Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
j.browning
QUOTE (PanosIlio @ Jun 1 2011, 13:14 ) *
Επί λέξη ο spysta γράφει:

Καταρχάς και μόνο με το παρακάτω έχεις ήδη ξεφύγει, από την αρχή, και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε κατηγορούν για trollαρισμα...

Και συνεχίζεις απτόητος να παραληρείς, όπως κάνεις συνήθως, λέγοντας την άποψή σου (που είναι σεβαστή) αλλά χωρίς ποτές να βάζεις έστω και ένα επιχείρημα που να υποστηρίζεις την άποψή σου. Νομίζεις πως απλά και μόνο επειδή εσύ θεωρείς πως κάτι ισχύει είναι και το σωστό γιατί εσύ το θεωρείς σωστό, αυτό δεν είναι επιχείρημα.

Η χιλιογραμμένη άποψή σου είναι πως ο ΠΑΟ έχει πολύ καλύτερο ρόστερ και πως ο ΠΑΟ αυτός δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με το ρόστερ του ΟΣΦΠ, ωραία, δεκτό, πες και το γιατί το πιστεύεις αυτό. Ποτέ δεν το έχεις κάνει και το μόνο που κάνεις είναι να σκούζεις και να φωνάζεις ότι σε έχουμε παρεξηγήσει κιόλας.

Δεν έχεις γράψει ούτε 1 μπασκετικό post, το μόνο που κάνεις είναι να φωνάζεις (διαδικτυακά εννοώ) και να ειρωνεύεσαι τους πάντες που έχουν διαφορετική άποψη με τη δική σου. Και μάλιστα το κάνεις και επίτηδες προσπαθώντας να εκμαιεύσεις αντιδράσεις προφανώς για να γεμίσεις τον ελεύθερο σου χρόνο.

Η παρακάτω απάντησή σου είναι προφανώς σε κάποιον φανταστικό poster που τόλμησε, ω τι σφάλμα, να γράψει πως ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερος του ΠΑΟ. Και λέω φανταστικό γιατί κανένας, και ειδικά ο spysta (και δεν το παίζω δικηγόρος του έτυχε τώρα), δεν έγραψε κάτι τέτοιο, έγραψε πως οι ομάδες σαν ρόστερ είναι πολύ κοντά, μα καλά τι αμπάσκετος που είναι αυτός που το έγραψε...

Έλεος.

Γράψε και τίποτα για μπάσκετ.

αυτο λεω και εγω οι ομαδες δεν ειναι πολυ κοντα σαν ροστερ ειναι πολυ μακρια μα παρα πολυ μακρια.
αυτο θα σου απαντηθει το καλοκαιρι στις μεταγραφες.θα δεις ποσους θα αλλαξει ο ενας και ποσους ο αλλος.και αν περασεις μια βολτα στο ποιους θα διωχνατε φετος το καλοκαιρι απο των οσφπ θα καταλαβεις και μονος σου γιατι τα ροστερ δεν ειναι ισαξια.εμεις θα διωχναμε εναν (τεπιτς)και οχι ολοι μερικοι οπως και εγω θα του εδιναν μια ευκαιρια ακομα. εσεις αστα να πανε.

τι αλλο επιχηρημα χρειαζεσαι απο το αποτελεσμα.για να καταλαβεις οτι ισχυουν ολα αυτα που σου λεω?
ειμαι πρωταθλητης ευρωπης νικωντας την μπαρτσα με πλεονεκτημα εδρας. νικωντας την ομαδα που σε σκορπισε σε 5 ανεμους με μειονεκτημα εδρας σε σειρα αγωνων που εκει κερδιζει παντα οποιος παιζει σταθερα καλυτερα(σιενα εννοω)
θα παρεις την απαντηση σου και στο παρκε.(αν οχι σημερα που πιστευω οτι δεν θα χτυπηθει δυνατα το παιχνιδι απο των παο για πολλους λογους)σιγουρα την επομενη φορα.

το υπογραμισμενο το πιστευω γιατι οι παιχτες του οσφπ που εθιξα ειναι τελειως ατιτλοι και αγνωστοι απο την πορεια τους πριν ερθουν στο λιμανι και θεοπηηθουν.

επειδη απο οτι λες εγω δεν χρησιμοποιω επιχηρηματα μπασκετικα και λεω οτι να ναι
σε προκαλω με μπασκετικα επιχηρηματα να μου πεις εσυ γιατι δεν ισχυουν αυτα που λεω.!
baskethood
Οποιος ενδιαφερεται για μια μπασκετικη ματια,μακρυα απο διαιτητικες κορωνες,ας ριξει μια ματια σ αυτο το αρθρο.
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1
Ginobili
QUOTE(baskethood @ Jun 1 2011, 11:15 ) *
Οποιος ενδιαφερεται για μια μπασκετικη ματια,μακρυα απο διαιτητικες κορωνες,ας ριξει μια ματια σ αυτο το αρθρο.
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1

Επιτέλους....πολύ καλό
Air Kef
Θεωρώ αδιανόητο και στα όρια σχιζοφρένιας ότι υπάρχουν ακόμα φίλοι του Ολυμπιακού που ασχολούνται μπασκετικά με το αποψινό ματς και περιμένουν να γίνει το 2-1 επειδή πιστεύουν οτι υπαρχει πιθανότητα να γίνει το 2-2 στο ΟΑΚΑ! 77.gif

Από προσέλευση κόσμου, τι προβλέπετε(αι) για σήμερα?

Ελπίζω να είναι άδειο.

Aν έχει κόσμο, ελπίζω σε πανό "Κώστα Τσαρτσαρή έλα στον Ολυμπιακό" και στο να μην εχουμε θύματα.

frenchman7
Πάντως οι παναθηναικοί στο μπάσκετ έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αλαζονείας και υπεροπτισμού...
Έχω διαβάσει τα απίστευτα!

Ούτε εμείς στην μπάλα δεν είμαστε έτσι! tongue.gif
PanosIlio
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 14:06 ) *
το υπογραμισμενο το πιστευω γιατι οι παιχτες του οσφπ που εθιξα ειναι τελειως ατιτλοι και αγνωστοι απο την πορεια τους πριν ερθουν στο λιμανι και θεοπηηθουν.

Επειδή αδυνατώ να σε παρακολουθήσω, όχι ότι θέλω και ιδιαίτερα, απλά σου αναφέρω τα εξής:

1) Η λογική πως επειδή κερδίσατε Σιένα (που μας κέρδισε στους 8) και Μπάρτσα σας κάνει καλύτερη ομάδα από εμάς είναι νηπιακού επιπέδου και φυσικά δεν μπορώ να την αντικρούσω. Το ότι θα μου πάρεις το πρωτάθλημα και έτσι είσαι καλύτερη ομάδα ναι το καταλαβαίνω αλλά το άλλο πραγματικά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. "Εγώ κερδίζω στου βόλους τον Τάκη, ο Τάκης κερδίζει τον Γιώργο, άρα είμαι καλύτερος και από τον Τάκη και από τον Γιώργο", αυτή τη λογική μου θυμίζεις.

και

2)Στην σύγκριση που κάνεις καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς και τα ονόματα των Νεστέροβιτς, Παπαλουκά, Σπανούλη και Τεοντόσιτς. Έτσι για να έχεις και μια πιο πλήρη εικόνα του τι πραγματικά συγκρίνεις. Επίσης να σου θυμίσω πως ο Χαλπερίν πριν έρθει εδώ μόνο άτιτλος δεν ήταν. Όχι θα έχει μεγάλη διαφορά στο συλλογισμό σου, απλά τα αναφέρω.

QUOTE(Air Kef @ Jun 1 2011, 14:29 ) *
Θεωρώ αδιανόητο και στα όρια σχιζοφρένιας ότι υπάρχουν ακόμα φίλοι του Ολυμπιακού που ασχολούνται μπασκετικά με το αποψινό ματς και περιμένουν να γίνει το 2-1 επειδή πιστεύουν οτι υπαρχει πιθανότητα να γίνει το 2-2 στο ΟΑΚΑ! 77.gif

Άπιστε, ακόμα το πιστεύω εγώ tongue.gif
Ginobili
QUOTE(frenchman7 @ Jun 1 2011, 11:33 ) *
Πάντως οι παναθηναικοί στο μπάσκετ έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αλαζονείας και υπεροπτισμού...

Ε...άλλο μπασκετικός Παναθηναικός...άλλο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός,δεν είναι το ίδιο
frenchman7
QUOTE(Ginobili @ Jun 1 2011, 14:38 ) *
Ε...άλλο μπασκετικός Παναθηναικός...άλλο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός,δεν είναι το ίδιο

Αυτό να μου πεις, άλλη δημοσιογραφική αντιμετώπιση...
baskethood
QUOTE (PanosIlio @ Jun 1 2011, 14:37 ) *
Η λογική πως επειδή κερδίσατε Σιένα (που μας κέρδισε στους 8) και Μπάρτσα σας κάνει καλύτερη ομάδα από εμάς είναι νηπιακού επιπέδου και φυσικά δεν μπορώ να την αντικρούσω. Το ότι θα μου πάρεις το πρωτάθλημα και έτσι είσαι καλύτερη ομάδα ναι το καταλαβαίνω αλλά το άλλο πραγματικά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. "Εγώ κερδίζω στου βόλους τον Τάκη, ο Τάκης κερδίζει τον Γιώργο, άρα είμαι καλύτερος και από τον Τάκη και από τον Γιώργο", αυτή τη λογική μου θυμίζεις.

Μπορεις να το πεις και μεταβατικη ιδιοτητα,η οποια δεν ειναι νηπιακου επιπεδου,αλλα γυμνασιακου. rolleyes.gif
PanosIlio
Πραγματικά πιστεύεις πως αυτό μπορεί να ισχύσει κάπου πέρα από τα μαθηματικά????

Αν ναι ΟΚ, πάσο, απλά εγώ δε συμφωνώ
baskethood
QUOTE (PanosIlio @ Jun 1 2011, 14:45 ) *
Πραγματικά πιστεύεις πως αυτό μπορεί να ισχύσει κάπου πέρα από τα μαθηματικά????

Και βεβαια οχι,για πλακα το ανεφερα αλλωστε.
Air Kef
Εχει πέσει πάντως πολύ μαθηματικό σε αυτό το τόπικ. biggrin.gif biggrin.gif
j.browning
QUOTE (PanosIlio @ Jun 1 2011, 14:37 ) *
Επειδή αδυνατώ να σε παρακολουθήσω, όχι ότι θέλω και ιδιαίτερα, απλά σου αναφέρω τα εξής:

1) Η λογική πως επειδή κερδίσατε Σιένα (που μας κέρδισε στους 8) και Μπάρτσα σας κάνει καλύτερη ομάδα από εμάς είναι νηπιακού επιπέδου και φυσικά δεν μπορώ να την αντικρούσω. Το ότι θα μου πάρεις το πρωτάθλημα και έτσι είσαι καλύτερη ομάδα ναι το καταλαβαίνω αλλά το άλλο πραγματικά μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. "Εγώ κερδίζω στου βόλους τον Τάκη, ο Τάκης κερδίζει τον Γιώργο, άρα είμαι καλύτερος και από τον Τάκη και από τον Γιώργο", αυτή τη λογική μου θυμίζεις.

και

2)Στην σύγκριση που κάνεις καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς και τα ονόματα των Νεστέροβιτς, Παπαλουκά, Σπανούλη και Τεοντόσιτς. Έτσι για να έχεις και μια πιο πλήρη εικόνα του τι πραγματικά συγκρίνεις. Επίσης να σου θυμίσω πως ο Χαλπερίν πριν έρθει εδώ μόνο άτιτλος δεν ήταν. Όχι θα έχει μεγάλη διαφορά στο συλλογισμό σου, απλά τα αναφέρω.

δεν βλεπω να μου απαντησες με κανενα μπασκετικο επιχηρημα στο γιατι τα ροστερ ειναι ισαξια.
ο νεστεροβιτς ειναι τραυματιας και απο την στιγμη που δεν παιζει και μιλαμε για τωρα δεν ξερω γιατι των χρησιμοποιεις.
ο παπαλουκας ειναι πρωην μπασκετμπολιστας
ο σπανουλης και ο τεοντοσιτς ειναι παιχταραδες αλλα εχει αποδειχτει πανυγηρικα οτι οταν παιζουν ταυτοχρονα ειναι καταστροφικοι.οποτε απο ολους αυτους που λες μπορει να παιζει μονο ο ενας στην πενταδα μιλος η σπαν(δεν βλεπω που ειναι καλυτεροι αυτοι απο των ΔΔ)και οι αλλοι τεσσερις που απαρτιζουν την πενταδα σου να ειναι μαλλον για κλαματα.
οσο για των χαλπεριν ναι ειχε μια αξιωσημειωτη πορεια πριν ερθει στον οσφπ αλλα οσα χρονια που των εχεις δεν βλεπω να εχει κανει τιποτα καθε καλοκαιρι ψαχνεις για αντιχαλπεριν.
johny b
Φίλοι Ρωμαίοι, φίλοι συνμπασκετφορουμίτες
λεντ μι γιορ ίαρς (3 μήνες πέρασα απ'το άκτορς στούντιο).
Καλό είναι να μη μας τυφλώνει ο οπαδισμός και να παραδεχόμαστε τα οφθαλμοφανή. Ο λόγος που υπερτερεί ο ΠΑΟ είναι το ανώτερο ρόστερ του. Απόδειξη ότι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα σε σειρά 5 αγώνων με μειονέκτημα έδρας,χόουμ αντβάντατζ, ενώ ο Ολυμπιακός απεκλείσθη απ'τη Σιένα με πλεονέκτημα έδρας. Τί χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων? Όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σιωπήσει για πάντα. Ουδείς? Αη νάου προνάουνς γιου μαν εντ .....
-Ενίσταμαι Αντώνιε.
-Και γιατί παιδί μου?
-Μα γιατί Αντώνιε αν το ανώτερο,σουπίριορ, ρόστερ κρίνει μια σειρά αγώνων πώς είναι δυνατόν αυτή η λογική να βασιστεί σε δυο σειρές αγώνων όπου το κατώτερο ρόστερ κέρδισε το ανώτερο?
-Γουάτ?Ξπλέην γιορσέλφ.
-Λέω, αν ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπαρτσελόνα-που είχε καλύτερο ρόστερ-κι ο Ολυμπιακός έχασε απ'τη Σιένα -που είχε κατώτερο ρόστερ- χενς ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ (παρότι είναι λογικό άλμα αυτή η αναλογία αλλά ας το δεχτούμε φορ άργκιουμεντς μιλκ σέηκ) απ'τον Ολυμπιακό γιατί το καλύτερο ρόστερ κρίνει τη σειρά αφού η απόδειξη της σουπιριόριτυ του ρόστερ είναι και η απόδειξη ότι η σουπιριόριτυ δεν κρίνει τη νίκη? Δατ ντάσντ μέηκ ένυ σενς. Μόροβερ αν ο Παναθηναϊκός έχει ανώτερο ρόστερ χάου κομ βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και προκρίθηκε ως δεύτερος την τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα ενώ ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα? Ακόμα πιο μορόβερ ο περσινός Ολυμπιακός που είχε φορ σιουρ το καλύτερο ρόστερ ιν γιούροπ γουόζ ντιστρόιντ μπάη Μπαρτσελόνα, και βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και τα πλέη οφς? Εντ χάου κομ ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε απ'την Παρτιζάν που είχε κατώτερο ρόστερ, που παρατρίχα να αποκλείσει τον Ολυμπιακό που είχε ανώτερο ρόστερ, και χρειάστηκε να περάσει το Μαρούσι που είχε αφήσει πίσω τον Παναθηναϊκό παρότι είχε κατώτερο ρόστερ? Σε μια ρώγα από σταφύλι έπεσαν 8 σπουργίτες, και τρωγόπιναν οι φίλοι, τσίρι τσίρι τσίρι τρο.
Ginobili
QUOTE(frenchman7 @ Jun 1 2011, 11:41 ) *
Αυτό να μου πεις, άλλη δημοσιογραφική αντιμετώπιση...

Λογικό δεν είναι? Η παράγκα των Γιαννακόπουλων τους έχει αγοράσει όλους
PanosIlio
Ά ρε και δεν θα γίνει το 3-2, εκεί να δείτε τι ανάλυση έχει να πέσει tongue.gif

QUOTE(johny b @ Jun 1 2011, 14:51 ) *
Καλό είναι να μη μας τυφλώνει ο οπαδισμός και να παραδεχόμαστε τα οφθαλμοφανή. Ο λόγος που υπερτερεί ο ΠΑΟ είναι το ανώτερο ρόστερ του. Απόδειξη ότι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα σε σειρά 5 αγώνων με μειονέκτημα έδρας,χόουμ αντβάντατζ, ενώ ο Ολυμπιακός απεκλείσθη απ'τη Σιένα με πλεονέκτημα έδρας. Τί χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων? Όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σιωπήσει για πάντα. Ουδείς? Αη νάου προνάουνς γιου μαν εντ .....
-Ενίσταμαι Αντώνιε.
-Και γιατί παιδί μου?
-Μα γιατί Αντώνιε αν το ανώτερο,σουπίριορ, ρόστερ κρίνει μια σειρά αγώνων πώς είναι δυνατόν αυτή η λογική να βασιστεί σε δυο σειρές αγώνων όπου το κατώτερο ρόστερ κέρδισε το ανώτερο?
-Γουάτ?Ξπλέην γιορσέλφ.
-Λέω, αν ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπαρτσελόνα-που είχε καλύτερο ρόστερ-κι ο Ολυμπιακός έχασε απ'τη Σιένα -που είχε κατώτερο ρόστερ- χενς ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ (παρότι είναι λογικό άλμα αυτή η αναλογία αλλά ας το δεχτούμε φορ άργκιουμεντς μιλκ σέηκ) απ'τον Ολυμπιακό γιατί το καλύτερο ρόστερ κρίνει τη σειρά αφού η απόδειξη της σουπιριόριτυ του ρόστερ είναι και η απόδειξη ότι η σουπιριόριτυ δεν κρίνει τη νίκη? Δατ ντάσντ μέηκ ένυ σενς. Μόροβερ αν ο Παναθηναϊκός έχει ανώτερο ρόστερ χάου κομ βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και προκρίθηκε ως δεύτερος την τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα ενώ ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα? Ακόμα πιο μορόβερ ο περσινός Ολυμπιακός που είχε φορ σιουρ το καλύτερο ρόστερ ιν γιούροπ γουόζ ντιστρόιντ μπάη Μπαρτσελόνα, και βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και τα πλέη οφς? Εντ χάου κομ ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε απ'την Παρτιζάν που είχε κατώτερο ρόστερ, που παρατρίχα να αποκλείσει τον Ολυμπιακό που είχε ανώτερο ρόστερ, και χρειάστηκε να περάσει το Μαρούσι που είχε αφήσει πίσω τον Παναθηναϊκό παρότι είχε κατώτερο ρόστερ? Σε μια ρώγα από σταφύλι έπεσαν 8 σπουργίτες, και τρωγόπιναν οι φίλοι, τσίρι τσίρι τσίρι τρο.

Έλα ντε. Είπε ο Τσακ Νόρις, και ο Ντε ήρθε...

QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 14:51 ) *
δεν βλεπω να μου απαντησες με κανενα μπασκετικο επιχηρημα στο γιατι τα ροστερ ειναι ισαξια.
ο νεστεροβιτς ειναι τραυματιας και απο την στιγμη που δεν παιζει και μιλαμε για τωρα δεν ξερω γιατι των χρησιμοποιεις.
ο παπαλουκας ειναι πρωην μπασκετμπολιστας
ο σπανουλης και ο τεοντοσιτς ειναι παιχταραδες αλλα εχει αποδειχτει πανυγηρικα οτι οταν παιζουν ταυτοχρονα ειναι καταστροφικοι.οποτε απο ολους αυτους που λες μπορει να παιζει μονο ο ενας στην πενταδα μιλος η σπαν(δεν βλεπω που ειναι καλυτεροι αυτοι απο των ΔΔ)και οι αλλοι τεσσερις που απαρτιζουν την πενταδα σου να ειναι μαλλον για κλαματα.
οσο για των χαλπεριν ναι ειχε μια αξιωσημειωτη πορεια πριν ερθει στον οσφπ αλλα οσα χρονια που των εχεις δεν βλεπω να εχει κανει τιποτα καθε καλοκαιρι ψαχνεις για αντιχαλπεριν.

Δηλαδή για να καταλάβω μέχρι να τραυματιστεί ο Νεστέροβιτς και να παιχτούν τα παιχνίδια των 8 είχα καλύτερο ρόστερ αλλά τώρα δεν έχω?
j.browning
QUOTE (frenchman7 @ Jun 1 2011, 14:33 ) *

αν ισχυει αυτο που λες ειναι δικαιολογημενο.εκτος και αν νομιζεις οτι εχεις 6 ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο.
Manu7
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 14:52 ) *
αν ισχυει αυτο που λες ειναι δικαιολογημενο.εκτος και αν νομιζεις οτι εχεις 6 ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο.

Διαβάζεις τη ραψωδία του johny b από πάνω και βλέπεις κάτι τέτοια ποστ μετά...πφφφ...
Ginobili
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 12:52 ) *

Έλα κι εσύ είσαι υπερβολικός...τώρα
frenchman7
QUOTE(Ginobili @ Jun 1 2011, 14:51 ) *
Λογικό δεν είναι? Η παράγκα των Γιαννακόπουλων τους έχει αγοράσει όλους

Ωραία τα λες..
baskethood
QUOTE (johny b @ Jun 1 2011, 14:51 ) *
-Ενίσταμαι Αντώνιε.
-Και γιατί παιδί μου?
-Γουάτ?Ξπλέην γιορσέλφ.

Μακραν το καλυτερο ποστ που εχει γραφτει εδω μεσα!!!!!
Δεν εξεταζω το περιεχομενο,αλλα τον τροπο σκεψης και γραφης rolleyes.gif
keep up the good work johnyb
j.browning
QUOTE (johny b @ Jun 1 2011, 14:51 ) *
-Ενίσταμαι Αντώνιε.
-Και γιατί παιδί μου?
-Γουάτ?Ξπλέην γιορσέλφ.

δεν νικαει η ομαδα που εχει το καλυτερο ροστερ μονο.αλλα αυτη που την στιγμη που γινονται τα ματς ειναι σε καλυτερη φορμα.επισης το ροστερ δεν κερδιζει μονο του γιατι ειναι ομαδικο αθλημα αρα πρεπει το ροστερ να δενει μεταξυ του.
αν μαζεψουμε σε μια ομαδα ολους τους καλυτερους σεντερ του κοσμου με ενα ροστερ εκατομυριων θα εχουμε ενα καταπληκτικο ροστερ(παιχταραδες δηλαδη)αλλα την χειροτερη ομαδα ολων των εποχων που δεν θα καταφερει τιποτα.
γραφε ελληνικα σε παρακαλω να μπορω να σε διαβαζω!

QUOTE (PanosIlio @ Jun 1 2011, 14:52 ) *
Ά ρε και δεν θα γίνει το 3-2, εκεί να δείτε τι ανάλυση έχει να πέσει tongue.gif

Έλα ντε. Είπε ο Τσακ Νόρις, και ο Ντε ήρθε...

Δηλαδή για να καταλάβω μέχρι να τραυματιστεί ο Νεστέροβιτς και να παιχτούν τα παιχνίδια των 8 είχα καλύτερο ρόστερ αλλά τώρα δεν έχω?

μιλαμε δεν παλευεσαι με τιποτα ενταξει πιστευε οτι θες νομιζω χανω των χρονο μου μαζι σου
frenchman7
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 14:52 ) *

Τι να σου πω τώρα και τι να σου εξηγήσω, αφού μου συκρίνεις τα ευρωπαικά στην μπάλα και στο μπασκετ...
οκ καταλαβα...

Σήμερα είπαμε τίποτα δεν μας τσαντίζει... chill...
rankin
QUOTE(PanosIlio @ Jun 1 2011, 14:37 ) *
Aπιστε, ακόμα το πιστεύω εγώ tongue.gif

Θα μπορούσαμε να το πιστεύαμε και οι υπόλοιποι αν :
1. Η απουσία του Νεστέροβιτς δεν αποδεικνύονταν τόσο σπουδαία
2. Η ομάδα δεν είχε εμφανιστεί τόσο μέτρια στους τελικούς.

Γιατί, ότι και να λέμε, ποιον εμπνέει μια ομάδα που μπαίνει φορτσάτη στα παιχνίδια, σιγά σιγά και όσο ο αγώνας προχωράει, χάνει το ρυθμό της, και μόλις βρεθεί πίσω στο σκορ με μισό πόντο, εγκαταλείπει τα όπλα????

η απόδοση των ομάδων και στα 2 ως τώρα παιχνίδια ειχε περίπου αυτή τη μορφή :

Click to view attachment

Γερό ξεκίνημα του Ολυμπιακού με συνεχόμενη πτώση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα
Σταδιακή άνοδο του Παναθηναϊκού, με ελαφρύ φρενάρισμα προς το τέλος, το οποίο όμως δεν του στερεί τη νίκη
Ginobili
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 12:01 ) *
γραφε ελληνικα σε παρακαλω να μπορω να σε διαβαζω!

ΟΧΙ ΟΧΙ Johny!!!! Μην τον ακους!!! biggrin.gif
kolokotronis
Ρε ράνκιν, πως έβγαλες τη συνάρτηση?

Οι πόντοι είναι?
Manu7
QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 15:02 ) *

Γιατί, ότι και να λέμε, ποιον εμπνέει μια ομάδα που μπαίνει φορτσάτη στα παιχνίδια, σιγά σιγά και όσο ο αγώνας προχωράει, χάνει το ρυθμό της, και μόλις βρεθεί πίσω στο σκορ με μισό πόντο, εγκαταλείπει τα όπλα????

Click to view attachment

Σταδιακή άνοδο του Παναθηναϊκού, με ελαφρύ φρενάρισμα προς το τέλος, το οποίο όμως δεν του στερεί τη νίκη

Ζω για τη στιγμή που η απόδοση του Ολυμπιακού στα ματς με τον ΠΑΟ σε διάγραμμα θα αντιπροσωπεύεται
από ευθεία της μορφής y=αx+β όπου α θετικός αριθμός...
PanosIlio
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 15:01 ) *
μιλαμε δεν παλευεσαι με τιποτα ενταξει πιστευε οτι θες νομιζω χανω των χρονο μου μαζι σου

OK!

QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 15:02 ) *

Click to view attachment

Πως φαίνεται ο τεχνοκράτης ο άνθρωπος, έτοιμος να χαλάσει τα όνειρο μικρών, αγαθών ανθρώπων. bball.gif
Flash
QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 13:02 ) *

Click to view attachment

Δηλαδή για να το πούμε απλά, η κατανομή της μπασκετικής απόδόσης και των δύο ομάδων είναι positively skewed (του Ολυμπιακού περισσότερο από του Παναθηναϊκού) με αυτή του Παναθηναϊκού όμως να επιδεικνύει στοχαστική κυριαρχία επί της άλλης (ασθενούς μορφής αλλά στα σημεία που μετράει). Γράψτα απλά τα πράγματα να καταλάβουμε...
Ginobili
QUOTE(frenchman7 @ Jun 1 2011, 12:02 ) *
Τι να σου πω τώρα και τι να σου εξηγήσω, αφού μου συκρίνεις τα ευρωπαικά στην μπάλα και στο μπασκετ...
οκ καταλαβα...

Σήμερα είπαμε τίποτα δεν μας τσαντίζει... chill...

Ναι μόνο...που τα ευρωπαικά στο μπάσκετ είναι το ίδιο "εύκολα" και για σένα.Δεν τα βλέπουμε όμως.Από την άλλη στο ποδόσφαιρο..εκτός συνόρων δεν βλέπω την αντίστοιχη ανωτερότητα που βλέπω εντός συνόρων στην σύγκριση με τον Παναθηναικό.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 15:04 ) *
Ρε ράνκιν, πως έβγαλες τη συνάρτηση?

Οι πόντοι είναι?

ειναι οι πόντοι του δευτερου αγώνα ανα δεκάλεπτο
και του πρώτου κάπως έτσι ηταν πάντως το διάγραμμα....
Παρόλα αυτα θα ήθελα να βρω τα data, ποντο - πόντο, για να δουμε την εξέλιξη του σκορ πιο καθαρά...

QUOTE(Manu7 @ Jun 1 2011, 15:05 ) *
Ζω για τη στιγμή που η απόδοση του Ολυμπιακού στα ματς με τον ΠΑΟ σε διάγραμμα θα αντιπροσωπεύεται
από ευθεία της μορφής y=αx+β όπου α θετικός αριθμός...

Φίλε, έχεις χάσει την εποχή που είχα κάνει ανάλυση παλινδρόμησης και ειχα βρει όχι μονο οτι θα χάναμε, αλλά και την διαφορά με την οποία θα χάναμε smiley.gif

Γιατί το μπάσκετ, πάνω απο όλα ειναι στατιστική, που θα λεγε και ο Ηλίας Ζούρος

QUOTE(PanosIlio @ Jun 1 2011, 15:06 ) *
Πως φαίνεται ο τεχνοκράτης ο άνθρωπος, έτοιμος να χαλάσει τα όνειρο μικρών, αγαθών ανθρώπων. bball.gif

Τι να κάνω ρε μαν?
αφου δε βλέπουμε μπάσκετ, το ρίξαμε στις μ@λ@κίες!!!!
frenchman7
QUOTE(Ginobili @ Jun 1 2011, 15:07 ) *
Ναι μόνο...που τα ευρωπαικά στο μπάσκετ είναι το ίδιο "εύκολα" και για σένα.Δεν τα βλέπουμε όμως.Από την άλλη στο ποδόσφαιρο..εκτός συνόρων δεν βλέπω την αντίστοιχη ανωτερότητα που βλέπω εντός συνόρων στην σύγκριση με τον Παναθηναικό.

Εγώ δεν σύγκρινα τις πορείες και τα πρωτάθλημα σε μπάλα και μπασκετ! (αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα).
Είπα πως η αλαζωνία που δείχνετε στο μπάσκετ (παρ' όλο τα ευρωπαϊκά κλπ κλπ) έχει υπερβεί κάθε όριο!!!
vastravoud
Πέρα από την πλάκα πάντως, το μπασκετικό ποστ από το basketblog που ανέβασε κάτω ήταν πολύ ωραίο!

Θα μπορούσε να γίνει βάση για κουβέντα.
Ginobili
QUOTE(frenchman7 @ Jun 1 2011, 12:13 ) *
Εγώ δεν σύγκρινα τις πορείες και τα πρωτάθλημα σε μπάλα και μπασκετ! (αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα).
Είπα πως η αλαζωνία που δείχνετε στο μπάσκετ (παρ' όλο τα ευρωπαϊκά κλπ κλπ) έχει υπερβεί κάθε όριο!!!

Ξέρεις τι θα πει η λέξη αλαζονεία? Γιατί σε αυτό το φόρουμ...αν εξαιρέσω τον J.Browning δεν βλέπω κάποιον άλλον να υπερβάλλει.Ούτε κανείς έγραψε ότι είστε τελειωμένοι και το σηκώσαμε,ούτε ότι έχουμε πολύ ανώτερο ρόστερ.Το θεωρώ εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.
j.browning
QUOTE (Ginobili @ Jun 1 2011, 15:28 ) *
Ξέρεις τι θα πει η λέξη αλαζονεία? Γιατί σε αυτό το φόρουμ...αν εξαιρέσω τον J.Browning δεν βλέπω κάποιον άλλον να υπερβάλλει.Ούτε κανείς έγραψε ότι είστε τελειωμένοι και το σηκώσαμε,ούτε ότι έχουμε πολύ ανώτερο ρόστερ.Το θεωρώ εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.

εγω ειμαι αυτος smiley.gif icon_drunk.gif 69.gif rolleyes.gif

εγω απλα πιστευω στην ομαδα μου παιδια και οταν βλεπω παιχνιδια μας δεν εχω αγχος
Ginobili
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 13:38 ) *
εγω ειμαι αυτος smiley.gif icon_drunk.gif 69.gif rolleyes.gif

εγω απλα πιστευω στην ομαδα μου παιδια και οταν βλεπω παιχνιδια μας δεν εχω αγχος

Ε..να με συμπαθάς τώρα,αλλά είσαι υπερβολικός... tongue.gif Ακόμα κι όταν έχεις δίκιο..το χάνεις με τον προκλητικό τρόπο που τα λες...
kolokotronis
Ενώ η γκρίνια για τη διαιτησία από τους ολυμπιακούς είναι ακόμα εντός ορίων.
Έχουν ακόμα περιθώρεια...

Οι πιο συντηρικοί λένε ότι πρώτα φταίει η διατησία και μετά η ομάδα τους, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκουν μοναδικούς υπεύθυνους τους διαιτητές.
Xaroumenos loukoumas
Το τοπικ με τα post του johny b και του rankin, έχει πάρει άγρια ομορφιά έτσι;
Έχω τρελή δουλειά, όμως κάθομαι και τα διαβάζω με τεράστιο ενδιαφέρον! smile.gif
j.browning
QUOTE (Ginobili @ Jun 1 2011, 15:40 ) *
Ε..να με συμπαθάς τώρα,αλλά είσαι υπερβολικός... tongue.gif Ακόμα κι όταν έχεις δίκιο..το χάνεις με τον προκλητικό τρόπο που τα λες...

αυτο το προβλημα το εχω απο μικρος.συνηθως εχω δικιο αλλα το χανω με των τροπο που το λεω 69.gif
δεν πηραζει τι να κανουμε πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι
Flash
QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 13:42 ) *
Ενώ η γκρίνια για τη διαιτησία από τους ολυμπιακούς είναι ακόμα εντός ορίων.
Έχουν ακόμα περιθώρεια...

Οι πιο συντηρικοί λένε ότι πρώτα φταίει η διατησία και μετά η ομάδα τους, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκουν μοναδικούς υπεύθυνους τους διαιτητές.

Εγώ θα έλεγα να μην τσουβαλιάζουν οι μεν τους δε και το αντίστροφο.

Λέω τώρα...
rankin
QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 15:49 ) *
τι να κανουμε πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι

Μας προτείνεις να σε δολοφονήσουμε ή απλά προσπαθείς να μας αποθαρρύνεις, αφού ότι και να κάνουμε, δεν την γλιτώνουμε???? tongue.gif

ΥΓ. χαλαρώστε όλοι και απολαύστε το παιχνιδάκι...
Από αύριο θα έχουμε νέο γύρω σφαγής, οπότε ας κάνουμε μια ανακωχή μέχρι τον αγώνα
kolokotronis
QUOTE(Flash @ Jun 1 2011, 15:49 ) *
Εγώ θα έλεγα να μην τσουβαλιάζουν οι μεν τους δε και το αντίστροφο.

Λέω τώρα...

Οκ.
Από την άλλη θα ήθελα να μου βρεις 1 (ένα) ολυμπιακό που να μην τα έριξε πρώτα στη διαιτησία.
Που να βρήκε κάποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ φάσεις να παραθέσει.
''Βολές''
''Διαφορετική αντιμετώπιση''
... και καθαρήσαμε.
Α ναι, και το μπρος πίσω του Φώτση.

Θυμάσαι τα βίντεο μετά τον 3ο τελικό πέρυσι?
Μέσα σε μία ώρα είχαν βγει 15 βιντεο συνοδευόμενα από αναλύσεις.

Φέτος που είναι?

Επίσης, αν είδες πιο πάνω, άλλος μας τσουβάλιασε πρώτα λέγοντάς μας αλλαζόνες.
Γι'αυτό το έγραψα.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Flash
QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 13:57 ) *
Οκ.
Από την άλλη θα ήθελα να μου βρεις 1 (ένα) ολυμπιακό που να μην τα έριξε πρώτα στη διαιτησία.
''Βολές''
''Διαφορετική αντιμετώπιση''
... και καθαρήσαμε.
Α ναι, και το μπρος πίσω του Φώτση.

Θυμάσαι τα βίντεο μετά τον 3ο τελικό πέρυσι?
Μέσα σε μία ώρα είχαν βγει 15 βιντεο συνοδευόμενα από αναλύσεις.

Φέτος που είναι?

Επίσης, αν είδες πιο πάνω, άλλος μας τσουβάλιασε πρώτα λέγοντάς μας αλλαζόνες.
Γι'αυτό το έγραψα.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Θα σου δώσω τρεις (3) που μου έρχονται αμέσως. Anaz, PanosIlio, Rchos.

Δεν είπα ότι είσαι ο πρώτος που τσουβάλιασε, είπα ότι δεν είναι σωστό και ότι δεν χρειάζεται να συνεχιστεί.
PanosIlio
Με πρόλαβαν, επίσης και ο rankin

4 αμέσως αμέσως

QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 15:57 ) *
Οκ.
'

Εγώ έχω να σου πω 1.

Εμένα

QUOTE(PanosIlio @ May 30 2011, 14:29 ) *
Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΣΦΠ έχασε γιατί σταμάτησε να λειτουργεί σωστά και μυαλωμένα.

Στο 1ο η αντιμετώπιση του pick n roll ήταν υποδειγματική. Καλό heads out (α ρε Ιωάννου πόσα έχω μάθει από σένα) από τους ψηλούς μας και οι περιστροφές λειτουργούσαν ρολόι, μόνο παίζοντας έτσι, δυναμικά και συγκεντρωμένα μπορείς να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟ.

Το έχει πει και και ο Anaz και ο apkat (εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι το ίδιο άτομο αυτοί, ταύτιση απόψεων κοντά στο 90% tongue.gif) και στο 1ο ημίχρονο οι βολές ήταν δυσανάλογα πολλές υπέρ του ΠΑΟ και όμως αυτό ήταν λογικό, παίζαμε πιο δυναμικά, είχαμε τον έλεγχο και όταν κατάφερναν να φτάσουν κοντά στο καλάθι έφτυναν αίμα να το βάλουν, ειδικά οι βοήθειες του Γκόρντον ήταν σεμιναριακού επιπέδου, συγκρατούσε τον Μπατίστ μόνος του το παλικάρι!!

Στο 2ο... με το που έγιναν 2 - 3 σφυρίγματα έδρας (γιατί περί αυτού πρόκειται, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο) λες και γυρίσανε το διακόπτη και η ψυχραιμία με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα πήγανε περίπατο.

Είδαμε 2 διαφορετικές ομάδες, είναι πολύ να θέλουμε να βλέπουμε τον ΟΣΦΠ του 1ου ημιχρόνου και στα 40 λεπτά και ας χάνουμε στο τέλος????? Αν οι παίχτες μας το θεωρούν to much να αλλάξουν επάγγελμα αλλιώς τα κεφάλια μέσα και την Τετάρτη συγκέντρωση, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και δυναμισμό.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 15:57 ) *
Οκ.

και εμένα!!!!
πρώτα κατηγόρησα την ομάδα μου για λιγοψυχία και μετά μίλησα για οτιδήποτε άλλο

Επίσης, υπήρξε μόνο μια φάση που με εκνεύρισε μια διαιτητική απόφαση. Βγάζει ο Ολυμπιακός αιφνιδιασμό, φεύγουν 2 παίχτες στα φτερά, και υπάρχει μόνο ένας στην άμυνα.. Γίνεται όμως φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, πάνω στη μπάλα, και κόβεται ο αιφνιδιασμός, χωρίς όμως να δοθεί αντιαθλητικό και ενώ ήταν έτοιμος ο παιχτης να δώσει πάσα.. Ήταν ενα πονηρό σφύριγμα και η μοναδική φάση στην οποία τσαντίστηκα, όταν για το περσινό παιχνίδι, μπορώ να σου μιλάω για ώρες....
kolokotronis
QUOTE(Flash @ Jun 1 2011, 16:01 ) *
Θα σου δώσω τρεις (3) που μου έρχονται αμέσως. Anaz, PanosIlio, Rchos.

Δεν είπα ότι είσαι ο πρώτος που τσουβάλιασε, είπα ότι δεν είναι σωστό και ότι δεν χρειάζεται να συνεχιστεί.

Που τους θυμάσαι ρε συ?

Τους σημειώνεις? biggrin.gif

Οκ πάντως.
Λάθος η γενίκευση.
Flash
QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 14:05 ) *
Που τους θυμάσαι ρε συ?

Τους σημειώνεις? biggrin.gif

Οκ πάντως.
Λάθος η γενίκευση.

Θεωρώ ότι μπορώ να ξεχωρίσω τους ανθρώπους με τους οποίους το συλλογιστικό και ο τρόπος γράφης τους είναι παρεμφερής με τον δικό μου ανέξαρτητα από το αν ο καθένας μας ανήκει στην πράσινη ή κόκκινη πλευρά του φεγγαριού (και η μνήμη μου ευτυχώς με βοηθά). Και μου αρέσει να αποδίδω τα του καίσαρος τω καίσαρι.

Όπως δε μου αρέσει να με τσουβαλιάζουν ως αλαζόνα μαζί με αρκετά ακόμα παιδιά που δεν έχουν προκαλέσει στο παραμικρό. Δεν χρειάζεται να πιαστεί κάποιος σε αυτό και να μου απαντήσει, μόνο λίγη σύνεση σε αυτά που γράφουμε ζητάω ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. smile.gif
Badass
Δεν έχω ποστάρει ακόμα, αλλά βάλτε και 'μένα μέσα σε αυτούς που δε θα μιλήσουν πρώτα για τη διαιτησία. Για να μην πω πως δε θα μιλήσω καν για τη διαιτησία. Το θέμα "γκρίζοι" ή "κοράκια" για το ποδόσφαιρο κουράζει απίστευτα κάθε φορά. Κι εγώ όταν έβλεπα το παιχνίδι έβρισα, φώναξα, τσαντίστηκα με τους διαιτητές. Αυτά όμως είναι και πάνω στην ένταση της στιγμής. Και μετά τι; Αυτό πρέπει να σκεφτούμε όλοι οι Ολυμπιακοί. Όπως αντίστοιχα αυτό πρέπει να σκεφτούν και οι φίλοι του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στη μπάλα(άλλη κουβέντα).

Το ζήτημα είναι πως έτσι όπως ολοκληρώθηκε το παζλ του καλοκαιριού με αποχωρήσεις-αφίξεις κανείς μας δεν ένιωθε σίγουρος για την ομάδα. Ήρθαν Σπανούλης, Ντούντα(και οι Ράσο, Γκόρντον άσοι απ' το μανίκι) αλλά οι αποχωρήσεις ήταν σημαντικότερες.

Απ' την άλλη η ομάδα με πειστικές νίκες στο ΟΑΚΑ και στο top-16 γέννησε προσδοκίες οι οιποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Δεν εξετάζω τώρα τους λόγους. Και αφού αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και ο ΠΑΟ σηκώνει το 6ο ξαφνικά κάνουμε μια ακόμα πειστική εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου. Μάλιστα επειδή πολλή κουβέντα έγινε για τη διαιτησία η άποψη μου είναι πως στον τελικό και τη διαιτησία κερδίσαμε. Δεν εννοώ πως ήταν τραγική-σε καμία περίπτωση- αλλά αν π.χ. πήρε 5 σφυρίγματα ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ πήρε 2-3 παραπάνω. Το θέμα είναι τι mentallity έχεις εκτός όλων των άλλων.

Είμαστε αλλοπρόσαλλη ομάδα, με ελλείψεις, κενά που δυστυχώς εξαρτιώμαστε από την καλή ή κακή ψυχολογία, που χάνουμε όταν πρέπει το καθαρό μας μαυλό.

Πολλά τα έχετε επισημάνει κι εσείς, αλλά πρέπει να μας προβληματίσει:

1) είναι εύκολο όταν κάθε χρόνο αλλάζεις το ρόστερ να κερδίσεις μια ομάδα με σταθερό κορμό και επί χρόνια τον ίδιο προπονητή(που είναι και ο καλύτερος στην Ευρώπη); Μια ομάδα πιο πλήρης από σένα; Μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από έδρες και παίζει μόνιμα με κρύο αίμα;

2) μπορείς να κερδίσεις τίτλους χωρίς 3άρι-4άρι τέτοιου επιπέδου;

3) θα χωρέσουν επιτέλους στην ίδια ομάδα Σπανούλης και Τεόντοσιτς; Ας δουν το χθεσινό παιχνίδι των Λεμπρόν, Ουέιντ

4) ο Ντούντα θα αφήσεις στην άκρη τις εμμονές του;

5) θα κάνουμε αξιόλογες μεταγραφές(2-3 χρειάζονται);

6) θα έχουμε μια ομάδα με πειθαρχία, καλό κλίμα που το ατομικό ταλέντο θα δίνει το κάτι παραπάνω στη συλλογική προσπάθεια, χωρίς Ντιρκ Μπουρούσηδες και "εκρήξεις" Τεόντοσιτς;

7) θα βάλουμε τον κ@λο κάτω και θα αφήσουμε τα λόγια; Από τους Αγγελόπουλους, το Ντούντα μέχρι τους παίχτες;

8) Θα κράτήσουμε επιτέλους μια διαφορά στη διάρκεια ενός ματς; Θα επανέλθουμε αφού ο αντίπαλος το γυρίσει;

9) θα έχουμε μια δωδεκάδα Γκόρντον και Νεστέροβιτς στην ομάδα; Γιατί ωραίοι ρε παιδιά οι Σπανούληδες, οι Μπουρούσηδες και οι Τεόντοσιτς αλλά οι πραγματικά σταθεροί, που παίζουν με πάθος, συγκέντρωση και έφτυναν αίμα για την ομάδα αυτοί οι δύο ήταν. Ειδικά τον Γκόρντον τον προσκυνάω. Μια δωδεκάδα Γκόρντον θες το καλοκαίρι που ήταν ο MVP σου με τη Σιένα αλλά και στη σειρά με τον ΠΑΟ. Που κάνει crossover στον Διαμαντίδη και στο Καλάθη και ψάχνονται. Που δεν αφήνει όποτε έχει τον Διαμαντίδη στην άμυνα να πάρει ανάσα. Που παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Και νομίζω πως δεν είμαι καθόλου υπερβολικός

Λίγες προς το παρόν σκέψεις...
berry
ωραιος ο νεος
vastravoud
QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 16:04 ) *
και εμένα!!!!
πρώτα κατηγόρησα την ομάδα μου για λιγοψυχία και μετά μίλησα για οτιδήποτε άλλο

Επίσης, υπήρξε μόνο μια φάση που με εκνεύρισε μια διαιτητική απόφαση. Βγάζει ο Ολυμπιακός αιφνιδιασμό, φεύγουν 2 παίχτες στα φτερά, και υπάρχει μόνο ένας στην άμυνα.. Γίνεται όμως φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, πάνω στη μπάλα, και κόβεται ο αιφνιδιασμός, χωρίς όμως να δοθεί αντιαθλητικό και ενώ ήταν έτοιμος ο παιχτης να δώσει πάσα.. Ήταν ενα πονηρό σφύριγμα και η μοναδική φάση στην οποία τσαντίστηκα, όταν για το περσινό παιχνίδι, μπορώ να σου μιλάω για ώρες....

Δε μιλάω συγκεκριμένα για αυτή τη φάση, απλώς δεν είμαι σίγουρος για τον κανονισμο: Δεν ισχύει ότι αντιαθλητικό παίρνεις μόνο αν ο παίκτης που κάνει το φάουλ είναι τελευταιος;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.