Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
nini
QUOTE(FIVOS9 @ Mar 11 2008, 11:03 ) *
μπαινουμε στην τελικη ευθεια για το ντερμπι που θα κρινει το φαβορι για την ανοδο! πιστευω το ματς θα κριθει στην αποδοση των ψηλων, με τον ατρομητο κατα τη γνωμη μου να εχει μεγαλυτερη δυναμικη σε αυτον τον τομεα! ( με ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΖΕΒΑΧΙΡΓΙΑΝ με την τελευταια εκτος το πολυ καλο inside παιχνιδι να εχει και μεγαλη εφεση και εκτος της γραμμης τριποντου)! ενα επιπλεον πλεονεκτημα του ατρομητου σε σχεση με την ομαδα του μπραχαμιου ειναι ο κοουτς! θεωρω τον κ. χατζηδακη πολυ μετριο σε σχεση με τον προπονητη του ατρομητου που παιζει ενα αρκετα ελκυστικο μπασκετ και διαβαζει καλυτερα τα παιχνιδια!

εγώ πάλι πιστεύω ότι θα κριθέί περισσότερο στην απόδοση των κοντών παιχτριών κ για τις 2όμάδες!

αναφορικά με το Κο Χατζηδάκη πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι ο σούπερ προπονητης αλλά έχει 3 πολύ έμπειρες παίχτριες που τον βοηθάνε περισσότερο από ότι οι παίχτριες του Ατόμητου το Κο Κίτσο icon_wave.gif
FIVOS9
QUOTE(nini @ Mar 11 2008, 14:49 ) *
εγώ πάλι πιστεύω ότι θα κριθέί περισσότερο στην απόδοση των κοντών παιχτριών κ για τις 2όμάδες!

αναφορικά με το Κο Χατζηδάκη πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι ο σούπερ προπονητης αλλά έχει 3 πολύ έμπειρες παίχτριες που τον βοηθάνε περισσότερο από ότι οι παίχτριες του Ατόμητου το Κο Κίτσο icon_wave.gif

επειδη εχω δει καποια παιχνιδια του κρονου, δεν νομιζω οτι βοηθανε οσοθα επρεπε τον κ χατζηδακη οι παιχτριες του κρονου, γιατι πολυ απλα ειναι λιγο μπλαζε στο παιχνιδι τους! ημουν μεσα στο παιχνιδι κρονος-κυριαρχοι! βλεποντας την βλαχου περισσοτερο αλλα και καποιες αλλες παιχτριες του κρονου να παιζουν ορθιες και με τουπε, με συνχωρειτε αλλα νομιζα οτι εβλεπα τον μποντιρογκα! ΗΜΑΡΤΟΝ! και εγω παιζω σε εθνικη κατηγορια αλλα καποια χρονια που επαιξα σε τοπικο λογο προσωπικου προβληματος αντιμετοπιζα ολα τα παιχνιδια το ιδιο οπως και στις εθνικες κατηγοριες!
παιδια σε οτι κατηγορια και αν εισαι πρεπει να αποδεικνυεις οσο μπορεις οτι αξιζεις η τουλαχιστον να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ! το να εισαι μπλαζε ειναι το πιο ευκολο! το μπασκετ ειναι το ιδιο παντου!
δεν θελω να υποβιβασω καμμια παιχτρια απλα λεω αυτο που βλεπω σαν φιλαθλος!
nini
QUOTE(FIVOS9 @ Mar 11 2008, 15:23 ) *
επειδη εχω δει καποια παιχνιδια του κρονου, δεν νομιζω οτι βοηθανε οσοθα επρεπε τον κ χατζηδακη οι παιχτριες του κρονου, γιατι πολυ απλα ειναι λιγο μπλαζε στο παιχνιδι τους! ημουν μεσα στο παιχνιδι κρονος-κυριαρχοι! βλεποντας την βλαχου περισσοτερο αλλα και καποιες αλλες παιχτριες του κρονου να παιζουν ορθιες και με τουπε, με συνχωρειτε αλλα νομιζα οτι εβλεπα τον μποντιρογκα! ΗΜΑΡΤΟΝ! και εγω παιζω σε εθνικη κατηγορια αλλα καποια χρονια που επαιξα σε τοπικο λογο προσωπικου προβληματος αντιμετοπιζα ολα τα παιχνιδια το ιδιο οπως και στις εθνικες κατηγοριες!
παιδια σε οτι κατηγορια και αν εισαι πρεπει να αποδεικνυεις οσο μπορεις οτι αξιζεις η τουλαχιστον να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ! το να εισαι μπλαζε ειναι το πιο ευκολο! το μπασκετ ειναι το ιδιο παντου!
δεν θελω να υποβιβασω καμμια παιχτρια απλα λεω αυτο που βλεπω σαν φιλαθλος!

επειδή δεν το είδα το παιχνίδι αν όντως συνέβηα αυτό είναι πολύ άσχημο. ειδικά για παίχτριες οι οποίες έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες! παρόλαυτα επειδή όλοι μας κάνουμε λάθη κατα καιρούς μπορεί να ήταν κ μια άτυχη στιγμή.

από τον Ατρόμητο έχει σταματήσει μια κόπέλα που έπαιζε 3άρι?

ξέρουμε πότε βγαίνουν οι διαιτητές που θα παίξουν αυτό το παιχνίδι?
leonkalf
QUOTE(nini @ Mar 11 2008, 16:39 ) *

Οι διαιτητές θα γίνουν γνωστοί αύριο Πέμπτη στο site της εσκανα αλλά και στην εφημερίδα ΦΩΣ (κάθε Πέμπτη βγαίνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα)
smile87
QUOTE(nini @ Mar 11 2008, 16:39 ) *

Δεν έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση για αυτό θα σου ποστάρω τους διαιτητές όλων των παιχνιδιών αυτής της Κυριακής απο το site τις ΕΣΚΑΝΑ.

Α΄ γυναικών 1ος όμιλος

Κλ. Μάνδρας 18.00 ΓΑΣ Μάνδρας –Πειραϊκός (Ντζαμάρας , Γερουλάνος) κομ. Τσάμης

Κλ. Π. Σαλπέας 15.30 Φοίνικας Πειρ.- Κυρίαρχοι (Αρφαρά , Φασόλης ), κομ. Χελιώτης

Κλ. Αλίμου 19.30 Καλαμάκι –Τερψιθέα (Μαγγωνάκης , Σταθόπουλος) κομ. Μίχας

Νέο κλ. Αγ. Δημητρίου 15.00 Κρόνος –Ατρόμητος (Θεολόγη, Λεοντιάδης) κομ. Δραμεσιώτης

Α΄ γυναικών 2ος όμιλος

Κλ. Ελληνικού Β΄ 16.00 Ελληνικό –Αστέρας Αγ. Δημ. (Φραγκιαδάκης , Νεστορίδης) κομ. Μίχας

2ο ΚΓΔ Νικαίας 17.30 Ιωνικός Νικ. – Φάρος (Μέλης, Γαρδέλης) κομ. Χατζηπαρασκευάς

κλ. Κορυδαλλού 14.30 Προοδευτική –Πορφύρας (Γερουλάνος , Τσιλιώνης) κομ. Τσάμης

κλ. Αγ. Τρύφωνα 18.30 Ευρυάλη-Πέρα (Φραγκιαδάκης , Γαρίνη) κομ. Δραμεσιώτης

Ελπίζω να βοήθησα. smiley.gif
nini
QUOTE(smile87 @ Mar 13 2008, 02:14 ) *
Δεν έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση για αυτό θα σου ποστάρω τους διαιτητές όλων των παιχνιδιών αυτής της Κυριακής απο το site τις ΕΣΚΑΝΑ.

Α΄ γυναικών 1ος όμιλος

Κλ. Μάνδρας 18.00 ΓΑΣ Μάνδρας –Πειραϊκός (Ντζαμάρας , Γερουλάνος) κομ. Τσάμης

Κλ. Π. Σαλπέας 15.30 Φοίνικας Πειρ.- Κυρίαρχοι (Αρφαρά , Φασόλης ), κομ. Χελιώτης

Κλ. Αλίμου 19.30 Καλαμάκι –Τερψιθέα (Μαγγωνάκης , Σταθόπουλος) κομ. Μίχας

Νέο κλ. Αγ. Δημητρίου 15.00 Κρόνος –Ατρόμητος (Θεολόγη, Λεοντιάδης) κομ. Δραμεσιώτης

Α΄ γυναικών 2ος όμιλος

Κλ. Ελληνικού Β΄ 16.00 Ελληνικό –Αστέρας Αγ. Δημ. (Φραγκιαδάκης , Νεστορίδης) κομ. Μίχας

2ο ΚΓΔ Νικαίας 17.30 Ιωνικός Νικ. – Φάρος (Μέλης, Γαρδέλης) κομ. Χατζηπαρασκευάς

κλ. Κορυδαλλού 14.30 Προοδευτική –Πορφύρας (Γερουλάνος , Τσιλιώνης) κομ. Τσάμης

κλ. Αγ. Τρύφωνα 18.30 Ευρυάλη-Πέρα (Φραγκιαδάκης , Γαρίνη) κομ. Δραμεσιώτης

Ελπίζω να βοήθησα. smiley.gif

ευχαριστώ biggrin.gif
εχουμε κανένα νέο για το ντέρμπι?
mpalla
Ήρθε η ώρα του "μεγάλου" παιχνιδιού της κατηγορίας. Κρόνος-Ατρόμητος...
Το αυριανό αποτέλεσμα, πιστεύω, θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό και τον Πρωταθλητή.
Ήττα του Κρόνου ισοδυναμεί με αυτοκτονία, καθώς όλοι ξέρουν πως τελευταία αγωνιστική μέσα στα Καμίνια, ο Ατρόμητος θα έχει το πάνω χέρι και η έδρα "καίει" wink.gif
Προγνωστικά;; Ή έστω προτιμήσεις;;; tongue.gif
Από μένα καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ελπίζω σε ένα ματς αντάξιο των προσδοκιών.
Ο Κρόνος έχει πολύ καλό ρόστερ, αλλά ο Ατρόμητος ρολλάρει καλύτερα και προσωπικά θα 'θελα να δω το διπλό απο τις Πειραιώτισσες...
FIVOS9
απο τη μερια μου ελπιζω να δουμε ενα παιχνιδι ανταξιο των δυνατοτητων των δυο ομαδων! ελπιζω ο τελικος νικητης να ειναι ο ατρομητος γιατι πιστευω πως παιζει πολυ πιο ελκυστικο μπασκετ απο τον κρονο! 41.gif smiley.gif
mpalla
QUOTE(FIVOS9 @ Mar 15 2008, 20:16 ) *
απο τη μερια μου ελπιζω να δουμε ενα παιχνιδι ανταξιο των δυνατοτητων των δυο ομαδων! ελπιζω ο τελικος νικητης να ειναι ο ατρομητος γιατι πιστευω πως παιζει πολυ πιο ελκυστικο μπασκετ απο τον κρονο! 41.gif smiley.gif

Το ίδιο λέμε wink.gif
nini
QUOTE(mpalla @ Mar 15 2008, 20:37 ) *
Το ίδιο λέμε wink.gif

θα ήθελα να μου περιγράψετε λίγο το πιο ελκυστικό μπάσκετ του ατρομητου? το να σουτάρεις από τα 10 μετρα ακατάπαυστα ή ότι μπορεί να βάλει γκολ μόνο με αιφνιδιασμούς αλλίως κλείνουν τα 24??????

μάλλον δεν έχει σημασία όμως, κοντός ψαλμς, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. icon_drunk.gif
politen
Κρονος - Ατρομητος 53 - 45
joanna
ο κρονοσ το πηρε το παιχνιδακι!!και πιθανοτατα και το πρωταθλημα!!!ντερμπακι ηταν στην αρχη αλλα ο κρονοσ ειχε περισσοτερη ψυχραιμια και το καθαρισε στο τελοσ..
mpalla
QUOTE(nini @ Mar 16 2008, 12:25 ) *
θα ήθελα να μου περιγράψετε λίγο το πιο ελκυστικό μπάσκετ του ατρομητου? το να σουτάρεις από τα 10 μετρα ακατάπαυστα ή ότι μπορεί να βάλει γκολ μόνο με αιφνιδιασμούς αλλίως κλείνουν τα 24??????

μάλλον δεν έχει σημασία όμως, κοντός ψαλμς, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. icon_drunk.gif

Ναι να σου πω την αλήθεια, και τα μακρινά σουτ του Ατρόμητου (που για να τα βάζει διαρκώς μάλλον δεν είναι τυχαίο), αλλά και οι αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιο ελκυστικοί από το γιούργα τα άλογα-ανοίξτε κ μπουκάρω εγώ, που συχνά πυκνά παίζει ο Κρόνος. Προσωπική γνώμη πάντα.
Πρακτικά τώρα ο Κρόνος κέρδισε και πολλά συγχαρητήρια. Το τι προτιμώ να βλέπω εγώ από την κερίδα δεν έχει να κάνει. Αν ο Ατρόμητος έπαιζε καλύτερα, θα κέρδιζε κατά την άποψή μου. Το παιχνίδι ήταν κάκιστο γενικά και για αυτό δεν ευθύνονται οι κοπέλες, αλλά οι υπέυθυνοι του "εκπληκτικού" συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, που μάλλον αντιμπασκετικό είναι...
outSider
Ο Ατρόμητος στηρίζεται πολύ στην περιφέρεια και από τη στιγμή που ήταν πολύ άστοχος ειδικά στο α΄ημίχρονο λογικό ήταν να μείνει πίσω. Με υπερπροσπάθεια πλησίασε στο σκορ μάλιστα πέρασε και μπροστά 1,2 πόντους. Είχε όμως λιγότερο βάθος στον πάγκο με αποτέλεσμα να κουραστούν και να υποπέσουν σε καθοριστικά λάθη όπως το εσκεμμένο μετα από κλεψιμο στη λήξη του γ΄δεκάλεπτου και to χαμένο lay-up στον αιφνιδιασμό που συνοδεύτηκε με 4ο φάουλ στην εξέλιξη της φάσης.

Από την άλλη το υφάκι της το είχε η Βλάχου όμως το ψιλοκαθάρισε το παιχνιδάκι
Όπως και νάχει πιστεύω πως ήταν δίκαιη η νίκη του Κρόνου παρά τα κάποια παράπονα του Ατρόμητου για την διαιτησία (που κάποια στιγμή ο παγκος του τιμωρήθηκε με Τ για διαμαρτυρία.)
nini
QUOTE(outSider @ Mar 17 2008, 12:44 ) *
Ο Ατρόμητος στηρίζεται πολύ στην περιφέρεια και από τη στιγμή που ήταν πολύ άστοχος ειδικά στο α΄ημίχρονο λογικό ήταν να μείνει πίσω. Με υπερπροσπάθεια πλησίασε στο σκορ μάλιστα πέρασε και μπροστά 1,2 πόντους. Είχε όμως λιγότερο βάθος στον πάγκο με αποτέλεσμα να κουραστούν και να υποπέσουν σε καθοριστικά λάθη όπως το εσκεμμένο μετα από κλεψιμο στη λήξη του γ΄δεκάλεπτου και to χαμένο lay-up στον αιφνιδιασμό που συνοδεύτηκε με 4ο φάουλ στην εξέλιξη της φάσης.

Από την άλλη το υφάκι της το είχε η Βλάχου όμως το ψιλοκαθάρισε το παιχνιδάκι
Όπως και νάχει πιστεύω πως ήταν δίκαιη η νίκη του Κρόνου παρά τα κάποια παράπονα του Ατρόμητου για την διαιτησία (που κάποια στιγμή ο παγκος του τιμωρήθηκε με Τ για διαμαρτυρία.)

εγώ 1 έχω να πω ότι παρόλες τις ευχές των περισσοτέρων (πράγμα το οποίο δεν έχω καταλάβει) ο ΚΡΟΝΟΣ είναι πρωταθλητής. επίσης θα ήθελα να ήξερα γιατί τόσο μίσος για τον Κρόνο, επειδή βρήκαν λεφτά που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να βρουν?

ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλα.
όσο για το μπάσκετ που παίζει ανάλογα με το υλικό που έχει η κάθε ομάδα προσαρμόζει το παιχνίδι της. ο <κρόνος δεν θα μπορούσε να παίξει τόσο γρήγορο παιχνίδι γιατί δεν τον συμφέρει με τις παίχτριες που έχει. όντως όμως η προσωπική άποψη του κάθε 1 για τον τύπο παιχνιδιού της κάθε ομάδας είναι σεβαστή.

επίσης κάποιες παίχτριες του ατρόμητου είναι απαράδεκτες καθώς είναι τραγικό να βρίζουν τις μάνες των παιχτριών του Κρόνου. κ μάλλον είναι καλύτερα να μην το γενικεύω γιατί υπάρχουν κ πάρα πολύ καλά κορίτσια στην ομάδα
prits
νινι συμφωνω μαζι σου. ο κρονος ηταν καλυτερος σε ολους τους τομεις. σε καποια σημεια ηταν νευρικος βεβαια, αλλα θεωρω οτι ειναι ενα επιπεδο πανω απο τον ατρομητο και απο ολες τις ομαδες της εσκανα.

οσο για το επιπεδο καποιων παιχτριων του ατρομητου ας μην το συζητησουμε. χρονια τωρα το ιδιο πραγμα.. οχι ολες βεβαια.. μια-δυο... εχω και προσωπικη εμπειρια!!

τελος παντων! απ'οτι φαινεται ο κρονος το πηρε το πρωταθληματακι. καλη ανοδο λοιπον στα κοριτσια!

41.gif 41.gif
ok!!
QUOTE(prits @ Mar 18 2008, 18:29 ) *
νινι συμφωνω μαζι σου. ο κρονος ηταν καλυτερος σε ολους τους τομεις. σε καποια σημεια ηταν νευρικος βεβαια, αλλα θεωρω οτι ειναι ενα επιπεδο πανω απο τον ατρομητο και απο ολες τις ομαδες της εσκανα.

οσο για το επιπεδο καποιων παιχτριων του ατρομητου ας μην το συζητησουμε. χρονια τωρα το ιδιο πραγμα.. οχι ολες βεβαια.. μια-δυο... εχω και προσωπικη εμπειρια!!

τελος παντων! απ'οτι φαινεται ο κρονος το πηρε το πρωταθληματακι. καλη ανοδο λοιπον στα κοριτσια!

41.gif 41.gif

Τι εχει το επιπεδο των παικτριων του Ατρομητου?σε σχεση με το επιπεδο αλλων ομαδων που δεν μπορουν να κανουν νικη στους ομοιλους τους μια χαρα ειναι.Οτι και να λεμε Κρονος Ατρομητος Κυριαρχοι ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολες τις υπολοιπες ομαδες.Το Καλαμακι πως εχασε απο Τερψιθεα?
berry the truth
το καλαμάκι έχασε πολύ εύκολα αφού η τερψιθέα ήταν μπροστά σε όλο το ματς και έφτασε και πάνω από τους 10 στο τέλος. μάλιστα έπαιξαν και όλες οι μικρές που έχει.

από sportime.gr

Αγκαλιά με την άνοδο ο Κρόνος

Μεγάλη νίκη με 53-45 πέτυχε ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου επί του Ατρομήτου Πειραιά που έκρινε κατά μεγάλο ποσοστό την άνοδο στην Α2 κατηγορία αφού πλέον η ομάδα του Μπαραχαμίου ξέφυγε με δύο βαθμούς από τον αντίπαλό της και τους Κυρίαρχους μόλις 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μορφή για τις νικήτριες η πολύπειρη (πέρσι στις Εσπερίδες) Λίτσα Βλάχου αλλά και η Πλαβούκου. Μεγάλο διπλό στο Καλαμάκι για την Τερψιθέα, που επικράτησε εύκολα με 56-48 μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Α γυναικών:

Θέσεις 1-8

Κρόνος-Ατρόμητος 53-45 (27-21)
Διαιτητές: Θεολόγη-Λεοντιάδης
Κρόνος (Χατζηδάκης-Κότσυφα): Ευαγγελίδη, Τσαγγαράκη, Βροχίδου 6, Μουζούκη, Κωνσταντίνου 9 (2), Βλάχου 16 (1), Τσιοπούλου 5, Πλαβούκου 12, Γεβοντιάν 5 (1), Μπότου, Σκουλίκα, Δουκάκη
Ατρόμητος (Κίτσος-Νικολουδάκος): Ρώκα 1, Δρακοπούλου, Μοσχονά, Σαλπέα 15 (2), Ηλιοπούλου 4, Χατζηνικολάου 7, Αρχοντάκη 10, Αθανασίου 5 (1), Ζεβαχιργιάν 3

ΓΑΣ Μάνδρας-Πειραϊκός 56-55 (20-26)
Διαιτητές: Ντζαμάρας-Γερουλάνος
ΓΑΣ Μάνδρας (Διολέτης): Καραπαναγιώτη 6 (2), Τακίδη 7 (2), Καμπόλη 9, Ραμαντάνη 7 (1), Τσίρμπα Σουσ. 12 (2), Χαλατσιάδη 15, Διαμαντοπούλου, Σωτηρίου
Πειραϊκός (Κόμης-Διαλυνάς): Ξηρογιάννη 6, Τουρνατζή 4, Καβαδία 7 (1), Καρακλή 12 (2), Παπακωνσταντίνου 2, Χατζηχαραλάμπους, Τσαχάλη 8 (2), Εξουζίδου 16 (4)

Φοίνικας Πειρ.-Κυρίαρχοι 38-68 (14-37)
Διαιτητές: Αρφαρά-Φασόλης
Φοίνικας Πειρ. (Κατσίγρας): Βράκα Μ. 6, Βορλόκα, Σταθάκη, Λαουλάκου 15 (1), Ζαχαροπούλου 2, Γκατζέλη, Κασιδιάρη 12 (2), Τσότρα 5, Κωστάκη
Κυρίαρχοι (Λειβάδης): Κωνσταντοπούλου 10, Δελώτη 5 (1), Λοίζου Αλ. 16 (3), Καστανιουδάκη 3 (1), Καρέλλα 9, Λιοντή 11, Μάντη, Ξύλου, Ψωράκη 2, Μιχαήλου 12

Καλαμάκι-Τερψιθέα 48-56 (26-28)
Διαιτητές: Μαγγωνάκης-Σταθόπουλος
Καλαμάκι (Χατζηδάκη-Κασσοπούλου): Σωτηρίου 2, Καναβούρα 8 (2), Νικητίδου 5, Κωλλέτη 1, Κωτσάκη 4, Γιακείμη, Μαρίνου 13 (1), Παυλοπούλου 15 (1)
Τερψιθέα (Παπασπυριδάκος): Κρασσά 11 (1), Τζώρτζη, Χάλαρη, Σταυροπούλου, Ισχυροπούλου 2, Χρυσάνθη, Καπινιάρη 4, Αλεξοπούλου 10, Κωσταρά 2, Μπασιαδάκη Ι. 17 (3), Μπασιαδάκη Σ. 10, Τσαπρούνη

Η Bαθμολογία (σε 10 αγώνες)
1. Κρόνος Αγ. Δημ. 645-382 10-0 20
2. Ατρόμητος 726-491 8-2 18
3. Κυρίαρχοι 624-507 8-2 18
4. Καλαμάκι 536-601 4-6 14
5. ΓΑΣ Μάνδρας 496-568 4-6 14
6. Πειραϊκός 475-597 3-7 13
7. Φοίνικας Πειρ. 441-642 2-8 12
8. Τερψιθέα 446-601 1-9 11

Επόμενη αγωνιστική (23/03): ΓΑΣ Μάνδρας-Κυρίαρχοι, Φοίνικας Πειρ.-Ατρόμητος, Καλαμάκι-Πειραϊκός, Κρόνος-Τερψιθέα.

Θέσεις 9-16

Ελληνικό-Αστέρας Αγ. Δημ. 57-33 (19-12)
Διαιτητές: Τσιλιώνης-Νεστορίδης
Ελληνικό (Κουκουζέλης): Αργυροπούλου 4, Λιβανού Ισμ. 8, Ταμπή 13 (1), Ψυχογιού, Βασιλάτου 15 (3), Νικηφόρου 5 (1), Λισκεντάϊ, Σπυροπούλου 12
Αστέρας Αγ. Δημ. (Δοντάς-Μανώλας): Ταγαρούλια 6, Ράσκου 6, Τσέργα 13 (1), Ιωάννου 3 (1), Μωυσιάδου, Βελουδίου, Μπαρκονίκου 1, Κουζήλου 4

Φάρος-Ιωνικός Νικ. 58-45 (29-20)
Διαιτητές: Μέλης-Γαρδέλης
Φάρος (Μελέτης): Εμμανουηλίδου 8 (1), Χατζηχαραλαμπίδου 7, Νεαρχάκου 3, Οικονομίδη 15 (1), Γιαννοπούλου 4, Αρατσοπούλου 19, Ρίζου 2, Νταγιούκλα, Μπιλίνη Α., Βρούσιο
Ιωνικός Νικ. (Γεωργάκης): Κύρκο, Πάτρωνα 8, Αρβανίτη 8 (1), Σαμιώτη 5, Κάρλε 14 (3), Θεοφίλου, Κοττάκη 4 (1), Παπαστεφανάτου, Λειβαδά 6

Προοδευτική-Πορφύρας 43-53 (23-29)
Διαιτητές: Ντζαμάρας-Μπερσίμης
Προοδευτική (Κλαδούχος): Καστρινού 15 (4), Λεντούδη, Γκαράτσα 5, Καλπαδάκη 15 (3), Μαρκαντωνάτου, Κλαδούχου 6, Μπελεχρή 2
Πορφύρας (Δέδε): Μαυροδάκου, Κάππου, Βροχίδου 11 (3), Αλφιέρη Σ. 8, Δημακογιάννη 3, Κοντοδιού 20 (2), Σαρίκου 11, Αλφιέρη Ν., Ζαχαρίου, Σπυρή, Βασιλείου

Ευρυάλη-Πέρα 39-35 (16-14)
Διαιτητές: Νεστορίδης-Μπερσίμης
Ευρυάλη (Φελεκίδης): Γκίκα 6, Δαγτζή, Γαλιατσάτου Α. 12 (2), Ηλιοπούλου 3 (1), Παππά, Σαραφίδου 8 (1), Αντωνοπούλου 2, Διδαγγέλου 6, Κόττου 2
Πέρα (Πούγγουρας): Πετροπούλου 4, Αλεξάνδρου 8, Λάππα, Σωτηροπούλου 6, Αργέντου 2, Καρυδάκη 12, Θεοχάρη 3, Καβάσμι

Η Bαθμολογία (σε 10 αγώνες)
1. Πορφύρας 494-435 8-2 18
2. Φάρος 521-419 7-3 17
3. Ιωνικός Νικ. 494-457 6-4 16
4. Ελληνικό 460-417 7-3 17
5. Αστέρας Αγ. Δημ. 435-463 5-5 15
6. Προοδευτική 408-446 3-7 13
7. Ευρυάλη 403-485 2-8 12
8. Πέρα 383-468 2-8 12

Η επόμενη αγωνιστική (23/03): Αστέρας Αγ. Δημ.-Φάρος, Ιωνικός Νικ.-Προοδευτική, Πέρα-Ελληνικό, Ευρυάλη-Πορφύρας
nini
QUOTE(ok!! @ Mar 18 2008, 18:45 ) *
Τι εχει το επιπεδο των παικτριων του Ατρομητου?σε σχεση με το επιπεδο αλλων ομαδων που δεν μπορουν να κανουν νικη στους ομοιλους τους μια χαρα ειναι.Οτι και να λεμε Κρονος Ατρομητος Κυριαρχοι ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολες τις υπολοιπες ομαδες.Το Καλαμακι πως εχασε απο Τερψιθεα?

καλημέρα. νομίζω ότι ο prits δεν αναφέρεται στο μπασκετικό επίπεδο αλλά στο επίπεδο που λεχουν σαν προσωπικότητες.

όσο για το Καλαμάκι - Τερψιθέα νομίζ ω ότι θα πρέπει να μας πει η coach 13?
VAGELIS N
QUOTE(nini @ Mar 17 2008, 20:39 ) *
εγώ 1 έχω να πω ότι παρόλες τις ευχές των περισσοτέρων (πράγμα το οποίο δεν έχω καταλάβει) ο ΚΡΟΝΟΣ είναι πρωταθλητής. επίσης θα ήθελα να ήξερα γιατί τόσο μίσος για τον Κρόνο, επειδή βρήκαν λεφτά που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να βρουν?

ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλα.
όσο για το μπάσκετ που παίζει ανάλογα με το υλικό που έχει η κάθε ομάδα προσαρμόζει το παιχνίδι της. ο <κρόνος δεν θα μπορούσε να παίξει τόσο γρήγορο παιχνίδι γιατί δεν τον συμφέρει με τις παίχτριες που έχει. όντως όμως η προσωπική άποψη του κάθε 1 για τον τύπο παιχνιδιού της κάθε ομάδας είναι σεβαστή.

επίσης κάποιες παίχτριες του ατρόμητου είναι απαράδεκτες καθώς είναι τραγικό να βρίζουν τις μάνες των παιχτριών του Κρόνου. κ μάλλον είναι καλύτερα να μην το γενικεύω γιατί υπάρχουν κ πάρα πολύ καλά κορίτσια στην ομάδα

καλημερα ποτε εγινε αυτο που λες και απο ποια. νομιζω οτι δεν μπορεις να κατηγορεις για κατι τοσο σοβαρο. σαν βοηθος του ατρομητου με ενδιαφερει παρα πολυ αν δεν θες να το πεις δημοσια σε παρακαλω στειλτω μου πμ
coach13
QUOTE(nini @ Mar 19 2008, 09:57 ) *
καλημέρα. νομίζω ότι ο prits δεν αναφέρεται στο μπασκετικό επίπεδο αλλά στο επίπεδο που λεχουν σαν προσωπικότητες.

όσο για το Καλαμάκι - Τερψιθέα νομίζ ω ότι θα πρέπει να μας πει η coach 13?

Καλησπέρα...
Η Τερψιθέα νίκησε δίκαια καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ καλύτερη μας.Είχε κ αρκετή τύχη με το μέρος της,γεγονός που συνέβαλλε αρκετά στο να έχει κ ανεβασμένη ψυχολογία.Πρέπει να είχε πάρα πολύ καλά στατιστικά,σε αντίθεση με εμάς που για μία ακόμα φορά παρουσιάσαμε αστάθεια.Πολλόι τραυματισμοί κ αρκετές απουσίες μας έχουν βγάλει εκτός ρυθμού το τελευταίο διάστημα,αλλά τίποτα δε μπορεί να διαγράψει την προσπάθεια των παιχτριών μου από την αρχή της χρονιάς.Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα πλέον.Αυτά που θέλαμε τα έχουμε πετύχει!Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και πάνω από όλα να απολανβάνουμε αυτό που κάνουμε! smile.gif
Καλή συνέχεια σε όλες της ομάδες! icon_wave.gif icon_wave.gif
VAGELIS N
μια κακη εμφανιση απο μερια μας και μια καλητερη ομαδα και ποιο δουλεμενη μπραβο coach στο παιχνιδι φοινικας-ατρομητος πρεπει να ξεπερασουμε την ηττα απο των κρονο οσο το δυνατων γρηγοροτερα γιατι υπαρχει ενας στοχος ακομα και σε αυτο το θεσμο ειδικα στην εσκανα τα ΦΑΒΟΡΙ την πατανε
θελω να δωσω και συνχαρητηρια σε 3 πρωην παιχτριες μου οπου χτες ηταν αντιπαλες 2 νεανιδες και μια κορασιδα ια την συμετοχη τους στο γυναικειο του συλογου και ασ μας βαλανε και 10 ποντακια
και περαστικα στα 2 guard του φοινικατο ενα ηταν το αλλο χτυπησε
coach13
Β΄ ΦΑΣΗ 5η αγωνιστική A1
Η ερχόμενη αγωνιστική (30/03): Τερψιθέα – Φοίνικας Πειρ., Πειραϊκός – Κρόνος , Κυρίαρχοι –Καλαμάκι , Ατρόμητος -ΓΑΣ Μάνδρας 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Bαθμολογία

( σε 11 αγ.)

1. Κρόνος Αγ. Δημ. 707-405 11-0 22

--------------------------------------------------------

2. Ατρόμητος 795-523 9-2 20

3. Κυρίαρχοι 686-566 9-2 20

4. Καλαμάκι 597-655 5-6 16

5. ΓΑΣ Μάνδρας 555-630 4-7 15

6. Πειραϊκός 529-658 3-8 14

7. Φοίνικας Πειρ. 473-711 2-9 13

8. Τερψιθέα 469-663 1-9 12

*ΚΡΟΝΟΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ 62-23 (34-13)

Διαιτητές: Τσιλιώνης , Νεστορίδης

ΚΡΟΝΟΣ (Χατζηδάκης, Κότσυφα): Ευαγγελίδη 2, Τσαγγαράκη 4, Βροχίδου , Μουζούκη 4, Κωνσταντίνου 11(1), Βλάχου 8(1) , Τσιοπούλου 21(2) , Γεβοντιάν 12(2), Σκουλίκα

ΤΕΡΨΙΘΕΑ(Παπασπυριδάκος): Κρασσά 2, Τζώρτζη 3(1), Χάλαρη , Σταυροπούλου, Χρυσάνθη , Καπινιάρη , Αλεξοπούλου 4, Μπασιαδάκη Ι. 10, Τσαπρούνη 4

*ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 59-62 (30-28)

Διαιτητές: Αρφαρά, Ντζαμάρας

ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ (Διολέτης): Καραπαναγιώτη 2, Τακίδη 2, Καμπόλη 12(2), Ραμαντάνη 22(5), Τσίρμπα Σουσ. 8(1), Χαλατσιάδη 11, Διαμαντοπούλου 2, Σωτηρίου , Ζούρμπα

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Λειβάδης): Κωνσταντοπούλου 16(1), Δελώτη 4, Λοίζου Αλ. 4(1), Καστανιουδάκη 5(1), Καρέλλα 2, Λιοντή 24(3), Μάντη 2, Ψωράκη , Μιχαήλου 5

*ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 32-69(16-24)

Διαιτητές: Αρφαρά , Ντζαμάρας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ(Κατσίγρας): Βράκα Μ. 3(1), Βορλόκα , Μούλτση , Σταθάκη 3(1), Λαουλάκου 2, Ζαχαροπούλου 11, Γκατζέλη , Κασιδιάρη 7(1), Τσότρα 6, Κωστάκη

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. (Κίτσος, Νικολουδάκος): Ρώκα 6(1), Δρακοπούλου , Μοσχονά , Σαλπέα 6(1) , Ηλιοπούλου 9, Χατζηνικολάου 12 , Αρχοντάκη 23(2), Αθανασίου 8(2), Ζεβαχιργιάν 5(1)

*ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ –ΚΑΛΑΜΑΚΙ 54-61(23-28)

Διαιτητές: Λεοντιάδης , Ουσταμπασίδης

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Κόμης,Διαλυνάς): Ξηρογιάννη 9, Τουρνατζή 6, Καβαδία 5, Καρακλή 7(1), Παπακωνσταντίνου 6 , Τσαχάλη 8(1), Εξουζίδου 13(3)

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Χατζηδάκη): Σωτηρίου , Καναβούρα 13(4), Νικητίδου 4, Κωλλέτη , Κωτσάκη 6, Γιακείμη 13, Μαρίνου 19, Παυλοπούλου 6(2)

eskana.gr
coach13
Β΄ ΦΑΣΗ 5η αγωνιστική A2
Η ερχόμενη αγωνιστική (30/03) : Ιωνικός Νικ. –Ευρυάλη , Φάρος - Πέρα , Προοδευτική –Αστέρας Αγ. Δημ. , Πορφύρας -Ελληνικό

Bαθμολογία
( σε 11 αγ.)

1. Πορφύρας 539-475 9-2 20

2. Φάρος 553-474 7-4 18

3. Ελληνικό 520-458 8-3 19

4. Ιωνικός Νικ. 555-498 7-4 18

5. Αστέρας Αγ. Δημ. 490-495 6-5 17

6. Προοδευτική 449-507 3-8 14

7. Ευρυάλη 443-530 2-9 13

8. Πέρα 421-528 2-9 13

*ΠΕΡΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ 41-60(23-33)

Διαιτητές: Μαγγωνάκης , Σταθόπουλος

ΠΕΡΑ (Πούγγουρας): Αλεξάνδρου 2, Γκρίελα , Λάππα 8, Σωτηροπούλου 8(1), Αργέντου 9 , Καρυδάκη 5, Θεοχάρη 7, Καβάσμι 2, Ευαγγελινού

ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Κουκουζέλης): Αργυροπούλου 8, Λιβανού Ισμ. 7, Ταμπή 18, Ψυχογιού 7, Βασιλάτου 12(4), Νικηφόρου , Σπυροπούλου 8

*ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. -ΦΑΡΟΣ 55-32(24-14)

Διαιτητές: Γαρδέλης , Δελαγραμμάτικας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Δοντάς): Ταγαρούλια 12 , Τσέργα 3, Ιωάννου 19(3), Μωυσιάδου 2, Βελουδίου , Μπαρκονίκου 2 , Κουζήλου 15(2), Κολοβού 2

ΦΑΡΟΣ (Μελέτης) : Εμμανουηλίδου 5, Χατζηχαραλαμπίδου 3, Νεαρχάκου , Οικονομίδη 6(2), Γιαννοπούλου 2, Αρατσοπούλου 9(3), Ρίζου 2, Νταγιούκλα , Σαρέλλα 5, Βρούσιο

*ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 61-41(35-22)

Διαιτητές: Στεργίου , Λάτσης

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. (Γεωργάκης): Πάτρωνα 14(4), Αρβανίτη 9(2), Σαμιώτη 18 , Κάρλε 14(2), Θεοφίλου 2, Παπαστεφανάτου 2 , Λεοντιάδη 2

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κλαδούχος) : Καστρινού 6, Λεντούδη 2, Μισαήλα , Γκαράτσα , Καλπαδάκη 17, Κλαδούχου 4, Μπελεχρή 8, Παπαδογιαννάκη 2
* ΕΥΡΥΑΛΗ –ΠΟΡΦΥΡΑΣ 40-45 (23-26)

Διαιτητής: Μπερσίμης

ΕΥΡΥΑΛΗ (Φελεκίδης): Παναγίδη, Γκίκα 6(2) , Γαλιατσάτου Α. 2 , Ηλιοπούλου , Παπαδοπούλου 3(1) , Σαραφίδου 16(1) , Αντωνοπούλου 2, Διδαγγέλου 8, Κόττου 2

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Δέδε): Μαυροδάκου , Βροχίδου 24(3), Αλφιέρη Σ. 2, Δημακογιάννη 1, Κοντοδιού , Σαρίκου 10, Αλφιέρη Ν. 8
coach7
καλησπερα σας εμαθα απο πηγες οτι παιζει για προπονητης στον πειραικο ο Νανακος ξερετε κατι να με πληροφορησετε?
VAGELIS N
QUOTE(coach7 @ Mar 26 2008, 13:26 ) *
καλησπερα σας εμαθα απο πηγες οτι παιζει για προπονητης στον πειραικο ο Νανακος ξερετε κατι να με πληροφορησετε?

καλησπερα σε αυτο το φορουμ μονο εγω πεταω βομβες και επειδη ο νανακος ειναι φιλος μου ξερω οτι πρωτα θα μιλησει με την ομαδα που ειναι τωρα και την ανεβασε κατηγορια και μετα θα μιλησει με αλλη .
Ξερεις κατι παραπανω ευχαριστω
gasol#4#
QUOTE(coach7 @ Mar 26 2008, 15:26 ) *

bball.gif Καλημέρα.. smile.gif Δηλαδή Κόμης τέλος από Πειραικό?Τόσο πολύ του στοίχισε του Πειραικού η ήττα από το Καλαμάκι? blink.gif
nini
QUOTE(gasol#4# @ Mar 27 2008, 08:25 ) *
bball.gif Καλημέρα.. smile.gif Δηλαδή Κόμης τέλος από Πειραικό?Τόσο πολύ του στοίχισε του Πειραικού η ήττα από το Καλαμάκι? blink.gif

πάντως και εγώ έχω ακούσει την ίδια φήμη για πειραϊκό και Νανάκο. όπου θα πάνε να ανεβάσουνε την ομάδα.
νομίζω ότι δεν έιναι θέμα προπονητή για τον πειραϊκό, αναφορικά με την πορεία του, αλλά ότι έχει άπειρες και μικρές σε ήλικία παίχτριες και μπράβο τους για την πορεία που έχουν κάνει. 41.gif
VAGELIS N
πρωγνωστικα για εδω δεν εχει
Α1 οπως την λενε εχει τα εξης παιχνιδια
17:30 ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 1
18:30 ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2
18:30 ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ 2
19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΜΑΝΔΡΑ για να μην ξεκιναω παλι δεν θα βαζω προγνωστικα στην ομαδα μου αυτη η εβδομαδα παντως μπορει να εχει εκπληξεις και δεν μιλαω μονο για αποτελεσματα
berry the truth
τελικά βαγγέλη δεν έσκασαν οι μπόμπες. την γλιτώσατε και εσείς και οι κυρίαρχοι στο τέλος. καλά για το διπλό του φοίνικα που πρότεινες, δεν υπήρχε. εκτός αν περίμενες βόμβα στον πειραϊκό biggrin.gif
coach13
Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ A1
Β΄ ΦΑΣΗ 6η αγωνιστική
Τερψιθέα – Φοίνικας Πειρ. 56-42 , Πειραϊκός – Κρόνος 52-87, Κυρίαρχοι –Καλαμάκι 59-55, Ατρόμητος -ΓΑΣ Μάνδρας 66-58

Η ερχόμενη αγωνιστική (06/04): ΓΑΣ Μάνδρας -Τερψιθέα , Φοίνικας Πειρ.- Πειραϊκός , Καλαμάκι - Ατρόμητος , Κρόνος –Κυρίαρχοι

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Bαθμολογία

( σε 12 αγ.)

1. Κρόνος Αγ. Δημ. 794-457 12-0 24

--------------------------------------------------------

2. Ατρόμητος 861-581 10-2 22

3. Κυρίαρχοι 745-621 10-2 22

4. Καλαμάκι 652-714 5-7 17

5. ΓΑΣ Μάνδρας 613-696 4-8 16

6. Πειραϊκός 581-745 3-9 15

7. Τερψιθέα 525-705 2-10 14

8. Φοίνικας Πειρ. 515-767 2-10 14

*ΤΕΡΨΙΘΕΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. 56-42(30-22)

Διαιτητές: Φραγκιαδάκης , Παπαγεωργίου

ΤΕΡΨΙΘΕΑ(Παπασπυριδάκος): Κρασσά 17(1) , Τζώρτζη 2, Καπινιάρη , Χάλαρη , Χρυσάνθη , Αλεξοπούλου 9(1), Κωστάρα , Πούλη , Μπασιαδάκη Ι. 21(2), Μπασιαδάκη Σ. 7(1), Σταυροπούλου

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ(Κατσίγρας): Βράκα Μ. 2, Κωστάκη , Βορλόκα , Μούλτση 6(1), Λαουλάκου 11(2), Ζαχαροπούλου 11, Κασιδιάρη 6(2) , Τσότρα 6 , Γκατζέλη

*ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ 52-87(22-44)

Διαιτητές: Λεοντιάδης , Φασόλης

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Κόμης, Διαλυνάς): Καψή , Ξηρογιάννη 7, Τουρνατζή 11, Καββαδία 11(3), Εξουζίδου 9(1), Τσαχάλη Ε. 2, Καρακλή 10(1), Παπακωνσταντίνου 2, Σωτηριάδη ,Χατζημιχάλη , Τσαχάλη Μ.

ΚΡΟΝΟΣ (Χατζηδάκης, Κότσυφα): Ευαγγελίδη 2, Τσαγγαράκη 13, Βροχίδου 7(1), Μουζούκη 7, Κωνσταντίνου 9(1),Βλάχου 9, Τσιοπούλου 21(1), Γεβοντιάν 8(1) ,Σκουλίκα , Καφαλτή 6, Δουκάκη 5

*ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ 66-58(39-28)

Διαιτητές: Στεργίου , Γερουλάνος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κίτσος, Νικολουδάκος): Ρώκα 2, Δρακοπούλου 2, Σαλπέα , Ηλιοπούλου 6, Χατζηνικολάου 9, Αρχοντάκη 22, Αθανασίου 16(2), Ζεβαχιργιάν 9(1)

ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ (Διολέτης): Καραπαναγιώτη ,Πανούση , Τακίδη 5(1) , Διαμαντοπούλου 4, Λάτσιου 2, Σωτηρίου 3(1), Καμπόλη 17, Πεφάνη 2, Τσίρμπα Σουσ. 12(2), Χαλατσιάδη 8(1)

*ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ 59-55(29-33)

Διαιτητές : Γαρδέλης , Στεργίου

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Λειβάδης): Κωνσταντοπούλου 13, Δελώτη 2, Λοίζου Αλ. 9(1), Καστανιουδάκη 19(2), Καρέλλα , Λιοντή 9, Μάντη 7(1), Ξύλου , Ψωράκη , Μιχαήλου

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Χατζηδάκη, Κασσοπούλου): Σωτηρίου , Καναβούρα 6, Νικητίδου 9(2), Μπαλταγιάν , Κωλλέτη 2, Κωτσάκη 7, Γιακείμη 14, Μαρίνου 13, Παυλοπούλου 4.
coach13
Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Β΄ ΦΑΣΗ 6η αγωνιστική
Ιωνικός Νικ. –Ευρυάλη 34-36, Φάρος - Πέρα διεκ. σε βάρος του Πέρα (σκορ 50-42 στο 37΄) , Προοδευτική –Αστέρας Αγ. Δημ. 39-34, Πορφύρας -Ελληνικό 30-51

Η ερχόμενη αγωνιστική (06/04) : Ευρυάλη – Αστέρας Αγ. Δημ. , Ελληνικό –Ιωνικός Νικ., Προοδευτική – Πέρα , Φάρος - Πορφύρας

Bαθμολογία
( σε 12 αγ.)

1. Ελληνικό 571-488 9-3 21

2. Πορφύρας 569-526 9-3 21

3. Ιωνικός Νικ. 589-534 7-5 19

4. Φάρος 553-474 7-4 18

5. Αστέρας Αγ. Δημ. 524-534 6-6 18

6. Προοδευτική 488-541 4-8 16

7. Ευρυάλη 479-564 3-9 15

8. Πέρα 421-528 2-9 13

*Δεν υπολογίζεται ο διακοπείς αγώνας Φάρος – Πέρα

*ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. – ΕΥΡΥΑΛΗ 34-36(16-17)

Διαιτητές: Ντζαμάρας , Μαραβέλιας

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. (Γεωργάκης): Αρβανίτη 9(1), Πάτρωνα 5(1), Σαμιώτη 6, Λεοντιάδη 2 , Κάρλε 7, Παπαστεφανάτου , Λειβαδά 5

ΕΥΡΥΑΛΗ (Φελεκίδης): Γκίκα 1, Ηλιοπούλου , Δαγτζή , Αντωνοπούλου 2, Γαλιατσάτου 5(1) , Σαραφίδου 13(2), Διδαγγέλου 7, Κόττου 6(1), Παπαδοπούλου 2

*ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 39-34(17-16)

Διαιτητές : Ντζαμάρας , Δαδιώτης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κλαδούχος) : Καστρινού 3, Λεντούδη 4 , Μισαήλα 10(2), Γριμάνη , Καλπαδάκη 8, Τσακίρη 8 , Κλαδούχου 6, Παπαδογιαννάκη , Μαρκαντωνάτου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Δοντάς): Ταγαρούλια 4, Ράσκου 3, Τσέργα 9, Ιωάννου 11, Κολοβού, Μωϋσιάδου , Βελουδίου , Μπαρκονίκου 4, Κουζήλου 3

*ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ 30-51 (25-27)

Διαιτητές: Σταθόπουλος , Σαραντίδης

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Δέδε): Μαυροδάκου 15(3), Βροχίδου 2, Δημακογιάννη 2, Κοντοδιού 2, Σαρίκου 4, Σπυρή, Αλφιέρη Ν. 5

ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Κουκουζέλης, Λουλουδάκης): Τσιτσέλη , Αργυροπούλου 14, Ταμπή 14, Λιβανού Ισμ. 3, Ψυχογιού 5 , Βασιλάτου , Διονυσίου , Νικηφόρου 4, Λισκεντάϊ, Σπυροπούλου 11, Δεγαίτη

*ΦΑΡΟΣ –ΠΕΡΑ διεκ. σε βάρος του Πέρα
WWW.ESKANA.GR
gdio
Ξέρει κανείς γιατί διεκόπη το ΦΑΡΟΣ-ΠΕΡΑ?
stef
QUOTE(gdio @ Apr 1 2008, 03:48 ) *
Ξέρει κανείς γιατί διεκόπη το ΦΑΡΟΣ-ΠΕΡΑ?

Βασικα πραγματικα διεκοπη χωρις λογο και αιτια... shot.gif shot.gif
Στην τελευταια περιοδο δωθηκαν συνολικα, αν θυμαμαι καλα χωρις να ειμαι απολυτη, σχεδον 6-7 Τ στην ομαδα του Περα.Καποια στιγμη ο διαιτητης εδωσε το 2ο Τ στον παγκο και ετσι ο προπονητης επρεπε να αποχωρησει.Εκεινος εψαχνε τον λογο και προσπαθουσε να μιλησει στον διαιτητη αλλα τπτ.
Τελος οι παιχτριες του Περα "αποθεωσαν" με παλαμακια τον διαιτητη[ icon_drunk.gif icon_drunk.gif ] και για αυτο τον λογο εκεινος διεκοψε το παιχνιδι εις βαρος της ομαδας τους. blink.gif

Νομιζω οτι οι διαιτητες χαλασαν το παιχνιδι παρα το καλο κλιμα αναμεσα στις παιχτριες των 2 ομαδων. wink.gif

blove.gif
berry the truth
Έγιναν περίπου τα ίδια που έγιναν και στο Φάρος - Τερψιθέα. Τότε ένας απίστευτος ρεφ είχε αποβάλλει πορπονητή, βοηθό και έφορο στο πρώτο δεκάλεπτο με τεχνικές και ντισκαλιφιέ στον πάγκο. απείλησε 2-3 φορές με διακοπή και έκανε και ψευδείς αναφορές στο φύλλο αγώνα. όπως ήταν φυσιολογικό δν υπήρξε καμια τιμωρία από την εσκανα γιατί όλοι κατάλαβαν ότι τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. βέβαια το ματσάκι το έχασε η τερψιθέα στο τέλος και ικανοποιήθηκε ο ρεφ.

με το πέρα ξεκίνησε ένας ρεφ να μοιράζει τεχνικές παρ΄ ότι στην αρχική ήταν χαρούλες με τον κόουτς του πέρα. ο συγκεκριμένος κόουτς είναι από τους πιο ήρεμους στην κατηγορία και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. έβγαλε τις δυο καλύτερες παίκτριες του πέρα με τεχνικες για ειρωνεία και μετά περιέλαβε και τον πάγκο. τελικά αποφάσισε να διακόψει το ματς γιατί δεν άντεχε την ειρωνεία,

δεν πάει άλλο η κατάσταση. δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άνθρωποι της εσκανα που παραδέχτηκαν ότι η διακοπή έγινε άνευ λόγου και αιτίας αλλάτ τελικά θα πρέπει να αρχίσουν οι αναφορές από τα σωματεία προς τους ρεφ για να πάνε μερικοί σπίτι τους . στην τελική σε τετοια παιχνίδια καλύτερα να μην υπάρχουν ρεφ και να σφυρίζουν οι προπονητές όπως στα φιλικά. κρίμα για την εσκανα και τους διαιτητές που έχει, που αποδεδειγμένα είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι.
nini
QUOTE(berry the truth @ Apr 1 2008, 18:08 ) *
Έγιναν περίπου τα ίδια που έγιναν και στο Φάρος - Τερψιθέα. Τότε ένας απίστευτος ρεφ είχε αποβάλλει πορπονητή, βοηθό και έφορο στο πρώτο δεκάλεπτο με τεχνικές και ντισκαλιφιέ στον πάγκο. απείλησε 2-3 φορές με διακοπή και έκανε και ψευδείς αναφορές στο φύλλο αγώνα. όπως ήταν φυσιολογικό δν υπήρξε καμια τιμωρία από την εσκανα γιατί όλοι κατάλαβαν ότι τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. βέβαια το ματσάκι το έχασε η τερψιθέα στο τέλος και ικανοποιήθηκε ο ρεφ.

με το πέρα ξεκίνησε ένας ρεφ να μοιράζει τεχνικές παρ΄ ότι στην αρχική ήταν χαρούλες με τον κόουτς του πέρα. ο συγκεκριμένος κόουτς είναι από τους πιο ήρεμους στην κατηγορία και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. έβγαλε τις δυο καλύτερες παίκτριες του πέρα με τεχνικες για ειρωνεία και μετά περιέλαβε και τον πάγκο. τελικά αποφάσισε να διακόψει το ματς γιατί δεν άντεχε την ειρωνεία,

δεν πάει άλλο η κατάσταση. δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άνθρωποι της εσκανα που παραδέχτηκαν ότι η διακοπή έγινε άνευ λόγου και αιτίας αλλάτ τελικά θα πρέπει να αρχίσουν οι αναφορές από τα σωματεία προς τους ρεφ για να πάνε μερικοί σπίτι τους . στην τελική σε τετοια παιχνίδια καλύτερα να μην υπάρχουν ρεφ και να σφυρίζουν οι προπονητές όπως στα φιλικά. κρίμα για την εσκανα και τους διαιτητές που έχει, που αποδεδειγμένα είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι.

πάντως ειλικρινά οι διατητές που υπάρχουν στην εσκανά είναι πολύ άπειροι κ θα έλεγα χωρίς γνώση του αντικειμένου. μακάρι να κάνει κάτι η δοιήκηση ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο των διαιτητών.

θα ήθελα να μοιραστώ ένα νέο που μόλισ έμαθα: τέλος ο Κίτσος από τον Ατρόμητο.
soouza
QUOTE(nini @ Apr 2 2008, 12:32 ) *
πάντως ειλικρινά οι διατητές που υπάρχουν στην εσκανά είναι πολύ άπειροι κ θα έλεγα χωρίς γνώση του αντικειμένου. μακάρι να κάνει κάτι η δοιήκηση ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο των διαιτητών.

Καλά αυτός ο Ατρόμητος ρε παιδί μου τι κάνει?Τα είχα πει κάποτε στους τότε παράγοντες,δε γνωρίζω τους σημερινούς!Με τη νοοτροπία και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα δεδομένα δε θα ανέβουν ποτέ!Βαγγέλη βοήθεια....
melrok
QUOTE(stef @ Apr 1 2008, 14:38 ) *
Βασικα πραγματικα διεκοπη χωρις λογο και αιτια... shot.gif shot.gif
Στην τελευταια περιοδο δωθηκαν συνολικα, αν θυμαμαι καλα χωρις να ειμαι απολυτη, σχεδον 6-7 Τ στην ομαδα του Περα.Καποια στιγμη ο διαιτητης εδωσε το 2ο Τ στον παγκο και ετσι ο προπονητης επρεπε να αποχωρησει.Εκεινος εψαχνε τον λογο και προσπαθουσε να μιλησει στον διαιτητη αλλα τπτ.
Τελος οι παιχτριες του Περα "αποθεωσαν" με παλαμακια τον διαιτητη[ icon_drunk.gif icon_drunk.gif ] και για αυτο τον λογο εκεινος διεκοψε το παιχνιδι εις βαρος της ομαδας τους. blink.gif

Νομιζω οτι οι διαιτητες χαλασαν το παιχνιδι παρα το καλο κλιμα αναμεσα στις παιχτριες των 2 ομαδων. wink.gif

blove.gif

Τι εγινε ρε παιδια???Ολες οι διακοπες ειναι σε αγωνες του Φαρου και παντα υπερ του????Τυχαια ειναι ολα????? wink.gif cool.gif
tatr6
QUOTE(nini @ Apr 2 2008, 12:32 ) *

Δυστυχώς ισχύει... Στην θέση του πάει ο Γιαννόπουλος (βοηθός προπονητή στο Παγκράτι).

Η απόφαση ήταν της διοίκησης του Ατρόμητου που για δικούς της λόγους θεώρησε ότι ο κύριος Κίτσος δεν "έκανε" για την ομάδα. (έλεος....)

Συγχαρητήρια λοιπόν στην διοίκηση του Ατρόμητου που για ακόμη μια χρονιά καταφέρνει να ρίξει στα σκουπίδια τις προσπάθειες των κοριτσιών, οι οποίες παρότι λίγες προσπάθησαν για το καλύτερο μαζί με τον coach Κίτσο... Παρόλες τις υποσχέσεις για μια καλύτερη χρονιά και χωρίς διοικητικά προβλήματα, η νέα διοίκηση κατάφερε να μιμηθεί την περσινή (λίγο καθυστερημένα χρονικά φυσικά) και βάζει σε κίνδυνο την ομάδα να βγει και εκτός τροχιάς κυπέλλου (και προς θεού δεν είναι μομφή για τον coach Γιαννόπουλο. Ο ίδιος και τις ξέρει καλά και μπορεί να βοηθήσει. Απλά και μόνο λόγω της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε και των κοντρών που αναπτύσσονται.)...

Συγγνώμη (και ντρέπομαι και μόνο που το αναφέρω γιατί τους γνωρίζω και δεν το περίμενα) αλλά είναι ανεκδιήγητο να απειλείς παίκτριες ότι θα κρεμάσεις δελτία και ότι θα ζητήσεις όσα εσύ θέλεις επειδή θεώρησαν αυτή σας την απόφαση παράλογη...

Τι να πω...
Αυτοί είναι οι σημερινοί μπασκετικοί παράγοντες... evilmonkey.gif

Κοριτσάρες πάμε γερά... Προσπαθείστε όπως και πέρσυ... Για σας και μόνο, γιατί το κύπελλο σας αξίζει!!! 41.gif
soouza
QUOTE(tatr6 @ Apr 2 2008, 13:35 ) *
Δυστυχώς ισχύει... Στην θέση του πάει ο Γιαννόπουλος (βοηθός προπονητή στο Παγκράτι).

Η απόφαση ήταν της διοίκησης του Ατρόμητου που για δικούς της λόγους θεώρησε ότι ο κύριος Κίτσος δεν "έκανε" για την ομάδα. (έλεος....)

Συγχαρητήρια λοιπόν στην διοίκηση του Ατρόμητου που για ακόμη μια χρονιά καταφέρνει να ρίξει στα σκουπίδια τις προσπάθειες των κοριτσιών, οι οποίες παρότι λίγες προσπάθησαν για το καλύτερο μαζί με τον coach Κίτσο... Παρόλες τις υποσχέσεις για μια καλύτερη χρονιά και χωρίς διοικητικά προβλήματα, η νέα διοίκηση κατάφερε να μιμηθεί την περσινή (λίγο καθυστερημένα χρονικά φυσικά) και βάζει σε κίνδυνο την ομάδα να βγει και εκτός τροχιάς κυπέλλου (και προς θεού δεν είναι μομφή για τον coach Γιαννόπουλο. Ο ίδιος και τις ξέρει καλά και μπορεί να βοηθήσει. Απλά και μόνο λόγω της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε και των κοντρών που αναπτύσσονται.)...

Συγγνώμη (και ντρέπομαι και μόνο που το αναφέρω γιατί τους γνωρίζω και δεν το περίμενα) αλλά είναι ανεκδιήγητο να απειλείς παίκτριες ότι θα κρεμάσεις δελτία και ότι θα ζητήσεις όσα εσύ θέλεις επειδή θεώρησαν αυτή σας την απόφαση παράλογη...

Τι να πω...

Κοριτσάρες πάμε γερά... Προσπαθείστε όπως και πέρσυ... Για σας και μόνο, γιατί το κύπελλο σας αξίζει!!! 41.gif

+1000,άρα περί ατόμων συζητάμε τα οποία βέβαια εγώ δε γνωρίζω.Κάθε χρόνο την ίδια περίοδο δεν κάνει ο εκάστοτε προπονητής.Γιατί δε μπαίνει κάποιος εκ των παραγόντων στη θέση του τέως coach?
tatr6
QUOTE(soouza @ Apr 2 2008, 13:41 ) *
+1000,άρα περί ατόμων συζητάμε τα οποία βέβαια εγώ δε γνωρίζω.Κάθε χρόνο την ίδια περίοδο δεν κάνει ο εκάστοτε προπονητής.Γιατί δε μπαίνει κάποιος εκ των παραγόντων στη θέση του τέως coach?

Όχι φέτος τράβηξε λίγο παραπάνω... Γύρω στα Χριστούγεννα χτυπάνε οι καμπάνες.......
stef
QUOTE(melrok @ Apr 2 2008, 12:49 ) *
Τι εγινε ρε παιδια???Ολες οι διακοπες ειναι σε αγωνες του Φαρου και παντα υπερ του????Τυχαια ειναι ολα????? wink.gif cool.gif

Ελπιζω απλα να αστιευεσαι....... blink.gif
melrok
QUOTE(stef @ Apr 2 2008, 15:09 ) *
Ελπιζω απλα να αστιευεσαι....... blink.gif

Μπορει και οχι..... wink.gif συμπτωση επαναλαμβανομενη........ icon_wave.gif
stef
QUOTE(melrok @ Apr 2 2008, 15:25 ) *
Μπορει και οχι..... wink.gif συμπτωση επαναλαμβανομενη........ icon_wave.gif

Ενταξει τωρα αν πιστευεις οτι μπορει σε τετοιες κατηγοριες να στηνονται παιχνιδια [ή οτιδηποτε παρεμφερες] νομιζω οτι εισαι υπερβολικος/η.Παιζουμε Α'ΕΣΚΑΝΑ δεν νομιζω πως και στον 2ο ομιλο θα χρειαζοταν κατι τετοιο.Αν ηταν για ανοδο το συζηταμε, αλλα εφοσον δεν εχουμε τπτ ιδιαιτερο να κερδισουμε εκτος απο την χαρα του παιχνιδιου, ε ενταξει ειναι too much!!! smile.gif bball.gif

Δεν το λεω για να υποστηριξω την ομαδα μου..απλα νομιζω οτι ολα αυτα οφειλονται στην απειρια των διαιτητων και οχι σε συμφεροντα ομαδων.δεν ειμαστε δα και ο κοκκαλης.ας ερθετε σε εναν αγωνα κορασιδων να δειτε τι γινετε και μετα ας συγκρινουμε τις διαιτησιες....
τα ιδια και χειροτερα.οποτε δεν υπαρχει λογος για περαιτερω συζητηση νομιζω. wink.gif

ΥΓ:σκοπος μου δεν ειναι με τα λογια μου να υποβαθμισω το πρωταθλημα που παιζω κι εγω η ιδια.απλα λεω την γνωμη μου. tongue.gif
nini
QUOTE(tatr6 @ Apr 2 2008, 13:46 ) *
Όχι φέτος τράβηξε λίγο παραπάνω... Γύρω στα Χριστούγεννα χτυπάνε οι καμπάνες.......

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε χρόνο αλλάζει προπονητή ο Ατρόμητος. κ άντε να το κάνεις στη μέση της χρονιάς το καταλαβαίνω αλλά να το κάνεις 2 αγωνιστικές πριν τελιώσει το πρωτάθλημα κ 1 μήνα πριν από το κύπελλο ohmy.gif

όπου στη μια διοργάνωση έισαι εντός στόχων κ με ένα στραβοπάτημα(δύσκολο πολύ) του Κρόνου θα είσαι πάλι στο παιχνίδι της ανόδου?
tatr6
QUOTE(nini @ Apr 2 2008, 16:09 ) *
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε χρόνο αλλάζει προπονητή ο Ατρόμητος. κ άντε να το κάνεις στη μέση της χρονιάς το καταλαβαίνω αλλά να το κάνεις 2 αγωνιστικές πριν τελιώσει το πρωτάθλημα κ 1 μήνα πριν από το κύπελλο ohmy.gif

όπου στη μια διοργάνωση έισαι εντός στόχων κ με ένα στραβοπάτημα(δύσκολο πολύ) του Κρόνου θα είσαι πάλι στο παιχνίδι της ανόδου?

Tι να πω...
Ειλικρινά τόσα ξέρουν τόσα κάνουν...
Σε δυο αγωνιστικές δηλαδή πόσο μεγαλύτερο κακό θα τους έκανε ο "καταστροφικός" κύριος Κίτσος, που δεν το κάνανε οι ίδιοι με αυτή τους την απόφαση...????
VAGELIS N
QUOTE(tatr6 @ Apr 2 2008, 10:35 ) *

Τι να πω...

λοιπον καλησπερα αν και ολη την μερα ελεγα να μην απαντησω καταρχην δεν θα κρινω την αποφαση της ομαδας γιατι ειναι τελειωμενη υποθεση οτι και να πω
2 η περσινη διοικηση δεν εχει καμια σχεση με την φετινη γιατι απο την αρχη πληρωνει τα λαθη της περσινης και των πιο παλιων χωρις να λεω οτι ειναι αλανθανστη αλλα οχι και ετσι(και δεν μιλαω για το τελευταιο συμβαν )
3 για να λες κατι τετοιο πρεπει να το εζησες απο κοντα γιατι εγω δεν το ακουσα ουτε και οι παιχτριες
σας παρακαλω αφηστε λιγο την ομαδα ησυχη γιατι εχει εναν στοχο ακομα μην ριχνετε λαδι στη φωτια ευχαριστω πολυ
jsoiler
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 2 2008, 21:10 ) *
λοιπον καλησπερα αν και ολη την μερα ελεγα να μην απαντησω καταρχην δεν θα κρινω την αποφαση της ομαδας γιατι ειναι τελειωμενη υποθεση οτι και να πω
2 η περσινη διοικηση δεν εχει καμια σχεση με την φετινη γιατι απο την αρχη πληρωνει τα λαθη της περσινης και των πιο παλιων χωρις να λεω οτι ειναι αλανθανστη αλλα οχι και ετσι(και δεν μιλαω για το τελευταιο συμβαν )
3 για να λες κατι τετοιο πρεπει να το εζησες απο κοντα γιατι εγω δεν το ακουσα ουτε και οι παιχτριες
σας παρακαλω αφηστε λιγο την ομαδα ησυχη γιατι εχει εναν στοχο ακομα μην ριχνετε λαδι στη φωτια ευχαριστω πολυ

Εγώ πάντως λέω κάτι άλλο:Για να αναλάβει τώρα ο Γιαννόπουλος αυτό σημαίνει ότι από το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Νανάκος..... cool.gif
VAGELIS N
15:00 κρονος -κυριαρχοι 2(χαχαχα) θα το θελα πολυ αλλα το βλεπω 1
19:30 καλαμακι-ατρομητος
15:30 φοινικας-πειραιος 1
18:00 μανδρα-τερψιθεα 1
ok!!
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 3 2008, 09:33 ) *
15:00 κρονος -κυριαρχοι 2(χαχαχα) θα το θελα πολυ αλλα το βλεπω 1
19:30 καλαμακι-ατρομητος
15:30 φοινικας-πειραιος 1
18:00 μανδρα-τερψιθεα 1

ΕΝΣΤΑΣΗ!!Φοινικας -Πειραικος 2 Ο Φοινικας δεν μπορει να κερδισει την Τερψιθεα και θα κερδισει τον Πειραικο?Ετσι το βλεπω τουλαχιστον και στοιχηματιζω και διαφορα το πολυ +5...!Καλαμακι-Ατρομητος 2 φυσικα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.