Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The anti-Lebron thread
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Tapanic
Το θεμα σχετικα με Αντι-lebron πρεπει να ληξει γτ εχει περασει αρκετος καιρος απο του τελικους!Aπλως ο lebron ειναι ενας υπεραθλητης χωρις καλη νοοτροπια στο μπασκετ κ με κα9ολου σχεδον χυμεια με τους heat!Aυτο ελειπε να το επαιρναν κιολας
απο μια καλα στημενη ομαδα που ηταν η Mavericks!Nτα3ει δεν λες ωραια τα καρφωματα του ειναι δυνατος εκρηκτικος αλλα υπαρχουν στιγμες που τον βλεπεις να κανει τοσοο αργες σταυρωτες κ στο τελος μας παταει κ καμια 10ρια βηματα!Αυτο ηταν ενα γενικα μικρο συνολο για το πως ειναι για μενα o lebron!Mαα να τρωει κλεψιμο κ εφνδιασμο κ καρωφμα επιπλεον!ε δν γινονται αυτααα! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
captain charisma
http://www.gazzetta.gr/article/item/217664...igadon-vid-pics

στη προπονηση της μπαρτσελονα ο τζειμς...κανονικα θα πρεπε να παει στης λιβερπουλ και οχι αλλου... smiley.gif smiley.gif

στη μπλουζα του παλι εχει το ονομα του και ενα στεμα....

αραξε...
John Valthuer
Ο Magic "έκραξε" τον LeBron:

http://nba.sport24.gr/article/1416109/o-ma...akse-ton-lebron
george69
QUOTE (John Valthuer @ Oct 20 2011, 00:29 ) *

Αντι να κανει ταξιδια στην ΕΥΡΩΠΗ
και να σαχλαμαριζει θα επρεπε να
κλειστει σ'ενα γηπεδο στο ΜΙΑΜΙ
και να βελτιωσει τις αδυναμιες του
που επετρεψαν στους γερο NOWITZKI
& KID να πανηγυρισουν το
πρωτο και τελευταιο πρωταθλημα
της καριερας τους !!!!!!! shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
captain charisma

τις προαλλες παλι ο σκοτι πιπεν προεβει σε δηλωσεις και ειπε παλι οτι ο τζειμς μπορει να ξεπερασει τον θεο....
αραξε τη σαρκα σου σκοτι..εκτιθεσαι....
george69
QUOTE (captain charisma @ Oct 20 2011, 11:19 ) *

τις προαλλες παλι ο σκοτι πιπεν προεβει σε δηλωσεις και ειπε παλι οτι ο τζειμς μπορει να ξεπερασει τον θεο....
αραξε τη σαρκα σου σκοτι..εκτιθεσαι....

Καλυτερα ο PIPPEN να ασχοληθει
με το να πως γλυτωσει τις
κατασχεσεις επι της περιουσιας
του παρα με τον LEBRON !!!!! shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

http://vimeo.com/6163247
captain charisma
http://www.gazzetta.gr/article/item/236115...-paei-stous-hit

θελει και το νας στους χιτ ο τζειμς...εγω λεω να παει και ο χαουαρντ ετσι ωστε να χει περισσοτερες πιθανοτητες ο τζειμς να παρει το πρωταθλημα....
Flash
QUOTE(captain charisma @ Oct 28 2011, 19:39 ) *

θελει και το νας στους χιτ ο τζειμς...εγω λεω να παει και ο χαουαρντ ετσι ωστε να χει περισσοτερες πιθανοτητες ο τζειμς να παρει το πρωταθλημα....

Καλά, 30 assists μέσο όρο θα είχε ο Nash (και 5-6 πόντους από ότι επιθέσεις απέμεναν) tongue.gif
morfi
QUOTE(captain charisma @ Oct 28 2011, 21:39 ) *

Καλά, και ο Νοβίτζκι με υπερομάδα, ίσως και καλύτερη από αυτή του ΛεΜπρόν, όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του με το ζόρι κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα προς το τέλος της καριέρας του. Και παρεμπιπτόντως, αφού ήταν πολύ κακός στους τελικούς του 2006 και ξεφτιλίστηκε και μία φορά από τους Γουόριορς.
captain charisma

το τοπικ ειναι για τον τζειμς οχι για τον νοβιτσκι... smile.gif
morfi
QUOTE(captain charisma @ Oct 29 2011, 17:24 ) *

το τοπικ ειναι για τον τζειμς οχι για τον νοβιτσκι... smile.gif

Ότι σε βολεύει μου φαίνεται... rolleyes.gif
george69
QUOTE (morfi @ Oct 29 2011, 19:27 ) *

Tο καλυτερο mix για τον JAMES !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GHm1FRNyqxo...ayer_detailpage
Air Kef
QUOTE(morfi @ Oct 29 2011, 19:27 ) *

Αχ Βασίλη, σε εξέθεσε ο Γερμανός. tongue.gif
morfi
QUOTE(Air Kef @ Oct 30 2011, 11:30 ) *
Αχ Βασίλη, σε εξέθεσε ο Γερμανός. tongue.gif

Από ποιά άποψη με εξέθεσε; Αν δεν τελειώσει η καριέρα του ΛεΜπρόν δεν μπορεί να συμβεί αυτό.
baskethood
QUOTE (morfi @ Oct 31 2011, 18:02 ) *
Από ποιά άποψη με εξέθεσε; Αν δεν τελειώσει η καριέρα του ΛεΜπρόν δεν μπορεί να συμβεί αυτό.

Πες τα ρε Bill. wink.gif
Το "μηδένα προ του τέλους μακάριζε" φαίνεται δεν το ξέρει ο Κεφ tongue.gif
Das Kapital
Να καθοταν στο Cleveland και να μην επαιρνε πρωταθλημα ποτε του, αυτο θα ηθελα εγω απο τον LeBron. Μπορει για καποιους παντως να ειναι ηδη 27 αλλα για μενα ειναι 27 ακομα! Μην τον ξεγραφετε, μπορει στα επομενα χρονια αυτο το topic να θαφτει! ;-)
Leon_cp3
Επειδή εδώ είναι anti-LeBron thread και πρέπει να επανέλθουμε, ορίστε:

Δείτε Λεμπρόν στο 1.23 και Λεμπρόν στο 1.44...
smile.gif Λένε πως ό,τι δίνεις,παίρνεις, ε; wink.gif
captain charisma

τον μπαρεα που ηταν λιγο ψηλοτερος δεν μπορουσε με τιποτα να το ποσταρει...κ ειπε να ξεκινησει με κοντιτερους παικτες....
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Leon_cp3
QUOTE(captain charisma @ Nov 18 2011, 01:31 ) *

τον μπαρεα που ηταν λιγο ψηλοτερος δεν μπορουσε με τιποτα να το ποσταρει...κ ειπε να ξεκινησει με κοντιτερους παικτες....
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Μ΄αρέσει μετά που κοιτάζει και προσμένει την αντίδραση του κοινού. Να του πούμε και συγχαρητήρια. 71.gif
Zephyr
Συνεχίζοντας από το thread του "πιο μισητού", και θεωρώντας φυσικό διάδοχο του Air τον Kobe (ο μόνος κατά την γνώμη μου που μπόρεσε να... αγγίξει τα παπούτσια του) θα κάνω μια παράλληλη σύγκριση δυο ζευγαριών:
Από την μια Jordan και Drexler και από την άλλη Kobe και Lebron

Όταν ο Jordan μεσουρανούσε ο Drexler ήταν ίσως ο δεύτερος καλύτερος shooting guard του ΝΒΑ και τον αποκαλούσαν "Jordan της Δύσης". Είναι ωστόσο γεγονός, ότι ο φίλτατος Clyde θα έμενε χωρίς πρωτάθλημα αν δεν πήγαινε δίπλα στον Χακίμ και έμενε στους Blazers.
Κάτι τέτοιο μου θύμισε ο Λεμπρόν όταν πήγε στους Χιτ. Δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα μόνος του και πήγε παρέα στον Wade (που ούτε αυτός μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα μόνος του).
#Makaros mode on#
Για να γίνεις Jordan αγαπούλα, δεν πας παρακαλώντας, γκεγκε?
#Makaros mode off#
Όταν λοιπόν ο Κobe κάνει συλλογή δακτυλιδιών, κατακτώντας τα δυο τελευταία χωρίς κάποιον άλλο super star δίπλα του (νταξ τον Γκασόλ δεν τον λες και super star για τα δεδομένα του ΝΒΑ), κάποιοι ακόμα αποκαλούν τον Lebron "King". O Lebron είναι ο Clyde Drexler της εποχής μας, ένας παιχταράς που όμως δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω. Δεν στέκομαι στην μη κατάκτηση πρωταθλήματος γιατί Μαλόουν,Στόκτον, Μπάρκλευ, Γιούιν κλπ είναι "θεότητες" του χώρου χωρίς δαχτυλίδι.
Όταν λοιπόν ο Lebron δεν έχει φτάσει τον Kobe, πως μπορεί να φτάσει τον Jordan ?
morfi
QUOTE(Zephyr @ Nov 22 2011, 21:20 ) *
Συνεχίζοντας από το thread του "πιο μισητού", και θεωρώντας φυσικό διάδοχο του Air τον Kobe (ο μόνος κατά την γνώμη μου που μπόρεσε να... αγγίξει τα παπούτσια του) θα κάνω μια παράλληλη σύγκριση δυο ζευγαριών:
Από την μια Jordan και Drexler και από την άλλη Kobe και Lebron

Όταν ο Jordan μεσουρανούσε ο Drexler ήταν ίσως ο δεύτερος καλύτερος shooting guard του ΝΒΑ και τον αποκαλούσαν "Jordan της Δύσης". Είναι ωστόσο γεγονός, ότι ο φίλτατος Clyde θα έμενε χωρίς πρωτάθλημα αν δεν πήγαινε δίπλα στον Χακίμ και έμενε στους Blazers.
Κάτι τέτοιο μου θύμισε ο Λεμπρόν όταν πήγε στους Χιτ. Δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα μόνος του και πήγε παρέα στον Wade (που ούτε αυτός μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα μόνος του).
#Makaros mode on#
Για να γίνεις Jordan αγαπούλα, δεν πας παρακαλώντας, γκεγκε?
#Makaros mode off#
Όταν λοιπόν ο Κobe κάνει συλλογή δακτυλιδιών, κατακτώντας τα δυο τελευταία χωρίς κάποιον άλλο super star δίπλα του (νταξ τον Γκασόλ δεν τον λες και super star για τα δεδομένα του ΝΒΑ), κάποιοι ακόμα αποκαλούν τον Lebron "King". O Lebron είναι ο Clyde Drexler της εποχής μας, ένας παιχταράς που όμως δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω. Δεν στέκομαι στην μη κατάκτηση πρωταθλήματος γιατί Μαλόουν,Στόκτον, Μπάρκλευ, Γιούιν κλπ είναι "θεότητες" του χώρου χωρίς δαχτυλίδι.
Όταν λοιπόν ο Lebron δεν έχει φτάσει τον Kobe, πως μπορεί να φτάσει τον Jordan ?

Ατυχής η σύγκριση γιατί ο Ντρέξλερ, αν πιάσουμε για παράδειγμα τους Μπλέιζερς του '92 που πήγαν στους τελικούς, είχε γύρω του παίκτες που έπαιζαν σε all-star επίπεσο όπως ο Ντάνι Έιντζ (αν και όχι εκείνη τη περίοδο αλλά κυρίως τα προηγούμενα χρόνια) και ο Τέρι Πόρτερ ο οποίος το επιβεβαίωσε όντας ο καλύτερος των Μπλέιζερς σε εκείνη τη σειρά των τελικών. Αντίθετα ο Λεμπρόν (δεν βάζω μέσα τους περσινούς Χιτ), οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχε ήταν ο Άντουαν Τζέιμισον το 2010 στα 33 του και ο Ιλγκάουσκας επίσης στη δύση της καριέρας του και ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς. Αν μιλούσαμε σε ιδανικές συνθήκες, θα μιλάγαμε για all-star επιπέδου παίκτες, αλλά στη τότε φάση υστερούσαν πολύ απέναντι σε αυτούς του Ντρέξλερ. Και δεν βάζω (που θα έπρεπε) καν σε σύγκριση την ομάδα του Κλίβελαντ το 2007 (αντίστοιχη δηλαδή με αυτή του Πόρτλαντ το 1992 που σύγκρινα πριν λίγο) που ήταν ποιοτικά πολύ κατώτερη από αυτή των 2009 και 2010. Επίσης ο Ντρέξλερ είχε γύρω του παίκτες καταξιωμένους (Μπακ Γουίλλιαμς, Ζερόμ Κέρσει) με σταθερά καλή απόδοση και όχι ασταθείς και συνήθως λίγοι όπως πχ ο Ντάνιελ Γκίμπσον.
Ένας τελευταίος παράγοντας, φανταστικός βέβαια μέσα στο μυαλό μου αλλά γιατί όχι με πολλες δυνατότητες πραγματοποίησης, είναι πως οι ομάδες του Κλίβελαντ χωρίς το Λεμπρόν δεν θα έκαναν πάνω από (το πολύ) 40 (στη καλύτερη σεζόν τους) νίκες ενώ αυτή του Ντρέξλερ θα μπορούσε και χωρίς αυτόν να ξεπεράσει αυτό το φράγμα λόγω της ποιότητας των παίκτων που διέθετε.
Zephyr
QUOTE(morfi @ Nov 24 2011, 19:43 ) *
Ατυχής η σύγκριση γιατί ο Ντρέξλερ, αν πιάσουμε για παράδειγμα τους Μπλέιζερς του '92 που πήγαν στους τελικούς, είχε γύρω του παίκτες που έπαιζαν σε all-star επίπεσο όπως ο Ντάνι Έιντζ (αν και όχι εκείνη τη περίοδο αλλά κυρίως τα προηγούμενα χρόνια) και ο Τέρι Πόρτερ ο οποίος το επιβεβαίωσε όντας ο καλύτερος των Μπλέιζερς σε εκείνη τη σειρά των τελικών. Αντίθετα ο Λεμπρόν (δεν βάζω μέσα τους περσινούς Χιτ), οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχε ήταν ο Άντουαν Τζέιμισον το 2010 στα 33 του και ο Ιλγκάουσκας επίσης στη δύση της καριέρας του και ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς. Αν μιλούσαμε σε ιδανικές συνθήκες, θα μιλάγαμε για all-star επιπέδου παίκτες, αλλά στη τότε φάση υστερούσαν πολύ απέναντι σε αυτούς του Ντρέξλερ. Και δεν βάζω (που θα έπρεπε) καν σε σύγκριση την ομάδα του Κλίβελαντ το 2007 (αντίστοιχη δηλαδή με αυτή του Πόρτλαντ το 1992 που σύγκρινα πριν λίγο) που ήταν ποιοτικά πολύ κατώτερη από αυτή των 2009 και 2010. Επίσης ο Ντρέξλερ είχε γύρω του παίκτες καταξιωμένους (Μπακ Γουίλλιαμς, Ζερόμ Κέρσει) με σταθερά καλή απόδοση και όχι ασταθείς και συνήθως λίγοι όπως πχ ο Ντάνιελ Γκίμπσον.
Ένας τελευταίος παράγοντας, φανταστικός βέβαια μέσα στο μυαλό μου αλλά γιατί όχι με πολλες δυνατότητες πραγματοποίησης, είναι πως οι ομάδες του Κλίβελαντ χωρίς το Λεμπρόν δεν θα έκαναν πάνω από (το πολύ) 40 (στη καλύτερη σεζόν τους) νίκες ενώ αυτή του Ντρέξλερ θα μπορούσε και χωρίς αυτόν να ξεπεράσει αυτό το φράγμα λόγω της ποιότητας των παίκτων που διέθετε.

Νταξ, είπα να κάνω μια παράλληλη σύγκριση σε υποθετικό επίπεδο, μην το παίρνεις της μετρητής! Μεσολαβούν και κάπου 20 χρόνια και το μπάσκετ αλλάζει ακόμα και για το ΝΒΑ.
Πάντως η ουσία δεν αλλάζει και πολύ. Ο Λεμπρόν ήταν σε μια ομάδα που με την παρουσία του την έκανε top σε επίπεδο East Conference. Είχε μια ομάδα που δούλευε γύρω από αυτόν, λογικοί επομένως οι μ.ο. που έπιασε κατά την θητεία του στο Κλίβελαντ. Αντίστοιχα οι Πόρτλαντ του Ντρέξλερ, μπορεί να ήταν ομαδάρα αλλά με την καμία δεν θα χτυπούσαν πρωτάθλημα με ηγέτη μόνο τον Πόρτερ.
Βέβαια, άλλο αντίκτυπο είχε η μεταγραφή του Ντρέξλερ στους Ρόκετς και άλλο η μετακίνηση του Λεμπρόν στους Χιτ στο θέμα των εντυπώσεων. Ο ένας ήταν προς στην Δύση της καριέρας του και ο άλλος στο prime του. Ίσως κ γι΄αυτό κατακρίθηκε τόσο ο Λεμπρόν, γιατί αν και στα καλύτερα του, προτίμησε την εύκολη λύση (η οποία προς το παρόν δεν απέδωσε καρπούς) παρά να φτιάξει την δική του "αυτοκρατορία" και να διεκδικήσει τον τίτλο του "βασιλιά", ένα τίτλο που του τον έδωσαν πριν γίνει άξιος να τον κατακτήσει. Γιατί κακά τα ψέματα, οι Χιτ είναι ομάδα του Γουέιντ, όχι του Λεμπρόν...
j-kidd13
Ειναι μεγαλη η πιεση,κριτικη σωστοτερα,που ασκηθηκε-ασκειται στον Λεμπρον,για την καριερα του,και για την συγκριση του με τον Τζορνταν,για το γεγονος οτι ακομα δεν εχει παρει το πρωτο του δαχτυλιδι...
Επομενως πιστευω οτι με γνωμονα και μονο το να καταφερeι αμεσα να στεφθει πρωταθλητης,προτιμησε τη λυση των Χιτ και το τριο με Ουειντ-Μπος....Αλλα και περα απ αυτο,κατα καιρους διαβαζουμε τις προσπαθειες του να πεισει και αλλους παικτες να προτιμησουν το Μαιαμι...Γιατι προφανως χωρις τιτλους καταλαβαινει οτι δυσκολα μπορει να μπει στη σφαιρα συγκρισης με τον Τζορνταν....My opinion....
Air Kef
QUOTE(morfi)

QUOTE(baskethood @ Oct 31 2011, 18:50 ) *

Πες τα ρε Bill. wink.gif
Το "μηδένα προ του τέλους μακάριζε" φαίνεται δεν το ξέρει ο Κεφ tongue.gif

Σορι που απαντάω 3 βδομάδες μετά, ελπίζω να το δείτε και οι δύο.

Ο Κεφ δεν ξέχασε τίποτα.
Ο Morfi μάλλον ξέχασε, ότι το μετά τους τελικούς του 2006, και μετά τον αποκλεισμό των Ντάλας απο GSW το 2007, φώναζε εδώ μέσα ότι "ΠΟΤΕ ομάδα με Ευρωπαίο σαν ηγέτη δεν θα πάρει πρωτάθλημα ΝΒΑ".

Τι θυμήθηκα θα μου πείτε τώρα!
Και γω έχω πει άπειρες βλακείες εδώ μέσα τόσα χρόνια, απλώς την άποψη του morfi πολλοί την συμμερίζονταν, αλλα ένας Γερμανός τελικά πήρε το Ντάλας από το χέρι και το οδήγησε στην κούπα, σε προχωρημένη ηλικία κι όλας, βήχοντας στα τάιμ άουτ κάθε τελικού.

Δεν χρειάστηκε καν να προτιμήσει να παει με κάποια Ολ Σταρ ομάδα Ευρωπαίων για να το καταφέρουν όλοι μαζί!
baskethood
QUOTE (Air Kef @ Nov 24 2011, 22:29 ) *
Ο Κεφ δεν ξέχασε τίποτα.
Ο Morfi μάλλον ξέχασε, ότι το μετά τους τελικούς του 2006, και μετά τον αποκλεισμό των Ντάλας απο GSW το 2007, φώναζε εδώ μέσα ότι "ΠΟΤΕ ομάδα με Ευρωπαίο σαν ηγέτη δεν θα πάρει πρωτάθλημα ΝΒΑ".

Και γω έχω πει άπειρες βλακείες εδώ μέσα τόσα χρόνια, απλώς την άποψη του morfi πολλοί την συμμερίζονταν, αλλα ένας Γερμανός τελικά πήρε το Ντάλας από το χέρι και το οδήγησε στην κούπα, σε προχωρημένη ηλικία κι όλας, βήχοντας στα τάιμ άουτ κάθε τελικού.

Αυτό είναι κάτι που όλους όσοι το πιστεύαμε(και εγώ μέσα σ αυτούς, όχι μόνο ο Βασίλης) μας έκανε σοφότερους θέλω να πιστεύω. Βοήθησε πολύ η ομάδα, ο Καρλάιλ που είχε την κατάλληλη φόρμουλα και κατάφερε να προσφέρει ρόλους σε όλους τους παίκτες του και να παίρνει από αυτούς το καλύτερο δυνατό. Τσάντλερ, Μάριον, Τέρρυ, o Μπαρέα βέβαια, ο Στίβενσον στην άμυνα. Πραγματικά εξαιρετικό κοουτσάρισμα και μοίρασμα ρόλων.
Από κει και πέρα ο Ντίρκ έκανε απίστευτη χρονιά, με μεγάλες εμφανίσεις όταν η μπάλα έκαιγε.
Απόλυτος ηγέτης.
Εσύ ξεκίνησες το οφτόπικ, μην μου κάνεις πάλι παρατήρηση tongue.gif
morfi
QUOTE(Air Kef @ Nov 24 2011, 22:29 ) *
Σορι που απαντάω 3 βδομάδες μετά, ελπίζω να το δείτε και οι δύο.

Ο Κεφ δεν ξέχασε τίποτα.

Δεν χρειάστηκε καν να προτιμήσει να παει με κάποια Ολ Σταρ ομάδα Ευρωπαίων για να το καταφέρουν όλοι μαζί!

Air Kef δεν καταλαβαίνω που το πας. Είναι άσχετο με το θέμα. Εννοείται πάντως πως θυμάμαι που το έλεγα και φυσικά αυτός ο ισχυρισμός καταρρίφτηκε. Και ξέρεις κάτι; (συνεχίζω να) Πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να ξανασυμβεί (όχι για τους Μάβερικς, γενικά για κάποιο μελλοντικό Ευρωπαίο παίκτη).
Anaz
oμορφαααντρααα μου!!! 6.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Anaz @ Dec 22 2011, 04:03 ) *

Τον πηρες στο fantasy,ε; smiley.gif
rchos
χαχα αναζ κατσε να σου κανει το πρωτο 70αρι και θα μας τρελανεις μετα απο ερωτα...
captain charisma
http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont...urn=nba-wp12179

ο χαμφρις εκλεψε τη πρωτια απο τον τζειμς...
j-kidd13
QUOTE(captain charisma @ Dec 22 2011, 12:18 ) *

Ειναι επειδη ειχε παντρευτει την Κιμ Καρντασιαν.....Ζηλιαααα....... tongue.gif
John Valthuer
QUOTE (captain charisma @ Dec 22 2011, 12:18 ) *

Τι κακό έκανε ο άνθρωπος; Η Kim ήταν αυτή που τον χώρισε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και πότε έγινε μισητός.
SG3ptshooter
Ναι κι εγώ από προχτές νιώθω μια αλλαγή συναισθημάτων να μου ρχεται από κάπου.. biggrin.gif

Όχι, είμαι απ' την αρχή με τους άλλους, όχι από πέρυσι. Θα είμαι βράχος. Άλλωστε αν είχα Κεβέν στο 3 εκείνον θα τσίμπαγα. laugh.gif
JR_Swish

Θα παίξουν πολύ με την ψυχολογία του φέτος και θα φάει πολύ trash talking!Το choke και το chicken θα πέσουν σύννεφο!

Αλλά πλάκα πλάκα preseason είναι ρε Q αν πέσετε σε τπτ playoffs τι θα του κάνεις guns.gif guns.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Dec 22 2011, 04:03 ) *

QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 22 2011, 05:32 ) *
Τον πηρες στο fantasy,ε; smiley.gif

Αν δεν τον θελεις, δωστον μου εμενα. Κατι θα βρω να τον κανω. Το πολυ πολυ αν η ομαδα δεν παει καλα να τον στειλω στον παγκο παρεα με τους Σερβους! smiley.gif
koutsou10
χτες ετυχε κ ειδα το παιχνιδι των χιτ με τους ματζικ(οχι ολο ομως)...

(πραγματικα δεν μπορω να πω λεξη καλη για τον λεμπρον,μιλαμε για ανθρωπο πολυ ψωνισμενο... 68.gif 68.gif 68.gif
χαρηκα που περυσι δεν πηραν το πρωταθλημα κ ευχομαι να χαιρομαι για πολυ καιρο ακομα,με οποιον παιζει αντιπαλος με αυτον θα ειμαι...)

επανερχομαι,οπως εβλεπα λοιπον το παιχνιδι επαιζε ο λεμπρον για <<κακη του τυχη>> με καποιους ρουκις που δεν εχουν κλεισει θεση στο ροστερ κ εκει που βλεπω το ριπλεη με μια πολυ ωραια ασιστ που εκανε ο <<ψευτο=βασιλιας>>,τελειωνει η φαση κ ο παιχτης(δεν θυμαμαι ποιος ηταν)που εβαλε το καλαθι του δινει το χερι κ ο λεμπρον τον κοιταει με ενα βλεμα λες κ ηταν,τι να πω δεν ξερω κ δεν του εδωσε κ το χερι του...

πραγματικα ο τυπος ειναι παρα πολυ μικρος... icon_tomato.gif
koutsou10
http://www.gazzetta.gr/nva/article/item/25...s-o-lempron-vid

ομορφααααντρα μου εσυ...
morfi
QUOTE(koutsou10 @ Dec 23 2011, 17:59 ) *
http://www.gazzetta.gr/nva/article/item/25...s-o-lempron-vid

ομορφααααντρα μου εσυ...

Να αναφέρω μήπως πόσες φορές έκανε airball ο Λάρυ Μπερντ σε ένα παιχνίδι των τελικών του '84; (στο τρίτο αν δεν κάνω λάθος)
koutsou10
QUOTE(morfi @ Dec 23 2011, 20:22 ) *
Να αναφέρω μήπως πόσες φορές έκανε airball ο Λάρυ Μπερντ σε ένα παιχνίδι των τελικών του '84; (στο τρίτο αν δεν κάνω λάθος)

λογικα δεν θα υπαρχει παιχτης που δεν θα εχει κανει ερμπολ ποτε...
αλλα οχι 3 σε ενα παιχνιδι αλλα κ τα 3 κατα πολυ,ενα μετρο σην... rolleyes.gif
morfi
QUOTE(koutsou10 @ Dec 23 2011, 20:50 ) *
λογικα δεν θα υπαρχει παιχτης που δεν θα εχει κανει ερμπολ ποτε...
αλλα οχι 3 σε ενα παιχνιδι αλλα κ τα 3 κατα πολυ,ενα μετρο σην... rolleyes.gif

Το έχει κάνει. Ο Λάρυ Μπερντ. Για αυτό έγραψα "Να αναφέρω μήπως πόσες''.
koutsou10
QUOTE(morfi @ Dec 23 2011, 20:53 ) *
Το έχει κάνει. Ο Λάρυ Μπερντ. Για αυτό έγραψα "Να αναφέρω μήπως πόσες''.

ααα ναι?δεν το ηξερα...βλεπεις δεν ειμαι παλιος...τοσο πολυ κακα σουτ δηλαδη?
captain charisma
4 ερμπολ ειχε χτες ο τζειμς...επισης δεν τον ειδα να παιζει καθολου με πλατη 39.gif
morfi
QUOTE(koutsou10 @ Dec 23 2011, 21:34 ) *
ααα ναι?δεν το ηξερα...βλεπεις δεν ειμαι παλιος...τοσο πολυ κακα σουτ δηλαδη?

Ούτε εγώ είμαι παλιός αλλά έχω δει τους αγώνες. Θυμάμαι πρόχειρα τρία σουτ αίρμπολ και το ένα μάλιστα κάτω από το καλάθι.
baskethood
QUOTE (captain charisma @ Dec 26 2011, 12:43 ) *
4 ερμπολ ειχε χτες ο τζειμς...επισης δεν τον ειδα να παιζει καθολου με πλατη 39.gif

Στα 2-3 λεπτά που είδα από τον χθεσινό αγώνα είδα φάσεις που έπαιξε με πλάτη. Ένα isolation play ήταν στο low post.
morfi
QUOTE(captain charisma @ Dec 26 2011, 12:43 ) *

QUOTE(baskethood @ Dec 26 2011, 14:45 ) *
Στα 2-3 λεπτά που είδα από τον χθεσινό αγώνα είδα φάσεις που έπαιξε με πλάτη. Ένα isolation play ήταν στο low post.

JR_Swish

What do you want from Santa?
A ring??
Really??
icon_drunk.gif icon_drunk.gif
baskethood
Συγκεκριμένα, το 20% των επιθετικών προσπαθειών του ήταν με post up παιχνίδι.
Σκόραρε στο 66.7% αυτών των ενεργειών, με ποσοστό ευστοχίας 80%.
Είχε 1.67 πόντους ανά κατοχή παίζοντας με πλάτη. Μόνο στο transition είχε περισσότερους πόντους ανά κατοχή.
John Valthuer
QUOTE (baskethood @ Dec 26 2011, 20:48 ) *
Συγκεκριμένα, το 20% των επιθετικών προσπαθειών του ήταν με post up παιχνίδι.
Σκόραρε στο 66.7% αυτών των ενεργειών, με ποσοστό ευστοχίας 80%.
Είχε 1.67 πόντους ανά κατοχή παίζοντας με πλάτη. Μόνο στο transition είχε περισσότερους πόντους ανά κατοχή.

baskethood,

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο site που να έχει τέτοιου είδους πληροφορίες για ένα ματς;
Zoys
QUOTE(John Valthuer @ Dec 26 2011, 21:23 ) *
baskethood,

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο site που να έχει τέτοιου είδους πληροφορίες για ένα ματς;

Δεν αποκαλύπτει τις πηγές του ο baskethood. smiley.gif
baskethood
QUOTE (Zoys @ Dec 26 2011, 21:24 ) *
Δεν αποκαλύπτει τις πηγές του ο baskethood. smiley.gif

Ποτέ biggrin.gif
Αλλά επειδή είναι μέρες γιορτινές θα κάνω μια εξαίρεση tongue.gif

QUOTE (John Valthuer @ Dec 26 2011, 21:23 ) *

Είναι πασίγνωστο φίλε. Synergy Sports.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.