12 κορυφεους παικτες της ευρωπης οσο υψηλο κασε και να εχουν(smodish,planinic,langdon,siska... κ αλλους πολλους) .....Αλλα και παλι 60 εκ ειναι απλα ποσο που δεν προκειται να δουμε στο ευρωπαικο μπασκετ... Πολυ απλα γιατι τα εσοδα δεν ειναι τοσο μεγαλα.Και πες πως τα δινεις,δεν νομιζω να φτασουν τα εσοδα στα 60 εκ.. ωστε να καλυψεις τη μεταγραφη ΕΝΟΣ παικτη χωρια και τα συμβολαια των αλλων παικτων.Συνεπως αυτος ο δημοσιογραφος που το εγραψε η θα ηταν βαλτος για να προκαλεσει... η για διαφημηση... η για να ανεβασει ακομα περισσοτερο τις μετοχες του kobe η απλα για την πλακα του
cliff_ac
σωστή κίνηση από πλευράς αγγελοπουλέων σε σχέση με την ανακοίνωση .. δεν γίνεται οργανωμένα 1. γιατί υπάρχει προσωπική κόντρα και 2ον γιατί θα ήταν τραγικπο τα μέλη ενός συλλόγου (εσακε) να καταγγείλουν τον πρόεδρό τους.. καιρός όμως ήταν κάποιος να το κάνει
Anaz
και η απαντηση του Κογκα.. http://www.basketblog.gr/index.php?option=...6&Itemid=50
Γιατι ημουν 100% σίγουρος οτι θα σχολιάσει, και συγκεκριμενα σε αυτο το υφος..?? rolleyes.gif
Anyway.. Και μενα παντως μου φανηκε λίγο δηθεν το ξαφνικο ενδιαφερον του Ολυμπιακου για τους ασθενεστερους του πρωταθληματος.
cliff_ac
τι να πει ο αντιολυμπιακος .. πολύ υποκειμενικό κείμενο και μάλιστα κακογραμμένο με τόσες υπογραμίσεις μας βγήκαν τα μάτια ( μακάρι να διαβάζει αυτό που λέω) .. δε θα αναφερθώ σε όσα είπε περί πανοράματος αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο αλλά για το γήπεδο του Αιγάλεω είναι και ανιστόρητος ο τύπος αφού το όλο θέμα το έκανε ο Ολυμπιακός επειδή είχαν έρθει ήδη σε συμφωνία όλες οι αρμοδιες αρχές για να γίνει αλλού ο αγώνας (για το κοινό συμφέρον όλων ) και τελικά κόλησε στον ΕΣΑΚΕ ... έλεος πια με τους κρυφοβάζελους αν δε μπορούν να την πουνε σε κάποιον καιρός είναι να σιγήσουν .. επίσης για το θέμα των χοηρηγιών ο Ολυμπιακός δε θα είχε καλύψει όλες τις θέσεις του γηπέδου αν δεν είχαν καθυστερήσει όλες οι διαδικασίες για να γίνει κεντρικά ... Και στη τελική Α.Ε. ειναι και κοιτάει το συμφέρον της έτσι ας πράξουν όλοι που οι πιο πολλοί ένα καλοκαίρι κάναν διακοπές με το θέμα της δάφνης ακόμα να εκρεμεί..
t0ny3
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=78344
Λιγο ελεος ρε παιδια.ενταξει αυτοι οι δημοσιογραφοι τι ιστοριες φτιαχνουν???
Feds
Καλα πανε καλα οι Ιταλοι.Ελεος μιλαμε για τρελη φαντασια.Σε λιγο θα πουν οτι ο Ολυμπιακος θα παιξει απο του χρονου ΝΒΑ. icon_drunk.gif

Αν και εδω που τα λεμε η πορωση των προεδρων με την ομαδα ενδεχομενως να εκανε τετοιες καταστασεις πραγματικοτητα
cliff_ac
QUOTE(t0ny3 @ Oct 14 2008, 18:29 ) *
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=78344
Λιγο ελεος ρε παιδια.ενταξει αυτοι οι δημοσιογραφοι τι ιστοριες φτιαχνουν???

απλά μετέφρσασν στα ελληνικά το κείμενο από δίπλα .. και αν είδες και την συνέντευξη αγγελόπουλου στους n.y. times ειναι λογικό να υπάρχουν τέτοια άρθρα ..
sihainas
QUOTE(http://www.gazzetta.gr/content/view/14052/6/)
Αγγελόπουλοι με την ...βούλα

Νέα εποχή ξεκινάει στον μπασκετικό Ολυμπιακό με το πέρασμα των μετοχών στους αδερφούς Αγγελόπουλους από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Οι ίδιοι ετοιμάζονται να εκτινάξουν την ομάδα του Πειραιά σε άλλο επίπεδο και πρώτος τους στόχος φαίνεται ότι είναι η κατασκευή ενός νέου γηπέδου..

Το μεταβατικό στάδιο πέρασε (τέσσερα χρόνια) για τους αδερφούς Αγγελόπουλους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρουν εξ ολοκλήρου στα χέρια τους την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Κόκκαλης ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ημέρες (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φίλαθλος) να παραχωρήσει ολόκληρο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να κρατήσει πλέον μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από την πλευρά τους τα δύο αδέρφια στα τέσσερα χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι του συλλόγου έχουν δείξει θετικά δείγματα γραφής κάτι που αναγνωρίζεται και από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Μεγάλος στόχος για τους αδερφούς Αγγελόπουλος είναι να κατασκευάσουν ένα σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα είναι καθαρά μπασκετικό. Ακόμα σχεδιάζουν να δώσουν συνέχεια στις ηχηρές μεταγραφές και να δώσουν συνέχεια στις μεταγραφές των Μασιγιάουσκας, Τσακαλίδη, Βούισιτς, Τσίλντρες κλπ.
sacarame
Δύο ανακοινώσεις της ΚΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης και σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο....

«Το τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι τα 1500 εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Ουνικάχα Μάλαγα (30/10 - 20.45) θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Τετάρτη 29/10 (10.00 - 17.00). Αν δεν υπάρξει sold out, τότε τα εκδοτήρια θα πωλούν τα εναπομείναντα εισιτήρια τη μέρα του αγώνα από τις 10.00 το πρωί ως και το τζάμπολ του αγώνα. Όσοι φίλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω internet, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τη μέρα του αγώνα και με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας»


Σιγά μη δεν γίνει sold out smiley.gif

«Για πρώτη φορά φέτος πρόκειται να εφαρμοστεί το καινούργιο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο ΣΕΦ νωρίτερα για να αντιμετωπιστούν τυχόν πιθανές καθυστερήσεις δεδομένου και του φετινού πολύ μεγάλου όγκου εισιτηρίων διαρκείας. Οι πόρτες του ΣΕΦ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να εισέρχονται στο γήπεδο από την θύρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο τους. Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν από διαφορετική είσοδο καθώς το ηλεκτρονικό χειροκίνητο σύστημα ελέγχου των καρτών διαρκείας στην είσοδο των θυρών, δεν θα το επιτρέπει. Παρακαλούνται επίσης να επιδεικνύουν το barcode του εισιτηρίου διαρκείας στην είσοδο της θύρας  ώστε να επιταχύνεται η είσοδος τους στο γήπεδο και να μην δημιουργούνται καθυστερήσεις ενώ θα πρέπει το εισιτήριο διαρκείας να προστατεύεται σε ειδική θήκη ώστε να μην απομαγνητίζεται το barcode.  

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας Court Seats που εισέρχονται από την είσοδο των VIP, δικαιούνται θέση parking στο valet parking και παρακαλούνται να το χρησιμοποιήσουν για τη δική τους εξυπηρέτηση. Με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους ή της διαπίστευσης τους στους υπεύθυνους του parking, μπορούν να πλησιάσουν με το αυτοκίνητο τους στην είσοδο VIP και να παραδώσουν το αυτοκίνητο τους στους υπεύθυνους του parking.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας να μην καπνίζουν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στους χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πάνω από όλα πρέπει να σεβαστούν τόσο τους παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και του υπόλοιπους φιλάθλους καθώς και τα εκατοντάδες μικρά παιδιά τα οποία θα βρίσκονται στις κερκίδες του ΣΕΦ. Το κάπνισμα θα απαγορεύεται σε όλους τους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου θα το υπενθυμίζουν συνεχώς στους φιλάθλους και δεν θα το επιτρέπουν.

Τέλος παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Ηλεκτρικό, ΗΣΑΠ) για την μεταφορά τους προς και από το ΣΕΦ, για τη δική τους εξυπηρέτηση.

Με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα της ομάδας μας μπροστά στους φιλάθλους μας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε να είστε κοντά στην ομάδα μας, πάντα, σε κάθε αγώνα και με κόσμια συμπεριφορά, χωρίς δυσμενή επεισόδια και καταστάσεις που δημιουργούν τιμωρίες και σας απαγορεύουν από το να έρθετε και να υποστηρίξετε την ομάδα μας. Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας!»  

Καινούργια μέτρα τόσο σε ότι έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια όσο και με το κάπνισμα...
vastravoud
Μακάρι να το ξεκινήσει ο Ολυμπιακός και να απαγορευτουν τα απαράδεκτα ντουμάνια!
aigio
Τι εννοει η ανακοινωση για ειδικη θηκη για το διαρκειας; που τη βρισκουμε; ειναι εντελως απαραιτητη;
rankin
QUOTE(aigio @ Oct 27 2008, 19:07 ) *
Τι εννοει η ανακοινωση για ειδικη θηκη για το διαρκειας; που τη βρισκουμε; ειναι εντελως απαραιτητη;

Μην ανησυχείς! Δεν απομαγνητίζονται! Οι Mythbasters δοκίμασαν να απομαγνητίσουν μια κάρτα και ο μύθος καταρρίφθηκε! Απλά στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΚΑΕ (και γενικά στα τμήματα μάρκετινγκ) έχουν ένα πρόβλημα με το χιούμορ και δεν παρακολουθούν Mythbasters, αλλιώς θα το γνώριζαν!!! laugh.gif
sacarame
QUOTE(aigio @ Oct 27 2008, 19:07 ) *
Τι εννοει η ανακοινωση για ειδικη θηκη για το διαρκειας; που τη βρισκουμε; ειναι εντελως απαραιτητη;



Πρέπει να εννοεί αυτές τις πλαστικές θήκες στο σχήμα της κάρτας που βάζουν συνήθως τις πιστωτικές για προστασία από την τριβή.Νομίζω πουλάν σε βιβλιοπωλεία.Πάντως όπως είπε και ο φίλος rankin δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς καθώς δεν φθείρονται έτσι εύκολα....
Fetisov
Απλα βαλτε την καρτα στα 'τσεπακια' του πορτοφολιου, μαζι με τις πιστωτικες σας και ειστε ΟΚ.
a bullet for your head
Διαδικτυακο αφιερωμα-ρεπορταζ του ESPN για τον Τσιλντρες.



+20%. σου εχουν σταλει τοσες προειδοποιησεις για τα σπαμ και μας αγνοεις.rchos
sacarame
Ξεκινάει εβδομάδα ΣΕΦ για την ομάδα (και για τον κόσμο βέβαια) καθώς σήμερα αντιμετωπίζουμε την Μακάμπι και μετά τόσο την Κυριακή όσο και την Τετάρτη δυο διαδοχικά παιχνίδια με την ΑΕΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο thumbsup.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Τις σουρεαλιστικές καταστάσεις που έζησε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Έντι Τζόνσον
"Πυροβολούσε" πιο γρήγορα από τον ίσκιο του. Ο "fast" Έντι Τζόνσον αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν στα ευρωπαϊκά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού (1994-95), ωστόσο η εμπειρία του αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από διδακτική.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ (17χρονια καριέρας) κλήθηκε να καταθέσει την άποψη του, για όσα βίωσε στη "Γηραιά Ήπειρο" κάνοντας ειδική μνεία στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονταν τις όποιες διακρίσεις αλλά και αποτυχίες, σύλλογοι, οπαδοί και παίκτες στο ελληνικό μπάσκετ.

"Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω τον λόγο που οι οπαδοί στην Ευρώπη ήταν τόσο παθιασμένοι γιατί δεν το είχα ζήσει. Δεν μπορούσα στην αρχή να καταλάβω γιατί τραγουδούσαν συνθήματα καθόλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων και μισούσαν ο ένας τον άλλο".

"Επίσης, μου ήταν δύσκολο να συνειδητοποιήσω γιατί αν χάναμε στην Τουρκία δεν θα είχα μία καλή μέρα (σ.σ.: Ο Τζόνσον ανέφερε ότι πέταξαν πέτρες στο σπίτι του μετά την ήττα). Γνώριζα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν μπορούσα να το εκτιμήσω".

Ο πρώην άσος των Φοίνιξ Σανς οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα δεν καταλάβαινα γιατί όλοι χοροπηδούσαν και ήθελαν να με φιλήσουν. Είχα γαλουχηθεί με το ΝCAA και το NBA. Έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που σκεφτόμουν" κατέληξε ο 49χρονος.


Μηπως να τον φερναμε παλι να παιζει κανα δεκαλεπτο???

sport24.gr


Πηγές!
Lionelos
Ειναι λιγο παλιο μου φαινεται αυτο το αρθρο... 39.gif
Πρεπει να το ειχα διαβασει τον προηγουμενο μηνα αλλα δεν θυμαμαι ποτε... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.